My words shoot to kill when I'm mad I have a lot of regrets about that They told me all of my cages were mental And maybe I don't quite know what to say But I'm here in your doorway
And maybe it was egos swinging Maybe it was her Flashes of the battle come back to me in a blur The burning embers, I vowed Not to fight anymore If we survived the Great War
★ lakhely ★ :
Brooklyn Heights
★ :
★ idézet ★ :
"- Do you like me, by any chance?
- Don’t be absurd. How deluded must you be to misinterpret an invitation to a cup of coffee as an “I like you”? Do you have Princess Syndrome?
- I just thought… It wasn’t groundless suspicion. Think about it. You’re always around. "
A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Egy családtag elvesztése borzalmas érzés, ezért ezekben az időkben jó hogyha van valaki mellettünk aki segít átvészelni a történteket. Számodra ezt a testvéred jelentette, akivel ott voltatok egymásnak a nehéz pillanatokban és számíthattatok a másikra. Nagyszerű érzés tud lenni amikor jó kapcsolatot ápolsz a testvéreddel. Az egy olyan fajta bizalmi kötelék, ami által egy életre szóló barátságot is nyersz és jó volt olvasni arról, hogy ez a ti esetetekben a későbbiekben is megmaradt. Ahogyan arról is, hogy a kezdeti nehézségek után sikerült visszatalálnotok egymáshoz édesapátokkal is. A történtek azonban nem vették el tőled, hogy esélyt adj a külvilágnak és egy olyan nagyszerű hölgyeménnyé válj általa aki törődik másokkal, és akiben valóban meg lehet bízni. Különösen tetszett ahogyan az e-maileket megoldottad. Látom méltó ellenfeledre találtál, viszont én jókat mosolyogtam itt magamnak az üzenetváltásaitok miatt. Az biztos, hogy egyhamar nem fogjátok megunni egymást. Nagyon kedveltem a történeted és egy igazán szimpatikus lányt mutattál be nekünk. Azért remélem, hogy az alvást sem fogod elhanyagolni tündérlány, mert különben elveszem tőled a kávét. A munkának meg van az a bosszantó szokása, hogy bármi is történjen, meg fog várni. Kíváncsian várom mit hoz számodra a folytatás amihez sok játékot kívánok neked, és örülök hogy olvashattalak.
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!