★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 164 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 153 vendég :: 2 Bots Ariel Hella Wright, Caleb Jones, Cesare Palmieri, Dean Calver, Dok Min-Joon, Enzo De Santis, Jayda Winters, Leroy Montfaucon, Mallory Duval, Olive S. Johnson, Wendy Hart A legtöbb felhasználó ( 524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Benjamin Stanford
tollából Ma 11:54-kor Rosemary Sawyer
tollából Ma 10:21-kor Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | GG Szomb. Szept. 23 2023, 19:45 |
| Georgia Gilbert Néha hagynod kell, hogy gyenge lehess, mégpedig azért, hogy később megerősödhess. | Karakter típusa Keresett Teljes Név Georgia Gilbert Becenév Gia Születési hely New York Születési idõ 1991. 08. 21. Kor 32 Lakhely New York Szexuális beállítottság Heteroszexuális Családi állapot Egyedülálló Tanulmányok Milyen szak + még tanul/már végzett Foglalkozás Sebész Munkahely Hol dolgozik? Cég, intézmény neve Hobbi ide |
Csoportom: Egészségügy Jellem Rendkívül talpraesett és céltudatos vagyok. Mindig tisztában vagyok azzal, hogy mit szeretnék elérni az életben, és minden erőt beleadok, hogy elérjem a kitűzött célokat. Nem riadok vissza a kemény munkától, és mindig kész vagyok a saját határaimat feszegetni annak érdekében, hogy még jobbá váljak. Határozott döntéseket hozok, és mindig a siker felé haladok. A talpraesettségem és céltudatosságom azonban nem jelenti azt, hogy rideg vagy érzéketlen lennék másokkal szemben. Ellenkezőleg, rendkívül empátiával és szeretetteljesen viselkedem. Mindig támogató és segítőkész vagyok, különösen a testvéremmel szemben. A testvérem a legjobb barátnőm is, és a köztünk lévő kötelék különleges és erős. Mindig ott vagyunk egymásnak, és támogatjuk egymást mindenben. A testvéri kapcsolatunk mély barátságot jelent számunkra. Rendkívül okos és éles eszű vagyok. Mindig képes vagyok gyorsan gondolkodni és kreatív megoldásokat találni a problémákra. Az éles észjárásom és analitikus gondolkodásom segít nekem a nehéz helyzetekben is megtalálni a kiutat. Emellett rendkívül kitartó és eltökélt vagyok, sosem adom fel könnyen. Mindig keresem a lehetőségeket és a megoldásokat, még akkor is, ha mások már feladták. Összességében egy olyan személy vagyok, aki mindig képes előre haladni a kitűzött célok felé, miközben szeretetteljesen támogatom a testvéremet és másokat. Az én inspiráló személyiségem és kivételes éles eszem mindig lenyűgözi az embereket, és akik ismernek, mindig büszkék lehetnek rám. Avataron: Leighton Meester Múlt Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. livin' in new york
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | GG | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |