Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Tessa x Jamie - Secrets without hurts
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
James D. Woodward Today at 11:09 pm

Elkészültem az előtörténetemmel...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Evelyn Hopkins Today at 9:37 pm

Scatha & Nelson
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Scatha Krilza Today at 6:46 pm

Cher & Aaron ~ mistique night
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Aaron Bennett Today at 3:21 pm

Mia & Brandon - The Hand of the Fate
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Mia Hamilton Today at 1:28 pm

It’s fun to be a box of cats - Candy & Theo
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Candice Lovell Today at 11:34 am

Secrets Unveiled - Noel & Emanuel
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Noel Bartlett Yesterday at 9:39 pm

Ben és Flor
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Flor Sanchez Moreno Yesterday at 9:36 pm

Lotte & Shane - The new beginning
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Charlotte Green Yesterday at 8:17 pm

Ki van itt?

Adriana Lane, Blake Blaese, Dave Connor, Evelyn Hopkins, James D. Woodward, Lena Caldwell, Nelson Wang, Nora Weston

Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Theo & Tiana ~ You Are The Reason ~
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Törvényszegők
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Nina Dobrev
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
27
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Tolvaj
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
4

Theo & Tiana ~ You Are The Reason ~
Kedd Május 15, 2018 9:11 pm

Tiana&Theo
"Push me against the wall, kiss me so rough that I have no choice but to give in"

J E L E N  2 0 1 8
~ A Manhattani lakásomból néztem, ahogyan a nap felkel. Ma jött el a betörés napja, amit ha elvégzek, olyan eszközöket nyerhetek, amik segítenek Theonak… Majdnem tíz éve annak, hogy találkoztam vele. Sosem hittem volna, hogy valaha is találkozom ennyire karizmatikus férfival, mint Ő. Amikor az utcán megláttam, már akkor tudtam, hogy igen, ő az, akire szükségem van. Aztán eljött a felismerés pillanata, és egy ideig ellenfélként néztem rá, de mindvégig ott volt az a bizonyos vágy, szikra, amiről tudtam, bármelyik pillanatban fellángolhat… Meg is történt, és még szenvedélyesebb volt, mint hittem. ~

M Ú L T  2 0 0 8
Elégedetten nyújtóztam el az ágyamban, miközben a nap első sugarai megvilágították az aprócska lakást. Hm, micsoda éjszaka volt! Rodrigo értette a dolgát, az már biztos. Ki is Rodrigo? Egy édes kis mexikói csoda, akivel múlt éjjel lepedő akrobata mutatványokat gyakoroltunk, elég sokat. Mit mondjak? Tehetséges. Még csak tizennyolc éves vagyok, nem sok szexuális tapasztalattal, (hála a múltamat érintő eseményeknek, amibe most nem mennék bele) így sokat kell gyakorolnom. Milyen ribancosan hangzik, igaz? Nem kell ítélkezni a szex egészséges dolog (bizonyos fokig). Felkelek az ágyból, és az ablakhoz sétálok, hogy onnan nézzem az ébredező New York képét. Csodálatos, már amennyire Brooklyn az lehet. Egy napon majd a túlparton fogok élni, Manhattan csodálatos csillogásában, és gazdag leszek. Ez az egyetlen célom, másom már nem maradt.
- ¡Buenos días! – köszön nekem mosolyogva, és nagyokat nyújtózva Rodrigo. Hátra fordulok az ágyam felé, és egy erőltetett mosollyal köszönöm.
- Neked is. – válaszolom neki, miközben végigméri a pucér testem. Legeltesd csak a szemed szépfiú, mert többet biztosan nem látod!
- Szóval a kijáratot ismered, örültem, igazán jó élmény volt. – válaszolom komolyan, mire az arcára fagy a mosolya. Nem erre a válaszra számított.
- Esetleg lezuhanyozhatnék? – kérdezi, mire nagyot sóhajtok.  
- Nem. Eddig tartott a mi kis kalandunk. Szóval tipli van. – mutatok neki az ajtó felé. A szemeit meri rám forgatni, miközben kikel az ágyból, és öltözködni kezd.
- Ne duzzogj, tudtommal megkaptad tegnap este az ajándékod. – mutatok végig a testemen, amit ő ismét végigmér.
- Ez igaz. – mondja komolyan. – Nem is zavarlak tovább. – feleli arrogánsan, és becsapva az ajtót távozik. Wow, micsoda díva! Azt hittem, hogy mivel férfiből van, örülni fog, hogy csak egy éjszakára kell, de ez a latin szerető másban reménykedett úgy látom. Majd kiheveri, gondolom vállat vonva, majd felveszem az egyik selyem köntösöm, és leülök a gépem elé. Látom, hogy e- mail érkezett, így rákattintok. Egy meghívót tartalmaz, egy bűvész műsorra. Milyen bizarr, igaz? Nos, aki ebben a szakmában van, tudja, hogy mit takar. Semmi köze nincs ennek a bűvészekhez, ez egy megbízás, ebben biztos vagyok. Kaptam jelszót is, amivel beléphetek. A pontos címet sem mondják el, azt is fejtörőbe rejtik. Aki elég okos, csak az juthat el oda, ami rám igaz, ugyebár. Hamar meg is fejtem a rejtvényt, és tudom, hová kell mennem. Az ember lánya sosem lehet óvatos, hiszen akár csapda is lehet, így mindenre felkészülök. Ismerem New Yorkot, mint a tenyerem, így fejben már menekülési útvonalat tervezek a helyszínről.
Este hatkor lesz a „bűvész show”, így még van időm felkészülni. Veszek egy ellazító fürdőt a kádban, miközben bekapcsolom a zenelejátszóm, és megszólal Enrique Iglesias csodálatos hangja. Ezek a latin szeretők nagyon érzelmesek. Biztosan Rodrigonak is ő a példaképe, ércelődöm magamban. Csak szeretne olyan jó lenni… de ebben most nem mennék bele. Nagyot sóhajtok, amikor eszembe jut a múlt éjszaka. Tényleg jól éreztem magam, élcelődés, ide, vagy oda, csak a reggelem lehetett volna jobb. Jöhetne végre olyan férfi, az életemben, aki méltó ellenfelem. Tudják mit mondanak a kívánságokkal? Csak óvatosan… nekem is gondolkodnom kellett volna, mielőtt ilyet kívánok, mert megkaptam.

~ Utólag belegondolva, hálás is vagyok a sorsnak érte, hiszen ha sosem találkozom vele, ki tudja, ma hol lennék… Ezért is kellett neki segítenem, és ezért is gondolok annyit a múltunkra… és arra a napra, mikor megismertem Őt. Egy biztos, az életem teljes fordulatot vett. Bárcsak újra ott lennénk, és átélhetném vele azt a sok szenvedélyt… bárcsak. Hiába tagadom, hiányzik, és átkozott legyek, ha nem segítek rajta. Ennyivel tartozom neki. ~

Szóval nagyon izgatott voltam a megbízásért, hiszen tizennyolc évesen éppen kezdett beindulni a karrierem tolvajként. Már az FBI is felfigyelt rám, és ez igencsak hízelgő volt. Egy éve még egy bárban vonaglottam a rúdon, erre most hírhedt lettem. A hosszabb útvonalon indultam el, hátha valaki követne, és közben óvatos is voltam. Mikor a Times Square-nál kijöttem a metróból, egy pillanatra elidőztem ennek a térnek a látványában, egészen addig, amíg belém nem jött valaki. New York, mit mondhatnék, itt ilyen az élet, és az emberek. Ez a férfi mégis elnézést kért, csak egy pillanatra láttam az arcát, nem lehetett sokkal idősebb nálam. Az a mosoly… talán már akkor levett a lábamról. Volt benne valamiféle rejtett elegancia, amitől vonzó volt számomra, pedig nem éppen volt az esetem, de jóképű volt, nagyon, és első meglátásra kifinomultnak tűnt. Egy kis ideig még útközben is rá gondoltam, annyira a hatása alatt voltam. Aztán, mikor a Central Parkhoz értem ismét észrevettem őt, haladtam az útvonalamon, de ő is igen sietett. Ez volt New York, itt mindenki, de az ő léptei mégis másnak tűntek. Nem mondom, hogy követtem, de pontosan arra haladt, mint én terveztem. Lassan egyre sötétebb lett, én pedig igyekeztem kirázni őt a fejemből. Biztosan véletlen, és most úgy is koncentrálnom kell. Szóval haladtam a tervezett útvonalon, több átszállással, és végül elértem Bronxba. Hosszú út volt, de sosem árt a biztonság. Azonban ő is pontosan ott szállt ki, ahol én. Kezdett az egész gyanús lenni, de nem akartam rémeket látni, elvégre másik ötven ember szállt le arról az átkozott metróról. Ez a munka ezzel jár, sosem lehet elég óvatos az ember.
Végre a célomhoz értem, és az elhagyatott raktér épülethez, amit nagyon jól őriztek, azonnal észrevettem a biztonsági kamerákat. Az igazi meglepetés az volt, mikor a rejtélyes idegen is megjelent mellettem, szerintem pont olyan döbbent arcot vághattam, mint ő. Elindultam a bejárat felé, de ő is jött.
- Ön is rajong a bűvész előadásokért? – fordultam felé kérdőn. Ennyit arról, hogy a megbízás az enyém, biztosan valamilyen bizarr állásinterjú lesz ez is, ahol felmérik a tudásunk. Nem rajongtam az egészért hirtelen, de kellett a pénz, hiába szerettem egyedül dolgozni.
Vissza az elejére Go down
 
Theo & Tiana ~ You Are The Reason ~
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Valahol máshol :: Múlt-
Ugrás: