New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 267 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 263 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Thank you for your generosity
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
TémanyitásRe: Thank you for your generosity
Thank you for your generosity - Page 2 EmptyCsüt. Márc. 09 2023, 11:27

Alex & Vita

Talán meg sem kellene lepődnöm azon, hogy Dr. Mcgrover ezt a helyzetet is tudja kezelni; nem csupán orvosként, hanem tulajdonképpen úriemberként. A segítsége diszkrét, nem hívja fel ránk a figyelmet és nem is akar mondjuk erőszakosan lenyomni egy székbe, de szinte érzem, hogy résen van, és ha mondjuk mégis az a veszély
fenyegetne, hogy egyszerűen összeesek, nem hagyna csak úgy a földön kikötni. Ilyesféle közbeavatkozásra szerencsére végül nincs szűkség, részben azért is, mert én magam is belátom, hogy jobb, ha leteszem a hátsó felem. Elveszem a vizet is, még ha remegnek is az ujjaim; a pohárért nyúlhatnék a másik kezemmel is, hogy biztosabban tudjam fogni, de abban még mindig ott szorongatom a galacsinná gyűrt papírdarabot, amit véletlenül sem szeretnék, ha bárki más meglátna. Lehet, hogy ez butaság. Kezdetben a rendőrség kezére juttattam volna, mint bizonyítékot, de már biztossá vált, hogy nem hisznek nekem. Senki nem hisz nekem vele kapcsolatban, a nyomozást pedig ígyis-úgyis le fogják zárni és a döglött akták közé fog kerülni, ha tudnak erről, ha nem.
Dr. Mcgrover jelenléte sokat segít azon, hogy ne veszítsem el teljesen a fókuszt. A rettegésem nem szűnik, viszont nem akarok ténylegesen pánikrohamot kapni vagy elájulni, ezért próbálok az ő nyugodt szavaira koncentrálni. Félelem villan a szemeimben, amikor azt mondja, ha sok ember között vagyok, az egyben nagyobb biztonságot is jelent – egyrészről könnyen elképzelhető, hogy igaza van, másrészről fogalmam sincs, Edgar forgat-e valamit a fejében. Valamit, amivel talán az összes jelenlevőt sodrom veszélybe az én jelenlétemmel. Mielőtt még ismét elragadhatna a pánik, Dr. Mcgrover újra megszólal, én pedig a szemeibe kapaszkodok a sajátommal, miközben pontosan azt teszem, amit mond: hosszan beszívom a levegőt az orromon, egy kicsit bent tartom, aztán lassan kifújom. Amikor érzem, hogy ez hatással van rám és valamelyest elkezd csillapodni az addigi nyugtalan szívverésem is, megmozdítom a hol reszkető, hol szinte görcsben álló ujjaimat is. A pánik okozta sokk lassan enyhül a tudatomon, a papírgalacsin észrevétlenül hull a székem alá. A virág emlegetésével eszembe jut az a valóságos dzsungel, ami miatt lényegében rózsabokornak fog tűnni a fotón is, hiába állította magunk mellé őt is az igazgató, ez a gondolat pedig elég mulatságos ahhoz, hogy az előzőekkel együtt oldja a pánik görcsét a testemben.
– Igen, köszönöm – biccentek, ezúttal már biztosabb kézzel nyúlva a pohárért, amit igazából észre sem vettem, hogy az előbb előzékenyen elvett tőlem. Nem is csak egy kortyot iszok, megtalálva magamban az erőt, hanem kiiszom a víz maradékát. Újra megköszönöm neki, aztán veszek egy nagy levegőt és bólintok a következő tanácsára.
– Talán tényleg jobb lenne, ha most hazamennék – szólalok meg halkan, óvatosan felemelkedve a székből, ellenőrizve, hogy a lábaim hajlandóak lesznek-e elbírni engem a továbbiakban. – Rachel úgyis biztos kézben tartja a továbbiakat – keresem meg az említettet, aki épp a riporterekkel beszél, bár néhányan már pakolják el az elektronikus eszközeiket. A lényegi részt kipipálhatták, már mindenkinek csak enni-inni kell; azt nélkülem is meg fogják tudni tenni.
– Igazán sajnálom ezt a kis közjátékot – fordulok vissza Dr. Mcgroverhez egy apró, bocsánatkérő mosollyal. – Nagyra értékelem a segítségét, legalább annyira, mint a társaságát. Örülök, hogy találkoztunk – teszem hozzá egy sokkal valódibb mosollyal. Mindennek ellenére csakugyan élveztem a beszélgetésünket... meglehet ezért is érzem úgy, hogy az iméntiek fényében jobb lesz, ha nem mutatkozik a társaságomban tovább. Ezt persze nem mondhatom meg neki, ugyanakkor ha az előző percekre való tekintettel inkább úgy látja, hogy elkísérne a ruhatárhoz, nem akadályozom meg benne; ha viszont inkább a kollégáihoz csatlakozna, tökéletesen megértem.
what's a life worth?

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Thank you for your generosity - Page 2 EmptyCsüt. Márc. 09 2023, 20:53
Vita & Alex

Nem ismerem minden részletét az esetnek, lévén nem olvasok szennylapokat, a híradóból és minden más lapból pedig felületesen lehet információt szerezni a történekről: pontosan azért, mert ők nem költenek hozzá. A kórházbeli pletykákra szintén nem adok sokat, kérdezni pedig meglehetősen modortalan lenne, így aztán marad a csendes együttérzés és segítség. Valahogy a tömeg biztonsága nem nyugtatja meg Vittoriát, de ez nem zökkent kis. Igyekszem neki segíteni mással is, elterelni a figyelmét, nyugtatni a pulzusát, visszaszorítani az adrenalint, amely futásra késztetné. Közben ahogy rám néz, próbálok megnyugtatóan rámosolyogni, legalább ezzel jelezve neki, hogy nincs egyedül. Amikor végre látni rajta, hogy jobban van, ismét felkínálom a vizet, ő pedig megköszönve ki is issza azt a pohárból. Elégedetten bólintok, ez jó jel. Amint leengedi a poharat, az ismét a pultra kerül, majd megismétli, hogy haza menne. Amíg feláll, élénken figyelem, hogy kell-e neki segíteni, de azért közben válaszolok is neki.
- Én nem tartom itt, de azért ha megfogad egy tanácsot, a pánikra jól tud hatni, ha azzal beszélünk, akiben megbízunk. Keresse fel egy barátját, vagy bizalmasát. Egy party sem lehet fontosabb az egészségénél. Ez orvosi utasítás. - mondom egy pillanatra azért még is viccelődve, hogy jobban tudjam terelni a figyelmét. Amikor kifejezi a sajnálatát, megrázom a fejem.
- Ugyan, az ilyesmit nem tudjuk irányítani. Én meg már láttam rosszabbat is, elhiheti. - nyugtatom meg kis mosollyal.
- Én is örülök, hogy találkoztunk és beszélgettünk. - mivel tényleg nem akarom feltartani, és már ez az egész búcsúzkodásnak hangzik, nem kívánom ráerőltetni a továbbiakban a társaságom, de az orvos bennem azért félti a betegét.
- Van, aki kikísérje önt? A kolléganője, vagy testőre, sofőrje, bárki? - kérdezem elgondolkodva pillantva rá. Nem mintha attól félnék, hogy hirtelen összeesik, de az emberek képesek magukat visszahergelni egy olyan állapotba, főleg ha egyedül vannak.
Ha Vittoriának kvázi nincs senki, aki segítsen és ezt be is vallja, akkor rosszallóan sóhajtok egyet.
- Leszek erre az utolsó percre a garde de dame-ja, ha nem bánja. - mosolygom rá kedvesen. Ha a hölgyet nem zavarja a társaságom, tényleg ki kísérem a kabátokig, ott azt rásegítem, aztán ha igényli, még az épület elé is lekísérem, hogy megvárjam vele a kocsit, amit hívott. Amint beül, intek egyet.
- Vigyázzon magára, Vittoria. Remélem még találkozunk. - biccentek udvariasan kis mosollyal. Ha a kocsi rendben elindul, még egy másodpercig figyelem, aztán visszamegyek a terembe. Még van egy-két kocka, amelyet meg kell kóstolnom, csak azért, hogy utána gondolatban elmondhassam a már távozott hölgynek, hogy jól tette, hogy a többit inkább meg se kóstolta.

//Köszönöm szépen a játékot, legközelebb már finomabbat eszünk. Very Happy//

mind álarcot viselünk
Dr. Alexander Mcgrover
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
Thank you for your generosity - Page 2 Tumblr_inline_ochpi1SvX41sh6kg8_250
Thank you for your generosity - Page 2 Tumblr_inline_ochpvfS9LR1sh6kg8_250
★ kor ★ :
53
★ családi állapot ★ :
Házas
★ lakhely ★ :
NY, Manhattan
★ :
Thank you for your generosity - Page 2 Tumblr_inline_psnaqdf6Vu1rjxgbh_1280
★ foglalkozás ★ :
Belgyógyász, radiológus
★ play by ★ :
Dave Annable
★ hozzászólások száma ★ :
46
★ :
Thank you for your generosity - Page 2 Tumblr_inline_ochpde9e1r1sh6kg8_250
Thank you for your generosity - Page 2 EmptyCsüt. Márc. 09 2023, 23:02

Alex & Vita

Nem tudom, hogy csak a tapasztalata okozta nyugalma vagy az általános kisugárzása okozza-e, de Dr. Mcgrover sikeresen megakadályozza, hogy elhatalmasodjon rajtam a pánik, aztán megnyugodnom is segít; úgy a szavaival, mint a puszta jelenlétével. Tényleg sokat jelent a segítsége ebben a helyzetben, legyen szó az apró
figyelmességekről – amelyeket a pillanat hevében talán észre sem veszek –, vagy épp a tanácsairól, amelyek segítségével lassan stabilizálódni érződik a szívverésem és a légzésem egyaránt. Egészen odáig jutunk, hogy meg tudom inni az egész pohár vizet, aztán még a székből is sikerül felállnom, viszonylag biztosan maradva a talpamon. Vagyis, a cipőm sarkain. Látom, hogy Dr. Mcgrover azért résen van, de ezúttal nem szédülök meg; csak a szavaira kell visszatartanom egy kínos nevetést. Barát, bizalmas? Jó vicc. Ez persze passzív-agresszívan hangozhatna, ezért nem adok neki hangot, de aztán amúgy is egy viccel fejezi be, visszautalva a beszélgetésünkre, én pedig megtalálom magamban az erőt, hogy röviden és kissé erőtlenül, de őszintén elnevessem magam.
– Szeretnék megmaradni a legjobb betegének – biztosítom egy mosollyal, nem árulva el neki, hogy a kérését nem tudom megvalósítani akkor sem, ha akarom. Inkább elterelem a szót egy bocsánatkéréssel, amit persze leráz magáról.
– Ebben valahogy nem kételkedem – húzom el a számat egy együttérző pillantással. Kifejezem az örömömet, amiért megismerhettem, a válasza pedig egy újabb fokkal növeli a mosolyom élettel teliségét. Már csak ezért sem hazudok a következő kérdésre, bár igyekszem elütni a dolog élét.
– Ezt olyan szigorúan kérdezte, hogy szinte félek bevallani a nemet – ismerem be egy kis mosollyal. – A sofőröm csak a hívásomra vár, de nincs idebent – teszem hozzá. A felajánlása egyáltalán nem lep meg abból ítélve, amit eddig megismertem belőle és nem is áll szándékomban elutasítani a társaságát. A félelmem nem múlt el; fogalmam sincs, figyel-e minket, de ha valaki, Dr. Mcgrover nem fog félreérthető jeleket adni velem kapcsolatban, amivel felhívhatná magára a figyelmet. Az aggódása egyszerűen a munkájából és a jelleméből fakad.
– Még meg is köszönném – viszonzom a kedves mosolyt, kifejezve, hogy még véletlenül sem bánom a társaságát, ahogy eddig sem tettem. A ruhatárból először a táskámat kapom meg, így már tudok is jelezni a sofőrömnek, mire a kabátomat is kiadják. Megköszönöm Dr. Mcgrover udvariasságát, hagyva, hogy rám segítse a kabátot – eddig sem volt kétséges, hogy valódi úriember. Épp csak egy pillanatig vacilálok, hogy kijöjjön-e velem az épületből; magamat talán nagyobb biztonságban érezném, de őt nem akarnám veszélybe sodorni. A józan ész győz végül, amely azt mondja, az autó egyébként is gyorsan meg fog érkezni, és eddig sem volt baj. Így hát Dr. Mcgrover társaságában várom meg az autót is, amikor pedig beülök, még lehúzom az ablakot. A szavai őszinte mosolyra fakasztanak; most, kiszabadulva odabentről, már könnyebb.
– Úgy legyen. Köszönök mindent még egyszer – nyúlok az ablakmozgató gombhoz, de félúton még meggondolom magam. – Vigyázzon a kóstolással! – pillantok még rá, megengedve magamnak egy kis könnyedséget az este végére. Mosollyal a szám sarkában intek neki búcsúzóul, aztán jelzem a sofőrnek, hogy indulhatunk. A mosoly még egy kicsit a helyén marad; a valódi szorongást egyébként is csak a hatalmas és ürességtől tátongó lakásban, a négy fal között engedem szabadjára.

Én is köszönöm, és úgy legyen! Thank you for your generosity - Page 2 2170533746
what's a life worth?

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Thank you for your generosity - Page 2 Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: