One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokElkészültem az elõtörténetemmel...

sera graham EmptyMarissa Grey
Today at 10:51 amActivity Check (09.17-10.01.)

sera graham EmptyN. Allison Haden
Today at 10:47 amAiden && Allie part2

sera graham EmptyN. Allison Haden
Today at 10:45 amFun in the market - Luke & Anita

sera graham EmptyAnita Cooper
Today at 10:41 amÉlodie ✫ Flor - Egy megmentett kisállat

sera graham EmptyFlor Sanchez Moreno
Today at 6:10 amcrazy friday night

sera graham EmptyCherry Sullivan
Today at 3:12 am♚Pain and gain ♚ Ryu & Hudson

sera graham EmptyHudson Duncan Payne
Today at 12:13 amShut Up and Dance with me

sera graham EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 11:08 pmAston & Pola

sera graham EmptyPola E. Whitebreak
Yesterday at 10:45 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 36 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 9 14
Hivatal 5 7
Üzlet 13 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 12 15
Összesen 140 150
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots

Bellamy West, Diane N. Miles, Ewan Patrick Brooks, Leslie Hewson, Marissa Grey, Nick Campbell, Raelyn J. Winters, Sebastian St. Vincent, Veronica J. Rhodes


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 sera graham

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: sera graham   sera graham EmptyKedd Május 14, 2019 11:34 am

Seraphina Q. Graham


Karakter típusa:
keresett is, saját is
Teljes név:
Seraphina Quinn Ryan-Graham
Becenevek:
Sera, Phee
Születési hely, idő:
Melbourne, Ausztrália; 1994. december 10.
Kor:
24
Lakhely:
Manhattan >> Queens
Szexuális beállítottság:
biszexuális
Családi állapot:
botrányos
Csoport:
Média/művészet/sport
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
NYU - üzleti szak, félbehagyta
NYU - kommunikáció/politika szak, elsőéves
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
alkalmi modell // táncos // egyetemista
Ha dolgozik//Munkahely:
D & H Talent Agency // Vibe Dance Studio
Hobbi:
jégkorcsolya, tánc, szórakozás, éjjeli ivászat, rossz döntések hozatala, emberek megismerése és kiismerése, fotózás, írás, a saját orra után menés
Play by:
Holland Roden

Jellem
"Sera? Persze, ismerem! Nem is tudom, hogyan mutathatnám be igazán… Mindig annyira irigylem a szettjeit, nem csak, hogy egyben van (azt mondják, a Chanel tervezőivel is van kapcsolata!), de minden darab csodálatos és egyedi, biztos vagyok benne, hogy nem az a tucatdarab, tudod, amit butikban lehet venni. Nagyon rendes, mindig mosolyog, sosem látni nyűgösnek vagy fáradtnak, és sugárzik belőle egyfajta, tudod, magabiztosság, az az igazán felvillanyozó fajta.
Látszik, hogy tudja, mit akar, hogy látja, merre halad, és ezt nagyon irigylem. Mindenét irigylem! A projektmegbeszélésekre is mindig kávéval érkezik, de nem azzal a pacsmagolt fajtával, és tudja, hogy Daphy nem ihat kávét a vallása miatt, ezért forró csokit hoz. Azt hallottam, műkorcsolyázik is, nem tök menő? És az a gyönyörű haja?!Na várj, hogy érted, hogy nem is Graham a neve…? Nem Thomas Graham az apja? Tényleg? Ezt nem is tudtam!
"

"Sera Graham egy ribanc. Azt hiszi, mindenkinél jobb, és hogy pénzzel bármit megvehet. Leragadt a külsőségeknél, nincs belső tartalma, mint valami porcelánbaba. Szép. Művi. Üres. Szívesen eltörném néhány testrészét. Gondolkodás nélkül gázol át másokon, mert csakis az érdekli, hogy az meglegyen, ami neki kell, senki más nem érdekli; nem is értem, az állítólagos barátai hogy maradhatnak mellette, látszik, hogy totál kirí közülük, a rossz értelemben.
Sera Graham egy vírus, egy alattomos féreg, ami beeszi magát a bőröd alá, és burjánzik, ha nem téped ki gyökerestől még időben. Azt is hallottam, hogy viszonya van a mostohaapjával az anyja háta mögött, meg egy tucat másik negyvenes-ötvenes fószerrel a szakmából, azért kapja azokat a drága kocsikat meg a modell-felkéréseket. Azt mondják, a haja is festett.
"

Sera mindenképp megosztó személyiség, és nem állítható könnyű szívvel, hogy ember lenne; az életét nem is olyan régen csakis a saját önző vágyai uralták, és nem érdekelte, hogy kin kell átgázolnia, ám ez az utóbbi években (mióta elköltözött otthonról) változásnak indult. Sokáig a családjával sem beszélt, ám ez utóbbi elkezdett megváltozni, mióta az anyja visszaédesgette magát az életébe; miatta kezdett ismét modellkedni is, és egy kicsit ismét visszacseppent abba az elkényeztetett hercegnő szerepbe, amit régebben öltött magára.

A választ sokszor másoktól várja, bár ezt sosem mutatja.Kétségtelen, hogy a múltban őt ért sérelmek kiütköznek rajta, az egyik legegyértelműbb jele ennek nem is túlzottan titkolt apakomplexusa, ami mögött azonban az a tény is ott rejlik, hogy kell neki, hogy kelljen másoknak; világéletében azt éreztették vele, hogy csak akkor ér valamit, ha vágynak rá, hogy nincs más fegyvere, amivel megvédhetné magát, ezért amint nincs szükség rá, elveszettnek érzi magát.

Hamar megunja a dolgokat, nem szeret túl sokáig ugyanott, ugyanabban a mederben időzni. Érzi ugyan néha, hogy ki kellene tartania, akár egy program, akár emberek, akár életcél mellett, de hamar bezárva érzi magát. Szabad lélek, aki másokat is erre ösztönöz, már ha szán annyi időt rá, hogy ezt közölje; emellett kiállhatatlanul makacs is, és a terveit akkor is keresztül viszi, ha ez illegalitást jelent. Sőt.

Élteti az, amikor a rossz úton járhat; nem tér le rá teljesen, de le-le lép a biztos járdáról, és szembe néz a közeledő autóval; nem rémülten, mint egy őz, hanem inkább mintha lovagi párbajon lennének, ez pedig az öklözés. Nyerni akar és nyerni is fog, a bukást nehezen viseli. Excentrikus személyiség, akit az ember úgy érzi, sosem ismer ki igazán; ő viszont egy kicsit kezd belefáradni abba, hogy folyton újat mutasson. Érzi, hogy valami nincs rendben, de nem tudja, mihez kezdjen vele.

Múlt

Primadonna girl, yeah
All I ever wanted was the world
I can't help that I need it all
The primadonna life, the rise and fall

Nem így indult. Ha a dolgok jól alakultak volna – ha anyám megelégszik azzal, hogy csak költi az apám pénzét, és nem panaszkodott volna állandóan az alkoholizmusa miatt –, akkor nem is itt élnék. Nem emlékszem sokra az apámból; egy vöröslő folt a távoli horizonton, mikor a nap végén hátranézel. Anya szerint az ő orrát örököltem; azt hiszem, ez inkább sértés. Anyámé szép és kecses, és a híresztelésekkel ellentétben, az az egyik látható testrésze, amit nem plasztikáztatott át. Elegáns, egyenes, kicsi. Nem engedi, hogy megműtessem az enyémet, pedig biztos nem a plasztikát ellenzi, csak szebb akar lenni nálam. Igazán felfoghatná, hogy kezd eljárni felette az idő.

