New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 405 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 390 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Peggy Lynch
tollából
Ma 19:46-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 19:40-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:56-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:54-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
Roman W. Hemlock
tollából
Ma 16:47-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

a slanted evening - Cindy and Léon
Témanyitása slanted evening - Cindy and Léon
a slanted evening - Cindy and Léon EmptyKedd Okt. 10 2023, 19:00

To Cindy

Ritka, hogy én bármilyen buliba elkeveredjek, ha nem lett volna a csapattársam és én is egyazon versenyen a pódiumon, nem lennék itt. De most muszáj volt szinte elborulásig inni, tudva, hogy két hétig nincsenek versenyek, lesz időnk józanodni és rendbe tenni a szervezetünket. Olyan ritka az ilyen, hogy szinte az első három körben érzem, hogy gond van de azért még csúszik több is.
Nem akartam ma anyámékhoz hazamenni, de már korábban tudtam, a buli elején, így lefoglaltam egy szállodában a szobámat, ahol a hétvégét kikapcsolódással akartam tölteni. Minden figyelő tekintettől messze, a pályától is messze és attól is, amit anyámék rám zúdítanának az egészségem miatt. Apám sportoló, az ő életében nem elfogadott az ivás, de nem veti meg aki iszik ha nem én vagyok az.

Olyan hajnali 3 körül vánszorogtam vissza három másik sráccal és két csaj társaságában a hotelhez, ahol a recepció előtt az egyik lány elhányta magát az egyik vázába. A srácokkal szinte csak nevetni tudtunk, a másik lány sipítozott, és még így is én voltam legjózanabb a csapatból így a recepcióhoz mentem, hogy valami egészen ufo nyelven kérjek segítséget.
- Szóval az van, hogy elég sok pénzt fizettünk a szobákért, és mégis itt állunk és fogalmunk sincs merre kell menni. Látja mennyire rosszul van a lány? Szóval az ő nevét nem tudom hirtelen. - mutatok a haveromra, akinek csak a beceneve ugrik be amire tuti nem szól a foglalása. - Az enyém Leroux, egy szobám volt két személyre, bár lehet az egyik lehetnél te. - kacsintok az igen csinos recepciós. Az ital teljesen kifordít önmagamból, se csajozni nem vágyok ha megteszem akkor sem ennyire tahó módon, de túl sok minden gyűlt bennem, amit most kiadhattam az itallal, de holnapra ezt erősen meg fogom bánni.

BEE
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

a slanted evening - Cindy and Léon
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» A lonely evening // Horatio and...
» pleasant evening // Edward&&Candy
» an enjoyable evening // Dawn&&Adriano
» cindy & Abraham - The Food Emporium
» Cindy & Rory - Whats in your hands?

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: