One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokKapcsolatkeresõ

Behind the business EmptyKaiden N. Dubois
Today at 4:06 pmMunkahelylista

Behind the business EmptyKaiden N. Dubois
Today at 3:55 pmFoglalt keresztnevek

Behind the business EmptyKaiden N. Dubois
Today at 3:51 pmAvatarfoglaló

Behind the business EmptyKaiden N. Dubois
Today at 3:49 pmTeaház a Törött Porcelánbabához

Behind the business EmptyMirabell Wagner
Today at 3:03 pmElias lakása

Behind the business EmptyElias Anderson
Today at 2:08 pmUnexpected trip to Peekskill

Behind the business EmptyElaine Beaulieu
Today at 2:05 pmWayne & Ruby - Greek Night

Behind the business EmptyRuby Dayton
Today at 12:56 pmRaelyn&Dorian - no one like you

Behind the business EmptyRaelyn J. Winters
Today at 12:33 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 18 16
Diákok 25 19
Törvényszegők 11 17
Bűnüldözés 8 9
Hivatal 6 6
Üzlet 12 14
Oktatás 5 5
Munkások 11 7
Egészségügy 13 9
Összesen 108 103
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 35 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 2 Bots

Aicha N. Dubois, Arnold Griffin, Aurora Cabot, Bellamy West, Dylan Welsh, Elaine Beaulieu, Joshua Miller, Kang Ro Bin, Kenen MacKellar, Marissa Grey, Pavel S. Dragunov, Romero D. Bohen, Sarah Farrow, Sorcha Barland, Wayne Winston


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Behind the business

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Behind the business    Behind the business EmptyKedd Szept. 24, 2019 10:06 pm


   
Romero & Akira

   But sometimes the world doesn't need another hero, sometimes what it needs is a monster.

Nem szól semmit, de magában értékeli Romero választását, hiszen Akira folyamatosan megfigyel, értékel és elemez, az agya működik és kattog mint egy gépezet, és nem hibázhat. Túl sok mindent ért már el a semmiből, és minden szívének kedves dolog halott régen. A lányai tartják benne az emberségét, és valamennyire a csendes, megértő felesége is, akit soha nem kért ugyan, de kötelességei vannak, és a család egyfajta státusz vele járó is, de egészen jól elfogadta. Bár soha nem helyettesítheti Harumit.
Az angol férfi válasza zökkenti vissza a valóságba és pislog egyet, mielőtt biccentene a kijelentésre, a másiknak ebben igaza van.
- Igen, elég szilajok de mégis megvan a maguk gyönyörűsége, noha én nem ismerkedtem meg velük olyan közelről mint Ön - tudja hogy Romero milyen versenyekre jár, és még látta is az egyik versenyt amire taktikai okokból el kellett mennie, és ott maradt egész hétvégére így látta versenyezni a másikat. Nyaktörő és nehéz mutatványokat adott elő, és biztos benne hogy ő sosem csinálná meg, bár a lóra talán felülne de csak ha muszáj lenne. Alapszinten tud lovagolni, és nem kívánka a jövőben kamatoztatni ezt a tudását.
- Bízom benne, de tegyen belátása szerint - hagyja rá a másikra és valahol sejti hogy nem fog túladni rajta. Túlságosan is az ő ízlése ahhoz hogy elengedje. Látta ő hogy milyen fiúkat nézett meg az árverésen, és ez éppen kapóra jött neki a választásnál hogy hová helyezze el Gileadot. Értékes fiú, és nagybátyja halála is veszteség, de szerencsére a fiúról gondoskodott tisztességgel. Ezt becsüli azért, és meghallgatja a másik napra készségét a világi dolgokba is hiszen nekik muszáj ezekkel tisztában lenniük. Egyetért hogy jó irányban halad a gazdaságuk, de megjegyzi hogy ránézzenek a Kadokawa figurákra.
- Valóban? Mindenképpen ránézek majd hogy mi történik ott, a Kadokawa figurák általában jó minőségűek... Mi okozza a romlást? - költői kérdés, és nem várja el a másiktól hogy válaszoljon is, így is a kelleténél többet beszéltek üzletről.
- Romero, pontosan mennyi cégben van most részvénye? Szeretném ha az egyik nem rég megszerzett társaságnak Ön lenne a vezetője, nem csak papíron hanem amúgy is. Az előző vezetők hanyagok és nemtörődöm munkáját kellene helyre rakni. Tudom hogy nem könnyű, de alkalmasnak érzem rá hogy teljes körűen intézkedhessen - teszi még hozzá két falat között ahogy lassan eszik. Nem siet sehová és az idejét is úgy osztja be magának ahogy akarja, ő nem számol el senkinek sem, maximum az Ojabunnak, de ő ritkán kérdez konkrétan. Elégedett a számokkal és az irányvonallal.
- Hm, Hendrik. Nem gondolnám hogy ő lenne mögötte, de ellenőriztesse le ahogy jónak látja, akár belső vizsgálat címen is. Mindent megér nekem hogy kiszűrjük azt az árulót. Ha már itt tartunk Julienről is tudni akarok - teszi hozzá egy újabb falat mellett. Egyetlen hibára vár hogy elkövesse a francia, és már húzódik is meg a ravasz. Összehúzza a szemöldökét a kajmán szigetekre, nem éppen jó jel, és tudja jól hogy ott és a ciprusi részen a legkönnyebb pénzt mosni. Maga is csinálja, persze ésszel és nem feltűnően, de van elég dollármilliárd a számláin.
- Ez igaz, de nem ő vezeti, hanem egy férfi - mert tudja jól ki az a nő akire a másik gondol, és távol tartja magát tőle, mert nem keresztezik egymást az útjaik. Már régen utánakérdeztetett hogy veszélyes-e rájuk de nem igazán. Teljesen más körben mozognak és így kikerülik egymást.
- Mindenképpen nézessen utána. Ezt eddig nem tudtam, de állítok rá embert. Ha kellene esetleg munkaerő szóljon Romero - néz rá komolyan hiszen nem feltétlen titkárnőre gondolt, de a szervezetében sok nőt is alkalmaz pont azért, mert a hagyományos szervezet nem tette és nem feltételezné senki egy csinos pincérnőről hogy gyilkolna is a főnökéért. Akira sok mindent máshogy csinál, újít olykor, merészen szembe megy a hagyományokkal, de minden eddiginél jobban virágzik a piaca és így elnézik neki. Hatékony és modern, ebben rejlik Akira igazi ereje. Összefogja az erőket és az ő kezében összpontosul minden.
- Romero. Jövő hétvégén lesz egy nagyszabású rendezvény, lovas rendezvény egészen pontosan. Bízhatok benne hogy részt vesz rajta? - kérdezi még, hiszen sok terve van amit nem feltétlenül oszt meg másokkal, csak aki ismeri őt valamennyire is tudhatja, hogy nem kérdez és nem tesz semmit jó ok nélkül, nem egy meggondolatlan forrófejű ifjú már.

   

Ryusaki Akira
Törvényszegõk
Play by :
Miyavi
Hozzászólások száma :
9

Behind the business Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Behind the business    Behind the business EmptyCsüt. Szept. 19, 2019 12:32 amAkira and Romero
Then came the night of the first falling star.

Szeretem a minőségi italokat is, de azért lecsúszik a sör is, inkább az a sörözős fajta vagyok, kutatom a finomságokat ott is, a kézzel készített egyediségre utazom, de azért essen a fogyasztható kategóriába, mert van olyan is ami egy hétig tartó gyomorrontást tud okozni, ezt nem akarom.
- Mindent meg fogok tenni. – szögezem le, ha pedig egyszer azt mondtam, hogy megteszek mindent, akkor ez így is van. Ki fogom deríteni, hogy ki az áruló, mert számomra is ártalmas Julien üzletelése. Nem akarok, nem szeretnék kiadni olyanra pénzt, amiről tudom,hogy a szállítás alatt bármikor ellophatják tőlem, és utána kegyetlenül tönkre teszik azt az embert. Mert ők is emberek, van aki választotta, mert ilyen a habitusa, van akit erre neveltek, de nagyon is értékes emberek , a magamfajta számára.
- Igen, a lovak szilaj jószágok. Vihar a legjobb példa erre. – Akira is tudhatja, hogy vagy díjugratáson, vagy Military versenyeken szoktam részt venni, ezek három naposak, díjlovaglás, terep lovaglás, mesterséges akadályokkal tele tűzdelve, és a díjugratás, egyazon lóval kell teljesíteni mind a három napon. Szeretem a kihívásokat, és a nehézséget, Vihar pedig nagyon stabil lovam, büszke vagyok rá. Nem egy érmet sikerült már elhoznom, idén a Világ Kupára hajtok, ezért amikor szabadidőm van, rengeteget gyakorlok, lassan pedig magamat fogom túlhajtani, a cél érdekében. Ha már nem focizok, ez megmaradt nekem. Ebben talán jobb is vagyok.
- Köszönöm, nem fog csalódni bennem. – a lehető legtöbbet fogok megtenni a fiúért, az ő érdekeit fogom szem előtt tartani, meglátom, hogy mi lesz a legjobb neki, és aszerint fogok eljárni.
Hálásan biccentek az információkra a fiúval kapcsolatban, legalább az állapotára figyelnek, ez is jó.
-A square enix most jó helyen áll, viszont a Bandaial jó nagyot lehet szakítani a következő Dragon Ballos mozi és játék kombinációval. Tudom, hogy nem az a fő cél, de az európai országok felé is tekintgethetnének, és valaki rá nézhetne a Kadokawa figura gyártó részlegére is, bődületes minőségű figurákat hoztak ki, még a mosdómba se állítanám ki nézegetni őket, pedig ecchi és hentai figurákról van szó… - kortyolok bele az italomba, és finoman megrántom a vállamat. Tudom, hogy mi áll a részvény csökkenések hátterében, mert nyitva tartom a szememet, és meg is teszem a jelentéseimet, a hozzám tartozó részlegek számára, és vagy hallgatnak rám, vagy nem. De a japán cégek egy részében is inkább a tulajdonosi hányad valahanyad részével rendelkezem, beleszólásom van a dologba, mert annyi részvényem megvan hozzá, a többit oldják meg, vagy ha nem megy, megoldom én nekik, nem kell félteni. De az azt jelentené, hogy még eggyel több céget birtokolnék, és több fejfájás. Akarnám? Igen, mert egy maximalista szemétláda faszfej vagyok, aki maga is a maximumot adja mindenben, akkor mások is így működjenek.
- Oliver eleve furcsa alak, viszont ott van az a dán fazon, aki az Ericcson részvényekkel seftel. Nekem nem tetszik a pillantása. A fölényessége mellett, van egyfajta… lenéző kisugárzása is, és még valami… a neve se tetszik, Björn. Emellett, több számlát találtam a kajmán szigetek felé irányuló forgalommal, tőle. Többet, mint ami indokolt lenne. – nekilátok én is az evésnek, nem habzsolok, elvégre angol vagyok, a lordok osztályából származok, muszáj volt etikettet tanulnom, a véremben vannak a helyes viselkedés formák, és az asztali etikett is. – Az egyik emberem a Delicius Cherry riválisától látta kijönni. Amit a szőke üzemeltet… - igen, mindketten tudjuk, hogy a cseresznyében minőségi szórakoztatás megy, a másikban pedig még akár embert is tudsz venni magadnak. Ezzel szemben a Cseresznye főnöke ügyel arra, hogy mindenki a szabad akarata szerint cselekedjen. Kevesen tudnak erről a tényről. Egy orosz kottyantotta ki nekem véletlenül egy magán partin, hogy mi folyik a szőke nő háza táján.
- Björn egyik cége short cége, ezzel szemben szegről végről kapcsolatban lehet egy olyan céggel, ami a Julien sleppjéhez tartozók egyike birtokol.Romero D. Bohen
Üzlet
Play by :
Jorge Del Rio Romero
Kor :
33
Foglalkozás :
Ceo
Hozzászólások száma :
30

Behind the business Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
TémanyitásTárgy: Re: Behind the business    Behind the business EmptyPént. Aug. 30, 2019 12:25 am


   
Romero & Akira

   But sometimes the world doesn't need another hero, sometimes what it needs is a monster.

Az elegáns, nyüzsgő étteremben szinte fel sem tűnik senkinek, két üzletfél találkozása és rendszerint ezért tartják ezt mindig itt, nyilvános területen, mert semmi kivetnivaló nincs az üzleti élet nagyhatalmainak találkozójában, mert Akirával is tele vannak olykor az üzleti lapok. Jól forgatja a kártyáit és mindig nagy haszonnal dolgozik ha arról van szó, emellett számos szervezetet támogat, a jó hírnév miatt.
Nem szól semmit, amikor Romero is alkoholmenteset rendel. Úgy hiszi hogy már túl vannak azon a szinten hogy elegáns, és drága szeszt igyanak ha összekerülnek, és Akira kicsinyesnek is tartja ezeket az embereket akik felvágnak ezzel. Számos remek itala van otthon, de nagyon ritkán iszik és ritkán dohányzik is. Nem érzi szükségét, de néha jól esik egy-egy jó minőségű dohánnyal töltött cigaretta.
Kihozzák az italokat, és lassan belekortyol a sajátjába, ahogy hagyja ülepedni az információt.
- Tegye azt. Tudjon meg mindent, amit lehetséges. Kikkel üzletel, milyen kapcsolatai vannak... El kell jussunk az árulóhoz - hiszen nem tűri az ilyesmit és képes lenne saját kezűleg megölni őt, de sajnos nem tudja még ki az. Nem aggódik, tudja hogy meg fogja tudni időben, mert hatékony és jó emberekkel dolgozik együtt. Nem véletlenül az egyik legsikeresebb tengeren túli üzletkötő és az első ember az Ojabun után.
Romero szavaira halványan elmosolyodik.
- Bármekkora hatalmam is van a tengeren innen, a megvadult lovaknak még én sem tudok parancsolni - válaszol hiszen lovasbaleset volt, kivételesen tényleg nem szándékos eltussolás, mert az ifjú pet nagybátyja hasznos ember volt, aki információkkal üzérkedett, de Akirának sincs hatalma minden felett. A képet ott hagyja, nem veszi el, és nem kéri vissza. Hagyja, hadd nézegesse Romero és elégedetten látja hogy meglepődött a másik.
- Eredetileg Önre gondoltam, de ha nem tetszik vagy nem működik a kémia, akkor Önre bízom hogy megfelelő helyet találjon neki, tudom hogy nem fogok csalódni - hagyja rá hiszen ez egyfajta gesztus volt, hogy hajlandó nyitottabb lenni, és szorosabbra venni az összedolgozást. Ritka és értékes ajándék ez, amit nem osztogatnak csak úgy ő maga meg pláne nem, de nem tudna mit kezdeni a fiúval. Nem egészen életképtelen, de kell mellé egy erős gazda aki kordában tartja és foglalkozik vele.
- Jelenleg a birtokon van, ahol eddig is élt, szigorú őrizet mellett, de semmi baja nem esett. A nagybátyja halála megviselte és egyszer kapott pánikrohamot, de egy kirendelt orvos folyamatosan figyel rá és úgy tűnik lassan feldolgozza a tényt - az igazolványkép hátulján a pontos cím is megtalálható hogy hová kell majd érte mennie ha úgy dönt hogy magához veszi.
- Ezeken kívül, mit tud nekem mondani a részvényekről? - evez egy kicsit hivatalosabb talajra mert a pincér közeledik a rendelésükkel, és így csak részvényekről és árfolyamokról hallhat félszavakat. Semmi fontosról vagy személyesről.
- Romero. Van valami ötlete, hogy ki lehet a besúgónk? A leghalványabb gyanú? - kérdezi ahogy belevág a húsba és nagyon kultúráltan kezd enni, hiszen ez művészet és amit kért az is mestermű.

   

Ryusaki Akira
Törvényszegõk
Play by :
Miyavi
Hozzászólások száma :
9

Behind the business Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Behind the business    Behind the business EmptyKedd Aug. 20, 2019 7:18 pmAkira and Romero
Then came the night of the first falling star.

Mivel szeretem az étel különlegességeket, és ha ez egy étteremben csak tíz dkg-nyi élvezetet jelent,az ízorgia szempontjából, hát legyen, valami olasz különlegességre esik a választásom. Én nem steaket rendelek, Anettnál nincs jobb steak készítő mesterszakácsnő. Semmi pénzért nem adnám senkinek, pedig sokan dicsérték a főztjét már.
Nem kérek alkoholt, egyszerűen a melegre való tekintettel én egy egyszerű málnás mentás limet kérek. Valószínűleg, míg itt ülök, két adagot is fogok kérni. De egyelőre kapjam meg az elsőt. Nem érdekel, hogy mindkét mondatomat ugyan úgy kezdtem, a nyomatékosítás érdekében. Eleve utálom, ha vájkálnak a magánéletemben, meg az intés, a figyelmeztetés persze, hogy mindig figyelnek, sosem veszik le rólam a szemüket. Hozzá kellett volna szoknom, de nem megy. Mégsem látja rajtam, hogy felbosszantott volna, majd a kis asszisztensemet fogom beállítani a kapuba gyakorlásként, míg edzek az iroda fitness termi szintjén.
Nem reagálok, értem én , hogy jó az orrom alá dörgölnie, hogy nem jelentettem neki egy teljesen magán ügyről, ami nem kapcsolódik semmilyen közös ügyünkhöz.
A szemem kissé megrebben a név hallatán, amit közöl velem, és felpillantok rá az étlapról.
- Két hét múlva lesz vele egy tárgyalásom, előrébb hozom. – biccentek, és megoldom, hogy megtudjuk azt, amit szeretnénk vele kapcsolatosan is, és leellenőriztetem az anyagát.
Nem vagyok túl beszédes, elvégre ide most nem trécselni jöttünk, és arról, hogy az európai fociban mik az állások és a helyezések, és melyik csapatra érdemes tenni. A képre siklik a pillantásom, elismerőn rándul meg az ajkam egy pillanatra és újfent Akirára pillantok, halvány meglepettséggel a tekintetemben. Ez tényleg nagy szó, mert kevesen kapnak ekkora ajándékot. Egy luxus kategóriás petet nehéz beszerezni a piacon is, és én inkább olyanokat szoktam, akik szabad akaratukból szegődnek hozzám bizonyos időre. Androgün, nőiesebb vonásai vannak, talán kis borostája is lehet a képen.
- Remélhetőleg nem direkt szenvedett balesetet. – jegyzem meg csendben, ahogy belekortyolok az italomba, és tovább nézem a fiú vonásait. Tudom ,hogy mit jelent a luxus kategóriás pet, erre tanították, szinte amióta él, sok mindent tudhat, és gyakorlatilag a gazdájára van utalva, tőle függ. Nem lep meg, hogy eltalálta az izlésemet, gyakorlatilag eddig minden árverésen inkább a hosszú hajú fiúkat néztem meg magamnak , de senki sem tetszett úgy.
- Kerítsek is neki új helyet, vagy rám gondolt, mint új tulajdonos? – igen, válogatós vagyok, valamilyen szinten, mert ha nincs meg a kémia, ha a közelemben van, akkor lőttek annak, hogy az enyém legyen. Majd keresek neki megfelelő gazdát, ha nem működne.

Romero D. Bohen
Üzlet
Play by :
Jorge Del Rio Romero
Kor :
33
Foglalkozás :
Ceo
Hozzászólások száma :
30

Behind the business Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
TémanyitásTárgy: Re: Behind the business    Behind the business EmptySzomb. Aug. 17, 2019 6:08 pm


   
Romero & Akira

   But sometimes the world doesn't need another hero, sometimes what it needs is a monster.

Felegyenesedik ahogy megpillantja Romerot és röviden kezet fognak, épp csak annyi időre amíg ez feltétlenül szükséges, és illendő. Akira nem hív a hosszan kézrázogatásnak, és ölelgetéseknek. Anélkül is meg lehet adni a tiszteletet a másiknak, és el is várja azt. Vannak olyan szereplők az üzleti életben akiket a férfi nem kedvel, és ezek száma egyre kevesebb. Mintha nem menne az üzlet és a magabiztosság tőből való kitépése az egyik specialitása. Komoly, világi férfi és nem fél bemocskolni a kezeit ha úgy adódik, de néha elég csak egy telefonhívás, egy levél, egy aláírás és egy élet tönkre van téve.
Ebben mindketten, nagyon profik.
A mosoly egészen megkopik ahogy a férfi helyet foglal és kicsit komolyabb vizekre eveznek. Megvárja amíg leadja a rendelését a másik, és semmitmondó csevegéssel ütik el az időt amíg a pincár kihozza az italokat. Akira nem iszik túl sok alkoholt így citromos-mentolos limonádét kért. Az étel rendelése is hasonló. T-Bone steaket kér körettel.
- A város mostanában mindig zsúfolásig van. bármilyen időpontban is utazom - teszi hozzá, mert egyre több az ember és a kocsi a városban. Ezért is nincs túlságosan oda a belvárosi életért.
Sötét fürkész szemekkel nézi Romerot hiszen az az embere jelentett neki mindent, és Akirát nem érdekli az ilyesmi, ez inkább a maga nemében egyfajta fricska, hogy tudassa a másikkal, nem tud előtte titkolózni, de nem is rúgózik sokat a témán, hiszen vannak ennél sokkal fontosabb dolgaik is.
- Ezt örömmel hallom, a magánélet nem tartozik rám, kérem nézze el nekem. Csupán kíváncsi voltam - hessenti odébb a kérdést hiszen nem ez a célja hogy vájkáljon Romero életében, bár mindent tud róla. A családjáról is, és arról is hogy mit miért tett.
- Gondolom, nem újdonság ön előtt Romero, hogy van egy téglánk és az ilyesmit mindennél jobban utálom, és ki akarom irtani. Jelenleg Önben tudok a legjobban megbízni - szólal meg amíg várják a menüjüket, és ez az ő szájából nagy szó. Akira nem bízik senkiben, de valamennyit képes adni ebből az értékes kincsből a vele szemben ülőnek. Mert kiérdemelte tanácsadóként és harcosként is.
- Nemrég kaptam egy fülest. Szeretném ha ellenőriztetne mindent ami Oliver Crashton kapcsolatos - jelenti ki és a férfire pillant. Kérésnek álcázta de igazából mindketten tudják hogy ez nem az volt, bár még így is elég kevés dolgot kér konkrétan, hagyja hogy a másik a maga módszereivel intézzen mindent. Zakójának zsebéből elővesz egy apró igazolványképet és átnyújtja a férfinek.
- Gilead Novic. Luxus kategóriás pet, a nagybátyja sajnálatos balesetet szenvedett a múlt héten, és elárvult. Nem akarom hogy Julien kezébe kerüljön - így inkább Romero gondjaira bízná, hiszen tudja hogy időről időre tart egyet-egyet. Őt nem zavarja, de neki nem lenne ideje és energiája gondoskodni egy petről, elég neki a családja.

   

Ryusaki Akira
Törvényszegõk
Play by :
Miyavi
Hozzászólások száma :
9

Behind the business Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Behind the business    Behind the business EmptyHétf. Aug. 12, 2019 9:09 pmAkira and Romero
Then came the night of the first falling star.

Nem szeretek késni, így mindig hamarabb érkezem, és a telefonhívást is bontom, mielőtt még leparkolnánk a kocsival, egy parkolóházban állt meg Darren, onnan pont kényelmesen átérek, a megbeszélt idő előtt pontosan három perccel. Tudom,hogy a japánok egyébként is hajlamosak a lelkükre venni bármiféle késést, de egyébként sem vagyok modortalan egyetlen tárgyaló partneremmel sem, amíg azok is megadják a kellő tiszteletet. Ezért vagyok veszélyes. Hideg, angol következetesség, és hirtelen vagyok képes kirobbanni, de azért a helyzetnek megfelelően viselkedem. Tudom szép szavakkal is elküldeni a francba az illetőt, vagy épp egy huszárvágással elintézni a karrierjét. Egy szemétláda vagyok, tudom jól.
Érdekes sztori a mienké, még egy közös ellenségünk kapcsán került a képbe Akira, épp látta ahogy elintézem a tagokat. Igen, premier plánba nézte végig azt, ahogy megkínoztak minket, hozzám bár nem nyúltak, mert tőlem másra fájt a foguk. De elborult az agyam, és ez a jómadár épp a tanúja volt. Tudott rólam valamit, amit más nem, és tartozom neki. Kiderült, elég hamar, hogy elég mélyen belekeveredtem. De nem bánom. Sokkal inkább ez az én közegem, mint a foci klubok zöld pályája, bár valahol mélyen az is hiányzik. De itt egyértelműek a szabályok, ha gyenge vagy meghalsz. Ha beleszarsz a levesembe, a piros lap halált jelent. A sárga a figyelmeztetés, minimum testi kínokat. Mindkettőben jó vagyok, és nem félek bemocskolni a kezem. Pesze mindehhez a magamhoz való esze is megvan. Sosem hagyok egyértelmű jeleket magam után, és elintézzük, hogy az illetőt sose lássák. Humanitárius és állatszerető vagyok, mert a cápákat is etetjük.
Ahogy közeledem, rajtam is megjelennek az udvarias mosoly vonásai, és röviden, tömören kezet fogunk.
- Mr. Ryusaki; köszönöm. – azzal helyet is foglalok, kicsit bontom ki a zakóm gombját, és az ölembe terítem a kis szalvétát.
- Minden a legnagyobb rendben, bár ebben az időpontban zsúfolásig van a város. – nem teszem hozzá, hogy elmeroggyantakkal, csak gondolom. De ebben talán mindketten egyet értünk. Vannak hullámok, és ahogy a tenger is, hol felcsap, hol pedig elcsendesedik a tenger is. A holt idő talán éjfél. Annak az időszaknak is megvan a maga varázsa.
A szemem sem rebben, amikor szóba kerül a magánéletem, ezért kinyírom a kis szemétláda asszisztensemet.
- Minden a legnagyobb rendben, kézben tartom az ügyet. Ha fontos lenne, maga tudott volna róla a leghamarabb, Mr. Ryusaki. – meg kell hagyni, jó ízlése van a főnökömnek, igen, nevezhetjük főnöknek, mert az alvilágban ő az én főnököm, de az üzleti életben senkinek sem felelek. Ott még a japánoknak sem hagyom ,hogy bele szóljanak bármibe is. Tanácsadó vagyok, ezt tiszteletben is tartják, ritkán ontok vért, de azért nekem is bizonyítanom kellett. Ugyan arra az emberre fáj a fogunk, közösek az érdekek. Hasonló körökben mozgunk, és senkinek sem tesz jót, ha egy gyermek korától petnek nevelt embert ellopnak szállítás közben. Ki kell derítenünk, hogy ki a tégla, aki súg Juliennek. A szemét kis franciának.  Romero D. Bohen
Üzlet
Play by :
Jorge Del Rio Romero
Kor :
33
Foglalkozás :
Ceo
Hozzászólások száma :
30

Behind the business Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
TémanyitásTárgy: Behind the business    Behind the business EmptyVas. Júl. 28, 2019 10:02 pm


   
Romero & Akira

   But sometimes the world doesn't need another hero, sometimes what it needs is a monster.

Az elegáns étteremben már az ajtóban fogadják őt, és a pincér a kedvenc asztalához kalauzolja. Az ablak melletti sark asztalhoz ahová letelepszik. Innen kilát, de őt nem látják, és az ajtót is szemmel tudja tartani. Szereti ezt az asztalt, stratégiailag remek elhelyezkedése van, más meg nem érdekli. Hivatalos üzleti ebédre érkezett ma ide, de még van pár perc a megbeszélt időig. Akira nem álhatja a pontatlan embereket, így hát ő maga is mindig korábban érkezik a vártnál.
Feketét és fehéret visel, elég klasszikus összeállítás a zakó alatti fegyverrel kiegészülve amit senki nem lát, és leadja rendelését a pincérnek. Kiemelt ellátást kap mint mindig ha idejön. Elég elit hely, és nem könnyű ide asztalt foglalni de neki mindig sikerül. Rejtély hogyan.
Elnézi az étterem összetételét, ahogy az üzleti partnerét várja, illetve leginkább ez a duma. Mindenki tudja hogy a tengeren innen Akira a főnök. Az Ojabun az, aki felé elszámol, és ezt hiánytalanul meg is teszi, épp ettől olyan átkozottul jó és épp ezért nem ölték még meg, mert elébe megy minden kihívásnak, és kiiktatja a problémás alakokat. Az uralmat nem elég megszerezni, felépíteni, meg is kell tartani és tovább is kell terjeszteni.
Megpillantja a vendégét, a magas, izmos férfit. Nem az esete, még ha nő lenne talán több figyelmet fordítana rá de így csak az érdekli hogy Romero mire lehet képes, amire ő maga nem, és hagy neki elég nagy mozgásteret amíg minden rendben van. Havonta, kéthavonta egyszer találkoznak semmit mondó próságok miatt.
- Mr. Bohen. Micsoda öröm, foglaljon helyet - mosolyodik el. Távolról még igazinak is tűnhet. Felemelkedik, és a kezét nyújtja ahogyan azt az etikett megkívánja, aztán visszatelepszik. Udvarias mosollyal tekint a másikra, és mindketten tudják hogy milyen üres gesztus ez. Ám de kell a látszat.
- Minden rendben van? Jól utazott? - ugyanazokat a köröket futják egy fél órában. A problémákat is megbeszélik ilyenkor. A pincér jön és felveszi a rendelést a férfitől is.
- Úgy hallottam Mr. Bohen, támadt némi gondja a privát életében a paparazzikkal... - csak nagy vonalakban hallotta, és mivel az üzletet nem fenyegette a dolog nem is fordított rá nagyobb figyelmet.

   

Ryusaki Akira
Törvényszegõk
Play by :
Miyavi
Hozzászólások száma :
9

Behind the business Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Behind the business    Behind the business Empty

Ajánlott tartalom


Behind the business Empty
Vissza az elejére Go down
 

Behind the business

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Staten Island :: Éttermek, cukrászdák, kávézók-
^
ˇ