Talán holnap este akad majd valaki, aki megvigasztalja. Na, akkor elő a James Bond szereléssel! Én meg előkeresem a belső Halle Berry-met. Ehhez viszont muszáj lesz egy nagyot aludnom. Reggel még elküldöm majd a "hol és mikor"-t. Jó éjt, Alejandro!
Ugye milyen kegyetlen sors jutott Mr. Lesternek? Bár lenne valaki aki megvigasztalná. Semmi jónak nem vagyok az elrontója. Meggondolandó. Azt mondom ez alkalommal jobban vigyázok a kisasszony testi épségére. Ez esetben viszont nem ártana előhalásznom az elegánsabb szerelésemet.
Szegény Mr. Lester, elveszítette a jobbik felét. Értsem ezt úgy, hogy megfelelő motiváció mellett bármi lehetséges? Nagyon ötletes névválasztás, máris tudok azonosulni vele. Te pedig lennél Alejandro Jasón Alvarez. De tudod, ha nagyon aggódsz, hogy rivaldafénybe kerülhetsz, még mindig lehetsz kivételesen te az én személyi testőröm...
Ez esélytelen. Jason mellett ott volt Julia, te pedig tudtommal nem vagy itt. Azt hiszem egyes változtatások érdekében Jason is érdeklődőbbé válna. Megnyugtató. Mhm. Illene hozzád a Julieta Rahelia Ramirez...
Kérem vissza Jasont, aki Titanicot nézett velem az autósmoziban, ő tudta, hogyan kell élni. Egyébként ne aggódj, multifunkciós vagyok. Nincs szereplés, megmondjuk, hogy kiújult a mikrofon-allergiánk. Tippeket kérek a hosszú névhez.
Sok szerencsét hozzá angyalka. Reménytelen eset vagyok. Mással is eltölthetnénk helyette az időt. Csak mondom. Érdekesen hangzik. A hosszú névvel már most szíven találtál, csak könyörgöm ne vállaljunk fellépést.
Szerintem sürgősen korrepetálnom kell téged popkultúrából. Főleg miután birtokba vettem a természetfilmek helyét nálad, valamivel ki kell majd töltenem az űrt. Puerto Rico-i énekes celeb, hosszú névvel...? Mit gondolsz?
Hogy hova? Csak az agyadat húzom. Ez a név már ismerősebb. Egyelek meg a szerénységeddel együtt. Elég, ha annak hisznek. Melyiket éreznéd testhezállóbbnak?
Akkor célt értem vele. A szekrények a legveszélyesebbek. Ne menj Narniába nélkülem. Én ahhoz túl szerény vagyok, de majd addig gyakorlok. Celebek leszünk? Híres énekesek valami egzotikus szigetről?
Némiképp azért enyhült a szív láttán. Már most kevésbé félek itt egyedül. Azért a biztonság kedvéért a szekrényem elé toltam egy széket. Nincsenek ellenemre, az tuti! Valami csinosra lesz szükséged meg a beképzelt énedre. Elő tudsz ehhez hasonlót halászni?
Haha, idáig érzem a csalódottságodat. Megvédi. Főleg dínóktól, sárkányoktól, UFO támadástól, és egyéb katasztrófáktól... egyeztetés kérdése. Egy újabb szerep? Odavagy a szerepjátékokért, mi? Na mi az ajánlatod?
Milyen lehangoló rohadékok is azok. Hű, ez azért elég komolyan hangzik, ám legyen. Ha ez megvédi a hátsómat, benne vagyok. Nem is sejted mennyire. Ajánlhatok esetleg egy újabb szerepet? Az előzőbe is otthonosan mozogtunk.
Erről én is hallottam valamit. Csak előbb talán érdemes megnézni, hogy nincs-e véletlenül egy mikrofonos pacák a közelben. Akkor erre még visszatérünk, pontos szerződést állítunk össze, ne legyenek félreértések. Rafinált egy alak vagy te, Lester! De tetszik az ötlet. És kíváncsi lettem a módszereidre is.
Én is így hallottam. Egyesek úgy híresztelték, hogyha nem figyelnek eléggé az emberek, a ruhájuk is varázslatosan eltűnik. Nem állítottam, hogy nem kérek belőle. Nem árt elég elővigyázatosnak lenni. Kétlem, hogy beengednének, de ez nem zárja ki azt a lehetőséget, hogy ne vegyünk részt rajta. Megvannak a módszereim.
Sötét helyiségek, mint például egy szertár? Néha varázslatos dolgok történnek a sötétben... Egy percre sem vehetem le rólad a szemem. Én egyszer igazából már felajánlottam a testőri képességeimet, akkor kellett volna megragadnod az alkalmat! Egy elit buli? A rollerhez nem vagy elég menő, de egy olyanra beengednek?
Épp ellenkezőleg. A sötét helyiségeken jártatom az agyamat. Szóval átjött a segítségkérés. Látod mekkora bajba keveredek, ha nem vigyázol rám? Olyan menő gyerek én nem vagyok, hogy rollerrel száguldozzak, de a táncon segíthetek. Van egy elit rendezvény nem messze, gondoltam benézhetnénk.
Felidegesítettelek? Kezdek aggódni, hogy valójában megevett egy dínó... Tőlem igazából rollerrel is jöhetsz értem. Valójában inkább arra lettem volna kíváncsi, hogy hová megyünk, vagy mit fogunk csinálni? Én mondjuk szívesen mennék valahová, ahol táncolni is lehet...
Jelen pillanatban az idegeim jobban hasonlítanak egy elszakadó kötélre... Emelek a téteken, Rae! Dinoszaurusz-alakú ágyam van. Erre mit lépsz? A tökhintó ez esetben megfelel?
"...kötél szakad"? Nem függőágyon alszom én, édes. Van matrac, párna, takaró, meg minden... Egyszer talán kipróbálom. Attól is függ, neked mid van. Ha emeletes ágyad meg dínós lepedő, máris indulok. Előbb mondd meg, mi a terv. A buszos elrablás kétszer egymás után nem jön be...
Azért remélem nem értél hozzá, mert egészen biztos mérgező egyveleget alkotunk. A fenébe! Ennyire kiszámítható lettem? Ha minden kötél szakad, esetleg kipróbálhatod az enyémet is. Hátha jobban bírja... Érted megyek. De hova is?
Tudom én, hogy ő az új szíved csücske. A kémia szinte tapintható volt köztetek. De igen, vérig sértettél. Fogadjunk amúgy is csak azért érdekel, hogy ágyban vagyok-e már, mert most is az ágyamon ugráláson jár az eszed... meg a megszerelésen... Mondjuk holnap este?
Apu, mi? Még egy ilyen elszólás és mehetek bingózni Frankkel. Remélem nem tiportam a lelkivilágodba a túlzott törődésemmel. Nem is tudom..kezdtem már átvenni az életérzést. A sok szerelés jobban kimerítő volt meg Mike végeláthatatlan pofázása. Szavadon foglak!
Már ott vagyok, apu Érthető, ha kómázol, kimerítő elfoglaltság két órán át déli mintaférjnek lenni. Szerintem is érdemes lenne megismételni valamilyen formában...
Kézcsók! Félig ördög, félig kóma, de még tartom magamat. Te neked nem ágyba lenne ilyenkor a helyed? Egyébként hasonlóan jól szórakoztam. Valamikor ismételhetnénk...