New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 413 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 407 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Nikolas Lamm
TémanyitásNikolas Lamm
Nikolas Lamm EmptyPént. Feb. 03 2023, 23:02
Nikolas Lamm
I'm here to kick ass and chew bubblegum, and I'm all out of bubblegum!

Karakter típusa
Saját
Teljes Név
Nikolas Lamm
Becenév
Niko, Nikolas
Születési hely
Austin, Texas
Születési idõ
1998. szeptember 23.
Kor
24
Lakhely
New York, Bronx
Szexuális beállítottság
Aszexuális
Családi állapot
Szingli
Tanulmányok
Nehéz lenne mind felsorolni egy ilyen kicsi helyre
Foglalkozás
Alkalmi melók, de leginkább hamburgerhús forgató
Munkahely
Általában egy gyorskajáldában
Hobbi
Valóság show nézés

Csoportom:
Munkások

Jellem
Unatkozom. Mármint nemcsak most, ebben a pillanatban, hanem úgy általánosságban véve. Végignézek a világotokon, és nem látok semmi mást, mint emberi korlátoltságot. Csupa meztelen majmot, aki nem képes másra, mint köldököt vakarni, böfögni és fingani. És a legszörnyűbb az egészben az, hogy én is erre vágyom, én is azt akarom, hogy a köldökvakarás legyen a legcsodálatosabb érzés az életemben, de nem megy. Túl sokat kattog az agyam, túl sokat gondolkodom, és képes vagyok arra, hogy megválaszoljam a világegyetem legkeményebb kérdéseit, de minek?
És emiatt vagyok depressziós. Azt hiszem, bár orvosnál még sosem jártam. Le tudom vezetni papíron a maghasadást, minden egyenlettel és körítéssel, de néha annyira szar az egész, hogy képtelen vagyok kikelni az ágyból. Képes vagyok fejben köbgyököt vonni egy tizenkét jegyű számból, de néha nem tudok napokig aludni, mert az agyamban körmérkőzést folytatnak a "mi lenne, ha" kérdések. Egyszer fogadásból megtanultam portugálul három nap alatt, néha mégis felemészt belülről a lelki-furka, de fogalmam sincs, hogy miért.
Mindig is csodabogár voltam, a német úgy mondja Wunderkind, és azt hinnéd, hogy áldás, ha százötvenkilences intelligencia hányadosod van, de elmondom neked, én átokként éltem meg. Beszélgetsz velem, és ha akarom, ha nem, öt lépéssel előtted járok. Már akkor felkészülök a következő válaszodra, amikor még az előző kérdés el sem hangzott. Látok egy képet, hallok egy dallamot, az orromban érzek egy illatot, és életem bármelyik szakaszából vissza tudok rá emlékezni, ha pedig olyannal találkozom, amit még sosem tapasztaltam, néha leolvad az agyam, annyit asszociálok miatta.
És tudni akarod, hogy mi az, ami a legszarabb az egészben? Pontosan le tudom írni, hogy milyen hormonok és vegyületek szabadulnak fel, milyen receptorokat, idegvégződéseket ingerelnek, de azt már nem tudnám megmondani, hogy mikor voltam utoljára boldog, mikor nevettem fel őszintén, mikor sírtam, mikor tépte valami ki a szívemet, mikor gyűlöltem és mikor haragudtam, nem tudom megmondani, hogy mikor voltam szerelmes vagy féltékeny, mikor gyászoltam meg valamit vagy valakit utoljára, és mikor keféltem utoljára egy agyzsibbasztót. Hazudni azonban remekül megy, mert mindegyikre pontosan emlékszem, kivéve a kefélést. Még soha nem zsibbadt le az agyam miatta...

Jannis Niewöhner

Múlt
Négy éves voltam, amikor az egész elkezdődött. Amíg a többiek még a pelenkájukba szartak és csattogós lepkével játszottak, addig én DNS láncot építettem legóból, mert előző nap láttam a tévében azt a kettős spirális láncot. Az óvónéni persze majdnem ördögűzőt hívott, hogy mégis miről beszél a gyerek, de inkább pszichológus lett belőle. Aztán jöttek az IQ-tesztek, a szintfelmérők, a tehetséggondozók, a kiértékelések, az elbeszélgetések, az összevont első két osztály általánosban, a csoportos foglalkozások, az elvárások és a teljesítmény kényszer. És nem az volt benne a legrosszabb, hogy nehéz volt, hanem az, hogy túl könnyű. Amikor összecsődítenek hasonló képességű gyerekeket, és kimagaslasz közülük. Amikor megjelensz egy országos versenyen, és már az elejétől az a kérdés, hogy ki lesz a második. Amikor bekerülsz egy internátusba, ahol elvileg sorstársakkal kellene együtt tanulnod, de ők is kiközösítenek, mert tanuld meg a helyedet.
Aztán kikerülsz abból a buborékból, ahol addig éltél, hogy egyetemre menj, és választhatsz bármit, de tényleg bármit, mégsem érdekel, mert kiégtél, a tudásvágy már nem ösztönöz, eltolod magadtól a tippeket és trükköket, amikkel egész életedben túléltél. Két szakot csinálsz egyszerre, majd viccből felveszed a kémiát is a matematika és a fizika mellé, aztán már kacsingatsz a negyedik felé, de lemondasz róla, mert így is gyűlölnek a többiek. Aztán mindenből levizsgázol csillagos piros pontra, olyan szakdolgozatokat írsz, amitől mindenki kezet csókol neked és... És vége.
Hiába tudtam meg sokat a könyvekből, meg az iskolapadból, de nemhogy egy virslit nem tudtam megmikrózni, azt sem tudtam, hogy hol vegyek. És mit jelent az, ha valami drága? Vagy mit jelent az, ha egy csaj el akar hívni egy buliba? Ott volt a fejemben az a sok információ, az akadémiai tudás, de életképtelen voltam. Egész életemben gondoskodtak rólam, megvolt mindenem, és amikor ott voltam, hogy kezdjek valamit az egésszel, megijedtem. Hova költözzek? Elköltözzek egyáltalán otthonról? Annyi ajánlatom volt melókra, hogy azt sem tudtam, mit válasszak! Az elvárások, a felelősség, a gondolat, hogy egy sötét irodában dolgozzak kilenctől ötig úgy fojtogatott, hogy ordítani volt kedvem, és nem volt kivel megbeszélnem, nem volt kihez fordulnom, annak ellenére, hogy egész életemben pszichológusok és tanácsadók vettek körül.
Próbáltam eltűnni, elfutni a felelősség elől, próbáltam kicsiben gondolkodni, dolgozni a két kezemmel, valami olyat csinálni, amitől hasznosnak érzem magam, és nem a seggemet meresztem egész nap. Aztán mégis kiderül, hogy ki vagyok, mert láttak rólam egy cikket annak idején, mert valakinek a testvére sírva jött haza a matekversenyről, amit megnyertem, mert háttérellenőrzésnél lefuttatnak egy Google keresést és ott vigyorgok az egyetem honlapján. Ezért akartam elmenekülni Texasbólból, ezért kellett máshová költöznöm, el innen, azonnal, minél gyorsabban.
És ezért vagyok most New Yorkban, mert itt el lehet tűnni és senkit nem érdekel, hogy ki vagy. Fizesd a számláid, ne szarj az utca közepére és mindig behúzott nyakkal járj, a többi meg teljességgel mindegy. Amíg nem kelted fel mások érdeklődését, addig nem fognak kérdezősködni, hogy ki vagy, eltűnhetsz a névtelen embertömegben, leszarják, hogy te vagy a legintelligensebb köcsög a városban, és nekem most ez kell. Azt hiszem, hogy ez kell. Azt hiszem, hogy ebben érzem jól magam. Azt hiszem, hogy leinni magam olyan részegre, hogy normálisan tudjak beszélgetni valakivel pontosan az, amire szükségem van. Hogy nem gondolkodok azon, hogy mások szerint elvesztegetem a tehetségemet, hogy kezdenem kellene valamit ezzel az adománnyal, hogy kapják be az összes kis mindenem! Huszonnégy évig nem csináltam más, mint a szabályaik szerint éltem, és már elegem van belőle, és körbefosok mindenkit, aki meg akarja mondani, hogy mit csináljak. Azoknak az időknek már vége!

livin' in new york

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Nikolas Lamm
Nikolas Lamm EmptyVas. Feb. 26 2023, 19:54
Gratulálunk, elfogadva!
Livin' in New York új lakosa

Kedves Nikolas!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Az ember azt gondolná, igazi áldás, ha valakit valamiben kiemelkedő tehetséggel áldott meg az ég, de a te példád is jól mutatja, hogy a képlet nem mindig ennyire egyszerű. Az ilyen figyelemreméltó adottságokkal nagy elvárások is járnak általában, és sokszor felelősség is, ami nagy súlyt helyezhet az adott személy vállára. Egyértelmű, hogy a te esetedben is valami ilyen történt.
Csak úgy süt a lapodból a fásultság, a belefáradtam érzés, és szerintem elég jól át sikerült adnod ezzel, Nikolas mennyire nem vágyik erre az életre, mennyire szeretné, ha az agya úgy működne, mint bárki másé, mennyire szívesebben lenne átlagos, élné az átlagos mindennapokat. Bizonyos értelemben pontosan ezt is teszi azzal, hogy mindent hátra hagyva New Yorkba költözött, ahol reményei szerint sikerül majd elvegyülnie. Én drukkolok, hogy ez megvalósulhasson, de sejtem, hogy ez azért nem lesz ennyire egyszerű most sem.
Na de nem is tartalak fel, engedlek tovább, hogy mielőbb megtaláld a neked legmegfelelőbb utat... Very Happy

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

livin' in new york

crazy

about you

mind álarcot viselünk
Raelyn J. Winters
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
Nikolas Lamm 84511a76e486846672dbb40324b2f8f6ebf359ef
Nikolas Lamm C008e643194d196eb0d1da16519f46f032f73f89
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :
I wanna be 17 again
and ruin my life differently.

I have new ideas.
♫ :
No Excuses
people i don't like
★ családi állapot ★ :
Nikolas Lamm 20aa5354a34ae9547d867d50dafe442f94c65d1f

I know I'm a handful but
that's why you got two hands.

I am yours. No refunds.
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
Nikolas Lamm 4e5cfa89cfcc71fa99052ed3906fcd4dbc9d876d
★ idézet ★ :
Time is precious, waste it wisely.
★ foglalkozás ★ :
paramedic, medical student
★ play by ★ :
Chloe Bennet
★ hozzászólások száma ★ :
887
★ :
Nikolas Lamm B07b50f1c34df141a5ea36eb161ba5c229faaf34

Nikolas Lamm
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» strange encounters - Nikolas & Nova

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: