New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 459 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 445 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Cheryl Doyle
TémanyitásCheryl Doyle
Cheryl Doyle EmptySzomb. Júl. 22 2023, 10:31
Cheryl Doyle
A szeretet bizalom. A bizalom hit.

Karakter típusa
Keresett
Teljes Név
Cheryl Theodora Doyle
Becenév
Cherry, Cher
Születési hely
Reno, Nevada állam
Születési idõ
1990.12.04.
Kor
32
Lakhely
Manhattan (jelenleg, egyébként Brooklyn)
Szexuális beállítottság
heteroszexuális
Családi állapot
hajadon
Tanulmányok
érettségi + eladói tanfolyam, egyetemre nem tudtam menni
Foglalkozás
virágbolti eladó
Munkahely
Brooklyn Blooms Floral Boutique
Hobbi
tánc, festés, puzzle kirakás, sportolás, pihenés

Csoportom:
Munkások

Jellem

Hogy milyen ember vagyok? Ki dönti el vajon, mi a jó és mi a rossz tulajdonság?

Én úgy vagyok ezzel, hogy mindenki olyan, amilyen... Én mindenben és mindenkiben keresem a jót. Mindenki visel a lelke előtt valami erős páncélzatot, nem szeretné senki sem azt, hogy valaki ismeretlenül átlásson azon. Én is ilyen vagyok, bár én túlzottan nyílt szoktam lenni, mondjuk, nem mindenkivel szemben.
Szeretem a hozzám közel állókat, a szüleimet is, bármennyire is gáz az, hogy nem vagyunk az a tipikus família, ahol minden szép és jó.
Minden borzalmas, menekülni akartam a múlt elől, de ezt sohasem fogom tudni megtenni. Apám felhalmozott adósságai, anyám pedig hihetetlenül azt hiszi, semmi baj nincs... Én csupán szabad szeretnék lenni, élni úgy, hogy ne kelljen a hátam mögé bámulni, hogy netán valaki engem akar bántani apám miatt.
Bűntudatom van apám miatt is, de kegyetlenül. Ő sodorta a családját ebbe a katyvaszba, a végeláthatatlan rosszba. Nem vagyok félős, félénk sem. Gyakorlatilag felerősített mindaz, amit átéltem az az ember miatt, akit rajongásig kellene szeretnem.
Igyekszem komolyságomat, kedvességemet, vidámságomat megtartani, nem kiűzni és utálattal megtelíteni az életemet. Vannak nekem is szeszélyesebb, temperamentumosabb perceim, amikor ki kell magamból üvölteni azt, ami épp belül ropogtatja össze a lelkem meg szívem. Tudok igazából dacolni, mérgesen és gyilkosan nézni másokra, de olykor ezt egy ötperces állandó nevetés követ, amit nem bírok abbahagyni.

Candice Accola

Múlt
Itt vagyok egy manhattani lakásban, és végiggondoltam az életemet, amely nem volt valami fantasztikus sosem, idilli még annyira sem. Volt persze szuper jó időszakunk, de aligha lehetne regényt írni arról.
Reno városában éltünk, takaros kis családi házunk volt a város szélén. Apa remek étteremvezető volt, a helyi népszerű étterem az övé volt. Anya meg a helyi televízió egyik híradósa volt. Nem voltunk pénzzel tömve, de megéltünk, míg nem apát becsábította egy haverja a kaszinózás világába, onnantól fogva elromlott minden. Reno, Vegas. Bejárta az összes kaszinót. Vesztett, sokat. Aztán jött egy szerencsenapja, akkor úgy döntött, elköltözünk.
New York így lett az új otthonunk. Kis ideig jó világ volt, de ismét behálózta a szerencsejáték. Egyre többet veszített apa, míg nem mindenkitől kölcsönt kért, hitelt vett fel, eladott értékeket... Katasztrófa helyzetté vált az egész, s anya pedig csak a szerkesztői munkáját tartotta nagyra, mit sem akart észrevenni abból, ami folyik.

Tobias Snyder. Számomra sokáig csak egy név volt, egy a sok név közül, akiknek apám tartozik.
Most fordult a szitu, hiszen pár napja itt vagyok vele. Nem ismerem még őt annyira, de érdekel egyébként. Figyelem a férfi vonásait, arcát, mozgását. Előbb beszélgettünk, vagyis igyekeztem még vele is kommunikálni, mintha csak barátkozni szeretnék vele, mert én tényleg ilyen vagyok. Szeretem elemezni a másik felet, ha lehetett volna, biztosan pszichológia szakra mentem volna.
Rettegés kéne, hogy elfogjon, de semmi. Nem megy egyszerűen. Sőt, mégcsak azt sem érzem, hogy elrabolt volna, vagy hogy egy foglyul ejtett kiscica lennék. Nem, nincs Stockholm-szindrómám. Voltaképp valahogy könnyebb most, mint apámmal veszekedni, meg úgy összességében elviselni őt és anyát.
Tobias nem rosszabb, mint apám... Sőt, érzem, hogy ő is valahol egy érzékeny lélek, csak meg kell találni benne is azt a pontot, ami gyenge és áttörhetővé teszi a pajzsot. Sok-sok kérdést tennék fel neki, hallottam ezt-azt, az árvaházas dolog is felkeltette érdeklődésem. Azon szavaira, hogy akkor enged el, ha apám kifizette a tartozását, én keserű szájízzel mondtam azt, hogy soha. Tényleg nem fogja, mert örök vesztes, és sajnos, túl sok embernek kéne megadnia a pénzt, amit csak "kölcsön" vett, kapott. Sokszor jött haza véres arccal és testtel apám, vagy alig élve, vagy a rendőrség szólt, hogy kórházba vitték, mert az utcán találtak rá. Soha, de soha nem lesz ez jobb.

Nem szólok semmit, csak bámulok magam elé. Várom, hogy újra beszélgessen velem. Hülye vagyok? Vagy inkább idióta, aki szabadabbnak érzi magát itt, mint otthon. Most fogom azt fel, amit utoljára mondott. Egy ruhát kapok tőle? Mi, mi, mi?! Meg a másik: üzleti találkozóra visz. Ezt miért? Miért, Tobias?
- Remélem, tudod, a kedvenc színemet! Meg azt is, hogy magassarkú cipőt imádok viselni! - nem tudom, hogy hallja -e, vagy bármi, de azért én egy kisebb nevetést is mellékeltem ehhez a mondandómhoz.

livin' in new york

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Cheryl Doyle
Cheryl Doyle EmptySzomb. Júl. 22 2023, 14:16
Gratulálunk, elfogadva!
Livin' in New York új lakosa

Kedves Cheryl!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Hát el kell ismernem, nagyon furcsa az a szituáció, amibe keveredtél. Egész pontosan amibe apád kevert...

Nagyon nehéz lehetett így felnőni, egyik helyről a másikra költözni, gondolom sokkal inkább menekülni, újra kezdeni mindent - szó szerint, sajnos, hisz az új helyen sem lett jobb semmi, újrakezdődtek a problémák is. A szerencsejáték bizony komoly függőséggé tud nőni, és a családra nézve legalább annyira rossz tud lenni a helyzet, mintha alkoholista lenne valaki.
Mindent elveszítettetek újra és újra, és azt gondolnád, ennél rosszabb már aligha lehet, hogy talán már nincs is mit elveszíteni, hogy már nem számít, meddig nőnek tovább az adósságok, hisz úgy sem tudnátok kifizetni... és akkor ez történik. Az életed, az szabadságod sem teljesen a tiéd már. A legfurább viszont az, hogy ennek ellenére most talán még szabadabbnak érzed magad, mint valaha. Vajon miért van ez? Talán mert végre nyugalom vesz körül, vagy mert nem küzdés és harc minden nap. Mert hajt a kíváncsiság az újdonság felé... Gondolom, ennek több oka lehet, neked pedig, úgy sejtem, bőven lesz időd ezt alaposabban is végiggondolni.

Nos, mindenesetre sok szerencsét ehhez az egészhez, és a fogvatartód lelkének kiismeréséhez egyaránt!  Cheryl Doyle 3673325056

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

livin' in new york

crazy

about you

mind álarcot viselünk
Raelyn J. Winters
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
Cheryl Doyle 84511a76e486846672dbb40324b2f8f6ebf359ef
Cheryl Doyle C008e643194d196eb0d1da16519f46f032f73f89
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :
I wanna be 17 again
and ruin my life differently.

I have new ideas.
♫ :
No Excuses
people i don't like
★ családi állapot ★ :
Cheryl Doyle 20aa5354a34ae9547d867d50dafe442f94c65d1f

I know I'm a handful but
that's why you got two hands.

I am yours. No refunds.
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
Cheryl Doyle 4e5cfa89cfcc71fa99052ed3906fcd4dbc9d876d
★ idézet ★ :
Time is precious, waste it wisely.
★ foglalkozás ★ :
paramedic, medical student
★ play by ★ :
Chloe Bennet
★ hozzászólások száma ★ :
887
★ :
Cheryl Doyle B07b50f1c34df141a5ea36eb161ba5c229faaf34

Cheryl Doyle
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Logan son of a bitch Doyle
» Cheryl Steele
» Cheryl Jones
» Cheryl Rollins
» Cheryl Blossom

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: