##fgran_bianconeri55 #whatfunny #truetrue @fgran_bianconeri55 még mindig ezen röhögök, báttya. Nagyon unatkozhattál. Az a kis gyíkfej, meg maximum csak álmodozhat Marindáról.
#acdc #angousyoungofficial #guitarfuck A gitár riff mindent visz.Angus egy isten vagy.A három éves Massimiliano unokaöcsém kedvence. Büszke vagyok rád bambino. A rock zene tulajdonképpen egy újragondolt reneszánsza a klasszikus zenének.
#seanconnery #mybestactor #RIP"Egyesek öregszenek, mások éretté válnak." "Szeretem a nőket. Nem értem őket, de attól még szeretem." Örök kedvenc,Örök Bond.
#nevergiveup #trustinyourselfA legjobb színészek, táncosok és zenészek vég nélkül küzdenek és gyakorolnak, csak hogy a bemutató estéjén a nézők azt mondják, jaj, de könnyen megy nekik. A közönséget az előadás varázslata ragadja magával - a múzsa fenséges misztériuma -, nem pedig a gépiesen begyakorolt mozdulatokból fakadó teljesítmény. Senki nem tapsolja meg a 10 ezer óra gyakorlást, csupán azt a 90 perces remekművet, a verejtékszagú órák végtermékét.
#youagain #NY #gapstowbridge #friday16PM #rubino A levél nem elég,a telefon sem. Csak a találkozás. Mert kell a közelség, az érintés, a mosoly, kellenek a szemek. Kellenek ezek a pillanatok, a találkozások. Hogy a lélekben megrajzolt képet a valóságban tudjuk kiszínezni, hogy az álomba beköltözzön a valóság, hogy az ünnepnapok mellett meglássuk a hétköznapokat is. A Másikat.
#fgran_bianconeri55 #forzajuve #forzaitalia #footballforever Forza Juve, báttya! Ne örülj, nem a tiéd! Na jó de. Tegnap hozta a posta.Megérdemled te gumifejű, ha már hónapokig azt sem mondtad Eccomi qui!
#baby #nemazenyém#imádnivaló A gyerekek gyönyörű, ártatlan, tiszta teremtmények. Semmi sem rossz, amit ők tesznek. A baj a mi gondolkodásunkkal van. Egy gyerek gyakorlatilag nem tehet rosszat.
#brindisi #trifriend #italomusic #calabrianights @matte_o_ @lu_giovinazzi hát báttyák ez egy klasszikus. Büszke vagyok magunkra. De azért figyelitek középen a maestrot, ahogyan vezényelni próbál?
#amerikafckyeah #italianinnewyork #nospeakamericano @matte_o_ @lu_giovinazzi, most két éve, hogy “Ennio Menni Amerika” Jó döntés volt, báttyák! Ballare!