Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Raelyn & Dorian - Here comes trouble
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Dorian J. Lester Yesterday at 10:29 pm

Ben & Marci - Galiba Motors
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Marcel Williams Yesterday at 9:29 pm

Dorian & Becks - New deal, new association
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Dorian J. Lester Yesterday at 9:11 pm

Aiden & Audrey
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Aiden Maddox Yesterday at 8:32 pm

Lottie & Shane - Harper's time
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Charlotte Green Yesterday at 5:50 pm

Elkészültem az előtörténetemmel...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Lena Wayle Yesterday at 4:24 pm

Aimee x Noah - Christmas surprise
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Aimee Riddle Yesterday at 1:34 pm

Cherry x Aaron - Christmas 2017
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Aaron Bennett Yesterday at 12:59 pm

Jake & Jason& Meena | you're kidding me?
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Meena E. Asher Yesterday at 12:56 pm

Ki van itt?

Raelyn J. Winters

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Jay & Sarah - The mysterious rescuer and the whore
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Bűnöldözés
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ryan Gosling
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
32
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
ex-CIA bérgyilkos, Rendőr nyomozó
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
7

Re: Jay & Sarah - The mysterious rescuer and the whore
Yesterday at 12:27 am
Fontos volt, hogy eltűntessem ezeket a vízi pisztolyokat, hisz bármikor kijöhet egy csapat elemezni az útvonalam, és megnézni hogy merre jártam mit csináltam. Ha egy dolgot el lehet mondani a Cégről az biztos, hogy keményen betartatják az egyezségeket azokkal akikkel kötnek, amellett persze hogy ők bármilyen lelkiismeret nélkül felrúgják őket ha úgy tartja az érdekük, mindenesetre nem adtam okot rá, szépen elrejtettem a nyomaimat, és mivel nem adtam meg személyes adatot ami alapján az oroszok megtalálhatnak egyetlen dolog sem vezethez hozzám… vagyis egyet leszámítva semmit. Itt lassú léptekkel visszaindultam a nőhöz, s közben ránéztem az órámra, ahol megállítottam a stoppert, 8,56 másodpercnél állt. Ez azt jelenti hogy lassultam, méghozzá 3 egész másodpercet. Az ilyen szituációk elrendezésére maximum 6, legjobb esetben 4 másodperc volt az időm, láthatóan kivesz belőlem hogy nem foglalkozom ilyesmivel, de ha kicsit több időt töltök edzéssel, ezt vissza tudom dolgozni a normális korlátok közé… tudtam ezt. A lány sérült volt, egyben döbbent, és láthatóan próbálta a nyugalmat magára erőszakolni, de ezt nem róttam fel neki, hisz ki akar nyugodtan péppéverődni orosz gengszterek által. Megállva előtte végigmértem az arcát és nem is figyelve arra, hogy mit mond vagy mit reagált végigkutattam, hogy milyen más sebesülésekkel rendelkezik.
- Tudom… a hosszú fekete köpeny és a maszk teszi az embert… - Válaszoltam a Batmanes mondatra nekitámaszkodva a falnak közvetlenül előtte. Tudtam, hogy most a legjobb döntés ha magammal viszem, hisz két opció van ezen kívül, az egyik hogy elmegy egy kórházba, és mivel az orosz barátaink ott keresnék elsőre amit eltűntek innen, valószínűleg vagy ugyan ez a helyzet alakulna ki, vagy csak úgy megölnék, és egyik sem a legjobb kimenete a helyzetnek. A másik, hogy hazamegy és nem foglalkozik a dologgal, aztán a sebei meg a belső sérülései elfertőződnek és a végeredmény ugyan az lenne csak lassabban és fájdalmasabban.
- Nem akarlak… - Válaszoltam röviden miközben mellé álltam, majd fejemmel intettem számára, hogy karolja át a nyakam, ha úgy tesz ahogy mondtam, akkor segítve neki, elkezdünk kifelé botorkálni a sikátorból.
- Ha akarsz elengedlek és mehetsz az utadra, de ha életben akarsz maradni most velem maradsz. Amúgy rendőr vagyok, maradjunk egyenlőre a Brucenál. -
Mutatkoztam be egy más néven, hisz nem állt érdekemben, hogy eláruljam neki a valódi nevem. Valójában ha megkérdezném magamtól miért akarok neki egyáltalán segíteni arra sem tudnék rendes racionális választ adni, talán még mindig ez a „Hősi” ostobaság mozgat amikor ilyet látok.
- Nem szeretném se a pénzed, se a tested. Gyere és ellátom a sérüléseid, talán jobb esélyekkel indulsz utána. -
Pillantottam rá egy pillanatra, míg lassan botorkáltunk ki a sikátorból, aztán mielőtt az utcára kiértünk volna megálltam és újra a falnak támasztottam őt. Szorosabban összehúztam magamon az öltönyt, hogy elrejtse a vérfoltot az ingen, majd elővettem egy papírzsebkendőt, és az üveges ásványvizemből megvizezve odaléptem Sarah elé, és lassan óvatosan elkezdtem a vért letörölni az arcáról. Mikor végeztem a művelettel, zsebre dugtam a zsebkendőt, majd a fejére húztam a csukjáját és újra átkaroltattam magam.
- A lakásom egy kicsivel feljebb van ezen az utcán, oda megyünk. -
Ez egy teljesen más lakás volt, mint ahol amúgy élek, hasonló kivitelűen nagy és felszerelt, de afféle biztonsági házként tartottam fenn, ha esetleg gyorsan le kéne lépnem a városból, így ott is alternatív nevet adtam meg a bérléshez, plusz készpénzben fizettem.
- Hogy szólítsalak? -
Felvetettem az utolsó kérdésem, míg lassan elindultunk a lakás felé, ha ő is egyetért.

// Ha megfelel, akkor írhatod a kövit úgy mintha már ott lennénk Very Happy már ha úgy döntesz, hogy megfelel következő helyszínnek.
Vissza az elejére Go down


avatar

Törvényszegők
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Amber Heard
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
24
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Prostituált/Művészeti koordinátor
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
75

Re: Jay & Sarah - The mysterious rescuer and the whore
Hétf. Jan. 15, 2018 1:02 am


Jay & Sarah
Nos,akkor hát mérjük fel újra a helyzetet. Két orosz,én ,és egy tök ismeretlen pasi. A legrosszabb az -az egészben hogy hiába vagyok szorult helyzetben engem mégis hajt a kíváncsiság hogy ,ki lehet ez a fickó. Néhol próbálom az arcát elemezni ,hogy láttam-e már valahol. De akárhogy nézem nem ismerem. Szóval csak egy fel állás maradt legalábbis az én fejemben ,megszületett a végítélet. Ő is ki akar nyírni,elgondolkodtató ha már ennyien akarják a halálomat engedek a kísértésnek ,és árúba bocsájtom a testemet,kicsit más nézőpontból. Néha elgondolkodom tényleg a dolgon mennyivel könnyebb lenne ha egyszerűen hagynám magam a fenébe ,és várnám a halálomat. Erre a gondolatra egy nagyot nyelek ,ennyire mélyre nem szoktam süllyedni. Bármilyen körülményt túl éltem ,talán erre születtem hogy csak minden helyzetet magam körül ,átvészeljek és tovább lépjek. Egész jól ment ,mint ahogy az is hogy meneküljek. Viszont ezt a képességemet most aligha tudtam kamatoztatni megsebezve . Főleg ilyen helyzetben ,még egy pasi ellen sincs esélyem nem hogy,három . Minden bizonnyal nem akarok élni ,hisz amikor a harmadik férfi megszólal némi poént belecsempészve az egész helyzetbe csak felnevetek. Amit a két orosz haverom annyira nem kultiválnak.
- Bocsi ,befogtam . -mentegetem magamat ,és úgy döntök most már ideje meghunyászkodni. Mivel ennek az egésznek tényleg nem lesz jó vége,ha továbbra jártatom a számat . Figyelemmel követem az eseményeket ,és csak akkor zökkenek ki a látványból amikor az öltönyös pasas hozzám szól. Ez a barátságos mosoly ,na jó itt valami nem smafu. Maradjak a földön ? Miért maradjak ott ? Amúgy sem tudok mondjuk fel állni ,de akkor sem értettem ..egészen addig amíg az előttem lezajló események egész más fordultatót vesznek. Sanszos hogy,tényleg Ő Batman. Nem tudom hogy lehet valaki egyszerre elegáns ,és fenyegető ,de Ő valahogy mégis összehozta . Egyetlen jelét sem mutatja félelemnek ,lehet azért mert az ilyen férfiaknak nem is szerepel ilyesmi a szótárukban . Egy szó jutott róla eszembe : veszélyes . Ó,de még mennyire ismertem hozzá hasonlókat.
Oké ,Sarah koncentrálj . A hallottak szerint nagyobb katyvaszban vagy mint voltál. Írek ,Bruce Wayne (Sokkal helyesebb) kiadásban ,ennek a fele sem tréfa.
És a látottak alapján ,csak annyit tudnék hozzá fűzni hogy : Ki az Isten ez ?! Könnyű szerrel hárította a dolgokat . Túlságosan is ,mintha mindent előre tudott volna . Lehet hogy így volt ? Ő is nyolc lépéssel jár az emberek előtt ,mert akkor szökhetek én akármerre.
Engem nehezen lehet kihozni a nyugalmi állatomból ,de most sikerült . Nem tudom merre vesztettem el azt a fonalat ,de egyszer csak már azon kapom magam hogy felsegít én pedig a falnak dőlve egyensúlyozok hogy talpon maradjak. A fájdalmaim érdekeltek most a legkevésbé ,kíváncsiságom és a félelmem egyvelege csak még rosszabb irányba terelte az alapvetően tűrhetetlen személyiségemet. Így míg Ő hót nyugalommal rendezkedett előttem ,majd vissza jött hozzám csak nagyot nyelve néztem rá.
- Oké, az már világos hogy nem egészen olyan Batman vagy amilyennek gondoltalak .- kezdek bele kételkedve ,lehet nem kéne ,de folytatom.-De ha esetleg az ötlőt fel a fejedben hogy megölj ,mondnám hogy megemlegetted,de mint látod sérült vagyok így ..más módszert kell bevetnem . - mosolyodom el bájosan ,legalábbis magamhoz képest bájosan.- Esetleg ezt az egészet elintézhetnénk természetes úton ,vagy pénzben . - ajánlom fel míg próbálom magam tartani ,igazából több mint biztos hogy a bordáim bizonyos részei sérültek nem mintha nem szoktam volna hozzá ehhez az érzéshez.
- Szóval ,csak arra szeretnék kilyukadni hogy akárki is legyél ,az is egy megoldás hogy csak úgy elengedsz . Megköszönöm hogy megmentettél ,meg a látványos elődadást is . - kacsintok rá ,bár szerintem inkább fájdalmas az ábrázatom mintsem huncut.
- Lényegében én csak egy ,kurva vagyok szóval ,az előbbi jelenet a két orosszal csak egy rossz üzlet miatt történt meg.- hadarom el a magyarázatomat fogalmam sincs minek. Oké Sarah fogd most már be ,mielőtt túl sokat mondasz egy idegennek. De ha már....- Amúgy meg ki vagy ?De most komolyan. - bukik ki végül belőlem a kérdés míg végignézek újra rajta .

| ×Vissza az elejére Go down


avatar

Bűnöldözés
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ryan Gosling
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
32
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
ex-CIA bérgyilkos, Rendőr nyomozó
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
7

Re: Jay & Sarah - The mysterious rescuer and the whore
Szomb. Jan. 13, 2018 10:50 pm
Mit mondjak beletenyereltem abba a fajta szituációba, ahol az oroszok, minek utána néha nem igen tudják felmérni a helyzetet, mindenképp harcba fognak kezdeni. Ennek a fajta forgatókönyvnek az első szabálya, hogy hitesd el velük, hogy ők vannak erőfölényben, nos ez minek utána ketten vannak és mind a ketten jó erőben, már alapvetően az kicsi és tompa elméjükben motoszkál, nekem pedig semmit nem kell mondanom. Szótlanul méregetem a párost, miközben mind a ketten felágaskodva tudatták a maguk egyszerű módján, hogy nem szívesen látnak a kis beszélgetésükben, de ez nem tántorított el attól hogy egyenesen beletenyereljek, hisz valahol mélyen még élvezem is ha bűnözőket verhetek péppé. Nem telik el 20 másodperc és már nekem is szegezik azt a kérdést, amit mindenki kérdezne egy ilyen helyzetben… „Ki vagy te?”.
Két dolgot tehetnék, 1. meglengetem a jelvényem és tudatom velük, hogy rendőr vagyok, aminek valószínűleg az lesz a vége, hogy megpróbálnak lelőni, vagy 2. egyszerűen adom magam és úgy próbálnak megölni. E kettő között az a nagy különbség, hogy ha tudják hogy rendőr vagyok tudják hol keressenek később, miután elintéztem őket, amiből persze nagy mészárlás lenne és a Cég helyből a nyomomba eredne, ha pedig nem akkor valószínűleg egyszerűen el tudom őket verni anélkül hogy bárki tudomást venne rólam, New York nagy város. Így egyértelmű volt a válasz.
- A nevem… Bruce Wayne… csak átutazóban vagyok, amúgy általában ezt éjszaka csinálom denevérnek öltözve. -
Meglengettem a kezeimet előttük és közben lassan váltottam a tekintetem egyikről a másikra, láthatóan összezavarja őket, ha valaki így adja előttük a hülyét, hisz ki számítana erre egy ilyen helyzetben, de akinek ennyire csökkent az intelligenciája annak még nehezebb. Az oroszok nem atomfizika tudósokat alkalmaznak, hanem gorillákat, akik erősek, vagy legalábbis azt hiszik.
Közben úgy néz ki a hölgy is felszólalt volna az ügyben, de orosz barátaink megállították mielőtt valami értelmeset tudott volna mondani, mindenesetre úgy nézett ki nem esik ki a dacos szerepéből akkor sem, ha valaki ilyen szintre veri, ez egy érdekes tulajdonság, különösen civiltől.
- Megkérnélek, hogy maradj a földön, a saját érdekedben. -
Felöltve a legbarátságosabb mosolyom csevegő hangnemben intéztem hozzá a szavakat, aztán visszafordultam az új barátaimhoz további csevegésre. Újra elhangzik a legendás kérdés a másik orosz tag szájából is, lehet nem értik jól az angolt, lehet csak nyomatékosítani akartak, de ez mind nem számít figyelembe véve a jelenlegi helyzetüket.
