”We're killin' strangers, so we don't kill the ones that we love…”
Karakter típusa: saját Teljes név: Gabriel Blaze Becenevek: Gabe, Mephisto Születési hely, idő: San Diego, 1981.jan.18. Kor: 37 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: heteroszexuális Családi állapot: egyedülálló Csoport: Törvényszegő Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: az élet iskolája [b][u]Ha dolgozik//Munkabeosztás: bérgyilkos Ha dolgozik// Munkahely: bárhol lehetek Hobbi: kirándulás, filmek
Mindenki döntse el maga, hogy mit tart jó, vagy rossz vonásnak a jellememben: Profi bérgyilkos vagyok. A munkámban pokolian elhivatott, következetes és alapos. Sosem hagyok nyomot. Félelmet, kegyelmet nem ismerek. Ahogy a becenevem is elárulja, maga vagyok az ördög. Egy titokzatos, intelligens ragadozó. A legjobbak egyike, épp ezért nem kis tarifával dolgozom. Szép summát halmoztam már össze, mégsem folytatok hivalkodó életmódot, hogy megőrizzem az inkognitómat. Megbízóim mind a felső tízezerből kerülnek ki; üzletemberek, politikusok, drogkartellek vezetői stb. Kiválóan bánok a lőfegyverekkel, és a közelharcokban is jeleskedek a küzdősportokban való jártasságomnak hála. 188 cm magas, 90 kg vagyok. Sportos alkatomat a rendszeres edzéseknek köszönhetem. A hajam, és a szemem színe barna. Keménykötésű fickó vagyok, aki egyáltalán nem szívbajos. A higgadtságom legendás. Anyai ágról spanyol vér csörgedezik az ereimben. Ha munkáról van szó, kőkemény, szigorú és morózus, de a mindennapokban egy közvetlen, jó humorú, már-már kedvesnek mondható fickó vagyok, akiről még a saját anyja sem mondaná meg, hogy miből él. Nyugodtan alszom, a hivatásom miatt sosincs bűntudatom. Imádom a munkámat, és eszemben sincs felhagyni vele. Egyelőre.
We're killin' strangers, so we don't kill the ones that we love…
Része vagyok egy rendszernek. Egy erőszakos, korrupt rendszernek, amiből már sosem fogok kiszállni. Lehet nem is akarok. Több tucat embert öltem meg. Már nem is emlékszem, hogy pontosan mennyit. Igazi profi vagyok és a munkámat mindig busásan honorálják. Lassan már 10 éve, hogy beléptem ebbe a sötét világba. Megszoktam az álneveket, vagy épp a névtelenséget. Most épp Gabriel Blaze-nek hívnak. A hivatásomból következik, hogy roppant óvatos vagyok. Általában más-más kocsival járok. Büszke vagyok rá, hogy a verdám alapján senki sem tud beazonosítani. Mint ahogy azt sem lehet tudni, pillanatnyilag éppen hol lakom. Muszáj a körültekintés, mert a nyomomban vannak a sáros FBI-osok. Meglovasítottam néhány milliójukat, amit ugyancsak sérelmeznek. Tisztában vagyok vele, hogy azok, akik engem akarnak levadászni, ugyanilyen profik, mint én, és rengeteg energiát meg időt feccölnek abba, hogy információt gyűjtsenek rólam, csakhogy megtaláljanak. Gyakran váltok telefonszámot és email címet. Szisztematikusan eltüntetek magam mögött minden nyomot. A fejemre vérdíjat tűztek ki, aminek az árfolyama napról napra egyre emelkedik. Ráadásul bizonyos bűnszervezetek is keresnek, mert szeretnének felbérelni. Jelentést kapok arról, hogy kik keresnek. Ne kérdezd, kitől és hogyan, nem árulom el az összekötőm kilétét. Mindig mindenről többet tudok, mint amennyit az újságok megírnak. Mégis úgy tűnik, mintha semmi kapcsolatom nem lenne a hétköznapi világgal. Legfőbb elvem, hogy minden probléma orvosolható egy kis kenőpénzzel. Nem gond, ha elveszted az ideiglenes tartózkodási engedélyedet, pikk-pakk elintézik, hogy legyen új, amerikai vízumod. Csak ismerni kell a megfelelő személyt. Ez az én valóságom, ahol két lehetséges válasz létezik: halál és hatalom. Korrupt politikusok, mocskos zsaruk, bukott celebek, bűnös CIA ügynökök és a dekadens uralkodó osztály többi tagja mindenütt. Én látom a világ valódi arcát, ahol az emberek csupán játékszerek, eszközök a láthatatlan erők és háttérhatalmak kezében. Ebben a játékban mindenki a túlélésre hajt. Lehet, hogy fájdalmas az igazság, de ez van. Nincs semmiféle hazugság a történetemben, sem félreértés. Egy ideig az amerikai kormány titkos fegyvere voltam. Részt vettem több speciális kiképzésen az FBI-nál. Innen ismerem őket és az alattomos módszereiket. Értek a lőfegyverekhez, és a küzdősportokhoz. Mit vársz egy mesterlövész bérgyilkostól? A legjobb vagyok. El sem tudod képzelni, a szervezett bűnözés miért és hogyan ágyazódik be a gazdasági és politikai elit mindennapjaiba. Ember embernek gyilkosa, nem tudhatod melyik egyenruhás rendőrben vagy öltönyös ügyvédben bízhatsz meg. Gyakorlatilag senkiben, higgy nekem. Mindent, de mindent az égvilágon a pénz mozgat. Ahogy engem is. Szörnyetegnek tartasz? Nos? Igen? És félsz tőlem? Jól teszed. Hogy honnan a név: Mephisto? Még az összekötőm aggatta rám. Félre ne érts, semmi bajom vele. Tetszik. Mephistopheles mítoszából származik. Dr. Faust egy éjjel megidézte Mephistophelest, azt a pokolbéli ördögöt, aki Lucifer legkedvesebb gyermeke. Jómodorú démon, mely elegáns külsejű emberi alakot öltve jelenik meg. Gyűlöli a fényt, cinkosa a sötétség. Ő intézi a pokol ügyes-bajos dolgait, míg a Nagyfőnök elfoglalt. Summa summarum, az összekötőmtől megkaptam, hogy olyan vagyok, akár Mephistopheles: a végrehajtó és a lelkek elragadója. Van benne valami…
Apró betűs megjegyzés, avagy a túlélés „tízparancsolata”: - Ragaszkodj az elveidhez! Hosszú távon megéri. - Szeresd a munkádat, akkor egész életedben nem kell egyetlen napot sem dolgoznod. - Dugd el a fegyvert, és segítsd át az öreget az utcán! - Hogy ne végezd egy kocsi csomagtartójában, kerüld a hivatali intrikákat. - A magunkfajta nem jegyzetel. Pallérozd az elméd, és légy tájékozott. Nem, Platón nem az a fószer, akinek swingerklubja van a Riviera Street-en. - Fő a bizalom. 3 ember akkor tud titkot tartani, ha 2 közülük halott. - Temetésekre járni jó dolog, amíg nem téged temetnek. - Vedd észre a lehetőségeket! Szarból nem csak várat lehet építeni, bombát is. - Az ingujjadat tűrd fel, de a nadrágod ne told le. - A szókincs sokat számít… Most akkor kifényezted a kocsid kipufogóját vagy megdugtad? - A Szívességek Bankja fizeti a legnagyobb kamatot. - Ha nem akarod a varázsgolyót, ne legyél egyetlen jó ötlet hóhérja sem! - Ásd el a csatabárdot, de ne a másik fejében. - A feltûnési vágy könnyen végezhet az emberrel. - Hozz határozott döntést. Ragadd meg a szarvánál a bikát, és tépd le a golyóit! - A rossz döntés jobb, mint a semmilyen. - Légy rugalmas. Csak végezd el a munkát. - Ha túl gyakran forgatsz köpönyeget, biztosan kiráznak belõle. - Ha a gyõzelmet nem követi egy újabb, az olyan, mint az ebéd desszert nélkül. - Mindig a belső sugallatra hallgass. Attól, hogy valaki azt állítja, még nem biztos, hogy megéri egy üzlet. - Mindenre megvan a megfelelõ ember. - Végül ne feledd a 11. parancsolatot: Ne hagyd, hogy elkapjanak
Gabriella! Csodálatos irasodnak köszönhetően csak úgy faltam a szavakat. Egy izgalmas elotortenet és még izgalmasabb emberrel bővül New York közössége. Bocsátott kerek a várakozással töltött perceket orakert . Nem is tartalak fel tovább hiszen biztosan vannak már terveid foglalozz és mehetsz bunozni a városba. Viszont csak óvatosan vannak ám itt rendőrök is