You say that I'm kinda difficult
But it's always someone else's fault
Got you wrapped around my finger, babe
You can count on me to misbehave

Négy éves voltam, mikor elváltak. Nem egészen öt, mikor az első pasival láttam. Aztán hat, hét, jól éltünk. Nem tudtam volna megmondani, mit dolgozik az anyám. Színésznő, azt mondtam. Hol, kérdik? Nem tudom. Mindenhol. Az életben. Elvégre, azt mindig is jól játszotta meg, hogy kötődik valamelyik aktuális partneréhez, és mikor később rákérdeztem, sietve bizonygatta, hogy ő mindegyiküket szerette is. Hamar hozzászoktam ahhoz az élethez, ahol csinosabb ruhácskáim voltak, mint a többieknek, és hisztirohamot kaptam, ha a szél összekuszálta a fürtjeim. Aztán majdnem tíz, mikor megjelent az életünkben Ő. Tovább maradt, mint a legtöbben. És mire észbe kaptam, már New Yorkban éltünk, a betondzsungelben.

Nem könnyű barátkozni a nagyvárosban, akkor sem, ha a mostohaapám által felbérelt tanár mindent megtesz, hogy elveszítsem az akcentusom. Az iskolában az egyik lány kicsúfol, amiért ilyen furán beszélek, és mert vörös a hajam. Rőtsipkás, úgy hív.

Az első pizsomapartin, amit anyám rendez nekem, levágom a szép szőke haját. Utána egyetlen egyszer sem szól, sőt, másik iskolába viszik a szülei. Akkor még nem tudtam, de az állatvilágban ha egy vezetőt legyőznek, legyen az farkas alfa vagy oroszlán hím, a legyőzője veszi át a szerepét a csorda vagy falka irányításában. Részemről ösztönös volt az átvétel, belesimultam, úgy illett rám a szerep, mint egy kézzel készített, egyedi selyemkesztyű.

Primadonna girl,
fill the void up with Celluloid
Take a picture, I'm with the boys
Get what I want 'cause I ask for it
Not because I'm really that deserving of it

Tudjátok, miért marad szingli a legtöbb egyedülálló anyuka, akinek leánygyermeke van? Mert ott van bennük a félsz, a mocskos, cenzúrázatlan, csupasz valóság rezdülése, ahogy nevetve lejt vígadót a rémület oltára előtt: hogy mi van, ha nem is engem akarnak, hanem őt? Őt, aki fiatalabb, feszesebb, szinte roppan, akit még nem szennyezett be senki más. Nem jogtalan ez a félsz; mert az emberek gyarlók, és főleg a férfiak gyarlók, az kell nekik, ami mindig, ami szép, ami buja, ami romlatlanul tiszta, hogy ők lehessenek azok, akik egyetlen mérgező érintésükkel bemocskolják, ahogy a tinta terjed szét a fehér papíron.  
Először nem hiszed el, hogy ez történik. Nem fogod fel. Aztán felfogod, de azt hiszed, csak félreérted. Biztos nem úgy van az. De úgy van. Aztán félni kezdesz, de nem szólsz, kinek szólhatnál? Addigra már megtörtént, addigra már többször megtörtént, és ki vagy te, záptojás a hattyúk falván, egy jelentéktelen kis csitri a nagyok játékában, aki biztos kivívta valamiért ezt a bánásmódot. Talán akartam? Igen, biztos úgy volt, hiszen a felnőttek mindig jót akarnak neked, csakis a jót.

Az első alkalom után beiratnak lovagolni. A második után kapok egy kutyát. A harmadikat követően már két lovam van, vívni járok, és épül a teniszpálya az udvarban.

Mire felfogod, addigra késő.

Beauty queen on a silver screen
Living life like I'm in a dream
I know I've got a big ego
I really don't know why it's such a big deal, though

Azután maradt csak abba, hogy hazavittem az első barátomat, tizenöt éves koromban. Direkt úgy alakítottam, hogy rajta kapjanak vele az ágyamban, mert tudtam, mert reméltem, hogy az, amit valaki más már érintett, nem fogja érdekelni. És nem érdekli. Évek óta először örömömben sírtam tele a párnámat, hagyva ronda fekete festékfoltokat a drága anyagon. Még mindig összerezzenek, ha egyedül maradok vele, és későn veszem észre, de már évek óta nem ért hozzám.

Először futni kezdtem, Miatta; mert nem tetszett neki, mert kifejezetten ellenezte, én pedig élveztem, hogy ellent mondhatok neki. Szabadságra találtam a futásban, nadrágban és izmot építve és izzadva, ahogy a férfiak, mert ez a férfiak világa, és azonosulnod kell velük, ha előre akarsz lépni. Én pedig előre akarok lépni. Apró, kis lépésekkel, ahogy magassarkúban lehet haladni, elegánsan, ringó csípővel, csípős szavakkal.

Nem tudom, mikor kezdhettem táncolni, tudatosan; alkotni valamit, rajz helyett mozdulatokkal. Sokan menekülnek a rossz életkörülmények közül ebbe, azt mondják; ebbe és a drogokba. Nekem mindkettő meg volt, épp csak a rossz életkörülmény hiányzik. Loftban éltem, állandó személyzettel, és csak nekem négy kocsim volt, amiből egyet külön bevásárlásra használtam. Szerepeltem egy Axe-reklámban, amit a Times Square-en is kivetítettek; igaz, csak a testem látszott, de úgysem érdekel senkit más.

And I'm sad to the core, core, core
Every day is a chore, chore, chore
When you give, I want more, more, more
I wanna be adored!

Ha akarsz valamit, vedd el, mert senki sem fogja neked odaadni, olyan árért nem, amit hajlandó lennél megfizetni ép lelkiismerettel, ép lélekkel. De ne túl feltűnően, ne kepessz érte, mert kihasználnak, ne követeld, mert hisztis picsának leszel bélyegezve. Kérd. Csábítsd el azt, aki odaadhatja neked. És amikor nem figyel, csúsztasd be a retikülödbe. Ez a biztos módszer.


Seraphina Q. Graham
Média
Play by :
» holland roden
Kor :
24
Foglalkozás :
» dancer // mean girl
Hozzászólások száma :
14

sera graham Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: sera graham   sera graham EmptySzer. Május 15, 2019 7:10 pm

Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Phee!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Az élet nevű kalandjáték sosem volt könnyen játszható, hiszen annyiféle szerteágazó szint van, kapcsolat és döntés, amelyből elég egy apró is, hogy teljesen másféle irányt vegyen az életed. Számodra a szüleid válása egy ilyen mozzanat volt, ami többségben csak még kuszábbá változtatta a dolgokat és a végén olyan helyzetbe sodort, melynek valóságát nyíltan sosem mutattad, mégis bőven hozzájárult ahhoz, hogy a jövőben megfontold a döntéseidet és a tetteidet egyaránt.
Sosem gond, ha kitűnsz a tömegből. Ha a magad módján egyéniség vagy. És bár ez azzal jár, hogy rosszakarók tömkelege sorakozik majd mögötted, mégis akad egy olyan tábor, akiket az életed és a tetteid inspirálnak. Akik úgymond felnéznek rád és részben jól is teszik, hiszen minden külsőség ellenére egy erős nővé váltál, akit csak azok érthetnek meg igazán, akik veszik a fáradtságot, hogy megismerjék és biztos vagyok benne, hogy megéri. Ami pedig téged illet, egy kis önzőség sosem bűn, hiszen a nap végén úgyis csak magunkra számíthatunk és arra, hogy úgy éljük az életünket, ahogyan nekünk megfelel.Very Happy

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

Crazy, but I love her
I could never run from herDorian J. Lester
Törvényszegõk
Play by :
Josh Segarra
Kor :
32
Foglalkozás :
rossz példakép
Hozzászólások száma :
718

sera graham Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

sera graham

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Média, mûvészet és sport-
^
ˇ