- Fiúk… Fiúk… - Itt előre tartottam a kezem. – Szerintem nem értitek, itt nem ti kérdetek, hanem én. És nem fair az hogy ketten vagytok egy ellen… -
Itt hagytam egy pillanatnyi szünetet, hogy elgondolkodjanak a hallottakon, majd folytattam.
- Hozzatok még négy öt tagot és úgy az lesz. -
A nőre csak egy pillanatra néztem, majd mosolyogva ingattam a fejem, aztán a szorongatós orosz megunta a kellemes beszélgetésüket és úgy döntött rövidre zárja a dolgot, persze a jobb horog amiről azt hitte elintézi az ellenfelét végül felszántva a levegőt kibillentette az egyensúlyi állapotából, és mivel amúgy is sánta volt az egyik lábára garantált volt, hogy behajlítja a gyengébb lábát, így a kitérés után mögé kerültem és nagy erővel beletalpaltam lábhajlatába, amitől szabályosan térdre rogyott és még a csontok is megrepedtek benne, hacsak el nem törtek. Ez után játékosan fejbe rúgtam, amitől az arca meglátogatta a betont. A találkozásból ő húzta a rövidebbet, én pedig előhúzta az övébe dugott 9 mm-est és megpörgetve a másik fickóra szegeztem.
- Mond csak, mennyire gyakran versz védtelen nőket? Évi egy két alkalom, vagy ez ilyen havi rendszerességű dolog? -
Itt már nem voltam sem barátságos, sem mézesmázos, sem bármi egyéb. Olyan voltam mint maga az ördög, fenyegető mint egy árnyék, amitől félsz amikor elalszol. Lassan sétáltam felé, ő pedig szeretett volna a pisztolya után nyúlni, de nem hagytam.
- A…a…a… Az nem játék, takarodj vissza a főnöködhöz, és mond meg neki hogy ez már az Írek területe, és ha itt akartok üzletelni akkor a főnökömmel kell tárgyalnotok erről. -
Egy kis félrevezetés a végére, ezzel vagy kiirtják az Ír maffiát, vagy elkezdik keresni az Ír maffia újabb felét, amivel persze semmire nem jutnak, mindenképp jól járok. Kit is érdekel igazán.
Őt láthatóan igen, mivel elhagyva a fegyvert, rohant hogy felkaparja a haverját és gyorsan eltakarodtak.
Ketten maradtunk hát, a véresre vert lány, és én akinek meg az ingje lett véres az orosz miatt.
- Na veled mi legyen? -
Kicsit méregettem őt, majd végül odalépve segítettem fel, aztán mikor már talpra állt oda támasztottam a falhoz. Visszatérve a fegyverekhez, mindkettőt letisztítottam egy ronggyal, majd ledobtam a közeli csatornába. Végül visszatértem a sikátor arra a részére ahol őt hagytam, ha még ott volt.
Vissza az elejére Go down


avatar

Törvényszegők
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Amber Heard
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
24
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Prostituált/Művészeti koordinátor
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
75

Re: Jay & Sarah - The mysterious rescuer and the whore
Szomb. Jan. 13, 2018 8:59 pm


Sarah&Jay
Sokszor néztem már farkas szemet egy fegyverrel ,de valahogy ez most komolyabbnak tűnt ,nem véletlen hisz két maffia taggal voltam egy sikátorban.  Egyszerre féltem ,és méláztam el azon hogy,ha meghalok vajon bekerülök egy történelem könyvbe? Hát ,Sarah ha meghalsz ezt már nem tudod meg ,de voltam olyan szemétláda hogy úgy is visszajárnék kísérteni. A feszültség ami bennem nőt ,egyre jobban tódultak ki belőlem a zavarosabbnál ,zavarosabb gondolatok. Ami nem segített a helyzetemen . Egy kicsit hátrébb szenvedtem magam a hideg földön ,ami nem volt túl sikeres hisz a bordám ,szinte ordította hogy ne mozduljak. Fájdalmaim voltak ,és aligha volt esélyem innen segítség nélkül fel állni. Szóval itt tartottam most ,segítség nélkül ,sérülten egy fegyverrel szemben . Dimitri Serenovval aki valószínűleg egy percig sem fog gondolkozni azon hogy végezzen velem. A másik tagot nem ismertem ,de mintha benne láttam volna egy kis kételyt ,biztos valami újonc . Már-már felkészülten vártam hogy eldurranjon a pisztoly ,amikor egy ismeretlen harmadik hang ütötte meg a fülemet. Oroszul beszélt ,így csak pár szót ha értettem belőle. Összeszűkült szemekkel próbáltam bemérni a férfit ,aki harmadik tagként érkezett az én pokoli jó "bulimba" ,ezek egyre többen lesznek ? Most már kezd egy kicsit átmenetes értelmet kapni az "Annyian vannak mint az oroszok "mondás.  Minden erőmmel arra koncentrálok hogy valamit megértsek abból amit mondd,de a fájdalom minden erőmet felemésztette így csak szenvedő alanyként tudok  részese lenni ennek a remek kis összejövetelnek ,amire még csak meghívót sem kaptam. Szívás.
- Te ki a franc vagy ? - dörren rá az egyik ,és fenyegetően kihúzza magát . Ó,ez érdekes fordulat nem ismerik ,lehet ez mégis csak az én napom lesz ,bár ne igyunk előre a medve bőrére ha Ő is orosz akkor sanszos hogy,azért van itt mert akar valamit tőlem.
- Tehát nem veletek van .- mondom ki hangosan a felismerést ,és hirtelen beindul a túlélő ösztönöm ami azt súgja hogy ,Ő az én emberem akárki is legyen .- Akkor hát : légy oly szíves ments meg . - döntöm oldalra a fejem és megpróbálom a lehető legbájosabb ábrázatomat elővenni. Miközben végigmérem őt újra észreveszem hogy ing,meg nyakkendő meg minden anyám kínja van rajta. De ennek ellenére azt is látom hogy jó kiállása van . Nem mintha ez bármit is jelentene . - Vagy mit szólnál ha ...-intézem felé szavaimat ,amit nem biztos hogy megért hisz az előbb oroszul beszélt.
- Fogd már be ! - üvölt rám Serenov ,kicsit mintha paprikásabb lenne a kelleténél. leemeli rólam a fegyvert majd maga mellé dobja .
- Az előbb azt mondtad beszéljek ,én most már tényleg nem tudom mit akarsz .- nos igen ,az egyik roppant rossz szokásom ,rosszkor viccelődöm. Még akkor is ,amikor élet és halál közt lebegek.
- Ki vagy Te ?! - Dimitri hangja fenyegetően cseng . Csak kíváncsian tekintek egyikről a másikra ,most már fogalmam sincs mi folyik itt . Nem voltam a helyzet magaslatán sem ,de abban az egyben biztos voltam hogy ,egyedül nem fog elbírni ezzel a két orosszal. Én pedig nem túl sok segítséget nyújthattam neki . Amíg ők azon tanakodnak ki kicsoda ,akár meg is léphetnék ,de kérdés hogyan állok fel . Dimitri emberére nézek ,aki zavart arckifejezést öltöt magára ,de közben rám is figyel fél szemmel. Ó, a fenébe ez sehogy sem fog működni. Itt mindenki meg fog halni. Gyerünk Sarah találj ki  valamit !
- Meg van ! -kiáltok fel ,amiért a bordáim annyira nem hálásak.- Mit szólnátok egy négyeshez ?- kérdem ,de mintha meg sem hallották volna ,mert Dimitri abban a pillanatban felhördül és támadásba lendül.Vissza az elejére Go down


avatar

Bűnöldözés
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ryan Gosling
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
32
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
ex-CIA bérgyilkos, Rendőr nyomozó
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
7

Re: Jay & Sarah - The mysterious rescuer and the whore
Szomb. Jan. 13, 2018 7:46 pm
Hogy is írhatnám le azt a napot. Végeztem a szokásos munkámat, amit szerettem és megnyugtatott, irodai papírmunka, ami nem lő rád, nem parancsol rád hogy ölj gyerekeket, vagy védteleneket, és próbáltam a lehető legstresszesebben végezni a dolgom. Valójában nem kellett bújkálnom, hiszen hivatalosan egyezséget kötöttem, plusz ha megtámadnának, arról előre tudnék, nem veszem 100%-ra amit a Cég mond, hisz egy titkosügynökség nem lenne titkos ha nem hazudna, márpedig én kívülről belülről ismertem őket. Tudtam hogy ők is tudják mit teszek, hol vagyok és igyekeznek megfigyelni minden lépésem és mivel a tudatában vagyok ennek megtehettem a szükséges ellenlépéseket, hogy hogyan és miként az maradjon az én titkom, hisz egy bűvész sosem fedi fel a trükkjeit, mindenesetre, had ne kelljen mondanom élveztem hogy borsot törhetek a régi főnökeim orra alá, már a szipla gondolat is, hogy azoknak a sarkára léphetek akik azok mögött a szörnyűségek mögött álltak,  bearanyozta a napom. A folytatás szimpla volt és egyszerű, befejeztem a papírmunkát és elindultam hazafelé.
Nem igényeltem sok mindent, csak egy élhető lakást valahol a város szélén, de mégis a látszat fenntartása végett, hogy egy feltörekvő pénzrevágyó nyomozó vagyok akit épp előléptettek főnyomozói pozícióba, kivettem magamnak egy lakást a gazdagnegyedben, medencével és szaunával, csak a látszat kedvéért. Tulajdonképp mint Batman csak én nem öltözöm denevérnek éjjelente. Aznap úgy döntöttem nem fogok taxit inkább gyalog sétálok haza, a nyakkendő szorongott szóval úgy döntöttem megszabadulok tőle, és zsebre dugom. Így sétáltam hazafelé fütyörészve és élvezve az átmeneti reklámszünetet a pocsék életem műsorában. Nem voltam benne biztos hogy ez maradandó, így kiélveztem amíg lehet. Szórakozni jártam, megismertem új embereket, tanultam rengeteg dolgot a költészetről és a szobrászatról, fejlesztettem a zenei tudásom, és még egy tucat új dologra nyílt lehetőségem, amire korábban nem is gondoltam. Érdekes érzés volt, és néha napján visszagondoltam arra, ha a katonaság helyett az egyetemet választom, most milyen életem lehetne. Valószínűleg nem hagytam volna magam mögött hullahegyeket, ami kézenfekvő, inkább lehettem volna futball sztár aki fürdik az elismerésben és a pezsgőben, mint ahogy a húgom megvalósította az álmát és filmekben szerepel. Az utóbbi időben egyre többet láttam a tévében, és tudtam hogy a városban él, de sosem akartam megzavarni a lelki világát. Fogalmam sem volt róla, hogy egyáltalán érdeklem-e, vagy hogy milyen hatással volt rá az eltűnésem, de most boldognak tűnik. Minden hónapban más sportolóval és modellel randizik és úgy néz ki kiteljesedett a maga nemében.  Mindezt úgy mesélem, hogy állok egy elektronikus bolt kirakata előtt, és ő mosolyog rám egy reklámból, és én csak őszintén örülni tudok, hogy megéli ezt.
Aztán tovább indultam, és figyeltem ahogy emberek haladnak el mellettem, kezükben a telefonjukkal és fogalmuk sincs arról, hogy mi folyik odakinn a világban. Boldog tudatlanság.
Itt kis mosoly ült az arcomra, de indultam is tovább, hisz a behűtött söröm, a nagyképernyős tévém és a kényelmes kanapém otthon várt, hogy ledőljek rá.
Ahogy szépen lassan haladtam egy kevésbé népszerű részén a városnak egy fajta hangos orosz akcentusú kiabálás ütötte meg a fülem, emellett egy ismeretlen nő hangja, természetesen sejtettem, mi folyik ott. Orosz gengszterek, és egy elesett nő. Először elsétáltam a sikátor bejárata előtt, majd pár lépést megtéve továbbá megálltam, nagy és mély levegőt vettem, aztán megfordulva léptem a sikátor bejáratához. A két gorilla a falhoz szögezve tartotta sakkban a sérült nőt, aki ha belekeveredett ilyesmibe, valószínűleg vagy prostituált, vagy egy az oroszokkal kapcsolatban álló kedves üzletember munkatársa, ezt szűrtem le a gyors szituációfelmérésemből.
- Хороший день, господа. (Szép napot, uraim) - Kezdtem a beszélgetést kellemes csevegő hangnemű orosszal, mivel nagyjából 20 nyelv volt belémverve anyanyelvi szinten könnyedén képes lettem volna elhitetni még azt is hogy orosz születésű vagyok, de nem állt érdekemben. - Маленькая девочка плюнула и насилие возрождает человека, верно? (Egy kis lány verés és erőszak felüdíti az embert, nem igaz?) -
Folytattam ugyan azzal az undok félmosollyal, ahogy zsebretett kézzel sétáltam a két orosz felé, majd közvetlen közel megálltam hozzájuk. Egyenlőre ügyet sem vettettem a nőre, csak a két fickó mozgását figyeltem. Amit még a vak is lát, hogy a kisebb darab fickó  teljes súlyát az egyik lábán tartja, ami azt feltételezi hogy a másik lába vagy sérült, vagy sérült volt, amiből az következik, hogy egy kis rúgás és összecsuklik mint egy zsák. A másik viszont, nagyobb darab és masszív, aminek viszont a hátránya, hogy a súly miatt előredől, így a hátizmai gyöngébbek és a hát alsó tájékára mért ütések probléma nélkül földre vihetik. Természetesen mindez csak egy röpke gondolat volt, ami átfutott az agyamon, egyenlőre még kíváncsi voltam, hogy reagálnak az új helyzetre.
Vissza az elejére Go down


avatar

Törvényszegők
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Amber Heard
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
24
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Prostituált/Művészeti koordinátor
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
75

Jay & Sarah - The mysterious rescuer and the whore
Szomb. Jan. 13, 2018 6:21 pm


Jay&Sarah
Voltak helyzetek amikor lepörgött előttem az egész életem. Ez most is ilyen volt. Alapfelállás : Két orosz és én pisztollyal a fejemnek szegezve.  Ezt nem igazán így terveztem ,de hogy mi is történt valójában ? Igazából magam sem tudom. Egy sikátorba bármi megtörténhet nem igaz ?!  Naiv részem hitt abban hogy,ebből is kivágom magamat ahogy szoktam ,de a két ruszki nem úgy tűnt ,mint akik vízipisztollyal a kezükben szaladgálnak,kurvákat riogatva.  Próbálom felmérni az egész helyzet súlyát ,de nálam alapjáraton ez nagy feladatnak bizonyult. Mivel életem során csupa olyan dolgot tettem aminek a súlyossága már mázsákat nyomott . Mondhatnánk azt hogy,gátlástalanul  lépem át mások határait ,és önzőségemből fakadóan ez nem is hat meg annyira. Néha talán még pislákol bennem némi bűntudat ,vagy akár némi érzelem . De hogy,minek ?  Az egész feleslegessé vált miután annyi mindenki,elhagyott ,vagy éppen lecserélt egy jobbra. Így megy ez . Megbízol valakiben aztán ,olyat vágódsz előre hogy  utána még évekig sem tudod magad összeszedni. Nos,ebből lett elegem ,így elkerültem mindent ami egy cseppnyi emocionális reakciót kiváltott belőlem. Talán ezért sem paráztam rá annyira a mostani,elkúrt helyzetemre ,ami minden bizonnyal a halálba fog küldeni. Még ilyet. Pedig nem csináltam semmi rosszat ,na jó ..vagy nem emlékszem rá .
-  Válaszolj Te kurva ! - üvölt rám erős orosz akcentussal az egyik ,már-már bántja a fülemet ,de valahogy az még jobban zavar hogy a fegyver csöve még jobban a homlokomnak nyomódik. - Te vagy Remington kis kedvence gyerünk ! - próbálja továbbra is érvényesíteni akaratát ,nem mintha ezzel nálam elérne valamit . Unottan sóhajtok egyet. Fogalmam sincs mit akar tudni ,és miért zavart meg munka közben ,de jobb ha ennek véget vetek.
- Kezdjük ott ..- fáradtan kezdek bele.- Azt sem tudom kik vagytok ,ahogy az sem Remingtonnak mi köze van hozzátok ,de mint látjátok nekem dolgom van . Úgy hogy ha lennél olyan bűbájos elvennéd a a fegyveredet a fejemről ,és eltakarodnál vissza Moszkvába ,vagy ahonnan jöttél...- csak úgy köpöm magamból a szavakat ,amiknek nem most lett volna itt az ideje .  Hatalmas keze a nyakamra szorul . Legalább van választási lehetőségem vagy megfojt avagy agyonlő. Na jó ,mentsük ami menthető. - Gondolom Te vagy Dimitri ..- jegyzem még vékony hangon . Tudtam ha Rem,belemegy ebbe az üzletbe az orosz maffiával én szívom meg a levét . Pedig ez a nap olyan szépen indult volna ,ha a bárból nem vesz közre két óriás méretű orosz és nem taszigál egy sikátorba.
- Ó,szóval visszatért az emlékezeted kicsike. -lejjebb ereszt ,de keze továbbra is a falnak szorít. - Akkor nyilván azt is tudod Remington hol van . - ridegen fogva tartja a tekintetem ,nagyon próbálom egy kétségbeesett nő gúnyját magamra erőltetni ,de nem sikerül. - Nem tudom merre van.- most az egyszer nem hazudtam,nekem fogalmam nem volt arról Rem merre tartózkodik ,Ő viszont valahogy mégis mindig résen volt akárhol jártam.
- Hazudsz ! - üvölt most már teljes közelségből ,míg a másik fószer is közelebb lép.
- Úristen esünk már túl rajta és öljetek meg ! - üvöltöm most már ,idegesen kezdett nagyon frusztrálni a dolog hogy,nem történik semmi. A francba az egésszel így könnyebb lesz.
Válaszként csak annyit kapok hogy ,durván a földre hajít ,majd teljes erőből belém rúg.  Ismerős helyeken lüktet bennem a fájdalom ,szinte már fel voltam erre az egészre készülve.  Remington ilyen téren megedzett ,így  már talán volt esélyem menekülni .
- Beszélj ! - rúg belém újra ,én pedig minden erőmmel azon vagyok hogy a fájdalomnak a legkisebb jelét se mutassam. Talán megunja ,talán nem mindkét verzió lehetséges volt ,de amíg a saját túl élésemért játszottam addig csak annyi számított hogy ,ne nyissam ki újra a számat ,mert abból megint csak nem lesz köszönet.
- Te akartad...-szegezi rám a fegyvert felhúzva ,azt hiszem nincs tervem,muszáj lepacsiznom az ördöggel ha már úgy is pokolra kerülök.

 ×

[/color]
Vissza az elejére Go down
Re: Jay & Sarah - The mysterious rescuer and the whore
Vissza az elejére Go down
 
Jay & Sarah - The mysterious rescuer and the whore
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Random
» Sarah Nelson

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: New York :: Manhattan-
Ugrás: