One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokInterview with...?

Life is just a game EmptyAmicia Cole
Today at 10:13 pmKapcsolatkeresõ

Life is just a game EmptyEbony Moontone
Today at 9:44 pmNew York Public Library ** Dean & Elaine

Life is just a game EmptyDean Calver
Today at 9:21 pmYou always late

Life is just a game EmptyKeagan Gooding
Today at 9:11 pmElkészültem az elõtörténetemmel...

Life is just a game EmptyAurora Cabot
Today at 9:05 pmRae & Flor - SMS

Life is just a game EmptyRaelyn J. Winters
Today at 7:47 pmMunkahelyi ismerkedés

Life is just a game EmptyMyna Rosegold
Today at 7:15 pmHelyszínigénylés

Life is just a game EmptyAlexandra Ruud
Today at 6:41 pmFlor&Dorian - all goes wrong

Life is just a game EmptyFlor Sanchez Moreno
Today at 6:11 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 37 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 10 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 13 14
Összesen 144 149
Ismerõs idegenek
New York utcáin

Share
 

 Life is just a game

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Life is just a game   Life is just a game EmptyVas. Aug. 18, 2019 6:06 pm

Public, death, life...just a day


Amúgy fogalmam sincs, hogy mi történik. Mármint így tökre nem. Sosem volt balesetem sőt, baleset közeli állapotom sem ha már itt tartunk. Mostanáig. Jó, jó, lehet röhögni persze, hogy azért 19 év nem minősül annyira soknak, hogy magas következtetéseket vonogassunk le belőle, de na. Kis híján elgázolt valami hülye, amiben részint hibás vagyok én is, lévén egyszerűen nem figyeltem. Zenét hallgattam és bazz talán normális ha elvárom, hogy ne akarjanak kilapítani egy kurva zebra közepén. Nem tudom. Hallom, hogy magyaráznak. Nem nekem, talán a sofőrnek, de kicsit katatónba megyek le, mint egy buddhista szerzetes aki éppen úton van a nirvána felé és marhára nem akarja, hogy megzavarják benne. Csak hát én nem ezért küzdöttem életemben, hogy így járjak egyébként. Mármint kell a francnak a zen béke meg a néma csend és a meditáció. Nekem...élet kell, pezsgés és pörgés és egy csomó kaland amiket majd ráérek menet közben feldolgozni meg ilyenek. És ezt most majdnem elvették tőlem. Így totálba. A francba...
- Jól hallottad a kurva kérdést. - nézek valahová előre, a megszólítottat még annyira nem sikerült befókuszolnom, hogy nem is tudom majd róla álmodjak meg ilyenek. Ami nyilván nem célom, de egy ideig lehet el kéne kerülnöm a zebrákat. Vajon lehet mindenhová metróval menni ebben a városban?
- Nem igazán?? - kérdezem enyhén rezignált, nyikorgó hangnemben. Mi a faszt akar jelenteni az, hogy nem igazán? Azért most már felnézek, hogy nem-e egy Dandy 3.0-s kiadásba akadtam-e bele már megint, mert az kicsit sok lenne a nagycsaládból így kurvahirtelen. Vagy hát valljuk be, ez a válasz kábé bármelyik haveromra igaz lenne. NEM IGAZÁN...hát miiiiiiiiiiiii??? Tényleg fel kell innen állnom. Majd egy cigi meg pár korsó sör kicsit helyrebillent, ha már egyébként is vagyok olyan lúzer, hogy eszembe jusson az egyedül ivás és nem az az első gondolatom, hogy sikítozva felhívjam Dandyt, hogy atyaúristen majdnem meghaltam. A végén még ő is visszakérdezne valami hasonlóan elmés "de élsz meg minden, nem?" jelleget amitől csak kihordanék egy újabb stroke-ot lábon. És valahogy talán a cigifüst, talán az, hogy állok kicsit segít is nekem képbe hozni a srácot. Mert srác. Nem egy negyvenes csávó, vagy egy 60-as tata. Nem. Ez egy srác. Nézem és csak nézem és amúgy nem is tudok mit mondani. Akkor most már van bennünk valami közös? Badabumm tsss? Majdnem közös lett bennünk a kocsija is, csak másmilyen értelemben. Tiszta filozófiai magasság, hogy ő a kocsiban, a kocsi bennem. És na mindegy, ennek a gondolatnak még én se látom értelmét, pedig esküszöm mostanában sok gondolatomnak szoktam. Mármint amik nem keringenek olyan ijesztő nagy szavak körül, mint mondjuk jövőőő és társai. Csekkek. Brrr.
- És nem zavar, hogy ledudálnak? - nézek rá némileg kíváncsian, vagy hát most azért ácsorog itt előttem, hogy lássa nem esik-e le a lábam vagy valami? Vagy csak úgy reagál ugye mint egy normális ember, ha majdnem balesetet okoz. Nem is tudom, ebben a városban azt várnám, hogy elhajt a fenébe, mondván ok, nem küldött senkit a temetőbe. Kicsit lassítva fogom fel, hogy mit mond. Szálljak be a kocsijába? Na hát az érdekes történet lenne.
- Nem kell kórház, nincs semmi bajom. - még csak az kéne, hogy aztán meg anyámat hívogassák vagy a zsarukat, hogy egy kis ez meg az is van a véremben aminek országunk törvényeinek értelmében nagyon nem kellene ott lenni. Minek szállnék én be a kocsijába, vagy amúgy mit akar velem megbeszélni, hogy bocs? Meg sajnálja nagyon, hogy lábon hordatott ki velem egy infarktust? Rárágok a számra, hát elvileg én is megtanultam, hogy idegenek kocsijába nem szabad beszállni, mert attól, hogy ilyen fene ártatlan pofija van még lehet egy pszichopata pincés gyilkos és akkor ez lesz életem utolsó kocsiútja. Újabb dudaszó harsan. - Ahj... - nem tudom amúgy, hogy mit csináljak, de eléggé észveszejtően biztos jel, hogy kinyitja nekem a kocsiajtót is. Fogalmam sincs minek szállok be, de amúgy tényleg nem.
- Csak tudd, nem szoktam amúgy beugrálgatni idegen fazonok kocsijába. - és inkább rögtön be is kötöm a biztonsági övemet, ha netán mégis áthaladnánk a sötét parasztok hordáján és nem is tudom, kilapítanánk pár embert. Tiszta GTA. - Amúgy tényleg ne parázz, oké vagyok. - szívok bele a cigimbe, mert hát nem mondta, hogy anélkül száljak be a flancos járgányba. Most vagy ilyen szinten lóvés a család, vagy valaki elcsórta apa kocsiját és figyelmetlen is. - Csak kicsit..kiakadtam az élménytől. - nézek kifelé. Ja, gáz belegondolni, hogy majdnem meghaltam. Vagyis az a végleges verzió lett volna, amit én már úgysem éreznék meg és milyen gáz már egy lényegtelen kereszteződésben meghalni Brooklynban. Ebből sem lenne újsághír. - Hogy hívnak Damon Hill? - kérdezem végül egy sóhaj kíséretében és kidobom a parázsló csikket a kocsiból. Remélem valamelyik parasztot nyakon is találom vele. - Na meg mit akarsz megbeszélni? Hogy rendőrért kiáltok-e? - amúgy vicc lenne mert nincs miért tökre, de hát most ezt a helyzetet egyébként frankón nem értem. El kellett volna hajtania. Az a módi végeredményben. Nem?

Jaye Shirely
Diákok
Play by :
alissa salls
Kor :
19
Foglalkozás :
Diák/pultos
Hozzászólások száma :
47

Life is just a game Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Life is just a game   Life is just a game EmptyKedd Aug. 06, 2019 9:23 pm

To Jaye
I know you just wanna win. You see my friend. Life is just a game.
Csodás délutánnak nézek elébe, gondolom magamban, miután satuféket nyomtam, hogy ne hajtsak keresztül az egyik járókelőn. Mindez a pillanat töredéke alatt történt, míg próbáltam elnyomni a tetves számot a telómon. Szélsebesen vágódom ki a kocsiból, hogy megnézzem, jól van e a majdnem elütött csaj. Végigmérem tetőtől talpig, komolyabb sérülést nem látok rajta, de talán sokkot kaphatott, mert nem felel, csak maga elé mered. Még a tenyerem is elhúzom a szemei előtt, de semmi. A telefonja nem messze tőle a betonon, a fülesből halk nyikorgás szűrődik ki. Szóval zenét hallgatott. A technika nyomorulttá tesz bennünket. Mikor elterül a zebrán, akkor azért kiver a víz egy pillanatra. Visszarohanok, lekapom a telót a műszerfalról és már tárcsáznám a mentőket, mikor látom, hogy felül. Visszaballagok, közben már egy kisebb tömeg kezd el gyűlni körülöttünk. Egy már szebb napokat is megélt arc leköpi a kocsimat.
- Asszed mer’ BMW van a segged alatt, már te vagy a király ember? - szól be nekem a csularöptetés után. Mi a tököm??? Idegesen fordulok felé.
- Ezt most kellett haver? Véletlen volt, és nem hagytam cserben őt! - érezhetően kivehető brit akcentusom kitör a számon keresztül. Idegességemben nem fókuszálok annyira, hogy érthető amcsi módon beszéljek. A tag végignéz rajtam, majd megcsóválja a fejét.
- Brit vagy? Nem tanultál meg jobb oldalasan közlekedni? - röhögi el magát és úgy tesz, mintha a könnyeit is letörölné.
- Baszd meg…- morgom az orrom alatt alig hallhatóan. Egy idős asszony leteremti, hogy nem illik rácsulázni más kocsijára még akkor se, ha az majdnem keresztül gurul egy szabályosan közlekedőn. Nem éppen így tolja a tag képébe, hanem hű keresztény blablában, de kb ez a lényeg. Nem igazán foglalkozom velük, mert a hátam mögött már hallom a dudálást meg néhány anyázás is elrebben a szélben. A jóég tudja, mennyi idő telt már el, de úgy érzem, máris késésben vagyok. Ismét megkérdem, hogy minden okés e vele, de nem ad meggyőző választ először. Aztán a következő pár mondatára megemelkedik az egyik szemöldököm méghozzá jó nagy ívben.
- Tessék? - kérdezek vissza kapásból, mint valami alkalmi süket. Kajak bekérdezte, hogy kivertem-e??? Úgy döntök, elengedem a hallottakat.
- Nem igazán. - végül csak ennyit felelek, mert a csaj még mindig a sokkhatás alatt áll, remegnek a végtagjai. De azért a cigi ott riszál a kezében két pislantással később. Csoda, hogy ki nem esik az ujjai közül.
- Velem sem történt még soha ilyen. - teszem hozzá, majd közelebb lépek és próbálok segíteni neki felállni, már amennyiben hagyja. Közben közli velem, hogy feltartom a forgalmat.
- Észrevettem. - felelem elhúzott szájjal, miközben egy kocsi hajt el mellettünk nyugger tempóban, közben a sötétített ablak lehúzódik és valaki felállított középső ujját kapom telibe a szemeimmel. Még elmond minden szarnak, majd elhúzza a csíkot.
- Nem akarlak csak így itt hagyni, a hülye is látja, hogy sokkot kaptál. Gyere, szálljunk be a kocsimba, mert ezek a nyomorékok egyre türelmetlenebbek. Majd félreállva megbeszéljük, mivel kárpótolhatnálak. Biztos, hogy ne vigyelek kórházba? - kérdezem, de alig hallom a saját hangom, mert egy gyökér rátenyerel izomból a dudára. Ó, hogy cseszné meg!
- Mindjárt lehajtok az útról! Tudsz még várni egy kicsit, vagy tovább tapadsz a kormányra, mint egy cseszett pióca? - ismét elharapom a szavaim végét, de nem tehetek róla, ha felcsesznek, nem tudom úgy ejteni a szavakat, ahogy elvárják itt tőlem. Mi van ezekkel az amcsikkal, nem kenyerük a türelem? Mondjuk jelen helyzetben az enyém is véges. Kinyitom az anyósülés felőli ajtót, hogy azzal is sürgessem a csajt a beszállásra, majd kerülök egyet és beülök a kormány mögé. A telómat csatlakoztatom a műszerfalhoz, ekkor látom meg az időt. Bakker! Késésben vagyok! A nagybátyámék kinyírnak, ha kutya nélkül térek haza…

Rhydian Vaughan
Diákok
Play by :
Nicholas Galitzine
Kor :
17
Foglalkozás :
tanuló, hobbifotós
Hozzászólások száma :
8

Life is just a game Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Life is just a game   Life is just a game EmptyHétf. Aug. 05, 2019 9:42 pm

Public, death, life...just a day


Nem is tudom már megint mit keresek Brooklynban. Mármint úgy értem tudom, hogy tegnap Dandynél aludtam, ha már lusta voltam egyszerűen hazamenni, hozzá meg nem volt affinitásom, hogy kikönyörögjem, hogy ugyan kísérjen már el Bronxba. Viszont valamikor be kéne érnem a melóba is, mert sajnos a pénz nem keresi meg magát és -1 lakótárssal több zsozsót kell összeraknunk Fabival ami azért ha a kettőnk életmódját nézzük annyira nem fasza. De akkor is nehéz, na. Mármint tudom, hogy én nem járok be az egyetemre már egy ideje, de ott kicsivel egyszerűbb, mint lemelózni ezer napot egy héten és az összes műszak végeláthatatlannak néz ki. Ezért nincs igazából kedvem még ahhoz se néha, hogy egyáltalán felöltözzek. Ébredés és kávé után meg úgy egyáltalán a gondolat, hogy el kéne még menni mondjuk bevásárolni és aztán valahogy hazajutni, totál kiéget már előre. Némán hallgatom a zenét és keresgélek valami értelmes kajáldát a neten, mert hát időt spórol meg vele az ember ebben a dögmelegben. De lassú a netem min a tetű és egyszerűen az istenért nem akarja megmutatni a pontos címet. És közben már tökre eldöntöm, hogy ez az úgymond 4G faszság is egy használhatatlan marhaság.
Ekkor emelem fel a fejem, mert úgy három centire tőlem, befékez egy kocsi és a meglepetéstől még a telefonom is elejtem és hanyatt is esek. Most én, most..? Döbbenten pislogok magam elé, még mindig az az ostoba kis dalocska szól az ezer éves meséből amiben valami unikornis meg egy béna varázsló volt. És fel sem fogom mi van, de őrülten ver a szívem és kell némi idő mire rájövök, hogy valaki előttem áll és nekem magyaráz. Ő lenne a sofőr? Vagy valami random járókelő? Végignézek magamon. Nem ütött el. Minden oké. Élek. Bassza meg, életben vagyok és nincs semmi baj! Úristen. Örömömben hanyatt fekszem a betonon és az eget nézem, meg pár felhőt és épület sziluettet, de az mindegy. Meghalhattam volna a kurva mindenit, mert nem hallottam, hogy jön. Pedig amúgy tuti zöld volt meg volt elsőbbségem és amúgy is egy kurva zebrán vagyunk.
- Mi? Ja..gondolom. - felülök inkább, mert lehet ha felém hajol érdeklődni a végén még nem leszek rest felrúgni meg hát olyan fiatalos hangszíne van, hogy nyilván én vagyok ez, akit egy kb. egykorú kölyök gázolt volna kábé halálra Brooklynban. És ebből még hír sem lett volna. Basszus. - Mi a fasz? Éppen kiverted vezetés közben?? Ez egy zebra, nem a forma 1 nagydíj. - na ez az, ez már inkább én vagyok, mint bármi más és amúgy nem tudom nem haragszom a srácra csak, csak de. Majdnem elgázolt a faszba, nem tudom mennyivel. És még csak azt sem hallottam meg, hogy fékezni kezdett. Semmit. Kurva füles. Kurva zene. Kurva élet. Remegő kézzel túrok ki egy cigit és megpróbálok felállni, de az élmény kicsit..szorosabb még mint kellene, mert levegőt nem annyira kapok. - Oké vagyok, semmi gond. Én..csak semmi gond. - mert hát milyen már beismerni, hogy most megijedtem? Úgy tényleg. Igazán. - Feltartod a forgalmat. - nézek rá, vagyis most meg is nézem úgy tényleg. És igazam volt..egy srác. Nem a 70 éves bácsi vakult be. Hanem ő. Na! Ezért nem vezetek, mert én is ezt csinálnám. És már régen nem lenne meg a jogsim. Megpróbálok felállni másodjára is. Így már sikerül, bár a cigi remeg a kezemben. - Most mit mondjak?? Nem tört el semmim. - csak én állok az agyfasz szélén, de ilyen meg előfordul elvileg bárkivel és mindenkivel, nem? Ez New York. Legalább élek! - Húú, hát erre én..megyek iszom egy sört..ez..ez..

Jaye Shirely
Diákok
Play by :
alissa salls
Kor :
19
Foglalkozás :
Diák/pultos
Hozzászólások száma :
47

Life is just a game Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Life is just a game   Life is just a game EmptyCsüt. Aug. 01, 2019 11:30 pm

To Jaye
I know you just wanna win. You see my friend. Life is just a game.
Gwen nénikém délelőtt elvitte Jacket a kutyakozmetikushoz, de mivel állítólag egy sürgős és halaszthatatlan telefonhívás elszólította, ezért visszamenni már nem volt ideje érte, így rám hárította a nemes feladatot. Miközben a kocsiban ülök és araszolok a forgalomban, mint egy tetves csiga, a gondolataim elkalandoznak. Amióta látogatást tettem odahaza, azóta csak rosszabb lett minden. Nyomorultabbul érzem magam, mint amikor először idejöttem. De igyekszem jó pofát vágni legalább a nagybátyámék előtt, mert rohadtul nem akarok újra pszichológushoz járni. Bár rendesnek mondható, de számomra ez az egész akkor is cseszettül kínos egy téma. Hogy is érthetné meg bárki, aki nem evez veled egy hajóban, milyen az, mikor a nővéred, aki mindaddig egy bálvány volt a szemedben, molesztálni kezd és majdnem egy éven keresztül a játékszerének tekint? Aztán meg egy évvel később, öngyilkos lesz miattad. Miattam. Vezeklésképp. De nemhogy lelki békét nem hozott, még jobban széttépázott belülről. Úgy érzem magam, mintha egyszerre lennék a mágnes két pólusa. Mint akinek a mellkasába egy cseszett tőrt döftek. Ráadásul az, hogy Serent együtt láttam Aldennel a temetésen és kiderült, hogy teherbe esett tőle, na az még meg is forgatta azt a cseszett tőrt. 17 évesen bekapni a legyet csodás kilátás a jövőjére nézve. Csak arra volt jó, hogy gyarapítsa a számát a brit tinédzser terhességek statisztikájának. Majdnem kiesett a számon, hogy a gumi nálatok ismeretlen fogalom? De helyette csak gratuláltam, aztán tovább álltam. Még a meghívásukat sem fogadtam el. A legkevésbé arra van szükségem, hogy bájologjak. Sürgősen el kell felejtenem Serent. Már értelmetlen lenne rá gondolni, soha nem ölelhetem úgy magamhoz, ahogyan azt szeretném. Felsóhajtok. A zenelejátszóban felcsendül az I hate everything about you a 3DG-től.
- Na ne már! - húzom el a számat, mert igazából rohadtul aktuális ez a dal még akkor is, ha már ősöreg. Hozzám képest természetesen. Egyik kézzel maradok a kormányon, a másikkal a műszerfalra csatolt Iphonet kezdem el baszkurálni, próbálnám ellapozni egy másik számra, mert nincs kedvem még ahhoz is, hogy a sors, végzet vagy a tököm tudja mi az arcomba dörgölje nyomorult érzéseim dallamos rock formájában. Egy pillanatra nem nézek csak magam elé és már meg is történik a baj. Majdnem elcsapok valakit. Mielőtt azonban szerencsétlen csaj a szélvédőmre simulna, satuféket nyomok és csak a szerencsén, meg a gyors reakció időmön múlik, hogy nem lesz belőle is szélvédő tartozék. Mély sóhaj tör fel torkom mélyéről. Bakker, ez nem sokon múlott! Kikászálódom a kocsiból, majd odasietek a majdnem áldozatomhoz, hogy felmérjem, biztos minden rendben van e vele.
- Jól vagy? Minden okés? - kezdem el körbepásztázni a testét sérülések után kutatva.

Rhydian Vaughan
Diákok
Play by :
Nicholas Galitzine
Kor :
17
Foglalkozás :
tanuló, hobbifotós
Hozzászólások száma :
8

Life is just a game Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Life is just a game   Life is just a game Empty

Ajánlott tartalom


Life is just a game Empty
Vissza az elejére Go down
 

Life is just a game

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Brooklyn-
^
ˇ