The key to abundance is meeting limited circumstances with unlimited thoughts
Meg. Fogok. Bolondulni. Már nem számolom hányadszor teszem meg azt a három métert ami a cellám hossza, de képtelen vagyok felfogni hogy itt vagyok. Soha, egy cukrot nem loptam el, nem hogy megerőszakoljak egy kiskorú kis csitrit. Elég egyértelmű és gyors volt az egész folyamat hogy észrevegyem az anomáliákat. Ez egy megrendezett per volt, és rohadtul nem kellene itt lennem, de mégis. A szürke nem áll jól nekem, és a bezártságtól már most hülyét kapok. És még csak egy hét telt el az öt évből! A hajam tépném hogy hogy jutottam ide, de az az igazság hogy pontosan tudom, és ez mérhetetlenül feldühít így levezetésképp nekiesek hogy edzek. Muszáj, muszáj lehiggadnom egy kicsit. Muszáj elterelnem a figyelmem és muszáj.... kikapcsolnom mielőtt érzelmi túlkapásom lenne és a puszta rácsokat akarnám széttépni. Fogalmam sincs hol tartok, mióta csinálom, az agyam egyszerűen kikapcsolta magát és a cella előtt álló őr hangjára esek ki a ritmusból. Feltápászkodom és ránézek. Gyűlölöm őt is. Mindenkit. Az egész helyet. - Igen? - kérdezem, hogy mégis mit akar tőlem és a válaszára se leszek boldogabb mikor közli hogy látogatóm van. Nem akarom hogy Chase így lásson. - Nem fogadom - fordulnék el, de bedugja a cellakulcsot a zárba és így odafordulok. Mi van, nem hallotta?! - Ez nem volt opció, seggfej! Más a kezét összetenné ha ilyen nő jönne hozzá! Hátra arc, kezet hátra! - hangzik a parancs, nekem meg a kérdőjelek ugrálnak a fejem körül hogy miféle nő jöhetett ide hozzám, hiszen nincs is olyan nőismerősöm. Ennek ellenére megfordulok és lassan hátrateszem a kezem, de összerándul a gyomrom, ahogy a fém hidegét érzem a csuklómon. A büszkeségemnek és az önérzetemnek fáj, hogy itt senki nem tudjah ogy igazából ártatlan vagyok. Csak én, és fogcsikargatva tűröm hogy kihúzzon a cellámból hogy a fogadószobába vigyen az egyik asztalhoz aminek a másik oldalán egy nő ül. Elég messze hogy ne tudjam bántani, de közel hogy halljuk egymást. Ki lehet ez? Nem ismerős. - Szóval, ki maga és mit szeretne tőlem? - kérdezem ahogy elhelyezkedek a kényelmetlen széken. Érdekel ki ez a nő. Ha E küldte be, akkor az összes isten a tanúm rá hogy beleverem a fejét a falba.