One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokSyl & Ben - The charity ball

Benjamin Henson
Today at 3:15 pmLyn & Ben - Welcome Back Honey

Benjamin Henson
Today at 2:13 pmMiles & Marley // this case is more important than anything else

Miles A. Schiffman
Today at 2:10 pmFlor & Jules

Flor Sanchez Moreno
Today at 12:51 pmDor & Rae | shining stars of the night

Raelyn J. Winters
Today at 1:43 amHelyszínigénylés

Benjamin Henson
Yesterday at 10:46 pmRaina & Dave & Leon ~ what the f*ck?!

Raina Robbins
Yesterday at 8:05 pmFable & Ewan - Who are you?

Ewan Patrick Brooks
Yesterday at 6:18 pmRecognize it! #2

Adam M. Austin
Yesterday at 2:54 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 11 2
Diákok 4 6
Törvényszegõk 11 11
Bûnüldözés 5 7
Hivatal 0 4
Üzlet 4 4
Oktatás 5 1
Munkások 6 2
Egészségügy 6 6
Összesen 52 39
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 1 Bot

Benjamin Henson, Carina De Angelis, Dave Connor, Elizabeth Luna Cortez, Fable S. Hill, Joshua Miller


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Sarah & Oli ~ Troublemaker

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Sarah & Oli ~ Troublemaker   Szer. Márc. 14, 2018 10:43 pm

- Mr. Rollins, telefonálhat egyet, ha szeretne. - mondja a rendőr, név szerint Marcus Depont. Már párszor behoztak ide és vannak, akik más simán tegeznek, de Marcus nem, Ő ragaszkodik a formaságokhoz és a követni való protokollhoz. Nem tudom, hogy mi lenne, ha egyszer megpróbálná elengedni magát, talán ing helyett egy egyszerű pólót venne fel, mint a társai, de még ez is túlzás lenne. Annyi a mázli, hogy Marcus annak ellenére, hogy olyan mintha egy karót dugtak volna fel a seggébe, nem seggfej, nagyon korrektül viselkedik mindenkivel, akit csak behoznak ide, legyen az prosti, bankrabló vagy olyan, akit testi sértésért csuknak rácsok mögé. Bírom Marcust, bár van akit jobban, mert a többiekkel általában lehet poénkodni is, vele sajnos nem, marad cserébe a csodás bánásmód.
-Mr. Rollins?- szólít meg újból én pedig csak bólintok egyet, így jelezve, hogy szeretnék telefonálni. Az, hogy kit fogok felhívni, hát egy nagyon jó kérdés, a nevelőszüleimet nem hívhatom, kidobnának a lakásukból ha megtudnák, hogy esténként nem a szobámban alszom, hanem folyamatosan kiszökdösöm, hogy élhessem a saját életemet is. Egyik haverom sem fog értem jönni, valószínűleg mindegyik vagy részegen vagy beszívva fekszik egy árok mentén, Kate-t hülyeség lenne hívni, mert cserébe tuti kérne valamit… plusz még a végén elhitetné magával, hogy azért hívom mert együtt vagyunk vagy mi a fene.
Sarah…
Nem akarom őt hívni, mert le fog cseszni amiért már megint itt kötöttem ki, ha meg megtudja, hogy egyáltalán miért hoztak be talán ki is röhög. BAromi mérges lesz amiért éjjel háromkor ide ráncigálom őt... már megint.
Marcus a kezembe nyomja a telefont én pedig fejből tárcsázni kezdem a számot amit oly sokszor hívtam már amikor szarba kerültem.
- Sarah…értem kéne jönnöd egy kis pénzzel felszerelkezve. Már megint behoztak az őrsre. - szólok bele a telefonba, majd az óvadék összeget és a pontos címet is elmondom neki, majd elköszönök és bontom a vonalat, mert Marcus már türelmetlenkedik. Valahol olvashatott egy szabályt miszerint csak fél percet telefonálhat egy rab, de szerintem ez a szabály csak a saját feje kreálmánya, ugyanis mikor fel szokták olvasni a jogaimat egyszer sem mondtak semmi ilyesmit.
- Közterületen való alkohol fogyasztás és közszemérem sértés. - olvassa fel a mappából azt, hogy miért is hoztak be ma éjjel ide, majd ingatni kezdi a fejét.
- Ahhoz képest most elég jól nézel ki Oliver. - teszi még hozzá MArcus, ezzel jelezve, volt amikor annyira be voltam lőve vagy olyan ittas voltam, hogy a saját nevem sem tudtam elmondani, most meg teljesen józan vagyok. Az alkohol fogyasztás nem volt valami hű de nagy dolog, egy szimpla sör volt, csak elfelejtettem elrejteni papírzacskóba az üveget. A közszemérem sértés meg... jó, lehet, hogy azért hoztak be igazából mert egy játszótéren szexeltem.

avatar
Diákok
Play by :
Niclas Gillis
Hozzászólások száma :
6

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sarah & Oli ~ Troublemaker   Szer. Márc. 28, 2018 12:02 pm
Oli&&Sarah
"are you saving me?"


Az alvás a normális emberek számára ,egy hozzátartozó  cselekvés az élethez. Nos,nálam ez luxusnak számított. Hisz ha aludtam is ,azt elég éber állapotban tettem. Rossz emlékek. Ebbe most nem mennék bele. Úgy nézz ki az én agyam csak egy darab alvásfázist ismer ,ami  ha így belegondolok tök felesleges. Minek is alszom ? A plafont  bámulva próbálom magam alvásra bírni ,de közben meg azon zakatol az agyam ,hogy miért nem alszom.  Ez egy fantasztikus programnak ígérkezik ,így fél háromkor ..hajnalban. Egy nagyot fújtatok ,ahogy az óra számai egyre csak váltakoznak ,mintha csak ezzel is gúnyolódni akarnának rajtam. Pedig amúgy ez tök normális ,hogy az idő csak úgy eltelik ,és mire feleszmélek már kelhetek is fel Így kényszerítve magamat hunyom le a szemeimet ,és rábökni valamelyik alvásfázis egyikére ,és elaludni ha már ilyen jól elhatároztam magamat. Viszont terveimet  a telefonom ,éles  hangja húzza keresztbe . Kipattannak a szemeim,majd azonnal a telefon után nyúlok ,és hunyorítva bámulok a  képernyőre ,nem igazán ismerős a szám ,de felveszem. Nem is kell több annál,mint amikor Oli hangja felcsendül a vonal végén. Már rögtön tudtam hogy megint csak bajba került ,avagy inkább a rendőrség karmai közé ,ahonnan már párszor elhoztam. Nem is késlekedem tovább ,összeszedve magam indulok el érte. Mivel jól tudtam ,hogy itt nem lesz elég szimplán csak pénzzel fizetni Oli bűneiért ..bármi is legyen az ,kicsit talán jobban kicsíptem magam a kelleténél. De fő hogy kijuttassam onnan a fiút. Aki valamiért a fiatalkori énemre emlékeztet folyamatosan ,és nem akarom ,hogy ugyanabba a hibába essen ,mint én akkor . Erre a gondolatra elhúzom a vörösre pingált ajkaimat,mert már most agyon jó úton halad afelé,hogy rossz irányba térjen az élete. Bár a családi hátterét tekintve nem csodálom . Magabiztosan tipegek be az őrsre ,ám ez a magabiztosság alábbhagy ,amikor  Marcus-al találom magam szemben . Nos,Ő volt az az ember aki olyan volt,mintha karót dugtak volna a seggébe. Alapjáraton biztos remek fickó,de ez ...öltözet. Mosolyogva mérem végig ,és próbálok a legkihívóbban ránézni. - Hogy vagyunk ma ? - kérdem ,miközben játékosan elkezdem a nyakkendőjét csavargatni ,Ő vizont ezt félbe szakítva lesöpri a kezemet onnan.  Hát ez így nem fog működni. Így a lényegre térek.- Oliért jöttem .- jelentem ki felszegve az államat ,mintha legalábbis a büszkeségemet kéne megvédeni ,de ha Ő is így játszik akkor én is .
- Rögtön gondoltam . - sóhajt ,majd megengedi magának hogy végigmérjen ,de alig láthatóan. Én pedig csak egy huncut vigyorral jutalmazom  ezt . Miután a pénzt is megkapta Oli cellájához kísér . - Óóó,nocsak nocsak...- vigyorgok a fiúra ,bár elég jól tudta hogy ez a fajta mosoly nem igazán jelent jót .- Várjon egy kicsit Marcus ..- állítom meg a férfit a mozdulatban.- Magunkra hagyna kérem ? - nézek rá bájosan ,Ő pedig csak idegesen fújtatva ,lét elmormogott káromkodás közt elhagyja a helyet. Végül a tekintetemet most már Olira összpontosítom ,az arcom pedig még mindig a játékosságtól pompázik.  Magassarkúm zöreje tölti be a teret ,ahogy a székhez lépkedek ,és egyszerűséggel elhelyezkedem benne keresztbe tett lábakkal. Mintha annyira nem lenne  sietős az ügy.
- Azt hiszem most jön az a rész ,hogy mesélsz nekem .- kacsintok rá ,és várom ,az izgalmas részleteket ez ügyben.
Lala ●   Bocsi a késésért    ● 521 ●

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆Cause I know I can treat you better

avatar
Oktatás
Play by :
▿Amber Heard▿
Kor :
25
Foglalkozás :
►literature teacher/Ex Balerina
Hozzászólások száma :
191

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sarah & Oli ~ Troublemaker   Szomb. Ápr. 07, 2018 9:09 pm


Sarah & Oliver

A sitt unalmas, nincs egy televízió de még egy francos rádió sem aminek segítségével elüthetném az időt. Nincs más csak én, egy kényelmetlen ágy, egy  klotyó és egy csap, na meg én, és bár ne lennék most én is a cellában! Egy dolognak örülök csak… na jó azért többnek is, de ha sorba vesszük akkor az a legjobb, hogy ma este úgy tűnik csak én rosszalkodtam a városban ugyanis nincsen cella társam. A második pozitív dolog, hogy a zsaruk csak azután értek ki, hogy én szépen elélveztem. Igazán kellemetlen lett volna ha még felajzva bilincseltek volna meg és nyomtak volna be a kocsiba a harmadik pozitív a ma estében, hogy legalább a lánynak sikerült elmenekülnie, vagyis a közeljövőben igen csak dús jutalomban lesz részem ha újra találkozunk. Tuti, hogy nem kell majd nekem ügyködnöm, hogy levarázsoljam róla a bugyit, azonnal dobni fogja ő azt magától ha meglát engem. Igaz annak az lehet a következménye, hogy megint itt kötök ki, de nem érdekel. Jó buli volt, csak hát… Sarah nem hiszem, hogy annyira örül annak, hogy az éjszaka közepén ide rángatom, de inkább őt hívom, mint a nevelő szüleimet. Ők talán értem sem jönnének, hanem hagynák, hogy itt bent rohadjak meg.
A percek lassan telnek, muszáj valahogy szórakoztatnom magam, ezért a zsebemben maradt érmével kezdek el szórakozni. Vajon hányszor lesz fej és hányszor írás? Ha az előbbiből lesz több akkor Sarah értem jön, ha az utóbbiból akkor Sarah értem jön, de baromi pipa lesz rám.
Egy örökkévalóság múlva beszélgetés foszlányokat hallok kintről, és magassarkú cipő kopogását. Imádom Saraht amiért értem jött!
Nyílik az ajtó és meg is látom őt, ajkaimon lusta mosoly jelenik meg, de hamar el is tűnik, hiszen a vigyora semmi jót nem jelent, már sajnos ismerem ezt a fajta mosolyt az arcán és ilyenkor mindig megszívom. Talán most nem fog kivinni hanem hagyja, hogy itt szenvedjek míg a zsaruk maguktól ki nem engednek?
Gyanúm beigazolódni látszik, mikot kiküldi Marcust ő pedig helyet foglal. A francba.
- Sarah, ne csináld, menjünk innen a fenébe, majd út közben beavatlak a részletekbe. - próbálkozok hátha bejön, még kiskutya szemekkel is nézek rá, de tudja, elég jól ismer ahhoz, hogy tudja nálam ezek a szemek nem olyan ártatlanok.
- Tudod, hogy itt minden be van kamerázva és ha mindent elmondok akkor egészen biztos, hogy nem engednek haza? - bökök a fejemmel a sarokban felszerelt kamera felé.
- Közszemérem sértésért hoztak be… megint. Ezúttal egy játszótéren találtak rám, úgy tűnik, hogy az egyik lakó aki miután megunta az ingyen pornót kihívta a zsarukat. -  


avatar
Diákok
Play by :
Niclas Gillis
Hozzászólások száma :
6

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sarah & Oli ~ Troublemaker   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Sarah & Oli ~ Troublemaker

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Játékok-
^
ˇ