★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 289 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 282 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Kis hercegnő Csüt. Márc. 15 2018, 23:44 |
| _____ Blackstone Teljes név: Rád bízom, csak a Blackstone adott Play by: Lola Flannery, de ez csak egy ötlet, akit szeretnél, csak korban illő legyen Születési hely:New York Kor: 10-12 Lakhely: Queens Szexuális beállítottság: Nagyon remélem, hogy heteroszexuális Családi állapot: Még legalább harminc évig szingli Csoport: Diák
Te vagy az én második hercegnőm, akiért bármit képes lennék megtenni. Emlékszem még, mikor olyan pici voltál, hogy egy tenyeremben elfértél, ahogy arra is, mikor esténként követelted tőlem a megszokott meséidet. Legalábbis régebben még így volt. Mostanában kicsit eltávolodtunk egymástól, mert én az időm nagy részét a munkámmal töltöm, és nem igazán tartózkodok otthon. Jobban kötődsz anyukádhoz, amit meg is értek, mert nagyon hasonlítasz rá. Nem tudom, hogy tudod, vagy csak sejted, hogy problémák vannak otthon, de mi igyekszünk minden rossztól távol tartani, és ez ugyanígy igaz az idősebb testvéreidre is. Te vagy az, aki mindannyiunk arcára képes vagy mosolyt csalni egy-egy nehezebb nap után, és én igazán rosszul érzem magam, hogy amiatt, mert keveset vagyok otthon, már nem olyan szoros a kapcsolatunk, mint régen. Ettől függetlenül, tudd, hogy hozzám bármikor fordulhatsz, mert akármi is történjen a jövőben, Te mindig az én kicsi hercegnőm maradsz. Igazából nem sok mindent szeretnék megkötni a karakterrel kapcsolatban, a személyiségét, és azt, hogy áll a családi drámához, amiről esetleg később ténylegesen is tudomást szerez, azt is a megalkotóra bíznám. Az biztos, hogy az anyukájával Miranda Blackstone-nal nagyon jó kapcsolata van, viszont a többi szabadon alakítható. Nagyon várjuk, nem csak én, hanem az anyukája is, meg a még készülő testvérei. Ha megtetszett a karakter, kérlek dobj meg egy pm-el, hogy megérkeztél, és ha kérdésed lenne arra is szívesen válaszolok. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Kis hercegnő | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |