Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Raelyn & Dorian - Here comes trouble
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Dorian J. Lester Yesterday at 10:29 pm

Ben & Marci - Galiba Motors
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Marcel Williams Yesterday at 9:29 pm

Dorian & Becks - New deal, new association
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Dorian J. Lester Yesterday at 9:11 pm

Aiden & Audrey
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Aiden Maddox Yesterday at 8:32 pm

Lottie & Shane - Harper's time
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Charlotte Green Yesterday at 5:50 pm

Elkészültem az előtörténetemmel...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Lena Wayle Yesterday at 4:24 pm

Aimee x Noah - Christmas surprise
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Aimee Riddle Yesterday at 1:34 pm

Cherry x Aaron - Christmas 2017
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Aaron Bennett Yesterday at 12:59 pm

Jake & Jason& Meena | you're kidding me?
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Meena E. Asher Yesterday at 12:56 pm

Ki van itt?

Audrey N. Emerson, Herbert Goldstein, Nora Weston

Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Alex & Grace - Pub
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Törvényszegők
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Troian Bellisario
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
25
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
pultos, hacker, díler, maffiaösszekötő
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
18

Re: Alex & Grace - Pub
Szomb. Dec. 09, 2017 10:24 pmGrace && Alex


A klubokban sosem épp a legélvezetesebb dolgozni. Egyáltalán pultosnak lenni sokszor nem az. Nekem azonban van már annyi gyakorlatom a szakmában, hogy gond nélkül kezeljem a sok címeres, részeg barmot, aki néhány ital után meg van győződve arról, hogy ő majd elvisz egy körre, közben sokszor még egy értelmes mondatot összerakni sem megy már nekik. Valahol szórakoztatóak. Néha egy-egy, de a huszadik már inkább irritáló. A kocsmában a törzsvendégeket viszont már megszoktam. Ott legalább azon sem akadnak le, ha én is lehúzok egy-egy sört vagy töményet. Nem mintha itt visszafognám magam. Már ha épp van rá szabad kezem. Ami ha beindul az esti hajtás, úgysem lesz.
Egyelőre azonban még relatíve korán van, a nagy hajtás annyira nem indult be. Legalábbis a nagyüzemi szeszkazánok, mértéket tartani nem tudó tizenévesek, egyetemisták még nem álltak be a sorba. A mi klubunk egyébként is relatíve eldugottabb helyen van Manhattanben, de így is szép forgalmat bonyolítunk. Ha nekem nem is, a tulajnak tuti megéri ez a dolog, annyi bizonyos.
Pláne ez a halloween-i őrület. Nagy bulira készülünk ma. Ezért is dolgozunk kivételesen ketten. Így legalább ki tudok mozdulni a pult mögül is, hogy összeszedjem a kiürült poharakat. Közben a kollégám kiszolgálja az italt rendelő vendégeket. Felpakolok egy tálcát feles poharakkal és sörös korsókkal jobbára, hogy visszaegyensúlyozzam őket a pultba, majd nekiállok elmosogatni, eltörölgetni őket. Amíg a másik pultossrác bírja, hagyom, hogy ő vegye fel a rendeléseket, nem is különösebben nézek oda. Ha beözönlik a tömeg, erre úgysem lesz alkalmam. Addig meg igyekszem kihasználni a kicsit nyugisabb munkatempót. Szükség van az energiatartalékolásra, mert hogy a mai húzós este lesz ezzel a beöltözős bulival, az tuti.

Mad hatter | Bocsi a késésért! | Clothes

✖ made by Artemis✖
Vissza az elejére Go down


avatar

Egészségügy
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Natalie Portman
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
32
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Szívsebész szakorvos
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
9

Alex & Grace - Pub
Szer. Nov. 01, 2017 11:13 am
Mindenhol Halloween-i maskarába öltözött emberek mászkáltak az utcán, míg a kórháztól eljutottam a pubig. Igazából nem volt ezzel semmi bajom, én is kedveltem az efféle eseményeket, ráadásul meg is hívtak több buliba is, de mire oda jutottam, már egyáltalán nem volt kedvem egyikhez sem. Rossz hangulatom volt, úgyhogy a jelmezemet a benti öltözőszekrényemben hagytam, és megindultam a hűvös októberi szélben. Csak úgy, igazából céltalanul. Magam sem tudtam, hogy mire vágyom igazán, leginkább talán a fejemet szerettem volna kiszellőztetni.
Út közben a sok boldog ember azonban csak még inkább lehangolt, szóval az egyik szimpatikusnak tűnő bárba tértem be végül. Nem ismertem a helyet, de nem is ez számított. Csak az, hogy adjanak valami alkoholt, ami talán javít valamelyest a béka feneke alatt lévő kedélyemen. Sosem könnyű elveszíteni egy beteget, de engem sokszor jobban megvisel, mint amennyire megengedhetném magamnak. Ma valamiért pont olyan állapotban voltam, hogy érzékenyebben érintett, így aztán még az életkedvemet is elvette a veszteség. Bele sem akartam gondolni, hogy mit érezhet most a gyászoló család.
Megmondani volt a legnehezebb, azt az érzést, azokat a perceket gyűlöltem a munkámban a legjobban. A rendőrök voltak még hasonló helyzetben, de nekik általában legalább nem azt kellett közölniük, hogy miattuk halt meg a hozzátartozójuk, hanem azt, hogy megtalálták, vagy sajnálattal közlik, hogy ez és ez történt. Az én esetemben azonban egyértelmű volt, hogy engem fognak hibáztatni, még akkor is, ha nem én tehetek róla, mert menthetetlen volt a páciens. Sajnos ilyen esetekben én is egyből magamban kerestem a hibát, holott ez minden körülmények között tilos lett volna számomra. Így szokott az ember gyorsan kiégni, vagy teljesen bedilizni. Szerencsére ott még nem tartottam.
Ahogy beléptem, megcsapott a pubok semmihez sem hasonlítható levegője. Jó hangulat volt, nevetés áradt felém. Sok ember itt is be volt öltözve, és látszólag nagyon jól érezték magukat. Még nem volt olyan késő, hogy elinduljanak a partikra, de ahhoz már eléggé este volt, hogy beüljenek és megalapozzák a hangulatot mára. Egy kicsit irigyeltem őket, de gyorsan elhessegettem az érzést, és egészen a pultig küzdöttem magam. Ott aztán pár perc múlva le is csaptam egy éppen felszabaduló székre, és már rendeltem is egy vodka martinit, csak úgy kezdésnek. Ha úgy vesszük, én is beöltöztem, csak éppen saját magam befordult változatának.
- Köszönöm! – mosolyogtam futólag a pultos srácra, tekintetem pedig unottan siklott tovább a sürgő-forgó dolgozókon. Az egyik lányt ugyan ismerősnek találtam, de annyi emberrel volt dolgom egy nap, hogy nem tudtam volna megmondani honnan. Akkor sem, ha a fejem tetejére állok, így jobb híján kiemeltem az egyik olívabogyót a poharamból, és elmélázva haraptam le a felét. Nem érdemeltem meg igazából, hogy büntessem saját magam, ilyenkor mégis az önostorozás volt a szokásos esti programom.
Vissza az elejére Go down
 
Alex & Grace - Pub
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Halász Alex
» Unlike, dislike [Alex vs Shu (?)]
» Chloe Grace Moretz

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: New York :: Manhattan :: Szórakozó helyek-
Ugrás: