Az a csoda, hogy nem lobbanok egyből lángra és égek el a pokol tüzén az álszentségemért, amiért én papolok neki arról, hogy okosabban fel kellene mérnie a helyzet súlyosságát. Magammal kapcsolatban azonban zokszó nélkül mernék kockáztatni bármikor, viszont ha róla van szó azonnal elindul a riasztás a fejemben, hogy sokkal komolyabban kell venni a helyzetet. Nem akarom, hogy bármi baja essen és ezért sokszor képes voltam saját testi épségemet is vásárra vinni. Ez pedig sosem fog megváltozni. Nem ez az első alkalom, hogy olyanba tenyerel, ami másoknak szúrja a szemét, hiszen egyik vállalkozásnak sem jön jól, ha valaki felhajtást csap az eltusolni kívánt negatív tényezők fölött, de az biztos, hogy én ott fogok állni szorosan mögötte, hogy szükség esetén befejezzem amit ő elkezdett. Nem érdekel kivel kell szembenéznem ehhez. Akkor eresztek le teljesen amikor beleegyezik abba, hogy legalább informáljon az ilyenekről attól függetlenül, hogy nem feltétlen igényli még a közbeavatkozásomat az ügy. Nem utólag szeretnék felzárkózni értetlenül kapkodva a fejem. A testemmel terelem az ágyig most hogy már ténylegesen képes vagyok erre az egy funkciómra koncentrálni és nem zakatol semmi máson az agyam. Egyébként is problémás a számomra a figyelemmegosztás. Hát még így. Minden figyelmem csak neki szentelem miközben a nadrágommal küzd meg éppen. Hirtelen tűnik el amikor az ágyamra zuhan, de annál jobb helyen nem is lehetne. Befejezve amit elkezdett szabadulok meg a nadrágomtól és csatlakozom hozzá a matracon. Türelmetlennek tűnik, ami kicsit sincs ellenemre, viszont nem esek egyből neki akármennyire is szeretnék, hiszen megérdemli, hogy kicsit előkészítsem a terepet mindkettőnk számára. Hangja édesen cseng a fülemben miközben apró csókokkal hintem a hasát a lábai közé vezető utamon. Amikor felpillantok a kényeztetése közben és meglátom a kezét a mellém kicsit szorosabban markolok a combjára folytatva amit elkezdtem. Rettenetesen szeretnék már benne lenni, hogy tiszta fejjel is megtapasztalhassam azt ami a múltkor tompa érzékeléssel is igen rövid idő alatt teljesen kicsinált. Épp csak egy lélegzetvételnyi szünetet tartok, de a kezeivel a vállamba kapaszkodva húz felfelé, így engedek neki és feljebb mászok. Ajkai gondolkodás nélkül tapadnak az enyémre viszont mielőtt nekiesnék finom nyomást érzek és amivel gondolom jelezni szeretné, hogy máshol akar látni. A csípője alá nyúlva ölelem magamhoz, így a testemre húzva amint átfordulok a hátamra. A helyzettel együtt fordul a kocka és most ő indul el rajtam lefelé. Basszamegbasszamegbasszameg. Minden izmom megfeszül az ajkai alatt és nem azért mert sérült részre ér, hiszen azokat gondosan elkerüli. Megemelve a csípőmet segítek neki, hogy az alsónadrágom elkerüljön az útból. Ajkamat beszívva a szemeimet összeszorítva élvezem keze gyengéd munkáját a férfiasságomon egészen addig amíg meg nem érzem az ajkait. Szinte állatias, mély morgás szerű nyögéssel jön ki belőlem az a levegő, amit addig bent tartottam. -Roxy, baszki...-nem tudom, hogy ez segélykiáltás vagy bíztatás, talán egy kicsit mindkettő. Sűrűn kapkodva a levegőt igyekszem nem azonnal elmenni. Volt néhány magányos éjszakám amit ilyen képekkel a fejemben ütöttem el, de az még csak meg sem közelítette a valóságot. Indokolatlan tempóban kezd el a hurok szorulni a nyakam körül és talán az egyik utolsó pillanatban ülök fel hirtelen, hogy karjai alá nyúlva emeljem fel és szakítsam el magamtól. Szükségem van néhány másodpercre, hogy tovább bírjak mozogni és így félig ülve az ölembe húzzam. Óvszer. Szinte kirepül a fiók a helyéről amikor gyorsan rántom ki félkézzel. Vakon kutatok védelemért amibe végre beleakad az ujjam és gyorsan húzom is magamra, hogy ne raboljam az értékes időt. Átölelve őt tornázom le magamról az alsónadrágot teljesen mielőtt szorosan félkézzel magamhoz ölelve emelem feljebb a csípőjét és a másik kezemmel irányba igazítom magamat, hogy egyenesen belé csússzak miközben lassan magamra engedem. Nyögésem mély a bőrén amikor már érzem az ölelését a férfiasságom körül. Baszki... hogy ne menjek el túl gyorsan?
Azt hiszem, sikerült megnyugtatnom Charliet a beleegyező válaszommal, mert onnantól könnyedén el is tudjuk engedni ezt a baljós témát, kizárni mondhatni az egész világot, és képesek vagyunk teljes egészében csak egymásra fókuszálni. És ez így most annyira más, mint múlt héten. Akkor egyikünk sem volt józan, meggondolatlanok voltunk, valahol mindketten tisztában voltunk vele, hogy valószínűleg épp egy nagy hibát követünk el, és valójában csak sodortak bennünket a rég elfojtott vágyaink. Most azonban... bár az én fejem ezúttal sem maradéktalanul tiszta a pezsgő miatt, de a friss levegő és a történtek szerintem már eléggé kijózanítottak, Charlie pedig, ha tippelhetek, egész este egy kortyot sem ivott. És a vallomásaink után, annak tudatában, hogy az érzéseink kölcsönösek, hogy mindketten ezt akarjuk... minden mozdulatnak, minden csóknak és érintésnek mélyebb jelentése van.
Az ágyáig hátrálok, miközben alig tudunk röpke pillanatokra is elszakadni egymástól, levenni egymásról a kezeinket, és a vágyam iránta egyre sürgetőbbé válik, türelmetlenebbé tesz. Mégsem ellenkezem egy pillanatig sem, amikor kapkodás helyett lelassít, és kényeztetni kezd. Ez is más, mint legutóbb volt. Nehéz volna megfogalmaznom, miben is... többek között talán abban, hogy igazán el tudom engedni magam, átadni magamat az érzéseknek, a gyönyörnek. Már nincs, ami visszatartson. Aztán pedig elfog a vágy, hogy viszonozzam ezt neki. Charlie könnyedén alkalmazkodik az érintéseimhez, a finom nyomáshoz, amivel szavak nélkül irányítom, hogy ezúttal ő kerüljön hanyatt fekve az ágyra. Imádom a reakcióit, ahogy a csókjaim nyomán megfeszülnek az izmai, ahogy megváltozik a légzése, szinte visszafojtott lélegzettel várja, hogy merre visz rajta tovább az utam. Pici, de igazán elégedett mosolyt csal vele az arcomra. A csípője megemelésével hozzájárul, hogy mielőbb félretolhassam az alsónadrágját az útból, aztán rajtam a sor, hogy kényeztessem őt. A torkát elhagyó elégedett, mély morgástól a forróság újabb hulláma fut végig rajtam, és sűrűsödik az ölemben, de nem hagyok fel azzal, amit művelek, sőt, az ajkaim mellett a nyelvemet és a kezemet is bevetem. Csak akkor húzódom hátrébb, amikor megállít, és hirtelen felül. Még mindig imádom azt, hogy ilyen hatással vagyok rá, és épp próbálok elfojtani egy újabb mosolyt, amíg ő kapkodva a fiókkal harcol. Annak persze örülök, hogy ezúttal időben eszünkbe jut a védekezés is. Az óvszer felkerülése után pedig hamar húz is magára... és az érzéstől a fejemet hátra vetve élvezettel nyögök fel. Basszus... Mindkettőnknek kell most egy pillanat. Neki talán több is. Legalábbis amint újra felé fordítom a tekintetem, és a szemeibe nézek, pontosan ezt látom rajta. Szóval úgy döntök, most lesz érdemes kicsit valóban lelassítani. Anélkül, hogy elszakadnék az íriszeitől, tenyerem végig siklik lassan a karjain felfelé, aztán az egyik megpihen a mellkasán, megtámaszkodom kissé, a másik tovább csúszik a tarkójára. Ujjaim a tincseivel játszanak hátul a nyakánál, miközben a szemeimet lehunyva lassan, finoman megcsókolom, a csípőm pedig óvatos táncba kezd. És a nyugodt tempó ellenére is azonnal halk nyögés szakad fel a torkomból az ajkai közé.
- - -
Have you ever •• heard the wolf cry to the blue corn moon, or asked the grinning bobcat why he grinned? Can you sing with all the voices of the mountains? Can you paint with all the colors of the wind?
Most sokkal jobban ki tudom élvezni a helyzetet. A legutóbb csak meg voltam halva azért, hogy valahogy magam alá teperjem és minél előbb a testébe jussak, hiszen már a parton szinte nekiestem és meg is tettem volna, ha akkor nem állított volna le, így mire eljutottunk az ágyig már tényleg nem tudtam kontrollálni magam, bár ha emlékezetem nem csal akkor is a számmal kezdtem a lábai között. Még részegen, betépve is tudtam erre figyelni. Egy kibaszott úriember vagyok. Most azonban hamarabb leállít, mint hogy nagyobb örömöt tudnék neki okozni és én kerülök alulra, amihez nem kell különösebben megerőltetnie magát, hiszen finom érintésének is azonnal enged a testem és kapcsol az agyam, hogy igazodjak ahhoz, amit szeretne. Gyengéd velem, mégis a állati ösztönöket hergel fel bennem minden apró rezdülésével és mint egy gyakorlatlan kamasz küzdök, hogy ne süljek fel.. vagy el mielőtt megadhatnám mindkettőnknek a kielégülést. Meg kell állítanom. Túl hamar, de nem hagy más választást, hiszen mintha pontosan tudná, hogy hogyan működik a testem szorulok a sarokba tőle. Levegő. Az kell nekem, meg óvszer, hogy ne járjunk úgy, mint a múltkor, bár nem vagyok benne biztos, hogy ha csupaszon csúsznék bele, akkor még lenne ideje egyáltalán figyelmeztetni. Az óvszer tompít valamennyit, ezzel nyerve egy kis időt az önbecsülésemnek. Csak még annyi sietséget engedek meg magamnak, hogy magamra engedjem vékony testét. Nyögésére megfeszülök és talán kicsit erősen is kapaszkodok a combhajlatába, ezzel is igyekszem jelezni, hogy ha megmozdul akkor kb végem is. Ezen mindenképp dolgoznunk kell, mert pillanatnyilag a puszta látványára is elgyengül mindenem, de neki nem akarok csalódást okozni. A tekintetem az övébe kapaszkodik és lassan engedek a szorításomon miközben az ujjai libabőrt hagynak végig a karomon és a hátamon. Lassan sikerült rendeznem kicsit ellazulnom a csókjában egészen addig amíg a csípője meg nem mozdul. Viszont nem siet, így még nyertem magamnak egy kis időt, de nem túl sokat. Kezemmel segítve a mozgását adom át magam teljesen neki. Elszakadva a csókból a kulcscsontjára tapadnak az ajkaim miközben erősödnek a sóhajaim majd azok is halk, mély nyögésekké formálódnak. Magamhoz véve az irányítást ölelem magamhoz és fordítom le a matracra anélkül, hogy kicsúsznék belőle. Nem sietek, de mozdulataim erősebbekké válnak. Egyik kezemmel a feje mellett támaszkodom, a másikkal a lábát tartom az oldalamon. Nehezedő légzésem már elárul, hogy a végét járom az állóképességemnek bármennyire is szeretném jobban kiélvezni a lehetőséget.
Finoman végigsimítom a karját, majd óvatosan közelebb hajolok, hogy megcsókoljam, és közben megfogadom magamnak, hogy ezt most tényleg lassan csináljuk. Úgy érzem, mindkettőnknek erre van most szüksége. Nekem mindenképpen, mert ezúttal az együttlétünk minden mozzanatát igazán át szeretném érezni. De Charlie is ezt kommunikálja felém a mozdulataival, hogy nem akar sietni. Még ha nyilvánvalóan más okból is. Ahogy megfeszül a keze a combomon, majd ahogy egyszerre segíti és egyben irányítja a csípőm mozgását... Igazából tetszik, hogy ezt teszi. Tetszik, hogy úgy érzem, erővel kell visszatartania magát, fókuszálnia, hogy ne veszítse el teljesen a kontrollt röpke pillanatok alatt. Tetszik, hogy ilyen mély hatást gyakorolok rá... hiszen ő is pontosan ezt teszi velem. Bármit is tesz, minden mozzanata, minden érintése, csókja, pillantása intenzív hatással van rám, egyszerűen elolvadok a karjai között... Még soha senkivel nem éreztem ilyet.
Elválnak egymástól ajkaink, a kulcscsontomra hajol, nekem pedig ösztönösen hátra billen a fejem ismét, miközben a karjaim a hátára siklanak, és szorosan magamhoz ölelve kapaszkodom belé. Így bújok hozzá akkor is, amikor hirtelen megfordul velem, hogy a matracra fektessen. A lökései erősebbekké válnak, amitől a hátam ívben feszül, majd a vállaiba marva a csípőmet felé tolom. A légzése elnehezüléséből és a nyögései mélyüléséből tudom, közel jár, de már nekem sem kell sok. Valójában pillanatokkal utána érek a csúcsra a nevével az ajkaimon, miközben a két kezem szinte görcsösen markol mellettem a takaróba. Végül kiszáll belőlem minden erő, épp csak annyira vagyok képes, hogy a gumivá vált karjaimmal magamhoz öleljem.
Nem tudom, mennyi idő telik el így, egymáshoz bújva, míg erőt gyűjtünk, de aztán úgy mozdulok, hogy a szemébe nézhessek, egyik kezemet pedig az arcára simítom. - Szeretlek, Charlie – suttogom, és ajkaim lassan boldog mosolyra görbülnek. Tudom, hogy már a klubban is kimondtam, de akkor még nem volt teljesen tiszta a fejem, az a hely pedig hangos volt és zsúfolt... Ez a pillanat azonban tényleg tökéletes, és csak a miénk. Talán csupán azt leszámítva, hogy mindjárt szomjan halok.
- Ahh... víz... vizet – motyogom a fejemet kicsit elfordítva, mint aki már két napja tévelyeg egy végtelen sivatagban. Muszáj kicsusszannom Charlie mellől az ágyból, és viszem magammal az összegyűrt takaróját is magam köré csavarva, ahogy átsurranok a konyhájába, és töltök magamnak egy nagy pohár vizet. Nagyokat kortyolok, aztán újratöltöm. Majd azzal együtt hamar vissza is libegek CJ-hez, és leülök mellé.
- Szerinted Craig mostanra mennyire lehet kiakadva ránk? - kúszik újabb mosoly az arcomra, miközben felkínálom neki is a poharat. - Charlie... öhm... Megígérnél nekem valamit? - fordulok felé a következő pillanatban elkomolyodva. - Akárhogy is lesz... Ugye mindig a legjobb barátom maradsz? - A kérdés nem arra vonatkozik, hogy csak ennyit szeretnék tőle. Hanem arra, hogy ha esetleg nem jól alakulnak a dolgok, akkor se veszítsem el őt.
- - -
Have you ever •• heard the wolf cry to the blue corn moon, or asked the grinning bobcat why he grinned? Can you sing with all the voices of the mountains? Can you paint with all the colors of the wind?
Minden sejtem pattanásig feszül a közelségében. Nehéz lenne pontosan meghatároznom azt a részletet, ami képes ilyen szinten kigáncsolni az agyamat. Az eszemet veszi. Teljesen. A csókja, az illata, a kezem alatt megfeszülő izmai, a lágyan mozgó csípője, miközben az ölemnek feszül. Szavak nélkül is érti, hogy nem kapkodhatunk, hiszen akkor én ugyan elérem a magam célját, de neki nem sok örömöt tudok majd okozni. Ahogy az ajkaim a bőrére vándorolnak és magához ölel szinte már csak minimálisan mozog rajtam, de olyan mély és intenzív érzést ad, hogy ketté tudnék szakadni. Magam alá fordítom, hiszen érzem, hogy ez máris a vége a dalnak. A combjáról a tenyerem végigsimítja az oldalát majd a gyönyörű melleit járja végig. Egyre keményebben mozgok és bőrömbe fúródó körmeire mély nyögés szakad ki belőlem fokozva lökéseim erősségét. Még igyekszem tartani magam, de amint megfeszül a teste és a nevemet nyögi már elengedek mindent és engedem, hogy a testem az övének feszülve érje el a maga élvezetét. Levegő után kapkodva húzódok el tőle és szinte csak lezuhanok az ágyra mellé hanyatt fekve. Bassza meg. Ez is egy rohadt hosszú nap volt.. Megszabadulok a gumitól majd visszahelyezkedek mellé a takarón. Nem is tudom mikor voltam utoljára ennyire megbékélve az éltemmel. Talán még soha. Ahogy felém fordul egyből ráemelem a tekintetem és szórakozottan kezdem el tekergetni az egyik tincsét az ujjam körül. Szavaira halvány mosoly húzódik ajkaimra és közelebb hajolva adok egy lány csókot az ajkaira. Lassan húzódok csak el tőle, de éppen csak annyira, hogy a szemeibe tudjak nézni. -Szeretlek, Ro.-mindennél jobban. Ha csak azt mondtam volna, hogy 'Én is' az olyan lett volna mintha csak beleegyeznék. De én szeretem őt. Mindennel amim csak van és azt akarom, hogy ezt tudja is. Nyöszörgésére felnevetek és a hajamba túrva már indulnék, hogy hozzak neki egy pohár vizet, de mire felülök már úton is van és ráadásul még a takaró után is túl lassan nyúlok, így még csak le sem tudom róla rántani, hogy ne takargassa magát előttem. -Úgy nézel ki, mint Piton professzor.-nevetek ahogy köpenyként lebeg utána a a takaró. Nőnek ilyen szépet még sose mondtam asszem, de valahogy sejtem, hogy ő értékelni fogja majd. Az a jó ebben a kis semmilyen lakásban, hogy nincs olyan pont ahol ne tudnám rajta pihentetni a tekintetem az ágyban fekve. Szinte ki sem tud hűlni a helye a matracon már vissza is tér hozzám. Egy rohadt nagyot ásítva veszem át tőle a poharat és még csak arra sem veszem a fáradtságot, hogy eltakarjam a számat. Iszok néhány kortyot, majd le is helyezem az éjjeliszekrényre. -Craig szerintem már olyan csatak részeg, hogy ha holnap azt mondjuk ott voltunk akkor még le is fog pacsizni velünk, hogy mekkora jó volt a buli..-vonom meg a vállamat. -Akarsz még menni? Vagy döglünk és filmezünk egyet?-kérdezem rá hagyva a döntést. Részemről én már kicsit fáradt vagyok, de mindent az asszonyért... ha neki még mehetnéke van akkor nagyon szívesen összekapom magam. Kérdésére kicsit összeráncolom a homlokom. -Mi pingvinek vagyunk, Ro. Akármi is legyen valamilyen formában mi már mindig együtt leszünk.-mosolyodok el. Nagy a pofám, de nem tudom, hogy ha ez most nem jön össze nekünk akkor hogyan tudnék a közelében létezni... ahogy azt sem, hogy hogyan maradhatnék távol tőle. Sakk-matt. A kapcsolatunknak egyszerűen működnie kell.