A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Nagyon magával ragadó a történeted - a szomorúbb értelemben, de attól még így van. A karakter gondolatai olvasatják magukat, ahogyan végigzongorázza magában, hogy hogyan is jutott el odáig, ahol most tart. És igen, ha valaki elgondolkodna rajta, hogy egy édes, ártatlan, hét éves forma kislány hogyan válhat felnőtt nőként az albán maffia bérgyilkosává, akkor itt van egy nagyon komoly és nem kevésbé megrázó eredetsztori.
Amit érdekesnek találtam, hogy ez a halálosan veszélyes, gyomorforgatóan kegyetlen, pszichopata nő mögött még mindig valahol ott van az a kislány is, ott van egy érző lélek, aki másra sem vágyik, minthogy kitörjön ebből az ördögi körből és végre szabaddá váljon. Én drukkolok, hogy sikerüljön neki, lehetőleg még azelőtt, hogy teljesen elveszítené a lelkét.
Hadd jegyezzem még meg, mennyire különlegesnek és egyedinek tartom a neved, a play by pedig szintén tökéletes párosítás a karakterrel. Nem szaporítom a szót, nyomás bevenni a játékteret!
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!