One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokNico's notes

Mateo Domenico Rossi
Today at 1:00 amActivity Check (07.10-07.25.)

Kayline Prescott
Yesterday at 10:08 pmErik & Isa - It's party time

Isabelle Davis
Yesterday at 8:45 pmDaniel & Adriana - The new Partner

Daniel Wayn
Yesterday at 8:30 pmBrooklyn Steel

Erik Lindström
Yesterday at 7:19 pmJoy&Erik

Erik Lindström
Yesterday at 6:36 pmDo you really here? - Sarah & Desiree

Desiree Madden
Yesterday at 6:02 pmConstance & Sicario

Constance Reyes
Yesterday at 5:06 pmChase Ginsberg

Chase Ginsberg
Yesterday at 3:44 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 7 2
Diákok 10 3
Törvényszegõk 14 10
Bûnüldözés 9 10
Hivatal 0 1
Üzlet 6 6
Oktatás 4 6
Munkások 5 1
Egészségügy 6 4
Összesen 60 44
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

Nora Weston


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Noah Hopkins

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Noah Hopkins   Vas. Júl. 30, 2017 2:09 pm


Noah Hopkins

A jog fontosabb annál, hogysem játszunk vele. Az emberiség legnagyszerűbb eredménye a jogállamiság. Az eszme, hogy mindegy, kik vagyunk, a tetteink következményekkel járnak.


Karakter típusa: Keresett
Teljes név: Noah Hopkins
Becenevek: -
Születési hely, idő: Manhattan, NYC; 1984.04.15.
Kor: 33
Lakhely: Manhattan
Szexuális beállítottság: Heteroszexuális
Családi állapot: Nőtlen
Csoport: Hivatal
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: Yale, jogi kar
Ha dolgozik//Munkabeosztás: "solicitor" és "barrister keveréke  vállalati jogász és polgári jogi ügyvéd átfedéssel
Ha dolgozik// Munkahely: Riddle & Hopkins Ügyvédi Iroda
Hobbi: futás, teniszezés, golfozás, úszás, szex


Szilárd akaraterő – A cselekvés annyira a génjeimbe van ivódva, hogyha valaki arra kérne, hogy üljek le és ne csináljak semmit, akkor pofán röhögném. Az idő pénz, és nem vallom magam passzív jellemnek. A döntéshozatal célirányosan történik, ha kell, mások helyett is döntök.

Éles elme – A gyors gondolkodás híve vagyok, hamar állítom fel az érveket, és ellenérveket, nem hezitálok. Gyakorlatias ember vagyok, akit nem az érzelmei, hanem az esze vezényel. Nem véletlen, hogy ügyvédi pályára léptem. A vezető szerepet rám szabták, nem egy szürke, középszerű férfi vagyok, vannak céljaim, és azokat el is érem.

Szokatlan állóképesség – Ez az életem minden területére jellemző. A sportban, és a munkámban is kitartó vagyok, nem rettenek vissza az akadályoktól, a magánéletemre ez annyira nem átruházható. A sport minden fajtáját szeretem. Jöhet edzőterem, kinti terep, vizes közeg.

Kemény férfi – Nehezen tudom elképzelni, hogy másik hogyan érezhetnek, nem ezek alapján létezem. A természetem nyers, nem humorizálok, ha munkáról van szó. A szüleim szemében távolságtartó, olykor rebellis módon lépek fel. Gyakran ütköznek az érveink apámmal, nem feltétlenül az ő jövőképét követném. Az érzékeny, és szelíd emberekkel is rideg vagyok, de ugyanúgy elvárom magamtól is, hogy a maximumot hozzam.

Viharos, uralomvágyó – A hibáimról nem szívesen beszélek, a nőkkel sem viselkedem másképpen. Az egyszeri eset, mely Zoet képezte a kivételt erősíti. Kényszeresen ügyelek rá, hogy ne nyíljak meg másoknak, csak az arra érdemeseknek. A legjobb barátom, a bajtársam Solomon előtt nincsenek titkaim. Az aktív cselekvőképességem miatt elvárom, hogy a terveim szerint cselekedjenek a beosztottjaim, nem pazarlom az időmet a meggyőzésre. Hamar kapom fel a vizet, és akkor az egész iroda a szemtanúja lehet annak, hogy másokat megalázok. A hangulatingadozás nálam olyan, mint másnál a napi ötszöri öltözködés, nem tudhatod, mikor milyen énemmel találkozol. Elvárom, hogy az én játékszabályaim szerint játsszunk.

Érzelmileg elhatárolt – Félek a visszautasítástól, ezért nem is adok egyértelmű jeleket a nőneműeknek. A szexben könnyedén feloldódom, de magamról már nem beszélek. Az egyéjszakás kalandok híve vagyok az ex menyasszonyom elhagyása óta. Az egyetlen problémát Aimee jelenti. Lefeküdtünk, de folytatást akarok. Nem értem őt. Igazi talány.


Utazás egy elme körülDiplomaosztó
Befejeztem, vége az őrült hajszának, a bulik helyett választott tanulásoknak, és a gyötrelmes útnak, hogy ügyvéd váljon belőlem. Az egyik oldalamon Solomon, a kezemet átvetem a vállán, a másikkal átölelem a húgát. Elválaszthatatlanok vagyunk. Nekik még kemény két év lesz, de nekem sikerült, és nélkülük aligha ment volna. A mosolyom önfeledt, az ujjaim elkalandoznak, és belemarnak a puha húsba a derekán. Aimee megugrik, és a képen a két tökfej mellett egy ijedt őzike virít. A fotó örök emléket idéz meg, de most nem tudok arra gondolni, hogy mi vár évek múlva rám, a jelenben akarok élni, és mulatni. Éjszakába nyúlóan kortyolni az őseink féltve őrzött alkoholkülönlegességeiből, és elszívni azt a kubai szivart, amit az apámtól kaptam erre a jeles alkalomra. A nyomdokaiba fogok lépni, és most már nem ügyvédbojtárként, hanem teljes jogú ügyvédként lépem át az örökségünk bejáratát. Nagy jövő áll előttünk…

Zoe Young – a ribanc ex
A diplomaosztó buli, azok a kék szemek, a dús ajkak, a telt idomok. Solomon helyett rám csapott le. A két évvel idősebb hölgyemény kisegítő tanársegéd a Yale jogi karán, minket is tanított, de itt és most csak egy férfi, és egy nő vagyunk. A tánc háttérzajként szól, a keze a nyakam köré kulcsolódik, és nem értem, hogy mit suttog, mert a kék íriszek általi üzenet többet ígér. Az éjszaka álomba illő, a kisasszony minden területen felülmúlja az elvárásaimat. Mire észbe kapok, már a rabszolgája vagyok, és úgy eszek a tenyeréből, mint egy kis mókus a veszedelmes ember markából. A hetek teltével a bűvkörében élek, nincs menekvés, és az összeköltözést fontolgatom. A második hónap beköszöntével harcba szállok a szüleimmel is, mert nem tetszik nekik a kapcsolatunk. Apám szerint túlontúl pénzéhes a nőstényállat. Milyen jelző ez Zoera? Nem hallgatok a környezetemre, még Solomon is óva int, de a falnak beszélnek. A negyedik hónap elején megveszem a gyűrűt, és ostoba módon érzem, hogy egy tinédzserfiú szintjén állok. A gyomromat az idegesség rántja össze a nagy kérdés feltétele előtt. A legnagyobb hibámra készülök. A legjobb étterembe foglaltam asztalt, egy zenekart is felkértem. Órák telnek el, minden készen áll, de a díszvendég nincs jelen. Összezavarodottan hívogatom, két hangposta üzenetet is hagyok neki, de semmi válasz. A legrosszabbtól tartok, hogy útközben balesetet szenvedett, de mire hazaérek, csak az üres lakás vár. A ruhái eltűntek a szekrényből, a konyha tiszta, egy levél vár a pulton. Elhagyott. Megsemmisített.

Aimee megnyitója
A Riddle család szégyene, ahogyan mostanában emlegetik a kisebb gyereket. A szüleink barátsága több évtizedre nyúlik vissza, így nem meglepő, hogy szóba került a „fekete bárány” jelző is. A kisebbik utód nem a megszokott pályát választotta, nem akart ügyvéd lenni. Meglepett a hirtelen döntése, sohasem említette egy szóval sem, hogy nem akar a családi businessben dolgozni, de valamilyen szintén még tetszett is, hogy mert nagyot álmodni. A szüleim megszenvedtek velem, pontosan átéreztem Aimee helyzetét, mert lázadoztam, csak nem ily módon. A kávézó, meg a vendéglátás merőben más, nem az én világom ez is letűnik első ízben, de nem mondanék nemet egy barátnak. A kitűzött dátum előtt még sok a teendő, és Solomon is egy bonyolultabb ügyben utazik, így átvállalom a segítő szerepet. A pakolással nincsen gondom, edzett vagyok, pár szék elhelyezése igazán nem munka, és a helyiség is otthonos, amolyan Aimee stílusú. Az utolsó székeket teszem a kinti asztalok mellé, amikor hátranézek, és megtörölve a homlokomat egy formás tompor néz farkasszemet velem. Az ajtónak támaszkodom, a mellkasom előtt fűzöm egybe a karjaimat, és lélegzetvisszafojtva a jelenet lelassulásával fedezem fel, hogy milyen testi adottságai vannak Aimeenek. Gyönyörű. Elkalandoznak a gondolataim, és bambán figyelem őt, amint egy üveget lenget előttem. Kérek, mert szomjas vagyok, de nem attól, hogy fizikai munkát végeztem, hanem, hogy megkívántam a legjobb barátom testvérét. Lehetetlen, hogy így felnőtt volna. Mindig is kedveltem, de nőszámba sokáig nem vettem. Óriási hiba volt. A hezitálás nem rám jellemző, amit akarok, megkapok. Ő kell, és el is veszem. Aznap este birtoklom a testét, és megismerkedünk jó pár hellyel az új kávézóban. A másnap furán indul, nem magyarázkodunk, ő sem mentegetőzik. Elmúlik. Nem találkozunk egy ideig. A csókja a mai napig éget, álmatlan éjszakákat okozva. Szokatlan ez az új érzés. Újra az ágyamban akarom. Nem állíthatnak meg. Becserkészem. Feléled a vadászösztön. Solomon húga. Nem érdekel. A családjaink jóban vannak. Kit izgat. Gyere…


avatar
Hivatal
Play by :
Tom Hardy
Kor :
34
Foglalkozás :
Lawyer
Hozzászólások száma :
60

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Noah Hopkins   Hétf. Júl. 31, 2017 5:06 pm


Gratulálok, üdv nálunk!

Édes Noah
Most nem kezdek bele, hogy mennyire imádom az arcodat, mert lehet itt fogunk ülni a gép előtt órákon át, de.. Very Happy Na szóval hát tipikus ügyvéd vagy és egy macsó férfi, aki próbálja magát elhatárolni, jobban mondva elszakítani lelkét az érzelmek terhes lánca alól, amit meg tudok érteni. Smile Néha sokkal jobb, ha az embernek nem kell azon gondolkodni mi, milyen hatást vált ki belőle, mire mit mondjon és hogyan reagáljon dolgokra. Wink De neked is van egy gyenge pontod, legalábbis a nők iránt mutatott közömbösséged szűnni látszik a közeljövőben.. vagy csak én mesélem be magamnak. Rolling Eyes
Mondjuk nem volt nehéz rájönni, hogy miért lettél ilyen a nőkkel és miért nem akarsz velük érzelmes lenni, de nem minden nő ilyen és egyetlen nőt sem szabad ribancnak hívni.. még ha az, akkor sem. Egy úriember nem így beszél.. és nem szabad azokra az időkre keserű és rossz élményként tekinteni, mert volt benne szép, az érzések melyeket iránta tápláltál nemesek és igazak voltak, de kaptál egy leckét is egyben, melyet meg kell tanulnod. Very Happy Nem szabad azért valakiért ennyire megbolondulni. Razz Na de hát meg is értem, hogy Aimeen miért akadt meg a szemed, nem csak csodálatosan fest, hanem egy csodálatos karakter, de ha tudnád, amit én tudok.. Rolling Eyes Lesznek ám itt meglepetések és drámák. *---* Már várom.
Na sipirc elfogadózni te férfiállat -aki még tökéletes is- és menj drámázni, olvasni akarlak titeket! <3 Üdv köztünk! :pls:  


Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Noah Hopkins   Hétf. Júl. 31, 2017 9:58 pm

Köszönöm szépen az elfogadást, és majd ügyelek, hogy jövőben a hölgyemények körmére nézzek, mielőtt meggyűrűzöm őket. Very Happy Cool

avatar
Hivatal
Play by :
Tom Hardy
Kor :
34
Foglalkozás :
Lawyer
Hozzászólások száma :
60

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Noah Hopkins   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Noah Hopkins

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
^
ˇ