Re: hey girl, can you surprise me? / Lumienne && Maxim
Hétf. Feb. 20 2023, 16:56
+18
Max & Lumie
'If I got rid of my demons, I'd lose my angels.'
Amikor meglátom az önelégült vigyort a képén szívem szerint kínoznám még de nem megy, mert a testem elárul, kívánja, akarja, azt akarom, hogy bennem legyen. Gyorsan próbálom rendezni a vonásaimat. -Kérlek...-előveszem a legártatlanabb arcom és a legszebb hangom, amit találok hirtelen. Könnyedén gördül le a nyelvemről a szó, mert tudom, hogy mennyire szeretik a férfiak. Teljesen szükségtelen volt, mert látom, hogy ő sem bírná húzni a dolgot. Sietősek a mozdulatai. Kap egy plusz pontot, hogy nem kell külön kérnem az óvszert. Tablettát szedek, de ez nem azt jelenti, hogy bárki csupaszon nekem eshet. Olyan könnyedén fordít meg mintha csak egy kispárna lennék. Egy pillanatra el is mosolyodok és ösztönösön emelem magasabbra a fenekem miközben a felsőtestem az ágyon marad. Az ágykeret felé nyújtózkodok, hogy meg tudjam támasztani magam, hiszen pontosan tudom mi jön. Hangjára elmosolyodok, de nincs sok időm. Olyan könnyedén talál be mintha ez így lett volna valahol előre megírva. Felnyögök és kicsit nagyobb ívbe feszítem a csípőm, hogy könnyen mozoghasson bennem. Keze a hajamban és ezt imádom. Erőből mozdul belém és ettől megremegnek a lábaim. A hangja visszhangzik a fülemben miközben még a szemeimet is össze szorítom, hogy egyben tartsam magam.. legalább még egy kicsit. De esélyem sincs. A kis nyelvmunkájának köszönhetően még mindig olyan érzékeny vagyok, hogy még az is elég lett volna, hogyha a hátamat simogatja. Belemarkolok a takaróba. -Max...-véletlen csúszik ki a neve a számon, de nem is érdekel hiszen a következő hullám azonnal maga alá temet. Egy pillanatig csak csillagokat látok és egyre gyengébben tartom magam. Leengedem a csípőmet így ki is csúszik belőlem. Elkapom a kezét és lerántom magam mellé az ágyra. Látni akarom az arcát, amikor elélvez. Fölé térdelek és azonnal vissza is ülök a farkára. A tarkója alá nyúlva felemelem, hogy ülő helyzetbe legyen alattam. A felsőtestem az övéhez simul, az ajkaim a nyakára tapadnak és máris mozdul a csípőm de nem fel-le hanem előre, hátra, hogy végig tövig bennem maradjon. Körmeim a vállába kapaszkodnak.
Hétf. Feb. 20 2023, 17:18
+18
Lumienne & Max
Engedelmesen tolja felém azt a formás kis popsiját és én könnyedén mozgok benne, olyan nedves, és kényeztető, hogy minden egyes döfésnél vissza kell fognom magam, hogy ne menjek el azonnal. Amikor kimondja a nevem széles mosolyra húzom a szám, de nem állok le, már én sem bírom leplezni az élvezetem halkan nyögök fel, mert érzem, ahogy a teste beleremeg az élvezettől. Plusz egy pont nekem, az este végére könyörögni fog még egyért, mert olyan könnyedén juttatom a csúcsra, hogy az már művészet. Amikor elengedi magát kicsúszok belőle. A francba. De nem hagy magamra, pedig már tényleg azt hittem beteljesíteni a kis fenyegetését, de nem hagy álló farokkal. - Jó kislány! - nevetem el magam, miközben rám ereszkedik. Felhúz magához és a a vállamba kapaszkodva csúszik vissza rám. Nem csak jó, ügyes is, mindig álom egy ilyen szex, amikor tudja a csaj mit csinál. - Megy ez jobban is Lumie! - sziszegem a fogaim közül, mert értelmesen már aligha tudok beszélni. Kicsit húzom az agyát, növelhetném az egóját, de azzal nem mennék semmire, nem arra van szükségem, hogy kényelmesen elmenjek benne,. Izgalmat akarok az utolsó percig, és azt ezzel elérhetem, csak egy kicsit fel kell cukkolnom. Az egyik kezemmel kitámasztom magam, a másikat a dereka köré fonom és rásegítem a mozgásban. Az terveztem nem fogom hagyni ennyi orgazmussal távozni, de túl jó a kiscsaj és a nyakamon a szájával a farkamon ugrálva nem bírom tovább. Hátra vetem a fejem és fel nyögök, miközben elengedem magam és elélvezek. Lelassítom a tempót a kezemmel, de nem engedem hogy abbahagyja, lassan mozgatom magamon, amíg az élvezet tart. Majd eldobom magam az ágyon és a kezemet a fejem fölé teszem. Kicsúszok belőle és gyorsan leveszem a használt gumit, kicsit érzékey vagyok még ott, így felszisszenek, amikor lecuppan rólam. - Baszki! Remélem nem sietsz haza! - nézek rá, remélem nem akarta ennyivel beérni. Teljesen kicsinált, de csak egy kis idő kell és újra töltenek a rendszerek, bár lehet, azt gyorsabban le fogom rendezni, de egy ilyen csajt ennyivel nem fogok hazaengedni. Most kellene megkínálnom valamivel? Amint visszatér a vér az agyamba és rendesen kapok levegőt megkérdezem, addig csak bámulom a plafont mosolyogva, mert ez a csaj kihozta belőlem amit akartam, még talán többet is.
Hétf. Feb. 20 2023, 17:54
+18
Max & Lumie
A dícséretre elmosolyodok, de nincs sok időm, dolgozom is tovább rajta. Szavaira tudnék még keményíteni a dolgom, de úgy érzem felesleges.. ezek csak szavak, de a hangja már szenved, hogy egyben tartsa magát, így egyelőre kár jobban meggyötörnöm a szép kis testét. Átölel félkézzel, hogy tartsam a megfelelő tempót. Keményebben mozgok rajta és érzem ahogyan feszülnek az izmai. Finoman a nyakába harapok, de nem akarok nyomot hagyni rajta. Hirtelen bukik hátra a feje, és én is felnyögök miközben elélvez. Lassítok, de nem állok meg... végig mozgom az élvezetének utolsó hullámait is. Csak akkor emelkedek fel, amikor ő hátradől az ágyra. Kissé pihegve, de elégedetten gördülök le mellé az ágyra. Lustán figyelem, ahogy megszabadul a védelemtől. Ilyenkor jönne az a kínos rész, hogy meddig illik maradni vagy itt töltöm-e az este további részét, vagy mégis mi a terv, de megkönnyíti. Szavaira elmosolyodok. -Nem sietek. De a ruháimat akkor behozom.-nevetek egyet halkan nem akarom, hogy a lakótársai megtalálják a szétdobált fehérneműmet a nappalijukban. Ha egyedül élne nem izgatna különösebben. De így más a helyzet. Amikor már érzek egy kis erőt a lábaimba felkelek és ki is szaladok gyorsan a ruhákért. Az övéit is felmarkolom mielőtt visszatérek a szobába. Becsukom magam mögött az ajtót, majd a teljesség igénye nélkül csak ledobom a ruhákat mielőtt visszafekszem az ágyba. A fehérneműimet sem veszem vissza. Minek? Gondolom nem unozni kellek neki a későbbiekben sem. Nem bújok oda hozzá, de a mutatóujjammal lustán elkezdek körözni a hasán. -Bírod a kötözést?-kérdezem egy laza mosollyal. Az ilyesmit illik előtte megbeszélni, de kíváncsi vagyok, hogy neki hol vannak a határai.. vagy vannak-e egyáltalán. -Mármint ha téged kötöznek..-teszem hozzá.
Hétf. Feb. 20 2023, 18:14
+18
Lumienne & Max
Lehet kicsit több idő fog kelleni ahhoz, hogy újra lábra álljak és nem csak én hanem a szerszám is. Ahogy fekszek az ágyon hallom, hogy valamit mond, de a lélegzetem még mindig nem állt vissza így nem nagyon reagálok rá. Felpattan az ágyról is kisiet, utánanézek, tetszik ahogy a meztelen teste kivonul, ahogy reng a popsi, ha nem most kínzott volna meg, akkor már fel is állna ettől a farkam, de még nem áll készen. Próbálnám ösztönözni, mert befele jövet is végig bámulom azt a tökéletes testet, amivel megáldotta az ég, de semmi. Pihenő pályára kerültem, de az nem azt jelenti, hogy ne kényeztethetném őt. - Szóval kipróbáljuk a hangszigetelést? - kérdezem miközben tekintetem a plafon felé fordítom ismét. Visszahuppan mellém, nem siet, tökéletes, felőlem itt is maradhat estére, nem szoktam hazazavarni senkit és amúgy sem venném a lelkemre ha este egyedül kellene haza vánszorognia. Nagy ez az ágy és mindig elfér benne egy ilyen kis szépség. Holnap legalább Kiara majd táthatja a száját, ha kicsoszog a konyhába miközben ott van Lumie is. Az örök vetélytársam, szeretem ha leesik az álla egyik másik hódításomtól, kell egy kis dicsekvés, ha már ő is ezt teszi velem olykor. Ujja a hasamon vándorol, amitől libabőrös leszek, nocsak lehet mégis elindít valamit, lenézek de nincs aktivitás. Jól van öreg hagylak pihenni, addig hozok be egy kis utánpótlást az estéhez, a sok mozgásra nem baj ha csúszik egy kis folyadék. Kérdésére felé fordulok, kezemet a fejem alá teszem és kérdőn nézek rá. - Próbáljuk ki! - vetem bele magam, majd gyorsan az ágy szélére pattanok. Felkapom a székemen lévő köntöst és felállok. - Nehogy felöltözz nekem, 1 perc és jövök. - kacsintok rá, majd kimegyek a szobából. Első utam a mosdóba vezet, könnyítek magamon, hátha úgy gyorsabban életre tudom kelteni a kisfickót, mert egy vad macskával van dolgunk, nem érünk rá itt pihengetni. Kifele menet beszaladok a konyhába, leszedek két poharat és kinyitom a hűtőt, whisky, jó lesz. Amint beérek visszacsukom az ajtót. - Legény lakás, normális italom nincs. - emelem fel az italt. - Elég jó évjárat. - kitöltök egy kicsit mindkét pohárba majd felé nyújtom az egyiket. A sajátomat lehúzom mert tényleg szomjan halok, és nincs jobb mint egy hideg gyomor maró whisky. - Nyisd ki a bal oldali felső fiókot! - utasítom. - Ha akarod kipróbálhatjuk. - milyen pasi lennék ha nem lenne itthon kötelem, meg egy kis bilincsem, nem gyakran használom, de ha igen akkor sem magamon, de kíváncsi természetem nem hagy nyugodni, így kipróbálhatjuk amit a kishölgy kíván.
Hétf. Feb. 20 2023, 19:26
+18
Max & Lumie
Én összeszedem gyorsan a ruhákat, ő még mindig ugyanúgy fekszik. Helyes. Legalább tudom, hogy jó munkát végeztem. Szemei fáradtnak tűnnek, de bújkál még ott egy kis éhség. -Mindenképp.-mosolygok rá. Ha ilyen kis ügyes marad reggelig nyomhatjuk vagy amíg el nem kopok teljesen.. de két menetre még elvileg jó kellene legyen a kis rendszerem. Itt töltöm vele az estét. Ha rendesen megdolgoztat lehet, hogy még a számom is itt hagyom neki, bár erős kételyeim vannak azzal kapcsolatban, hogy élne is a lehetőséggel. Mindegy. Tetszik ahogy hozzám nyúl, tetszik benne minden és még csak attól sem kell tartanom, hogy túl komolyan venné ezt a dolgot. Csak ügyes kislány voltam.. ezért marasztal. Ujjaim nyomán libabőrös lesz, amire elmosolyodok. A vágy még mindig ott van a szép szemei mögött. Nem fogom hagyni, hogy kidőljön.. azt szerintem magának se bocsátaná meg egy ilyen kezdés után. Belemegy a kötözésbe. -Reggelig nem fogok..-nyugtatom meg. A ruhák jó helyen vannak ott ahova leraktam őket. Amíg nincs itt elégedetten nyújtózok egyet az ágyán, mint egy macska aki jól végezte a dolgát. Nem hagy sokáig egyedül aminek örülök. Felülök az ágyban. -Tökéletes. Köszönöm.-mosolygok rá. Nem mintha alkoholban kellene oldani a gátlásaimat, de nem árt ha szinten tartunk egy bizonyos alkoholszintet. Úgy kevesebbet gondolkozik az ember.. könnyebb rátalálni az élvezetre. Átveszem tőle a poharat és én is lehúzom. A whiskey nem a kedvencem, de értékelem a jó italokat és mivel jó hideg még jól is esik. Lerakom a poharat és közelebb csúszok a szekrényhez. Kötél és bilincs. Mosolyogva dobom a két kelléket az ágyra. -Akarom.-bólogatok. Értékelem, hogy belemegy. Közelebb megyek Maxhez. -Ha én nem öltözök fel, akkor te sem..-a kezem végigsimítja a vállát miközben letolom róla a köntöst. Tudom, hogy még nem tudjuk folytatni a dolgot, de ez nem azt jelenti, hogy nem játszhatok vele.
Hétf. Feb. 20 2023, 22:09
+18
Lumienne & Max
Nem gondolta máshogy az éjszakázást, nem akar hazamenni, megnyugtat, hogy nem kell marasztalni, mert ha menni akarnak nem ellenkeznék, nem akarom, hogy azt higgye nyomulni akarok. Csak ezen a téren tényleg úriember vagyok, tudom milyen emberek mászkálnak az utcákon főleg ilyenkor, de legalább nem kell kérnem, mert magától is marad. Helyes, úgy néz ki egy nem várt estéből egy nagyon jó este kerekedett. Ha reggelig nem veszi fel a ruháit, akkor még benne van pár körben. Noszogatnom kell a kishavert, hogy felkeljen, mert nem lesz jó ha beadta az unalmast. De ha mégis így van, kezem és nyelvem még van,ami fel tudja dobni egy kicsit a mai csajszim kedvét. Gyorsan lehúzzuk az italt, én iszok még egyet, csak mert nagyon jól esik a hideg, majd az asztalra teszem az üveget és a poharat is, amíg Lumie kinyitja a fiókomat. Az arckifejezése mindent megér, felcsillannak a szemei, szóval akkor tényleg ki leszek kötve. Szemem a plafon felé forgatom amikor nem látja de hamar mosolyra húzom a szám. - Bejön a vad téma ezek szerint? - nem tudom jó ötlet e ennyire kiszolgáltatottnak lennem neki, de nem tűnik olyannak, aki kihasználna, sokkal inkább jó irányba fogja terelni az esténket. Odamászik hozzám és egy laza mozdulattal szabadít meg a köntösömtől. Félszeg mosollyal nézek végig rajta, még mindig dögös, úgy néz ki rajta nem fogott ki ez a pár orgazmus. Mázlista női test. Mondjuk én sem panaszkodok, ha egy ilyen bombázó akar kezelésbe venni többször is. - Na gyere csak! - megfogom a derekát és magamhoz húzom. - Nemsokára játszhatunk azzal is. - biccentek a fejemmel a fiókom felé, amiben a játékszerek lapulnak. - Remélem kipihented magad. - megcsókolom, de nem mozdulok, nem fektetem vissza az ágyra, csak magamhoz húzom és kezem a fenekére vándorol, belemarkolok, majd térfelet cserélek. Megfordítom, hogy hátát mutasson nekem, magamhoz ölelem és egyenesen a csiklóját célzom az ujjaimmal. Most nem finomkodok annyira, körkörös mozdulatokkal kezdem kényeztetni. - Úgy látszik most mégis a nagyfiú irányít. - súgom halkan a fülébe. Érezem, hogy kezd újra életre kelni a farkam, de nem magamra koncentrálok. A nyakát csókolom, miközben odalent újra nekikezdtem a csúcs felé vinni ezt a vadmacskát. Kifárasztom, mielőtt ő tenné meg velem.
Kedd Feb. 21 2023, 08:27
+18
Max & Lumie
-Aki azt mondja erre a kérdésre, hogy nem, az vagy szar partnerrel próbálta ki vagy hazudik.-vonom meg a vállamat. Mindennek a mérték a kulcsa, nem az a lényeg, hogy mindenáron magad alá rendeld a partneredet, hanem a kontrol feladása biztonságos körülmények között. Arról nem is beszélve, hogy én sosem élnék vissza azzal, ha valaki ebben a témában bizalmat szavaz nekem. Voltam már szar helyzetben.. tudom milyen... és azt az érzést senkinek sem kívánnám. De ettől függetlenül a mai napig játszom ezt a játékot csak veszettül vigyázok, hogy kinek válok teljesen kiszolgáltatottá. Vetkőztetem. Újra és ahogy először úgy most sem ellenkezik. Felkuncogok amikor közelebb húz magához. Csak azt az ügyes kis száját figyelem miközben beszél. Az a nyelv egy kincs. Bólintok válaszként jelezve, hogy én még bírom. Szája az enyémre tapad és azonnal viszonzom is a csókot amit kapok. Belemarkol a fenekembe, amire azonnal belenyögök egyet halkan a csókba és már készülnék ledönteni őt az ágyra, de megelőz és megfordít. Szóval még én vagyok soron. Magához ölel, így a hátam a mellkasának simul és amint a keze rámsimul terpeszbe engedem a lábaimat és a fejemet hátradöntöm a vállára. -Csak amíg kipihened magad, nagyfiú.-csak egy pillanatra van időm elmosolyodni. Nem finomkodik. Kár is, már be vagyok járatva. A kezemmel hátranyúlok és a tarkójánál a hajába túrok miközben lehunyom a szemem. Résnyire szétnyílnak az ajkaim miközben egy újabb nyögést dolgoz ki belőlem. Sok fiú rossz helyen dolgozik a női testen, de ő egyből a jó pontokat érinti. Tényleg tud a srác. Úgy olvadok a kezei közé, mintha oda teremtetettek volna. Fokozatosan feszülnek meg egyre jobban az izmaim.
Kedd Feb. 21 2023, 13:13
+18
Lumienne & Max
Rögtön igazodik a kezemhez, szépen szétnyitja a lábait, nem ellenkezik, miért is tenné az ő kényeztetése miatt történik a dolog. A fejét a vállamra tesz, így látom az arcát is valamennyire, de nem azt figyelem, tökéletesen rálátok a melleire, egész teste megfeszül, ujjai egyre jobban csúsznak egyre nedvesedő punciján. A csiklóját izgatom, miközben a kulcscsontjára lehelek egy csókot. Érzem egyre jobban megfeszül, csak nem megint jó helyen tapogatózok. Tudom, hogy de, Kiara tartott egy nem kért tájékoztatót nekem és Gillnek mit szeretnek a nők és hol. Bár kínszenvedés volt végig hallgatni de éppen ki volt bukva meg kellett hallgatnunk, annál hasznosabbnak bizonyultak a szavai. A legtöbb dologgal azelőtt is tisztában voltam, de mondott újdonságot is, hiszen ki ismerheti jobban a női testet egy nőnél. Semmi akadálya nincs, hogy újra belevessem magam a dolgokba, de mégsem teszem. Elveszem a kezem róla, és hátrálok egy lépést. Tudom, hogy cserben hagytam és ez tetszik a legjobban, közel a csúcshoz és mégsem érheti el, édes s bosszú, igazából várom a visszavágót. odasétálok a szekrényhez és kiveszem a bilincset. - Na mutasd mi a szíved vágya! - nyújtom felé a játékszert. Nem tudom mit tud vele kezdeni egy a csöppnyi lány, de már annyi meglepetést okozott, hogy nem lepne meg ha nagyot alkotna vele. Rátérdelek az ágyra és odamegyek hozzá. Magamhoz húzom, hogy érezze mennyire felkorbácsolta a kedélyeket odalent. - Csak, hogy tud te vagy első akinek ezt hagyom. - súgom a fülébe, eddig egyik lány sem volt ilyen bátor, vagy csak túlságosan is irányítottam a dolgokat és nem mertek kezdeményezni. Eltávolodok tőle és kíváncsian figyelem mit kezd az irányítással.
Kedd Feb. 21 2023, 13:53
+18
Max & Lumie
Ügyes. Rohadtul ügyes. Tényleg jól pályázik a legjobb éjszaka címére. A dobogón már biztosan fent van, de a második menet előtt még nem adnám neki oda a koronát. Olyan közel járok, hogy szinte át is esek a harmadik orgazmusom tengerébe, de hirtelen egyedül maradok pihegve, az érintése után sóvárogva. Visszanyalt a fagyi mi? Amikor meglátom a cél minden haragom elillan. A bilincset lóbálva jön vissza hozzám. Olyan rég vágytam erre, hogy belegondolni is elkeserítő, de ő mégis mosollyal az arcán hajlandó beleugrani ebbe. Közel húz magához és megcsókolom ajkait miközben elveszem tőle a játékszert. A farka azonnal nekem nyomódik, szóval tényleg készen áll a bevetésre. -Vigyázni fogok rád.-súgom ajkai közé és a vállára simítva a kezeimet ledöntöm az ágyra magam alá. Felcsattintom a csuklóira a bilincset és egy pillanatra magára hagyom. Kell nekem a kötél is és a szekrényéből előkutatok egy nyakkendőt is. A bilincs láncához kötöm a kötelet, a másik végét pedig szépen átvezetem az ágykereten és addig szorítom amíg a feje fölött kötnek ki a kezei. Pánikcsomón hagyom, egy mozdulattal ki lehet kötni ha a jó végét húzza meg az ember, de a többi erőhatásnak masszívan ellenáll anélkül, hogy csúszkálna. -Ha meggondolod magad csak szólnod kell..-mosolygok rá angyalian mielőtt bekötöm a szemét is a nyakkendővel. Ha odavan a látás a többi érzék kiélesedik. Először csak megcsókolom, hogy szokja, hogy ennyire kiszolgáltatott aztán ajkaimmal végighaladok az álla vonalán, végig a nyakán, le a mellizmain, végig a hasán. Az egyik kezemmel pedig kissé lemaradva követem a vonalat a körmeimmel finoman végigingerelve a bőrét. Finoman veszem a számba, hogy ne lepődjön meg. Csak lassan dolgozok rajta ki be csúsztatva mielőtt teljesen a számba engedem. Szegénykémet rendesen meg fogom ma este dolgozni.
Kedd Feb. 21 2023, 14:51
+18
Lumienne & Max
Érzem rajta, hogy nem esett jól neki, hogy otthagytam, de túl kedves lennék, ha ilyen hamar megint kielégíteném, nem akarom a rossz híremet lerombolni ezzel. Szeretem ha egy kicsit megmarad a keménységem, nem csak odalent. Elveszi a bilincset, majd ledönt az ágyra, szóval máris kezdeni akar, legyen észen állok, és kíváncsi is vagyok. Mosolygok rá, miközben végig azt figyelem mit csinál. Gyorsan kattan a bilincs, nem szarozik, ez tetszik, hogy nincsen megszeppenve, még mindig. Aztán otthagy, a szekrényemhez sétál és kiveszi a kötelet és egy nyakkendőt. Anyám imádja ha azt a nyakkendőt veszem fel egy elit eseményre, de én utálom, szóval nem szólok jöhet, akármit is akar vele csinálni. Kezemet másik az ágyhoz kötözte, nem érzem kellemetlenül magam. De legalább most megtapasztalom mit teszek azokkal a lányokkal, akiket én kötök ki. nem kicsit kiélezett a helyzet így, nem tudsz mozogni a kezem nélkül olyan védtelennek érzem magam, de megígérte, hogy vigyázni fog rám, bár inkább bánjon el velem keményen, arra jobban vágyok. - Csak kápráztass el szőkeség. - mondom neki azzal az idegesítően huncut mosollyal az arcomon, ami azonnal lecsúsztatja a csajokról a bugyit, de róla már nem kell, mert megtette más. Mosolya kedves, tettei már annyira nem, hogy tud ez a csaj így kinézni és mégis egy igazi vadállat lenni. Szemeimet beköti, hogy ne lássak. - Megfosztasz ettől a szép látványtól? - kérdezem miközben már semmit nem látok, pedig szívesen végig néznem, ahogyan teszi amit kell. A látásomra most nem hagyatkozhatok, de a képzelő erőm is elég jó. Finoman megy végig a testemen, minden érintése éget, nem volt annyira rossz ötlet ez a szembekötés. Sokkal érzékenyebben hat minden tapintása. Elér addig a pontig, aminél felszisszenek örömömben, kezem a fejem fölött van, de ösztönösen húznám a feje irányába, de nem mozdul. minden porcikám megfeszül, amkor teljesen elmerülök benne, a kezem nem mozog, de mégis benne van egyfajta vágy, hogy irányítsam, vissza kell fojtanom, mert most nem vagyok előnyös helyzetben. - Azt a kurva. - sziszegem a fogaim közül, ezt a módszert többször be fogom vezetni, valami fenomenális érzés kerít hatalmába, miközben látatlanba játszik a farkammal. Ez a lány és istennő.
Kedd Feb. 21 2023, 20:19
+18
Max & Lumie
Teljesen megadja magát nekem és ez jobban lenyűgöz, mintha valaki erőből maga alá teperne pedig megtehette volna, hiszen fizikai erőben esélyem se lenne ellene. Mégis hagyja, hogy kiéljem rajta a vágyaimat ráadásul mosollyal az arcán. -Csak egy időre szépfiú..-mosolyodok el, de ő azt már nem láthatja a nyakkendőtől. Figyelem ahogyan az izmai végigfeszülnek az érintésem nyomán, szisszen, és hallom ahogyan a kötél megfeszül helyén tartva a kezeit. Egy mosollyal folytatom a mozdulataimat. Szereti amit a számmal csinálok, így kaphat belőle repetát. Kűzd és hősiesen tartja magát miközben tovább dolgozok rajta. Szavaitól érzem, hogy újra nedves leszek pedig még csak hozzám sem ér. Jutalmul még néhányszor tövig engedem a számba mielőtt eleresztem a számmal és az éjjeli szekrényéhez nyúlok. Még jó, hogy figyeltem az előbb, hogy hol tartja az óvszert. Szerencsére van ott még ahonnan az előző jött. Könnyedén húzom fel rá, hiszen olyan mereven áll, hogy akár csak rádobhatnám. Combjaim közé zárom és egyik kezemmel megtámaszkodok a feje mellett a másikkal pedig irányba igazítom mielőtt lassan és éppen csak egy kicsit magamba engedem. Nem ülök bele teljesen sőt még félig se. Ő sem fejezte be azt, amit az előbb a kezével csinált, így most jöhet a bosszú. Ajkaim a vállára tapadnak és egészen a füle tövéig végigcsókolom a bőrét mielőtt felegyenesedek és nagyon nagyon lassan teljesen ráengedem magamat. Újra emelkedek és ereszkedek. Apró nyögések gördülnek le az ajkamról hiába dolgozok lassan. Már maga a helyzet teljesen kicsinálja az agyamat. Amikor újból felemelem magam már hagyom, hogy kicsússzon belőlem mielőtt a nyakkendőért nyúlok és leveszem róla. Megcsókolom az ajkait, de csak röviden mielőtt megfordulok és és újra beleülök a farkába. A fordított cowgirl az egyik kedvencem és tudom, hogy sejtésem szerint most fogja csak igazán zavarni, hogy nem érhet hozzám miközben figyeli a fel le mozgó fenekemet.
Kedd Feb. 21 2023, 22:35
+18
Lumienne & Max
Mozdulatai őrjítőek, az, hogy nem tudok hozzáérni egyszerűen fáj, de izgalmas, és meglepően bejön. Messze áll tőlem ez a fajta lealacsonyodás, hogy odaadom magam teljesen egy nőnek, tegyen velem amit akar, de ha ezt tudom, hogy ennyire izgató, akkor többször csinálom. Előre is köszi Lumie, hogy még ennyi év után is tudtál újat mutatni. Mesésen dolgozik rajtam, mereven állok bele a szájába halk nyögések hagyják el olykor a szám, de próbálom fegyelmezni magam és keménységet sugározni. Egy pillanatra eltűnik az a csodás érzés, amit eddig művelt velem, próbálok utána járni mi történt, de nem látok ki a nyakkendő mögül, és a kezem stabilan meg van kötve. Várok, bár felemészt a vágy, hogy újra hozzám érjen kecses kis kezeivel, hamarosan meg is teszi ,bár nem teljesen úgy, ahogy képzeltem. Gyorsan felteszi a gumit, szívem egyre gyorsabban ver, a pulzusom az egekben és még mindig tudja fokozni a vágyat. Érzem, hogy combjai közé kerülök, és lassan, idegörlően lassan csúszik rám. Kezem megint elindulna felé, de már okosabb vagyok, nem rángatom meg a kötelet. Amikor teljesen belemerülök megfeszül a testem, és hallom, ahogy felnyög. Kicsit kezd idegesíteni, hogy nem látom dolgozni magamon, de mintha gondolatolvasó lenne lekapja rólam a szemtakarót. Rámosolygok, végre megint a szemem elé tárult a csodás látványa. - Rohadt dögös vagy. - minden lelkesedésem ellenére kicsúsztat magából. Gyors mozdulattal fordítja felém formás seggét és megint rám ereszkedik. - Baszd meg! - mondom neki miközben bámulom, ahogy ki be mozgatja a farkam és közben riszálja a fenekét egyenesen a szemem előtt. Rácsapnék, megfognám derekát és vezetném, de nem tudom. - Told ide azt a szép kis popsid. - utasítom, csak remélni tudom, hogy engedelmeskedik és egyenesen az arcomba tolja az alsó felét. Vágyok rá, hogy a nyelvemmel újra kényeztessem, de most minden rajta múlik, ő mondja meg mit tehetek vele.
Szer. Feb. 22 2023, 00:39
+18
Max & Lumie
Minden másodpercet élvezek vele és nem hátrál ki, nem fújja le a kis szórakozásomat, így bátran játszatok a testével ahogyan csak akarok. Lassan mozgok rajta, nem hiszem, hogy bírnék még egy kört , így ebbe szeretném kimaxolni azt amit együtt elérhetünk. Tudom, hogy szenved, hogy nem érhet hozzám és ez mosolyt csal az arcomra még akkor is ha nem kűzd a bilincs ellen. Úgysem lenne értelme. Megszabadítom a nyakkendőtől, hogy a látvánnyal is feldobjam neki a bulit. -Tudom.-mosolyodok el mielőtt megfordulnék rajta. Ajkamba harapok és lehunyom a szemem miközben mozgok rajta végigsimítva a saját combjaimat,a hasamat és a melleimet. Szavaira megállok és hátrapillantok a vállam fölött miközben lassan teszek még egy körkörös mozdulatot még a csípőmmel. -Óvatosan a hangsúllyal.-lassan emelkedek le a farkáról és hátrébb tolom magamat az arcáig. Ha nyalni akar, akkor abban benne vagyok. Hátrapucsítok az arcába és finoman lehúzom róla az óvszert. Ez most egyelőre kárba ment, de nem baj. Előre hajolok úgy, hogy ő is elérjen kényelmesen és közben a férfiassága újra elmerül a számban. Ütemesen kezdek el dolgozni rajta. Már nem finomkodok úgy mint az elején, hiszen már bejárattam őt is és magamat is. Már rohadt közel vagyok és mivel tudom milyen ügyes a kis szája, így tudom, hogy már nem kell sokat várnom a megváltásra.
Szer. Feb. 22 2023, 07:28
+18
Lumienne & Max
Nézem,ahogy ritmusosan, de lassan mozog rajtam, a mellei a combomhoz érnek. Tökéletesen rá látok, de mohó vagyok, nem érem be ennyivel. Többet akarok belőle, pedig már mindenét odaadta, amit elvárhattam tőle, talán még többet is. Szavaim hallatán hátrafordul és azzal az édes kis hangjával pimaszkodik velem. Próbálom nem komolyan venni, próbálom elviccelni, de teljesen fel vagyok izgulva, minden vér odalent van, csak arra vágyik minden egye porcikám, hogy valamilyen formában a testemhez simuljon. Tudom ki most a főnök, de mégis próbálkozok, nem veszíthetek semmit, talán még egy pár perc kényeztető kínzást kapok, de megéri. Kérésemet mégis teljesíti és szép kis seggét felém tolja. Most nincsen segítsége a nyelvemnek, az ujjaim pihenőre vonultak, így számmal kell csodát művelnem vele. Amint eléri a számat a csiklójára vetem magam rögtön, miközben ő egyszerűen szabadít meg a gumitól. Nem vár rám, nem csak élvezi, hanem kényeztet is közben, nyevemmel már teljesen rátapadtam. Óvatosan mozgatom rajta, azt akarom, hogy a számba élvezzen el, de nem gyorsan. Lassan le föl húzom a nyelvem, már ameddig a tudom, mert ez a korlátolt helyzet kicsit megnehezíti a dolgomat, de szeretem a kihívásokat, így ezt is megugrom valahogy. Beleszívok majd körkörösen egyre jobban kezdem kényeztetni. Közben érzem, hogy ő is dolgozni kezd rajtam. Nem tudom meddig fogom bírni még, nem terveztem a szájába elmenni, bár eléggé hívogatnak azok az ajkak, de nem minden lány van oda érte, így inkább figyelmeztetem, mielőtt tűzijátékot kapna a kis szája, de csak a magam módján, nem fogom megkérni semmire, nehogy utasításnak vélje. - Azt tudod, hogy nemsokára teljesen kicsinálsz? - gyorsan mormolom a szavakat miközben egy halk nyögés is elhagyja a szám, és innen rábízom a dolgokat, kicsit felszínes megnyilvánulás volt, de sosem mondtam, hogy jó fiú vagyok.
Szer. Feb. 22 2023, 09:40
+18
Max & Lumie
Lassan kezd el dolgozni rajtam a nyelve, de én nem óvatoskodok vele. A nyögések már ki sem férnek a számon, így csak a lélegzeteim válnak egyre nehezebbé és nem akarom, hogy abbahagyja. Ég a bőröm, hallom a saját szívverésem. Egyik kezem a combját markolja. Úgy söpör el az orgazmus, hogy el kell engednem a férfiasságát néhány pillanatra és teljesen megremegnek a combjaim. A másik kezemmel is meg kell támasztanom magam. -ohh.. baszd meg...-már csak erőtlenül jönnek ki belőlem a szavak. Elemelkedek a szájától, mert már szinte fájna ha folytatna lent rajtam bármit akármennyire is ügyes a nyelve. Elmosolyodok válaszként és áthelyezkedek, hogy lássam az arcát majd miközben ő is elélvez. -Csak, hogy tud te vagy első akinek ezt hagyom...-ismétlen el az ő szavait. Ő is engedett nekem, így én is fogok neki. Újra a számba veszem. Az egyik kezem a hasizmaira siklik miközben újra és újra tövig engedem a számba. Remélem megbecsüli majd magát. Tényleg senkinek sem engedtem még hogy a számba élvezzen és valószínűleg ez után sem fogom. Néha az arcára pillantok. Szeretném látni majd amikor teljesen megfeszíti az arcát és a testét az élvezet. Részemről szabad a pálya, úgyhogy nem lassítok a mozdulataimon.
Szer. Feb. 22 2023, 12:10
+18
Lumienne & Max
Nem hagyom pihenni, nyelvem rendesen megdolgozza minden érzékeny pontját, egész addig, ameddig össze nem omlik rajtam az élvezettől. Mosolygok, de nem hagyom abba, amíg el nem mozdul felőlem. A kötél nem enged mozogni, és ez még mindig kínoz, de jó értelemben, rábíztam magam és a legjobb kezekbe kerültem, és szájba. Szájával visszakalandozik a farkamra, miközben csodás szemei engem figyelnek. - Ha nem tudnám, hogy szex közben nem vallunk szerelmet, megtenném. - nevetek fel, de nem tudok sokáig beszélni, mert szája egyenesen a mennyekbe repít. Szabad utat adott nekem, így nem tartom vissza, felnyögök és minden izmomat megfeszítve élvezek el egyenesen a szájába. Szememet összeszorítom az élvezettől és hangosan nyögök, mert ez még az előbbinél is fantasztikusabb érzést nyújt, még a lábam is beleremeg. Amint elernyednek az izmaim kinyitom a szemem, felemelem a fejem és lenézek rá, ahogyan ott térdel előttem. - Miért nem találkoztunk korábban? - kérdezem tőle levegő után kapkodva és fejemet visszavetem az ágyra. Megcsörgetem a bilincset, hogy ideje ettől megszabadulni. Nem fog menni több kör, teljesen kicsinált ez a lány, pedig általában egész este bírni szoktam, végül csak igaza lett, hogy nem bírta a szarka, pedig mindent bevetett. Most jól esik a fekvés, ha kérné sem tudnék lábra állni, teljesen leterített, és kiszívta belőlem az erőt, az agyam akarja még ezt a lányt, nem egyszer nem kétszer hanem sokszor. De nem tudom jó ötlet lenne e belemenni egy ilyen nem nevezett kapcsolatba bárkivel is. Komolyra nem vágyok, de azt tudom, hogy rá fog éhezni a farkam elég sokáig.
Szer. Feb. 22 2023, 13:23
+18
Max & Lumie
Halkan nevetek egyet. Gondolom mennyire lenne őszinte az a vallomás, de értem mire gondol. Kurva jól működik köztünk a kémai. Ezt még csak tagadni sem akarnám. Be is fejezem a dolgom néhány határozott mozdulattal. Egy hölgy nem köpköd hanem csendben nyel, így én is ezt teszem. A látvány ahogy elélvez örökre a szemembe ég. Rohadtul dögös ahogy mindene megfeszül. Amikor végzett elengedem a számmal. Kérdésére elmosolyodok. -Mert mindkettőnket kellett, hogy untassanak ahhoz hogy ez az este ilyen érdekes legyen.-vonom meg a vállam miközben négykézlább feljebb mászok még egyszer combjaim közé zárva a csípőjét miközben egyetlen könnyed rántással kioldom a kötelet és annál fogva odahúzom magamhoz a kezeit. Lecsatolom a bilincset róla. -Jó fiú voltál.-simogatom meg a hasizmait még egyszer mielőtt leszállok róla és felkelek az ágyból. -Mosdó merre?-érdeklődök miközben felkapom az ingét a földről. Nem tudom, hogy esetleg közben megérkezett-e bárki más, ingyen műsört pedig nem szívesen adnék, így felveszem és néhány gombot becsatolok rajta. Ha megkapom a választ ki is szaladok, hogy rendberakjam magam. Kimosom a számat is. Iszok is néhány kortyot a csapból mielőtt visszatérek a hálóba. Az ajtót becsukom magam mögött és visszamászok hozzá az ágyba. Egy halvány mosollyal az arcomon figyelem a vonásait. Nagyon bejön nekem. -Tudod, ha megadom a számom az nem azért lesz, mert randizni akarok. Nekem nincs szükségem kapcsolatra és gondolom neked sem. De ezt azért megismételhetjük... bárhol, bármikor.-pedig nem szoktam tartani az egyéjszakásaimmal a kapcsolatot, de rohadt ügyes volt és hagyta hogy játszak.
Szer. Feb. 22 2023, 17:59
+18
Lumienne & Max
Gyorsan oldozza el a kezeimet, aminek kicsit örülök, mert már kezdtem bekattani, hogy nem érhetek hozzá, de persze ez nem jelenti azt, hogy ne tetszett volna a műsor. Meglepett ő is és saját magamat is megleptem, hogy ekkora bizalmat szavaztam ennek a kis szőkeségnek. Dicsérete zene füleimnek, ahogyan a hangja a fülemet cirógatja, valószínűleg még mindig a menet hatása alatt vagyok. Beindít de már csak a fantáziámat, más ma már nem lesz harcra készen. - Konyha mellett jobb oldali ajtó. - mutatom neki az utat a kezemmel, de nem bírok felállni megmutatni neki. Nagylány feltalálja magát, eddig is tökéletesen megtette. Amikor kimegy magára kapja az ingem. Ezen a lányon minden ilyen jól néz ki? Szemem a plafonra fordítom majd nagy nehezen kimászok az ágyból. Amíg távol van lehúzok még egy pohárral abból a whisky-ből. Nincs erőm felöltözni, csak felkapok egy alsónadrágot, majd visszamászok az ágyba. nemsokára megjelenik ő is, és befekszik mellém. Érzem, hogy rajtam van a tekintete de csak mosolygok, túlságosan elveszi az eszem ha azokba a szemekbe nézek, minden bizonnyal jobb ha nem őt vizslatom egész este, mert a végén nem hagyom aludni. De tudom, hogy a mai szórakozásnak vége, a kisfickó már tényleg mellékvágányra jutott. - Tudod, ha megadod a számod, nem foglak randira hívni. - fordulok felé, mert most kezd még érdekesebbé válni a kis találkozásunk. Tényleg nem szokásom senkit felhívni, mert aki idejön abból bőven elég egy alkalom is, de ő egy csoda a maga módján, csodálatosan kielégített, újat mutatott és lenyűgözött, és erre nagyon kevesen képesek külön külön is hát még egyszerre. - Úgy néz ki sok mindenben leszel az első. - adok egy csókot a szájára. Majd előkapom a telefonomat a gatyából, amit behozott. - De ez tetszik, szóval pötyögd csak a számod szőkeség. - nyújtom felé mosolyogva a készüléket. - Fel kell készülnöm rád, nem gondoltam volna, hogy erre vagy képes. - érzem, hogy a sok italtól kezd kótyagos lenni a fejem, de már nem számít, mert mindketten elértünk arra a pontra, ahol már nem kell egymás mozdulataira figyelni, kicsit ideje leengedni. - Nem vagy éhes? Rendelhetek kaját. - veszem vissza a telefonom, ha beleírta a számát. Késő van, de nem tudnék elaludni, ahhoz túlságosan heves a hangulatom.
Szer. Feb. 22 2023, 18:54
+18
Max & Lumie
Visszabújok mellé és már rajta is van egy alsónadrág, így én magamon hagyom az ingét. -Ne is merészeld.. különben letiltalak a francba.-nevetem el magam. Ha randiznánk az azt jelentené, hogy ez ennél több, de ilyenről szó sincs. Csak szórakozunk és kielégítjük egymást. Viszonzom rövid csókját és átveszem tőle a készüléket. Beütöm a számom és lementem majd vissza is adom neki a telefonját. Elégedetten nyújtózok el az ágyon. -Hát.. ha ez vígasztal én is azt hittem, hogy csak szájhős vagy egy egy laza dugás után békésen fogsz durmolni.-legalábbis a legtöbb tapasztalat ezt mutatta. Felülök az ágy szélére és töltök magamnak is még egy rövidet a whiskeyből. Holnap szombat. Pontosabban ma, így nem aggódok azon, hogy hogyan fogom ezek után összekaparni magam, hogy normális munkát adjak ki a kezeim közül. Szóval nyugodt szívvel alkoholizálok még ilyenkor is. -Tudnék enni..-bólintok és lehúzom a whiskeyt mielőtt visszadőlök mellé. Jobban belegondolva kb semmit nem ettem ma. Munka előtt bedobtam egy kávét és egy muffint. Ebédre egy szendvicset és azt hiszem ennyi. Gondolom az energiaital nem számít étkezésnek. -Pizzát szeretnék.-mosolygok rá. Bár valószínűleg azon kívül nehéz lenne bármi mást szerezni ilyenkor. Csendesen várok amíg intézi az életmentő ételt. Közelebb csúszok hozzá és az oldalamra fordulva átrakom rajta keresztbe az egyik lábamat. -Mi a legnagyobb faszság, amit életedben csináltál?-kérdezem kíváncsian. Valahogy el kell ütni az időt és máshogy már nem tudom lefoglalni az agyamat. A testem fáradt, de egyébként teljesen ébernek érzem magam. Majd a kaja kiüt.
Szer. Feb. 22 2023, 19:27
Lumienne & Max
Kételkedek abban, hogy ezek után képes lenne letiltani, bár nem tűnik könyörgős fajtának, de lehet én még azt is megtenném neki ha még egy ilyen estét nyomnánk. De nem kell könyörögni, mert minden jel arra mutat hogy neki is hasonlóan végződött a menet, felejthetetlenül. Rajtam múlik lesz e folytatás, de egyenlőre nem lövöm le neki, de biztos lehet benne, hogy magányos estéimen ebben a szobában teszem magamévá újra és újra. - Szomorú, hogy ez jött le, lehet rossz mosolyomat vettem elő. - mondom neki fáradtan. Szájhős, az valóban én lennék, de sosem beszélek olyanról, amit utána nem tudok teljesíteni, nagy a szám, de csakis az igaz jön ki belőle. - Ha pizzát szeretnél hát legyen. - már keresek is egy nyitva lévő éttermet ahonnan szállítanak ki, ismerem szinte az összeset, nem ritka, hogy ilyenkor kell magamhoz venni egy kis kaját, így a legjobb helyről rendelek két nagy pizzát, legalább a többieknek is lesz, ha hazaérnek. Érdekes kérdést szegez nekem, miközben lábaival a derekamra tekeredik. Leteszem a telefont és elgondolkozok egy percig, míg kezemet megpihentetem a combján. - Gimiben egyszer meg akartam fektetni egy tanáromat, már 17 voltam, tomboltak a hormonok a tanárnő meg eléggé kívánatos volt. Amikor kettesben voltunk a teremben, egyszerűen odamentem mellé és a fülébe súgtam mit tennék vele, ha most azonnal levenné a pólóját. - kínos csend, mielőtt folytatom. - Olyan pofont adott, hogy majdnem a földön landoltam, de nem mondta el senkinek és igazából eddig én sem, szóval még egy dolog, amiben első vagy és ebben az utolsó is. - teszem a szám elé a mutató ujjam, üzenve neki, hogy ez örök titok, amivel nem ér visszaélni. Hallok kintről egy nagy puffanást, rögtön tudom ki az, de nem foglalkozok vele, mert a többi hang elhalványul a falak miatt. - Maxim! - és nyílik az ajtó, miért is lepődők meg ezen. - Ő hello! - csillan fel Kiara szeme Lumie láttán és már fekszik is be mellém az ágyba. - Borzasztó estém volt. - kezdi el a siralmait és a másik oldalról ölel át, miközben az ágyba temeti az arcát. - Bocsi! - nézek Lumie-ra bocsánat kérően de nem engedem el a combját magamtól. - Mondd gyorsan amíg jön a pizza mert utána mész aludni. - mindig meghallgatom, mindegy ki van velem ő mindig elsőbbséget élvez, de most nem akarom, hogy Lumie háttérbe szorítva érezze magát, így próbálom hamar letudni ezt a beszélgetést. - Volt egy csaj, smároltunk, aztán kiderült, hogy ott van a pasija, és hazajöttem. - hát ez tényleg rövidre sikeredett ahhoz képest hogy mennyi időt volt ott. - Pizza, pont ez kell nekem. - pattan fel az ágyról és kiszalad a szobából. - Jövök vissza, csak átveszek valami kényelmeset. - hurrá. - Ne haragudj! Ő Kiara, és elég szar napjai voltak, de nem fog sokáig zavarni. - nézek rá és remélem nem veszi el minden kedvét ez a kis incidens. - Valószínűleg vissza sem fog jönni. - mindig eljátssza ezt és az esetek legnagyobb részében nem látom őt az este folyamán, csak reggel, amikor már nem is emlékszik semmire a történtekből.
Szer. Feb. 22 2023, 20:15
+18
Max & Lumie
-Ohh.. nem ez nem a te hibád. A tapasztalat..-pontosítok még mielőtt magára venné a dolgot. A legvadabb álmaimban sem gondoltam ilyen teljesítményre.. ahogyan valószínűleg ő sem. Mindkettőnk számára tartogatott bőven meglepetést ez az este. Gyorsan intézkedik is kaja ügyben. Bár minden kívánságom ilyen gyorsan teljesülne, amikor kiejtem őket a számon. Válaszán elmosolyodok és halkan nevetek is egyet. -Megértelek. Minden kamaszfiú álma lehet egy dögös tanárnőt meghúzni a tanáriasztalon.-bólogatok, de hát sajnos ez a legtöbb esetben, mint az övében is megmaradt a fantázia világában. Amikor titoktartásra int úgy teszek mintha becipzároznám a számat komoly képet vágva. -Csók a lakat a számon.-mosolyodok el és finoman megcsókolom azt az ügyes kis száját. Hallom a hangokat, de nem tulajdonítok nekik különösebb figyelmet amíg ki nem nyílik az ajtó. Még ahhoz is lusta a testem, hogy megrezzenjen. Így csak a fejemet emelem fel. -Szia!-intek a lánynak miközben beviharzik a szobába. Talán zavarba kellene jönnöm, hogy nincs rajtam semmi más csak Max inge, de mivel a lány sem szégyenlősködik így én sem teszem csak lustán visszaengedem a fejemet az előző helyére. Úgy bújunk össze az ágyban, mintha ez lenne az átlagos hajnali programunk. Maxre pillantok és csak mosolyogva megrázom a fejemet jelezve, hogy nincs miért bocsánatot kérnie. -Ohh baszki.-grimaszolok egyet a történetet hallgatva. -A kalandozók a legrosszabbak. Csak rabolják az ember idejét.-meg az energiáját és a figyelmét. Néhány lány csak poénból smárol a saját nemével anélkül, hogy bármi továbbit bevállalna, ami valljuk be szemétség olyan szempontból, hogy a másik reménykedik egy jó estében. Ennél még az is jobb amikor csak szopni visznek valakit haza. Akkor legalább történik valami.. Követem a tekintetemmel amikor sietős léptekkel távozik a szobából. Szóval Kiara. -Engem nem zavar.-vonom meg a vállamat és még fel is könyökölök, hogy tovább tudjam figyelni, de amikor eltűnik visszafekszem Max oldalához. -Kár.. valami isteni segge van..-jegyzem meg kuncogva. Nem mintha még bármit is hagyott volna belőlem Max, de ez nem azt jelenti, hogy meg is vakultam. Valószínűleg nem most láttam utoljára a lányt. Ha Max nem csapott volna le rám ezzel a csajjal is szívesen zártam volna az estét.
Szer. Feb. 22 2023, 21:48
+18
Lumienne & Max
Tapasztalat, szóval kösz, minden olyan fasznak, akinek csak a szája jár, de farka nem, mégis akkor mire a nagy pofa. Persze sokan elhiszik, hogy tényleg jók abban, amit csinálnak, közben meg a csaj egész egyszerűen elunja magát lovaglás közben. - Igazából ő volt az egyetlen tanárnő aki meghúzható lett volna, szingli nagy mellek, de baszki olyan hívő volt, mint állat. - visszaemlékezek és elnevetem magam. Azok a csöcsök, még ma is megérne egy misét, csak sajnos nála szó szerint kellett volna érteni. Lumie beszáll a vígasztálásába Kiarának, amin meglepődök, a legtöbb csaj ilyenkor már kapja magára a takarót, mert nem akarja, hogy egy másik ugyanolyan nemű egyed meglesse mi van a ruha alatt. De ő nem zavartatja magát és az, hogy így viszonyul Kiarához nagyon bejön. Amint kiviharzik a hisztis nőszemély újra kettesben maradunk nyitott ajtónál. Minden egyes ajtó csapódást hallok kintről. Tudom, hogy most megint szarul lesz emiatt napokig, depresszió, gyógycsoki és egyéb nagyon kellemetlen dolog jön ezután, de fel vagyok készülve mindenre. - Igen a seggébe estem bele, mielőtt megtudtam, hogy nem a pasik a zsánere. - mondom szomorúan, majd hirtelen felkapom a fejem, mert csak akkor esik le mit mondott. Kikerekedett szemmel, és majdnem teljesen meglepetten meredek rá. - Szóval két kapura játszol, azt hiszem meg is van a tervem a következő alkalomra. - mosolyomban ott lapul minden vágy, ami egy újabb hármast ígérhet ha benne van a kis szőkeség. - Mond, hogy egyszerre is megy a gól lövés. - reménykedve nézek rá, és egy kicsit félve, mert ha egyedül így kicsinált mit fog velem tenni ha egy másik csaj is beszáll, hamar el fogok vérezni úgy hiszem. Kiara mégis visszatalál, de csak a pizzát hozza be, ami fel sem tűnt, hogy megjött. - Maxim, ügyes vagy. - elismerően bólint tele szájjal, egy szál bugyiban és egy pólóban Lumie felé, majd behúzza az ajtót maga mögött és valószínüleg beveti magát az ágyba. - Ruha nélkül még jobb a csaj, csak fél, hogy megint kikezdek vele. Nem tenném ő az egyetlen nő, akitől néha még én is félek anyámon kívül.- nevetem el magam majd kiveszek egy szeletet a dobozból felülök és Lumienak nyújtom.
Szer. Feb. 22 2023, 23:05
+18
Max & Lumie
-Szóval még Jézussal is ujjat húztál nem csak a tanároddal..-nevetem el magam hátradobva a fejemet, de el is csendesedek amikor plusz egy fővel gazdagodik díszes kis társaságunk. Intézek felé néhány megértő szót. Voltam már a cipőjében, így átérzem a feldultságát, csak nekem könnyebb volt menteni a menthetőt az olyan estéken. Ez a biszexuális vonzalom legjobb része. Bármilyen gatyába jut be az ember örül annak, amit ott talál. Kiara azonban amilyen gyorsan jött olyan gyorsan távozik is. Ha Max nem használta volna el teljesen a testem a mai estére bedobnám, hogy majd én megvígasztalom, de jelenleg ez teljesen esélytelen. Megerősít abban, hogy sikerült megtalálnom a lány legszebb részét. Olyan döbbenten néz rám, hogy egy másodpercre rendesen megszeppenek. Rosszat mondtam? Szavaira azonban azonnal eloszlanak a kételyeim és egyből összerakom a gondolatmenetét. -Szivi.. Ronaldo hozzám képest még csak az óvodában gurigázik.-pillázok rá néhányszor angyalian. Az édeshármasok általában abba buknak bele, hogy a férfi egyszerre akar mindenhol ott lenni ahelyett, hogy meglenne a megfelelő szerep leosztás, de van egy olyan érzésem, hogy nálunk ezzel nem lesz probléma. Az előző menetből már kiderült, hogy mennyi jó dolog sülhet ki abból, ha hagyja a dolgokat megtörténni. -De együtt választjuk ki a csajt.-szögezem le előre bár őszintén megvallva vakon megbíznék Max ízlésében, de nagyon fontos a kémia. Kiara visszatér hozzánk, de csak a pizzát hozza be. Dícséretére rámosolygok. -Fel a fejjel, szépségem.-szólok azért utána mielőtt bezárulna az ajtó mögötte. Elnevetem magam Max megjegyzésén. Felülök és átveszem tőle a pizzát, amit felém nyújt. -Köszönöm.-kap tőlem egy hálás mosolyt és bele is harapok. Édes Istenem de jól esik. -Figyi...-szólalok meg félig teli szájjal kicsit elgondolkozva. -Ha be tudnám fűzni lehet megengedné, hogy nézz minket.-vonogatom meg a szemöldökeimet kihívóan. Tudom az nem olyan, mintha részese lehetne, de van egy olyan megérzésem, hogy már a látvány is boldoggá tenné. -Ha bírok mozogni utána... még téged is elrendeznélek..-teszem hozzá mielőtt harapok még egyet a pizzából. Remekül fogunk szórakozni.
Csüt. Feb. 23 2023, 11:47
+18
Lumienne & Max
- Ne tudd meg mennyi mindenkivel ujjat húztam már. - még én sem tudom megszámolni, de az ilyet nem tartja számon az ember jobb esetben. Egy másodpercig arra gondolok megint, hogy Kiara után kellene mennem, bevinni neki a dugi csokiból, amit az ilyen esetekre tartogatok és egy kicsit felvidítani, mégiscsak ő az egyik legjobb barátom és nem szeretem ha depressziózik egy szarul sikerült este miatt. - Na kíváncsi leszek én arra a tudásra. - kacsintok rá, felkeltette az érdeklődésem, nem gyakran van lehetőségem hármasra, mert a csajok olyan korlátoltak a legtöbb esetben, így megelégszem mostanában a sima egyszerű, de annál nagyszerűbb szexxel. Igazából ezel az a baj, hogy ha egyszer részese voltál egy ilyen akciónak,utána már mindig vágyni fogsz rá. Szeretem nézni ahogy két csaj egymást nyalja falja, miközben az egyiket szépen hátulról pakolom meg. Majdnem még a nyálam is kifolyik erre a képre, de kizökkent az álomvilágból. - Szerintem elég jó ízlésed van, így ezt átadom neked. De nézelődni segítek. - persze ha nem tetszik vagy nem lesz meg a megfelelő kémia úgyis jelzem neki, de ha eljátszik a lánnyal én meg vele, akkor mindhárman nyerhetünk, és képes leszek benyelni bárkit abban az esetben ha tényleg arra vágyik. Vicces látni, ahogy ez a kicsi lány úgy tömi magába a pizzát, mint egy munkás ember, eléggé lefárasztottuk egymást, nem csodálom, hogy kell az üzemanyag a szervezetébe. Szavaira felcsillannak a szemeim, aztán kicsit elbizonytalanodok, mert mégis csak majdnem a húgomról van szó, mert ennyi idő után már inkább úgy tekintek rá, de aztán rájövök, hogy amúgy kurva jó csaj. Megint megjelenik a szemem előtt a kép, még a kajálással is leállok és széles vigyorra húzom a szám. Egyértelműen tudom mi lesz Kiara válasza, de ha mégis be tudja fűzni hát legyen, láttam már szex közben, nem végig és nem direkt de volt már rá példa, és utána sem volt kellemetlen. - Akkor úgy csináld, hogy bírj mozogni mire végez veled. - én benne vagyok, melyik pasi tudna ennek nemet mondani, már a látványért megéri, de ha még utána mást is kapok az csak a hab a tortán. - Erősen kétlem, hogy bele fog menni, főleg tudja mennyire állat vagyok néha az ágyban, és kétlem, hogy ő rám is kíváncsi lenne, de miért ne. De felőlem bárki mást is hozhatsz válogatós vagyok, de azért meg tudunk egyezni. - tömöm magamba tovább a pizzát, mert bár erőm már semmi azért egy ilyen téma erősen meg tudja hajtani a fantáziám és félek, hogy a végén megin felizzítaná a vágyat ami ma estére azt hittem teljesen leült.
Csüt. Feb. 23 2023, 15:01
+18
Max & Lumie
-Pfff.. el tudom képzelni.-vigyorgok rá. Nem mondom, hogy én nem rajzoltam már jó párszor célkeresztet a saját homlokomra egy két húzásommal, de valami azt súgja, hogy Maxnek hosszabb a bűnlajstroma. -Majd elleshetsz néhány figurát.-nevetem el magam, de csak viccelek vele, úgyhogy remélem veszi majd a lapot. Tökéletes a technikája. Eddig csak nő nyalt nála ügyesebben, ami elég nagy szó részemről. Az első estén kapott tőlem egy piros pontot az ellenőrzőjébe. -Megbeszéltük.-bólintok rá. Az elegancia villanásnyi szikrája nélkül esek neki a pizzának. Persze nem úgy mint egy ősasszony, de már nagyon éhes voltam. Mindegy... mindent egy vékony testért. A következő ötletemre megint csillogó szemekkel néz rám egy hatalmas vigyorral a képén. Komolyan.. mintha cukorkát dobálnék a gyereknek. Tényleg ilyen unalmasak a mai lányok? -Igenis!-emelem a homlokomhoz a kezemet, hogy tisztelegjek a parancsnak. Egyébként sem hagynám, hogy kárba vesszen az a felgyülemlő szexuális energia. -Ja azt nem muszáj megnéznie, hogy te mit csinálsz velem utána. Nem.. azért gangbang partyt nem tartanék.. azt sem kifejezetten szeretem ha valaki néz közben, de ha te nézel és utána van szex az más.-mindent én sem vállalok. Azt hiszem. Eszek néhány falatot még. Gondolkozom, hogy mit illene még átbeszélnünk, hogy mire számítsunk a másiktól. -Tablettát szedek.. úgyhogy dughatunk gumi nélkül, de csak akkor ha másokat óvszerrel kefélsz. Persze nem muszáj, de azért értékeld.. nem szoktam engedni senkinek.-ajánlom fel akár mások egy kellemes vasárnapi sétát a Central Parkban. Sosem voltam szégyenlős és vele sem most fogom kezdeni, áttornáztuk a fél éjszakát. Mondandómban persze benne van az is, hogy nem zavar ha másokkal is szórakozik, de nem szeretnék senkitől összeszedni semmit.