New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 189 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 178 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Rina
TémanyitásRina
Rina                                            EmptyCsüt. Júl. 06 2023, 23:14
Sabrina Bosco
A szörnyek valódiak, és a kísértetek is. Itt élnek bennünk. És van úgy, hogy ők győznek.

Karakter típusa
Saját
Teljes Név
Sabrina Bosco
Becenév
Rina
Születési hely
New York
Születési idõ
1999.02.02.
24
Lakhely
Bronx
Szexuális beállítottság
Hetero
Családi állapot
Egyedülálló
Tanulmányok
New York State School for the Blind, Batavia, NY
Foglalkozás
Gyógypedagógiai asszisztens
Munkahely
New York State School for the Blind
Hobbi
Szobrászat

Csoportom:
Kutatás és oktatás

Jellem
Sokfélének látom Önmagam. Jellemző rám, hogy kitartó és szorgalmas vagyok. De előfordult már, hogy lustaságból, halogatásból nem csináltam meg valamit. Vidám természetű, de érzékeny lány vagyok. Hatással tud lenni rám mások hangulata, érzései, az általuk megélt események. Szeretek segíteni másoknak, de néha túlzásba viszem és a saját feladataim rovására megy.
Jól érzem magam társaságban de néha szükségem van a magányra. Szeretek elgondolkodtató szépirodalmi írásokat hallgatni, de néha jól jön egy krimi, vagy egy szerelmes regény. A feladataim megoldásában céltudatos vagyok. Általában tudom hogy mit akarok és azt meg is valósítom. Nem szeretem a felszínes emberi kapcsolatokat. Sosem lesz több ezer ismerősöm a facebookon. Vannak barátaim de velük inkább élőben beszélek. Szeretem ha közös programokat csinálunk. Ezekhez nem kell sok pénz. Nekem jó program a kirándulás vagy egy este a tábortűznél. Barátságos vagyok, de nem barátkozom könnyen. Nem mindenkit engedek be a világomba. Szeretem, ha rend van körülöttem és mindenre van időm. El tudom választani a lényeges és lényegtelen dolgokat egymástól. Megnézem mire fordítok időt és mire nem.

Victoria Justice

Múlt
Mindössze hatéves voltam, mikor a szüleim autóbalesetben meghaltak, amiben én is utaztam, anyám nővéréhez költöztettek, ő volt a legközelebb élő rokon, aki megfelelt minden kitételnek. Amit áldottam is, nem volt kedvem a részeges nagymamához kerülni. A nénikém gazdag emberhez ment hozzá, így természetesen nem szenvedett hiányt semmiben sem. Brittany két évvel volt csupán fiatalabb nálam, de felfogta már akkor is, hogy sose fog betoppanni anyukám az ajtón, hogy haza vigyen. Rengetegszer sikítva ébredtem, mert nem bírtam feldolgozni a történteket. Ha belegondolok, én hatévesen nőttem fel, elvesztettem a szüleimet. Ha nem lett volna elég ez az egész dráma, még a látásom is oda lett. A szélvédő egyik nagyobb szilánkja fúródott a retinámba. Ezzel elvéve a világomat. Hiszen soha többé nem láthattam a napot. Ami egyenlő volt azzal, hogy egyedül kell megbirkóznom mindennel. Hiába volt ott Britt, még is egyedül akartam elérni minden sikert, hiszen azt akartam, hogy anya büszke legyen rám, apával együtt véve.
Emlékszem. Emlékszem mikor a temetésre kellett menni. Mindenki úgy nézett rám, mint ha én is meghaltam volna. Éreztem a tekintetüket. A rengeteg szánakozó szem, akik összesúgtak mögöttem, hogy miféle ember fog válni belőlem, mennyire vagyok szerencsétlen. Ez meg fog viselni és egy lelkileg sérült lány leszek. A nénikém közelebb vont magához, én pedig készségesen simultam a derekához. Elképzelhetetlen.
Aztán jöttek a koporsók, szépen lassan, két hideg fából összeeszkábált börtön, amiben anya és apa volt. A könnyeim feltörtek. Szipogva bújtam még közelebb az oltalmazó karokhoz és a könnyeim már eláztatták a selyem anyagot, amibe belebújt a temetés kedvéért. Csitított és próbált nyugtatni, ám mikor a föld került rájuk kiszabadultam a karjaiból és a föld kupacra esve kezdtem eszeveszett sírásba.
- Anya! Apa! Nem hagyhattok itt, nem lehettek önzőek! – sírtam, szinte öklendeztem, ahogy a könnyeim marták az arcomat, égetett, szúrt. Minden, amit el tudsz képzelni. Olyan volt, mintha kiszakadt volna egy hatalmas darab belőlem. Nem kapkodtam levegőt, és ha már levegőről beszélünk. Az megfagyott, mindenki meghűlve nézett rám, éreztem magamon. Mit is vártam, hogy anyáék elősétálnak a sírok között és haza megyeink, leülünk müzlit enni, mintha semmi nem történt volna? Hogy visszakapom a szemem világát? Nem így lett, a nénikém felkarolt és elvitt, pár hétig senkivel nem voltam hajlandó beszélni. Csak a szobámba voltam, annyit ettem, hogy ne kelljen kórházba mennem. De mit várunk egy hatéves kislánytól? A lelkem sötét volt, ahogy próbáltam kiszabadulni ebből a rettenetes sötétségből, ami körbe ölelt, annál mélyebbre zuhantam benne. Nem tudtam aludni. Mindent meg kellet tanulnom, hogyan éljek teljes életet a sötétségben. Rusty-n kívül másra nem hagyatkoztam. Rusty pedig a vakvezető kutyám, aki segíti a mindennapjaimat.
Az évek múltak, én pedig elhatároztam, hogy megpróbálok olyanokat megmenteni, mint jómagam. Olyan lenni, mint aki nincs többé. Ez lett a szenvedélyem és egyben az életem is. Új életet kezdjek, hogy más legyek, de a múltam egy része természetesen nem fog eltűnni. Mert akkor is hiányzik az egyik felem, a családom.

livin' in new york

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Rina
Rina                                            EmptySzomb. Júl. 08 2023, 20:49
Gratulálunk, elfogadva!
Livin' in New York új lakosa

Kedves Rina!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Nagyon szomorú, ami csupán hat évesen történt veled. Még gyerekként elveszíteni mindkét szülőnket talán az egyik legnehezebb dolog a világon; pont azok nélkül kell felnőni így, akikre a leginkább támaszkodni szeretne az ember. Hiába vannak a támogató rokonok, egy szerető nagynéni, az mégsem ugyanaz, mintha a szülők lennének ott. Fenekestül felfordult az életed, és nem csak őket veszítetted el, hanem a látásodat is. Elképzelni sem tudom, milyen lehetett mindezen átmenni gyerekként. Nem csoda, hogy nem akartál senkivel sem beszélni, jóformán ki sem mozdultál a szobádból. De úgy gondolom, részben ennek köszönhető, hogy az az erős, független, önálló felnőtt lettél, aki ma vagy.

Színt és rangot hamarosan admintól fogsz kapni, de addig is utadra engedlek. Rina                                            4146035580

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

livin' in new york

❝ I'm fighting the lows
that creep in my mind. i try to remember that life is a ride, down one minute next one you're high, like a wave crashing into the night.
mind álarcot viselünk
Millie Crawford
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Rina                                            3a4d4a80fb900508f4c9b1844ab8b2327ac04042
Rina                                            Tumblr_inline_pklym07msC1rjxgbh_1280
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :
I know I can be crazy,
But I'm not just a fuck-up,
I'm the fuck-up you need
★ családi állapot ★ :
I may not ever get my shit together
But ain't nobody gonna love you better
★ lakhely ★ :
brooklyn
★ :
Rina                                            D248ddc836f2046a0d73dd79617f7506401c69e8
★ idézet ★ :
You know me
Now and then, I'm a mess
Please don't hold that against me
★ foglalkozás ★ :
ethical hacker, personal assistant
★ play by ★ :
emmy rossum
★ hozzászólások száma ★ :
864
★ :
Rina                                            Tumblr_inline_pklym8DFHI1rjxgbh_1280

Rina
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Rina & Brittany
» Lost in...-Mathieu& Rina
» Pierre & Rina - darkness is coming
» Rina & The Nolans // Meet with Blood

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: