New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 191 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 177 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

in every shit there is someone good // Bambi&Arthur
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
TémanyitásRe: in every shit there is someone good // Bambi&Arthur
in every shit there is someone good // Bambi&Arthur - Page 2 EmptyHétf. Jan. 01 2024, 14:52

Arthur & Bambi
find your fire
szavak száma: 299 zene: wild ones megjegyzés: this is how i look

-Nem nem. A kávémról nem mondok le.-Hiszen ez a friss ébredés utáni lendület nagy valószínűséggel kifejezetten véges, nem szeretnék egyszer csak leereszteni, mint egy lufi és egy kis koffein segít majd. Elpörögni ennél jobban úgysem fogok csak késleltetem egy kicsit a kimerülést illetve elkerülöm majd a reggeli utáni kómázós állapotot.
-Igen ez így tökéletesen hangzik.-Bólintok egyet elégedetten. Hiába veszi az ember a legdrágább jegyet az sem jelent bejutást mindenhova, ha viszont Arthur VIP vendége leszek azzal már tényleg oda megyek ahova csak akarok, nyilván ésszerű keretek között.
-Persze, hogy tudok, ha akarok. Azt mondják kifejezetten mogorva arcom tud lenni, főleg ha nem figyelek oda és elbambulok egy kicsit.-A vállaimat megvonva nevetek egy rövidet. Anya sokszor mondta már, hogy néha olyan vagyok, mintha Tim Burton rajzolt volna majd amikor elmosolyodok, akkor már jobban hasonlítok egy Disney hercegnőre. Egyébként szerintem ez egy kifejezetten hasznos vonásom, hiszen mindenkinél azt alkalmazom, amire éppen szükségem van.
Két kávéval térek vissza az asztalhoz és foglalok helyet a tányérom mögött miután letettem a csészéket.
-Nem mintha bárhonnan elkéstél volna, így is bőven fiatal vagy még. Persze.. tudom. Mindig van valaki, aki fiatalabban megteszi a nagy lépést, de szerintem minden akkor történik, amikor eljön az ideje.-Attól, hogy valamit nagy szeretnénk vagy próbálunk sürgetni még nem biztos, hogy hamarabb megkapjuk vagy elérjük. Annál nincs rosszabb, mint amikor eléred a céljaidat, de még nem állsz rá készen.
-Nehéz lesz apád árnyékából kibújni és megfelelni az elvárásoknak az egyszer biztos. Szerintem ezt próbáld meg ignorálni, amennyire csak lehetséges, hiszen ha folyamatosan ezen feszülsz, csak megnehezíted a saját dolgodat, az pedig sehogy sem visz előrébb.-Ezt könnyű mondani, de annál nehezebb meglépni. Tudom én.
-Kijár még a versenyeidre?-Érdeklődök két falat között, amit utána leöblítek egy korty kávéval, amibe azt hiszem nem tettem elég cukrot, de most már mindegy, jó lesz így nekem.

Bambi Douglas
「R」
mind álarcot viselünk
Bambi E. Douglas
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
in every shit there is someone good // Bambi&Arthur - Page 2 7a1229d3d1b00c7415d318ffd2bfc78a5876b8b7
in every shit there is someone good // Bambi&Arthur - Page 2 74a346576cf7fee48e794218452be57b30f7660a
★ kor ★ :
21
★ elõtörténet ★ :
The heir of the Devil.
★ családi állapot ★ :
I'm riding
solo
.
★ lakhely ★ :
Hudson Yards, Manhattan
★ :
in every shit there is someone good // Bambi&Arthur - Page 2 Abbd6b83b51e1dc1ec01d686863273508b1d44ac
★ idézet ★ :
"Can someone, please, be proud of me? Like...
fuck
..I'm trying."
★ foglalkozás ★ :
Student & Business Heir
★ play by ★ :
Jessica Alexander
★ hozzászólások száma ★ :
66
★ :
in every shit there is someone good // Bambi&Arthur - Page 2 507e3f5795959c2b0073915083b37f3fd5cba440
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
TémanyitásRe: in every shit there is someone good // Bambi&Arthur
in every shit there is someone good // Bambi&Arthur - Page 2 EmptyHétf. Jan. 08 2024, 21:45

Bambi & Arthur

MIlyen mázli,hogy aarátaimatbe tudom jutttani szinte bárhova a paddockon belül,csak egy névkell egy listára, aztán annyi. Az étterem szerencsére nem ilyen hely, de ezt is azért  jócskán meg kell fizetni, így nem sokan jutnak ide, ami az én szerencsém. Nincsen annyi kíváncsi szem, bár így is akad, mennyire várom, hogy végre ne én legyek az, aki vonzza a tekinteteket, bár ez még csak rosszabb lesz és nekem majd meg kellene birkózni vele.
Bambi elég nagy löketet ad az energiáival, ami menő, de ugyanakkor irigykedek is, hogy nekem ezek most valahol a távolban vannak kirándulni.
- Inkább mosolyogj az jobban áll, bár itt lehet jobban örülnék neki ha mogorva lennél, ha valaki furán néz ránk, legalább nem mernek majd idejönni hozzám. - nevetek fel én is, és elképzelem, ahogy a kis törékeny lány ránéz egy két rajongómra, azok meg inkább elsétáltak mellettünk, mintsem köszönjenek és képet kérjenek. Megtartom magamnak testőrnek.
Az apám féle nyomás, nem is volt olyan nagy nyomás sokak szerint, mert ő csak az én érdekeimet nézte, sosem azt, hogy lépjek a nyomdokaiba , de az árnyékában kellett éljek egy ideig, és szerintem még mindig ott vagyok.
- Elkésve ugyan nem vagyok, de a többiek már korábban kezdték fiatalabb korukban, vagyis egy két versenytársam és nekik nagyobb rutinjuk van már most, és ugyanannyi idősek, mint most én, ez hátrány, és ezt apám nem győzi kihangsúlyozni. Biztos vagyok benne, hogy egy kicsit több önbizalmam lett volna ehhez a nagy felhajtáshoz, akkor előbb itt vagyok, de mindig volt egy visszatartó erő. - és az a közönség volt, akik  szeretnek, de tudom, hogy mennyire kell feléjük majd kapálóznom, hogy elnyerjem ennél is jobban tetszésüket és az nekem annyira sosem feküdt, de majd megtanulom.
- Nekem talán nem is a kilépés mögüle lesz nehéz vagy volt, most nem tudom ezzel hányadán állok, mert ezzel már most igyekszem nem foglalkozni. Inkább a felhajtás az ami nehéz, ezt mondtam is már, de megszokom, mindent megszokok és akkor nem lesz semmi ami akadály lenne, van egy egész telem addig, és a tesztelések alatt majd magabiztosabb lehetek. - reménykedek, mert más most nem maradt, hogy az agyam befogadja ezt a sok újat, amire igazából egész életében készültem, ez mennyire gáz már.
- Nagyrészt kint van igen, ha messzebb megyünk, akkor nem mindig tart velünk, szinte mindig megjelent eddig, de nem volt olyan sok verseny, mint majd jövőre lesz. Meglátjuk mennyit tud majd ott lenni. - vonom meg a vállam, nekem sosem volt fontos, hogy ki van ott és ki nem, legalábbis ezt hangoztattam, de közben szerettem látni, amikor a dobogón álltam, hogy büszkén néz rám és integet nekem. - De a következő idény más lesz, lehet nem akarom majd, hogy nagyon ott legyen, túlságosan sok lesz a stressz és a jelenléte nem segít. Tudod a láthatatlan nyomás? - teszem fel a költői kérdés, amivel ő is nagyon jól tiszában van.
- Otthon el kell jönnöd velem  a vidámparkba, fura késztetést érzek, hogy dodgemben szarrá karabolozzalak.- nevetek fel és magamba tömök egy nagy adag reggelit. - Hozhatsz több embert, úgy izgalmasabb levadászni valakit. - kacsintok rá, mindig is olyan volt nekem ő,mint egy női haver, akivel ugyanúgy lehet hülyülni is, mint a srácokkal, mert nincsen kényesség, hogy letörik a körme.

BEE
mind álarcot viselünk
Arthur Gallo
Sport
ranggal rendelkezem
★ :
in every shit there is someone good // Bambi&Arthur - Page 2 4464230e8ba7fd5c3e54dfdb4957c42c151492f5

in every shit there is someone good // Bambi&Arthur - Page 2 Af2a3e44838213833fdde099d170d9e46328b24e
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
in every shit there is someone good // Bambi&Arthur - Page 2 Mclaren-mcl36-2022
★ lakhely ★ :
Monaco, NY
★ :
in every shit there is someone good // Bambi&Arthur - Page 2 Ccfc764bdd78c70bfc35db1b7adf7bb2b903b7d1
★ foglalkozás ★ :
F1 driver - McLaren - Papaya Team
★ play by ★ :
Oscar Piastri
★ hozzászólások száma ★ :
84
★ :
in every shit there is someone good // Bambi&Arthur - Page 2 967af144a4c54f38e5b1ac145f278feae73825be

in every shit there is someone good // Bambi&Arthur
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Well... shit
» Almost 10 year. Holly shit!
» when shit hits the fan
» Sebi & Bambi
» Home, sweet shit

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: