★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 408 felhasználó van itt :: 13 regisztrált, 0 rejtett és 395 vendég :: 2 Bots Ariel Hella Wright, Cesare Palmieri, Deborah Winchester, Diego Carmona, Eliza Minetta Graison, Enzo De Santis, Eric Lindström, Jayda Winters, Leroy Montfaucon, Mallory Duval, Roman W. Hemlock, Rosemary Sawyer, Wendy Hart A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Benjamin Stanford
tollából Ma 11:54-kor Rosemary Sawyer
tollából Ma 10:21-kor Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Tori Michaels Csüt. Aug. 31 2023, 07:16 |
| Tori Michaels Nincs hazugság sérülés nélkül. | Karakter típusa Saját Teljes Név Victoria Anne Michaels Becenév Tori Születési hely Jacksonville, Florida Születési idõ 1986.03.26. Kor 37 Lakhely Brooklyn Szexuális beállítottság heteroszexuális Családi állapot egyedülálló Tanulmányok CUNY - SPSBA in Psychology + Disability Studies Columbia UniversityEd.M + PhD in School Psychology/Clinical Psychology Foglalkozás iskolapszichológus Munkahely Columbia University Hobbi lovaglás (régebben díjugratás versenyszerűen), színházba járás, állatmenhelyeken önkénteskedés, olvasás, természetfotózás |
Csoportom: Egészségügy Jellem Megzabolázhatatlan, akárcsak a négylábúak. Makacs, céltudatos, bizalomhiányos. Mindig is őrült voltam, amikor valamit kiötlöttem. Nem tudtam megálljt parancsolni sem szívemnek, sem lelkemnek. Előttem csak a végcél lebegett, semmi más. Semmi, amitől megriadhattam volna. Persze, ez nem jelenti azt, hogy sohasem féltem semmitől. Sok mindentől rettegek, csak nem beszélek róla. Szerintem mindenkinek van egy titkolt félelme, vagy több is akár. Van, aki csacsog ezekről,van, aki megtartja magának. Nem könnyű elfedni, és nem felfedni mások előtt. Ezekhez is óriási bizalom kell, mint mindenhez. A leánygyermek, ki két fiú után érkezett.Nem mondom, hogy nehéz gyerekkorom volt. Voltak természetesen rosszabb, lesújtóbb, gyűlöletes időszakok, de ezeken túl kell esni. Van, ami végigkísér egy életen át, s van, ami visszaköszön olykor, amikor egyáltalán nincs szükség bonyodalomra vagy bánatra. Jól megvoltunk bátyáimmal, apámmal remek a kapcsolatom. Vannak vitáink, de mindig lenyugszunk hamar. Anyám versengő típus volt, a barátnőivel együtt. A legjobb akart lenni mindenben, kitűnni a gyermekei díjaival, elismert lenni rajtunk keresztül. Nekem ez sok volt, én nem bírtam elviselni, hogy míg elején élvezettel jártam a díjugrató versenyekre, majd' egyre kevésbé akartam kimenni a lovardába, amelyet keresztapám üzemeltetett. Ekkor voltam tizenhét, s ekkor dőlt el bennem,minél távolabb kerüljek tőlük. Harmincon túli Tori.Stréber voltam mindig, ez meg is látszott. Nem nagyon mozdultam ki, inkább bújtam a könyveim. Pszichológia már régóta érdekelt, de a gyermekkoromból ítéltetve, valahogy az iskolapszichológia lett a célom. Segíteni, tanácsot adni, de nemcsak diákoknak, hanem szülőknek és tanároknak is. A felnőttlétnek megvannak az előnyei, hátrányai. Mindennel szembesülni kemény, de amíg önmagad maradsz, ugyanaz az érzékeny vagy épp céltudatos típus vagy, addig nincs gond. Párkapcsolataim elég hamar arra ösztökéltek, jobb ha nem erőltetem őket, inkább hagyom a sorsot dolgozni, hátha olyasvalakit sodor az életembe, akivel boldog lehetek. Avataron: Nikki Reed Múlt Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. livin' in new york
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Tori Michaels | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |