New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 145 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 131 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Hey hey hey. Karin-Caesar
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
TémanyitásRe: Hey hey hey. Karin-Caesar
Hey hey hey. Karin-Caesar - Page 2 EmptyHétf. Márc. 13 2023, 22:51

Caesar és Karin

- Ezekről azért jó tudni - mosolyodok el kedvesen. - Nekem sem ártana akkor néhány ilyet felkeresni. Bár a csúszós úttal nincs gondom - szélesedik ki a mosolyom. Osloban gyakran van fagy, és én pont télen kezdtem el tanulni a vezetést, így szinte a teljes tanulási fázist fagyos talajon végeztem. Viszont a hirtelen megállás és indulás kimaradt az életemből.
Látom rajta, hogy a visszautasítást várja, de kellemesen lepem meg. Én is ráfogok a kezére, hogy ne hagyjuk el egymást, de egy pár pillanatra mégis elszakadunk, mert egy lány véletlen meglök, ahogy hátra lép egy kicsit. Túl sokan vagyunk, és mindenki igyekszik talpon maradni, és nem elesni. De, amint mindenki rendezi az egyensúlyát, egyből keresem Caesart, és igyekszek ismét megfogni a kezét. Attól, hogy elszakadunk, attól annyira nem féltem, mert, ha máshol nem, a VIP részlegben úgy is találkoztunk volna, hiszen logikusan, azaz a hely, ahova visszatérünk, mert onnan indultunk, és onnan belátható az egész terület. A pillanatnyi ijedségem inkább az ütközésnek, az az azáltali billenésemnek köszönhető. Ez után talán annyira nem is csoda, hogy már két kézzel fogom meg a kezét, biztos, ami biztos alapon.
Caesarnak nem kell igazából magához vennie semmit, de én, ebbe a semmi ruhába nem tudok beletenni semmit, mert nincs rajta zseb, és egyébként is látszana, ha így tennék. Viszont az irataim, a telefonom, és a bankkártyám az nálam van a kistáskámban, így ezeket ellenőrzöm, mert bajos lenne, ha elhagynám őket. Amikor ellenőrzöm, hogy mindenem megvan, még szólok a barátnőmnek, hogy leléptem, de ne aggódjon, és, ha bármi van, azért szóljon. Attól még, hogy egyikünknek jó estéje van, nem kell a barátokat hanyagolni, főleg, ha a másik bajba kerül.
Amikor végeztem, Caesar mellé lépkedek, aki átöleli a derekamat, amit én is viszonzok. - Igen, mehetünk - válaszolok kedvesen.
- Élőben még szebb, mint képen - ámulok el az autócsoda láttán. Majd beülök az anyós ülésre, aminek az ajtaját kinyitotta előttem. - Nem félted, amikor az illuminált állapotú barátokat fuvarozod? - kérdezem gyanakodva, amikor már mind a ketten bent ülünk a kocsiban.

mind álarcot viselünk
Karin Bjorge
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar - Page 2 Emilie+Voe+4

Hey hey hey. Karin-Caesar - Page 2 13370769
★ kor ★ :
21
★ elõtörténet ★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar - Page 2 Tumblr_m6dga07FCM1r4fem8o1_500
ET
★ családi állapot ★ :
Szingi, futó kapcsolatokkal
★ lakhely ★ :
Mikor hol: Cornell - Manhattan - Oslo
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar - Page 2 5121686
★ foglalkozás ★ :
diák, diákmunkás
★ play by ★ :
Emilie Marie Nereng "Voe"
★ szükségem van rád ★ :
Barátok extrákkal
★ hozzászólások száma ★ :
369
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar - Page 2 Images?q=tbn:ANd9GcSQGBVWJlUBR2LtFo2S8iNoXSFLbk_STGzIBQ&usqp=CAU
Hey hey hey. Karin-Caesar - Page 2 EmptyKedd Márc. 14 2023, 09:40

Karin

Ha kell majd ebben szívesen segítek neki, ha úgy alakul a dolog és esetleg később is tartjuk majd a kapcsolatot.
Amikor elindulunk kifelé a tömegből fogom a kezét, hogy ne maradjon le, mégis van egy pillanat, amikor kicsúszik a kezemből a keze. Akkor megállok, de vissza nem tudok lépni érte, így megvárom amíg át tudja verekedni magát hozzám addig is csak nyújtom felé a kezem, hogy kisegíthessem onnan. Amint tisztul egy pillanatra a terep már két kézzel kapaszkodik belém, így már biztos nem járunk így még egyszer, hiszen én is határozottabban zárom össze a kezemet.
A VIP részen megvárom amíg elköszön, hogy ne én legyek majd az emberrabló a barátnői szemében. Amikor mindennel megvagyunk már távozhatunk is. Átkarolom és ő is engem, így már tényleg mehetünk a dolgunkra. A kocsi ajtaját felnyitom neki és mosolyogva pillantok Karinra.
-Köszönöm.-biccentek egyet a fejemmel. Tényleg jó kocsi és sok mindent köszönhetek már ennek a gépnek, így igyekszem a legjobb formájában megőrizni.
Beülök a kormány mögé. A motor halkan mordul fel a motor a hátunk mögött, hiszen ennek a hátuljában helyezkedik el a motor, mint a legtöbb csúcskategóriás sportautónak.
-Őszintén? Dehogynem.-nevetek fel miközben kiállok a parkolóhelyről és elindulunk a lakásom felé.
-De mindig figyelek, hogy csak akkor van indulás, ha a gyomor már üres.-volt már olyan a múltban, hogy egy lánynak fél órán át fogtam a haját a mosdóban, hogy kijöjjön minden, amit már nem kért a szervezete. Természetesen nem magamhoz vittem, hanem hozzájuk haza, hogy kialudhassa magát. Az ilyen fajta visszaélés nem az én világom. Nem vagyok rászorulva, hogy egy öntudatlan lányon éljem ki magam.
A kezem a combjára simul miközben vezetek. Automata így nem kell a váltással foglalkoznom.

mind álarcot viselünk
Caesar Harlow
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar - Page 2 313774399dd5fc9d161252ca091f43ed8c2f486c
Hey hey hey. Karin-Caesar - Page 2 F5f06d57675a37bb80d631f8d3fb2b53c1382189
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar - Page 2 437551ee5c9477cae6e69715b6825621ab05947f
★ családi állapot ★ :
hers..
Hey hey hey. Karin-Caesar - Page 2 714cc3a42f12d22ca8da8db46d7776814f421c2d
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar - Page 2 030b71ba70b98fd99a99828a161248d70e7b4421
★ idézet ★ :
I am absolutely my own biggest critic.
★ foglalkozás ★ :
Owner of Emperor. Heir of the Harlow family business.
★ play by ★ :
Lando Norris.
506
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar - Page 2 932f611028a1d313becbbc108677ac0343240d96
Hey hey hey. Karin-Caesar - Page 2 EmptySzomb. Márc. 18 2023, 09:09

Caesar és Karin

A tömegben elszakadva egymástól látom, hogy nyújtja felém a kezét, de egy darabig nem tudom megfogni. Legalább is addig, amíg vannak közöttünk mások. Ezt követően viszont már nem csak én biztosítom, hogy ez ne történhessen meg újra, hanem ő is, hiszen most már erősebben tartja a kezem. Bármennyire is önálló vagyok, bármennyire is új az ismeretségünk, akkor sem kellemes érzés így elszakadni a másiktól ilyen helyzetben. Még akkor sem, ha egyébként egyből tudom is rá a megoldást.
A VIP részen még teszünk egy tiszteletkört, meg magamhoz veszem a cuccaimat is, és együtt hagyjuk el a szórakozóhelyet. A kocsijánál pedig végre élőben is megcsodálhatom azt a járművet, amire még én sem szívesen használom az egyszerű „autó” kifejezést, pedig nem vagyok a bolondjuk. Jól vagyok, hiszen nem ettem semmi rosszat, és inni sem ittam sokat, és egyéb betegségem sincs, ami megzavarná a gyomromat. Ráadásul még nem is túráról jövök, hogy sáros vagy piszkos legyen a ruhám. Mégis… beülve az az első gondolatom, hogy hogyan „taxizhat” ezzel a járművel részeg haverokat. Így rá is kérdezek a dologra, bár nem ilyen nyersen. A költői kérdésére nem is reagálok, mert fölösleges lenne. A válaszán viszont én is vele együtt nevetek.
- Minden esetre, azért van bátorságod, hogy ezzel ezeket be mered vállalni - nézek rá komolyan. - Imádod ezt a kocsit, mert ez látszik rajtad, és hallatszik is, ahogy beszélsz róla, de… lehet, hogy én ilyen helyekre inkább kérnék kölcsön aputól egy hagyományosabb autót - gondolok bele a dologba. - Mert, ha a lány olyan, hogy nálam jobban autóbolond, akkor másabb, de szerintem azok önmaguktól is jobban vigyáznak rá, minthogy kárt tegyenek benne - térek ki a dolog másik oldalára. Nekem nem számít milyen a kocsija, nem ezért vagyok most mellette az anyósülésen. Ha taxit hívott volna, az se zavart volna. Ez számomra egy amolyan… plusz lehetőség, hogy ülhetek ilyenben, de tudtam volta e nélkül is élni.
Ahogy a keze a combomra simul, óvatosan én is a kezére teszem a sajátomat egyfajta jelzésként, hogy nem zavar. Vagy legalább is, amíg egy marha kis híján belénk nem hajt, ahogy kikanyarodik elénk egy mellékútról. - Ööö… mit szólnál hozzá, ha most mégis két kézzel fognád a kormány, hogy épségben eljussunk hozzád? - kérdezem még enyhe félelemmel a hangomban. Nem az ő hibája volt, de van abban valami, hogy miért kell két kézzel fogni a kormányt még akkor is, ha automata váltós a kocsi.

mind álarcot viselünk
Karin Bjorge
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar - Page 2 Emilie+Voe+4

Hey hey hey. Karin-Caesar - Page 2 13370769
★ kor ★ :
21
★ elõtörténet ★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar - Page 2 Tumblr_m6dga07FCM1r4fem8o1_500
ET
★ családi állapot ★ :
Szingi, futó kapcsolatokkal
★ lakhely ★ :
Mikor hol: Cornell - Manhattan - Oslo
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar - Page 2 5121686
★ foglalkozás ★ :
diák, diákmunkás
★ play by ★ :
Emilie Marie Nereng "Voe"
★ szükségem van rád ★ :
Barátok extrákkal
369
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar - Page 2 Images?q=tbn:ANd9GcSQGBVWJlUBR2LtFo2S8iNoXSFLbk_STGzIBQ&usqp=CAU
Hey hey hey. Karin-Caesar - Page 2 Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Hey hey hey. Karin-Caesar
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Caesar
» let's have some fun - Caesar&&Maxim
» stresszlevezetés - Caesar & Wendy
» in Monaco - Caesar and Savannah
» Disneyland! Lin & Caesar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: