One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokCsöbörből... - Alex&Thaddeus

Cirkuszi élet és egy nem mindennapi család EmptyThaddeus Darnell Wright
Today at 10:40 amRuby and Wayne - Beautiful stranger

Cirkuszi élet és egy nem mindennapi család EmptyWayne Winston
Today at 10:12 amVeni, vidi, vici

Cirkuszi élet és egy nem mindennapi család EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 11:56 pmRuby & Millie • kind hearts still break hearts

Cirkuszi élet és egy nem mindennapi család EmptyRuby Dayton
Yesterday at 11:25 pmTara Törpéi

Cirkuszi élet és egy nem mindennapi család EmptyTara Thredson
Yesterday at 11:02 pmwork out with . . .

Cirkuszi élet és egy nem mindennapi család EmptyThaddeus Darnell Wright
Yesterday at 10:47 pmAsh & Sofia - party in the U.S.A.

Cirkuszi élet és egy nem mindennapi család EmptySofia I. Basora
Yesterday at 10:37 pmarian&ingrid - let's do something tonight

Cirkuszi élet és egy nem mindennapi család EmptyIngrid S. Skjeggestad
Yesterday at 9:56 pmSamuel G. Carter

Cirkuszi élet és egy nem mindennapi család EmptySamuel G. Carter
Yesterday at 9:40 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 37 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 10 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 13 14
Összesen 144 149
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 39 felhasználó van itt :: 13 regisztrált, 0 rejtett és 26 vendég :: 2 Bots

Anne Diamond, Aurora Cabot, Aveline Everhart, Chastian A. Wing, Choi Dae Won, Dylan Welsh, Elisiana Simons, Isabel Marquina, Marissa Grey, Myna Rosegold, Sofia I. Basora, Thaddeus Darnell Wright, Wayne Winston


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Cirkuszi élet és egy nem mindennapi család

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Cirkuszi élet és egy nem mindennapi család   Cirkuszi élet és egy nem mindennapi család EmptyVas. Júl. 14, 2019 12:30 pm

Sziasztok!

Igazából egy nagy társulatot szeretnék meghirdetni itt egyben, amely teljes mértékben kimeríti a "furcsa" kategóriát, kezdve az alapító család tagjaival.

Dióhéjban a történet: A Circus of Island egy híres és szép artista-számmal rendelkező cirkuszi társulat, viszonylag új születésű, ugyanis mindössze tizenhat éve alapította két férfi, akik mai napig az igazgató szerepet töltik be. Vannak itt bohócok, zsonglőrök, légtornászok és minden, ami a cirkuszi tabellát kimeríti. Különös figyelmet fordítanak a látványosságra, az előadások mind egy történetet, mesét, vagy szimplán egy új világot vetítenek a nézők szeme elé. Nagyjából úgy képzelem el, mint a Cirque du Soleilt, azzal a különbséggel, hogy egyrészt (rossz vagy nem rossz, de...) állatokkal is foglalkoznak itt, valamint ugyebár New York székhelyű és zömmel csupán helyi előadások vannak, bár világturnék szintúgy előfordulnak, mégis javarészt álló cirkuszról lenne szó.  
Tulajdonképpen a sima kapcsolatkeresőben is felvethetném ezt az ötletet, de mivel életstílusról van szó, nem is tudom... talán jobb ha nem már meglévő karaktereknél próbálkozok.
A lényeg: ha kedvet kaptál csatlakozni a cirkuszhoz és egyben ehhez a nagy családhoz, legyen a karakter kötéltáncos, légtornász, bohóc, állatidomár, bármi, ne habozz, nagyon várlak egy (remélhetőleg) csoportos plotoláshoz. Itt mindenki ismer mindenkit!

És akkor most a szűkebb családi körről: Az igazgatók járnak. Igen, melegek és úgy döntöttek családot alapítanak. Közös elhatározással elkezdtek bajbajutott, nehéz sorsú gyermekeket örökbe fogadni, így történhet meg az, hogy jelenleg 5 mindenféle biológiai kapcsolattól mentes fiatal testvérként együtt nőtt fel. Mit jelent ez? Lehet a karakter afroamerikai, svéd szőke, ázsiai, tényleg bármilyen külsővel rendelkező szépség, együtt egy családban nőttek fel. Ahogy a társulat tagjait, őket sem tudom mind meghirdetni, nem is szeretném, ettől függetlenül nagyon várom mind a négy testvéremet és egyben az apukáimat is! Utóbbiakat, valamint két testvéremet meghirdettem, plusz két testvér pedig teljesen szabadon megformálható, esetleg szuper lenne, ha az egyik a szöszi lányhoz hasonlóan csecsemőkorától a család részese volna, illetve menő lenne egy néger fiú/lány, de ez csak a ráadás, semmi sem muszáj. Ami fontos: egyik gyerek sem idősebb 27 évesnél!


Egy francia és egy amerikai név


Play by:
Mindkettő választható
Születési hely:
Marseille és New York
Kor:
40-50 között
Lakhely:
Staten Island
Szexuális beállítottság:
Kötelezően homo vagy minimum bi
Családi állapot:
Házasok, maximum papíron nem
Csoport:
Üzlet?
Történetünk:
Ti lennétek az apukák. Tizenéves korotok óta egy cirkuszban voltatok artisták, már akkor egymásra bíztátok az életeteket és ezt komolyan mondom, ha a nem tartott volna elég erősen a másik, a mélybe (hálóra persze) zuhantál volna. Nagyon jól mozogtatok együtt, tökéletes formában és módban adtátok elő a lengőtrapéz műsorszámokat.
Az idők folyamán összejöttetek. Nem volt minden meseszép, voltak köztetek is nézeteltérések, ahogy most is van, hogy pár üzleti fogáson összevesztek, de úgy őszintén, melyik házaspár nem csinál ilyet?
Családra vágytatok, bár értelem szerűen egyikőtök sem képes a szülésre (biztosíthatom, hogy mindketten teljes értékű férfiak vagytok testileg, hormonháztartásban, és lelkileg, izomzatilag meg fúú aztán főleg, szóval elég jól néztek ki, nincs arról szó, hogy az egyik női ruhákat hordana). Elhatároztátok, hogy ha már gyermeket fogadtok örökbe, jó célból teszitek azt. Kiválasztjátok rendszerint a nehéz sorsra jutott gyermekeket, egyeseket már csecsemőkorban magatokhoz vettetek, míg másokat már tizenévesen, bár igyekeztetek mindig arra törekedni, hogy tizenhárom év fölötti gyerekekre ne essen a választás, mivel fontos számotokra a családi érzés, hogy a gyerekek igazi testvérként nőjenek fel.
Az egyikőtök francia származású, a másik amerikai. Közel azonos domináltságú férfiak vagytok, tényleg szép párt alkottok. Az amerikai apuka szigorúbb, a francia érzelmesebb kissé, szóval pontosan tudjuk mi gyerekek, hogy kihez kell menni elsőként kuncsorogni. 
Jó család vagyunk, sokszor szerveztek közös kirándulásokat a hegyekbe, ragaszkodtok, hogy minden nyáron elmenjünk együtt az erdő közepére tábortüzet gyújtani és sütögetni. Ha egyikünk sírva ébredt kiskorában, odabújt közétek, nem volt az, hogy tilos apáékat megkörnyékezni és ti szorosan átöleltetek minket. Mind az ötünket ugyanúgy és nagy szívvel szerettek, mi pedig ezért rendkívül hálásak vagyunk nektek!
Nem üzletembernek születtek, a cirkusz az életetek, ezért pedig bármilyen készségeket elsajátítotok, gondolok most főként a konferenciákon való részvételre, papírmunkákra, merthogy ti is vérbeli sportolók és előadók voltatok anno és nem a bizniszbe születtetek bele. Köztudott, hogy rengeteg dolgotok van mindig és úgy kell titeket levadászni, ha egy kérdéssel fordulnánk hozzátok, höhö, ritka mikor az irodában találunk titeket és ti azt mondjátok: "nem zavarsz, gyere csak".Egy kelet-ázsiai név


Play by:
Lee Jong Suk talán? Igazából bárki
Születési hely:
Kelet-Ázsia
Kor:
20-27 között
Lakhely:
Staten Island
Szexuális beállítottság:
Bármi lehet
Családi állapot:
Nem tudom, de nem házas
Csoport:
Médiás, művészet, hiszen artista
Történetünk:
2004-es thaiföldi cunami. Ott voltál, nyaraltál szüleiddel, borzasztóan jól érezted magad, amíg...
Részvétem!
Mentőegységek találtak rád sebesülten a roncsok alatt, Amerikába, New Yorkba kerültél, itt pedig a gyámhatóság engedélyével új családba kerültél, hozzánk. Mi közel egyszerre leltünk új életre, ezért is nagyon szoros kettőnk kapcsolata, amellett, hogy te vagy a légtornász társam, akivel hosszú idő óta rengetegszer duóban léptünk fel, hogy közösen kápráztassuk el a nézőket. Ismert páros vagyunk már.
A víztől való félelem legmagasabb fokát képviseled. Csak figyeled, ahogy a többiek strandolnak, úszkálnak a tóban, tengerben, óceánban, vagy lépkednek a patakok vizében. Te nem vagy rá képes és ez teljesen érthető is. Főként rád való tekintettel megyünk nyaralni hegyekbe és nem tengerhez.
Látszólag nyitott személyiség vagy, valójában nem. Vidámnak, jókedvűnek tűnsz a napok többségében, de tudom, hogy hozzám hasonlóan te is telesírod éjjelente a párnádat. Itt vagyunk egymásnak. Szinte ikrek vagyunk, s ebben a családban talán senki sem néz minket őrültnek, ha ezt hangoztatjuk. Sokszor alszunk együtt, főként új előadások előtt, hiszen én ilyenkor rendszerint rettegek, idegeskedek, te pedig megnyugtatsz.
Míg te a víztől félsz, én a férfiaktól. Míg te talán a társaságomban lassan be mersz merészkedni a patakba, addig nekem is te vagy az egyetlen férfi, persze apáék óvó-védő karjain kívül, akit igazán közel engedek magamhoz és testemhez, muszáj is, hiszen megköveteli a légtornászat, hogy néha kellemetlen helyeken is tapizzuk egymást, de ez is csak fokozza a kötődést köztünk. Amerikai név


Play by:
Dove Cameron?
Születési hely:
Amerika
Kor:
16-21 között
Lakhely:
Staten Island
Szexuális beállítottság:
Bármi lehet
Családi állapot:
Gondolom kapcsolatban. Neki mindig van pasija, sokszor nem is tudom követni, hogy épp kivel jár.
Csoport:
Médiás, művészet, hiszen artista
Történetünk:
Csecsemőként fogadtak még örökbe apáék, úgyhogy te egy igazi cirkuszban nevelkedett díva vagy. Öt éves korodban is már porondon voltál, persze biztonságos produkciókban, főként állatokkal szerepeltél együtt, s éppen emiatt nagy a kötődésed hozzájuk, vadakhoz és házi kedvencekhez egyaránt. Régi vágyad, hogy saját delfináriumod legyen és ez a húszas éveidben kezd megvalósulni. Tökéletes állat-, s remek delfinidomár vagy. Imádod a tengert, úgyhogy nem valami sok időt töltesz a fentebb említett fiúval.
Mikor ide kerültem, jó pár éven át nagyon utáltuk egymást. Egyrészt te mint "őshonos" gyermek nem nézted sosem jó szemmel, hogy random testvéreid lesznek az idővel, akik van, hogy idősebbek is nálad, de ezt meg kellett szoknod. Én azért nem kedveltelek, mert egy kényes barbi voltál, na meg brutálisan hajlékony és engem sokáig kellett törni ahhoz, hogy megfeleljek a szükséges mércének. Egy csitrinek tartottalak és legszívesebben elkerültelek, kirázott tőled a hideg, te pedig élvezted, hogy cukkolhatsz gyerekként mindennel, főként azzal, hogy "még mindig nem vagyok elég jó artista". Persze így utólag meg kell köszönnöm, sosem fogom megtenni, de lelkemben örülök, hogy miattad éjszakákat töltöttem gyakorlással és váltam dicséretes légtornásszá, hajtott a bizonyítási vágy.
Az elmúlt öt évben viszont kifejezetten jóban lettünk valahogy és nem tudom mi történt, hogyan történt. Szerintem csak felnőttünk. Együtt érzőbb lettél, én is nyitottam feléd. Úgy különbözünk személyiségben és külsőben is, mint ég és föld, de pont ez a szép bennünk. S nem mellesleg, szépen mutatnak fonatban a szőke és barna tincseink.

Emma Whitney
Mûvészet
Play by :
Zoë Barnard
Kor :
25
Foglalkozás :
Légtornász
Hozzászólások száma :
8

Cirkuszi élet és egy nem mindennapi család Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Cirkuszi élet és egy nem mindennapi család

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Keresett karakterek-
^
ˇ