One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokDinner for two

Ashley Mohr EmptyMinnea Mitchell
Today at 11:13 amKono Kalakaua

Ashley Mohr EmptyKono Kalakaua
Today at 9:21 amActivity Check (09.17-10.01.)

Ashley Mohr EmptyRhydian Vaughan
Today at 9:15 amMunkahelylista

Ashley Mohr EmptyAurora Cabot
Today at 8:03 amFoglalt vezetéknevek

Ashley Mohr EmptyAurora Cabot
Today at 7:59 amFoglalt keresztnevek

Ashley Mohr EmptyAurora Cabot
Today at 7:59 amAvatarfoglaló

Ashley Mohr EmptyAurora Cabot
Today at 7:58 amWork through the night - Myna & Rea

Ashley Mohr EmptyMarissa Grey
Today at 6:44 amAurora Cabot

Ashley Mohr EmptyMillie Crawford
Yesterday at 11:50 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 37 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 10 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 13 14
Összesen 144 149
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 38 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 2 Bots

Aurora Cabot, Bailey E. West, Jess H. Song, Kim Tae Oh, Kono Kalakaua, Marissa Grey, Minnea Mitchell, Raelyn J. Winters, Saya Manoban, Seena de Felice, Sofia I. Basora, Valentina Delon, Veronica J. Rhodes, Wayne Winston


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Ashley Mohr

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Ashley Mohr   Ashley Mohr EmptyHétf. Aug. 05, 2019 2:50 pm

Ashley Mohr


Karakter típusa:
keresett
Teljes név:
Ashley Mohr
Becenevek:
smartAsh
Születési hely, idő:
Holland / Michigan, 2000. május 1.
Kor:
19
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
heteroszexuális
Családi állapot:
teljes rózsaszín köd
Csoport:
diák
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
Trevor Day School / végzős gimnazista
Hobbi:
mindennapos telefonbeszélgetés apámmal, lánykör, anyám vőlegénye
Play by:
Charlotte McKee

Jellem
Az a tipikus szomszédlány típus voltam egész életemben. Kedves, szorgalmas és jól nevelt, ezeknek ellenére mégis visszahúzódó és nehezen ismerkedő, így nem meglepő, hogy szinte egyáltalán nem voltak barátaim Holand-ban, amíg az édesapámmal éltem.
Aztán anyámhoz kellett költöznöm egy kis időre, akkor még úgy volt, hogy csak egy nyárra, végül mégis New York-ban maradtam... Nem volt könnyű időszak, de az, hogy olyan barátnőkre tehettem ez idő alatt szert, mint Isabel, Rosemary, Skye és Jennie, nagyban segítették a helyzetemet és sokat kárpótoltak is érte. Ők négyen azok az emberek, akikben feltétel nélkül bízni tudok, sőt, előttük nem esik nehezemre az sem, hogy azt az énemet is megmutassam, amit eddig csak az édesapám előtt engedtem kibontakozni: a reménytelenül romantikus és végtelenül cserfes, illetve az egész világgal, vagyis leginkább az anyámmal örökös harcban álló, akaratos, makacs és egy cseppet bosszúálló Ashley-t.
Valószínűleg nem vagyok disszociatív személyiség, legalábbis remélem. Csak egy lány, akinek az élete háromszor borult fel a leginkább.
Először, amikor az anyja születésekor lemondott róla és az édesapjáról.
Másodszor, amikor azon a nyáron belépett az anyja lakásába.
Harmadszor, amikor pár hete megismerkedett az anyja korban inkább hozzáillő vőlegényével.
Negyedszer pedig akkor, amikor életében először szerelmes lett.
Pont abba a férfiba. Mathias-ba.
Igen, valóban elszámoltam. Direkt. De, amiről az ember nem akar tudomást venni, az nem is létezik, ugye?

Múlt
Talán a legjobban akkor fájt, hogy az anyám elhagyott, amikor az iskolában anyák napját tartottak. Verset kellett mondanom és virágot adnom... a nagyanyámnak.
Óvodás gyermekként még nem igazán értettem, hogy miért nincs velem az anyám, de, ahogy kezdtem egyre idősebb lenni, ezerszer kívántam, hogy bárcsak még mindig ne érteném... Az édesapám mindig megpróbálta védeni őt, előfordult az is, hogy magára vállalta, hogy ő volt az, aki elrontotta a kapcsolatukat, és miatta végződött úgy, ahogy az egész helyzet. Eleinte nem értettem, hogy miért teszi ezt, de később ráébredtem. Mert valahol a szíve mélyén, még mindig szerette az anyámat. Ezt sem értettem, hogy miért. Nemcsak engem hagyott el a születésemkor, hanem őt is, összetörve ezzel mindkettőnk szívét.
Én nem voltam képes megbocsájtani neki. Még akkor sem éreztem egy kis szeretetet se felé, amikor azon a nyáron először láttam őt teljes valójában. Inkább csak még mérgesebb lettem rá, mint addig voltam. Az a mosoly az arcán, amivel fogadott, mintha csak egy iskolai táborból tértem volna haza hozzá, nem pedig az édesapámmal éltem volna le az egész gyermekkoromat, mert ő majdnem teljes 20 évvel ezelőtt képes volt magunkra hagyni minket, csak, mert a szülei így akarták, ő pedig nem tiltakozott ellenük.
Ezek után lehet-e azon csodálkozni, hogy egy kicsit én is szeretném tönkretenni a tökéletes életét? Csak azt akarom, hogy érezze ő is azt az érzést, amit az édesapám és én is éreztünk és érzünk az eltűnése óta minden egyes nap.
Lényegében ezért is maradtam nála a nyár vége után is. Vagyis ez volt az egyik oka, a nyilvános egyetemi előkészület mellett. A másik ok pedig... Mathias.

- Annyira örülök, hogy nálam maradtál. Azt hittem, hogy az első adandó alkalommal visszautazol majd az apádhoz.
Még szerencse, hogy éppen hátat fordított nekem, így nem láthatta, amint a szemeimet forgatva öntöttem bele a müzlit a tányérba előbb kitöltött tejbe.
- De végül is a döntésed egyáltalán nem meglepő. New York mégiscsak egy nagyváros pláne ahhoz a kis porfészekhez hasonlítva, nem csoda hát, hogy rögtön elvarázsolt.
Úgy éreztem, hogy a legszívesebben rámorognék. Ez már talán beteges? Nem vagyok én állat. Viszont a tény, hogy inkább a vőlegénye volt az, aki egy pillanat alatt képes volt elvarázsolni, akaratlanul is mosolyt csalt az arcomra. Ekkor fordult hátra.
- Annak is örülök, hogy már sokkal jobb a kedved és a hangulatod. Úgyis beszélni akartam veled valamiről.
- Miről?
- Arra gondoltam, hogy tarthatnánk egy anya-lánya napot a hétvégén, mielőtt... elutazok. - a hangja az utolsó szóra már egészen lehalkult.
Ugyan ki gondolta volna, hogy az első adandó alkalommal megint maga mögött fog majd hagyni? Szívesen megkérdeztem volna tőle hangosan is, de helyette csak sóhajtottam egyet, majd megvontam a vállaimat. - Már egészen jól megszoktam, hogy nem vagy mellettem, valószínűleg túl fogom élni.
Percekig csak nézett rám és hallgatott, mintha nem tudná, hogy mit is válaszoljon nekem, majd újult erővel rám mosolygott és újra megkérdezte tőlem. - Szóval akkor a szombat jó lesz?
Tudtam, hogy úgysem tudom lerázni, ahogyan arról sem sikerült lebeszélnem, hogy magával vigyen arra a kiállításra. Addig nem hagyott békén, amíg el nem érte, amit akart. Most sem volt túlságosan sok esélyem.
- Ha azt mondom, hogy nem érek rá, úgyse fog érdekelni, nem? - kérdeztem vissza. Nem költői kérdésnek szántam, de választ azt nem kaptam rá. Sejthettem volna. - Legyen inkább a vasárnap. A szombati nap az a lányoké.
- Oké, akkor vasárnap. - kacsintott rám, engem meg abban a pillanatban elkapott a hányinger. - Ó, azt pedig majdnem elfelejtettem, hogy megkértem Matthias-t, hogy, amíg úton leszek, lakjon itt veled és vigyázzon rád és a lakásra. Nem szívesen hagylak magadra, még akkor sem, ha ezt nem is hiszed el nekem...


Ashley Mohr
Diákok
Play by :
Charlotte McKee
Kor :
19
Foglalkozás :
high school student
Hozzászólások száma :
45

Ashley Mohr Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ashley Mohr   Ashley Mohr EmptyHétf. Aug. 05, 2019 9:23 pm

Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Ashley!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Ohhoohohóóó, egy elég érdekes szituációba dobtál bele bennünket. Smile Legalábbis nekem már a hobbi megjelölésénél lejött(gondolom nem csak nekem), hogy bizony érdekesen viszonyulsz anyád vőlegényéhez, csak akkor még nem derült ki mennyire meg is érdemli ezt tőled.

Te is az a tipus vagy, akinek az életében a nagy változások mindig elvesznek egy kicsit a „girl next door” imidzsből. Neked pedig, ahogyan írtad is, alaposan kijutott ezekből a változásokból. Ashley Mohr 1159569709  Nem lehetett egyszerű anya nélkül felnőni, ahogyan nem lehetett egyszerű arra eszmélni, hogy hirtelen megint ott van az életedben, aztán megint magadra hagy. Rolling Eyes  Egy anya elvesztése, legyen az végleges, vagy véglegesnek tűnő, szerintem nagy érvágás lehet, főleg egy gyerek számára. Később azonban, úgy tűnik maga az élet fog igazságot szolgáltatni, még akkor is ha a bosszú erkölcsileg nem éppen makulátlan. De ki tudna téged elítélni? Szerintem ehhez senkinek nincs joga. Ashley Mohr 2624752903  

A történet részedből abszolút lejön, hogy milyen módon viszonyulsz az anyádhoz, aki egykor elhagyott, és nekem nagyon úgy tűnik, mintha meg sem érezte volna azt a húsz évet, amit nélküle kellett leélj…mintha csak a szomszédba ugrott volna el. Nem is értem az ilyen embernek minek egyáltalán gyerek. Rolling Eyes  És most megint magadra fog hagyni, ráadásul fogalma sincs róla, hogy amit ő ártatlan felügyeletnek gondol Mathias személyében, az valójában hova is fog vezetni. Nem ejtettél szót róla, de engem roppant érdekel, hogy ez a bizonyos vőlegény hogy viszonyul hozzád. Ez egy nagyon érdekes kis helyzet lesz, és van egy olyan gyanúm, hogy a játéktéren ki fog majd ez derülni. Ashley Mohr 3874598021

Tökéletes arcot választottál ehhez a kicsit Lolita jellegű történethez, abszolút passzol hozzá, és személyes kedvencem is, bár ritkán látok vele karaktert.  Ashley Mohr 1471401822

A Tara-Plecsnit egy biztató és drukkolós ölelés kíséretében át is adnám. Színt admin ad majd neked.  

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


Tara Thredson
Diákok
Play by :
Danielle Campbell
Kor :
23
Foglalkozás :
rendőrtanonc, labortechnikus
Hozzászólások száma :
360

Ashley Mohr Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Ashley Mohr

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Diákok-
^
ˇ