Ő egy energetikus és ambiciózus fiatal férfi, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy elérje a céljait. Az életének két nagy szenvedélye a sportolás és az autók. Reggelente az edzőtermen kezdi a napot, majd a munkája során az autókkal foglalkozik. Szereti a kihívásokat és a sebességet, így számtalan versenyen is részt vesz.
Azonban, miközben nagyon magabiztos és bátor, van néhány dühkezelési gondja. Gyakran felbosszantják őt azok a dolgok, amik nem mennek a tervei szerint, és ezt nehéz kordában tartania.
Ezzel ellentétben, ő egy nagyon lojális barát, aki mindig kész segíteni másoknak. Szereti az életet, és mindent megtesz annak érdekében, hogy minél többet élvezze. Mivel gyakran merész lépéseket tesz, folyamatosan kihívások elé néz, amiknek meg kell felelnie. Az életének ezek a kihívások adják a dinamikát, és ő mindent megtesz annak érdekében, hogy minél jobb legyen.
Bár szereti a bulizást és a kihívásokat, valójában próbál jó úton járni, de ez nagyon nehezen megy neki.
Az a típusú ember, aki nem adja fel, és folyamatosan próbál fejlődni. Tisztában van azzal, hogy néha rossz döntéseket hoz, de képes megbocsátani magának, és továbblépni. Ő tudja, hogy a jó úton járni nem egyszerű, és néha sok erőfeszítést igényel.
Az autóversenyzés és a sportolás ad neki egy célt és egy irányt, ami segíti őt abban, hogy a pozitív irányba mozduljon el. Bár még mindig küzd néhány dologgal, ő tudja, hogy ha akarja, képes megváltoztatni az életét, és a jó úton maradni.
Romantikus természetű, és szereti, ha a nők figyelnek rá. Azt szereti, ha a nők érdeklődnek az élete iránt, és odafigyelnek rá. Az ő szerelmi élete néha zűrös lehet, de ő tisztában van azzal, hogy a jó kapcsolat megéri a várakozást. Néha ő maga is nehézségekbe ütközik a kapcsolataiban, de folyamatosan tanulni próbál ebből. Voltak olyan kapcsolatai, amik rosszul végződtek, és megtanulta a leckéket belőlük. Azt akarja, hogy a következő kapcsolata igazi legyen, és hosszú távú. Nyitott az új dolgokra, és néha hajlamos kalandozni, de valójában azt akarja, hogy megtalálja az igazi szerelmet. Ő tudja, hogy a jó kapcsolat érdekében keményen kell dolgoznia, és hogy figyelni kell a másik ember igényeire is. Valójában ő romantikus lelkű, és azt szeretné, ha a szerelmi élete boldog lenne.
Kinek arcát viselem?
Múlt
2015
- Mr. és Mrs. O'Dell, tudják, hogy elmondta Kevin, hogy miért hívtam be Önöket? - tette fel a kérdést az igazgató, miközben magamon éreztem a szüleim tekintetét. - Az Ön fiuk megverte két diáktársát, akik sokkal fiatalabbak. Az egyikük még mindig nem térhetett haza a kórházból - mondta ugyan azon a monoton hangon, miközben elénkrakott pár képet az említett gyerekekről. Anyukám a képeket meglátva rögtön elsírta magát és apám magához ölelte, hogy megnyugtassa.
Ezek után hiába próbáltam megmagyarázni, hogy csak a testvéremet védtem, akit szekáltak az osztálytársai, őket már nem érdekelte. A testvérem is próbálta nekik elmondani, de abból is csak rosszul jöttem ki, hiszen azt hitték, hogy én vettem rá, hogy hazudjon nekik. Ezután egy szakemberhez vittek, aki megállapította, hogy gondom van a dühkezeléssel. Megoldásnak azt javasolta, hogy keressek valami sportot, ahol le tudom vezetni a felgyülemlett dolgokat. Így csatlakoztam az iskolám foci csapatába. Sosem voltam az a tipikus nagyon nagydarab focista srác, pont ezért játszok futóként. A középiskolás eveim alatt nyújtott teljesítményemmel sikerült meggyőznöm az egyetemi megfigyelőket és sportösztöndíjjal kerültem be az egyetemre, ahol a mai napig az egyetem focicsapatát erősítem. Az egyetem befejezése után is szeretnék ezzel a sporttal foglalkozni, de ahhoz elengedhetetlen, hogy a megfelelő teljesítményt nyújtsam.
2017
Nincs ahhoz fogható érzés, amikor érzem magamon a szél süvítését, ahogy az üres utcákon száguldozok az éjszaka közepén. Már gyerekként is szerettem ezt az érzést. A nagybátyám volt, aki megmutatta nekem ezt a csodálatos dolgot. Rengeteg alkalommal elvitt pár körre a motorjával, illetve a kabriójával. 16 éves koromra annyira megszerettem, hogy nélküle is át akartam élni ezt az érzést. Úgy döntöttem, hogy az éjszaka közepén ellopom az egyik autóját. Én azt hittem, hogy jól vezetek, de nem lett jó vége a kis szórakozásomnak. Az autóval egy árokban kötöttem ki. A szüleim jobban kiakadtak, mint a nagybátyám, és kitalálták, hogy menjek el dolgozni, mert ők nem fogják kifizetni a kárt, amit okoztam. A bácsikámnak ettől még jobb ötlete támadt. Szerette volna, ha az ő autó műhelyében dolgozom le a kárt. Végül ez a büntetés is jól sült el, hiszen imádok szerelni. Azóta is ott dolgozom és a műhelyben töltött évek motiváltak arra, hogy jelentkezzek járműmérnöknek.
2019
A verekedésem óta tartott az életfogytiglani szobafogságom, amiből már nagyon kezdett elegem lenni. A szüleimmel való kapcsolatom visszafordíthatatlanul megromlott. Már egymáshoz se szóltunk, inkább csak éltünk egymás mellett. El akartam költözni, de a műhelyben nem tudtam annyit dolgozni, hogy az elég legyen egy albérletre.
Egy nap azonban minden megváltozott. Épp egy autó alól gurultam ki, amikor feltűnt, hogy a bácsikám még mindig sehol. Bementem az irodába, de nem tudtam, hogy nem egyedül van. Először a félmeztelen nagybátyám láttam meg, aki épp a nadrágját kombolt össze. Aztán az irodai asztalon ülve megláttam egy gyakori ügyfelünket. Egy idősebb, dögös, szőke nő volt, de sose mondta a bácsikám, hogy le szoktak feküdni egymással. Ez a helyzet nem volt nekem teljesen új, de ekkor egy olyan dolgot vettem észre az asztalon, ami nagyon meglepett. Rengeteg pénz és fehér porral teli zacskó volt a nő mellett. - Ez meg micsoda? - néztem kérdőn a "szerelmes" párra. A nő lepattant az asztalról és hozzám lépett. - Úgy hallottam, hogy neked is szükséged lenne több pénzre - suttogta a fülemhez hajolva, majd elhúzódott és végig simított az arcomon.
Mindent elmagyaráztak. A műhely egyben egy drogkereskedés is. Ha egy ügyfél meg tudja fizetni, akkor a javítás mellé vagy a javítás helyett pár zacskót kap a kesztyűtartójába. Nem tartottam magam sosem egy földre szállt angyalnak, de sose gondoltam volna, hogy ilyen dolgokba keveredek. Szükségem volt a pénzre és nem tehettem mást, így hogy lebuktattam őket. Rossz érzéssel tölt el, mikor elhelyezem a kis csomagokat, de végre sikerült külön költöznöm és a saját életem élnem. Nem akarom ezt örökké csinálni, csak addig, amíg nem végzem el az egyetemet és nem találok egy jól fizető legális állást vagy amíg nem érek el magasabb szintet a sportkarrieremben.
A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Ha egyszer megtapasztalod, milyen a rossz út, ami sokszor a könnyebb megoldást nyújtja a problémáidra, nehéz utána visszatérni a helyes ösvényre. Látszik, hogy te is küszködsz, két tűz közé kerültél. Azért valljuk be, elég lázadó típus vagy a magad módján, amin a dühkezelési problémáid sem segítenek. De ha van hol kiereszteni a gőzt, legyen az a foci vagy az autók, akkor sokkal könnyebbek a mindennapok. Érthető, hogy a szüleid valahogy szerettek volna megregulázni a kihágásaidért, hiszen valamilyen következménynek mégis kellett lennie, de ez nem biztos, hogy úgy sült el, ahogy ők akarták. A büntetésből szenvedély lett, megtaláltad azt, amit szívesen csinálsz - a foci mellett. Ideális lenne a nagybátyád mellett dolgozni, de ami egész jól hangzott és idillinek tűnt, mégsem annyira a tökéletes környezet. Úgy tűnik, nehezedre esett belemenni a piszkos kis üzletbe, nehéz szívvel adod tovább a kis csomagokat, de ha egyszer sikerül a fociból karriert építened, akkor soha többet nem lesz gondod a pénzre, ez biztos. Ha sikerül megtalálnod a helyes utat, kitartasz amellett, amit szeretsz csinálni, nem adod fel és nem engeded, hogy egy ilyen hülyeség miatt elcsússzon egy fényes karrier lehetősége, akkor a későbbiekben bármit megtehetsz.
Színt és rangot hamarosan admintól fogsz kapni, de addig is jó játékot neked.
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!