Drea életem nagy szerelme. Az egyetemen ismerkedtünk meg, de csak akkor kerültünk közelebb, mikor szakítottak Evan-nel. Rettegek, hogy elveszítem, mert amilyen labilisan ugrott bele egy kapcsolatba velem, úgy fog kiugrani is.
Drea Torresthe love of my life
Kapcsolatunk leírása, ránk illő idézetek, vagy úgy igazából bármi ami jellemzi a kettőnk kapcsolatát.
Full namewho, what?
enemies
Talán én vagyok az egész füldön az egyetlen aki ahelyett, hogy sajnálna a szüleid halála miatt, inkább egy orbitális nagy seggfejnek tart. Egy hülye seggfejnek. Aki eldobta magától a világ legszebb és legokosabb nőjét, Drea-t. Mégis félek, hogy csettíntessz egyet és az ujjaid köré csavarod. Emiatt pedig olyan szintű ellenszenvet érzek irántad, amit elmondani nem lehet.
Evan Martinthe stupid third person
Kapcsolatunk leírása, ránk illő idézetek, vagy úgy igazából bármi ami jellemzi a kettőnk kapcsolatát.
Full namewho, what?
You witnessed a terrible tragedy as a small child, which determined your future. This is why you chose medical school, because you were determined to save people like the man who died because they didn't act fast enough. Maybe no one else knows, but you haven't processed what you saw since then, and you have nightmares every night.
history
sensusintuitivediplomaticdeviumerat proculvulnerable animainsitum medicus