One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokAsh & Sofia - party in the U.S.A.

Bridget 'Bree' Henson EmptySofia I. Basora
Today at 11:07 amI kissed a boy and I liked it

Bridget 'Bree' Henson EmptyBlake W. Holden
Today at 10:36 amRuby and Wayne - Beautiful stranger

Bridget 'Bree' Henson EmptyWayne Winston
Today at 10:23 amWork through the night - Myna & Rea

Bridget 'Bree' Henson EmptyMyna Rosegold
Today at 9:18 amJátékpartner keresõ

Bridget 'Bree' Henson EmptyMirabell Wagner
Today at 7:44 amRuby & Millie • kind hearts still break hearts

Bridget 'Bree' Henson EmptyRuby Dayton
Today at 12:18 amUnexpected journey - Melrose os & Darick

Bridget 'Bree' Henson EmptyDarick Liam Kerrigan
Yesterday at 11:52 pmBeköltözés az új albérletbe

Bridget 'Bree' Henson EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 9:48 pmMyna történetei

Bridget 'Bree' Henson EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 7:29 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 27 25
Diákok 35 30
Törvényszegõk 14 25
Bûnüldözés 9 15
Hivatal 5 7
Üzlet 13 15
Oktatás 7 5
Munkások 14 9
Egészségügy 11 14
Összesen 135 145
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 28 felhasználó van itt :: 10 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 2 Bots

Aston Miles, Aveline Everhart, Bellamy West, Darick Liam Kerrigan, Erin Watson, Leo Drom, Myna Rosegold, Thaddeus Darnell Wright, Wayne Winston, Zoya Thornton


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Bridget 'Bree' Henson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Bridget 'Bree' Henson   Bridget 'Bree' Henson EmptyCsüt. Márc. 07, 2019 8:46 pm

Bridget Henson


Karakter típusa:
keresett
Teljes név:
Bridget Amelie Henson
Becenevek:
Bree
Születési hely, idő:
New York City, 1994. 01. 01.
Kor:
25
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
heteroszexuális
Családi állapot:
egyedülálló
Csoport:
üzlet
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
Columbia University, Marketing
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
sminkes, társtulajdonos egy kozmetikai cégnél
Ha dolgozik//Munkahely:
Shimmery Beauty Salon - sminkes; H & H Cosmetics - társtulajdonos
Hobbi:
kisállatok gyűjtése és simogatása, a családom idegesítése, a munkám
Play by:
Kassi Smith

Jellem
Első látásra Bree Henson... Ja, az a kis picsa, aki mindig olyan magassarkúban van, hogy az már gyilkos fegyvernek is minősülhetne? Őt mindenki ismeri. Nem tűnik valami szimpatikusnak, de valamit jól csinál, úgy hallottam, elég sok pénzt keres. Bárki kiharcolhatna magának egy jó posztot, ha csak feleannyira hisztis lenne, mint ő. Ha akarná, még az elnök posztjára is behisztizné magát, mert úgy néz ki, mint aki mindig megkapja, amit akar. Biztosan elkényeztették a szülei, talán a céget sem önerőből hozták létre. Senki nem kedveli, aki először találkozik vele, talán még másodszorra sem, van egy bizonyos kisugárzása, ami taszítja az olyan embereket, akik nem akarnak semmiféle erőfeszítést tenni annak érdekében, hogy közelebb kerüljenek hozzá. Olyan ez, mint egy pajzs. Azok, akik elég kitartóak hozzá, hogy áttörjék, bizonyára jobb véleménnyel vannak róla, vagy legalábbis nem kívánnának kiugrani a tizenkettedikről, ha észreveszik, hogy az irodájuk felé közelít, ám ez ritka faj, egy-kettő ha létezik belőle. Semmi esetre nem tartoznak ide az érdekbarátai, a tulajtársai, és a rendkívül rövidéletű kapcsolatai sem. Azt beszélik, igazán még a családja sem. Szomorú élete lehet, úgy igazán. Legalább a felszín, az csinos. Eszeveszettül sikeres és csinos.

Múlt
A levegőben kellemesen elegyedik a frissen főtt kávé, forrongó tej, és a felmelegített sütemények illata, melyek együttesen képesek elnyomni a tömény parfümillatot, amit a velem szemben ülő, magát újságírónak tituláló pletykafészek. A közvetlenül felettünk hangosan kattogó falióra hivatott elnyomni az idegesítő bájcsevegését, míg a jegyzeteit keresi az interjúhoz, több-kevesebb sikerrel. Eközben a szemem sarkából figyelem, ahogy a pincérlány izzadó homlokkal közelít felénk, kezében a rendelésemmel, melyet minden egyes alkalommal tökéletesen elkészítve várok. Nem azért, mert annyira bánnám, ha mandulatej helyett kókusztejet öntenének bele véletlenül. De szórakoztató leteremteni őket.
- Sok kávé kevés tejjel? Mandulatej? Másfél cukorral? Kellemesen langyosan? - pillantok a lányra szigorú tekintettel, mire hevesen bólogatni kezd. Belekortyolok, majd néhány másodperc múlva, mikor a lány már ötször elmondta magában a főnökének szánt mentegetőzést, elégedetten bólintok. Ez a befolyásos emberek passiója.
A pletykafészek szórakozottan bámulja az eseményeket, majd megköszörüli a torkát, és meglengeti az orrom előtt a jegyzeteket. - Kezdhetjük, Ms. Henson?
Bólintok. A lapjaira mered, majd újra rám.
- Önt ebben az évben a Forbes magazin 30 figyelemre méltó 30 alatti elnevezésű rovatába választották. Meglepetésként érte a hír?
- Nem, talán nagyképű kijelentésnek tűnhet, de egyáltalán nem. Nem egy olyasfajta dolog, amire számítottam, vagy célom lett volna, de meg sem lepett. Azt hiszem, kiérdemeltem, hiszen a rossz nyelvek ellenére társaimmal együtt önerőből építettük ki a H & H Cosmetics mai hírnevét, vevőkörét. Inkább úgy fogalmaznék, szerencsésnek érzem magam.
- A társai nem neheztelnek rá, amiért ön szerepel a listában, míg ők nem?
- Valamennyire biztosan csalódásként érte őket, de annyira nem, hogy emiatt vita alakuljon ki köztünk. Én sem nehezteltem Aprilre, mikor őt választották meg a L’Oréal 2017-es nyári arcának, és nem pedig engem. Mi nem irigykedünk. A cég sikereként könyvelünk el minden egyes személyes sikert, bármelyikünket is éri.
- Ezek szerint önök egy rendkívül összetartó csapat. Figyelemre méltó a mai világban.
- Így van - hátradőlve kortyolom a kávém, miközben próbálom leplezni, hogy már itt, az elején borzasztóan untatnak a kérdései, és legszívesebben ráborítanám a tejeskávéját. Kinek a rohadt ötlete volt, hogy egy pletykalapnak adjak interjút?
- Ön másodállásban sminkesként dolgozik egy szépségszalonban. Ennek van valami különösebb oka?
- A sminkelés hobbi, emellett az első állásom volt az egyetem után. Csak akkor hagynám ott, ha a két pozíció nem férne meg egymás mellett, de még passzolnak is.
- Információim szerint a H & H Cosmetics kizárólag vegán és cruelty free termékeket gyárt és értékesít. Igaz a pletyka, hogy ez csupán egy marketingfogás, ezzel szemben azonban egyikük sem tartja fontosnak az állatok védelmét?
Néhány pillanatig meredten bámulok rá, további tíz másodpercig pedig próbálok nem a képébe röhögni. Atyaég! Milyen kérdés ez egyáltalán? Még az izzadós pincérlány is jobb interjút készítene velem, mitöbb, egy olyan ember is, aki életében nem hallott rólam, sem a cégről.
- Nem, a kollégák közül valamennyien egyetértenek abban, hogy ne kedvenceinken teszteljük a legújabb rúzsainkat. Bár megjegyzem, kevésbé fontos az, hogy mi milyen értékeket képviselünk, mint az, hogy mit gondol erről a témáról az az ember, aki bemegy a boltba, és találkozik a termékünkkel. Egyre többen törődnek a világon az állatokkal olyannyira, hogy csak cruelty free termékeket vásároljanak, azzal pedig, hogy mi ilyeneket forgalmazunk, számos konkurens céggel szemben lépünk előre, tehát könnyen rá lehet húzni, hogy marketingfogás. Ha viszont kizárólag az én véleményem érdekli, én jó néhány évig vegetáriánus étrendet követtem, egy éve tértem át a vegánra, tehát az én szemszögemből személyes az ügy, nem pedig üzleti - beszéd közben érzem, ahogy fokozatosan feljebb megy bennem a pumpa, a pletykafészek ijedten pislog rám, mintha azt gondolná, mindjárt kihajítom az ablakon. Nem is téved olyan nagyot.
- Öhm... szóval, a következő... Ms. Henson, önnek, ha jól tudom, jelenleg nincs partnere, sőt, eddigi kapcsolatai rövidtávúnak bizonyultak. Mi ennek az oka? Gondolkodott már a családalapításon?
- Nem érzem úgy, hogy ezen kellene gondolkodnom. Fiatal vagyok, nem kívánok elköteleződni, és nem kell minden nőnek húszéves korától folyamatosan a családalapításon és gyerekvállaláson agyalnia. Ez mindenki saját döntése - lepillantok a jegyzeteire, elkapok néhány kulcsszót, mielőtt észrevenné, és letakarná a kezeivel a szöveget. - És mielőtt megkérdezné, nem vagyok látens leszbikus, de még titkon biszexuális sem. Bár, ha jobban belegondolok, megnéztem volna az arcát, mikor ezt felteszi. Van egy ötletem, hölgyem, gondolja át, hogy milyen hangvételű cikket szeretne leadni, ennek fényében gondolja át még egyszer azokat a kérdéseket. Értesítsen, ha megkomolyodott. Addig is a vendégem volt.
Kihörpintem az utolsó kortyot a csészéből, majd dacosan kicsörtetek, az asztalon hagyva a kettőnk italának árát. Furcsamód szeretem, ha mások hárpiának látnak. Szeretem, ha azt gondolják, hogy egy feladat vagyok, amihez fel kell nőniük. Mindez távol tartja tőlem azokat, akik csak a látszatért környékeznének meg, és végül csak az marad, aki valóban meg akar fejteni. Azaz, eddig igazán senki.
Furcsa vagyok. Szeretem a családom tagjait idiótának nevezni, lehordani őket minden apró hibájukért - például ha divatjamúlt színt viselnek -, mert ők innen tudják, hogy törődöm velük. Talán még egyiküknek sem mondtam szemtől szemben, hogy szeretem, mégis tudják. Remélem, hogy tudják. Ugyan mi okom lenne szólni valakinek, hogy múltszázadi divat szerint öltözködik, ha nem szeretem? Röhögjék csak ki a barmot!
A telefonomat előkapva, félmosollyal az arcomon nyitom meg a családi csevegést, majd pötyögni kezdek.
„Hé, lúzerek, kinek van kedve velem ebédelni holnap?”
„Ha nem válaszoltok egy órán belül, mindenkit letiltok!”
„Egykor, a szokásos helyen. Puszi!”


Bridget Henson
Üzlet
Play by :
Kassi Smith
Hozzászólások száma :
5

Bridget 'Bree' Henson Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Bridget 'Bree' Henson   Bridget 'Bree' Henson EmptyKedd Márc. 12, 2019 10:28 am

class="leírás_főcím">Gratulálunk, elfogadva!

Bree! Tesóóóó Bridget 'Bree' Henson 3874598021
(Bocsi Joy énem előbukkan néha. Very Happy)

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Nagyon-nagyon örülünk neki, hogy megérkeztél. Már régóta várjuk az érkezésedet, és most végre itt vagy! Nagyon tetszett, ahogy a jellem leírásod, bizony néha mások szemén keresztül, nem is sejtenénk, mennyire félre tudnak ismerni az emberek. Az ember legnagyobb hibája, az ítélkezés. De ezt Te nagyon jól kezeled, egy igazi talpraesett lány vagy, aki bizony odacsap az asztalra, és megmondja a tutit. Nagyon tetszett az egész, hisz nagyon jól kiélezted a karaktered lényegét. Hagy emeljem ki külön, az állatkísérletmentes kozmetikumok fontságsásgát. Ez csak még szimpatikusabbá tette a karaktert. Egy szó, mint száz: Köszöntelek a Henson famíliában, irány tedd rendbe a családodat, azt hiszem lesz mit! Bridget 'Bree' Henson 2081954265

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆My name is Fable. I'm the bad girl. The other woman. I'm the gold digger. The bitch. The one no one roots for.
The one you love to hate.

Fable Hill
Törvényszegõk
Play by :
Blake Lively
Kor :
24
Foglalkozás :
~hooker/lawyer
Hozzászólások száma :
112

Bridget 'Bree' Henson Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Bridget 'Bree' Henson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
^
ˇ