New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Sofia Carmona
tollából
Ma 16:29-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Ma 16:03-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Ma 15:58-kor
Enzo De Santis
tollából
Ma 15:17-kor
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

an oops won't be enough - Eddie & Perla & Gabe
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
TémanyitásRe: an oops won't be enough - Eddie & Perla & Gabe
an oops won't be enough - Eddie & Perla & Gabe - Page 2 EmptyKedd Ápr. 18 2023, 16:05

Eddie, Gabe and Perla
Az évek során sokszor gondoltam rá. Sokszor elmerengtem azon, hogy mi lehet vele, hol tarthat azon az úton, amire rálépett, mennyi mindent sikerült összehoznia abból, amit annyira akart, hány tételt húzott ki a listájáról. Egy sima szakításon előbb-utóbb túlteszi magát az ember. Ha esetünkben is erről lett volna szó, nem lett volna egyszerű, de végül idővel sikerült volna. Az élet nem mindig úgy alakul, ahogy szeretnénk, sokszor a sors mást tartogat számunkra. Jó lett volna, ha kevesebbszer jut eszembe, de akárhányszor ránézek Eddie-re, ő mindig eszembe juttatja. A közös múltunkból az emlékeken kívül Eddie maradt meg nekem, aki elég sok mindenben hasonlít Gabrielre, és kezdem azt érezni, hogy ahogy szép lassan felnő, egyre több hasonlóságot fedezek fel bennük. Ha nála dolgozna és úgy alakulna, hogy akár közvetlen együtt is kéne dolgozniuk, biztos jól kijönnének. De én azt szeretném a legjobban, ha minél kevesebb, vagy inkább semennyi közük nem lenne egymáshoz.

Hálás vagyok, amiért Gabriel nem feszegeti tovább az “Eddie apja” témát. Jobb, ha nem tudja. Rosszul érzem magam, amiért megint hazudnom kell neki erről, ahogy sok-sok évvel ezelőtt is tettem. Nem szoktam hazudni, annyira nem is megy jól, mert nehezen leplezem az érzelmeimet, általában kiül az arcomra, ami bennem van. Az évek során viszont már annyiszor hangoztattam, hogy Eddie apja halott, hogy most nem esik nehezemre ismét elferdíteni az igazságot. Úgy tűnik, Gabriel álláspontja nem változott sokat a családdal és gyerekvállalással kapcsolatban - amit megértek az apjával való bonyolult kapcsolatuk fényében -, én meg nem akarok továbbra sem a nyakába varrni egy gyereket, akit nem is akarna. Eddie-t is jobb abban a hitben éltetni, hogy az apja halott, mintsem bevallani neki az igazat, hogy igazából sosem akarta őt. Mindig azt mondom, inkább a fájó igazságot választanám a kegyes hazugság helyett, és én magam is inkább kimondom azokat a szavakat, még akkor is, ha ideig-óráig nyomasztóan hatnak, ebben az esetben viszont nem akartam Eddie-t kitenni ennek. Elég, ha egyikünknek fáj.

Már kész tényként könyveltem el magamnak, hogy soha többet nem látom. Elengedtük egymást, mindketten éltük a saját életünket. Nem mondom, hogy nem szerettem volna soha többé találkozni vele, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy pont így fog megtörténni. Még mindig nehéz megemészteni ezt az egész mai napot, Eddie műtétjét, a balesetet, már előre látom a szemeim előtt a horrorisztikus kórházi számlát, mert a biztosításunk az ellátásnak csak egy részét fogja fedezni. De ahogy itt ülök, vele szemben, ha nem is jókedvemben, tudok mosolyogni és jó dolgok is eszembe jutnak, nem csak a kórházi ágyban fekvő gyerekemet látom magam előtt. A kellemes illúziót a hangos csörgés szakítja félbe. Észhez térít, az orromban ismét érzékelem a jellegzetes jód szagot, ami szintén visszarángat a jelenbe a múltból. Talán hálásnak is kéne lennem annak a valakinek, akinek pont most jutott eszébe Gabrielt felhívnia, mielőtt még túl mélyre ások a saját gondolataim között és valami olyat mondok, amit józan ésszel végiggondolva, magamban kéne tartanom. Kicsit úgy érzem magam, mintha az egyik vállamon egy ördög, a másikon egy angyal ülne és mindketten mondanák a magukét, hogy mit csináljak.

- Persze - mosolyogva veszem át a tollat. Ránézésre ez is egy vagyon, nem egy egyszerű bolti, filléres darab. Mire rávésem a szalvétára a mobilszámomat, addigra egy elegáns névjegy is az asztalra kerül. - Csinos darab - pillantok Gabrielre elismerően. A névjegyet a farzsebembe süllyesztem, a szalvétát és a tollat pedig átadom. Ha mindenét elrakta, elindulok a folyosó felé, Eddie kórterme amúgy is félúton van a kijárat felé. Az ajtóhoz érve megállok és Gabriel felé fordulok, mielőtt bemennék. - Hát… vigyázz magadra. - Fél kézzel átölelem búcsúzóul, de még mielőtt túl hosszúra nyúlna a pillanat, elhúzódom. - És vezess óvatosan - figyelmeztetem egy kis tettetett szigorral, ajkaim szélén viszont ott bujkál egy kis mosoly, amiből érezheti, hogy továbbra sem neheztelek rá a történtek miatt.

credit •  megjegyzés  • szószám

Seasons, they will change
LIFE WILL MAKE YOU GROW
DREAMS WILL MAKE YOU CRY

mind álarcot viselünk
Perla Rivera
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
an oops won't be enough - Eddie & Perla & Gabe - Page 2 973082e501cce27b5f23775656762c2b1a2baabc
an oops won't be enough - Eddie & Perla & Gabe - Page 2 04377a3a83a21c24a86af44e3fc6cb10d9379dee
★ kor ★ :
37
★ elõtörténet ★ :
I have had my dream - like others
and it has come to nothing, so that
I remain now carelessly
with feet planted on the ground
★ családi állapot ★ :
Some nights I think of you
Reliving the past, wishing it’d last,
wishing and dreaming
an oops won't be enough - Eddie & Perla & Gabe - Page 2 3bed19c95915637cfa3a830ac45a4fd94441e015
★ lakhely ★ :
☆ Bronx
★ :
an oops won't be enough - Eddie & Perla & Gabe - Page 2 6e8de866de69b9a254f37fff99a431813bf1fb1d
★ idézet ★ :
"If I had wings?
I would sprout them from the scapula
And slowly down my spine.
I’d grow them long and glorious
And immediately I’d fly.”
★ foglalkozás ★ :
☆ maid in Manhattan
★ play by ★ :
☆ Alexa PenaVega
★ hozzászólások száma ★ :
130
★ :
an oops won't be enough - Eddie & Perla & Gabe - Page 2 80cc360dee7111180fd507b19835fcc8e1bb39b2

an oops won't be enough - Eddie & Perla & Gabe
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» i see you now - Perla & Gabe
» Perla & Eddie :: it's not what it seems
» truth be told - Perla & Gabe
» no turning back - Perla, Eddie & Gabriel
» one step closer - Eddie & Gabe

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: