New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 465 felhasználó van itt :: 18 regisztrált, 0 rejtett és 447 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Amber Fleming
tollából
Ma 17:56-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:54-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
Roman W. Hemlock
tollából
Ma 16:47-kor
Sofia Carmona
tollából
Ma 16:29-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Ma 16:03-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Kicsi a világ… - Sarah & Brant
TémanyitásKicsi a világ… - Sarah & Brant
Kicsi a világ… - Sarah & Brant EmptySzer. Jan. 24 2018, 14:13
A potenciális versenyhelyzet fölött… (potenciális a francokat, most aláztam le sokadszorra) a tekintetem összetalálkozik a haveréval, aki már sík részegre ázott a faszom-se-számolja hányadik korsó sörtől. Amíg ő röhögve vigasztalódik a vereség miatt, seggel támaszkodva az asztal szélén, addig én a We will rock you-val egyértelműsítem a győzelmem. Odaszólok a zenegép mellett posztoló köcsögnek, hogy ugyan már nyomja be az ominózus dalt. Van olyan kedves és eleget tesz a kérésnek, mire a zene felzúg a hátamban a gépből.
A haver gúnyosan horkantgat, hogy előre iszom a medve bőrére, holott az övé már rég veszett ügy. Megadom neki a kegyelemdöfést, és sorozatban beküldöm a biliárdgolyókat a helyükre, aztán elégedett vigyorral a képemen egyenesedem föl.
- A vesztes fizet. – veregetem vállon Roy-t. Nem túl erősen, mégis leborul a helyéről, és kifekszik előttem.
- Na bazd meg… – dünnyögöm félvigyorral a képemen, ez meg csak röhög ott lent magában.
Hagyom kibontakozni a szerencsétlent, hadd fetrengjen, innen már nem eshet lejjebb.
- Felsegítenél?... – nyögi aztán - …vagy örüljek, hogy nem rúgsz belém?
- Erre hadd ne válaszoljak. – szívom meg az orrom, mire elfektetem a dákót az asztalon, és ennek a baromnak a hóna alá nyúlok, hogy felhúzzam.
- Inkább ülj le. – javaslom, mire elengedem. A saját poharamért kapok, hogy a fenekére nézzek.
- Odakísérsz, anyuci? – vihog, miközben támolyogva elindul a bárpult felé, és elkapja a szélét, hogy rátehénkedjen.
- Menj anyádba… – böffen ki belőlem a röhögés. - Hé, Jeffrey! – kiáltok oda a pultosnak - Ne adj neki többet! – hacsak nem akarja, hogy itt aludjon a lépcsőjén, mert én nem fogom hazavontatni.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Kicsi a világ… - Sarah & Brant
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kicsi a világ? Martina & WuXie
» Brant Efrain
» Brant && Raana
» Eliot Bailey - te és én a világ ellen
» Kicsi lánykánk

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: