New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 519 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 508 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Logan son of a bitch Doyle
TémanyitásLogan son of a bitch Doyle
Logan son of a bitch Doyle  EmptyVas. Jan. 21 2018, 01:11

Logan Doyle

Scotch. On the rocks.

Karakter típusa: Keresett
Teljes név: Logan Doyle
Becenevek: Seggfej
Születési hely, idő: Chicago, 1985
Kor: 33
Lakhely: Manhattan
Szexuális beállítottság: Hetero
Családi állapot: Single
Csoport: Bűnöldözés
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: -
Ha dolgozik//Munkabeosztás: Detective
Ha dolgozik// Munkahely: NYPD DEA
Hobbi: Pia
 Egy utolsó, önző rohadék vagyok. Nem az a fajta akit a filmekben látsz. Ne nézz így rám, tudod miről beszèlek. Ti nők gondolkodás nélkül estek szerelembe a seggfejekbe, mert a film végére kiderül, hogy a mocsoknak aranyból van a szíve és csak azért viselkedik úgy, mint egy szemétláda mert fél bárkit is közel engedni. Oh, én közel engedlek édesem, csak ne legyen rajtad ruha. Én a filmbéli érzéketlen f*sz vagyok aki lelövi a kutyát. Remélem érthető vagyok. Addig vagyok az ágyadban amíg az én érdekem szolgálja és ez kb igaz az életem más területeire is. Miért lettem akkor zsaru? Mert jól fizet. Plusz annak idején vagy zsarunak mentél vagy pedig megrohadtál a nyomorban. Miután pedig szétvertem apámat amikor kezet emelt rám, a zsaru létet választottam. Ennyire egyszerű.
A pofámnak hála nincs nehéz dolgom az olyan kisasszonyoknál, mint te is vagy. Akik kalandra vágynak ès lázadni akarnak, hogy megmutassák anyunak ès apunak, hogy ők bizony felnőttek. Én nem bánom.
Ami meg a zsaru létet illeti. Nem vagyok valami nagy csapatjátékos de ha követed a játék szabályaim akkor egy életre benne vagy. Ha nem akkor tönkreteszlek. A választás a tied. Leginkább próbálj meg nem az utamba lenni és akkor rendben leszünk. Most pedig menj haza. Nincs kedvem a képedhez kölyök.

Fuck off

Clara már jól ismer. Tavaly nyáron kezdett itt melózni és hamar kitanulta a szakma fortélyait , na meg azt is, hogy kinek és mit szolgáljon fel. Okos nő és bírom a humorát. Kevés embert viselek el magam körül és még kevesebb nőt. Ő valamiért kivétel. Épp a legújabb fogyókúrájáról magyaráz, amikor egy idiòta az arcába tol egy 20ast, jelezvén, hogy rendelni akar. – Héy, mi lenne ha kiszolgálnál és nem a szádat jártatnád kismalac? – Clara nem azok közè a nők közé tartozik akiknek nincs egyéb okuk diétázni, minthogy képeket töltsenek fel magukròl. Claran van legalább húsz kilò plusz de ő ennek ellenére elmosolyodik, elveszi a pènzt és berakja a tálba amin nagy betűkkel áll: Clara álom cipője. – Mit adhatok? – a hülyèje jelenetet rendezne de a Clara mellett dolgozò Mark előrehajol. – Rendelj vagy húzz innen. – Persze a srác tùl fiatal és inkább a rendelés nellett dönt ès még fizet is azon felül amit Clara bezsebelt. – Szóval hozzájárulsz a cipőmhöz vagy mi lesz? – löki elém a tálat és egy pohárral a tullamore drewból legalább hat jégkockával. Belekortyolok. Nincs is jobb, mint az olcsò írnél. Előhúzok egy huszast és a tálba dobom. – A következő kört te állod. – bòlint és tovább folytatja ott ahol abbahagyta. Hiányzik neki a csoki. Szerintem meg egy jó d*ugás.
Csupán egy òrával ķésőbb Clara végez és elköszön. Megìgérteti velem, hogy nem megyek haza kocsival. Mikor kilép, sírva fakad. Nem megyek utána. Helyette rendelek még egyet. Mark levágja elém az italt. – Záròra Doyle. Menj haza. – zavartan nézek az òrámra. Hiszen Clara csak most végzett. A telefononra siklik a tekintetem. Hajnali egy. Clara òrákkal ezelőtt végzett. Mire észbe kapok már hazafele tántorgok. Nagy nehezen de tárcsázom a számot. Szükségem van rá... jobban mondva s szájára a far*amon. Ő meg soha nem mond nemet. Most sem kell megismételnem magam. Hàla a jò égnek nem a beszédes fajta. Inkább sikolt. Már amikor nincs tele a szája.
Reggel, meglepő módOn elég korán ébredek és most először még a lakásomban találom. Tusol. Ha. Átlépek a szarjain és felrakok egy kávét magamnak. Mikor lehajolok, hogy kihúzzam az alsó fìòkot, veszem csak észre a drogot a parkettamon. Az nem az enyém. A  kávével a kezemben várok és nagyot nyelek mikor kilép. – Le vagy tartóztatva.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Logan son of a bitch Doyle
Logan son of a bitch Doyle  EmptyVas. Jan. 21 2018, 10:51

Gratulálok, üdv nálunk!

Logan! Very Happy Először is üdvözöllek köreinkben, hiszen mindig öröm az új tag. Very Happy A sok bűnöző után gondoltam felfrissülés lesz egy rendőr, de úgy tűnik tévednem kellet Very Happy Paige énem most kiugrik bőréből, hiszen pontosan azt hoztad, amit vártam Logan son of a bitch Doyle  2624752903 Teljes mértékben olyannak készült el, mint én álmodoztam róla Logan son of a bitch Doyle  2624752903 HAgylak foglalózin, aztán mehetünk bajt keverni az utcára Very Happy

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Logan son of a bitch Doyle
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Cheryl Doyle
» Logan K. Whitfield
» See you again ~ Liv&Logan
» Logan Mills
» Logan Q. Callahan

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: