New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 439 felhasználó van itt :: 19 regisztrált, 0 rejtett és 420 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 3:45 pm-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Harry Porterfield
tollából
Ma 8:12 pm-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 8:02 pm-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 7:40 pm-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 5:56 pm-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 5:55 pm-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 5:55 pm-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 5:54 pm-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 5:04 pm-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 4:49 pm-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Isabelle & Magdalena
TémanyitásIsabelle & Magdalena
Isabelle & Magdalena EmptyVas. Jan. 07, 2018 1:43 am

Isabelle & Magdalena
Romkocsmák. A legtöbb ember azt sem tudja, hogy ezek mennyire jó helyek és osztják az észt, hogy ott mégis mik mennek, közben meg még soha életükben nem tették be egybe se a lábukat. Szerencsére én nem ebbe a táborba tartozom, hanem azokéba, akik megismerkedtek már ezekkel a csodás "alvilági" helyekkel és hetente akár többször is eljárnak kiengedni a gőzt. Egy romkocsmának hangulata van, egy különleges feelingje és mindegyiknek más, de egy dolog közös bennük: jó zene szól.
Facebookon követem a kedvenc helyeimet, s így értesültem a ma esti buliról is, mely David Bowie tiszteletére kerül megrendezésre. Már vártam egy ilyen estre, ahol megadjuk a neki kijáró tiszteletet és megállás nélkül csakis az ő számait nyomatjuk. Nem volt kérdés, hogy mit veszek fel, hiszen a kedvenc vintage butikjaim egyik előnye, hogy mindig vannak régi pólók zenekarosak meg színészesek, s így akadtam rá egyszer egy Bowie-s darabra is. Fekete cicanacival és az új kedvenc Dr. Martens bakimmal veszem fel, s hogy ne fázzak megfejelem még az egészet egy meleg bundával, amit bent úgyis ledobok majd valahova.
Ahogy megérkezek a kocsmába, már is kikérek rövidet, ezzel adva meg az alapot a jó hangulatnak, majd befurakodom a táncparkettre, ahol "másokat megszégyenítően jól" táncolok átadva magam a Bowie érzésnek. Nem szokásom ilyenkor arra figyelni, hogy kivel táncolom, ha érzem, hogy egy hullámhosszon vagyunk, akkor belevetem magam a dologba, s ez alól a ma este sem kivétel, mikor is egy nálam pár évvel vélhetően idősebb sráccal nyomom. A baj csak az, hogy ő nem tudja, hol kéne abbahagyni és olyan helyekre nyúlkál, ahova nem szeretném. Persze, gondoltam rá, hogy összeszedek ma estére valakit, de ő mégsem illik bele a képbe, főleg azért nem, mert nem tudja, mi az a nem. Ahányszor elhessegetem a fenekemről a kezét, annyiszor teszi vissza egy perverz vigyorral a képén, ahányszor kerülöm ki, hogy lesmároljon, annyiszor jön ismét az az idegesítő vigyor.
- Nekem kell egy ital - s remélem, hogy ezzel sikerül leráznom és rákattan másra, de ehelyett inkább jön velem és másról sem pofáz csak arról, hogy mennyire bejönnek neki a színes hajú lányok. Hát kösz, van belőlük mostanra már jópár nem csak én, szóval keress magadnak másikat... - Egy tequilát kérnék - szólok a pultos lánynak, s kétségbeesetten pillantok körbe, hogy mégis kit vehetnék rá errefelé némi kamuzásra azért, hogy lerázzam a fickót.

▲music:XX▲Words:XX▲Note: rucik Razz

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Isabelle & Magdalena
Isabelle & Magdalena EmptyHétf. Jan. 22, 2018 10:40 pm
Egy régi haverom lép fel az egyik kedvenc romkocsmámban, így nem volt kérdés, hogy elmegyek meglesni őt. Sokszor voltam már bulizni egyedül, hozzá vagyok már szokva. Nem mondom azt, hogy nincsenek haverjaim, mert de vannak, de igazi jó barátaim nem igen. Voltak nagyobb problémáim is, mint barátkozni.
Az öltözködésemmel nem vacakolok sokat. Egy alap smink és már készen is vagyok. Nem szoktam sok időt bajlódni a kinézetemmel. Jó mondjuk most már a koncertek előtt ezzel jobban foglalkozom, főleg, hogy drága menedzserünk is rám szólt, hogy oda kell figyelnem rá.
Korábban megyek a kocsmába. Indításnak megiszok egy jó hideg korsó sört. Szeretem figyelni a lazító embereket. Van aki kicsit túlzásba viszi, van aki csak táncolni akar egy jót és van, aki azt hiszi, hogy a csaj odáig van érte… Pedig láthatóan nagyon is szabadulna tőle.
Elkapom a pillantását. Nem is kell megszólalnia ahhoz, hogy tudjam segítség kell neki. Egy mosoly kúszik arcomra, majd biccentek felé. Átfut az agyamon, hogy milyen szerepet öltsek magamra. Lehetnék a barátnője, de akkor lehet nem kopna le, sőt talán túl nagyra nőne az önbizalma és egy hármasra pályázna.
Megiszom a maradék söröm, majd lazán sétálok oda hozzájuk. Mikor már nagyon közel vagyok veszem fel az állarcot és szólalok meg vidáman.
-Drágám! Hát itt vagy? Mindenhol kerestelek már!... –Azzal közelebb hajolok hozzá és egy hosszú csókot lopok tőle. Két opció van. 1) Annyira meglepődik a dolgon, hogy elhúzza a csíkot. 2) Bepróbálkozik egy hármassal, de reményeim szerint az elsőt választja.
A csók végén csak a csajra mosolygok és eltűrök egy tincset az arcából.
-Mit iszunk?-Nem is foglalkozom a mögöttem lévő fickóval. Számomra ő láthatatlan.
To: Magdalena
By Micah
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Isabelle & Magdalena EmptySzomb. Feb. 17, 2018 11:48 pm

Isabelle & Magdalena
Nem vágom, hogy egyesek miért ennyire értetlenek. Olyan nehéz szó a nem? Olyan nehéz dolog érzékelni, hogy folyamatosan eltolom a kezét a seggemről meg nem hagyom neki, hogy lesmároljon? Alapvetően szívesen ismerkedek és gyorsan megtalálom másokkal a közös hangot, de az ilyen nyomulós pasik mintha csak a rémálmaimból szabadultak volna. Komolyan nem veszi észre magát?!
Enyhe célzásnak szántam az italos megjegyzésemet, hátha érti a dolgot, de vélhetően mogyorónyi agya lehet, mert még mindig a nyakamba liheg meg a derekam köré fonja a karjait. Jézusom, valaki menten már meg! Segítségkérőn nézek körbe miután kérek egy italt, s sikerül elkapnom egy barna hajú lány tekintetét. Még a szám is egy néma plízt formál felé, s biccentését látva úgy érzem sikerülhet végre megmenekülnöm a tapikirálytól. Közelít, én meg egyre boldogabb vagyok, hogy új társaságom lesz és fél szemmel végig figyelem, persze Casanova ebből semmit sem érzékel, mert... Mert túlságosan lefoglalja az, hogy taperol meg a nyakamat puszilgatja. Undorító, mégis hogy sikerült kifognom nekem egy ilyen gyereket?
Mosolyogva kapom fejem a hang irányába, mert ez "minden bizonnyal ugyebár nekem szól", s ösztönösen viszonzom is rögtön a csókot, hogy minél hitelesebbnek tűnjünk. Mekkora mázlim van egyébként, hogy egy ilyen menő csaj sietett a segítségemre. Nem sokan jöttek volna ide így, hogy rögtön le is smárolnak azért, hogy megmentsenek, s a csók közben érzem, hogy a kezek visszahúzódnak mögém, vélhetően Mr. Taperonc erre nem számított. - Tequilát - válaszolom lelkesen, miközben a pultosnak intek, hogy egy helyett kettőt töltsön. - Bocsi, hogy eltűntem, de tudod, hogy imádom Bowiet és pont a kedvenc számom jött, szóval maradtam még, aztán már nem találtalak. De most úgy örülök neked - fogom meg a kezét, közben meg fél szemmel követem a pasast, s amint látom, hogy eltűnt a tömegben vissza is húzom a mancsomat és hálásan nézek a lányra. - Nagyon köszönöm, ha te nem jössz, akkor fogalmam sincs, hogyan rázom le magamról. Szóval ezért cserébe, most meghívlak egy körre - fizetem közben ki a két tequilát.

▲music:XX▲Words:XX▲Note: rucik Razz

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Isabelle & Magdalena EmptyHétf. Márc. 19, 2018 6:50 pm
Nekem is meggyűlt már a bajom pár lerázhatatlan fickóval, de egy jól irányzott jobbossal sikerült végül észhez térítenem és bár szidott, mint a poklot, de elhúzta a csíkot.
Bevallom őszintén kissé meglep a reakciója. Arra számítottam, hogy majd elhúzódik, vagy csak eltűri a dolgot, de e helyett belemegy a játékba. Ennél jobb nem is lehetne, így sokkal hihetőbbek vagyunk. Mosolyogva konstatálom, hogy a nyomorék végül visszavonulót fúj. Sokan annyira meglepődnek egy ilyen jelenettől, hogy hirtelen azt sem tudják mit csináljanak, így inkább elmennek.
-Sosem tudtál egy helyben maradni.-Szélesedik ki mosolyom, majd lazítok magamon, mikor a fickó eltűnik a tömegben.
-Oh igazán nincs mit! Nekem is volt már dolgom ilyen fiúkkal… De tudod elég egyszerű lerázni őket. Csak jó helyen kell megragadni őket.-Kacsintok felé. Nah igen a férfiasságuk a kincsük, ha ott bántódásuk esik nyüszítve fújnak visszavonulót.
-Elfogadom, de nem ezért segítettem rajtad.-Amint megkapjuk a tequilánkat koccintok vele, majd le is húzom.
-Sajnos a mai világban veszélyes nekünk elmenni egyedül szórakozni… Ezért kell nekünk az okosabbnak, leleményesebbnek lennünk. –De nem akarok én itt okoskodni. Csak jobb, ha vigyázz, mert ezzel a fiúval még szerencséje volt. Vannak rosszabbak, akik sokkal durvábbak is lehetnek.
To: Magdalena
By Micah
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Isabelle & Magdalena Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Isabelle & Magdalena
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Isabelle && Lindsay
» magdalena & hugo
» Joaquin és Isabelle - Nehéz reggel, egy csepp napsugárral
» Magdalena Lehnhardt
» Magdalena&Ray - 112-es kórterem és környéke

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: