★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 243 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 240 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
strange encounters - Nikolas & Nova | |
| | strange encounters - Nikolas & Nova Hétf. Feb. 27 2023, 23:42 |
| Nikolas & Nova Utálom az évfordulókat, főleg az ilyen lehangolóakat, anyám halálának évfordulója, amit apám kötelezően minden évben megtart. Apám és anyám nem voltak jó viszonyban, de mégis azt akarja az öreg, hogy halála után jobban szeressem, mint amikor még élt. De sosem volt erős a kötelék, de azért apám kedvéért kimegyek a temetőbe felveszek feketés és kap virágot is. De utána szabad délután, befejezhetem a felesleges gyászt, amit már régen el kellett volna hesegetnem az életemből. Nem gyászolok, több éve törént, nincs értelme mindig felhozni a fájdalmat, így kimegyek lerakom a virágot, majd minden éven ugyanabba az étterembe megyek, hogy meglegyen a rituálé és apám is boldog legyen. Általában ketten megyünk, de most nem ért rá, mint az elmúlt évben sem. Nem meglepő,de nagylány vagyok el tudok menni egyedül. A temetőből egyből a hamburgerező felé veszem az irányt. Nem ülök le, hanem a pulthoz megyek és egy magas bárszéken foglalok helyet. A jó kis laminált étlapok kéznél vannak, így nem kell várnom senkire aki kihozza nekem a kínálatot. Az étterem majdnem üres, pár munkás ül az egyik asztalnál, erősen a seggemre tapasztva a szemüket. Mivel szar napom volt az egyikkel szívesen feldobnám a napot, e jön a pincérnő és megkérdezi mit kérek. - Jó nagy hideg kólát és egy nagy krumplit kérnék, BBQ szósszal. - nem szoktam szendvicset enni, nem vagyok híve a marha fogyasztásnak, annak ellenére,hogy tudom milyen rohadt finomat itt a hambik. Talán egyszer valaki rávesz,hogy megkóstoljam, de most maradok a szokásos menünél. Amikor a csajszi továbbáll megpördülök a széken és egyenesen a munkásokra meredek. Felmérem a terepet, feltűnően és egyáltalán nem szolidan. Mindegyiket végig mérem, van köztük olyan aki az ínyemre való. Rájuk mosolygok és visszafordulok a pulthoz és előveszem a telefonom,várom melyik fog előbb lecsapni rám, közben vadul írok egy SMS-t az apámnak. “ Csak,hogy tudd megint egyedül ülök a burgerezőben, meddig kell még ezt csinálnom?” -érezzen egy kis bűntudatot egy kis fájdalmat, hogy ennek teszi ki a lányát ésmég mellette sincsen. Már írnám neki, hogy ne aggódjon szerzek társaságot, de mégsem tehetem ezt vele. Csípőmön már érzem az ismeretlen kéz közeledését. - Legalább előbb hívnál meg egy kólára. - rá sem nézek, mert az ilyen szintű közeledést az oviban tanítják és használják, így a kezemmel gyorsan elhessegettem az urat. Úgy néz ki nem közülünk való lesz az aki ma elszórakoztat. Pedig beértem volna egy kis beszélgetéssel, mert tényleg pocsék napom volt, de ezek mindig többre gondolnak. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Re: strange encounters - Nikolas & Nova Kedd Feb. 28 2023, 00:32 |
| - Nagy krumpli, barbaque szósz... Maris volt a pincérnő ebben a műszakban, és leginkább megnyerő modoráról volt híres, de nem basztattam érte, mert ha nekem kellene minimum bérét és némi borravalóért güriznem egy olyan mocskos szarfészekben, mint Uncle John Magic Burger gyorsétterme, akkor nekem is tele lenne az összes kis tököm mindennel. Remélem, érzed a szarkazmust... De le kell fosni, ez csak egy munka, nem hal bele az ember, nem váltja meg vele a világot, és még gondolkodni sem kell közben, csak csinálni és a nap végén hazamenni. Nekem pedig pontosan erre van szükségem, ez a korlátolt és beszűkült életkép az, amire igazán vágyom. - Amit óhajt hercegnő! - Baszódj meg! - böfögte ki magából a nyílvánvalóan trágár kifejezést, amire csak nevetni tudtam, de inkább vihogásnak tűnt, mint amikor a hiénák köröznek az oroszlánok után marad tetem körül. Fagyasztóból egy übrik krumplit veszek elő, különleges cikk-cakkos fajta, és igen, az übrik egy hivatalos mértékegység ebben a kajáldában, a köretnek szánt olajban sült dolgok egységesített és teljességgel önkényesen kiválaszott mérőedénye. - Mondták már neked, hogy mennyire szarul nézel ki ma? Kicsit sápadt vagy, de nem úgy, mint általában. Most inkább ilyen pergamensárga a szokásos citromsárga helyett. Iszol te rendesen? - Baszódj meg! - újabb trágár kifejezés, nagyon a lelkembe gázol vele, de valahogyan tényleg másként nézett ki, mint általában. No, nem mintha érdekelne, de ha kiesik a köztudatból, akkor megint beszopom, mert nemcsak a zsírburgereket forgatom a vaslapon, de beállhatok a pult mögé pincért játszani. Nem mintha megterhelne, de nem azért fizetnek, a főnök meg egy smucig fasz, nem fizetne többet. - Komolyan mondom Maris, tedd le a segged egy pár percre vagy menjél ki szívj egy kis friss levegőt. Amúgy sem megy a bolt, ezt meg kiviszem. - vigyorgok rá, mint egy kibaszott szatír, aki a huszonnyolcadik nőnek tárta szét a kabátját, de Maris előtt soha nem lengetem meg a pélóm, azt már biztos. És láss csodát, kap az alkalmon, mert cigivel az arcban kilép a hátsó kijáraton, én pedig ezzel egyidőben veszem ki a cikket és cakkot az olajból, lecsöpögtet, kockás szalvétával kibélelt műanyagkosárba teszem a krumplit, meg a papírpoharas szósz, és már közlekedek is a vendégtérbe. - Nagy burgonya, BBQ szósz? - nézek a pultnál ülő csajra, akihez valahogyan hozzánőtt egy farok csípő tájékon, és ha bármi jelét adja annak, hogy övé a rendelés, leteszem elé a kosarat. - Volt még valami? Maris ... a pincérnő... Mindegy. Ha már előtte volt a pohár benne a buborékos cukorsokkal, akkor mellőzöm, hogy kapjon egy újabb adagot, de ha még nem, akkor tökre rendi leszek és cukker-mukker, és megkínálom az előbb említett buborékos cukorsokkal. - Ha kell segítség a fickóval, rám ne számíts. - mondom a csaj szemeibe, és persze, hogy feltűnhetne, hogy mennyire gyönyörű, meg csodás, és már áll is a farkam, de nem. Egyik jelző sem jut eszembe, Szuszogó Kapitány meg semmi életjelet nem mutat a lábaim között, szóval erről ennyit. |
| | Re: strange encounters - Nikolas & Nova Kedd Feb. 28 2023, 11:35 |
| Nikolas & Nova Telefonomban lapozgatom a fényképeket, amit minden évben ilyekor nézek csak meg, sírnom kellene, vagy egy kicsit megkönnyezni, de legszívesebben bevernék egy felest és elfelejteném ezeket a napokat. De a krumpli is megteszi majd, itt a legjobb, valószínűleg nem az íze miatt, sokkal inkább az emlékek miatt amit ez az íz okoz, amikor még nem akart kisemmizni és a fiatalságomat arra használni, hogy a saját álmait kiélje. De ez a múlt és nekem most csak a jelen van, ami egy kicsit fura és egyáltalán nem olyan, mint terveztem, de az enyém és szeretem. Lehetnének mondjuk normálisabbak az emberek, de már nem lepődök meg semmin. A pasik ezt követően sem voltak hajlandóak lelépni, nem közeledtek, de éreztem a tekintetüket magamon. Biztosan megbeszélik hogyan fektetnének le, vagy mit tennének velem, kár, hogy ahhoz két ember kell és én velük erre nem vagyok most vevő, főleg így. Igazság szerint még a kedvemet is elvették attól, hogy most bárkit össze szedjek. Kösz fiúk. Az ételem hamar elkészül, a kólám felét már megittam. - Nekem lesz köszi. - mosolygok kedvesen a srácra, akit eddig még sosem láttam itt,de kezében volt a kajám, így gondolom itt1E90FFdolgozik. - Ennyi volt, ja és igen mégegy kólát kérlek. - köszönöm meg. - Ennyire nem bírta a csajszi a búrám, hogy téged küldött ki maga helyett? - kezdek bele az evésben, miközben próbálok egy kis életet lehelni magamba. Szavaira hátra pillantok, megforgatom a szemem majd visszafordulok felé. Egy újabb pasi indult hódító útjára egyenesen felém. - Nincsenek ők elegen ahhoz, hogy hozzájuk segítség kelljen. - tunkolom bele a krumplit a szószba unottan, miközben várom a mese folytatását. Az államat a kezemre teszem és előveszem a legszebb mosolyom, mire odaér az illető. - Kérlek ne is próbálkozz, van kólám már. Köszönd a haverodnak. - mondom kedvesen és mutataok az első körösre, és folytatom az evést, amíg végig nézem ahogy szomorúan kullog vissza fele. Lehet a ruhám túl kihívó, vagy rám van írva, hogy szexjáték vagyok? - Látod megy ez. - nézek komolyan a pincér fiúra. - Téged még nem láttalak itt, új vagy? - vágok bele a beszélgetésbe, ha vevő rám egy kicsit. Nem barátkozni jöttem ide, de azért társalogni szeretek és ha eltereli a figyelmemet egy kicsit sa mai napról akkor jól is járok. Szívesebben hallgatnám meg más nyomorult sztoriját, hogy az enyém eltörtpüljön mellette, amit persze nem akarok senki orrára kötni. |
| | Re: strange encounters - Nikolas & Nova Hétf. Márc. 06 2023, 00:45 |
| A gazdátlan sült burgonya esete megoldódott, én pedig táncot tudnék járni, meg összekoccolni a sarkaimat, de inkább nem teszem meg. Mert azt nem fizetik meg, én meg a lehető legkevesebbet teszek azért a fos fizetésért, amit itt kapok. Persze az is igaz, hogy nem a pénzért dolgozok itt, hanem azért mert itt nem keres senki, aki betér ide egy zsírburgerre és egy adag krumplira, azonnal elfelejti az arcomat, amit kilép az ajtón. - Szóval még egy kóla. - és már pörgetem is a papírpoharat, az automata alá teszem, és oda sem nézve nyomom meg a megfelelő gombot. - Azt nem tudom, annyira nem vagyunk beszélő viszonyban. De azt hiszem terhes, vagy valami... Vonom meg a vállamat, majd pontosan akkor engedem el a gombot, amikor a gép kimérte a tizenhat unciát. Már az első napomon megtanultam mennyi idő kell ahhoz, hogy a különböző poharakat megtöltse a gép, és az időérzékemnek köszönhetően még a Mississippi sem kell ahhoz, hogy számoljam a másodperceket. - Kapd el őket vadmacska! Nevetem el magam, mikor elé rakom a második poharat is, majd unott érdeklődéssel figyelem az előttem lejátszódó jelenetet. A fickó hatalmas, a nő vézna, a fickó arcán kaján vigyor, a nő arcán egy apró barbaque szósz, a fickó visszavonulót fúj, a nő pedig visszafordul és engem méreget. Ami azt illeti, kellemetlen a szitu, mert jóformán semmilyen tapasztalatom nincs abban, hogy ilyenkor mit is kellene csinálni, úgyhogy inkább csak közelebb hajolok hozzá, bár fogalmam sincs, hogy miért. - Látom. - és most lehetnék irtózatosan bunkó, és hagyhatnám faképnél a kérdésével együtt, de a szokottnál is kevesebben vannak a burkoldában, minden rendelést kiszórtam, ami beérkezett, farkasszememezni meg egyáltalán nincs kedvem az olajsütővel a konyhában. - Egy kis európai ország hercege vagyok, de a gonosz mostohám ennek a lecsúszott helynek a konyhájába száműzött, megfoszva engem a jogos örökségemtől. De néha ki tudom játszani a biztonsági kamerákat, le tudom dobni a bilincseimet, és akkor végre kiléphetek a napfényre, hogy szabadon tündököljek! Szerintem tökre hihető volt a válaszom. - És te? Nem olyannak tűnsz, mint aki törzsvendég lenne. Ahhoz túl ... hogy is fejezzem ki magam, hogy átmenjen a mondandóm? - gondolkodom el egy pillanatra, majd a múzsa csókja homlokon baszott egy péklapáttal, és folytatom. - Szóval ahhoz túlzottan is baszható vagy. Félre ne értsd, nem azt mondom, hogy kurva lennél, de úgy érzem, megvan az összes fogad, a melleidet még nem kezdte ki a gracitáció mindent lehúzó ereje, és van egy olyan tippem, hogy parfümnek nem zsíros gyorskaját és olcsó sört használsz. Sziporkázom, mint egy fény felé tartott kaleidoszkóp! - Szóval vagy bajba kerültél, éppen a környéken voltál és valami iszonyatosan meggondolatlan ötlet által itt kerestél menedéket, vagy van valami elkefélt okod arra, hogy önszántadból gyere be ide és próbáld meg elzárni az artériádat az itt kapható koleszterinben gazdag ételekkel. Melyikkel hibáztam rá? |
| | Re: strange encounters - Nikolas & Nova Hétf. Márc. 06 2023, 17:03 |
| Nikolas & Nova Kissé unottan tolom magamba egyik szemet a másik után, mert tudom mi jön most, vannak páran annál az asztalnál és persze bepróbálkoznak még, de csak lazán lekoptatom őket, nekem szükségem van valamire, de nem erre. - Hát az kellemetlen. - jegyzem meg a terhességet illetően. Még csak a gondolat is irtóztat, ha a gyerekekre gondolok, aranyosan, cukik, de hangosak és kibírhatatlanok, lehet sajnálom a pincérnőt, hogy felcsinálták, még akkor is ha ő nem érez így aziránt. Megkapom a második kólámat is, jól esik hideg, bubis de hiányzik belőle valami erősebb, de nyilván nem ezen a helyen fogok ahhoz hozzájutni. Nagy nehezen megszabadulok a koloncoktól és úgy néz ki, hogy ennyi volt a részükről. Én egy félmosollyal, büszkén magamra, fordulok vissza a korábbi beszélgető partneremhez remélve, hogy nem lépett le azonnal, már amennyire a munkából bárki le tud lépni. Végighallgatom a igazán frappáns sztoriját közben felcsúszik a szemöldököm, ami jelezheti számára, hogy alig volt meseszerű a sztori és nem most jöttem a falvédőről. - Akkor már világos honnan ez az elbűvölő stílus. - vágom vissza neki. - Már csak arra lennék kíváncsi hol marad a tündöklés? - szerintem nem a legnaivabb emberrel kezdett, és ennek hangot is adok. A szavain, amit rólam formál meglepődök, ennyire gyorsan nem szoktak leírni csak így kinézet alapján, főleg nem pasik. - Az igen apukám, nem válogatod meg a szavakat. - nevetem el magam. - Szóval baszható, így sem neveztek még ilyen gyorsan főleg, hogy csak egy krumplit kértem eddig, még elmaradt részemről minden flört is. - Gyorsan végig elemeztem a testem, legalábbis a szavaiból azt veszem ki, nem mintha túl sokat takarnak a ruháim, de még így is sokkal visszafogottabb vagyok öltözve, mint általában. Mégis ilyen szavakba botlok szinte azonnal. - Hát el kell keserítselek, minden évben ide jövök, mert ez volt anyám kedvenc helye, és ma van az évfordulója annak, hogy meghalt. - ha már ennyire sok mindent néz ki belőlem, akkor ideje annak, hogy kicsit sajnáljon. Mondjuk nem szorulok rá, nem érzem azt amit minden lánynak kéne ezen a napon, én ebben eltérek az átlagtól. Mondjuk már az is sajnálni való, hogy egy ilyen helyre járt minden hétvégén, de azt már sosem tudjuk meg mi is volt az oka. - Amúgy kösz a bókot, amit a mellemről mondtál. - teszem helyre a lányokat feltűnően. - Nekem sem öröm itt lenni, de megteszem minden évben, eszem az olajban tocsogós krumplitokat és iszom ezt a cukor bombát. Te meglehetősen negatív vagy a hellyel kapcsolatban, talán rossz a vezetőség? Nem bánnak megfelelően őfelségével. - kérdezem, miközben hangosan beleszürcsölök a kólámba. |
| | Re: strange encounters - Nikolas & Nova Hétf. Márc. 06 2023, 23:36 |
| - Jaj, csak úgy mondod, nem is vagyok elbűvölő! - harapom be alsó ajkamat, majd elnézek fölötte, mintha tényleg arcot pirítóak lennének a szavai. Azonban semmi ilyesmi nem munkálkodik bennem, csak játszom a hülyét, mert most éppen ahhoz van kedvem. - A tündöklésem pedig a zsebemben hordom, ilyen gyér közönségnek nem mutatom meg. Annál sokkalta hiúbb vagyok, hogy pár rosszcsontnak és egy csajszinak mutassam meg! Hamiskás mosoly kúszik fel az arcomra, majd amikor újra megszólal, elhessegetem a grimaszt. - Talán meg kellene válogatnom? - vállat vonok és pótcselekvésként elkezdem törölgetni a pultot, de azért nem vagyok túl alapos a feladattal, mert egy mustárfoltot kihagyok. Maris is dolgozzon meg a fizetésért, amit a főnökségtől kap. - Mi köze van a krumplinak a külsődhöz, leszámítva a kauzalitás csapdáját? Hiszen ha túl sok krumplit ennél, elhíznál. És bár akkor is baszható lennél, de akkor már inkább a négy sörös kategóriába sorolnálak. Hagyom abba egy pillanatra a csevegést, mert kinyílik a bejárat, két mamlasz lép be az ajtón, majd úgy huppannak le az egyik asztalhoz, mintha egész nap lovagoltak volna, bivalyokat terelgetve a negyvenhetedik utcán, majd a helyi étkezdében pihennek meg leporolva az egész nap fáradalmait. - És semmi gond, csak pocsékba menne, ha flörtölnél velem. Még visszatérek! Kacsintok rá, majd sóhajjal a számba lépek ki a pult mögül, felveszem a két cowboy rendelését, és pár pillanatra eltűnök a konyhában. Maris a telefonján pötyög, legszívesebben megrúgnám a bokáját, hogy szedje már össze magát, és viselkedjen professzionális módon, hiszen mégiscsak képviselői vagyunk ennek az intézménynek a kiváló minőségét illetően, majd amikor összeütöm a két szendvicset, amit a betérők rendeltek, a nő kezébe nyomom a tányérokat és a seggére csapva indítom őt útra. - Még mindig baszódj meg Niko! - És én is szeretlek! - követem őt ismét a vendégtérbe, és most két poharat teszek egymás mellé az automatába, az egyik narancsos üdítő csöcse, a másikat a kóla ízesítésű buborékos nyál pöcse alá. Dupla kombó! Maris értette, hogy miért csinálom, és ahogy végeztem, már ott is volt, hogy kivigye a két üdítőt is. - Egy tökéletes világban valószínűleg azt mondanám, hogy nagyon sajnálom, hogy meghalt az édesanyád. Kérdeznék róla, hogy milyen volt, mi hiányzik benne a legjobban, mennyire voltatok jó barátok, de ez nem egy tökéletes világ, én pedig apró szociopata hajlamokkal megáldott megalomániás pöcs vagyok, és mint olyan, rohadtul nem érdekel, hogy mi történt vele. - pisztolyokat formálok mindkét öklömből, majd egy csettintés mellett kacsintok rá ismét. - És szívesen... Jól állnak, és amíg ezt teszik, használd is ki! - Niko, vissza a konyhába, elijeszted a vendégeket! - mindenki kedvenc pincérnője lépett közbe, és már nagyot sóhajtva fordulok felé, hogy jól elküldjem a faszba, de aztán mégsem teszem meg. - Látod, ennyi szabadság jutott nekem, kattinthatom vissza a bilincseket és mehetek vissza a taposómalomba rabszolgásat játszani... Viszont azon elgondolkodnék a helyedben, amit az előbb mondtál. Ha nem öröm itt lenned, akkor miért vagy itt? Persze engem is ugyanúgy vonz az önpusztítás és a mazochizmus, mint mindenki mást, de ha csak ennyiről szól minden évben a rituálé, akkor arra jobb helyet is el tudnék képzelni. Vagy nem, de az neked kell tudnod. Fordulok hátat neki, majd Marishez fordulok. - Kimentem hátra rákokat etetni. Sikíts, ha kellek! |
| | Re: strange encounters - Nikolas & Nova Kedd Márc. 07 2023, 13:37 |
| Nikolas & Nova Nem mondom, hogy tetszik a stílusa, de legalább nem untat annyira, mint az átlagos emberek. Nem gyakran botlok ilyen fura fickókba, és meglehetősen ellenszenves nekem, de igazából kell egy kicsit az agyamnak, hogy ne mindig az igazi bókokat kapja, kritikus, legyen, nem bánom. - Igazán jó munkaerő lehetsz, ha ilyen kedvesen bánsz a vendégekkel. Gondolom nem elvárás ide az etikett tudása, ahogy elnézem. - vonom fel a szemöldököm. - Igazából nem, pont nem kell megválogatnod, nem vagyok sem törzsvendég, akit itt kellene tartanod, sem olyan csaj, aki a bókodra vár epekedve, szóval nyugodtan, hallgatom a további kritikákat. Ami a krumplit illeti, nem igazán a kedvencem, de ha már itt vagyok valamit csak elfogyasztok. - közelebb hajlok, mintha valami nagyon fontos dolgot akarnék mondani. - Ez titok, szóval ne mond el senkinek, mert sok csaj megölne érte. De ehetek én akármennyit ebből, nem kerülnék be a négy sörös kategóriába, tudod a gének. - kacsintok rá, majd újabb krumpli darabot dobok a számba és visszaülök a helyemre. Egy csapat jött be az étterembe, megvonva tőlem ezzel eme remek társaságot. Már éppen remegni kezdtem a hiányától, amikor a telefonom megpittyent. Apám válaszolt, időben. Egy képet küldött, ahogyan az egyik zenekarral próbál, igen ez valóban fontosabb, mint a saját lánya. Úgy néz ki, hogy csak addig voltam apuci szeme fénye, amíg kicsi voltam és cuki. A felnőtté válás, nem a kedvence egyik szülőnek sem. Túlságosan elzüllöttem és így már annyira nem vagyok cuki. Persze ettől függetlenül büszkélkedik vele, így fel is hívott videóhívásban. Csak mosolygok a telefonba, nem szólok bele, olyan hangzavar van mögötte, hogy úgysem értené, integetek a gitárosnak, aki csókot küldve int vissza. Gyorsan végig visz az egész zenekaron és valamit tátog közben. De semmit nem hallok csak a hangos dobolást a háttérben. Intek neki, hogy mennem kell és lerakom. Szóval ennyit a mai napunkról, ő jól szórakozik valahol én meg itt eszek, ilyen tuskó társaságában. Nem értem miért nem lépek le azonnal, pedig megtehetném, de mégis a seggemen maradok. Visszatér a srác, akinek olyan kellemes a humora. - Igazán nem lenne rá amúgy sem szükség, nem jókedvemből vagy a hiánya miatt vagyok itt, egyszerűen csak rám lett kényszerítve és ha már itt vagyok a legjobbat hozom ki belőle. - belekortyolok a kólámba és a pincérnő kiüvölt, hogy szüksége van a srácra. Tehát ennyi volt a mai nagy társaságom, majd bámulok ki a fejemből, vagy feltöltök valami cuki képet az instára, hogy gyűljenek a lájkok, hiszen ez van elvárva tőlünk, vagyis a bandánktól. - Na látod, most egészen elbűvölő vagy, valakinek, biztos. Nem kell ezen gondolkodnom, egyszerűen csak nincsen most jobb dolgom, fáradt vagyok és itt nincsenek sokan. Ezért jár az ember ilyen kis helyre, hogy nyugalmat találjon a nyüzsgésben. - a hangzavar éltet engem, a csendbe bele tudok őrülni néha, de az elmúlt hetem meglehetősen őrült volt, így most pont jól esik ez a kis csend. - Torkom szakadtából fogok kiabálni ha szükségem lesz valamire. - mosolygok rá, majd megfogom a kajám és a kólát és leülök egy nyugisabb boxba, ahol nem mered rám egy tekintet sem és elkezdem pörgetni az instát. |
| | Re: strange encounters - Nikolas & Nova Kedd Márc. 07 2023, 21:42 |
| Marisnek mondtam, hogy sikítson utánam, hiszen mégiscsak együtt visszük ma a boltot, és bármikor bejöhet az a sosem látott tömeg, amit a főnökünk látni szeretne ezen a helyen, de ezt a kis félreértést nem teszem szóvá, hanem kilépek a vendégtérből, átvágok a sütőlap és az olajsütő, meg a hűtők garmadája között, hogy kilépjek a kajálda mögötti sikátorba, ahol a szokásos helyemet elfoglalva pattintok egy cigit a számba. Egy kisebb pócsát figyelek, nézem, ahogyan a sikátorben fel-feléledő fuvallatt fodrokat nyal a felszínére, ahogyan egy apró kavics ellenáll a hullámoknak és megtöri a tökéletesen megteremtett íveket. Mélyeket szippantok a cigarettából, hosszan fújom ki a füstöt, amikor megérzem, hogy a zsebemben hordott telefon örömöt okoz a combomnak. Meg másnak is. Viszont nem ez a legfurcsább dolog az egészben, hiszen ezt a számot maximum három ember ismerheti, és annak valószínűsége, hogy egyikük keres, nagyon gyér. Ismeretlen szám, amit nem veszek fel és tiltólistára is teszem, nehogy véletlenül újra arra vetemedjen a hívó, hogy megismétli ezt a meggondolatlan cselekedetet. Észre sem veszem, hogy a csikk leégett, így utolsó slukkom füstmentes hápogásba torkollik, és pár apró, odakívánkozó szitokszóval adok hangot ennek a felismerésnek. - Adjunk a melónak! - sziszegem a fogaim között, majd ahogyan belépek újra a konyhába, és miután megmosom a kezemet, a forgó bizergentyűre pillantok, de egyetlen új cetli sem volt rajta, ami azt jelentette, hogy nem volt új rendelés az elmúlt öt percben. - Niko, gyere már ki, probléma van a rendeléssel, amit felvettél! - Maris falat rengető hangja dübörög a fülemben, s amikor kimegyek érdeklődést színlelve a probléma iránt, látom, hogy a két cowboy türelmetlenül toporog a kassza előtt. - Azt mondják, külön kérték, hogy ne legyen hagyma a szendvicsekben. - Nem igaz. Ennyi volt? - Hogy mi? Mi ketten vagyunk, te pedig egyedül, szóval a mi szavunk a tiéd ellen... De elfelejthetjük az egészet. Mondjuk azt, ingyen ettünk és mindenki megy a saját dolgára. - vágott közbe az egyik cowboy, és egyre inkább érzem úgy, hogy nem is cowboy. A mellette álló kutyuskája pedig csak bólogatott, mint azok a extra nagy fejű baseball babák, de velem nem basztok ki srácok. - Ami nektek ingyen ebéd, azt az én fizetésemből vonják le. Nem volt különleges kérés, nem érdekel, hogy mit mondanak, fizetnek vagy rendőrt hívunk! - Szerintem meg jobban kellett volna figyelnie ránk, ehelyett a cicababájával smúzolt, már majdnem kellemetlen volt a helyzet! - szólalt meg el-elfúló a bólogató nagyfejű, én meg hirtelen nem tudtam, hogy mit gondoljak. Tényleg, már majdnem megköszöntem neki, hogy talán negyedszerre az életemben nem volt betárazva és kilőve a válasz egy felvetésre, de nem érzékenyülhettem el, ez most egy párbaj hárumnk között, mait tiszta fejjel kell megvívnom. - Egyrészt, nem a cicababám, nem tudnék vele mit kezdeni. Másrészt úgy veszitek a levegőt, mintha egy maratont futottatok volna le, mégis olyan mozdulatlanul álltok ott, mint két ólomkatona. Az egyikőtök úgy pislog, mintha beleszart volna egy madár a szemébe, te pedig olyan mereven nézel, amióta megjöttem, hogy félek kiszárad a szemed... Hé, hová mentek? Hééé! Kiáltok utánuk, amikor felvették a nyúlcipőt, hiszen megértették, hogy leírtam azokat a jegyeket, amiket egy hazug ölt fel magára, amikor nem biztosak magukban. De akkor miért kellett ez az egész faszság, ha a végén úgyis elszaladnak fizetés nélkül? Nekem is, meguknak is, sőt még Marisnek is megsprórolhattak volna pár cidris percet azzal, ha nem ilyen bonyolult manőverrel akarják rendezni a számlájukat. A vége azonban ugyenaz, Maris és én fogunk felelni ennek a két pöcsnek a számlájáért, a többi talán nem is lényeges. - Ezt bebuktuk... - Be, hogy basszák meg! - Maris, miért nem mentél költőnek? |
| | Re: strange encounters - Nikolas & Nova Kedd Márc. 07 2023, 22:32 |
| Nikolas & Nova Unalmas, unalmas, mindenki annyira sablonos és unalmas a közösségi médiában. Ugyanolyan lányok, ugyanazok a filterek, még a videók is egymás másolatai, sehol egy egyedi, kreatív alkotás. Milyen régen volt, amikor még a musically is egyedinek hatott, most már tátogás sem a régi a szar zenékre. Nem győzöm pörgetni az oldalakat, egy lájkot sem szórok el ma, mert egyszerűen semmi nem tetszik. Az unalmas krumpli eszegetés közben, mégis akad egy kis izgalom a napban, balhé, szeretem a balhét. Két férfi támolyog oda a pulthoz és panaszkodnak, ez a két puhapöcs nem hajlandó hagymát enni. Ugyan, csak csórók és így akarják megúszni a fizetést, a pincérnő kiabál, a csávó meg unottan kisétál, és nekem úgy tűnik erőlködik, hogy úgy tegyen, mintha érdekelné a dolog, amit mondanak, de igazából nem. Engem kicsit megnevettet, ahogy le akarja kezelni ezt a két tesztoszteronból álló majmot, de ők máris az erejüket fitogtatják. Szembe ülök a pulttal, mindent tisztán látok, hallok, mert nem éppen a leghalkabban próbálnak meg hangot adni felháborodásának. - Anyád a cicababa! - szólok oda, de csak egy pillanatra néz rám az egyik, és máris visszaáll a tekintete a pincérekre. Egyre jobban húzza ki nálam is a gyufát a srác, de nem foglalkozok vele, van most elég baja azokkal az idiótákkal. Úgy bámulom őket, mint aki moziban van. A határozott érvei ellenére a két faszi hátat fordít nekik és kisétálnak, fizetés nélkül. Azért én örülük, hogy nem léptek le csak úgy, mert legalább volt egy kis történés ebben a ki szagos de annál unalmasabb étteremben. - A sértegetés az ilyeneknél nem válik be. - mondom nekik, miközben ők a hült helyüket bámulják. - Ostoba faszok voltak, tegyétek ki a képüket a falra, mint nem szívesen látott vendégek. - vonom meg a vállam, majd folytatom a falatozást. Biztos nem esik jól majd az este végén a kiesés, ami ezek szerint az ő pénzéből lesz levonva. De mint mondtam, nem így kell egy vendéglátó helyen dolgozni, ezek pont csak parasztok voltak, de ha ilyen kedves a kiszolgálás és nem lennék ennyire leszarom hangulatba lehet én is idegesebb lennék, jogosan… Nem tudom, mit várok egy ilyen helytől, nem egy Hilton éttermi része az biztos. Nem mintha olyan sokszor járnék olyan sznob helyekre. - Szóval nem tudnál velem mit kezdeni. - térek vissza a korábbi témához. Sokan vannak ezzel így, de legalább nem beszélnek róla, amikor ott vagyok hallótávon belül. - De tényleg miért hiszi minden pasi azt, hogy ha egy nő hozzászól már akar valamit? - nem akadok ki csak felteszek egy tök egyszerű kérdést. Nem volt semmi beszélgetésünkben, sőt, minden volt csak smúzolás nem, legalábbis én nem vettem észre. Még csak kedves sem volt egyikünk sem, mégis már rögtön azzal jön a nagyközönség, hogy a cicababa elvette a pincér eszét és rossz rendelést vett fel. Fogjunk mindent a nőre, mert annak tényleg van értelme. |
| | Re: strange encounters - Nikolas & Nova |
| |
| mind álarcot viselünk ranggal rendelkezem |
| | strange encounters - Nikolas & Nova | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |