New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 234 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 223 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

smiling monster
Témanyitássmiling monster
smiling monster EmptySzomb. Júl. 15 2023, 00:33
Dennis Hughes
Ide jöhet egy rövid idézet

Karakter típusa
Saját
Teljes Név
Dennis Hughes
Becenév
Den, Denny
Születési hely
New York
Születési idõ
1997.08.27.
Kor
25
Lakhely
Queens
Szexuális beállítottság
Ide
Családi állapot
Bonyolult
Tanulmányok
Nem fejezte be az iskolát
Foglalkozás
Drogdíler, utcai harcos
Munkahely
Valahol a sötétben
Hobbi
bulizás, edzés, küzdősportok

Csoportom:
Törvényszegők

Jellem

Külső jellemzés:
Dennis egy igazán különleges megjelenésű fiatalember, akinél az első pillanatásra a vonzó külső tűnik fel. Magas, izmos testalkata és hosszú, sötétbarna haja van, melyet laza, rendezetlen frizurába szokott viselni. A sötét színek csak még jobban kiemelik azt a ragyogó, kék, kihívó szemeit, mely mögött ott lappang a titok és a vad szenvedély. Az arcán található karcok és hegek pedig tanúbizonyságot tesznek arról, hogy élete kemény és küzdelmes volt. Mozdulataiban van valami vad és megfélemlítő, ami könnyedén rabul ejti az emberek figyelmét.
Az öltözködés modern. Szereti az elegáns ruhákat, de a lazább, sportos darabokat is gyakran magára húzza.
Belső jellemzés:
Den belső világa mély sebekkel és sötét titkokkal van tele. Gyermekkora tragikus körülmények között kezdődött, amikor elvesztette a szüleit, majd az árvaház kegyetlen valóságába került. Egy ott dolgozó személy, visszaélve a hatalmával, örökre megváltoztatta Dennis életét. Nem lehet csak rá fogni, hogy ilyen irányt vett a srác élete, de sokban hozzá járult ahhoz, hogy ezt az utat válassza.
Amióta kikerült az árvaházból, amit ő börtönként élt meg, teljesen felszabadult. Végre a maga ura és azt csinál, amit csak szeretne. Hedonista életmódot folytat, és az élvezeteket, a szórakozást és a kalandokat keresi. Semmi nem érdekli őt, csak az hogy jól érezze magát. Az illegális dolgokban való részvétel sem idegen tőle és gyakran érintett olyan tevékenységekben, amelyeket az átlag ember elítélne.
Valódi rossz fiús jellemvonásokkal rendelkezik. Nem riad vissza semmitől és hajlandó átlépni a határokat, hogy elérje a céljait. Elégedett saját magával és a szabadságával. Nem foglalkozik a következményekkel vagy a társadalom elvárásaival. Mindig a saját szabályai szerint él, és nem törődik mások véleményével.
A külvilág számára Den csak egy rossz útra tért "gonosz" lélek, azonban a felszín mélyén érzelmek és vágyak rejlenek. Az elveszett szülei iránti fájdalom és a magányosság gyakran ösztönzi, hogy izgalmas és veszélyes helyzetekbe meneküljön. Bár külsőleg keménynek tűnik, valójában több mélység és komplexitás rejlik mögötte.

Ethan McCallister egy olyan karakter, aki a hedonizmus és a rossz fiú vonásait hordozza magában. Élvezi az életet a saját feltételei szerint, beleértve az illegális dolgokat is, miközben a belső sérülések és vágyak árnyékában él. Egy igazi rejtélyes figura, akinek sok titka van, és akinek sokat kell küzdenie a belső démonaival.

Thomas Doherty

Múlt

(Figyelmeztetés: Durva nyelvezet, erőszak)

A mérkőzés előtt még el akarok szívni egy szál cigit. Még mindig bennem van a meccsek előtti stressz, amit le kell vezetnem. Az elhagyatott raktárépület hátsó ajtaján lépek ki, ahol a hideg éjszakai levegő kellemes érzést nyújtva fut végig a bőrömön. A számba veszem a saját kezűleg tekert füves cigim. Ugyan lassabb leszek miatta verekedés közben, de kevésbé érzem az ütéseket. Ez nem gond, hiszen sosem a menekülős típus voltam, hanem inkább az, aki tűri az ütéseket az életben. A szó szoros és átvitt értelmében is. Kiveszem a gyújtóm a zsebemből, de különös hangokat hallok, ami miatt végül nem gyújtom meg. A kihalt, sötét sikátor nem is annyira üres, mint gondoltam. A helyet megtöltik hangos nyögések és csattogások. A hangok irányba pillantok, de ezeket a nyögéseket már ismerem. Ezen a mocskos helyen épp a barátnőmet dugja valaki és a hangok alapján mindketten élvezik. Nem tudom kivenni a sötétben, hogy ki lehet a srác, de nem akarom most megzavarni őket. Kiveszem a számból a cigim, majd inkább visszalépek az épületbe.

Körülöttünk a tömeg már hangosan kiabál, de kizárom őket. Mindig csak az ellenfelemre koncentrálok. Most különösen, mert tudom, hogy mit mondanak mások. Ezekben az illegális utcai mérkőzésekben még újnak számítok, de tehetségesnek. Ezen az estén egy tapasztalt srác ellen kell ringbe szállnom és a közönség rögtön elkönyvelte a vereségem. Tényleg nagyobb és tapasztaltabb, mint én, de nem fogok megriadni tőle.
A mérkőzés elején már azonnal érzem az ellenfelem erejét és tapasztalatát. Az ütései erősek, precízek, nem könnyű kivédeni vagy válaszolni rájuk. De én nem adom fel. Minden ütésére válaszolok egy-egy keményebb csapással, próbálom kiszámíthatatlanná tenni a taktikámat. A vér már folyik az arcomon, de ettől csak még jobban lüktet az adrenalin a testemben.
Az idő lassan telik és a küzdelem folytatódik. A közönség hangosan kiabál, örülnek az izgalmas pillanatoknak, a vérre és erőszakra vágyva. Nem érdekel, hogy az ellenfél nagyobb és erősebb. Én a belső tűzzel, a kitartással és az akarattal hiszem, hogy le tudom győzni őt.
Egy óvatlan pillanatban még is sikerül úgy gyomron vágnia, hogy előre hajoljak és sikerül a karját a nyakam köré tekernie.
- Ez a győzelem, majdnem olyan jó érzés, mint megkúrni a nőd - suttogja úgy, hogy csak én halljam. Ettől a mondattól vesztem el igazán az eszem és egy nagyobb lendülettel ellököm magamtól. Önelégülten vigyorog. Újabb támadást indítok felé, de meggondolatlanul. Kicselez és egy jól irányzott ütéssel a földre küld. Pont ez volt a célja. Fel akart húzni, hogy ne tudjak gondolkodni.
A testem fájdalomtól égve, véresen és összeverve próbálja meg összeszedni minden maradék energiáját, miközben az ellenfelem közelít felém. Itt az utolsó lehetőségem, talán most elbízta magát. Miközben próbálok feltápászkodni ő nem figyel eléggé. Egy erős rúgással a lábát veszem célba, ami talán el is tört, de az bizros hogy az egyensúlyát elvesztette. Ő is a földön köt ki, de nekem hamarabb sikerül lábra állnom. Nehezen megy már, hiszen szinte teljesen kimerültem. Nincs sok időm, ki kell használnom, hogy a földön van. Felé állok, majd az előző mozdulatom megismételve most az arcát veszem célba. Egyszer nyomom a képébe a talpam, majd még egyszer és így tovább, amíg el nem veszti végre az eszméletét.
A tömeg tapsol, és még nagyobb zaj  lesz körülöttünk, mint eddig. A vereség helyett egy új kezdet vár rám. Az életben és a küzdelmekben mindig lehetőség van arra, hogy győzzek, még akkor is, ha minden külső körülmény ellenem dolgozik. A saját belső erőmre támaszkodva megtanultam, hogy sosem adhatom fel és mindig harcolhatok magamért.

Az öltözőmbe vissza érve letekerem az öklömről a véres fáslit. Az asztalra már mérközés előtt kikészítettem a szokásos adagot a fehér poromból. Kell valami, ami utána segít kicsit kikapcsolni és elfeledtet mindent. Mielőtt felszívnám megigazgatom egy kártyával, majd hátra dőlök a kanapén. Csak kis idő telik el és már meg is jelenik a barántőm.
- Olyan ügyi voltál életem - rohan oda hozzám. - Tudtam, hogy őt is képes vagy legyőzni, büszke vagyok rád! - tudom, hogy minden szava hazugság, de nem utasítom el a csókot, amit utána az ajkamra ad.
- Megérdemli az én kis harcosom a jutalmat - suttogja a fülemben, miközben végigsimít a testemen, majd a nadrágomnál kezd el matatni. Nagyon kívánom őt és amit csinál csak még jobban beindít, de folyton az a kép villan be, ahogy a sikátorban szexel. Hiába csókolgatja a nyakam és kényeztet, már nem akarom.
- Ha ennyire hittél bennem, akkor miért hagytad az ellenfelemnek, hogy megbasszon téged? - kérdezem mérgesen, de ő úgy tesz, mint aki meg sem hallotta. Válasz helyett, csak egyre lejjebb kezd el csókolgatni. - Akkor válaszolok helyetted... azért csináltad, mert te is csak egy ribanc vagy. Na húzz innen! - lelököm magamról. - Te mégis mit képzelsz? Kiálltam melletted a sok hülyeséged ellenére. Nálam laksz, befogadtalak. Ha most elküldesz, akkor ennek vége - megpróbál hisztizve vissza vágni. - Leszarom! Ilyen nő nekem nem kell! Csak húzz a picsába! A drogot amit ingyen adtam pedig hagyd itt vagy fizesd ki - zárom le.

livin' in new york

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: smiling monster
smiling monster EmptySzomb. Júl. 15 2023, 22:59
Gratulálunk, elfogadva!
Livin' in New York új lakosa

Kedves Dennis!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Sajnálom, amiken az árvaházban keresztülmentél, hogy így megtörtek, hogy egész életedben együtt kell élnek a szüleid hiányával, illetve azzal az űrrel, amit a hiányuk benned hagyott. És ennek tetejében az élet nem kímél azóta sem, hogy hivatalosan is felnőttél, hisz olyan barátnőt sodort eléd, aki nem volt hűséges, még csak nem is szégyellte, amit tett.

Az viszont pozitív, hogy neked nem szokásod feladni, és a végsőkig küzdesz. A világ számára persze te vagy a rossz, a veszélyes, a bűnöző, és nyilvánvaló, hogy bőven tettél ezért, de remélem, hamarosan megtalálod azt a személyt, aki látja benned mindazt, amit elnyomsz, azt az énedet, aki sok lelkisebet őriz, és segít ezekből gyógyulni...  smiling monster 2624752903

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

livin' in new york

crazy

about you

mind álarcot viselünk
Raelyn J. Winters
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
smiling monster 84511a76e486846672dbb40324b2f8f6ebf359ef
smiling monster C008e643194d196eb0d1da16519f46f032f73f89
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :
I wanna be 17 again
and ruin my life differently.

I have new ideas.
♫ :
No Excuses
people i don't like
★ családi állapot ★ :
smiling monster 20aa5354a34ae9547d867d50dafe442f94c65d1f

I know I'm a handful but
that's why you got two hands.

I am yours. No refunds.
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
smiling monster 4e5cfa89cfcc71fa99052ed3906fcd4dbc9d876d
★ idézet ★ :
Time is precious, waste it wisely.
★ foglalkozás ★ :
paramedic, medical student
★ play by ★ :
Chloe Bennet
★ hozzászólások száma ★ :
887
★ :
smiling monster B07b50f1c34df141a5ea36eb161ba5c229faaf34

smiling monster
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Hello Monster ~
» monster under my bed // Dick & Venetia
» Sweet Home #2 - The Rebirth of the Monster

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: