Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Raelyn & Dorian - Here comes trouble
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Dorian J. Lester Yesterday at 10:29 pm

Ben & Marci - Galiba Motors
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Marcel Williams Yesterday at 9:29 pm

Dorian & Becks - New deal, new association
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Dorian J. Lester Yesterday at 9:11 pm

Aiden & Audrey
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Aiden Maddox Yesterday at 8:32 pm

Lottie & Shane - Harper's time
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Charlotte Green Yesterday at 5:50 pm

Elkészültem az előtörténetemmel...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Lena Wayle Yesterday at 4:24 pm

Aimee x Noah - Christmas surprise
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Aimee Riddle Yesterday at 1:34 pm

Cherry x Aaron - Christmas 2017
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Aaron Bennett Yesterday at 12:59 pm

Jake & Jason& Meena | you're kidding me?
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Meena E. Asher Yesterday at 12:56 pm

Ki van itt?

Raelyn J. Winters

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Herbert & Raymond
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Munkások
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Taron Egerton
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
24
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Szakács
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
53

Re: Herbert & Raymond
Szer. Jan. 03, 2018 12:11 pm
Extra műszakot vállaltam, immáron a sokadik ebben a hónapban, de egyszerűen nincs más dolgom, és amúgy is szeretek itt dolgozni. Nyugodtan és kényelmesen rendet rakhatok a konyhában, dumálhatok kicsit a takarító srácokkal, akik minden második nap teljes egészében felnyalják a kávézót, s egyetlen percem sincs arra gondolni, hogy mennyire egyedül vagyok. Éppen most mondtam ellen önmagamnak, szóval ügyes vagy Herbert, de eddig a pillanatig annyira jól el tudtam terelni a figyelmemet mindenféle ócska kifogással, hogy most, ebben a szent pillanatban minden egyszerre szakad rám. S félek, hogy nem fogom bírni, szóval inkább visszatérek a szemeteszacskókhoz, miközben búcsút intek a takarítóknak, hiszen mára végeztek.
Lekapcsolom a kávézó villanyait, bezárom az ajtót, aktiválom a riasztót és még pár utolsó pillantás, hogy ellenőrizzem, tényleg minden rendben van, aztán fogom a két fekete műanyagzsákot és felnyalábolva őket indulok meg a hátsó kijárat felé. Újabb lámpákat kapcsolok le, ajtókat teszek be a helyükre, hogy végül kiérjek a csípően hideg New York-i éjszakába, aminek egyáltalán nem örül a közönségem. Várjunk csak! Van közönségem?
- Mégis ki a franc vagy? - nem, juszt sem kapcsolom le a világítást, hiszen egyrészt még a szeméttel is meg kell küzdenem, ami tulajdonképpen csak négy lépés a kukáig és vissza, meg be kell zárnom, ami szintén igényli a fényt. Persze már annyiszor csináltam, hogy bekötött szemmel is menne az egész, de most valahogy nem érdekelt a srác és az ő fájdalma. - Két perc és zárok, addig bírd ki...
Na jó, érdekel a fájdalma, de nem teszek érte semmit, mert azért annyira nem mozgat. Elmegyek mellette, bicegve, óvatosan az esetleges csúszásveszély miatt, majd ránézek és megrázom a fejemet. Valakire hasonlít, mintha láttam már volna valahol, csak azt nem tudom, hogy merre, így csak vállat rántok és feltépem a konténer ajtóját. A két zsák íves röppályán repül a feneketlen bendő mélyére, majd visszahúzom egy lánccal a kuka tetejét, ami hatalmas csattanással talán nyugalmi állapotra. Egy macska is felnyávog a hangzavar miatt, én meg elnézést kértem tőle, aztán újra elhaladok a srác mellett, és megint megnézem magamnak.
- Hívjak mentőt? Vagy megleszel? - fejemet félrebiccentem, majd várok a válaszára, hátha ad magáról némi életjelet. Viszont nem vártam túl sokat, csak annyit, hogy esetlegesen nyöszörögjön egyet, mert annyi nekem tökéletesen elég volt ahhoz, hogy még az élők sorában tudjam. Ha nagyobb baja van, akkor úgy is szól, ha meg nem, akkor veszem a kabátomat és a hátitáskám, még egy kósza pillantást vetek a cimborára. - Ha nincs semmi, akkor további jó pihenést. Csákó!
Intettem neki, majd táskám vállpántjaiba kapaszkodva hagytam el a helyszínt, hogy visszatérjek az előző gondolatmenethez és azon sopánkodjak, hogy mennyire egyedül vagyok. Brü-hü-hü! Nőjj fel nagyfiú!
Vissza az elejére Go down


avatar

Média
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
River Viiperi
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Színész
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
13

Herbert & Raymond
Szomb. Dec. 30, 2017 12:03 am

●●●● Herb & Ray ●●●●

Egy újabb borzalmas nap és egy újabb borzalmas este. Színésznek lenni nem volt könnyű feladat. Nem minden nap vágtak hozzá az emberhez egy jó szerepet, amiért megérdemelt összeget kap. Sokszor alábecsülték a munkánk és nem is gondolták, hogy mennyi foglalkozunk a szereppel a szabadidőnkben. Ebéd után átrendeztem a nappalit, hogy legyen egy nagy tér, ahol szabadon tudok gyakorolni, meg legyenek magasabb tárgyak, amikre ugrálhattam. Az új szerepem egy szuperhős filmre szólt, amiben nem is akárkit alakíthattam. Én lehettem a főszereplő, azaz a hős. Az edzést hanyagoltam egy ideje és be is szólt a rendező, hogy túl vékony vagyok a latex ruhához, de én akartam azt a szerepet. Már csak az öcsémért is. Szüleink halála óta nagyon maga alatt volt, de imádta a szuperhősös filmeket és nagyon örült annak, hogy én játszhattam az egyiket. Rendszeresen jártam kondiba és otthon is gyakoroltam a mozdulatokat. Próbáltam ilyen parkour mozdulatokat gyakorolni, de nem nagyon ment. Egyszer megpróbáltam a falon is felfutni pár lépést és onnan vissza ugrani, de nagy bukás lett a vége. Az öcsém meg csak nevetett rajtam én meg hozzávágtam egy párnát. Mindig figyelt gyakorlás közben. Egyszer csak ijedten nézett rám és a telefonját mutogatta. Megnéztem és egy oldal volt megnyitva, ahol azt írták, hogy a rendező már keresett is valaki más, izmosabb srácot a szerepre. Ettől eléggé kiborultam és kicsit kétségbe is estem, szóval jött a szokásos kör.

Beugrottam egy kocsmába, majd egy házibuliba, hogy felejtsek. Egy dögös vörössel akartam felejteni és ő se ellenkezett. Eléggé egymásra tapadtunk, amíg meg nem jelent a pasija. Jobban mondva a pasijai és annak pár haverja. Már kaptam is az elsőt a szemem alá, aztán szépen kitessékeltek minket a házból.
- Tudod te, hogy ki vagyok? Híres vagyok, velem te ilyet nem tehetsz! - kiabáltam a srácnak, eléggé ittasan. Ez nem volt jó ötlet, mert ismét rám szálltak. Kaptam egy pár ütést, de nem olyan komolyakat, csak a szám vérzett kicsit, meg pár lila folt a testemen, de kibírható. Az italtól és az ütésektől már mozogni is alig bírtam, így könnyen felkaptak, hogy aztán egy épület mögötti résznél bedobjanak a szemétkupacba. Kellett pár perc mire kikászálódtam és a falhoz ültem a fejemet fogva. Már kezdett elmúlni a pia hatása, de még nem bírtam felkelni a földről és már elég későre járt. Volt ott egy ajtó is, valami étteremnek vagy kávézónak lehetett a hátsó kijárata. Hirtelen nyílt ki és a bentről jövő fény nagyon zavarta a szemem.
- Ahh mindjárt megvakulok, becsuknád? - pislogva néztem az alakra, amiből még nem sokat tudtam kivenni.

clothes || Remélem megfelel kezdésnek         ||  ©️
Vissza az elejére Go down
 
Herbert & Raymond
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: New York :: Brooklyn :: Éttermek, cukrászdák, kávézók :: Base Cafe-
Ugrás: