New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 322 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 308 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

slippery slope - Kira & Alfonso
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
TémanyitásRe: slippery slope - Kira & Alfonso
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 EmptyVas. Nov. 12 2023, 14:04

Alfonso & Kira
Számára azért lényeges ez a kérdés, mert Alfonso válasza meghatározza azt, hogy a továbbiakban mennyire adjon a szavára. Hiszen, ha annak a nőnek is mondott ilyesmit, akkor ugyebár megcáfolta önmagát, s a szavahihetősége nem annyira tiszta, mint állítani szokta. A másik opció az, hogy szavai megcáfolhatatlanok, akkor viszont érzései még mindig vannak az iránt kinek elsőként mondta ezeket. Az pedig nem ő lenne.
A válaszra csak bólint, de nem mond semmit. Szemében csak azért nem látszik a megnyugvás, mert a fáradtság keveredik az újabb tabletta iránti sóvárgással. Tudja jól, hogy nem csaphatja ki azzal a biztosítékot az olasznál, hogy bevesz egy gyógyszert, így lassacskán kényszeres cselekedetekkel kezdi el elnyomni a vágyat. Többször birizgálja a haját, tördeli az ujjait, beharapja a száját, végül enged a csapból egy pohárnyi vizet, amit lassan fel is hajt, míg Alfonso beszél.
– Barát – és muszáj ezen felhorkannia, mert sok minden szót tudna használni, de ezt speciel biztosan nem. Ez pedig nem annak szól, hogy Alfonso szavait kérdőjelezné meg, hanem inkább a nőnek, akit így ismeretlenül is képes megítélni és mondjuk ki, utálni. Az, hogy nap, mint nap szembesül azzal, hogy nők százai fordulnak a férfi után és rebegtetik meg a szempillájukat merőben más, mint amit a születésnapon látott. Finom vonások, aprócska gesztusok, melyekről messziről is látni lehetett, hogy nem megjátszottak, hanem elég jól begyakorlottak. Ezek a jelek nem ugyanazok, amit egy hétköznapi nő küld a férfi felé, hanem sokkal több van bennük és meg kell vallania, hogy kicsit sem tetszett számára a látvány. Fabiola a legjobbkor talált be nála ahhoz, hogy elbizonytalanítsa, pontosabban az amúgy is ott lévő bizonytalanságát növelje. Az pedig, hogy Francesco halálhíre végett ez ott és akkor nem lett megbeszélve, talán még mélyebben befurakodott a bőre alá, az elméje mély bugyraiba.
Pedig ő nem akar ilyesmivel foglalkozni, főleg, hogy a nő nincs jelen az életükben. Számára fontosabb az, hogy a hétköznapjai lendületesen, az eltervezettek szerint haladjanak, mint az, hogy ilyen apróságokon rágódjon. Mégis ki kell böknie, hiszen ez sokkal jobban benne van a mindennapos gondolataiban, mint Francesco és a halála.
– Mondtam már, hogy csupán csak kimondta, amit mindenki más is gondolt – ennél bővebben nem ment és nem is fog belemenni. Ő nem akar tüzet szítani barátok között, mert ha valaki, hát az a nő nem lesz, aki miatt régre nyúló barátságok mennek tönkre. Talán egyet kivéve, mert az jelenleg nincsen semennyire sem ínyére. - Lényegében több, mint a fele nem volt új információ, mert tisztában voltam vele. Az, hogy a tekintetemet rátok irányította.. Nos, ki tudja miért volt éppen ilyen kedve - vonja meg a vállait, mintha ebben a pillanatban már nem is érdekelné ez a történet szál. Nyilván nem így van, de nem fog kérdésekkel mélyebben belefolyni ebbe, hiszen Alfonso nem érdemli a féltékeny barátnőt az oldalára. Ő pedig megpróbál felérni ahhoz, akit igen.
thx.

Alfonso Deluca imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Kira Mae Adams
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 029035ea7172abaca737dbc08d26f1c05c3b67a1
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 Cd1c876486ec1a7be16190e8bc84c093e48cda6d
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
This isn't a Cinderella story
★ családi állapot ★ :
Shot guns and roses
Make a deadly potion
Heartbreak explosions
In reckless motion

slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 6091aea1d694f9c06efcb0660ee54a7f695a1a2c

I fell in love with the devil
And now I'm in trouble
I'm underneath his spell
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 Tumblr_inline_nzv6h0AtBF1rifr4k_500
★ foglalkozás ★ :
Sebész rezidens
★ play by ★ :
Adelaide Kane
★ hozzászólások száma ★ :
286
★ :
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 Edb91dd0b07dce18af1f1c1587efa2690252ba42
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 EmptyHétf. Nov. 13 2023, 19:39

“In the sea of lovers without ships. And lovers without sight. You're the only way out of this. Sea of lovers losing time. And lovers losing hope. Will you let me follow you?. Wherever you go.. Bring me home”

Annyi mindenről beszélhetnének, aminek értelmét is látná, sőt, ő ezeket szeretné első körben tisztázni, úgyhogy rá nem túl jellemző módon, kissé értelmetlenül áll néhány percig a témát illetően a másiktól nem is olyan messze. Nem akar Briseáról beszélni, de csak azért nem, mert látja a lány minden vonásán, mit váltott ki belőle, ezért feleslegesnek érzi szóban tartani a másik nőt, Kira mégis megteszi.
Ha bárki másról lenne szó valószínűleg felhúzná magát, hiszen Alfonso úgy látja, éppen eleget bizonyította, mennyire csak és kizárólag Kirára van szüksége az életében, valahogy úgy tűnik, mégsem ért még célt a másiknál teljesen, ami ennél a férfinél már alapkő szinte. De mivel Kiráról van szó, és a környezete is bőven érzékelte, mennyire képes elengedni neki szinte mindent, most sincsen ez másként. Ha más nem, hát gonoszság volna ilyen állapotban még rá is förmednie a másikra, pedig a türelme bárki mással vékony cérnaszál csupán, hozzá viszont tengernyi van szinte mindig. Semmi nem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy nem verte ki a balhét a gyógyszerek miatt, pedig ott valóban kétszázas lett a vérnyomása pillanatokon belül.
Úgy dönt, hogy nem feszegeti tovább Fabiolát, mert tekintettel arra, hogy még nem beszélte át vele ezt a dolgot, nem akar megint mérges lenni rá. A közegnek most össze kell tartania, minden egyes szereplőnek, ezért Alfonso muszáj, hogy eltegye egy polcra a sértettségét, és elővegye majd, amikor érdemben tudnak is vele foglalkozni. Semmilyen látható sérülés nem lehet a hálójukon, különben New York hamar odalesz, ha jól sejtik, hogy a szicíliaiak ide vágynak valójában.
Odalép a másik elé, és nyugodt légzéssel, nyugodt hangon kezd az egyik vizes tincsével játszani, éppen csak egy kicsit és finoman, miközben a tekintete a fekete hajszálakat vizsgálják.
- Miért nem nekem hiszel? - Minden joga meglenne, hogy magára vegye az egészet; sokszor bizonyította, hogy az érzései tényleg elsöprőek, a másik vonzása szinte néha már fájdalmas a számára, és még mindig itt van, nem rohant el, nem akarja megtagadni, hanem csak Kira kell neki és senki más. Az ő szavai viszont nem másznak olyan erővel a másik bőre alá látszólag, mint Fabioláé, amit őszintén nem ért.
- Amit láttál, annak a nagy része színjáték volt egyébként is. A közegnek kellett a botrány, nekem meg kézenfekvő volt, mert tudtam, mi jön azután. Tökéletes terelés volt. - Az egész nápolyi közeg előtt van mindig több lépéssel, de Kira más; őt nem tudja beelőzni, sőt, állandóan meglepi dolgokkal, legyen az féltékenység, gyógyszerek, vagy, hogy hány alkalommal tud ténylegesen elrohanni előle.
- Nem látod, mit művelsz velem? - Kérdezi végül annyira csendesen, hogy szinte súgja a szavakat a másik ajkaira, pedig nincsen annyira közel most, hogy ezt ténylegesen meg tudná tenni. Elengedi végül a tincset, és ekkor emeli fel a tekintetét a lányra, hogy a szemében ott legyen minden. Huszonnégy éves a másik, mégis térdre kényszerítette Alfonso Delucát, olyan szinten, hogy a világa körülötte forog, mégis, mintha bizonyítania kellene, hogy a szemellenző tényleg ott van, és nem lát, nem hall semmi mást, csak Kirát.
Kira & Alfonso

Kira Mae Adams imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Alfonso Deluca
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 E275f022292c5d53a06523ff3038d283c41b173d
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 6bebac9550eb42fc6703296005c542ef14becd5a
★ kor ★ :
43
★ elõtörténet ★ :
"The fault, dear Brutus,
is not in our stars,
but in ourselves."
★ családi állapot ★ :
Forgive me, that I sit in silence
I will say nothing, when you scream
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 582dd88f77186dbfdfb37ad3db0db069ba79befb
And often...
I can see in your eyes that
You want to be somewhere
Where we don't exist
★ lakhely ★ :
Long Island, East Hampton
★ foglalkozás ★ :
a The Mirage tulajdonosa
★ play by ★ :
Henry Cavill
★ szükségem van rád ★ :

slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 Ezgif-com-gif-maker-4
underneath the lemon trees
339
★ :
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 05d7038e101aeff8ae421cb496400dc29d20761a
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 EmptyHétf. Nov. 13 2023, 21:27

Alfonso & Kira
– Színjáték? - és pontosan ugyanúgy horkant, mint a barát szónál. – Nem volt elég, hogy engem odavittél még kellett egy kis színjáték is? Egy pillanatra azért eszedbe jutott, hogy egy ilyesfajta színjáték nekem, hogy eshet?- és érdeklődve néz a másikra, annak ellenére, hogy annak tekintete még nincs az övében. – Vagy esetleg arra nem gondoltál, hogy majd én látom? Túl korán értem vissza? – ez sajnos egy olyan lejtő, amire felült és igyekszik elnyomni magában, nem kimondani ezeket, de a szája csak jár, mintha annyira muszáj lenne neki.
- Hiszek én neked, nem ezzel van a probléma - s ezt annak ellenére mondja, hogy tudja jól, az olasz mennyire nem fogja ezt befogadni. Kira sem tenné azok után, hogy előtte ilyen kérdéseket szegeznek neki. - Az a gond Alfonso, hogy miközben én a titkos kis légyottunkból szedtem össze magam, te a volt jegyeseddel incselkedtél. S mondhatod nekem, hogy ez színjáték volt, el is hiszem, hogy a részedről az. De nem gondolod, hogy rám nézve megalázó is? – és ezt nem Fabiola mondta, mert ő ilyenekkel nem traktálta. Ezt Kira elég ostoba agya tette össze apránként, mert ott nem is volt ideje felfogni az események sűrűségében.
Halk sóhajt présel ki ajkai között, mikor végre láthatja a másik tekintetét. Sok mindent lát benne, annak ellenére, hogy a saját szemei most teljesen ködösek. Egy nem létező dolog úgy fészkelte be magát a fejébe, mint egy élősködő és az a legnagyobb probléma vele, hogy valószínűleg hatalmas kárral lehet csak eltávolítani. Pedig ő nem akarja bántani ezt a férfit és tisztában van azzal is, hogy az olasz sem őt.
– Tudom, hogy szeretsz és hogy mindent félredobsz, ha rólam van szó – szólal meg végül halkan. – De attól félek, hogy egyszer csak rájössz, hogy ez nem az az élet, amire vágysz és nem lehetsz önmagad mellettem – mert erről van szó, nem? Alfonso teljesen más vele, mint bárki mással. Kira ezt az énjét ismeri ennek a férfinak és ezt veszettül szereti, de retteg attól a pillanattól, mikor az olasz rájön, hogy mennyire nem lehet az, aki valójában. Talán ezért kezdett el apró falakat emelni ismét maga köré és keres nem létező veszekedési alapokat. Nem akarja, hogy ő bántsák, ezért ő maga támad.
thx.

mind álarcot viselünk
Kira Mae Adams
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 029035ea7172abaca737dbc08d26f1c05c3b67a1
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 Cd1c876486ec1a7be16190e8bc84c093e48cda6d
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
Shot guns and roses
Make a deadly potion
Heartbreak explosions
In reckless motion

slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 6091aea1d694f9c06efcb0660ee54a7f695a1a2c

And now I'm in trouble
I'm underneath his spell
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ foglalkozás ★ :
Sebész rezidens
★ play by ★ :
Adelaide Kane
286
★ :
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 Edb91dd0b07dce18af1f1c1587efa2690252ba42
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 EmptyHétf. Nov. 13 2023, 21:53

“In the sea of lovers without ships. And lovers without sight. You're the only way out of this. Sea of lovers losing time. And lovers losing hope. Will you let me follow you?. Wherever you go.. Bring me home”

Összeráncolja a szemöldökét, mintha a dühe kezdene túlmutatni a türelmén, pedig nem ez történik, egyszerűen csak nem érti. Azzal a részével eddig is tökéletesen tisztában volt, mennyire nehéz helyzetbe hozta a másikat a nápolyi úttal; nem csak a teljes közegnek kellett magát megmutatnia a férfi oldalán, ráadásul külsősként, de Francesco halálhírébe sem avatták be előzetesen. Alfonso sejtette, hogy pont a születésnapja estéjére tervezi a gyilkosságot Alvize, mert mindenki ott volt, aki számukra fontos, így egyikük sem került olyan célkeresztbe, amit ne lehetne eltusolni. Mert néhány suttogás már elérte a férfi fülét, csak a mészárlás a temetésen, és az azóta fontosabbá vált szicíliai agyfasz mindenről elterelte a figyelmet és a gyanút.
Tesz egy lépést hátra, mert a közelsége nem javít semmit a másik gondolatainak irányán, úgyhogy teret ad neki, levegőt enged a tüdejébe, és megteszi azt a szívességet, hogy nem szívja el előle.
- A színjátékot a közeg várta el tőlem. Mégis mit láttál, amivel szerinted megaláztalak téged? - Mert az, hogy az exével beszélt, aki egyébként az egyik legrégebbi barátja, és végre méltóztatott eljönni a születésnapjára, Alfonso számára nem tűnik megalázónak. Éppen ellenkezőleg.
- Rólad beszéltem neki. - Mondja végül úgy, mintha a levegőt ki akarta volna fújni, de az a szavakkal együtt szakadna ki belőle. Kezdi magát felhúzni a helyzeten, és ezt nem tudná tagadni, mert Kira előtt nem szokott szinte semmit. - Arról, hogy mennyire biztos vagyok benned. - És a hitetlenség a hangjában nem annak szól, amit mond igazán, hanem annak, amiért mondania kell. Azt hitte, hogyha előre engedi a másikat, akkor át tud majd gondolni mindent, de megint rosszul játszotta ki a lapjait. A távolság gyógyszerekhez és abszurd gondolatokhoz vezetett, amiket nem tud látszólag eltüntetni semmivel.
- Úgy gondolod? - Mert a férfinek úgy tűnik, Kira egyáltalán nem fogja fel, mennyire szereti, és mit meg nem tenne érte. Ha tudná, nem Briseát vágná az arcába, hanem Francescot, a közeget, a családját, igazából bármi mást. De nem azt kérdőjelezné meg, milyen kapcsolat fűzi ahhoz a másik nőhöz, és az mit jelent. Mert olyasmit csak, amin a másik horkantana.
- Ha lenne erre esély, már rég megtörtént volna. - Mondja, miközben elkezdi törölgetni a még nedves testét, amivel eddig nem foglalkozott. Kira bőven próbára tette már a türelmét és mindenét az elmúlt időszakban ahhoz, hogy ha veszett ügy lenne, már kilépett volna belőle az elején. De olyan vak, hogy beleesik a szakadékba, és azt hitte eddig, ez teljesen egyértelmű a másiknak, az pedig most nem érinti jól minden agyfasz tetejébe, hogy ezek szerint ez nem volt elég.
Kira & Alfonso

mind álarcot viselünk
Alfonso Deluca
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 E275f022292c5d53a06523ff3038d283c41b173d
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 6bebac9550eb42fc6703296005c542ef14becd5a
★ kor ★ :
43
★ elõtörténet ★ :
"The fault, dear Brutus,
is not in our stars,
but in ourselves."
★ családi állapot ★ :
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 582dd88f77186dbfdfb37ad3db0db069ba79befb
And often...
You want to be somewhere
Where we don't exist
★ lakhely ★ :
★ foglalkozás ★ :
a The Mirage tulajdonosa
★ play by ★ :
Henry Cavill
★ szükségem van rád ★ :

339
★ :
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 05d7038e101aeff8ae421cb496400dc29d20761a
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 EmptyHétf. Nov. 13 2023, 22:14

Alfonso & Kira
S a közeg mindig előbbre való lesz, mondaná ki a szavakat, de inkább nem önt erre a tűzre olajat. Kira eddig is tudta, hiszen Alfonso is kimondta már, hogy így van. De talán most ér el hozzá igazán ez. A nő bizonytalan és ez rettenetesen frusztrálja, mert az életébe ennek az érzésnek nem igazán volt eddig helye. Ő mindig céltudatosan tervezett előre. Nem akart spontán lenni, nem akart úgy elindulni reggel, hogy fogalma sem volt arról, hogy hazaér-e az nap. A naptárja még mindig úgy néz ki, hogy órákra lebontva vannak megtervezve a napjai. Persze nem mostanában írta, hanem már hónapokkal ezelőtt, mert ő ennyire előre gondolkozott.
Mégis most itt áll a fürdőszobában, egy szál törülközőbe csavarva és olyan káoszt érez maga körül, mint még soha. Muszáj töltenie még egy pohár vizet magának, amit ugyanazzal a lendülettel tüntet el, mint az előzőt. Ujjait már látványosabban kezdi el tördelni, miközben a másik mozdulataira és szavaira koncentrál. – Hogy lehetsz annyira biztos bennem, amikor még én se vagyok magamban az? – teszi fel azt a kérdést, ami valószínűleg a legkevésbé illik most ide. De nem akar már a másik nőre szavakat pazarolni. Elraktározta, amiket a férfi mondott, bár valószínűleg az lenne a legjobb, ha inkább kidobná őket az ablakon.
– Ne haragudj rám, nem igazán vagyok az, akinek lennem kellene - sóhajtja végül a szavait lassan, de őszintén. – Teljesen széthullok, én nem vagyok ilyen – és még végig is mutat magán, mintha lenne valami nagyon kirívó dolog rajta. De nincs. Nem változtatott külsőleg magán semmit, még az Alfonsotól kapott ruhák is ott lógnak a vállfákon, s a sajátjait hordja. Nem azért, mert ne lennének szépek és tökéletesek, amiket a másiktól kapott, de nem érzi őket a sajátjainak.
– Én az egész életemet elterveztem és tökéletesen jól haladtam a céljaim felé, amíg nem jöttél te. Ne értsd félre. Iszonyatosan kellett, hogy valaki így kibillentsen, mert egészen biztos vagyok abban, hogy nem volt normális az ahogy éltem – s itt muszáj halkan elnevetnie magát, mert innen nézve most már nevetséges az, hogy egy könyvvel ment le az egyik legmenőbb klubba. De az ő volt. Most pedig úgy érzi, mintha hiányozna belőle valamit.
– Nem vagyok önmagam. És nem tudom, hogy ez a maffia dolog, Francesco, a temetésen történtek vagy a gyógyszerek miatt van-e így. De nem tudok egyedül visszatalálni. Szükségem van a segítségedre. Szükségem van Rád – nem akarja, hogy Alfonso félreértse. Nem akarja őt elüldözni, nem akarja távol tudni magától. Viszont nem tudja egyedül kideríteni, hogy van-e olyan középút, ami járható számára. De ki szeretné deríteni, hogy ha van, akkor mi az,
thx.

mind álarcot viselünk
Kira Mae Adams
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
Shot guns and roses
Make a deadly potion
Heartbreak explosions
In reckless motion

And now I'm in trouble
I'm underneath his spell
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ foglalkozás ★ :
Sebész rezidens
★ play by ★ :
Adelaide Kane
286
★ :
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 EmptyKedd Nov. 14 2023, 21:17

Az előbb még az látszódott rajta, mintha kezdené felhúzni magát a téma miatt, most meg, mintha labilis lenne valamennyire, mosolyogni kezd, nem a másikon, inkább csak a saját gondolatain, amiket a kérdése ébreszt benne. Számára annyira egyértelmű, hogy valójában mennyire biztos, de Kira csak nem olyan régóta ismeri, ezért nem tudhatja, mekkora dolog, amiért egyáltalán képes volt beleszeretni valakibe. Nem, hogy ennyire.
- Mert beléd szerettem, Kira. Ez felér egyfajta csodával. - És ezért mosolyog, mert valóban így van. Lehet, ha már évek óta gyűrik a lepedőt, meg egymás idegeit, akkor Kirának is annyira egyértelmű lesz ez, mint a férfinek, egyelőre viszont maradnak akkor az agyfaszok, amik segítségével biztosítja a másikat arról, mit akar. Alfonso nem olyan, mint Marco, nála nem billen a mérleg nyelve sem a tettek, sem a szavak felé, ő valahogy tökéletesen zsonglőrködik a kettővel egyszerre. Ha kell, tettekkel, ha kell, szavakkal fogja alátámasztani. Kira egyszer majdcsak elhiszi neki.
- Rád nem haragszom. - Lopja el megint a távolságot kettejük közül, ahogy néhány lépéssel odakerül a másik elé, és az arcára simít a hüvelykjével, miután az ujjait a tarkója felé csúsztatja finoman.
- Magamra annál inkább. Én nem ezt akartam kettőnkkel, ezt tudnod kell. - Nem ezt a káoszt és szarcunamit, az egészen biztos. Az ő fejében egészen másképpen festettek a dolgaik; talán egy év múlva, amikor már elválaszthatatlanok lettek elmondta volna a maffiát, és mivel öt évig alig volt ez az egész az élete része, biztosította volna a másikat, hogy ha nem akar, nem kell ebbe a közegbe belecsöppennie. Ő teret akart engedni mindennek, ami a másik, és abban a pár hétben, amíg békében lehettek ez működött is; nehezen, de összeegyeztették a beosztásukat, és neki eszébe sem jutott soha, hogy a munkamorálját a lánynak bármerre billentse. Megszegett magának és a másiknak is mindent, amit ígért és akart, de nem hajlandó szétesni emiatt.
- De háború van és lesz is, ami miatt nem tudom azt ígérni, hogy minden varázsütésre olyan lesz, mint amire szükséged van. - Sóhajtja, aztán a lány azt mondja, neki rá van szüksége, amit egyébként tökéletesen ért és tud. Itt is lesz, ameddig csak bírja még a másik, de akadályozni nem akarja, miközben annyit sem tud mondani, hogy mindez egy, két, vagy három évig fog tartani. Egyelőre éppen csak elkezdődött az agyfasz.
- Itt vagyok, Kira. És tudom, mennyire sok volt ez így egyszerre, hidd el. Abban már nem vagyok biztos, hogy tényleg rám van szükséged. Amikor az életembe kerültél a fejemben hetekig sakkoztam, és egészen értelmes megoldásokat találtam kettőnkre, de most nincsen válaszom semmire. Marco épp csak túlélte a temetést, a közeg romokban, és ha idejönnek, minden csak rosszabb lesz ennél. - Ezzel inkább csak őszintén fel akarja vezetni, mi várható, esze ágában sincsen elüldözni a másikat. Sajnos Alfonso nem a kegyes hazugságairól híres, ahhoz túl egyenes és őszinte.
- Nem akarlak tönkretenni. - Tudja, hogy nem értenek egyet ebben a kérdésben, és Kira szerint a közege teszi tönkre őt, de ha háború lesz, még New York utcáin is vér folyhat. Meg akarja védeni ettől őt, de még a barátját sem tudta, úgyhogy nincsenek túl jó helyzetben. Szeretné, ha a szerelem elég lenne, és ő vállalná az egészet ahogy van, de a lánynak ennél sokkal több kellene a boldogsághoz, látja rajta.
Kira & Alfonso

mind álarcot viselünk
Alfonso Deluca
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
43
★ elõtörténet ★ :
"The fault, dear Brutus,
is not in our stars,
but in ourselves."
★ családi állapot ★ :
And often...
You want to be somewhere
Where we don't exist
★ lakhely ★ :
★ foglalkozás ★ :
a The Mirage tulajdonosa
★ play by ★ :
Henry Cavill
★ szükségem van rád ★ :

339
★ :
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 EmptySzomb. Nov. 18 2023, 20:57

Alfonso & Kira
Szeretné elhinni, hogy nem haragszik rá a férfi, de valahogy nehezére esik. Ha csak egy pillanatra is képzeli magát bele az ő helyébe, akkor olyan düh keríti hatalmába, saját magával szemben, melyet talán még soha nem tapasztalt. Tudja jól, hogy Alfonso mellette nagyon visszafogja magát és ezért veszettül hálás neki, ugyanakkor aggódik is, hiszen távol áll tőle az, hogy jelentős mértékben megszeretné változtatni a másikat. Ő maga sem fogadná el ezt.
– Mertem remélni – halkan felnevet, ami leginkább ennek a lehetetlen helyzetnek szól. Néha megengedte magának azt, hogy képzelődjön, tervezzen. Simán képes lett volna arra, hogy a klubnak a dolgozójába letelepszik egy könyvvel csak azért, hogy elég közel legyenek egymáshoz, mikor a másik dolgozik. Látta maga előtt azt a lehetetlen helyzetet is, hogy szabadnapot vesz ki, annak érdekében, hogy elmehessenek valahova. Szépen lassan bontakozott volna ki minden, ahogy annak lennie kell és ezzel ő teljesen meg lett volna elégedve.
De aztán jött az atombomba.
A szemeit az égre emeli. A legtöbb ember, az ’itt vagyok’ kijelentés után meghúzza a határt, hogy meghagyja a másik félnek az érzést, a hitet és a lehetőséget arra, hogy belekapaszkodjon ebbe a mondatba. De Alfonso nem teszi ezt, hanem egyből tovább vezeti a gondolatait és gyakorlatilag közli vele, hogy hiába is próbálna kimászni a szarral teli tengerből, az bármelyik pillanatban elkezdhet hullámzani. Csak egyetlen pillanatnyi nyugalomra vágyott volna. De nem kapja meg. Sóhajt egyet, mert minden fájó és szívbe maró szó ellenére, azért hálás ennek a férfinak, hogy nem kertel.
– Tudom – minden kétség, minden negatív és tekintetét elvakító gondolat ellenére, egyetlen egy pillanatig sem merült fel benne az, hogy az olasz tönkre akarná tenni. Talán úgy tűnhet, hogy ez a nő nem értékel és nem vesz észre semmit azokból az erőfeszítésekből, melyeket a férfi tesz miatta, de nincs így. Érzékel mindent, csak nehezen képes beépíteni az életében, leginkább azért, mert nem gondolta soha, hogy szüksége lesz arra, hogy máshoz alkalmazkodjon. Már nem is alkalmazkodik, hanem függ. Mert akármennyire is nehezére esik bevallani, minden tette és gondolata már attól függ, hogy mit kap ettől az embertől és annak közegétől. Valószínűleg soha nem fog megbarátkozni ezzel és újra meg újra fel fog lázadni, míg csak teheti, míg úgy érzékeli, hogy nem lépte át a határokat. Alfonsonak soha nem lesz könnyű dolga vele, de abban már most egészen biztos, hogy nem fogja még egyszer megengedni, hogy valaki külső ember szóljon bele a kettejük dolgába.
– Rendben leszünk – jelenti ki végül határozottan. Nem létezik az az opció, hogy ez ne így legyen, mert tudja jól, hogy mindketten olyan erős érzelmekkel vannak egymás iránt, melyeket semmi sem választhat szét. Ez egyébként lehet még simán a vesztük, de az remélhetőleg már egy másik történet.
thx.

mind álarcot viselünk
Kira Mae Adams
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
Shot guns and roses
Make a deadly potion
Heartbreak explosions
In reckless motion

And now I'm in trouble
I'm underneath his spell
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ foglalkozás ★ :
Sebész rezidens
★ play by ★ :
Adelaide Kane
286
★ :
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 EmptySzomb. Nov. 18 2023, 21:57

Alfonso nem változtat szándékosan saját magán a másik kedvéért, arra talán már csak a korából kiindulva sem lenne képes. Nem, minden, ami ebből a férfiből a másik felé sugárzik az ugyanúgy ő, mint a hirtelen haragú, néha már-már kegyetlen énje, éppen csak talált végre valakit, akivel megélheti a gyengéd oldalát. Az pedig, hogy ez az oldala ennyire végtelenül türelmes, mindkettőjük szerencséje valójában.
Szereti a másik nevetését, azt már nyilván kevésbé, hogy miatta, illetve a közege és azt abban rejtőzködő veszélyek miatt mostanában ritkábban hallja, mint a kapcsolatuk elején tette. Sokat gondol olyasmikre, amik rá annyira nem jellemzőek; nem egészen a mi lett volna ha jelenség jár a fejében, csak azok a lehetőségek, amik elszaladtak mellettük, és amikkel nem tudott élni kezdetben Francesco miatt, most meg a szarcunami végett, ami még előhozhatja belőle a legrosszabbik természetét. Sokat agyal kettejükön, de nem csak ezeken a lehetőségeken, hanem a jövőn, és azon, miket tartogat számukra egy olyan időszak, amiben ő is meghalhat bármikor. Az egyik fő célpont lesz majd a neve Alvize mellett, ha elérnek ide azok a kutyák, nem is nagyon álltatja magát mással, úgyhogy egy ideig a klubbot fogják árgus szemekkel figyelni, hiszen ha ő mondjuk be akarná enni magát egy másik olasz bőre alá, akkor az üzletével kezdené, aztán a nőjével folytatná. Biztos lehet benne bárki, hogy ha megint rászállnak Kirára, kurva világot teremt New Yorkban, és nem fogja visszafogni magát egy percig sem.
- De ezt sem adnám semmiért. - Mondja vágyakozó tekintettel, és ha most nem vigyáz, akkor kezdődik minden elölről, mert neki bőven elég ez ahhoz, hogy ismét ne akarjon mást, csak elmerülni a másikban, akár reggelig. Ezért vesz egy mélyebb levegőt, kifújja az orrán, és csak ennyivel adja a másik tudtára, hogy nehéz kezelnie néha a hatást, amit rá gyakorol, de nagyon igyekszik, és ezt a másiknak is tudnia kell. Ha nem igyekezne, sosem eresztené, ami a férfit lendülettel tölti fel ahelyett, hogy megijesztené.
- Téged nem adnálak semmiért. - Mert Alfonso hiába agyal meg sem történt, vagy gyökerükben elfojtott helyzeteken, nem akar változtatni azon, ahogy végül alakultak ők ketten. Nem megy olyan mélységekbe, hogy ha ezeket nem élték volna át, hát nem lennének most itt, ilyen mély érzésekkel és vágyakozással, mert ő ebben nem hisz; ezt a nőt ő valószínűleg az összes dimenzió összes formájában ilyen szerelemmel szeretné, ezért sem adná oda semmiért és senkiért. Tizenkét év önkéntes magány után mindezt átélni tüzeli a lelkét folyamatosan, és még többet akar belőle. Ahhoz viszont az kell, hogy élve kerüljenek ki a háborúból mindketten.
Arra már nem válaszol viszont, miszerint Kira tudja, hogy nem akarja tönkretenni, mert ezt ő merte remélni eddig. Nem nyugtatja meg, hiszen csak azért, mert valami Alfonso részéről nem rendelkezik egyértelmű szándékkal, még megtörténhet közvetve, ő pedig attól tart, nem csak a világát forgatja majd ki a másiknak az, ami vele jár, hanem önmagát is, aminek az első lépcsőjén állnak éppen, mert Kira maga mondta ki, hogy nem önmaga. És ez, kár is volna tagadni, csak Alfonso hibája lehet.
- Addig megyek, míg így nem lesz. - Ez az ő ígérete a jövőre nézve, és amit ő ígér, az úgy is lesz. Pontosan ezért nem fogalmaz úgy, hogy megígéri, rendben lesznek, mert nem jövőbelátó, hogy ebben tökéletesen biztos lehessen. De, hogy vért is izzadna a másikért, ez olyan számára, akár a szentírás.
- Mikor kell legközelebb menned? - Muszáj előre terveznie, még jobban, mint egyébként szokott, mert oda kell figyelnie a bogyókra, amiket a másik szed, azt pedig úgy tudja megtenni, ha minél kevesebb időt töltenek külön. Nem lesz egyszerű, mert teljesen felügyelet nélkül nem hagyhatja a klubbot sem, Marco nélkül pedig minden az ő nyakába szakad majd. Egy kurva szava sem lehet, és hiába ő a főnök, akkor sem vonhatja ki magát onnan csak úgy, éppen elég terhet tett a barátjára az elmúlt időszakban, most rajta a sor. De húzza majd, amíg tudja, ha kell, ingázik  folyamatosan, akár többször is egy este során.
Kira & Alfonso

mind álarcot viselünk
Alfonso Deluca
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
43
★ elõtörténet ★ :
"The fault, dear Brutus,
is not in our stars,
but in ourselves."
★ családi állapot ★ :
And often...
You want to be somewhere
Where we don't exist
★ lakhely ★ :
★ foglalkozás ★ :
a The Mirage tulajdonosa
★ play by ★ :
Henry Cavill
★ szükségem van rád ★ :

339
★ :
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 EmptyVas. Nov. 19 2023, 14:49

Alfonso & Kira
Hálás azért, hogy minden várakozását és képzeletét felülmúlta ez a férfi. Azt gondolta róla, hogy egy üresfejű, playboy, akinek a nők csak játékszerek lehetnek. Vigyora és modora nem éppen az volt, ami Kirát úgy igazán képes lenne megfogni, de a szerencsés véletlenek mindig megcáfolták a nőt és a hitét. Szépen lassan történt a változás benne, noha ezt egy külső szemlélő biztosan egyből megcáfolná és azt mondaná, hogy az olasz már az első pillanatban az ujjai köré csavarta őt. Meg lehet, hogy így volt.
Szeretett volna egy tündérmesét, ahol a nemes herceg megmenti a magába fordult, elviselhetetlen modorú nőt, hogy aztán boldogan éljenek, míg meg nem halnak. Persze tosztában volt azzal, hogy a valóság ennél sokkal cudarabb, de ami képen röhögte, arra még rémálmaiban sem számított.
– Rémálmaim vannak – minden egyes alkalommal, mikor lehunyja a szemét, sikolyt, lövést és káoszt lát, hall és zsigereiben érzi. Néha fulladozik, néha veri a víz, olykor pedig sikítva ébred. Lehet, hogy ott akkor nem látszott rajta, mert az agya valami másba kapcsolt, de nagyon rosszul élte meg a temetésen történteket. S nem onnan gyökeredzik a probléma, hiszen az utcán sétálva, ha ahhoz a bizonyos átkelőhöz ér, legalább három piros-zöld jelzés váltakozását várja meg, mielőtt lelépne a járdáról. Nem gondolta volna, hogy ennyire mélyen van benne ez az egész, de valószínűnek tartja, hogy még sok minden fog a felszínre kerülni.
– Holnap este, most öt napig éjszakai műszak jön – ami talán jól is jön abból a szempontból, hogy Alfonsonak is éjszakai élete lesz. Így legalább nem vergődik majd, hogy mennyire más időbeosztással rendelkeznek már megint. Kell az ötnapnyi szimbiózis, s bár ő előbb kezd néhány órával, mint a másik, de azért együtt tudnak aludni, lenni és létezni.
Egy aprót mozdul, de csak azért, hogy a szekrény egyik fiókját kihúzza és kivegyen belőle két dobozt, amit átnyújt a másiknak. –Több nincs – csak amit Alfonso egyébként is megtalált. Arra a szintre még nem jutott el, hogy mindenhova elrejtsen néhány szemet, mert nem volt szükség arra, hogy bujkálva szedje be. A munkahelyén ugyan elérhető közelségben vannak a gyógyszerek, de szerencsére az erősebbekhez a hozzáférés engedéllyel lehetséges csak. Jelenleg nem gondolná, hogy kétségbeesett lépéseket téve, kockáztatná az állását azzal, hogy megszegi az előírásokat odabent. Aztán majd kiderül, hogy mit hoz ki belőle a környezet.

thx.

mind álarcot viselünk
Kira Mae Adams
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
Shot guns and roses
Make a deadly potion
Heartbreak explosions
In reckless motion

And now I'm in trouble
I'm underneath his spell
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ foglalkozás ★ :
Sebész rezidens
★ play by ★ :
Adelaide Kane
286
★ :
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 EmptyHétf. Nov. 20 2023, 21:07

Nehezen tudná körülírni azt a jelenséget, ami megjelenik a vonásain, de ha nagyon le kellene egyszerűsítenie, akkor azt gondolná, aggodalom látszik rajta. Ő ebben a közegben nőtt fel, számára, ha nem is kellene annak lennie, de természetes, hogy ilyen történjen, és annyira erősen vannak, főleg a férfiak kondicionálva ennek elviselésére, hogy dühöt érzett az árulásért, de a lövések hangja, meg a hulló testek számára nem bírnak mélyebb jelentéssel.
Marco sérülése mellett biztosan nem figyelt eléggé oda a lányra, és hiába mondaná, hogy hazaérkezve akarta elkezdeni, megint mintha lassú lenne a másikhoz. Nem nehéz a közeg előtt járni mindig pár lépéssel, hiszen őket, a működésüket, az ambícióiakat, a gondolkodásukat már mind ismeri, és az egész massza számára egy kiszámítható elegy, amit némi ravaszsággal sok mindenre rá tud venni. Kira viszont új dolgokra tanítja, csak sokkal jobb lenne, ha nem ilyen áron történne ez meg, miközben a világ minden türelme ott van a férfi tenyerében, hogy tökéletesen simuljon a másikhoz egy könnyebb meg jobb élet reményében. De így kurva nehéz, és ha valaki tehet róla, akkor az ő, akkor is, ha nem akarta.
- Szükséged van segítségre? - Tudja, hogy Kirának nincsen szüksége olyan jellegű pátyolgatásra, amit mondjuk ez az információ kiváltana belőle, de lépni akarna hozzá, hogy magához ölelje szorosan, mindegy, milyen választ kap a feltett kérdésre. Szeretné, ha Kira jól lenne, de a rémálmok létezése már olyan terület, ahova nem szívesen merészkedne szakértők nélkül, hiszen bizonyította párszor, hogy hiába minden jó szándéka, ha úgyis elkúrja idővel.
Még mindig annak a gondolatában evickél, hogy meg fogja ölelni a másikat, így értetlenül néz a dobozokra, amiket felé nyújt a semmiből a másik. Nyilván nem a semmiből, mert benyúlt értük a fiókba, mégis, mintha a férfinek képszakadása lett volna, és most egy pillanatig nem érti, mi történik. De ez tényleg csak egy pillanat, mert utána elveszi a másiktól a két dobozt úgy, hogy egy kezébe tudja őket fogni, és így öleli át végül Kira nyakát, és húzza közel magához.
Olyan kurva vékony cérnaszálon táncolnak, hogy bár nem látszik, kezd kétségbeesni.
- Őszintén sajnálom, Kira. - Mondja ezt a rémálmokra, a gyógyszerekre, a vérfürdőre, amit át kellett élnie, a golyóropogtatásra, ami még mindig a fülében csenghet, meg talán még az unokatestvérére is, hiszen Kira rakta fel az i-re a pontot, hogy még családi tragédiát is indítson azzal Alfonso, hogy kinyíratja. Utóbbi miatt sosem fogja rosszul érezni magát, mert ha nem lett volna helyes a döntés, Alvize sohasem segített volna neki, kockáztatva ezzel a pozíciója biztonságát.
De ez kurvára soha nem fogja a nőt vigasztalni, akit ennyire szeret.
- Ha átformálhatnám a világot, amiben élek, érted megtenném. - Valójában bármit megtenne a másikért, és pontosan ez az egyetlen egy szar, amivel nem kezdhet, nem tud kezdeni semmit. El nem hagyhatja a közeget, az az életébe kerülne, vagy egy életen át tartó menekülést vonna maga után, amit egyikőjük sem akar; az arra való indíttatásai pedig, hogy elzárja a másikat a közegtől kibaszott balul sültek el, úgyhogy nem véletlenül mondja, hogy nincsen jelenleg megoldása.
- Azt akarom, hogy jól legyél. - Sok felelősség van most a vállán, főleg a közelgő, New York-i háború miatt, de tényleg nincsen más, amit jobban akarna most ennél. Kirának viszont segítenie kell, és el kell mondania, mire van szüksége, már persze Alfonson kívül, mert ő hiába lesz itt, kevésnek érzi magát ahhoz, hogy ketten együtt hozzák ezt rendbe.
Kira & Alfonso

mind álarcot viselünk
Alfonso Deluca
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
43
★ elõtörténet ★ :
"The fault, dear Brutus,
is not in our stars,
but in ourselves."
★ családi állapot ★ :
And often...
You want to be somewhere
Where we don't exist
★ lakhely ★ :
★ foglalkozás ★ :
a The Mirage tulajdonosa
★ play by ★ :
Henry Cavill
★ szükségem van rád ★ :

339
★ :
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 EmptyHétf. Nov. 20 2023, 21:45

Alfonso & Kira
Nem jutott még eszébe az, hogy segítséget kérjen, mert egyszer sem mondta ki hangosan, hogy ekkora lenne a baj. Most sincs rákényszerítve, hiszen az olasz türelmes és annak ellenére, hogy látszik rajta, mennyi mindenen kattog egyszerre, nem állat mód közelíti meg a problémákat. Amivel tulajdonképpen simán eléri, hogy a nő, lassacskán, maga nyíljon meg. Így kerülnek képbe a rémálmok, így sikerül az, hogy odaadja a bogyókat és ne kívánja őket elrejteni.
Fejét a másik vállgödrébe fúrja, miközben kezeivel finoman szorítja magához őt. Kell neki ez a közelség, kell neki az, hogy érezze a másik leheletét, testének melegét és azt a fajta gondoskodást, melyet talán még gyerekként sem kapott meg. Sokszor eszébe jutott már az, hogy azért nem tervezett az életébe egyetlen egy férfit sem, mert az apai képe katasztrófális. Lehetségesnek tartja, hogy a rossz emlékek és az ellene tett dolgok miatt állít mindig akadályt a férfi elé. Mert ezt teszi. Alfonso sokat bizonyított számára, amiket mintha Kira folyamatosan hárítana, esetleg nem venne észre. Érzékeli őket, eljutnak hozzá, mégis az apja miatti csalódásokból kiindulva cselekszik és kérdőjelez meg gyakorlatilag mindent. Valószínűleg, már emiatt is el kellene számára az a bizonyos segítség.
– Én is sajnálom – emeli fel végül a fejét és tekintetével a másikét keresi. - Egy gyenge szar vagyok, aki nem képes ezzel az egésszel megbirkózni – talán a megfogalmazás egy kicsit erős, de most így tudja a leginkább leírni azt, hogy miként látja magát ebben az egészben. – Tudom, hogy bármit megtennél azért, hogy jobb és egyszerűbb legyen – mindig is tisztában volt ezzel, bár az elején nem értette igazán, hogy miért is kell annyira védett hely, de most már teljesen logikus számára az egész. – És azt is tudom, hogy nem hagyhatod ezt az egészet a hátad mögött – megértette ezen részét is az egésznek. Nem is kérne ilyet, hiszen a másikat nem szeretné ennyire átformálni. Egyébként is, önzőség lenne a részéről, ha ilyesmit kívánna, közben ő meg nem ad semmit és nem képes beletanulni a helyzetbe.
– Talán jó lenne egy szakember, aki segít – mondja ki végül az egyértelműt, ami jó kezdet lehet ebben az egész káoszban. Nem csak a gyógyszerek miatt, hanem a maffia, a gyilkosság, a temetés, a vér, minden végett kellene valaki, akivel ezt ki lehet beszélni. – Van valaki, aki tud erről az egészről és megbízható? Nem akarnék csak úgy a vakvilágba menni valakihez, aki előtt csak virágnyelven lehet beszélni, mert annak nem lenne értelme – gyakorlatilag annyi erővel egy macskát is választhatna, mert az talán még el is hinné, amit mond. Ha jól sejti, Alfonso világában mindenféle ágazatba dolgozó egyén van, így akár még egy megfelelő terapeutát is ismerhetnek, akivel lehet normálisan beszélni.

thx.

mind álarcot viselünk
Kira Mae Adams
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
Shot guns and roses
Make a deadly potion
Heartbreak explosions
In reckless motion

And now I'm in trouble
I'm underneath his spell
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ foglalkozás ★ :
Sebész rezidens
★ play by ★ :
Adelaide Kane
286
★ :
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 EmptyKedd Nov. 21 2023, 20:14

Kiélvezi azt a néhány másodpercet talán, amíg nem beszélnek és ennek semmi köze sincsen ahhoz, hogy esetleg ne akarna, de számára, bár a szavakkal sincs problémája, ez az érintés most többet ér mindennél. Hiányolta a teste és a lelke is Kirát, amit nem fog tudni eléggé jól kifejezni, annak ellenére sem, hogy Alfonso alapvetően nem küzd nehézségekkel ilyen téren. Ő sem érti néha, miért éhezik minden porcikája, a lénye úgy egészében a másik iránt, de így van, neki meg kell, hogy a karjai között tudja őt, biztonságban, messze attól a rengeteg veszélytől, ami talán egyelőre még Nápolyban, meg a csizma alsó részében van, de hamarosan valószínűleg megérkezik majd.
A másikra emelve a tekintetét minden ott van a szemeiben, amiket már elmondott, amiket még nem, meg azok is, amiket soha nem fog elmondani. A világa az összes nehézség ellenére is így kerek, és ő már egyébként érti, Alfonsonak miért Kirát választotta Alvize, hiszen érzi minden sejtjében, mit vált ki belőle. Arra, hogy miért Alfonso lenne a legjobb választás Kirának, még nem jött rá, de ha majd nem akarják őket mindenáron megölni, meg fogja most már kérdezni az öreget.
- Nem, Kira. Ezzel sosem kellett volna találkoznod. - Nem azt mondja, hogy magával nem, mert nem akar úgy beszélni, mint aki nem akarja ezt tovább csinálni, sőt, ki akar lépni, mert egyelőre arra képtelen. Ha valami nagyon durva történne, ami ismét a másik életét veszélyeztetné, akkor megtenné a fájó lépéseket, de most azért van itt, szorosan a másik mellett, hogy ezt gondolati szinten akadályozza meg.
De kár volna tagadni, hogy sokkal mélyebb vízbe lett dobva Kira, mint valaha akarta, vagy gondolta volna.
- Bármi elérhető, amire csak szükséged van. Olyan is, aki közülünk való, és őt ismerve nem ez lenne az első, hogy külsősnek segít feldolgozni a közeget. - És azt a személyt ismeri is, nem egészen közelről, de éppen annyira, ahogy a közeg nagy részét. A diszkréciója után még érdeklődnie kell, mert semmit nem segít a helyzetükön, ha látszólag előrelendíti Kirát, aztán Nápolyban meg mondjuk elpofázza mindenkinek a bizalmas dolgait. Nem akarja mindenáron fenntartani azt a képet, hogy az ő nője mekkora hős, de ha nem csámcsognak rajta feleslegesen, mindenki nyugodtabb lesz hosszútávon.
- Mikor hívjam fel? - Most azonnal nem tudná, már csak az előbbi gondolatai miatt sem, de ha már holnapra kellene időpont, akkor megoldaná addig az információ gyűjtést, meg a szakemberrel való egyeztetést is. Az ő kérésére kevesen mernek alapvetően nemet mondani a közegben, úgyhogy őszintén csodálkozna, hogyha SOS segítség kell pont neki, akkor ne ugrana azonnal, akit csak akar.
Kira & Alfonso

mind álarcot viselünk
Alfonso Deluca
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
43
★ elõtörténet ★ :
"The fault, dear Brutus,
is not in our stars,
but in ourselves."
★ családi állapot ★ :
And often...
You want to be somewhere
Where we don't exist
★ lakhely ★ :
★ foglalkozás ★ :
a The Mirage tulajdonosa
★ play by ★ :
Henry Cavill
★ szükségem van rád ★ :

339
★ :
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 EmptyKedd Nov. 21 2023, 21:43

Alfonso & Kira
Félszegen mosolyodik el Alfonso szavain, amikkel menteni próbálja őt. Nem várt tőle mást, az jobban meglepte volna, ha azzal áll elő, hogy igazat ad neki abban, hogy mennyire gyenge. Kira tényleg annak gondolja magát, ami elég különös felismerés volt számára, hiszen folyton küzdött és kitartott. Simán képes arra, hogy átmenjen egy gyakornok társán, ha az kell a céljai eléréséhez. Mégsem elég ez ahhoz, hogy az olasz által hozott világot be tudja venni.
Ez pedig kegyetlenül emészti őt belülről, szinte érzi, ahogy apró darabokra szaggatja.
Így nem csoda, hogy belátja, segítségre van szüksége, minél előbb.
– Ha azt mondod, hogy jó és bízol benne, akkor nekem ő megfelel – azért ad egy ilyen döntést a másik kezébe, mert biztos abban, hogy a legmegfelelőbb embert kezébe adná ezt az egészet. Nem gondolja, hogy Alfonso kijátsszaná valakivel, aki a találkozók után egyből csicsereg neki és abban is hisz, hogy olyan diszkrét embert választ, aki nem telefonál egyből Olaszországba, ha kibukik belőle valami. Bízik e férfiban, vakon még azokban a pillanatokban is, mikor hisztis libaként dacol vele szemben.
– Aludnék még azért erre, ha nem bánod – mert abban egészen biztos, hogy el kell jutnia egy szakemberhez, akivel ezt át tudja beszélni és fel tudja dolgozni. De az elhatározás az csak egy lépés, a megvalósítás pedig sokkal veszélyesebb és nagyobb. Kira pedig nem éppen az az ember, aki szeret a komfortzónáján kívül létezni. Ami azért elég vicces Alfonso oldalán, hiszen az elmúlt hetekben csak és kizárólag olyan dolgokon vett részt, melyek egyáltalán nem illettek be az életébe. Valószínűleg ez is kikövezte az utat a megboruláshoz.
– Ugye velem alszol? – kissé félve teszi fel a kérdést, mert tisztában van azzal, hogy a másiknak a klubban lenne a helye. De neki most erre az éjszakára szüksége van arra, hogy itt legyen vele a másik, mintha csak ettől remélné azt, hogy ma a rémálmok távol maradnak. Tudja jól, hogy ennek a valószínűsége gyógyszer hiányában egyenlő lesz a nullával, de azért egy aprócska énje szeretne még hinni a csodákban és a rózsaszín buborékban, amely egy ideig vigyázott rájuk.

thx.

mind álarcot viselünk
Kira Mae Adams
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
Shot guns and roses
Make a deadly potion
Heartbreak explosions
In reckless motion

And now I'm in trouble
I'm underneath his spell
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ foglalkozás ★ :
Sebész rezidens
★ play by ★ :
Adelaide Kane
286
★ :
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 EmptyPént. Nov. 24 2023, 11:06

Alfonso kiváló kártyajátékos, a sakkban talán még annál is ügyesebb, ha pedig az élet hagyja neki, hogy ő vezesse a játékot, nem pedig az őt, akkor lehet Kira sosem jutott volna el oda, ahol a férfi miatt most éppen tart. Kiválóan tud megszervezni dolgokat, remekül lát előre, amíg az ő törvényei uralkodnak, de hiába minden indíttatása, a másikkal való kapcsolata csak nagyon rövid ideig lehetett fent, ahol még most is lennie kéne, és nagyon gyorsan indult meg lefelé, amit neki úgy kellett végignéznie, hogy nem tehetett jóformán semmit.
Marco barátja úgy kezeli a stresszt általában, hogy megy előre, mint egy nem normális, Alfonso azonban nem tud addig nyugodtan és tökéletesen tisztán gondolkozni, amíg nem kerülnek a helyükre a dolgai. Nem fogja sohasem beismerni, hogy most nem feltétlenül az ő kezében van minden, amire szüksége lenne, mert meg fogja tudni teremteni azt az állapotot, amikor ez ismét érvényesül. Meglehet viszont, hogy Marcello eszközével kell elindulnia most a megoldás útján, mert kibaszott kusza minden ahhoz, hogy csak logikával oldja meg.
Illetve a halántékához tartott fegyver ezt ugye pont leszarja, ha esetleg eljutna odáig.
- Ezt még körbejárom. - Vallja meg őszintén, mert az őket körülvevő körülmények ellenére még mindig igaz a férfire, hogy hazudni egyébként nem kenyere. Most pedig azt látja a helyes döntésnek, hogy nem vonja ki Kirát a folyamatok részleteiből, hogy aztán csak találjon egy általa jónak vélt megoldást, hiszen az is bebizonyosodott már nem egyszer, hogy ez a lánnyal egyszerűen nem működik. Két-három telefon és már tudni fogja, érdemes-e azzal a személlyel indulni, akire eredendően is gondolt.
Finoman bólint a másik szavaira, és megfogadja magában, némán, hogy oda fog figyelni Kira tempójára is ezúttal, mert bár meg akarta ő ezt tenni korábban is, nem nagyon volt rá lehetősége. Nem biztos célként kezeli most, de igyekszik visszaépíteni a következő hetekben a buborékot, amit a másik szeretett volna annyira, amennyire az lehetséges. Azért nem lehet ez most kristály tisztán látott cél, amit csak el kell érni, mert háború közeleg, az pedig tartogathat még cifrább dolgokat, mint amit eddig sikerült megélniük egymással.
A gondolataiból a lány kérdése szakítja ki, elég látványosan, ahogy a tekintete lágyulni kezd, és így vezeti a kékjeit a másik szemeire. Elmosolyodik halványan, és észre sem vette, mennyire komolynak tűnhetett, amíg a gondolataiba temetkezett az előbb, és ahogy megszólal, finoman a másik arcbőrére simít megint.
- Persze. Nem megyek ma sehova. - Kellene, de ha a klub hetekig önjáró üzemmódban volt kvázi VIP nélkül, akkor még néhány napot ki fog bírni úgy, hogy mellőznie kell ezt az olaszt. Lemegy majd legközelebb akkor rendet tenni, amikor Kira dolgozik holnap éjjel.
- Rá kell néznem az e-mailekre majd később, lehet néhány telefont is el kell intéznem, de végig itt leszek. - Tud a másik nélkül aludni, de nem szívesen teszi, mióta a második lakást intézte maguknak; kezd hozzászokni a lány közelségéhez, és hiába férne rá egy kiadós, legalább tíz órás alvás, amit meg is engedhetne akár magának, nem tartja valószínűnek, hogy ez össze fog ma este jönni.
Kira & Alfonso

mind álarcot viselünk
Alfonso Deluca
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
43
★ elõtörténet ★ :
"The fault, dear Brutus,
is not in our stars,
but in ourselves."
★ családi állapot ★ :
And often...
You want to be somewhere
Where we don't exist
★ lakhely ★ :
★ foglalkozás ★ :
a The Mirage tulajdonosa
★ play by ★ :
Henry Cavill
★ szükségem van rád ★ :

339
★ :
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 EmptyPént. Nov. 24 2023, 12:28

Alfonso & Kira
Bólint egyet a férfi válaszára. Tudja jól, hogy nem fogja elbagatelizálni a dolgot, hiszen számára is fontos, hogy ne jusson egyből mindenki fülébe az, hogy mennyire taccsra vágta az egész a nőt. Kira utálja ezt a helyzetet. Nem vágyott másra csak nyugalomra, már amennyi nyugalom egy kórházban dolgozó orvos életébe beleférhet. Mindenesetre az biztos, hogy Alfonso élete és közege mellett egy kórházi trauma már nem is tűnik annyira vészesnek és félelmetesnek, mint néha.
Kira nagyon szeret a kórházban lenni, mert ott mindig úgy érzi, hogy egy teljesen más ember. Egy-egy esetre képes úgy rápörögni, mintha folyamatos adrenalin löketen élne. Sok régebbi esetet tanulmányozott és olvas át a mai napig, ha véletlenül egy éjszakai műszak csendesebb és nyugodtabb. Szeret ezekből tanulni. Használjunk inkább múlt időt, szeretett, úgy érezte, rápörgött. Mert amióta visszajött Olaszországból ezek nem igazán jellemzik. Nem lelkes már annyira, nem ég benne annyira a tűz és mi több, ha ne muszáj, nem kerül be a műtőbe. Egy kész roncsnak, megbukott embernek érzi magát és valószínűleg ezek a képzetek is hozzájárulnak a rémálmokhoz, az önostorozáshoz, a bogyókhoz.
De tudja, hogy ebből az állapotból lépnie kell, mert ha benne ragad, akkor rövid időn belül süllyed olyan mélyre, melyből felállni nem öt perc lesz.
–Köszönöm – tudja jól, hogy rengeteg dolga van a másiknak, hiszen sok időt töltött távol a klubtól. Ezért is tette fel kissé félve a kérdést, de a választól igazán hálásnak érzi magát. mozdul, hogy adjon a másik ajkaira egy apró csókot, majd elindul kifelé a fürdőszobából egészen a gardróbig, ahonnan egy kényelmes ruhát kerít magának.
– Bár már kihűlt, de a kedvencedet hoztam neked vacsorára – ő maga már evett, mielőtt még elkezdték volna azt a csodálatos beszélgetésnek nem nevezhető valamit leprodukálni. De Alfonso nem csatlakozott hozzá, így neki megmaradt, amit hazának vett. A főzés még mindig nem a legkiválóbb tulajdonságai közé tartozó dolog. Persze szívesen neki áll, ha arról van szó, de az elmúlt napokban nem igazán élt ennek a dolognak. Az étkezése nem is volt igazán kiegyensúlyozott, valószínűleg több szendvicset evett meg, mint egész eddigi élete során. Ma viszont úgy gondolta, hogy a viszontlátás megérne egy kis meleg ételt, kár, hogy az olaszé már csak rásegítéssel válik azzá.
– Csináld csak a dolgaidat én addig olvasok vagy nézek valamit – nem akarja zavarnia a férfit és nem fog a nyakán lógni, amíg a z ügyeit intézi. Az biztos, hogy nélküle meg sem próbál majd elaludni, de amíg az olasz eljut az ágyig, úgy sejti nem kevés időnek kell eltelnie. Azt pedig legalább félig meddig hasznosan tölti el a takaró és egy meleg tea társaságában.

thx.

mind álarcot viselünk
Kira Mae Adams
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
Shot guns and roses
Make a deadly potion
Heartbreak explosions
In reckless motion

And now I'm in trouble
I'm underneath his spell
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ foglalkozás ★ :
Sebész rezidens
★ play by ★ :
Adelaide Kane
286
★ :
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 EmptyHétf. Nov. 27 2023, 21:18

A klub talán a legkevesebb most a sorolandó problémái között, de nem hanyagolhatja el akkor sem, ha a fontossági lista sokadik helyén áll. Be kell lassan látnia, hogy mielőtt megismerte volna a másikat, szinte már túl kényelmes életet élt; a klub népszerűsége dübörgött, és a Manhattan egyik legfelkapottabb helyévé nőtte ki magát az elmúlt év során, a nápolyi közeggel és az ottani intrikákkal túl sokat nem kellett foglalkoznia, és igazából Alvize, meg a közeg innenső részének figyelmében fürdőzött, mert az ő kezét nem kérik fel mocskos dolgokra. Arra ott van Marco, és nem csak azért, mert a nevek között különbség lenne, hanem mert ő tökéletesen alkalmas a végrehajtó szerepére. Néha, ha vallatni kell beszáll, de ez nála sokszor inkább kedv kérdése, meg azé, hogy milyen lábbal kelt fel aznap reggel. Ha olyannal, hogy semmi áron nem adná a kezéből a balhét, akkor mindenki kushadt körülötte, még Marco is. De neki ez nem fontosabb annál, minthogy lavírozott az egyes emberek, meg az általuk dédelgetett hatalmak között.
Az élete megváltozott, de nem feltétlenül azért, mert megint veszélyben kell majd élniük, hanem mert a prioritási listáján él magasan Kira áll, és őt sosem mozgatta még az az életében, hogy megtegyen bármit egy nőért, akit szeret. Mondta már a másiknak, hogy ez az egész kötődés, főleg ezekben a mélységekben teljesen új neki, de elég erős a keze ahhoz, hogy elbírjon bármit a másik érdekében.
Szíve szerint elmélyítené a csókot, és nem is eresztené megint a másikat, de Kirának pihenésre és nyugalomra, neki meg arra van szüksége, hogy a fejében lévő káoszt a munkában való renddel csökkentse minimálisra. Alfonsoról az a kép él sokakban, hogy tökéletesen uralkodik bármilyen jellegű és mértékű káoszon, de ez nem teljesen igaz; ha az életének egy aspektusát tökéletesre tudja rendezni, akkor bármennyi oldalról ömölhet a szar, meg fogja oldani. De ha mindenhonnan ömlik, csak idegbeteg lesz tőle.
A csókot követően törölközőben követi a másikat, de csak, hogy nézze őt, amíg öltözik, mert az ő ruhái nem ebben a szobában vannak, hiszen ahhoz, hogy egy légtérben tudjanak öltözni, még ebben a lakásban sincsenek elég nagy szobák. Ez persze Alfonsonak köszönhető, nem a másiknak.
- Szeretlek, Kira. - Jön ki belőle hirtelen, lehet azért, mert a másik gondolt rá a kedvencével, lehet azért, mert amúgy is kikívánkozott már belőle egy ideje, nem tudja pontosan. Megvárja, amíg minden ruhadarab kényelmesen a másikon pihen már, és ekkor odalép hozzá, hogy mégiscsak elmélyítsen egy csókot kettejük között, miközben Kira arcát a két tenyere közé fogja. Amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan megy, mert ha marad, akkor már semmi nem robbantja ki ebből a szobából, viszont neki komolyan dolgoznia, a másiknak pedig komolyan pihennie kell.
- A dolgozóban leszek. Ledarálom, amilyen gyorsan lehet. - És ezt kivételesen nem azért mondja, mert mindenáron a másikban akarna lenni megint, hanem, mert vele akar Kira aludni, és van egy olyan érzése, hogy nem is fog addig elaludni, amíg nem jön hozzá vissza. Ezzel pedig nem fog játszani, így a legfontosabbakat tényleg le fogja darálni, a többi pedig várhat addig, amíg holnap lemegy és személyesen visszatereli a klubbot abba a mederbe, amiben folynia kell.
Úgyhogy pontosan ezt teszi; kifordul a szobából, és mielőtt eltűnne a dolgozó ajtaja mögött, megmelegíti a kedvenc ételét, és azzal együtt fog neki a munkának.
Kira & Alfonso

mind álarcot viselünk
Alfonso Deluca
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
43
★ elõtörténet ★ :
"The fault, dear Brutus,
is not in our stars,
but in ourselves."
★ családi állapot ★ :
And often...
You want to be somewhere
Where we don't exist
★ lakhely ★ :
★ foglalkozás ★ :
a The Mirage tulajdonosa
★ play by ★ :
Henry Cavill
★ szükségem van rád ★ :

339
★ :
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 EmptyCsüt. Nov. 30 2023, 22:29

Alfonso & Kira
Valamiért úgy érzi, hogy a kettejük közé települt állapot csak ideiglenes. Beszélgettek, jöttek felszínre dolgok és képes volt kimondani, hogy segítségre van szüksége, ami egy hatalmas és szükségszerű lépés annak érdekében, hogy ne marják egymást. Mégsem érzi úgy, hogy teljesen tiszta lenne kettejük között minden.
S nem a férfiban kételkedik, mert látja és érzi, hogy belőle mi árad az irányába. Ennyire tiszta érzéseket, szavakat és szeretet még senkitől sem tapasztalt, ami egy kissé meg is rémíti, ha őszinte akar lenni. A legnagyobb gond az, hogy minden porcikája üvölteni tudna azért, hogy bevegyen végre valamit. De hangot nem ad ezen vágyának, hiszen a szerelmi vallomásra válaszként az, hogy szerre vágyom, eléggé gyatra egy reakció lenne.
– Én is téged – mosolyodik el szelíden, hiszen bármennyire is nem szereti ezen szavakat együtt használni, az érzései valódiak. Szereti ezt az embert, oly módon, ahogy még soha senkit és egészen biztos benne, hogy soha nem lesz más, aki iránt ilyen mély és erős érzelmeket táplálna valaha.
Ideje sincs igazán felfogni vagy kiélvezni a csókot, hiszen amilyen gyorsan jön úgy távolodik is el a másik. S bár szeretné minél tovább kiélvezni a viszontlátás örömét, azt hogy most jók és együtt vannak és senki és semmi nem zavarhatná meg őket, tudja jól, hogy eresztenie kell Alfonsot. Ezért csak bólint a szavaira,, s miután az olasz otthagyja a szobában, ő maga tényleg az ágyhoz indul el egy könyv társaságában.
Mert filmet nézni is már csak a másikkal szeretne.
A percek peregnek, a szemeire nem tudja, hogy mikor telepedik rá a fáradtság, de már azelőtt halkan szuszog, hogy Alfonso visszatérne. Szeretné, ha már az is elég nyugalom lenne lelkének, hogy a férfi a lakásban, de a tudatalattija nem érzi úgy, hogy segítségére kellene sietni. Így a rémálmok csak hamar megjelennek csukott szemei mögött. Kira lassú és egyenletes lélegzetvételei egyre szaporábbak lesznek, míg nem úgy kapkod a levegőért, mintha csak fuldokolna. Kiabálni akar, de nem tud, szemeit sem tudja kinyitni és úgy érzi, mintha az álomvilág és a valóság mezsgyéjén feküdne. Az egész olyan, mintha az ágy mellett állva nézné önmagát, s legszívesebben megrángatná a saját testét, hogy ezzel hozza vissza a valóságba, de a végtagjait nem tudja mozgatni. Teljesen megbénult az álomban, mely Nápolyba repíti vissza és az összes szörnyűséget, egyszerre zúdítja rá, hogy még véletlenül se érezze jól magát.

thx.

mind álarcot viselünk
Kira Mae Adams
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
Shot guns and roses
Make a deadly potion
Heartbreak explosions
In reckless motion

And now I'm in trouble
I'm underneath his spell
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ foglalkozás ★ :
Sebész rezidens
★ play by ★ :
Adelaide Kane
286
★ :
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 EmptySzer. Dec. 06 2023, 12:15

Alfonso a munkát mindig tudta arra használni, hogy mindegy, mi történik pontosan körülötte, a teendői elvonják annyira a figyelmet az adott dologról, hogy képes legyen csak és kizárólag arra koncentrálni, ami a figyelmét követeli. Ezúttal azonban, bár minden dolgát el tudja végezni úgy, ahogy azt megszokták tőle, nem akar beletemetkezni abba, amit csinál, és azt sem akarja, hogy az elméje hátulsó részében ne villogjon folyamatosan az a piros fény, ami arra figyelmezteti, igazából semmi sincsen még rendben.
Nem is áltatja magát ilyesmivel, hiszen a PTSD komoly dolog, a rémálmokkal nem lehet viccelni, a bogyók pedig hiába nincsenek kéznél, attól még tudja, hogy Kira vágyik rájuk. Lehet más esetben arra gondolna, bárcsak rá vágyna ilyen módon, de szinte szokatlan józansággal ruházta őt fel az elmúlt néhány hónap, meg a sűrű események sora, amiket korábban nem nagyon tapasztalt sem ebben a városban, sem a tengeren túl.
Hiába igyekszik egyébként, nincsen módja arra, hogy időben odaérjen a másikhoz az ágyba, mielőtt Kira elaludna, és nem is tud erről addig, amíg egy furcsa érzés el nem kapja a lakás másik végében. Elhomályosul minden esti fény New Yorkban, ahogy a látása elvonja a figyelmet mindenről, amit éppen csinál, és csak akkor tisztul a tekintete, amikor megindul a háló felé. Nem tudja, mit érez pontosan, de valami olyan elemi erővel húzza a másik felé, ahogy akkor szokta, amikor nem bír neki már semmilyen módon ellenállni.
Nem is tudja mire számít, amikor óvatosan benyit a hálóba, de a másik természetellenes, merevnek ható testtartása, meg a szapora légzés azonnal tudatja vele, mi történik, ő pedig mozdul, mintha ez a DNS-ébe lenne kódolva egyébként. Kira már a része, nem csak az életének, de ennek a férfinek is, úgyhogy mindegy, mi vár még rájuk valójában, Alfonso itt lesz, amíg lélegzik. És amíg nem jelent veszélyt a nőre, akit képes volt ennyire megszeretni.
Odalépve a másikhoz rásimít az arcára, mert nem akarja, hogy durván megriadjon, és lehet ez azért sikerül, mert Alfonso látszólag egyáltalán nem pánikol amiatt, ami történik. Sok szarságot látott már életében, ezért sem egyszerű az ő idegeit kicsapni ilyesmivel, arra úgyis megvan egy rakás más módszere a másiknak, amiket ha nem lenne, úgy hiányolna, mint az érintését vagy a csókját, ebben egészen biztos.
- Minden rendben, Kira. New Yorkban vagy. - Mivel szeret mindent tudni az életében, olvasott már erről néhány dolgot, és mindig a pozitív megerősítés, illetve annak a tisztázása tűnt fontosnak az ilyen helyzetekben, hogy hol van az adott illető. Vagyis, hogy nem a veszélyben és a traumában, hanem már máshol..
- .. biztonságban, itt velem. - Súgja, hátha a hangja utat mutat a másiknak, és képes megébredni anélkül, hogy túlságosan megijedne attól, ami történik. Ő csak annyit tesz, hogy az ágy mellett guggolva, arra a karjaival támaszkodva simogatja a másik haját, aztán a felkarjára tér át, hátha a bőr közvetlen találkozása az érintésével többet segít a másiknak visszatalálni hozzá. Közben pedig igyekszik nem utálni lassan magát amiatt, amit Kirával tett, hiszen senki más nem tehet az állapotáról, csak ő maga. Pedig ő őszintén nem akart mást, csak szeretni a másikat.
Kira & Alfonso

mind álarcot viselünk
Alfonso Deluca
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
43
★ elõtörténet ★ :
"The fault, dear Brutus,
is not in our stars,
but in ourselves."
★ családi állapot ★ :
And often...
You want to be somewhere
Where we don't exist
★ lakhely ★ :
★ foglalkozás ★ :
a The Mirage tulajdonosa
★ play by ★ :
Henry Cavill
★ szükségem van rád ★ :

339
★ :
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 EmptyHétf. Dec. 11 2023, 21:18

Alfonso & Kira
Számára ez már nem újdonság, csupán annyiban, hogy mivel nem vette be a már szokássá vált gyógyszert elalvás előtt, így hamarabb és intenzívebben éri el az egész.
Az agyát egyszerre önti el a harag, fájdalom és a félelem egyvelege. Minden Olaszországban megélt érzés ott csoportosul benne, csak háromszorosan. Olyan, mintha belülről is fel akarná falni valami, miközben a külvilág homályában az ágyba tonnás súly nyomná vissza.
Vállára nehezedik Francesco halála, aki most álmában vissza is tér, hogy kísértse őt. Ott áll vele szemben, gúnyoros mosollyal az arcán, miközben kárörvendve, hangosan ordibál Alfonso születésnapjára összegyűlt sereg közepén, hogy Kira a gyilkosa. Ez azzal folytatódik, hogy mindenki ellene fordul, kántálják együtt a férfival, hogy ő a gyilkos, mintha csak el akarnák átkozni. Álmában Alfonso volt jegyese ér el hozzá elsőként, s ahogy hozzáér Kira máris sötétségben ébred.
Testére föld hull a magasból, s lassacskán kirajzolódik számára a kép. Egy gödörben fekszik, amit éppen temetnek be. Kiabál, segítséget kér, de senki nem mozdul érte. Halk sírást hall, s a következő pillanatban már kívülről látja a jelenetet. Őt éppen temetik, de a sírásókon és a papon kívül egyetlen egy személy van jelen, Martha. Szürreális kép forgatag következik, mert amíg látja és hallja, hogy Martha sír, a háttérben dorbézolás történik. Esküvőt ünnepelnek, méghozzá nem másért, mint Alfonsoét.
Most már könnyezik, a valóságban, miközben a teste és a lelke még mindig nem ereszti. Érzi a férfi gyengéd simítását az arcán, hallja a hangját is és talán ez segít számára abban, hogy a levegőt már ne kapkodja, hanem egyre egyenletesebben vegye. De még mindig érzi a nyomást a mellkasán, mintha valaki ülne rajta. Lábai, majd kezei mozdulnak, de csak lassan, mintha nem is akaratlagos mozdulatok lennének. Bőre, Alfonso simogatása nyomán libabőrössé válik, ez is sokat segít számára, hogy el tudja hagyni Nápolyt és a közeg rázúdult utálatát. Végül egy nagyobb sóhajtás kíséretében, mintha csak kilehelné magából az elmúlt perceket, úgy tér vissza a valóságba.
Fejét óvatosan, lassan mozdítja, miközben szemei kinyílnak és Alfonsora terelődnek. Tekintete elsőre rémült, ám ahogy agya képes felfogni, hogy biztonságban van, ez apránként eltűnik. - Hoznál.. hoznál vizet? - teljesen ki van száradva, annak ellenére, hogy a víz úgy leverte, hogy gyakorlatilag csavarni lehetne a ruhájából. Mondaná, hogy ez sem új számára, de hazudna. Ennyire rosszul még nem élte meg egyik álmát sem.

thx.

mind álarcot viselünk
Kira Mae Adams
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
Shot guns and roses
Make a deadly potion
Heartbreak explosions
In reckless motion

And now I'm in trouble
I'm underneath his spell
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ foglalkozás ★ :
Sebész rezidens
★ play by ★ :
Adelaide Kane
286
★ :
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 EmptyVas. Dec. 17 2023, 12:22

Bármit megtenne ezért a nőért, éppen csak arra nem képes még, hogy a legjobbat tegye vele, és elengedje.
Tudja, hogy az ő világában a jövőt tervezni felér azzal, ha valaki teljesen ostoba, úgyhogy a tradíciókkal ellentétben ő homlokegyenest másképpen akart hasznos tagja maradni a társadalom ezen szegletének, miközben igyekezett megóvni a saját szívét mindenféle sérülésektől, meg egy lehetséges párt attól, hogy őt kelljen temetni az életük során valamikor olyan hirtelenséggel, ahogy Francesco nője állt a sír mellett.
Aztán a rajtaütésen lelőtték őt is.
De semmi sem volt még rá olyan hatással, mint az, ahogy most Kirát látnia kell; nem esik nehezére borsot törni mások orra alá, vagy fejtörést okozni, de a szenvedés sem áll messze tőle. Sokan hiszik róla, hogy ő az, aki a beszéddel és a megnyerő modorával old meg mindent, de nagy tömegben kevésszer engedte még meg magának azt az igazi agyfaszt, amit Kira viszont már párszor látott tőle élőben. Mégis, az a lélek, ami nagyjából bármit elcipelt eddig gond nélkül most elég nagy szarban van, mert tudja és látja, mi volna a helyes, de nincs ereje kimondani, mert egy része még mindig reménykedik abban, talán a holnap egy jobb napot hoz majd el.
Sosem volt még annyira gyengéd senkivel, mint a másikkal, ezzel is tökéletesen tisztában van, mégsem rohan ki a világból miatta. A Kira iránt érzettek sokkal több erővel töltik őt fel mostanában, mint bármi, amiről eddig azt hitte, hogy fontos számára, vagy hasznos a környezetének. Ezért a nőért a közeget is addig borítaná lángba, míg az már nem létezik többet, és néha úgy érzi, ez lenne az egyetlen megoldás, ha békében akarnak legalább egy kis ideig élni.
Óvatos, amikor Kira már kezd magához térni az érintése és a hangja által, és ha ez lehetséges, amikor kinyílnak a szemei ijedten, még inkább azzá válik.
- Ne aggódj semmiért, itt vagyok. - Mondja ismét, nem tudva, mit hallhatott belőle eddig a másik, hiszen az elme egy nagy érdekes dolog, és bár végtelenül érdekli is a működése ezt a férfit, most semmi sem fontosabb annál, minthogy kiragadja a másikat a rémálmai közül, és biztosítsa arról, hogy most még biztonságban van.
Nem retteg a holnaptól még, de lehet elér majd oda, ahol ez is tényező lesz.
- Persze. - Közli halkan, és mielőtt kiindulna a konyhába, végigsimít a másik arcán, ezzel némi izzadtságot is letörölve a bőréről, pedig tudja, hogy ez nem lesz elég, és át kell majd öltöznie teljesen, ha visszajön. De addig hagyja kicsit megnyugodni.
Az üveg hideg vízzel, amit a hűtőből szerzett úgy tűnhet, néhány pillanat múlva már vissza is tér, és visszaguggol a másik elé az ágy mellett, majd átnyújtja neki, miután a kupakot egy kisebb kattanás kíséretében lecsavarja az üvegről.
- Át kell öltöznöd, hogy ne fázz meg. - Nem lehetőségként mondja, de nem is parancsol, hiszen a másik közelében arra ő nem képes. Inkább olyan tanácsként mondja, amit meg kell fogadnia Kirának, emellett egészen biztos abban, hogy ő sem akarna csuromvizes ruhában, csuromvizes ágynemű közé visszabújni.
- Ne haragudj, hogy nem jöttem előbb. De már végeztem. - Igazából hazudik, mert lenne még dolga bőven, de közben meg nem teszi, hiszen ő valóban végzett mára a munkával. Akárhol is tartott, nem számít semmit amellett, hogy Kirának szüksége van rá, ahogy azt már korábban mondta is.
Kira & Alfonso

mind álarcot viselünk
Alfonso Deluca
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
43
★ elõtörténet ★ :
"The fault, dear Brutus,
is not in our stars,
but in ourselves."
★ családi állapot ★ :
And often...
You want to be somewhere
Where we don't exist
★ lakhely ★ :
★ foglalkozás ★ :
a The Mirage tulajdonosa
★ play by ★ :
Henry Cavill
★ szükségem van rád ★ :

339
★ :
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 EmptyCsüt. Dec. 21 2023, 21:35

Alfonso & Kira
Hiába van egy másik világban, egész lénye érzékeli azt, hogy Alfonso a közelébe kerül. Ha magyaráznia kellene azt, hogy miért férkőzik be álma végére, utolsó képként a férfi, akkor ezzel tudná. S nem hirtelen tűnik el, hanem lassacskán halványodik, azzal párhuzamosan, ahogy a nő visszatér a valóságba és már nem fekszik mereven, mint egy szobor.
Szóba sem jöhetne más a számára, ha választhatna, hogy kit szeretne látni, mint ez a férfi. Bár mostanában a kapcsolatuk nem volt olyan felhőtlen, s biztos lábakon álló, Kirában az Alfonso iránti szerelem nem halványodott. Még a Fabiola által felkeltett kételyek sem voltak képesek arra, hogy megmérgezzék az érzéseit, annak ellenére, hogy nem egyszer kúsztak fejébe a hallott szavak, míg egyedül volt.
Alfonso valami olyasmit hozott neki, melynek hiányát sosem érezte, mert nem tapasztalta még meg. Tényleg azt gondolta, hogy meglehet azok nélkül az érzések nélkül, melyeket a férfi ébresztett benne, azonban most, hogy már megtapasztalta a mélységeket és a magasságokat, nem akar létezni nélkülük. Nem kíván létezni Alfonso Deluca nélkül.
Mire a férfi visszakeveredik, ő már feltornázza magát ülő helyzetbe. Tekintetét már sokkal inkább birtokolja hála és szeretet, mint a félelem. – Köszönöm – veszi el a felé nyújtott üveget és iszik is belőle egy nagyobbacska kortyot, míg a másik beszél.
Nem felesel az atyaian ható mondat ellen, mert a férfinak teljes mértékben igaza van. A ruhája tapad a bőrére, hajából szinte csavarni lehetne az izzadtságot. Mondaná, hogy számára is újdonság ez, de igazándiból az elmúlt napokban már nem egyszer fordult elő vele, hogy arra kelt, hogy az ágy rá eső részén szinte úszni lehetett. llyenkor mindig tudta, hogy eltelt 4 óra attól számítva, hogy bevette az utolsó bogyót, szinte óramű pontossággal jöttek ilyenkor a gyötrő álmok.
– Felesleges ezért bocsánatot kérned – ereszt meg egy félszeg mosolyt a másik felé, utána pedig iszik még egy nagy kortyot. Az ő szemében nem Alfonso hibája az, ami történt, hiszen a férfi aligha tudná irányítani az álmait. – Mindjárt összeszedem magam – próbálja némileg enyhíteni a helyzetet a szavaival, mert látja, hogy a másik igyekszik leplezni az aggodalma mélységét, azért a vállaira jócskán rátelepszik.
– Anyukád hogy van? – s bár nem szokása ilyesmit alkalmazni, most muszáj terelnie egy kicsit a gondolataikat valahova, ami nem ez a szoba és nem ez a lakás. Mert csak azt tudná hajtani, hogy mennyire sajnálja, hogy erre kellett hazajönnie a férfinak és mennyire nem szeretné, ha ő is megtörne, főleg nem amiatt, ami belőle lett. Alfonso neki egyfajta bástya, s amikor azt mondta, hogy szüksége van rá, azt komolyan is gondolta.

thx.

mind álarcot viselünk
Kira Mae Adams
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
Shot guns and roses
Make a deadly potion
Heartbreak explosions
In reckless motion

And now I'm in trouble
I'm underneath his spell
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ foglalkozás ★ :
Sebész rezidens
★ play by ★ :
Adelaide Kane
286
★ :
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 EmptySzer. Jan. 03 2024, 14:48

Az elméjében, bár nem kezdenek szétesni a gondolatok, de egyfajta katyvaszt vél felfedezni, ahogy próbál a fejében minél több mindent, minél gyorsabban megoldani. Tart tőle, hogy ha ezt nem teszi meg, ha nem kerül a mostani problémák elé is néhány lépéssel úgy, ahogy mindig szokott, akkor a háborúba is majd lemaradva érkezik, az pedig kritikus lenne sokak számára. Össze kell magát szednie, amilyen gyorsan csak lehetséges, azonban tudja, hogy most nem ez az első számú feladata, hiába lenne ideális, ha az lenne.
Ugyan megemlíti a másik csuromvizes ruháját, mégis jó dolognak tartja, hiszen ürülnek a méreganyagok Kira testéből, és igazából ő arra számít, hogy az első három-négy nap lesz itthon igazán kritikus. Eszébe jutott már, hogy szabadságoz kellene kivennie a másiknak, legalább addig, amíg a nehezén túl van, és ezt megtenné ő is, hogy ketten, a lakásba zárkózva oldják meg, amit valójában Alfonso okozott.
Hiába jut egyfolytában eszébe, hogy könnyebb és biztonságosabb lenne, ha Kira nem lenne már vele, egyre kevésbé hiszi ezt el magának, ahogy a háború gondolata cincálja az elméjét. Látták őket együtt a születésnapján, egymás mellett álltak a temetésen is, sőt, a legjobb barátja életét is Kirának köszönheti. Így viszont már, aki fogást akar találni a második legidősebb Delucán, az pontosan tudja, hova nyúljon, és ezen nem változtatna az sem, ha híre menne a szakításnak. Hiába férfiak irányítják a háborút, sok ötlet a közeg nőitől érkezik, ők meg pontosan tudják, hogyan működik a férfi szív a páncélok alatt.
Mindez nem zárja még ki, hogy meglépje ezt, ha nagyon szorul a hurok New York nyaka körül.
- Nyugodtan. - Simít a másik bőrére ott, ahol éppen a kezével éri, aztán felemelkedik a földről, hogy a szekrényhez sétálva új ruhákat vegyen ki a másiknak. Nem akar atyáskodni felette, de azt sem akarja, hogy miközben jön le a gyógyszerekről, még egy betegséget is bekapjon mellé. Ez még csak az eleje, ő ezt már párszor végignézte barátokon, családtagokon is, úgyhogy pontosan tudja, mi jön még ezután.
- Látszólag jól van. - Mert ahogy a közeg kondicionálja a férfiakat, pontosan ezt teszi a nőkkel is, egy olyan család vezetője mellett nőnek lenni meg, mint a Delucák, az anyjának ugyanúgy el kell rejtenie az érzelmeit, mint bárki másnak. Alfonso azonban tudja, hogy nincsen jól, mert beszélt vele elég sokat; kettejük kapcsolata van olyan erős, hogy ha más nincs ott, mindketten képesek megnyílni a másiknak.
- Francesco és Marco is olyanok számára, mint a fiai. Az egyik életét elvettem tőle, a másikét te mentetted meg. - Előbbi miatt nincsen bűntudata egyébként még ennek ellenére sem, hiszen ha az anyja tisztában lenne azzal, mit követett el ellene az unokatestvére, hamar megszűnne benne az a mérhetetlen szeretet, amit mindenki, még Francesco iránt is képes táplálni.
- Arra gondoltam, hogy ha meg tudod oldani, néhány napig itthon maradhatnánk. - Esze ágában sincsen veszekedni, mégis meglehet, hogy most oda kerül a sor ismét, ismervén a másikat. Kira lehet úgy gondolja, hogy a munka majd tökéletesen el tudja vonni a tisztulás közben a figyelmét, amikor azonban a szédülős, hányós, lehet ájulós rész eljön, nem biztos, hogy betegeket akar majd ellátni. Nem parancsol azonban, csupán tesz egy javaslatot a másiknak, hátha átgondolja, mit szeretne ezzel Alfonso ezúttal, és nem kerül veszekedésre sor.
Kira & Alfonso

mind álarcot viselünk
Alfonso Deluca
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
43
★ elõtörténet ★ :
"The fault, dear Brutus,
is not in our stars,
but in ourselves."
★ családi állapot ★ :
And often...
You want to be somewhere
Where we don't exist
★ lakhely ★ :
★ foglalkozás ★ :
a The Mirage tulajdonosa
★ play by ★ :
Henry Cavill
★ szükségem van rád ★ :

339
★ :
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 EmptySzer. Jan. 03 2024, 22:17

Alfonso & Kira
Eddig is tudta, hogy az érzelmei a férfi iránt mennyire elsöprők, de most ismét tudatosul ez benne. Alfonso úgy viseli gondját, ahogy kevés férfi lenne rá képes, s ezért rendkívül hálás neki. Mikor visszaérkezik a tiszta ruhákkal, leszenvedi magáról az átázottakat, s miután az éjjeli szekrényen lévő, kisebb törülközővel áttörli magát, akkor veszi fel azt, amit a másiktól kapott.
– Édesanyád egy rendkívül erős nő - nem tudja elképzelni magáról, hogy olyasvalaki legyen, aki kifelé teljesen mást mutat, mint ami igazán lejátszódik benne. Mikor Nápolyba érkeztek és találkozott Alfonso anyjával, látta rajta, hogy mennyire ragyog attól, hogy a fiát látja. Aztán tapsztalhatta azt is, hogy egyszerre mennyi információt képes átadni a személyzetnek, miközben fél szemét rajta tartja és hozzá is intéz szavakat. Az biztos, hogy ilyesfajta energiát szeretne megmozgatni magában, ha a kórházban van, viszont az, hogy ő maga egy háztartást vezessen így, vagy bármit is megszervezzen, elképzelhetetlen számára. Főleg, mert utálja a nagy eseményeket.
– Milyen szépen kiegészítjük egymást – horkan fel halkan azon, hogy egyikük elvett, másikuk pedig mentett egy életet. Nem akar ezen vitázni, de azt sem ígérheti, hogy egy hamar túljut a gondolaton, miszerint vér tapad a másik kezéhez. Persze mondhatnék neki, hogy miért olyan naiv és miért gondolta, hogy Alfonso életébe ez nem eshetett meg eddig is. Nem is ezzel van igazándiból baja, hanem inkább a miérttel, s azzal, hogy ő maga is belekeveredett ebbe az ügybe, pedig egyáltalán nem akart.
– Együtt? – emelkedik meg egyik szemöldöke a többes szám hallatán. – Nem azt tanácsolod, hogy maradjak itthon egyedül, hanem azt mondod, hogy te is itt lennél addig? – nem kellene valószínűleg ennyire meglepődnie ezen. Azonban tudja jól, hogy Alfonso sokat volt távol a klubtól, Marcellora egy darabig nem lehet számítani és tisztában van azzal, hogy Alfonsonak mennyit jelent a munka, így ez a többesz szám eléggé meglepi.
– Lassan ki fognak rúgni az állásomból, annyit hiányzom – és teljesen jogos lenne ez a lépés a vezetőségtől. Elfogadni nem tudná, hiszen neki ez az élete, ő erre készült. Ám azt be kell látnia, hogy az elmúlt hetekben kevesebbet volt a kórház falai között, mint azt valaha is el tudta volna képzelni. Amikor pedig ott volt, akkor sem érezte magát olyan állapotban, amit elvárnának egy orvostól, így mindig kivonta magát a nehezéből. Kira számára ez elfogadhatatlan egyébként, s sürgősen változtatnia kell rajta.
– Tudom, hogy nem mehetek betegek közelébe ilyen állapotban – szeretné ezt hangosan kimondani, mert az már egy jó jel, ha valaki képes az ilyesmit beismerni. Tisztában van azzal, hogy a következő napjai nem lesznek egyszerűek és azzal is, hogy mikor újra dolgozni fog, talán még nehezebb lesz az egész, hiszen ott karnyújtásnyira lesz különböző gyógyszerektől. De azt is jól tudja, hogy nem élhet világéletében bogyókon és ha Alfonso azt mondja, hogy ott lesz mellette, mikor letesz róluk, gondolkodás nélkül vesz ki néhány napot a békesség kedvéért.

thx.

mind álarcot viselünk
Kira Mae Adams
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
Shot guns and roses
Make a deadly potion
Heartbreak explosions
In reckless motion

And now I'm in trouble
I'm underneath his spell
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ foglalkozás ★ :
Sebész rezidens
★ play by ★ :
Adelaide Kane
286
★ :
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 EmptyHétf. Jan. 08 2024, 12:44

Bólint, hiszen nem tud vitatkozni; az a nő, aki nem csak vállalja a közeggel járó veszélyt, de nyolc gyermeknek ad életet benne, és maximális tisztelet övezi a környező családoktól, az nem lehet más, csak nagyon, nagyon erős. Ő ezt tudja egyébként az édesanyjáról, és ismeri mellette az érzékeny oldalát is, akinek a szíve vérzik nem csak a gyermekeiért, de olyan elveszett lelkekért is, mint amilyen Francesco volt. Rosana tisztában volt a stiklijeivel, látta, hogy a szíve nincsen a helyén, de sajnálta, amiért olyan hamar árva lett, és nem hibáztatta, amiért iránymutatás nélkül letévedt a helyes útról.
Alfonso szerint az anyjának szobor járna lassan, de Rosana az ilyen beszédet pofonnal jutalmazta mindig, úgyhogy néha elviccelik ezt a testvéreivel, legalább addig, amíg a sodrófa elő nem kerül.
Megenged magának egy apró nevetést, meg utána a mosolyt az arcára, mert az nem jókedvéből jelenik meg a vonásain, sokkal inkább kínjában. Nyilván soha nem volt célja ilyesmit elérni az életében, és bár úgy gondolja, valóban kiegészítik egymást a másikkal, azért arra nem büszke egyáltalán, hogy jelenleg ilyen módon is tudnak párhuzamokat hozni. Alfonso, ha jobban megvizsgálja bárki, valójában gyilkos, nem csak az unokatestvére, de sok más élet végett is, amiről sejti, hogy Kira nem egészen volt tisztában azelőtt, hogy ez az egész lefutott.
- Egyedül? Nem, semmiképp. - Válaszolja csendesen, és végigsimít a másik arcán, miközben a vonásain a gyengédség és a szigor keverékéve vegyül, ahogy Kira szemeit vizsgálja. Sosem hagyná egy ilyen nehéz helyzettel magára a másikat, akkor sem, ha nem ő lett volna az előzetes okozója az állapotának. Nem mond semmit arra, hogy ez egyáltalán eszébe jutott Kirának, de lehet, ha ezen túlesnek, ki fogja némileg kérni magának. Most nincsen itt ennek semmi helye.
- Te megtanultad, mi történik ilyenkor, én párszor végignéztem már. Sosem hagynálak vele magadra. - Azért is próbált meg az elmúlt órákban itthonról intézkedni, hiszen így már látja, hogy működni fog, a jelenléte pedig nem követelmény jelenleg, mert a VIP nem mostanában fog újra a régi fényében működni. A közeg tagjai, vagy azok, akik vele asszociálják magukat most fület-farkat behúzva próbálnak a fű szintjén maradni, mint a kutyák. Alfonso erre sohasem lenne képes, úgyhogy számít néhány golyóra, meg necces helyzetre a közeljövőben.
- Nem fognak. Majd én intézkedem. - Nem csak Marconak vannak remek kapcsolatai a városban, még ha ezt Alfonso nem is szokta fitogtatni mások előtt. Néhány telefon, és Kira biztos lehet benne, hogy az állása biztonságban lesz, amiért a férfi amúgy sem aggódott túlzottan, hiszen bárhol tudna neki pozíciót intézni, akár magán helyeken is. Viszont mivel tudja, hogy Kirának a jelenlegi fontos, azt fogja megvédeni.
- A nehezén gyorsan túl leszel. Ha pedig együtt kimásztunk a gödörből, új lendületet fogsz érezni magadban. - Mert ez ilyen. Kurva nehéz lesz végigcsinálni, de mindent meg fog érni, ha majd láthatja, ahogy Kira újra a régi lendület felé lesz akarva-akaratlan lökve az állapota által, mert a függőségtől megszabadulni felér egy eufóriával.
Kira & Alfonso

mind álarcot viselünk
Alfonso Deluca
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
43
★ elõtörténet ★ :
"The fault, dear Brutus,
is not in our stars,
but in ourselves."
★ családi állapot ★ :
And often...
You want to be somewhere
Where we don't exist
★ lakhely ★ :
★ foglalkozás ★ :
a The Mirage tulajdonosa
★ play by ★ :
Henry Cavill
★ szükségem van rád ★ :

339
★ :
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 EmptyHétf. Jan. 08 2024, 14:23

Alfonso & Kira
– Nem. Nekem kell megoldanom és elintéznem – ő nem lesz az, aki szívességek által marad ott ahol. Ő saját maga révén került be és ha úgy nincsen maradása, akkor azt el fogja fogadni. Mert magának okozta a jelenlegi helyzetet. Ezt pedig reményei szerint Alfonso megérti.
– Remélem leszek olyan fantasztikus társaság, mint te lehettél Fabiolának, mikor próbált embert varázsolni belőled – ezt pedig viccnek szánja, nem felróni szeretné azt az időszakot, hiszen abban is jócskán benne volt a keze. Sok mindent csinálna másként, amim egyébként eddigi életében nem igazán volt rá jellemző. Azonban mióta ez a férfi az életében van, rengeteg ostoba lépést tett, amiket ha tudna megfordítana, s talán akkor nem lennének most ebben a helyzetben.
– Átöltözöm és aludhatunk – kezébe veszi a férfizól kapott ruhákat és kikászálódik az ágyból. Ezen az állapoton nem segít holmi átöltözés, így kénytelen elindulni a fürdőszoba felé, melynek ajtaját nem azért nem csukja be, mert egy újabb körre szeretné invitálni a másikat, hanem azért, mert ha véletlenül valami történne, akkor így könnyedebben tud odaugrani. Nincsenek nagyra törő tervei, egy gyors hidegzuhany, ami talán két percig sem tart, haját kontyba köti és belebújik a ruhákba, így nettó öt perc alatt vissza is tér a távozását követően.
– Szerintem keress valami védőfelszerelést, mint a hokisoknak, mert nem egyszerűek manapság az éjszakák – lehet, hogy még az is kevés lesz az álmaiban harcoló énje ellen. Mindenesetre nem lenne Alfonso helyében, mert az is lehetséges, hogy a férfi még a földön fog kikötni.
A fürdőszobából a szekrény felé veszi az irányt, hogy annak mélyéről új ágyneműhuzatot hozzon, hiszen amilyen vizes volt a ruhája biztos abban, hogy az ágy ráeső fele sem úszta meg a dolgot szárazon. Abba pedig senki nem szeret feküdni, így gyorsan kicseréli a nedves ágyneműt.
– Zavar, ha megy a tv? – mert hiába fáradt, nem sok esélyt lát arra, hogy egyhamar el fog aludni. Azonban azt nem akarná, hogy a férfi miatta ne pihenje ki magát eléggé, így ha Alfonso azt mondja, hogy nem tudna a televízió fénye és zaja mellett aludni, akkor természetesen kimenne a nappaliba. Világért sem akar a másik terhére lenni.

thx.

mind álarcot viselünk
Kira Mae Adams
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
Shot guns and roses
Make a deadly potion
Heartbreak explosions
In reckless motion

And now I'm in trouble
I'm underneath his spell
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ foglalkozás ★ :
Sebész rezidens
★ play by ★ :
Adelaide Kane
286
★ :
slippery slope - Kira & Alfonso - Page 2 Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

slippery slope - Kira & Alfonso
Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» look who's here - Kira & Alfonso
» Alfonso & Kira ~ Keep the f*ck away from me
» wherever this leads us - Kira & Alfonso
» Tell me the truth - Alfonso & Kira
» you're breaking me - Kira & Alfonso

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: