★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 287 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 278 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. 18 Okt. - 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Nadia Romanov
tollából Ma 9:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 8:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | kényszer vőlegény Pént. 28 Jan. - 20:04 |
| Csodaszép neved | Play by: lentebb Születési hely: te döntésed Kor: 25-30 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: heteroszexuális? idk Családi állapot: nálad a kezem Csoport: bármi amíg nem munkanélküli vagy törvényszegő Történetünk: Nem tudom honnan ismered a szüleimet, ahogy azt sem, hogy mit kapnak azzal ők, ha te elveszel engem, mégis itt vagyunk, az én ujjamon egy díszgyűrű van, te meg már mondhatod, hogy a mennyasszonyod vagyok. Mondanám, hogy annyira zökkenőmentes és csodálatos minden, de azzal nagyobb hazudnék, mint amekkora a távolság a föld és a nap között. Én nem akarom a házasságot, és szinte már az első pillanattól kezdve hangot is adok ennek, és ez nem változott azután sem, hogy találkoztunk. Nem a nappalinkban volt az első pillanat, hogy beléd botlottam, de már akkor sem vetettem magamra jó fényt, amikor a kávézóban siettettelek. Te tudtad már akkor is, hogy ki is vagyok? Vagy ugyanolyan tudatlan voltál, mint én, és csak illedelmesebb vagy, mint gondoltam? Akárhogy alakult is akkor, velem nem lesz túl egyszerű dolgod. Nem vagyok könnyű eset, főleg akkor nem ha valamit nem akarok, te pedig pont az vagy, akit nem akarok az életemben. Melyikünk fog előbb menekülni, te vagy én? Sok mindent nem szeretnék megszabni, és azon felül, hogy a vőlegényem, nem is igen van mit A foglalkozás, az élete, a családja, mind szabadon alakítható annyi kérésem van, hogy mindenképpen valami jól fizető szakmába vágjon bele, hogy Leila szülei teljesen biztosak legyenek a házasságban. Az, hogy ő mennyire szeretné ezt, vagy sem azt is rábíznám a kedves userre, én mindenre vevő vagyok, legyen bárhogy is mivel nevén nem emlegettem, hogy nyitott lehessen akár a nemzetisége is teljesen így bárhogy hívhatják, a pb akit betettem (Park Hyung-sik), pedig javarészt csak azért van ott, hogy ne legyen olyan arcátlan. Bárkiben kiegyezem, csak azért előtte beszéljük át hogy miként alakul a kapcsolatuk, azt teljesen a játéktérre bíznám, semmit sem szeretnék előre lefixálni, csak annyit, hogy nagyon várom őt, és egy üzenetet is ha megérkezett |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | kényszer vőlegény | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |