One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokBrooklyn, Opera

Mikhal Zharkov
Today at 5:13 pmI'm so scared ~ Gabe & Mir

Gabriel Burns
Today at 4:00 pmJulian and Marco - You need to know this, Sullivan

Marco Berlasconi
Today at 3:26 pmWelcome to my silly life, Mister

Marco Berlasconi
Today at 11:12 amAvatarfoglaló

Candice Lovell
Yesterday at 11:02 pmJayden Higgins

Dorian J. Lester
Yesterday at 9:25 pmTrent D'Onofrio

Trent D'Onofrio
Yesterday at 8:52 pmOfficial situation - Ben & Cher

Benjamin Henson
Yesterday at 8:05 pmElkészültem az elõtörténetemmel...

Jayden Higgins
Yesterday at 7:49 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 11 2
Diákok 4 6
Törvényszegõk 11 11
Bûnüldözés 5 7
Hivatal 0 4
Üzlet 4 4
Oktatás 5 1
Munkások 6 2
Egészségügy 6 6
Összesen 52 39
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot

Fable S. Hill, Gabriel Burns, Lena Caldwell, Mikhal Zharkov, Wyatt Bennett


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Lorianne Hopkins

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Lorianne Hopkins    Vas. Okt. 29, 2017 6:24 pm


Lorianne Hopkins

A lázadás a tudatos ember tette, aki jogai tudatában van


Karakter típusa: keresett
Teljes név: Lorianne Hopkins
Becenevek: Lori
Születési hely, idő: New York, Manhattan; 1998. szeptember 5.
Kor: 19
Lakhely: Manhatttan
Szexuális beállítottság: hetero
Családi állapot: egyedülálló
Csoport: diákok
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: Harvard, jogász hallgató
Ha dolgozik//Munkabeosztás: -
Ha dolgozik// Munkahely: -
Hobbi: tánc, rajzolás, szórakozás, és mindennek az ellenkezőjét tenni, amit az apám mondd
Magabiztos: Mindig tudom, hogy mit csinálok, és bízok is magamban annyira, hogy meg tudjam különböztetni a jót, a rossztól.  
Haragtartó: Nagyon nehéz engem felbosszantani, de ha ez egyszer megtörtént, akkor nehezen bocsájtok meg. Nagyon le kell nyűgözni azért, hogy elnézzem a hibát, amit ellenem vétetek.
Makacs: Ha egyszer valamit a fejembe veszek, akkor azt meg is valósítóm, kerüljön bármibe. Ugyanez a helyzet akkor is, ha valamit nem akarok, mert akkor arra még a Jó Isten sem tud rávenni. Kivéve persze, ha az apámról van szó, mert Ő is egy makacs teremtmény. Minden bizonnyal ez az oka annak, hogy képtelenek vagyunk jól kijönni egymással.
Naív: Néha hajlamos vagyok elhinni olyan dolgokat, amiket nem kéne, és gyakran koppanok emiatt. Bár a világ összes kincséért sem mutatnám ki, hogy megbántottak. Inkább csendben tűröm, csak senki ne vegye észre rajtam. Nem szeretek veszíteni,
Barátságos: Nem vagyok az a fajta lány, aki lenéz másokat, sőt, mindig nyitott vagyok az új barátságokra. Könnyen közel engedek magamhoz bárkit, és pont olyan könnyen el is taszítom azt, aki csalódást okoz.


Háborúskodás helyett, szeretkezz!

A Linkin Park Numb című dala betölti az egész házat, én pedig becsukom a szememet, kinyújtom a kezeimet és úgy forgok, bejárva a szoba minden egyes szegletét. Ez az a szabadság, amire mindig is szükségem volt. A szüleim hosszú időre elmentek, ami hatalmas boldogsággal tölt el. Olyannal, amit meg tudnék szokni az idők végezetéig. Az apám vaskalapos ember, mindig is megmutatta, hogy Ő az úr a háznál és néha olyan dolgokat kellett megtennünk, amihez amúgy semmi kedvünk. Anyu mondjuk mintha valami rózsaszín felhők között élne, úgy lesi az apám kívánságait. Én viszont... erre képtelen vagyok. Mindig nekem kellett a legjobb jegyeim legyenek, és mindig mindenből én kellett a legjobb legyek. Most még itt van az Egyetem is, ahová csak az apám kedvéért jelentkeztem már az elején, hogy ne keljen többet azt hallgatnom, hogy az Isten milyen gyerekkel veri Őt. A zene még javában szól, amikor a telefonom kijelzőjére leszek figyelmes. A hangos zenétől nem is hallani a csengőhangot, szóval valószínűleg, ha nem pillantok épp oda, észre sem veszem, hogy hívnak. A telefonig szökdécselek, de ahogy meglátom, hogy az apám az, aki hív, a kedvem is elmegy. Miért nem tudja élvezni az utazgatását úgy, hogy engem közbe békén hagy? Sóhajtok egyet, majd megállítom a zenét és unottan veszem fel a telefont.
- Jó nehezen kaptad meg a zöld gombot.- hallom az apám hangját a vonal túlsó végéről, én meg megforgatom a szemeimet. Annyira nincs ehhez most kedvem.
- Dolgom volt. Mit akarsz? - kérdem unottan, és közben elképzelem az apám arcát, ahogyan dühösen fújja ki a levegőt és magában szid, hogy milyen szemtelen vagyok. Ez a gondolat szinte megnevettet, csak nehezen tudom visszafogni magamat. Még a végén képes lesz vissza fordulni, és akkor véget ér a szabadságom.
- Holnaptól azt akarom, hogy költözz át Noahoz, amíg haza nem érünk. - a szavai hallatán elakad minden szavam. Ez most ugye csak valami vicc? Pont most szerveztem meg életem legjobb házi buliját, erre jön az apám és még több száz kilométerről is parancsolgat nekem. Az eszem megáll, komolyan mondom.
- De, apu... Nem vagyok már gyerek. Kérlek... had maradjak itthon. - kérlelem, bár tudom, hogy feleslegesen, mert ha az apám egyszer valamit eldönt, akkor azon nem változtat, hacsak valami csoda nem történik.
- Nem akarok erről vitát nyitni. Már vele is megbeszéltem, és nem akarok majd panaszt hallani rád. - szólal meg ismét, én meg már nyitnám  is a számat, hogy elmondjam, hogy feleslegesen beszélt az unokatestvéremmel, mert én ugyan sehová nem megyek, de mielőtt egy hang is kijönne a torkomon, az apám szembe nyomja velem a telefont. Dühösen lépek ki a teraszra és a zsebembe nyúlok egy száll cigiért, amiért tuti, hogy kinyírnának. Miért nem képes megérteni végre, hogy felnőttem?

Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Lorianne Hopkins    Hétf. Okt. 30, 2017 10:39 am


Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Lori!  

Egy olyan lány személyét ismertem meg történeted által, aki vágyik a függetlenségre, arra hogy az életét a saját irányítása alá vegye, és a kedve szerint változtassa azt. Abban mindannyian egyetértünk, hogy nehéz állandóan azt érezni, hogy nem vagyunk elegek, és csak akkor felelünk meg igazán, hogyha az a mások elképzelése szerint történik. Ilyen módon téged is sakkban tartanak a szüleid, elszakítva a lehetőségtől, hogy önmagadat fedezd fel, és ne csak azt, akit ők akarnak látni. Ezek után nem csoda a kissé lázadó, ugyanakkor bájos természeted. Kíváncsi lennék, hogy te mit csinálnál szívesen? Egyszer talán lesz lehetőség arra, hogy a kedved szerinti utat kövesd. Gondolom a hirtelen programváltozás sem könnyíti meg az életedet, hiszen újra a szabadságodat ragadták el tőled azzal, hogy az unokatestvéred felügyelete alá bíztak. Ennek ellenére nem kizárható, hogy ez az újabb 'fogság' pozitívabb élményekkel ajándékoz meg, és kevesebb lesz a teher is rajtad. Lássuk be, bárhogyan alakulhat. Én pedig kívánom, hogy a neked legmegfelelőbb módon jöjj ki ebből a váratlanul beállt helyzetből.
Nem is áll módomban tovább húzni az időt. Járd végig a foglalókat, majd futás játszani. Jó szórakozást!  :vigyori:◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


We're never gonna survive
unless we get a little crazy

avatar
Média
Play by :
Aimee Carrero
Kor :
27
Foglalkozás :
Gasztroblogger
Hozzászólások száma :
181

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Lorianne Hopkins

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
^
ˇ