St. Margreth Academy, képzőművészeti specializáció
Foglalkozás
-
Munkahely
-
Hobbi
Tánc, jégkorcsolya, könyvek
Csoportom:
Diákok
Jellem
Akaratos és talpraesett, hisz muszáj annak lennem, elvégre tizennyolc éves voltam, amikor Törökországból az USA-ba küldtek az egyik legkíválóbb művészeti akadémiára. Az otthon hagyott múltam határoz meg, és változtatott teljesen új emberré. Talán fiatalnak, ártatlannak tűnök, de a lelkem mélyén ott él az a lány, aki a középiskola kegyetlen királynőjeként tündökölt egészen addig, ameddig nem száműztek a világ másik végére. A kérdés már csak az, hogy ki, vagy mi fogja kirobbantani belőlem azt a démont, akit próbálok elzárva tartani. Ameddig nem kapok okot, nem veszem föl a kegyetlenségem koronáját. Addig csak én vagyok, az egyszerű, de érzelmes Serenay…
Sümeyye Aydogan
Múlt
Még mindig emlékszem a napra, amikor átléptem a volt iskolám kapuját. A családom és vagyonom volt az, amit képviselnem kellett a sok kékvérű diáktársam között. Egy hely, amelyet még csak nem is a tanárok és az igazgatóság irányított, hanem mi magunk, a nagyratörő családneveinkkel, és az örökségek fogadalmával. Iskolai egyenruhám bár ugyanolyan volt, mint a többieké, mégsem voltam olyan, mint ők. Kiváltágosnak születtem, és egy percig nem takargattam a céljaimat senki előtt. Egész gyerekkoromban egy példát láttam magam előtt: Gázolj át mindenkin, aki az utadba áll! És én meg is tettem. Kijelölt trónom volt az iskola élén, nekem Serenay Celiznek. Én voltam koronázatlan Alpha nőstény, akitől mindenki tartott, és akinek mindenki a kedvében akart járni. Aztán mint minden uralkodó, én is megbuktam. Nem kellett volna belekeverednem abba a törvényen kívüli autós versenybe, ahol az utolsó menet egy súlyos balesettel végződött. Azon az estén majdnem elvesztettem egy barátomat a gyerekes versenyszellem miatt, és az az éjszaka azóta is elevenen él bennem és figyelmeztet, bármikor rossz útra lépnék. A családom szemében az utolsó csepp a pohárban az én ballépésem volt, így nem volt kérdés, hogy távoznom kell, olyan messzire, amennyire csak lehet. A pénz és játék volt az, ami éltetett, miközben elfelejtettem a legfontosabb dolgot az életemben. Ki vagyok valójában, és mit akarok? Azt hiszem, jó emberré akartam válni, aki nem olyan, mint a szülei. Akik nem látják, hogy: de hát én csak vissztükrözöm nekik a saját hibáikat. Mert én… ők voltam. Vagy még rosszabb, de semmi esetre sem annyira romlott, mint a banda, akikkel együtt szórakoztam a nálunk gyengébbekkel. Talán mert bennük megláttam azt, ami belőlem hiányzott. Alázat. Szóval most itt vagyok, és próbálom megtanulni az alázatot. Csak a probléma ott kezdődik, hogy a szívem nincs jégből, így egy ígéretes, vonzó szempár képes levenni a lábamról. A nagyobb probléma az, hogy Ő nem ismeri azt, aki egykor voltam, de valaki a múltamból, aki ismét próbál beférkőzni az életembe, ő nagyon is ismer engem. Talán jobban, mint én magamat, és félek, hogy kiereszti belőlem a farkast…
A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Nem lehet egyszerű új életet kezdeni egy idegen országban, egyedül a lábadra állni távol az otthonodtól, mindentől, amit eddig ismertél. Ez mindig hatalmas feladat, amit általában alapos tervezés szokott követni, a te esetedben viszont nem volt választásod. Egyszerűen belekényszerítettek ebbe a helyzetbe, mert olyan pozícióban voltak, hogy megtehették. A múltadról sokat nem tudtunk meg azon kívül, hogy finoman fogalmazva sem te voltál a legkedvesebb ember középiskolában és sikerült belekeveredned egy illegális autóversenybe, ami majdnem tragédiába fulladt. Kicsit ellentmondásos, hogy jobb emberré akartál válni, közben te voltál a "középiskola kegyetlen királynője", de remélem, az új életed egy új kezdet lesz számodra, és sikerül elérned, amit szeretnél. Most lesz lehetőséged kitalálni, ki vagy te, mit szeretnél valóban az élettől, elkezdheted a saját utadat járni, és remélhetőleg az az éned, amit eddig elnyomtál, nem igazán kerül felszínre. A környezetváltozás általában jó hatással van az emberekre, most megismerkedhetsz új emberekkel, tiszta lappal indulhatsz.
Színt és rangot hamarosan admintól fogsz kapni, de én addig sem tartanálak fel tovább.
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!