New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 502 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 488 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Harry Porterfield
tollából
Ma 20:12-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 20:02-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 19:40-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:56-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:54-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

First day of our new life - Mat & Niki
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
TémanyitásRe: First day of our new life - Mat & Niki
First day of our new life - Mat & Niki - Page 2 EmptySzomb. Szept. 30 2023, 21:04

Niki & Matteo

Nem gondoltam volna, hogy valaha lesz egy testvérem, akit annak is hívhatok, vagyis kell hívnom, másként hogy mutassam be ha bárki jön és be kell, az apám feleségének a lánya? Hát ez eléggé vicces mert jönnének a kijavítások ,hogy akkor a testvérem? Hát baszki igen, mégsem úgy érzek mintha az lenne. Meg voltam győződve arról, hogy nekem sosem lesz tesóm, nem is hiányzott az életemből, mert van elég barátom, hogy ezt az űrt betöltsék, ha mégis akartam volna azegy öcsi lett volna, nem egy lány tesó, akivel nem is tudok mit kezdeni, és ebben a helyzetben még még nehezebb. Mégis amikor vállat vonva rávágja, hogy így tesz egy testvér, akkor csak bólintok egyet, hiszen valóban az lenne a dolga a nagyobbnak, hogy vigyázzon a kicsire, ha szüksége van rá. Pedig tudom, hogy Niki nem az a lány, akit nagyon védeni kellene, főleg mert nem nagyon tud veszélybe kerülni, hiszen biztosan nem fog olyanba keveredni, amibe én még az ő korában simán. Neki egy kicsit mások az értékei és talán ez jó is, hiába akarom mutogatni neki az élet színesebb területeit, jobb ha valamibe sosem lát majd bele.
- Nem engedhetem meg magamnak, hogy bárki első látásra unszimpatikus legyen, ezt meg fogod tanulni, hogy nem így megy, még a gimiben talán ez normális, de ha a felnőtt életben boldogulni akarsz, akkor nyelsz kettőt és magadra erőltetd a műmosolyt és csak akkor ereszted ki az unszimpátiát, amikor már nem látja senki. - jobb ha alkalmazza majd Miával is, mert van egy sejtésem, hogy nem most találkoztak utoljára. Na meg mindemögött tudom, hogy bujkál egy kis sárga szörnyeteg, de ez még aranyos az ő részéről. Nem tudom hány pasival volt már, mennyi tapasztalata van ilyen téren, de ráfogom a kislányos önbizalmára, ami ilyenkor a lányoknak aligha van még erőteljesen, pedig neki igazán lehetne és nem beszélek bele semmit, csak, hogy ne bonyolítsam senki életét.
Nem akarok kellemetlen helyzeteket teremteni, és próbálok minden korábbi hozzáállásomon csak annyit változtatni, hogy ez az egy két nap elteljen viszonylag békességben, hátha ezzel is tudom rövidíteni a családdal töltött egy egész hónapomat. Nem akarok én velük élni, már kinőttem a családi fészek biztonságot adó falai közül, hiába nagy a ház, nem akarok állandóan arra kelni, hogy trécselnek, és ha bulizok nem akarok mérges tekinteteket másnap, mert mindenkit felvertem hajnalban.
Komolyan hárítok, amikor velem akartartani a holnapi találkozómra Miával, amikor az előbb mondta, hogy nem akarja látni, de mégsem mondom miért nem akarom, hogy jöjjön, nem is ejtem ki előtte a nevét, pedig nekem nem lenne semmi okom ezt ennyire takargatni. Mia van az életem része, a családi vállalkozás egyik fontos embere ő és a családja, bár ezt nem kötöttem az orrára, mert azt hiszem akkor szakadna csak igazán el a cérna nála.
- Akkor este buli, nem is értem mit akarod győzögetni anyád, amiről nem tud nem fáj neki,és ha nem posztolod szét az instát, sosem fogja megtudni, én nem mondom el neki. - teszem a szám elé az ujjam, jelezve, hogy ezer százalék, hogy nem fogok engedélyt sem kérni a szülőktől, hogy bulizni vigyem, majd vigyázok rá, remélhetőleg nem fog hülyeséget csinálni és akkor nem lesz nehéz dolgom, viszonylag jó társaságba megyünk így nem félek, hogy bármibe belekeveredhetne.
Még nem tudom mit fogunk egymással kezdeni az este, mert ilyen pizsibulit még sosem tartottam, főleg, hogy tudom, mennyire tabu a csaj, vissza kell fognom magam, hiszen nem egy csaj a semmiből, hanem egy csaj, aki a családom része lesz vagy már az is. Rendesen viselkedek vele, ruhát kéretek neki, és kaját ,hogy ne érezze semminek sem hiányát. Amíg nem jönnek meg a cuccai én sem készülődök, de utána nincsen akadálya, hogy átöltözzek én is és lezser cuccban térjek vissza kiinduló helyünkre. Látom, hogy mennyire küzd a látvánnyal, hát azt hiszem ennek mosolygtatnia kellene, és talán meg is teszem egy kicsit az orrom alatt és annak ellenére, hogy kéri vegyek fel valamit csak leülök a kanapéra és nem teszek semmit ez ügyben.
Sok mindenre számítok, még arra is, hogy nem jön ki a szobából és nem fogjuk folytatni, de itt van és leül mellém és megcsókol. Az utolsó mozzanat az, ami egy kicsit abszurd de nem elhúzódok hanem belesimulok a csókjába és nem eltolom, hanem még egyet adok neki, majd utána sem megyek távolabb azt is neki kell meglépnie, ami elég vicces részemről, de elgyengülök és nem megy a visszautasítás, ami a helyes lépés lenne.
Próbálok úgy tenni amikor teljesen elhúzódik tőlem, mintha nem történt volna semmi, de nem lehet még ha próbálom is benne van a fejemben az ami alig egy perce történt, nem lehet csak úgy nem odagonodolni az este további részébe, ez túlságosan is sok hozzá. Nem tudom miért fordulok felé, miért mondom, hogy nem hiba, de lehet tényleg nem az, hiszen igaza van vér szerint nem vagyunk rokonok, nem csinálunk semmi olyat, ami nem lenne helyénvaló de mégis. A szüleink.
- Az nem segített volna ha nem jössz ide, legalább hamarabb tudtuk tisztázni a szüleink közelsége nélkül. - igazából jobb, hogy most jött ki, ki kellett buknia, mielőtt keményebb lett vona helyzet, tudnunk kellett hányadán állunk, bár ez sem jobb de legalább nem tanácstalanul táncolunk, mint az esküvőn és nem vagyok annyira elbízva, hogy nekem totálisan semmit nem jelent ez az egész. Talán nem is jelent, a felfokozott érzelmek egy esküvőn normálisak, biztosan csak ennyi van benne. - Nem mintha sok választásunk lenne Niki. - látom rajta, hogy kétségbe van esve, és most tőlem vár választ, megoldást vagy akármit, de nem tudok semmit sem mondani. Nézem őt, majd felállok és az ablakhoz megyek, ki kell kapcsolnom az agyam legalább a város fényei segítenek egy kicsit, de nem tudok nem a mögöttem lévő igen nagy problémára gondolni, nem Niki a gond, egyáltalán nem sőt, hanem az amit akarunk csinálni és amit nyilvánvalóan nem lehet.
- Nézd Nikita, nekem az az ete jó volt, de egyszeri alkalom volt, mert annak kellett lennie, nem akarok én sem a testvéred lenni, elég nyilvánvaló, hogy ebben több van, sokkal több feszültséget váltunk ki egymásból, mint kellene. De maradjunk abba, hogy túl tudunk lépni rajta. - az ő felé eső karfára ülök, majdnem hozzáérve, mert a távolságtartásnak itt semmi értelme. Erőltetni kell, majdnemhogy gyakorolni a tökéletes arcot, amit ilyenkor majd a szüleink előtt is vágni kell, mindegy mi tombol legbelül. Felé hajolok, de csak a pezsgőért nyúlok és meghúzom, majd felé nyújtom az üveget. - Még egy alku? - agyalok gyorsan valami igazán hülyeségen, amit még kimondani is hülyeség lenne, de elkezdtünk ma valamit, amit nem fogunk tudni ennyiből elhessegetni. - Mi lenne ha mára nem testvérek lennénk és az egész esküvő azon a puccos helyen nem történt volna meg? - nézek rá kérdőn, pedig még én sem teljesen értem mit akarok ebből kihozni.

BEE

Nikita Cox imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Matteo Rizzi
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
First day of our new life - Mat & Niki - Page 2 F695af9f32a8b1b6bf7d103f2f3090c7410a7e06

First day of our new life - Mat & Niki - Page 2 99b0c17e8272954dbb60f8a69a76219e3361cbd3
★ kor ★ :
26
★ családi állapot ★ :
è qualcosa di completamente diverso
First day of our new life - Mat & Niki - Page 2 016fd1b68013be0ec15fed4fd9a78970db72199f
★ lakhely ★ :
NY
★ :
First day of our new life - Mat & Niki - Page 2 19be41642cb77f056fb5779b930e09e4f53e6420
★ play by ★ :
Gabriel Guevara
★ hozzászólások száma ★ :
78
★ :
First day of our new life - Mat & Niki - Page 2 5f2ded4b71783f570c9e2449702c75d31dcdc31f
First day of our new life - Mat & Niki - Page 2 EmptyVas. Okt. 01 2023, 07:54

Matteo & Nikita
we are not family

Volt egy röpke pillanat, amíg az anyáék esküvőjét ünnepeltük még, hogy azt gondoltam, hogy talán nem is lesz olyan nehéz ez az egész, mert Mat elég nagyképű ahhoz, hogy kiábránduljak belőle, de amióta kettesben vagyunk, mintha más lenne. Kedvesebb, figyelmesebb. Ez pedig csak még jobban összezavar, és egyre biztosabb vagyok abban is, hogy nem lesz olyan egyszerű az együttműködés vele.  Bár még én magam sem tudom megmagyarázni, hogy miért zavar ennyire a barátnője, de egyszerűen nem akarom elfogadni őt Matnek az oldalán. Persze elhiszem, hogy nagy eséllyel rosszul ítéltem el, talán tényleg nem olyan rémes ember, mint amilyennek gondolom és persze simán barátkoznék vele, ha nem úgy nézett volna Matre, mint aki épp csettintésre vár ahhoz, hogy lehúzza a bugyiját. Egyértelműen látszott rajta, hogy totálisan bele van zúgva, és az is, hogy Mat ezt mennyire élvezi. Én pedig csak ideges leszek még akkor is, ha csak rá gondolok. Soha életemben nem zavart még ennyire soha senki, mint az a Mia nevű lány, és azt hiszem, hogy nem fogom magam tudni tűrtöztetni, ha Mat mégis a közelembe hozná.
- Örülnék, ha nem beszélnél mindig úgy, mintha gyerek lennék. Fogadok, hogy még gimis létemre is több eszem van, mint Mianak. - mutrázok egyet, ahogy kimondom a nevét, és ismét képzeletben fejbe kólintom magam, amiért képes vagyok ilyen gyűlölettel beszélni valakiről, akit nem ismerek. Mondjuk nagyon nem is vágyok arra, hogy megismerjem, remélem, hogy Matnek ő is csak ilyen jött-ment valaki, akivel többet nem is fog találkozni. Legalábbis akkor nem, amikor én is jelen vagyok. Épp elég trauma nekem már ez is, hogy az életem fenekestől felfordult, és, hogy senki még csak meg sem kérdezett arról, hogy nekem ez így jó-e. Anya minél boldogabb lesz a férje oldalán, én annál inkább rá fogok szenvedni erre az egész új családos dologra, akikre nem is volt szükségünk úgy igazán. Ismét eltöprengek azon, hogy hová tűnt az anyámból az a nő, aki mindig is arra tanított, hogy nekünk nőknek nincs szükségünk a férfiakra ahhoz, hogy boldogok legyünk. Most mégis össze kötötte egyel az életét, és bónuszba járt még egy testvér is vele, akivel azt hiszem, hogy egyáltalán nem fog működni ez az egész. Mat és én ég és föld vagyunk, semmi közös nincs bennünk. Bár látszólag talán harmónia vesz körül minket, de ez mit sem változtat azon a tényen, hogy legszívesebben sokszor kikaparnám a szemét. Főleg olyankor, amikor olyan önelégült, mint amilyen az esküvőn volt. Bár választ nem kapok arra, hogy milyen fontos dolga van, ahová nem tud engem is magával vinni, de végül nem kérdezek rá ismét, mert lehet nem tartozik rám. És ki vagyok én, hogy csak úgy faggathassam? Az, hogy el akar vinni bulizni talán egy kicsit tetszik is, mert nem igazán volt eddig lehetőségem eljárni, csak néha kockáztattam meg, amikor a barátnőmnél aludtam. Persze nem biztos, hogy éppen Mat az, akivel szeretnék menni, de így elsőre megteszi.
- Én nem szoktam az instán mások orrára kötni az életem. De muszáj beszélned anyával, mivel minden egyes ruhám a házatokban van jelenleg. Gondolom nem akarod, hogy meztelenül menjek, vagy, hogy ugyanazt viseljem majd, amit az esküvőn. - szándékosan nevezem azt a házat, még mindig az övének, mert képtelen vagyok otthonomnak hívni egy olyan helyet, ahol szinte biztos, hogy minden napot pokolként fogok megélni. Az én házam az, ahol felnőttem. Talán idővel megszokom majd, ezt nyílván nem tudhatom, de jelenleg még elképzelésem sincs, hogy hogyan fog működni ez az egész együttműködés. Én mindig is rettegtem az új helyzetektől, és amibe most bele csöppentem az az egész életemre kihat, amit még kevésbé nem tudok egyenlőre még megfelelően kezelni. Hiába minden igyekezetem, Matben még mindig nem egy testvért látok, hanem egy jó pasit, aki elvette a szüzességem. Bár úgy tűnik, hogy neki sokkal könnyebb ez az egész, ami nem csoda, hiszen annyi lánnyal volt valószínűleg már dolga, hogy rám talán már nem is emlékszik arról az estéről. Miért nem a Mia anyját vette el inkább az apja, és lenne ő a testvére helyettem? Végül mégis rászánom magam arra, hogy félre vonuljak és felvegyem a kényelmesebb ruhát, amit nekem hozatott, arra viszont egyáltalán nem számítok, hogy szinte pucéran fog odakint rám várni, ami csak még jobban tudatosítja bennem, hogy ez nem fog menni nekem. Még annak ellenére sem öltözik fel, hogy rá szólok, és mintha valami mágnes lenne mindkettőnkben végül úgy ülök le mellé és csókolom meg, ami akkor jó ötletnek is tűnt, még akkor is, amikor a második csókot ő kezdeményezi, de aztán hirtelen, mintha fejbe kólintott volna valami, úgy húzódok el tőle. Mert amit tettünk az valahogy nem helyes, még akkor sem, ha nem is vagyunk testvérek és lényegében megtehetnénk. Valahogy olyan cikinek tűnik az egész... olyan tilosnak, aminek tudom, hogy a szüleink nem örülnének. Talán azért is érzem azt, hogy ő a hibás, amiért ide hozott magával, hogy kettesben legyünk, pedig én voltam aki kezdeményezett. Ő csak nem utasított el.
- Persze. Tisztáztuk. Semmi sem történt, és nem is fog. - olyan zavarban vagyok, hogy szinte még beszélni sem tudok. Hogy lehet tisztázni mindazt, ami köztünk történt? A hibásak igazából nem is mi vagyunk, hanem a szüleink. Mert ha sokkal hamarabb bemutattak volna minket egymásnak, akkor az az éjszaka sem történt volna meg, és most egymás szemébe tudnánk nézni, és mondjuk kártyázhatnánk, vagy mit tudom én, hogy mit szoktak csinálni ilyenkor a testvérek. Olyan kétségbeesettnek érzem magam, hogy szinte már tőle várom ebből a kiutat, holott pontosan tudom, hogy ő sem tudja megoldani ennél jobban. Csak bele kellene törődnünk és kész. Mintha az olyan könnyű lenne. Épp egy hajszálon múlik, hogy nem sírom el magam amiatt, amiért ilyen helyzetbe keveredtem, de aztán végül csak sóhajtok és figyelem, ahogyan az ablakhoz lépik. Mikor befejezi a mondandóját valami gúnyos kacaj féleség jön ki  a torkomon, amit inkább még mindig csak a kétségbeesés vált ki, meg a tény, hogy hogyan képes ilyen lazán kezelni ezt az egészet.
- Hogyne. Túl lépünk rajta. Neked ott van Mia, ő segít. Talán majd nekem is kerül valaki. És akkor nem lesz gond. - megvonom a vállam, mert talán csak tényleg ennyi a megoldás. Meg kell ismernem valakit, aki elfeledteti velem, hogy életem első fiúja a leendő testvérem volt. Egyáltalán nem gáz ez a helyzet. Majd túl jutunk rajta. Persze. Zavartan fordítom el a fejem, amikor egészen közel kerül hozzám, és amikor hozzám érve hajol a pezsgőért, nyelek egyet és kimeresztett szemekkel nézem. Mert nem értem, hogy most mi a célja? Ha az, hogy csak még inkább zavarba hozzon, akkor azt sikerült neki. Értetlenül nézek végül fel rá, majd a felém nyújtott üvegre, amit végül el veszek tőle és bele iszok, mert talán sikerül oldania a feszültésget, ami a hatalmába kerített. Amint ki mondja, hogy milyen alkura gondol, még mindig úgy nézek rá, mint akinek elment az esze. Végül le veszem róla a tekintetem megint, és ismét iszok. Mondanom kéne valamit, de nem tudom, hogy mit, vagy, hogy mi lenne a helyes. Így végül csak vissza nyújtom felé az üvege, amit ha elvesz, zavartan ülök egy kicsit hátrább de csak annyira, hogy az egyik lábam magam alá gyűrjem és közben próbálok elveszni a tekintetében, ami egyre jobban mintha magához akarna csalogatni.
- Csak ma igaz? Holnaptól ismét testvérek leszünk. - nyelek egyet, és egy szemembe lógó kósza tincset a fülem mögé helyezek. - Igazából nem hiszem, hogy olyan nagy baj lenne abból, ha ma még nem leszünk tetsvérek...azt hiszem, hogy még bőven lesz időnk azoknak lenni... - halkan beszélek, mintha attól tartanék, hogy bárki is meghllhatná ezt a képtelenséget, amit itt össze hordunk. Egyértelmű, hogy a pezsgőnek kezd megjönni a hatása.

mind álarcot viselünk
Nikita Cox
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
First day of our new life - Mat & Niki - Page 2 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f394d72695674517a4843485377513d3d2d3730302e313631316235313330663132376262353738343132313632323838342e676966
★ kor ★ :
20
★ családi állapot ★ :
Complicated
First day of our new life - Mat & Niki - Page 2 1c7cc6a80093dc4e72bd936eaf87b01c00aa6131
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
First day of our new life - Mat & Niki - Page 2 A2ec11c72eed581bdcb46583a6b628602f396452
★ foglalkozás ★ :
tanuló, elűzni Mat mellől a lányokat
★ play by ★ :
Nicole Wallace
★ szükségem van rád ★ :
First day of our new life - Mat & Niki - Page 2 James%2BEdward%2BQuaintance%2BIII%2Bor%2BJimmy%2BQ%2B(9)
67
★ :
First day of our new life - Mat & Niki - Page 2 2f8aba4f465dab6a9ee9af025179073223bc4030
First day of our new life - Mat & Niki - Page 2 EmptyVas. Okt. 01 2023, 22:06

Niki & Matteo

Bizonygatja, hogy ő nem egy gimis felfogásával rendelkezik, mégis úgy löki el mellőlem még gondolatban is Miá, mint valami szerelmes tinilány és ez nem zavar hanem sokkal inkább tetszik, amink nem így kellene történnie. Elvileg Mia az életem egy része, mindegy ,hogy igazából semmit nem szeretnék tőle, sok minden köt minket össze, meg kellene védenem, egy effektív idegentől, mint Niki, de nem teszem csak hagyom hadd gőzöljük ki a fejét és nem szólok semmit.
- A meztelenkedés egészen kedvemre lenne. - csillan fel a szemem pimaszul, majd elnevetem magam. - Nyugi szerzünk neked ruhát, reggel ha felkeltél elmehetünk vásárolni, de én biztos, hogy nem fogok hazamenni a hétvégén, hagyjuk őket kibontakozni inkább. Cserébe költheted még egy kicsit az én pénzem is bosszúból, hogy a testvéremnek kell lenned, és még nekem is jót teszel, hogy nem kell hazamenni. - talán nekem annyira nem esne nehezemre bekopogtatni az ajtón, de annyira fura lesz, hogy ha hazamegyek nem apám fog majd fogadni, hanem egy egész család, akik az én családom, de még nem szoktam meg és nem akarom holnap még ezzel szembesülni. Na meg lehet lesz egy kis időm még Mia előtt egy gyors vásárlásra, csak nem tarthat az olyan sokáig.
Az átöltözés és igen gyorsan lezajlik, amikor már kint vagyunk sokkal kényelmesebb szerelésben azt kívánom bár mindketten a szobában maradtunk volna, hogy ne keveredjünk bele abba, amibe most mégis sikerült. Nem tudok ellenállni az első csókjának, a másodikért szinte epekedek, pedig annyira nem kellene, de mégis megteszem. Ő megy el, nem én, pedig nekem kellett volna leállítani, bár sosem voltam ebben igazán jó. Ha volt egy lány sosem kellett leállnom vele, mert ő is akarta, most mindegy ki mit akar, mert ez nem rajtunk múlik. Őszintén fogalmam sincs mi lenne ha rajtunk múlna. Bele sem gondolok, mert képes lennék továbbvinni az agyamból a dolgokat az életbe.
Igazából nem történt semmi ez csak csók volt, véletlen műve és maradjunk ennyiben, próbálom szavakba önteni azt, amit nem érzek, de nehezen megy és elég furán jönnek ki a szavak a számon.
- Igen azt hiszem így lesz a legkönnyebb, elengedni a múltat. - nyelek egy nagyot az ablakon bámulok kifelé, mert egyszerűen nem tudok mindig ránézni, próbálok, de nehezen megy, és talán a legnagyobb hülyeség fordul meg a fejemben, amit elvetek. Mindketten tudjuk, hogy ez csak rosszabb lesz, ahogy össze leszünk zárva, nem tudom mi lenne a megoldás, vagy engedni mindennek ,amit akarunk csak ma, vagy nemés akkor meglátjuk mi lesz. Egyszer már lefeküdtünk egymással, mi baj lehet egy másikból, vagy tényleg ezt akarjuk egyáltalán vagy csak az egész családi helyzet hozza így ki belőlünk, ezer féle kérdés kavarog a fejemben, és nem tudom csak úgy kiűzni onnan. Közelebb megyek hozzá és leülök, a pezsgőt a kezembe véve húzom meg, mert ehhez túlságosan is tiszta a fejem. Tudom, hogy meg fogja tenni a hatását majdnem fél üveg pezsgő hirtelen lenyakalása, és ebben is bízom, mert a  józan eszem teljesen  elment.
Egy nagyon hülye alkura veszem rá, bár elég hamar belemegy. Ma nem lehetünk testvérek, ami nem tudom mit jelent ránk nézve, de bűntudatot nem jelenthet és ez is valami, haladás, megkönnyebbülés minden egyszerre.
- Csak ma, és holnap nem erőltetjük ezt az egy lakosztályos dolgot, azt hiszem. - suttogom teljesen bizonytalanul, mert nem tudom mennyire szeretném ha elmenne egy másik szobába vagy hazamenne. Már most tudom, hogy kurva nagy hülyeséget csinálok, amikor felállok és a kanapé ülő részére ülök, majdnem hogy egymáshoz érve ezzel.
- Szóval ha nem testvérek akkor mi? - nevetem el magam kellemetlenül talán ezzel akarva oldania  fewzültgéset. De nem megy, így abba is hagyom gyorsan a nevetést és felteszem a kérdést, amit egyikünk sem mert eddig. - Azt hiszem ezt már egyszer kurvára elbasztuk, ha azt titokban tudjuk tartani akkor ezt is, senkinek nem kell tudnia rólunk, ahogy ezt az esküvőn is beszéltük és ha ma lezárjuk ezt köztünk, akkor másnap már tiszta lappal kezdhetünk és lehetünk olyan mostohatesók, akikre a szüleink vágynak. De az azt jelenti,hogy ma nem kell jól viselkedni Niki? - tanácstalan kérdésemmel felé fordulok .Olyannak érzem magam, mint amikor az első szexuális élményemre készültem, zavartan és teljesen bizonytalanul, ülök itt, és nem tudom mit tegyek.
Talán meg akarom csókolni, az alkohol már dolgozik bennem és érzem, hogy  lassan engedek neki, de ameddig nem kapok semmilyen választ képtelen vagyok rá.

BEE

mind álarcot viselünk
Matteo Rizzi
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
First day of our new life - Mat & Niki - Page 2 F695af9f32a8b1b6bf7d103f2f3090c7410a7e06

First day of our new life - Mat & Niki - Page 2 99b0c17e8272954dbb60f8a69a76219e3361cbd3
★ kor ★ :
26
★ családi állapot ★ :
First day of our new life - Mat & Niki - Page 2 016fd1b68013be0ec15fed4fd9a78970db72199f
★ lakhely ★ :
NY
★ :
First day of our new life - Mat & Niki - Page 2 19be41642cb77f056fb5779b930e09e4f53e6420
★ play by ★ :
Gabriel Guevara
78
★ :
First day of our new life - Mat & Niki - Page 2 5f2ded4b71783f570c9e2449702c75d31dcdc31f
First day of our new life - Mat & Niki - Page 2 EmptyHétf. Okt. 02 2023, 11:25

Matteo & Nikita
we are not family

Egy kicsit nehezen tudok belegondolni abba, hogy ha kibírom mellette ezt az éjszakát, hogyan fogok átvészelni majd még egyet, és csak az vígasztal lényegében, hogy ezentúl az egész életemben jelen lesz majd, szóval ez a két éjszaka majd maximum csak segít abban, hogy szokjuk egymást. Még egész aranyosnak is mondhatnám, hogy igyekszik ennyire a kedvemre tenni, hogy kevésbé érezzem magam feszültnek, de igazából van egy olyan sejtésem, hogy az, hogy elvisz bulizni inkább csak figyelem elterelés akar lenni arra, hogy véletlenül se lógjak egésznap a nyakán. Na nem mintha nekem az annyira ínyemre lenne. Én is szívesebben ülnék most a saját otthonomban azzal a tudattal, hogy még mindig csak ketten vagyunk anyával, és örülnék, ha nem kéne úgy tennem, mintha örülnék annak, hogy új családom van, amire a legkevésbé sem vágytam soha.
- Jó. Nem bánom. De előre figyelmeztetlek, hogy imádok vásárolni. És lehet, hogy az lesz inkább a bosszúm, hogy mindent felpróbálok, amit csak látok, de nem veszek meg semmit, csak ami jó lesz a bulira. - forgatom meg a szemeimet, mert az igaz, hogy nincs túl sok tapasztalatom a fiúkkal, de azért azt tudom én is, hogy a legtöbbjük unja a vásárlást. Ha már ilyen szívélyesen felajánlotta a bakkártyáját, akkor lehet, hogy ki használhatnám a helyzetet és hátha elhúzhatom annyira az időt, hogy legkésse majd azt a fontos programját, ahová nem akar engem is vinni. Fel nem tudom fogni igazából, hogy honnan jön a fejembe ez a sok badarság. Miért is akarom én vele tölteni a napomat? Hiszen még csak nem is kedvelem. Legalábbis könnyebb ezzel áltatnom magam, mint szembe nézzek a valósággal, ami sokkal fájdalmasabb lesz, ha nem teszek valamit, hogy kiverjem a fejemből. Örülök, hogy egy kis ideig távol kerülök tőle, addig amíg átöltözhetek, bár az a pár perc egyáltalán nem segít azon, hogy össze szedhessem magam és a gondolataimat. Főleg a nappaliba érve, amikor meglátom őt felmesztelenül magam előtt, csak még jobban rádöbbenek, hogy mekkora szarban is vagyok igazából. Hogy csináljak úgy a közelében, mintha mi sem történt volna, amikor így néz ki? Talán jobban örülnék egy olyan testvérnek, aki szemüveges, szeplős, fogatlan. Vagy egy kisgyerek. Vagy mindenképp olyan valaki, aki kevésbé néz ki úgy, mint Mat, vagy akihez egyáltalán semmi más közöm soha nem is lett volna. Miért pont az ő apja akadt az anyám útjába? Valami oknál fogva egyszerűen képtelen voltam arra, hogy vissza fogjam magam, és úgy tapadok az ajkaira, mintha az lenne a világ legtermészetesebb tette. De nem elutasító velem, ami még jobban megzavar, főleg, hogy a második csókot már ő maga kezdeményezi. Valóban nem értem, hogy ez most mi, vagy, hogy mi lesz majd ezután? Mert akármi is, jól semmiképp sem sülhet el a dolog. Végül mégis én döntök úgy, hogy amennyire csak tudok távol kell maradnom tőle, mert amire készülünk az nem épp a legjobb egyikünknek sem. Félve pillantok rá ahogyan az ablaknál áll, és én magam sem hiszem el, hogy mindketten azt tartjuk a legjobb megoldásnak, ha mást keresünk magunk mellé, aki lefoglalja az elménket. Neki ott van Mia... de mi lesz velem?
- Akkor holnap... ha elmegyünk bulizni... minden tőlem telhetőt megteszek, hogy kapjak én is magamnak egy Miát. Csak férfiben. - vonom meg a vállam, mert ha nem egy buli a legmegfelelőbb hely ahhoz, hogy pasizzak, akkor mi? Mikor ismét közelebb kerül hozzám, csak mélyeget lélegezve próbálom elviselni a közelségét, mert ha az első nap ezt váltja ki belőlem, akkor mi lesz majd később? Anyáék előtt persze lehet, hogy könnyebb lesz úgy tenni, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, épp ezért a közeljövőben mindent meg kell tennem annak érdekében, hogy ne maradjunk kettesben. Az ötletére felkapom a fejem, és még csak sokat gondolkodnom sem kell rajta, mert amúgy tök jól hangzik. Ha úgy teszünk, mintha a szüleink nem is lennének házasok, akkor megtehetjük azt, amit nem merünk, mert figyelembe vesszük, hogy egy család lettünk.
- Azért nem mernék egyedül egy ekkora lakosztályban maradni, de... de megígérem, hogy a szobából sem jövök ki. - próbálkozok, mert valóban nem tudnám elképzelni, hogy egyedül kelljen lennem egy ekkora lakásban. Nappal talán még el menne... de mit csinálok éjjel? Én félek a sötétben és az egyedülléttől is. Így inkább, ha szeretné meghúzom majd magam. Vagy haza megyek anyáék mellé. Bár nem szívesen mondanék le a buliról, amit megígért. Sokkal nagyobb szükségem van rá, mint eddig valaha. A kérdésén elgondolkodok, mert fogalmam sincs, hogy mik vagyunk egymásnak. Lényegében senkik... de úgy tűnik mégis valakik.
- Talán ma legyünk csak Mat és Niki. - vonom meg a vállam tanácstalanul, mert nincs is olyan szó, amivel leírhatnánk ezt a helyzetet, amit még mindig nem értek. De akarom, bármi is legyen ebből az éjszakából. - Ma megengedhetjük, hogy ne vislkedjünk jól... talán. Holnapra pedig elfelejtjük. De ígérd meg, hogy soha többé nem járkálsz előttem... így. - olyan hülyeségeket beszélek zavaromban, hogy még én sem értem, hogy mit akarok. Egy kicsit bennem van az a félelem, hogyha megtesszük akkor holnapra sokkal nehezebb lesz a közelében lenni, viszont lehet, hogy pontosan még egyszeri alkalomnak kell legyen ahhoz, hogy el tudjam engedni. Végülis annyi más pasi van még ebben a városban... miért kéne egyetlen egy körül forogjon az életem? - Én most tényleg ezt akarom. - suttogom és közben keresem a tekintetét, mintha azt várnám, hogy végre csináljon valamit. Mert nekem nem megy. Nem merek még egyszer én lenni az, aki kezdeményez.

mind álarcot viselünk
Nikita Cox
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
First day of our new life - Mat & Niki - Page 2 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f394d72695674517a4843485377513d3d2d3730302e313631316235313330663132376262353738343132313632323838342e676966
★ kor ★ :
20
★ családi állapot ★ :
Complicated
First day of our new life - Mat & Niki - Page 2 1c7cc6a80093dc4e72bd936eaf87b01c00aa6131
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
First day of our new life - Mat & Niki - Page 2 A2ec11c72eed581bdcb46583a6b628602f396452
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Nicole Wallace
★ szükségem van rád ★ :
First day of our new life - Mat & Niki - Page 2 James%2BEdward%2BQuaintance%2BIII%2Bor%2BJimmy%2BQ%2B(9)
67
★ :
First day of our new life - Mat & Niki - Page 2 2f8aba4f465dab6a9ee9af025179073223bc4030
First day of our new life - Mat & Niki - Page 2 EmptyHétf. Okt. 02 2023, 17:46

Niki & Matteo

- Bosszú? - pillantok rá nevetve, még csak az elmélete is teljesen kattos, de ez meglepő módon aranyosan hangzik tőle és nem bosszantóan. - Jobban járnál hidd el ha inkább a bankszámlám csapolnád, mint a türelmem. - nem figyelmeztetem, csak mondom neki, mert amúgy sem lesz olyan nagyon sok időm vele lenni délelőtt, mert a miatta lemondott mai estémet kell kiengesztelnem és két kiengesztelésre nem tudom mennyire lenne kedvem. Így is minden követ meg kellett mozgatnom, hogy bejussunk arra a helyre ahova viszem, igaz, hogy a hotek menedzsmentje intézte el nekem, amíg én kényelmesen eszegettem itt Nikivel, de akkor is kemény munka lehetet nekik, amit nem fogok csak úgy eldobni vásárlás miatt. Persze ezt nem kötöm az orrára, mert akkor azt hiszem végképp kitörne a balhé, amit most nem szeretnék.
Talán nem történik minden olyan hirtelen, mitazt én hiszem, a szobában mindenki átöltözik, amiben alapvetően nincsen semmi rossz, de én azért egy kicsit mégis bosszantani akarom azzal, hogy nem húzok felsőt, ami meg is hozza a zavart arcát. Nem gondoltam volna, hogy olyan dolgokat hozok ezzel felszínre, ami által csókban végezzük a kanapén, egyiket a másik követ, majd mintha félne, őgy húzódik el tőlem és én is elhagyom, de csak mert levegőre van szükségem és arra, hogy logikusan tudjak gondolkodni mielőtt bármit is tennék, amit megbánnánk. Nem akarok nekiesni, minden izmomat megfeszítve állok fel és sétálok az ablakhoz, ott nem hagyok sok időt arra, hogy agyaljak, mert túlságosan feltűnő lenne, hogy olyan dolgokat hozott ki belőlem, amit nem lett volna szabad. A fejem ezefélre okot hozna fel, miért nem lenne vaj, de az az egy ami ellene szól a legnagyobb vétség lenne az ellen, ami felnevelt, és akinek az egész életemet köszönhetem. Ennélfogva leállítom a dolgokat, vagyis azt hiszem, mert a logikus dolgok is elhagyják a szám, mindent alaposan átgondolva modnok ki mégis érzem a mögöttes tartalmat, amit remélem csak én veszek észre.
- Tudod azért nem kell senkit összeszedned, hogy könnyebb legyen, azt hiszem tudni fogunk viselkedni. - nem mondom túlságosan határozottan és korán sem vagyok biztos benne, hogy jó ötlet ráuszítani más pasit, hogy ne keveredjünk mi össze. Sőt ennél nagyobb hülyeség nincs is, nekem Mia már évek óta az a személy aki mellettem van, nem egy gyorsan jött valaki, aki egy másik ember elfelejtése miatt van velem. A tudat is felállítja a szőrt a hátamon, hogy mással látom enyelegni, de nem fejezem ki nem tetszésem, csak hülye módjára bólintok mégis az ötletére, mert talán más megoldás tényleg nincsen.
Közelebb megyek hozzá, feszegetni akarom a határainkat, hogy ne menjünk megint bele az előbbi hibánkba, és mégis olyan ötletet adok, ami könnyen továbbgondolható, még ha most nincs is mögöttes szándék vele, a kiskaput meghagyom magunknak, hogy legyen, ami nagy szemétség részemről.
- Azt hiszem az lesz a legnehezebb, hogy magunkat kell adni. - nevetek fel, miközben megint meghúzom a pezsgőt és a üres üveget csak félredobom, hogy ne törjön össze azért.
Átülök a másik oldalára megint olyat akarva legbelül, ami nem megengedett ebben a helyzetben de utalok minden szavammal arra, hogy többet kellene tennünk anál, mithogy itt ülünk és beszélünk arról, hogy mit nem fogunk megtenni, vagy mit igen.
Szavait figyelem, miközben beszél az ajkait nézem, hogy ne kelljen a szemébe néznem, én hülye meg még jó közel is vagyok hozzá.
- Pedig ez egy elég kényelmes viselet otthonra, de azt hiszem ha ezzel megússzuk a további kellemetlenségeket, akkor legyen, csak miattad. - nevetem el magam egy kicsit már mintha fellazultam volna, és rá emelem a tekintetem, amit nem kellene, mert amint kimondja, hogy mit akar kattan át az agyam és a derekánál fogva húzom az ölembe de nem csókolom meg csak zihálok és próbálom megnyugtatni az agyam.
- Szóval azt mondod, hogy Niki és Matteo megtehetnek ma bármit és annak holnap semmi következménye nem lesz? - a kezem még mindig a csípőjén pihen, mint valami védőgát jelezve nekem, hogy ne menjek tovább. A nadrágom erősen szorítani kezd és azt hiszem az eddig elmebaj most kezd el rendesen az agyamba férkőzni. Előrehajolok és a számat az övére tapasztom és a tarkójánál fogva szorítom magamhoz, hogy még csak eszébe se jusson kihátrálni, ha ő volt az aki teljesen ki csinálta az agyam.

BEE

mind álarcot viselünk
Matteo Rizzi
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :

★ kor ★ :
26
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
NY
★ :
★ play by ★ :
Gabriel Guevara
78
★ :
First day of our new life - Mat & Niki - Page 2 EmptyKedd Okt. 03 2023, 07:48

Matteo & Nikita
we are not family

Így, hogy nincs rajtunk a szüleink tekintete és ezáltal sokkal kevesebb rajtunk a nyomás, mintha egyre jobban kezdene felóldódni a hangulat kettőnk között, és már egyáltalán nem érzem azt az ellenszenvet feléje, amit az esküvőn is éreztem. Ez persze egyáltalán nem azt jelenti, hogy beletörődtem volna a sorsomba, csak egyszerűn próbálok alkalmazkodni a helyzethez, bár nem túl egyzserű. Fogalmam sincs, hogy hogyan működhetne köztünk ez a testvéres dolog, de mindenképp azon leszek továbbra is, hogy anya még véletlenül se fogjon gyanút, mert ez már nem csak arról szól, hogy életem végééig szobafogságra ítélne, hanem az ő boldogságáról is, aminek hiába nem örülök, de semmiképp sem szeretném azt tönkre tenni. Mert megérdemli, hogy szeressék.
- A türelmeddel lehet, hogy viccesebb lenne játszani, mint a pénzeddel. Valahogy az csábítóbb. - vigyorgok rá és komolyan elgondolkodok azon, hogy minden tőlem telhetőt megteszek majd azért, hogy az idegeire menjek. Mert azt akarom, hogy neki se legyen olyan túl könnyű, mint amilyen lazán kezeli látszólag az egész helyzetet. Persze akkor lépik le, amikor csak szeretne, és mindössze egy hónapot kell egy házban éljünk, én mégis mindenre kész vagyok, hogy ne ússza meg ilyen egyszerűen ezt az egészet. Kicsit több lehetősége van kibújni minden alól, ami számomra olyan lesz majd, mint a saját poklom, de ne legyen Nikita a nevem, ha nem akadályozom meg annyiszor, ahányszor csak tehetem. Persze könnyebb lenne talán nekem is, ha minnél távolabb kerülünk egymástól, de valahogy mégsem szeretném azt. Bármennyire is nehéz, azért sokkal jobb érzéssel tölt el, ha a közelében lehetek. Olyan ez, mint valami ördögi kör. Egyzserre menekülnék előle, és közben mégis vágyom a közelségére.
Nem tudom, hogy miből gondoltam, hogy miután csak átöltözök, majd vidáman fogunk egymás mellett ülni és popcorn evés közben megnézni valami vígjátékot, jókat nevetve rajta, ahogyan talán a tetsvérek tennék. Talán össze is jöhetett volna egy kicsi önuralommal, és ha nem félpucéran várna vissza a nappaliba. Mint valami kiéhezett pióca, úgy vetem rá magam az ajkaira, és egyáltalán nem segít a helyzetemen az sem, hogy egyáltalán nem próbál elutasítani, sőt a másadik csókot épp ő kezdeményezi, ami annyira összezavar, hogy még inkább nem tudom eldönteni, hogy mit kéne tennem. Ezért csak megpróbálok a lehető legtávolabb húzódni tőle, és minél kevesebbet rá nézni. Mert basszus... ez még csak az első napunk. Ha most ezt csináljuk, mi lesz később? Fel nem tudom fogni, hogy hogy jutott eszükbe anyáéknak az, hogy két - szerintük - idegent, akik az ellenkező nemet képviselik, össze rakjanak és elvárják, hogy testvérek legyünk. Ezt hogy lehet mégis kezelni? Azért is tűnik jelenleg a legmegfelelőbb ötletnek az, ha megtartja magának Miát - akármennyire is nem akarom -, és én is keresek magamnak valakit, aki talán elég lesz ahhoz, hogy a gondolataimat magára terelje és így annál kevesebb időm lesz Matteon kattogni.
- Dehogyis nem kell. Fogadjunk, hogy a holnapi bulin felszedem a legelső pasit, aki odajön hozzám. - ezt olyan komolyan mondom, mintha tudnám, hogy hogy kell felszedni bárkit is. Mégis annyira elszánt vagyok most már, hogy biztosan megteszem majd. Csak épp reménykedek abban, hogy az aki először szóba áll majd velem legalább jól fog kinézni. Bár mindegy az is. Csak legyen valaki mellettem. Mert nem akarom, hogy azt gondolja rólam, hogy annyira elesett lennék, hogy rajta kívül nem tudnám senki mással jól érezni magam. Dehogyisnem. Vele amúgy sem lenne helyes ezentúl. Mégis olyan kétségesen egyezek bele az alkujába, hogy még saját magamat is meglepem vele. Persze mi bajunk lehetne abból, ha még egyszer megtesszük azt, amit korábban is, amikor még tényleg nem voltunk testvérek? Most sem kéne azok legyünk, csak valahogy el kell felejtenünk egy kis időre, hogy a szüleink alig néhány órája mondták ki egymásnak az igent, és két ismeretlen legyünk, ahogyan akkor éjjel is. Nyelek egyet a válaszán, mert igaza van. Tényleg nem tudunk olyan könnyen önmagunk lenni. Úgy nem, mint ahogy önmagunk voltunk akkor éjjel is. Hiába minden igyekezetem, az elmémben ott van még mindig a tudat, hogy az életünket mennyire a szüleink irányítják. Döntöttek helyettünk és ez bármennyire is nem akarom, de megpecsélte az életünket. Ma mégis kész vagyok valahogy félre tenni. Mert nem bírom ki, hogy ne. Nyelek egyet, amikor át ül mellém, és érzem, hogy remegni kezd az egész testem. Nem a félelemtől, hanem inkább az izgalomtól, ami egyre jobban a hatalmába kerít. Félve fordulok ismét felé, és tudom, hogy az amit tenni akarunk emnnyire őrültség, de kész vagyok csak ma arra, hogy megszegjünk minden szabályt és a szüleinkkel szembe menjünk.
- Köszönöm... - szólalok meg, mert igazából zavaromban azt sem tudom, hogy mit kéne mondanom. Az épp elég neke, hogy legalább ebben egyet ért velem és nem fog meztelenkedni előttem soha többet, bár van egy olyan sejtésem, hogy ez az éjszaka után szinte mindegy lesz ez már, mert mindenképp kellemetlen lesz a társasága. Ha bundában jár előttem majd, akkor is. Annak ellenére, hogy egyáltalán nem vagyok biztos magamban, tudatom vele, hogy azt akarom, amit nem szabadna. Ahogy a csípőmnél fogva az ölébe húz, érzem, hogy még jobban remegni kezdek, és szemben ülve vele igyekszem minél kevésbé kimutatni azt, hogy mennyire szükségem van most az érintésére. Én azonban em merek hozzá érni, mert félek attól, hogy meggondolja magát és végül én leszek, aki kellemetlenebb helyzetbe kerül ezzel.
- Holnaptól minden vissza áll a régi kerékvágásba. Matteo és Niki testvérek lesznek. - bólintok határozottan, bár egyáltalán nem vagyok biztos a szavaimban. Mégsincs időm túl sokat agyalni ezen, vagy kihátrálni, mert ebben a pillanatban az ajka ismét az enyémre tapad, és olyan erősen szorít magához, hogy innen ha akarnék sem tudnék már tiltakozni. Végül csak átölelem a nyakát és megpróbálom élvezni a pillanatot, épp úgy, ahogyan akkor éjjel is tettem. Mintha a mai nap meg sem történt volna. És holnap pontosan így kelek majd fel, mintha ezek a pillanatok sem a valóság lettek volna. Mert felejtenünk kell ahhoz, hogy működni tudjon köztünk ez a dolog.

mind álarcot viselünk
Nikita Cox
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
20
★ családi állapot ★ :
Complicated
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Nicole Wallace
★ szükségem van rád ★ :
67
★ :
First day of our new life - Mat & Niki - Page 2 EmptySzer. Okt. 04 2023, 22:03

Niki & Matteo

- Csak tudod azzal az az egy baj van, hogy a türelmem véges, míg a bankszámlám aligha lecsapolható ruhák vásárlásával. - nem dicsekvésnek szánom, csak jobb ha tudja, hogy az én türelmem is tud véges lenni, bár nem tudom, hogy ő ezt a határt bármikor képes lenne e elérni. Valamiért vele sokkal türelmesebb vagyok és sokkal gördülékenyebben állok hozzá, mint bárki máshoz. Legyen ez a családi kötelék vagy mi, mert mára egyszerűen még magamban sem foghatom.
Talán az estét ott kellett volna befejezni, hogy beléptünk a lakosztály ajtaján, a kanapén való ücsörgés már maga volt a felhívás keringőre nekem és neki is, hiába mentünk be,hogy valami otthonosabba vegyünk fel, mégis mindketten kijöttünk, pedig a szavaiból egészen biztos voltam benne, hogy az ajtócsapódás után már nem látom viszont. Mégis feszegettem azt a húrt, amivel kiváltottam belőled azt a csókot, amit én nem tudtam visszatartani és nem tudtam nem viszonozi, mert olyan dolgokat indított bennem, amiket nem tudtam, hogy akarok . Nem akarhatom azt  a lányt,aki alig pár órája lett hivatalosan is a családom elég közeli tagja. A mostohatestvérem és tudom, hogy már a meglévő szexuális élményünket nem tudjuk kitörölni, de akkor még nem volt szó semmiféle családi kötelékről, most mégis olyan, mintha ezer felé szakítanák a fejem, és akarok apámnak is kedvezni, vagyis jó fiú lenni, és NIkivel is igenis akarok valamit kezdeni, mert úgy érzem mentem kicsinálja a gatyámat a szorítása pedig nem lenne szabad reaálgnom az ő jelenlétére, mégis mintha jobban lázba hozni, mint MIa bármikor. A tiltott gyümölcs a legkívánatosabb, de Niki gyönyörű, kibaszott makacs és nagyon önfejű, ami nekem extrán bejön, annak ellenére, hogy tudom ez nagyon nem helyes. Mégis visszaülök mellé, és bár nem tetszik az ötlet, hogy mást keressünk pótléknak, vagy inkább hívjuk elterelésnek, de be kell látnom, hogy valószínűleg más lehetőségünk nem marad. Egy házban kell élnünk,  mint két testvér,annak tudatában, hogy a kémián szinte tökéletesen működik és ezt kell visszafojtani a másokkal való kapcsolatunkkal. Talán ez járható út alapvetően, de nem tetszik, hogy mással kell látnom majd, már most sem, hogy még nem is tudom ki lesz az és még csak a képzeletemben él ez a kép, pedig semmi közöm a szerelmi élethez.  
- És szerinted a legelső pasi lesz az, aki majd teljesen elfeledtetti veled ezt? - nevetek fel kínomban, mert ez az ötlet amit mond magában teljesen hülyeség, nem akarom, hogy miattam vágjon bele valamibe valakivel, amit nem is akar. Meg tudok majd barátkozni nagy nehezen azzal ha lesz valakije, de egy feltétellel ha azt ő is akarja ésnem csak ezér lesz vele, hogy ezt kiverje a fejéből.
Talán tényleg erős túlzás volt, hogy póló nélkül jöttem ki hozzá, de csak azért tettem meg, mert tudtam, hogy mennyire nem akarja, nem is sejtettem, hogy ezt váltom most ki belőle. Nem akartam ezt elérni, de ha visszacsinálhatnám nem biztos, hogy másként tennék. Ettől talán rossz ember vagyok, hogy ennyire vonzódok a saját húgomhoz, de ez a megnevezés talán nem is logikus,  hiszen semmi közünk nincs egymáshoz,pár hónappal ezelőtt még csak nem is ismertük egymást, és igazából most sem tudok róla semmit, így testvérek egészen biztos, hogy nem vagyunk, de akkor ez mi?
- Ennyit talán még én is meg tudok tenni. - vonom meg a vállam, mielőtt a szemébe néznék és elveszteném a maradék józan eszem is. A buborékok a pezsgőből már régen lezsibbasztották az agyam és nem hagynak elég oxigént gondolkodni, bár a vérellátásommal is vannak gondok, mégis az ölembe húzom és nem csókolom meg. Agyalok, kimondom, amit nem akarok, mert nem megy a gondolkodás sem, minden erőfeszítésem ellenére, ezért is csókolom meg, mindent beleadva, tudva, hogy ez az utolsó és nem nem juthatunk ma ennél tovább. Azt nem engedhetem, mert abból tudom, hogy több lenne, többet akarnánk és ez egyátalán nem járja, nem akarom tönkretenni apámék házasságát, mert lehet ez csak egy gyors flörtből adódott utólagos fellángolás, de nem lehet ezt kiderítenünk, egyszerűen csak tudom, hogy nincsen jogunk hozzá.
Elengedem a szorításomból és eltávolodok tőle, az arcából kisimítok egy tincset és a nyakánál marad a kezem, míg hátradőlök és a combján pihentetem a másikat.
- Baszki fogalmam sincs mit művelünk. - hunyom le a szemem és hátravetem a fejem, megpróbálok nem ránézni, de nem engedem ki az ölemből, a tenyerem a combján pihen és ha menni akarna sem engedném ki innen. Szükségem van a közelségére, de tudom, hogy ennél többet nem kaphatok. Annyira tombolnak belül az érzelmeim, hogy azt hiszem itt robbanok szét teljesen.
- Nem biztos, hogy nekem menni fog ez a testvéresdi. - nyögöm fel amikor végre rá tudok nézni anélkül, hogy megint az ajkainak esnék. Össze kell szednem magam, az este rohadt hosszú lesz még, de nem most kellene elbasznom, ráérek később is, mégsem mondom neki, hogy kezdjünk el filmet nézni, vagy ültetem magam mellé. Csak visszahajolok a közelébe, hogy ne legyen köztünk olyan nagy szakadék. - Te mit akarsz? - kérdezem egyszerűen, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, mert tudni akarom mire vágyik ő. Nem mintha az majd segítene rajtunk. - Le kellene állnunk és berakni valami filmet, meginni még egy pár üveg pezsgőt és ünnepelni, hogy a szüleink egymásra találtak, holnap elmenni a buliba és találni valakit, aki eltereli a figyelmünket és soha többet még csak vissza sem nézni. - vázolom fel mi lenne a legjobb megoldás, de nem tudom mi az amit mi ebből ki fogunk tudni hozni, mert a vissza sem nézés, azt hiszem már nem opció.

BEE

mind álarcot viselünk
Matteo Rizzi
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :

★ kor ★ :
26
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
NY
★ :
★ play by ★ :
Gabriel Guevara
78
★ :
First day of our new life - Mat & Niki - Page 2 EmptyCsüt. Okt. 05 2023, 07:31

Matteo & Nikita
we are not family

A megjegyzésénél muszáj nevetnem, de ez nem az a fajta kacagás, ami azért jön fel az emberből, mert viccesnek találja, amit monda másik, hanem inkább olyan, ami gúnyos, mert egyszerűen nem fér a fejembe, hogy hogy képzeli azt, hogy érdekelne engem az, hogy az ő bankszámláján mennyi pénz van. Engem az ilyesmi sosem boldogított, az viszont igenis felvidítana, ha azzal a véges türelmével egy kicsit szórakozhatnék, mert így csak még biztosabb vagyok abban, hogy minden tőlem telhetőt megteszek majd, hogy ne érezze majd túl jól magát a nagytestvér szerepében.
- Ez mind szép és jó. Csak ne keverj össze engem a barátnőiddel, akik szívesen csapolnák a bakkártyádat. Nekem sokkal nagyobb bosszú az, ha mérgelődni látlak. Na meg innentől azt hiszem, hogy bármikor vásárolhatok a te pénzed nélkül is. - vigyorogva vonom meg a vállam, bár most ez a vigyor inkább csak olyan figyelemelterelés szerűség, mert leplezni akarom azt, hogy mennyire kényelmetlen a társaságában lenni és, hogy mennyire gyűlölöm még annak a gondolatát is, hogy mi fog majd ránk várni az elkövetkező napokba... években? Csak a jó ég tudja, hogy meddig fog tartani ez a kínszenvedés és, hogy hogyan fogom tudni kezelni a helyzetet. Mert még csak az első napnál tartunk és máris olyan érzésem van, mint aki legszívesebben elmenekülne ez az egész kialakult helyzet elől. Megfordult a fejemben, hogy a suli elvégzése után valami olyan Egyetemre jelentkezek majd, ami a világ másik felében van, és ahonnan nehéz haza jutnom, esetleg csak ünnepekkor vagy a vakációban, de az életem nagy részét a fantasztikus családom nélkül élhetem le. Aztán eltöprengek azon is, hogy vajon ezt anya mennyire engedné meg, mert ugye mindenképp fog kelleni az engedélye, hiszen pénz nélkül aligha jutnék el bárhová is. Végül rájövök, hogy nincs ennek túl sok esélye igazából, meg talán értelme sem sok, hiszen itt is számtalan választék van,ami az egyetemeket illeti, és azt mégsem hozhatom fel mentségemnek, amiért ilyesmi fordul meg a fejemben, hogy szeretnék minél távolabb kerülni az új testvéremtől,aki egyébként megmozgatta a női fantáziámat, és akiben mindent látok csak épp a nagy testvért nem. Szinte bele borzongok ennek a gondolatától is, nem hogy még úgy is éljek.
Nem tudom mire rá fogni a viselkedésemet, egyáltalán nem vagyok büszke magamra, amiért megcsókoltam, de az, hogy nem utasít el csak még jöbban összezavarja az elmémet és arra merek következtetni, hogy talán valamennyire ő is vonzódik hozzám, hiszen másképp valószínűleg csak rám förmedne, ahogy egy nagy testvér tenné a kisebbel, ha az valami hülyeséget csinál. Már pedig amit én csináltam elég nagy ostobaság, de nem tudom már semmissé tenni, csak sodródom az árral, bár fogalmam sincs, hogy mi fog kisülni az egészből. Jelenleg semmimást nem akarok, csak őt, és ez elég ciki. Látom rajta, hogy mennyire nem érti azt, amit a fejembe vettem, ami nem baj, hiszen én sem tudom, hogy mi is az, amit igazából szeretnék elérni, de az biztos, hogy szükségem van valakire, aki másfelé tereli a gondolataimat és akivel nem tilos azt tennem, amit akarok. Mondjuk mindenkivel tilos ha úgy vesszük, mert anya egy férfi lénynek sem örülne a közelemben, szerinte ráérek az ilyesmivel, de nem muszáj mindenről tudnia, és most kivételesen csak arra akarok gondolni, hogy mi az amire szükségem van. Maten kívül persze. És az egy másik pasi.
- Nem hallottál még arról, hogy szerelem első látásra? Mi van ha pont ez fog történni? - tanácstalanul nézem, mert igazából én magam sem értem, hogy miről beszélek, vagy, hogy mi lenne a célom, az ilyesmikben pedig egyáltalán nem hiszek, de mindenképp jó lehetőségnek tűnik a holnapi buli, hogy kipróbáljam, milyen lenne valaki más mellett. Elsülhet persze a tervem rosszul is, de még jót is hozhatok ki belőle. Mindegy igazából, csak legyen valami amivel lefoglalom magam. Mondjuk ha fordítva nézem a helyzetet és esetleg Mat is ugyanezt tenné, ha meglátnám holnap valakivel, akkor azt hiszem, hogy nagyon rosszul érintene és még csak egy szavam sem lehetne, mert valószínűleg mindenki fogja tudni, hogy a húga lettem, amiből ugye az következik, hogy nem fér bele a féltékenységem, ahogyan az sem, hogy megakadlyozzam mindazt, ami történhet. Mert oké, hogy most kicsit úgy teszünk, mintha nem testvérek lennénk, de mások előtt azért nem biztos, hogy jó ötlet lenne az egész. Addig jó, amíg csak mi tudunk erről, mert így kevesebb az esélye, hogy a szüleink valaha is megtudják. Talán majd húsz év múlva velük együtt kacagjuk el, hogy milyen buták voltunk, de ezt most egyenlőre nem látom ésszerűnek. Most először ért velem egyet valamiben, és biztos vagyok abban, hogy a történtek után vigyázni fog arra, hogy a közelembe a lehető legtöbb ruhában legyen, viszont úgy érzem, hogy ez már annyira mindegy, hiszen nem csaka  felső teste az ami vonz, hanem az egész jelleme. Talán épp ezért is akaroma nnyira, mert egy kihívás mindez számomra és egy olyan titok alakult ki köztünk, amire ha fény derül, akkor boldogságokat tehetünk tönkre. A saját szüleink boldogságát pontosabban. Ezt pedig azt hiszem, hogy egyikünk sem szeretné, így nekünk kell végig szenvednünk az egészet, vezessen ez bárhová is. Az ölében ülve érzem, hogy egyre szaporábban ver a szívem, olyan mintha kiugrani készülne a helyéről, és minden gondolatot, ami arra ösztökél, hogy ne járjak ennyire tilosba elhessegtetek az elmémből és csak élvezem a száját az enyémen, mert erre van szükségem most, és mert nem akarok azon töprengeni, hogy mi lesz majd holnap. Amikor elhúzódik tőlem csak akkor tudatosul igazán, hogy mennyire gáz, amit csinálunk , vagy amit csinálni akarunk, így csak nagyokat pislogva figyelem, bele túrok a hajamba és próbálom eldönteni, hogy mit kéne tennem. Bár már nem szorít erősen, de mégis úgy tart, hogy tudom ha akarnék sem tudnék leszállni az öléből, bár a keze a combomon nem is azt érezteti vele, mint aki képes lenne rá. Mikor megszólal rájövök, hogy hiába olyan nagy a szája, és hiába hiszi azt, hogy mindenben van tapasztalata és minden helyzetben megtalálja a helyét, most úgy tűnik, hogy épp olyan tanácstalan, mint én. Ami mondjuk értehető, mert az ember nem igen kerül ilyen helyzetbe, amibe mi csöppentünk bele.
- Nekem sincs. De mivel megbeszéltük, hogy ma nem testvérek leszünk, talán semmi rosszat nem csinálunk. - vonom meg a vállam és mozdulatlan maradok, mert félek attól is, hogyismét közeledni kezdjek hozzá, hogy nehogy tényleg megtörténjen az, amit egyébként nagyon szeretnék, ugyanakkor elmozdulni sem akarok az öléből, mert szinte biztos vagyok abban, hogy soha többé nem fogjuk megtapasztalni azt, amit jelenleg. Így csak várok még mindig arra, hogy ő hozza meg a döntést, mert én képtelen vagyok arra. Az eszem és a szívem szinte egyszerre adjáka parancsokat és soha életemben nem voltam még ilyen döntésképtelen. Ismét kibukik belőle valami, amiben egyet értünk és amivel tökéletesen megértem, hogy mennyire nem örül Ő sem annak amiben vagyunk, és, hogy az esküvőn előadott mocsó szerepe talán csak egy színjáték volt, hogy elhiggyem, hogy sokkal jobban kezeli a helyzetet nálam. Most pedig úgy látom, hogy ez egyáltalán nem igaz.
- Én sem akarok a testvéred lenni. De mégis mit tehetünk, Mat? - tényleg szeretnék erre kialakítani valamilyen megoldást, de egyszerűen nem vagyok rá képes. A legésszerűbb persze az lenne, ha mindent elfelejtenénk és alkalmazkodnánk a szüleinkhez és egymáshoz is, de olyan, mintha valami csapdába kerültünk volna, amiből nem tudunk kimászni. Amint ismét közel kerül hozzám, kezemet az arcára teszem, mintha meg akarnám győzni magam, hogy ez a valóság és nem csak álmodok. A feleszmélés viszont, hogy egyáltalán nem csak egy álomban vagyok elszőrnyeszt és szeretném ha midez valóban csak egy rossz álom lenne, amiből ha felkelek minden eltűnik. Leginkább az, hogy egy család lettünk. A kérdésén eltöprengek, mert gőzöm sincs, hogy mi az, amit akarok. Őt akarom, de mégsem.
- Most jelenleg megismételni akarom azt az éjszakát, és holnaptól tiszta lappal kezdeni. - vallom be a tekintetét kerülve, mert szégyellem magam amiért ilyeneket beszélek. Végül a szavait meghallva, mintha fejbe kólintottak volna értem meg, hogy amit akarunk az talán nem helyénvaló. Dühös leszek azoktól amiket hallok, de nem rá, hanem saját magamra, mert most valóban neki van igaza, így igazából megsemmisül ezzel szemben az én akaratom. Mert döntsön az, aki megfontoltabb, és az jelenleg nem én vagyok azt hiszem. Végül lerázom magamról a kezeit, mert nem akarom, hogy bilincsként láncoljon magához, és ha sikerrel járok, akkor csak leugrok az öléből és idegesen megyek a nappali másik felébe, ahol csak a falnak dőlve újra meg újra megbánom, hogy ma ide jöttem vele. Ott kellett volna maradnom anyáékkal és akkor mindezt elkerülhettük volna.
- Igazad van. Bármire is készültünk az ostobaság és el kell felejtenünk. Nem szabad soha többet megtörténjen. - megrázom a fejem, és legszívesebben félre vonulnék a nekem szánt szobába, hogy tele sírjama párnát, mert hiába minden igyekezetem nem tudok olyan erős lenni, amilyennek lennem kéne. Végül csak egy nagyot nyelve, ismét megindulok felé és a lehető legtávolabb ülök tőle és véletlenül sem nézek rá csak idegesen fészkelődök, mint aki nem találja a helyét. - Szóval mit nézünk? - jobb lenne inkább lefeküdni mindenkinek a saját szobájába, de én azt hiszem, hogy ma képtelen lennék elaludni.  

mind álarcot viselünk
Nikita Cox
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
20
★ családi állapot ★ :
Complicated
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Nicole Wallace
★ szükségem van rád ★ :
67
★ :
First day of our new life - Mat & Niki - Page 2 EmptyCsüt. Okt. 05 2023, 19:25

Niki & Matteo

Túlságosan is magabiztosan hiszi azt, hogy ki tud hozni a sodromból, pedig nem is ismer, mégis ennyit már lát belőlem, ami nem jó, de csak mosolygok a szavain. Soha nem hagyom egy csajnak sem, hogy az n kontómra vásároljon, mert nincsen és soha nem is lesz olyam lány az életemben, aki ezt megtehetné, neki is csak azért ajánlom fel, mert a család tagja. Abban persze igaza van, hogy apám pénze innentől az övék is lesz, így tényleg annyit köt majd amennyit szeretne, így egészen biztos sokat fogja kijátszani a türelem. Meglátjuk, hogy meddig fogom bírni, bár egy hónap alatt nem fogunk sokat találkozni és nem olyan hosszú idő ez.
Igaz, hogy a szobából kijőve még eléggé úgy érzem uralom a tetteimet, de elég hozzá egyetlen egy csók és máris nem az vagyok, aki lenni akartam előtte. Már az elején tudtam, amikor először találkoztunk, hogy elég nagy önuralom kell majd minden egyes viszontlátásra. Tudom mi történt velünk nem is olyan régen és ez, hogy egymás mellé dobtak, és azt mondták, hogy innentől testvérek leszünk egyszerűen elfogadhatatlan tény volt számomra. A legnagyobb bosszúságom, hogy ezzel nem tudok mit kezdeni, csak el kell fogadnunk, hogy ez van, ki tudja mégis meddig tudnánk mi ketten elmenni. Igazság szerint két teljesen más világ vagyunk Nikivel és meglehet nem is lenne jövője, főleg velem, mert nem tudok és nem is akarok leragadni egy kapcsolatban, aminek nem tudom, hogy van e jövője és nem akarok mindig azon agyalni, hogy van valaki aki hozzám tartozik a világban. Nem akarom azt hinni, hogy ő az, mert az elfogadhatatlan lenne számomra. Mégis azt érzem, amikor megcsókolom és végül olyan messzire kerülünk egymástól, hogy mégis így van. Próbálom kiverni a fejemből ezt a  gondolatot és nem azon kattogni, hogy mi lehetne ha, mert nincsen ha. Itt megvan a történet szál, az pedig apám és az ő anyja, aminek mi csak mellékszereplői vagyunk és úgy is kell viselkednünk, nem vehetjük át a főszerepet ezzel megrontva valamit, ami végre boldoggá teszi az apámat.
Mégis az ölembe húzom és megcsókolom sokadszorra, helytelenül, mert tudom, hogy ezt nem lenne szabad, e jól esik, ahogy az ölembe ül, velem szembe, bár elhajolok tőle, nem engedem, hogy elmenjen. Tudom, hogy ez lesz az utolsó ilyen alkalom, és talán ki akarom használni. Azt sem tudom mi van  fejemben, talán az elérhetetlensége miatt vonz annyira, vagy más miatt, amibe bele sem tudok gondolni még.
Tanácstalan vagyok, mert nem akarom ezt az egészet, érezve azt amit érzek, de ellen kell állnom neki, ami nem segít, hogy rajtam van de elengedni nem akarom. Olyan helyzet ez, ami megoldhatatlannak látszik.
- Semmit nem tehetünk. - mondom teljesen reménytelenül, mert ez az igazság, mindent meg lehet oldani pénzzel, de ezt nem, ez kőbe van vésve, és nem akarom azt várni, hogy apámék szét menjenek, és én akkor tudjak kezdeni valamit a helyzettel, mert ez nagyon nagy szemétség lenne kívánni és nem is teszem.
- Nem tudnánk tiszta lappal kezdeni, szinte lehetetlen lenne, olyan rohadtul akarlak most itt, akár a kanapén, de mi van ha csak azért akarjuk, mert nem lehet? - fogós kérdés és egy sima egyszerű lázadás miatt nem baszhatjuk el, ami két ember között kialakult, mi nem lehetünk ennyire önzőek. Elmondom mit kellene tennünk, pedig nem ezt akarom és érzem rajta, hogy ő sem, az, hogy csak ül rajtam és nem mozdul egyre jobban fokozza bennem, hogy tenni kellene valamit, semmiképpen sem azt, hogy elengedjem ezt a vágyat, de lemászik rólam, amikor hajolnék felé, hogy belemenjünk abba az utolsó éjszakába és elmegy jó messzire tőlem. Idegesen helyezkedek a kanapén, mint aki nem találja a helyét ott egyedül és csak bólintok a szavaira. Az én igazamat mondja, de nincsen igazam, annyira nincs, de neki több esze volt, mint nekem lett volna, ő fel tudott állni de nekem nem ment a leállítás.
Amikor végre elindul újra felém mégis fellángol bennem valami vágy, hogy mégis történik valami, de a lehető legmesszebb ül tőlem és ezt követően rá sem nézek, mert úgy érzem nem is menne.
Odanyújtom neki a kapcsolót a kérdésére, de nem felelek, próbálok összeszedni a gondolataimat és nagyokat nyelek, hogy józan maradjak. De az asztalon heverő pezsgős üveg nem akarja és magamhoz kapok egyet, kinyitom és olyan mélységig húzom meg, hogy majdnem semmi nem marad az alján. A telefonom csörgése zavar meg a szobámból, így bemegyek lerakva a maradék pezsgőt az asztalra és kerülve Niki pillantását. Mielőtt a telefonhoz mennék felkapok egy pólót magamra, mert látom, hogy apám nev villog  a készüléken.
- Apa? - meg kell köszörüljem a torkom, hogy normálisan tudjak beszélni.
- Ellie kérdezi, hogy minden rendben van e veletek. Niki jól érzi magát? - apám hangja annyira boldog, olyan vidáman cseng, hogy elmosolyodok és leülök az ágyam szélére. Az ajtóm nyitva van, Niki pontosan hallja az egész beszélgetést, így kihangosítom apámat.
- Niki jól van, éppen filmet néz a nappaliban, kapott enni, meg ruhákat, hogy ne az esküvős ruhájában kelljen aludnia és… - halkul el a hangom.
- Baj van? - hallom a  háttérből Ellie hangját.
- Nem apa, mondd meg neki, hogy semmi baj, minden a legnagyobb rendben, ti élvezzétek az esküvőt és ne a gyereketekkel foglalkozzatok. Vigyázok rá, holnap is velem marad, hogy ti élvezhessétek a nász hétvégéket. mondd meg a feleségednek, hogy biztonságban lesz a lánya velem. - kissé bizonytalanul mondom az utolsó szavakat, de hallom, hogy végig csacsog apám mögött, így meg akarom nyugtatni, hogy minden a legnagyobb rendben van, pedig most hogy hallom őket szorul össze a legjobban a gyomrom és érzem, hogy ez egyáltalán nincsen rendben.

BEE

mind álarcot viselünk
Matteo Rizzi
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :

★ kor ★ :
26
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
NY
★ :
★ play by ★ :
Gabriel Guevara
78
★ :
First day of our new life - Mat & Niki - Page 2 EmptyPént. Okt. 06 2023, 09:58

Matteo & Nikita
we are not family

Olyan hírtelen történt minden, hogy igazából fogalmam sincs arról, hogy mindez mennyire normális. Ha logikusak akarunk lenni, akkor semennyire, ugyanakkor mégsem érzek bűntudatot miatta. Mert ha két fiatal csókolózik, az igazából nem hiszem, hogy bűn lenne. A mi esetünkben talán egy kicsit ez másképp jöhetne le a kívülállók előtt, nem is szívesen büszkélkedném el senkinek, ugyanakkor mégis bennem van az a tudat, hogy valójában semmi közünk nincs egymáshoz, hogy ne lenne lehetséges az, ami már egyszer amúgy is megtörtént. Mégis vissza tart minket annak a gondolata, hogy  a szüleink alig pár órája mondták ki egymásnak a boldogító igent, aminek egyikünk sem örül túlságosan. Én mégis inkább tartom ezt az egészet igazságtalanságnak, mert ha hamarabb be avatnak a szüleink abba, hogy egymásba szerettek, akkor elkerülhető lett volna mindez. Mert valószínűleg, ha az az első alkalom nem történik meg köztünk, akkor most sem vágynánk arra, amire jelenleg bűnként tekintünk. Az ölében ülve próbálok rendet rakni a gondolataim között, mert olyan zavar van bennem, hogy képtelen vagyok normális gondolkodni, és minden bizonytalanságom ellenére, szinte biztos vagyok abban, hogy őt akarom még akkor is, ha miatta megköveznek majd. A másik pillanatban pedig mégsem tartom jó ötletnek, mert arra gondolok, hogy mi lesz akkor, majd holnap és az azt követő hosszú napokban, hónapokban... években? A hideg pedig kiráz ismét a gondolattól, hogy milyen sorsot is szántak nekünk a saját szüleink. Kettős érzések vannak bennem. Ha megtesszük azt, ami tilos, akkor lehet, hogy sokkal nehezebb lesz majd minden utána, ugyanakkor ha nem, akkor mi van ha meg bánom, hogy nem éltem a lehetőségemmel, mert szinte biztos vagyok abban, hogy ez soha többé nem fog megismétlődni újra. És az úgy is lenne a helyes. Mint a kisebb az idősebbtől úgy várok tőle valami normális megoldást erre a helyzetre, de látva a tanásstalanságot rajta, rájövök, hogy ő sincs sokkel előrébb nálam igazából, és két tudatlan ember csak mindenképp meggondolatlan döntést hozhat majd. A kérdés csak az, hogy melyiket bánjuk meg jobban? Ha megtesszük vagy azt ha nem? Végül csak sóhajtok, mert igaza van, hogy már késő szembe szállni a szüleink akaratával és fellázadni ellenük, hiszen a házasságot megkötötték, meg amúgy sem értünk volna el azt hiszem túl sokat, ha túlságosan tiltakoznánk. Csak magunkra hívtuk volna a figyelmüket, amire főleg ezután nagyon kell figyelnünk majd. Mert elég egy rossz mozdulat, vagy elejtett mondat és könnyen lebukhatunk, ami azt hiszem, hogy nem lenne túl kellemes senkinek. A szavait hallva nyelek egyet és minden porcikám vágyik arra, hogy meg is tegye amit ki mond, ugyanakkor a kérdésén el kell gondolkodnom. Mert lehet, hogy igaza van és ha nem lennénk ilyen helyzetben, akkor kevésbé vágynánk egymás társaságára.
- Lehet, hogy csak annyi a baj. Azt szokták mondani, hogy a tiltott gyümölcs a legédesebb. - vonom meg a vállam, bár igazából én sem tudok ennél jobb választ adni a felvetésére, mert fogalmam sincs, hogy mi lenne ha...? Minden bizonnyal másképpen lenne a helyzet és most nem ülnék itt az ölében arra várva, hogy mikor segít felidézni benne újra azt az éjszakát. De minél többet beszél, sajnos annál jobban rájövök, hogy ennek így semmi értelme nem lenne, és félre téve minden vágyakozásom iránta ugrok le az öléből és próbálok a lehető legtávolabb kerülni tőle. Mert a közelsége egyáltalán nem tetszik, és nagyon nehéz mellette. Tudtam, hogy nem lesz könnyű, de arra nem számítottam, hogy ilyen hamar a tudtára is fogom majd adni ezt. Látom rajta, hogy egy kicsit rosszul érinti, hogy én gondolkodok józanabbul, de nem akarom, hogy megbánjunk bármit is, vagy, hogy holnapra még rosszabb szemmel nézzünk majd egymásra. Végül mégis megindulok felé, de annyira távol ülök tőle, amennyire csak az lehetséges, mert nem akarom, hogy hozzám érjen. El veszem tőle a felém nyújtott távirányítod és bekapcsolom a tévét, de igazából mindegy is, hogy mi megy abban épp, mert úgysem tudnék most arra koncentrálni. Így lerakom magam mellé a kapcsolót és úgy meredek a tévére, mintha valóban értenem is, hogy mi megy benne. Félve pillantok néha Mat fele, aki ismét az itallal próbálja lekötni a figyelmét. Ami nem baj. Sokkal jobb, mintha a közelembe jönne. Felkapom a fejem amikor megszólal a telefonja és a mostohatestvérem után nézek, aki el is tűnik a szobájában. Sóhajtok egyet megkönnyebbülten, hogy csak az apja az, aki hívta és véletlenül sem Mia. Ahogy azonban Mat beszélni kezd, felugrok a kanapéról és a szobája felé megyek, de nem lépek be, csak neki dőlök az ajtófélfának és szinte rémülten nézek rá. Olyan érzésem támadt, mintha arról akart volna beszélni vele, ami az előbb történt köztünk. Össze kulcsolom magam előtt a kezem és hallgatom a beszélgetésüket, de én nem szólok abba bele, mert egyre inkább érzem azt, hogy már most elegem van ebből az egészből. Gyűlölöm ezt az életet. Ahogy le rakja a telefont, zavartan pislogok rá, mert még mindig nagyon kellemetlen számomra a társasága.
- Szóval biztonságban leszek melletted? - kérdem végül és nem értem, hogy hogy tud ilyen nyugodtan beszélni a szüleinkkel. Ha az anyám tudná, hogy a veszély rám nézve épp a mostohatestvérem, egy percig sem habozna és úgy jönne értem, mint a szélvihar. - Én azt hiszem most lefekszem. Az lesz a legjobb.- nyögöm ki, és pár perccel korábban még azt reméltem, hogy reggel majd mellette fogok felébredni. Úgy tűnik, hogy tévedtem. - Jó éjt... Matteo. - suttogom, majd válaszra sem várva hagyom őt magára, és megyek át a másik szobába, aminek jó hangosan csapom be az ajtaját, viszont nem zárom be. Csak le ülök az ágy szélére, és próbálom össze szedni magam. Mert nem lehetek mindig zavarban a közelében. 

mind álarcot viselünk
Nikita Cox
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
20
★ családi állapot ★ :
Complicated
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Nicole Wallace
★ szükségem van rád ★ :
67
★ :
First day of our new life - Mat & Niki - Page 2 Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

First day of our new life - Mat & Niki
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Max & Niki
» Lyn & Ben - Thanks god, you're in my life...
» Dom & Niki ~ Luxe Hotel
» Eric&Niki - Lux Hotel
» a party with danger - Niki, Mia & Matteo

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: