New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 328 felhasználó van itt :: 12 regisztrált, 0 rejtett és 316 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Anton Nico Gavras
TémanyitásAnton Nico Gavras
Anton Nico Gavras EmptyVas. Júl. 23 2023, 18:50
Anton Gavras
My intellect is a shield and I am a soldier

Karakterinformációk

Karakter típusa
Keresett
Teljes Név
Anton Nico Gavras
Becenév
Ide
Születési hely
Brighton, United Kingdom
Születési idõ
1985. augusztus 30.
Kor
38
Lakhely
Brooklyn
Szexuális beállítottság
Heteroszexuális
Családi állapot
Szingli
Tanulmányok
Lancasteri Egyetem - Kriminológia
Columbia Egyetem - pszichológia
Foglalkozás
FBI ügynök (Brooklyn kirendeltség)
Hobbi
Futás, lemezgyűjtés, olvasás, sütés, zongorázás
Moodboard

Bûnüldözés
csoporthoz tartozom

Jellem
Amire a legbüszkébb: Az intellektusa. Logikusan gondolkodik, széles a lexikális tudása, és hamar meglátja az összefüggéseket. Szeret mindent rendszerezni, megtervezni, előre gondolkodni, amiben nem csak a tudása, de a tapasztalata is sokat segít.

Amit a leginkább szégyell: Mikor elveszti az önuralmát gyakran vezeti le máson a feszültségét. Szerencsére ez ritkán esik meg, azonban olyankor kő kövön nem marad. Sajnos megesett már, hogy olyan szavak hagyták el a száját, amit nem sokkal később rettenetesen megbánt.

Amit az édesanyja a legjobb tulajdonságának tart: Udvarias, romantikus alkat. Szeret előzékenyen viselkedni a hölgyekkel, és elkényeztetni azokat, akikkel szeretne közelebbről is megismerkedni. Ő lesz az, aki a metrón átadja a helyét az idősebbeknek, segít a látássérülteknek eligazodni a new yorki forgatagban, és ő lesz az, aki igyekszik megtanulni néhány kifejezést az anyanyelveden.

Amit édesapja a legjobb tulajdonságának tart: Hűséges. Nem csak a párkapcsolati értelemben véve, de a barátaihoz, munkatársaihoz is ragaszkodik. Az ő munkakörében egyébként is fontos ez a szenvedélyes összetartozás, enélkül nem élnék túl. Továbbá nem pletykál, nem beszél ki semmit és senkit, az egyenes beszéd híve.

Amit a szülei a legrosszabb tulajdonságának tartanak: Zárkózott. Nehezen nyílik meg a személyes problémáit illetően, hajlamos mindenkit kizárni és saját magában szorongani. Sosem tudni mi jár a fejében, így nehéz számára segítő kezet nyújtani. Ráadásul nagyon könnyen megszállottjává válik egy-egy apróságnak. Egy ügynek, valamilyen hobbinak, mindig muszáj valaminek a fejében járnia, hogy kitöltse az óriási űrt, amiben a szorongásai költöznek be előszeretettel.

Amit elvár másoktól: A pontosság. Mindig ügyel arra, hogy ő is mindig időben érkezzen, helyesen töltsön ki mindent. Persze mindenki hibázik, de a félvállról vett munkákat nem tudja, és nem is akarja érdekelni.

Amit mások elvárnának tőle: Nagyon határozott és konok, szeretnék ha alkalmazkodóbb lenne. Amit egyszer eltervez, azt nehezére esik elengednie, és nem szeret változtatni a tervein, amennyiben ez csak mások kénye-kedve miatt történne, nem pedig egy racionális érv miatt. A vele együttélő, dolgozó emberek egy kicsit több rugalmasságot várnának el tőle.

Kit Harington
arcát viselem

Múlt
New York

Nem tudom, valaha meg fogom-e szokni ezt a nyüzsgést. Brighton sem egy kisváros, de messze elmarad Amerika egyik legnagyobb centruma mögött. Ráadásul az európai légkört össze se lehet hasonlítani az államokkal. Nem mintha probléma volna számomra itt élni, hiszen azért is hagytam el a királyságot, hogy izgalmasabb ügyeket oldhassak meg. Édesanyámnak hála, aki amerikai állampolgár, magam is megkaptam a megfelelő papírokat, hogy itt dolgozhassak. Nem azt akarom mondani, hogy a britek szentek, de tény, hogy egy óceánnal arrébb számos súlyos bűnüggyel lehet találkozni mindennap. Érdekesebbekkel. Minden egyes nyomozás fontos és szükséges, de mindig is tudtam, hogy a képességeim máshol sokkal nagyobb hasznot tudna hozni.
Magamhoz veszem a pénztárcám, felkapom a kabátomat magamra, és kilépek a hűvös januári levegőbe. A metróhoz sietek, nehogy elkéssek a munkából, fontosnak tartom azt, ne játszunk egymás idejével. Néhány éve már egy különleges csapat tagjaként működöm - a legkülönlegesebb és leghúzósabb ügyeket kapjuk. Így nem csupán a saját munkámat csúsztatnám, hanem a többiekét is.
A metrókocsi tömve van, az ajtó mellé szorulok, és azt érzem, el fog temetni a reggeli csúcsidős testmassza. Habár a felszínen csontig hatoló hideg van, ebből itt semmi sem érződik, sőt egy izzadtságcsepp formálódik a homlokomon. Nincs helyem elővenni az aktuális olvasmányomat, így a könyv helyett az utazóközönségen pihen a tekintetem. Meglátom a szomszédomat, egy fiatal nőt, ha jól emlékszem valamilyen orvos. Felém néz, de talán észre se vesz, átsiklik rajtam a szép barna szeme. Nem mintha a véletlen összefutásokon kívül bármilyen interakciót kezdeményeztem volna vele. Talán ismeri a zenei ízlésem, nem tudom, a nappalim fala melyik helyiségével érintkezik. Időm se lenne arra, hogy udvarolgassak bárkinek. A beosztásom kaotikus, és azok az arcok alakítják, akiknek rácsok mögött volna a helye. Ettől függetlenül a munkámat tartom a legfontosabbnak az életemben, itt találtam meg a helyem a világban. Érzem, hogy feladatom van, hogy pozitív változást hozok a világba.
A megállóm következik, átpréselem magam az emberek között, kilépek a koszos kőre. Néhány perc séta, és az FBI épületében vagyok, érzem, ahogy a testemet elárasztja az adrenalin, az energia. Az agyam felpörög, és mire kiszállok a liftből, teljes mértékben magam vagyok. Odaköszönök a munkatársaimnak, és az asztalomhoz sietek, hogy befejezzem a tegnap félbehagyott jelentésem.

Brighton

Kilépek az előadóteremből, utolsó vagyok, számos kérdésem maradt az anyaggal kapcsolatban. Az ajtóban vár az egyik hallgatótársam, kedves mosollyal az arcán figyel engem, ahogy mellélépek. Északról származik, az akcentusa erősen cseng, mikor belém karol és megszólal. - Mindig miattad kések le a sütikről a büfében.
Hátrasimítom a barna haját, és elvezetem az ebédlőbe. Mindketten a kriminológiát választottuk, bár amíg engem csak a kíváncsiságom és az igazságérzetem hajt, neki kicsit szomorúbb oka van rá. Sosem firtatom az esetet, mindig csak az éjszaka magányában, mikor a kollégiumi szobájába settenkedek, olvasgatom el a fájlokat a szülei halála kapcsán. Beszélnem kéne vele róla, találtam egy tucat ellentmondást a nyomozati leírásban, de nem akarok olyan sebeket feltépni, amik éppen csak meggyógyultak.
A büfében várnak a barátaink. Hatan verődtünk össze egy kis csapattá, mind kriminológia hallgatók vagyunk. Én inkább a lányka miatt sodródtam bele a körbe, de örülök, hogy ennyire jófej haverjaim vannak. Együtt tanulunk, készülünk, fejtjük meg a rejtvényeket. Ők tanították meg nekem, milyen csapatjátékosnak lenni. Én egész eddigi életemben egyedül dolgoztam, tanultam, magamban működtem. Nagyon sokat dolgoztam azért, hogy képes legyek másokkal együttműködni, de azt kell mondjam, megérte. Minden álmom, hogy egy olyan ügyosztályba kerülhessek, ahol nem egyedüli nyomozóként kell piti ügyeket megoldanom, hanem rejtélyes, csavaros eseteket.

Thesszaloniki

Édesapám szüleit jöttünk meglátogatni. Nyár van, és a görögországi klíma össze sem hasonlítható a brittel. A húgom örömködve sétálgat a napsütésben, én az izzadtságomat törlöm a fehér ingembe. Apámat ritkán hallom görögül csevegni, most viszont egy csomó emberrel leáll beszélgetni, szerintem csak azért, hogy az anyanyelvét használhassa. Szuvenír vásárlást tartunk, anyám egy súlyos táskát akasztott a vállamra, az ő keze is tele van már. Én nem tudom, kinek vegyek ajándékot. Most szakítottunk a barátnőmmel, ő máshova megy majd egyetemre, és szerinte a távkapcsolat nem működött volna. Mindösszesen három lemezt vettem görög indie bandáktól, illetve egy tucat könyvet, amit még nem tudom, hogyan cipelek haza a repülőn.
Szabadnak kéne éreznem magam, a fürdőruhás lányokat kellene figyelnem, de csak arra tudok koncentrálni, vajon helytállok-e az egyetemen. Bármi lehetett volna belőlem, anyám az orvosit támogatta, apám mérnököt szeretett volna belőlem faragni. Nincs semmi kötődésünk a bűnüldözéshez, a családom azt se tudja, hogyan működik a rendfenntartás. Nem tudom, megtalálom-e a helyem ebben a szakmában, de azt érzem, jól döntöttem. Majd az idő segít meghozni a döntést.

livin' in new york

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Anton Nico Gavras
Anton Nico Gavras EmptySzomb. Júl. 29 2023, 22:20
Gratulálunk, elfogadva!
Livin' in New York új lakosa

Kedves Anton!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Jó volt olvasni azokat az apró részleteket, amelyek tudását a jellemed leírásában osztottál meg velünk. Amelyeket talán az, aki csak a hivatásod miatt ismer, soha nem is fedez fel benned. Mert a precíz, intelligens és szorult helyzetektől nem rettegő, akciódús munkát végző férfi mögött ott rejlik egy ember, aki romantikus, aki hűséges a szeretteihez, aki olyan dolgokat szeret, a zongoraszó, a sütemények, vagy épp a jó sportautók és a különleges ruhadarabok. Bizony, az FBI ügynököknek van egy ilyen oldala is, amit kevesen ismerhetnek meg, de annál értékesebb, ha mégis megtehetik. Kétségtelen, hogy az életed során számos olyan változás következett be, amelyekre talán nem is számítottál, amikor a középiskolában, vagy az általánosban megkérdezték, hogy mi leszel, ha nagy leszel? Ki gondolta volna például, hogy Brighton helyett New Yorkban fogod élni a mindennapjaidat? A pozitív oldala mellett azonban ott van mindaz, amiről nem beszélhetsz, amiről nem szólhatnak a soraid. Amelyekről talán csak a munkahelyi pszichológus tud. Az ügyek bonyolultsága embert próbáló és a megoldásukban van valami adrenalin löketet adó, valami felvillanyozó, de amikor fény derül az igazságra, a valóság sokkal elborzasztóbb lehet, mint azt gondolnánk. Azt gondolom nem semmi, ha valaki egy ilyen feladatra vállalkozik, így valljuk be, Te sem vagy semmi. Anton Nico Gavras 2624752903
Színt hamarosan kapsz valamelyik admintól, én pedig addig is szeretnék még egyszer gratulálni az elfogadásodhoz!

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

livin' in new york

a star without the law of gravity
So why am I falling? There's nothing to illuminate if I'm turned off On the verge of crashing Lucky to be a star Chasing big dreams but it's not enough · ·
mind álarcot viselünk
Isabel Marquina
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Anton Nico Gavras 03ac8f96982682a3d8a3a9e4dfca4c115c95067e
Anton Nico Gavras 5035deaafc5746432d8611ca62eec031050394c8
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
Wonder how long I slept in I don't know where the hell I've been I know that's all right Last night we met at one Drank 'til two Danced 'til four You walked me home
And now I want more
★ családi állapot ★ :
Anton Nico Gavras 422d44e1c95fdcd488000400445e8eca7949b5fc
See, what you don't understand
Is fallin' in love wasn't part of my plan Started with a crush, now I call you my man Doubt that I'll ever fall in love again I spend all my days doin' nothin' but lovin' you
★ lakhely ★ :
Upper East Side ⋆ Manhattan
★ :
Anton Nico Gavras 7b944866794dd3922327ae035d0056a85a34464d
★ idézet ★ :
What are we then?
I ask defiantly, putting some distance between us which he crosses with one step anyway. He kisses my cheek.
Each others.
★ foglalkozás ★ :
Columbia (Business) student ⋆
★ play by ★ :
Sofia Carson ⋆
★ hozzászólások száma ★ :
971
★ :
Anton Nico Gavras 3454716f3c9284f14c6ce278220b3d5463d560ca

Anton Nico Gavras
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Anton Wallenda
» nico sawyer
» the greatest show || winnie & anton
» Pour Some Sugar on Me - Laylana & Anton
» Our sweet serial killer - Anton & Jennifer

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: