One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokBrooklyn, Opera

Mikhal Zharkov
Today at 5:13 pmI'm so scared ~ Gabe & Mir

Gabriel Burns
Today at 4:00 pmJulian and Marco - You need to know this, Sullivan

Marco Berlasconi
Today at 3:26 pmWelcome to my silly life, Mister

Marco Berlasconi
Today at 11:12 amAvatarfoglaló

Candice Lovell
Yesterday at 11:02 pmJayden Higgins

Dorian J. Lester
Yesterday at 9:25 pmTrent D'Onofrio

Trent D'Onofrio
Yesterday at 8:52 pmOfficial situation - Ben & Cher

Benjamin Henson
Yesterday at 8:05 pmElkészültem az elõtörténetemmel...

Jayden Higgins
Yesterday at 7:49 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 11 2
Diákok 4 6
Törvényszegõk 11 11
Bûnüldözés 5 7
Hivatal 0 4
Üzlet 4 4
Oktatás 5 1
Munkások 6 2
Egészségügy 6 6
Összesen 52 39
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot

Fable S. Hill, Gabriel Burns, Lena Caldwell, Mikhal Zharkov, Wyatt Bennett


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Sarah x Noah / My birthday gift

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Sarah x Noah / My birthday gift   Csüt. Dec. 14, 2017 5:58 pm

 

Sarah & Noah

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
2016.04.15.

Egy újabb eseménytelen nap az irodában, már kezdek belefásulni abba, hogy az apám nem vesz komolyan, és csak a kisebb ügyeket adja át nekem, mert szerinte még nem érettem meg a feladatra, hogy elvezessek egy vállalatot, ami nem mellesleg félig az én örökségem. A másik felét a legjobb barátom fogja birtokba venni, ha eljön az ideje, de eddig úgy tűnik, hogy mindkettőnket palira vettek, mert az őseink nem akarnak egyelőre nyugdíjba menni. Ez is a szokványos hétköznapok közé tartozna, ha nem éppen ma tölteném be a harminckettedik születésnapomat. A baráti társaságom ma délelőtt furcsán került, még Logan sem hederített rám, pedig ő aztán nagy arc, és tudja, hogy szeretem a mókás estéket. Mindenesetre nem tettem szóvá, holott nagyon is baszta a csőrömet, hogy nem foglalkoztak velem. Ez férfiak között is problémát jelent, nemcsak a nőknél, jobb ezt tisztázni. Nem akartam egyedül vedelni a lakásom mélyén, így elhatároztam, ha nem lépnek, akkor önállósítom magam, és elutazom valahová, vagy belecsapok a New York-i éjszakába, és bárról bárra fogok járni, amíg nem találok egy olyan nőt, akit hazavinnék. Nem voltak nagy igényeim, de azért megválogattam, hogy kivel bújok ágyba, és kivel nem. Mostanában ott van a kis Riddle is, akivel egyre többet szemezek, és észrevettem, hogy nőiesedik. Aimee-nek azt mondani, hogy hízott hogy is mondjam, de olyan sértő lenne, mintha az anyámat megkérném, hogy ne avatkozzon bele az életembe. A nők mindent elrontanak, éppen ezért nem is terveztem hosszabb távra, mint pár óra. A kellemes szinten való egyesülés kölcsönösen előnyös mindenkinek, igaz a másnap reggel nem olyan egyértelmű olykor a kalandoknak, de egyszer csak megjegyzik, ha egy szál semmiben illegetik magukat, akkor abból nem lesz komoly kapcsolat…őszintén nem is akartam. Zoe halála megviselt, a majdnem feleségemet agydaganat vitte el, és hiába hagyott el, attól még szerettem őt. Talán az egyetlen női nemű, akiért a tűzbe tettem volna a kezemet, de ennek is már jó pár éve.
Veszek egy mély levegőt, és nem gondolok semmi rosszra, mindjárt letelik a munkaidőm, és eldönthetem, hogyan folytatom a napomat. Végül idő előtt lépek le, és egy kis kitérő gyanánt meglátogatom a közeli törzshelyünket. Nem vagyok az a magányos farkas típus, de ha nincs jobb, mint a saját társaságom, akkor el vagyok azzal is. Mosolyogva huppanok le a pulthoz, és rendelek magamnak egy kör shotot, aztán fel is hajtom. A pincérnő cicázik velem, mikor közlöm vele, hogy születésnapom is van ráadásul, akkor fogja magát, és ingyen szolgáltatja a kedélyjavítót. Három feles után döbbenek rá, hogy nem ártana legalább egy zuhany, így felkapom a vállamra az öltönyömet, és némi borravalót hagyva, sétálok el a legközelebbi taxi pontig. Nem is kell fütyölnöm, azért New York másképpen működik, mint a filmekben. A pénz a hatalom, és ha elég van nálad, akkor bármit megkaphatsz. Beülve az első dolgom, hogy megadjam a címemet, de látom, hogy már ketten is kerestek.
- Na mi van Log…csak nem felrémlett, hogy ma van a születésnapom? Most komolyan azért hívtál? Nem fogom…ma nem dolgozom haver, na szia. – nyomom ki a készüléket, és miután leparkolunk egy jó nagy köteg ropogós bankót nyomok a sofőr kezébe, és felpillantok az óriási felhőkarcolóra. Szeretem a tavaszt, mindig rájövök, hogy ez a kedvenc évszakom, nemcsak azért, mert ekkor születtem, hanem mert ebben az időszakban éledeznek a nők is hosszú téli álmukból. A portásnak biccentve haladok tovább a felvonó felé, ahol már fura az a két lufi, ami a falra van ragasztva. Nekidőlök a falnak, és lepillantok a földre, mikor kinyílik az ajtó, és lassan emelve fel a fejemet egy szőkeséget pillantok meg, aki mosolyogva figyel engem.
- Hát te ki vagy? – mielőtt újra becsukódna a nyílászáró, szépen megtartom a kezemmel, és végigmérem a nercbundás kisasszonyt. Mi a fene?


Zene▐ Szószám▐ Megjegyzés ▐ ©️

avatar
Hivatal
Play by :
Tom Hardy
Kor :
34
Foglalkozás :
Lawyer
Hozzászólások száma :
60

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sarah x Noah / My birthday gift   Szomb. Dec. 16, 2017 10:11 pmWicked Games
Noah& Sarah

Minden nap ,egy újabb esély arra hogy jobbá lehess. Nem tudom ki rakja bele ezeket a maszlagokat ebbe a szerencse sütibe ,de jó nagy seggfej az biztos. Az én verziómban másképp szólna: Minden nap egy újabb esély arra hogy ,rongyosra keféltesd magadat.
Így már sokkal barátibb lenne számomra az üzenet ,amit a markomban szorongatok,de sajnos ez csak a normális emberek kiváltsága hogy ,éljenek azzal a pozitív hatással amit ez a pár szó hordozz magában. Reményt,ez a szó az én szótáramban nem szerepelt.  Annál inkább az ellentettje , a reménytelen,hisz jó magam is az voltam.
Az én valóságomban ,nem volt jó vagy rossz,fekete vagy fehér. Itt minden egy valamiről szólt. A bűnökről ,amiket soha nem bánnunk meg. Ahogy én sem fogom soha hogy,házasságokat teszek tönkre ,vagy épp egy férfi életét teszem tönkre mert elhiszi hogy amit én adok neki az szerelem .  Ez a téveszme többször fordult elő mint kéne ,pedig egyértelmű hogy,egy prostituált soha nem fog testiségnél többet adni. Ezért volt néha már nehéz elindulni. Főleg hogy ha "megrendelésre" kellett mennem ,mert nem számíthattam rá mi fog történni ,vagy kivel állok szemben. Jól kiismerem az idegeneket ,de így mikor csak egy havertól kapok információkat annyira nem kedveltem . A franc se tudja ,lehet valami pszichopata állatoz készülök éppen ,és bár elégítettem már ki vadabbnál vadabb vágyakat ,de azért az ember lányába mindig benne van a félsz. Tekintve hogy mindenkinek valamiért olyan kicseszett dögös volt ha egy nőnek szőke haja van és kék szeme . Én meg voltam áldva ezekkel a külső adottságokkal ,így a kelleténél többször fordultam meg más férfi vagy épp nő ágyában mint kéne. Itt jön el az a pont amikor emlékeztetnem kell magam arra ,ki vagyok..egy kurva . Ez a dolgom kész slussz passz. Sóhajtva kukába hajítom a papírt ,amit eddig gyűrögettem a kezeim közt majd a tükör felé fordulok. Nincs sok időm sminkelgetni ,így csak magamra dobok egy erős rúzst ,és egy cicás tusvonalat. A pasit aligha fogja érdekelni ez a máz. Ügyvédről volt szó ,így gondolom kifinomult volt az ízlése ,viszont azt is tudom jól hogy ilyenkor a férfiak,vágynak a rosszra ...akiről szinte az süt le hogy: Gyere dugj meg!  Így a bundám alá csak egy csipke fehérneműszettet vettem fel és a hozzápasszoló harisnyatartót ,majd a lábamat magassarkúba bujtattam hogy egy kicsit magasabbnak látszódjak. Göndör tincseim közé túrok hogy kicsit fel élesszem őket ,majd végig mérem magamat a tükörben.
- Na így már mindjárt más .- eltüntettem teljességgel azt a kislányt az arcomról ,aki egyszer még valaha jó volt ,aki még hitt ,és aki még talán szerelmes volt. Most egy velejéig romlott nő nézett vissza rám. Elindulok a megadott címre ,igazából a taxis úgy idegesített egész odavezető úton hogy ,már azon voltam hogy a fejénél fogva vágom bele a dudába a fejét. De szerencséje volt megérkeztünk ,Ő pedig csak bárgyú tekintettel követte a mozdulataimat észre sem vette hogy nem fizettem . Seggfej. felnézek a hatalmas épületre ,egy újabb flancos hely ,csak elhúzom a számat . Mert  erről a túláradó sznobságról mindig csak a nevelő szüleim jutnak eszembe . Csesszék meg ők is .
Belépek az épületbe ,rögtön rosszalló pillantást kapok a portástól én pedig csak megforgatom a szemeimet ,és a lift felé indulok. Igazából már rögtön meg is találom akit keresek ,így csak huncut mosollyal figyelem őt ,mintha kicsit magába lenne roskadva . Szemeim fel-le járnak rajta amíg nem figyel . Hm,ha Ő az már pedig rá illik a leírás ..egy ilyen pasinak minek rendelnek kurvát ? Mármint akármelyik nő szét tenné neki a lábát ...mindegy ma én leszek az aki tárt lábakkal várja.
Látom a meglepettséget az arcán ,és míg én kecsesen beérek mellé továbbra is csak ördögi vigyorral figyelem őt. Nem tudom hogy még játsszak egy kicsit vele vagy sem . Hisz minden bizonnyal nem számít arra hogy ,egy prostituáltat kap ajándékba .
- Biztosan Te vagy Noah . -nyújtom felé a kezemet ,majd én is bemutatkozom.
- Sarah vagyok ,csak hogy tud hogyan szólíts mikor épp a számba élvezel .- hajolok hozzá közelebb hogy mélyen a szemébe tudjak nézni.
- De amúgy a születésnapi ajándékod vagyok . - kacsintok rá ,miközben egyik ujjamat végigfuttatom az arcélén. A mosoly továbbra sem lankad tűzpirosra festett ajkaimról,imádom ezt a pillanatot amikor rádöbbennek,és a várakozást hogy nem tudom mi lesz a reakció.
- És milyen napod volt ma szépfiú ? - kérdem még mindig búgva tőle ,közben úgy merengek el néha az öltönyén mintha már előttem lenne meztelenül. Persze azért ügyelek a szemkontaktusra is.

[url=ZENE LINKJE]ZENE CÍME[/url] ⁞  ⁞ Bocsi Előre is Very Happy
×

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆Cause I know I can treat you better

avatar
Oktatás
Play by :
▿Amber Heard▿
Kor :
25
Foglalkozás :
►literature teacher/Ex Balerina
Hozzászólások száma :
191

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sarah x Noah / My birthday gift   Szer. Dec. 27, 2017 12:50 pm

 

Sarah & Noah

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆Logan nagy franc, de nem tetszik, hogy elfelejtették volna a születésnapomat. Allergiás vagyok rá, megkövetelem, hogy ez a nap rólam szóljon, mégis mindenki úgy tesz, mintha nem lettem volna a világon, és még a munkahelyemre is azért hívtak be, hogy segítsek valami ügynél. Az apám persze morgott, hogy idő előtt léptem le, pedig nagyon is jól tudta, hogy milyen dátum van ma. Nem szeretem, ha beosztják az időmet, és afelett rendelkeznek, ami az enyém. Megkaphattam bármit, és bárkit…ilyen időket éltem, és nem tagadom, de roppantul élveztem, hogy nincsenek kötöttségeim. A legfantasztikusabb érzés a világon, ha a hatalom a kezedben van, mégis ma este csak egy átlagos pasi voltam, akiről elfeledkezett a családja, és a barátai is. A kis pertum után elindultam haza, még beterveztem, hogy szétnézek a városban, de aztán a nagy lelkesedés úgy apadt el, ahogyan közeledtem a lakásomhoz, és a biztonságot nyújtó hálóm felé. A portásnak rendszerint köszönök, most egy rövid morgásra futja, mert melegem van, és le akarok már vetkőzni. Éppen, hogy elérek a lifthez, máris kiszúrja a szememet a sok lufi, és a kattanó zár, aminek köszönhetően felvezetem a pillantásomat a felvonó belsejére, és egy szőkeséget fedezek fel. Na lám, innentől válik érdekessé az este, ha már nem kaptam ajándékot, akkor mással leptek meg a többiek? Nem gondoltam volna, hogy eddig mennek el, de ugye én nem vagyok semmi jónak az elrontója. A liftbe együtt szállunk be, bezárul az ajtó, és a légkör is megváltozik.
- Igen, én lennék, és te ki vagy? – vonom fel kérdőn a szemöldökömet, de hülye lennék, ha nem bámulnám meg egyéb testrészeit is, mint például a csipkébe bújtatott dús kebleket, a formás lábszárakat, és azt a nyamvadt magassarkút, ami a gyengém.
- Sarah…ez nem túl átlagos egy olyan szőkeséghez, mint te? – teszem fel az első kérdésemet egy mosoly kíséretében, és nekidőlök a falnak, miközben a kezemet összefűzöm a mellkasom előtt.
- Hamar a lényegre tértél. – nem kerüli el a figyelmemet a harsány rúzs a szirmain, ettől sokkal nagyobbnak látszik, és persze megjelenik a lelki szemeim előtt a kép, amint térdre kényszerítem, és a hajába túrva irányítom, de a tettek mezejére még nem léptem, így csak fürkészően mérem végig tetőtől-talpig.
- Kitől kaptalak, ha szabad érdeklődnöm? – villan egyet a szemem, és nem veszem zokon, hogy cicázik velem, de ennek a nőnek az a hivatása, hogy elcsábítson, és pénzért keféljen velem. Nem szeretem, ha fizetnek azért, melyet ingyen is megkaphatok. Hova lesz belőle a vadászat élvezete, a préda becserkészése?
- Átlagos, és roppant unalmas. Biztosan azzal untassalak drága, hogy milyen szerződéseket írtam alá, hmm? – közelebb lépek hozzá, és az előttem hadonászó ujját elkapva, mélyülök el a kékjeiben.
- Sarah…kitől kaptalak? – kérdezem meg újra, mert a hálám nem éppen úgy fog dübörögni, ahogyan azt a kedves munkatársam, és barátom elképzelte.
- Illetve mennyi a munkabéred? Egyértelmű, hogy nem most kezdted, már az öltözködésből ítélve. – pillantok rá, aztán elengedem, és háttal fordulok neki. Az ajtó kinyílik, és az alattam lakó házaspár lép be, nem kicsit megbotránkozva. Az első dolgom, hogy levegyem magamról az öltönyömet, és a hiányos öltözetű kisasszonyra terítsem.
- Húzd össze magadon a kabátot, mert itt nem szokás így mutatkozni. Első szabály. – suttogom a fülébe, és határozottan kanyarítom a vállára, aztán magam elé húzom, és rámosolygok a meghökkent párra.
- Tudják milyenek a mai fiatalok, elnézést. – a csengő jelez a megfelelő emeleten, így kitessékelem, és megállok a besüppedős szőnyeg szélén. A falnak tolom, és előveszek egy zsebkendőt a hátsó zsebemből, hogy letöröljem a rúzsát.
- Így sokkal nyerőbb. Csináld. – parancsolok rá.

Zene▐ Szószám▐ Megjegyzés ▐ ©️

avatar
Hivatal
Play by :
Tom Hardy
Kor :
34
Foglalkozás :
Lawyer
Hozzászólások száma :
60

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sarah x Noah / My birthday gift   Kedd Jan. 09, 2018 12:37 pmNoah&Sarah
Wicked Games
Nálam egy  félképpen végződhetett az éjszaka ,teljes szétcsúszás. Valahol még ott pislákolt bennem a naivitás lángja ,ami magával hordozta azt a súlyos terhet hogy hirtelen növesztek magamnak lelkiismeretet. Ami az én világomban meggyilkol,és nem visz előre. Itt egy valami működött,egy jól megmunkált álarc amivel eltakarhatod önmagadat. Végül teljesen eggyé válsz vele.  Hogy nekem sikerült-e teljesen eggyé válnom vele ? Nem ,azt hiszem bennem mindig is ott lesz egy apró darabka ami a múltra emlékeztet ,és ami erre a pályára vitt engem. Sok férfival volt már dolgom ,és megannyi vágy teljesítésével álltam már szemben ,valahol sajnos egy részem mindig arra sulykolt hogy magam miatt hagyjam abba . Viszont ez nem így működött ,túl egyszerű lenne . Aláírtam egy papírt,naiv voltam. És vissza és tértünk arra a pontra hogy ,miért is tapsosom el  minden alakalommal azt a bizonyos pislákoló parazsat ami éltette bennem ezt a felesleges intuíciót . Ez most sem volt másképp ,szinte átdöftem a magassarkúmmal ezeket az érzéseket. Viszont a testi izgalommal én sem tudtam mit kezdeni,volt amikor megjátszottam a dolgot legalábbis minden erőmmel azon voltam ,és volt amikor még csak erőlködnöm sem kellett hogy valami olyat találjak a férfin ami izgató számomra. Ez most is így volt ,egy karizmatikus ,jóképű férfi állt mellettem aki tudja mit akar az élettől ,és már talán meg is kapta . Amilyen jóképű ,én is megadnám neki.  És nagyon úgy fest a helyzet hogy meg is kell neki adnom ,ha már ennyit fizettek értem.  Nevemre való megjegyzésére ,elmosolyodom. - Miért ,az olyan kedves név . Igaz én nem vagyok kedves ..-gondolkodom el nevetve .- Miért Te milyen nevet tudnál nekem elképzelni ? Mert akárhogy hívhatsz ,erre az estére a tied vagyok .-kacsintok rá ,ez a kicseszett öltöny igen csak kedvemre van szívesen letépném róla hogy mi van alatta ,de azt hiszem jobb ha még játszok vele egy kicsit .-Mivel teljesen más körökben mozgunk ,biztos érdekelne ,de nem ezért vagyok.....-megállok a mondat közepén amikor elkapja a kezemet,és közelebb jön,kezd túl sokat kérdezni. Egyáltalán minek érdeklik ezek ? Igaz ,mit is várok a törvényembere . Muszáj lesz túlszárnyalnom minden elképzelését ,még a végén perre fog vinni ha így haladunk.
- Tiltakozom ,ezekre a kérdésekre nem vagyok köteles válaszolni. - mondom játékossággal a hangomban ,miközben végigsimítok a mellkasán ami alatt domborodó izmok lapulnak ,már éppen kezdenék kicsit jobban hozzá simulni ,amikor közbelép egy ismert állatfaj csoport egyike: Sznob házaspár . Mindenkit lenéznek ,és úgy néznek rád mintha bűn lenne hogy létezel a földön most is ez történik ,és Noah próbálja menteni a menthetetlen ami elég vicces.- Első szabály ,lesznek szabályok ?-kérdezem a fülébe suttogva ,mialatt egyszer sem húzom össze a tőle kapott öltönyt . - Azokat annyira nem szeretem .- búgok tovább a fülébe ,miközben a pár szeme újra rám téved ,Noah megjegyzésére csak kuncogok.- Huszonkét éves érett nő vagyok.- kérem ki magamnak kuncogva ,közben testemmel még jobban hozzá simulok.  Noah egész hamar kimenti magát a helyzetből ,én pedig egyik pillanatról a másikra sarokba vagyok szorítva. Figyelmesen követem a mozdulatait ahogy letörli a rúzsomat engedelmesen hagyom neki ,majd amikor befejezte kicsit végig is nyalok lassan az ajkaimon.- Micsodát ? - pislogok rá bután ,de hamar avanzsálok egy huncut vigyort az ajkaimra.-Nem kéne megvárni a bíró ítéletét .- kuncogok tovább húzva az agyát ,de kezeim már régen felfedező útra indultak. Közben ezzel együtt szépen elkezdek  térdre ereszkedni míg nem földet érek.  Felnézek rá egy ördögi vigyorral az arcomon. Majd kíváncsisággal egybe kötve kezdem őt kicsomagolni a nadrágjából. Innentől kezdve most már én irányítok . Amint a szemeim elé kerül álló hímtagja ,csak egy valami jut eszembe.- Azt hiszem a bíró meghozta az ítéletet .- jegyzem meg ,de nem hagyom válaszolni mert azon nyomban az ajkaim közé veszem őt,és vadul dolgozni kezdek rajta . Az hogy ezek után Ő mit tesz már mindegy volt ,erre az éjszakára az övé voltam.


[url=ZENE LINKJE]ZENE CÍME[/url] | SZAVAK SZÁMA
MEGJEGYZÉSED HELYE | ×


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆Cause I know I can treat you better

avatar
Oktatás
Play by :
▿Amber Heard▿
Kor :
25
Foglalkozás :
►literature teacher/Ex Balerina
Hozzászólások száma :
191

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sarah x Noah / My birthday gift   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Sarah x Noah / My birthday gift

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Játékok-
^
ˇ