★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 503 felhasználó van itt :: 12 regisztrált, 0 rejtett és 491 vendég :: 2 Bots Ariel Hella Wright, Bradley R. Fitzgerald, Cesare Palmieri, Cisca Stojanovic, Eliza Minetta Graison, Enzo De Santis, Jayda Winters, Leroy Montfaucon, Manila Calabrese, Roman W. Hemlock, Rosemary Sawyer, Wendy Hart A legtöbb felhasználó ( 524 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 12:24 pm-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Benjamin Stanford
tollából Ma 11:54 am-kor Rosemary Sawyer
tollából Ma 10:21 am-kor Nadia Romanov
tollából Ma 9:01 am-kor Deborah Winchester
tollából Ma 8:01 am-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 11:28 pm-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 11:10 pm-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 10:42 pm-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 10:30 pm-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 9:17 pm-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Monica Sutherland Csüt. Ápr. 18, 2019 9:46 am |
| Monica Sutherland Karakter típusa: saját Teljes név: Monica Sutherland Becenevek: Nica Születési hely, idő: Chicago, Illinois - 1982. december 13. Kor: 36 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: heteroszexuális Családi állapot: szingli Csoport: egészségügy Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: University of Illinois at Chicago Ha dolgozik//Munkabeosztás: ápoló Ha dolgozik//Munkahely: Morgan Stanley Children's Hospital - Emergency Care and Trauma Hobbi: kisfiam, Adam; éneklés; főzés; túrázás Play by: Katharine McPhee Jellem Dolgok, amiket tudni kell:- 27 éves voltam, amikor jelentkeztem az egyetemi ápolóképzésre - Adam, a fiam hamarosan tízéves lesz; amikor várandós voltam vele, akkor jöttem rá, hogy mennyire érdekel az egészségügy - azelőtt, hogy ápoló lettem, több munkám is volt, de egyikben sem találtam meg a helyem - a férfi, akitől a fiam van, elhagyott még azelőtt, hogy megtudtam volna, hogy állapotos vagyok - apámmal megromlott a kapcsolatom pár éve, szeretném helyrehozni, ezért is költöztem ide New Yorkba - utálok shoppingolni, kivéve a karácsonyi időszakot, az valahogy más, amióta anya vagyok én is - mindenkivel őszinte vagyok... barátaimmal, kollégákkal, betegekkel és hozzátartozóikkal - nagyon megérint az, ha egy gyermeket súlyos állapotban látok, látom a szülők aggódó arcát, kisírt szemeit - imádom a várost, és Adam is rajong érte - bakancslistámon ezer dolog szerepel, köztük volt New York is, ezt pipáltam is Múlt Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Monica Sutherland | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |