in control, that's how I like it ♟ Kangjae & Yohan
Kedd Jan. 24, 2023 12:32 am
Kangjae & Yohan
Megtanultam már, hogy akármi történjen is, mindig kerül homokszem a fogaskerekek közé. Akármennyire is elhisszük, hogy ismerjük egy adott szituáció minden szereplőjét, nem befolyásolhatunk másokat olyan mértékben, hogy az általunk racionálisan kiszámított dolgokat cselekedjék. Ezért kell minden lehetőséget megvizsgálni, és nem egy, de két lépéssel mindenki előtt járni, bármiről legyen is szó. Haragszom magamra, amiért nem szántam több energiát arra, hogy biztosra menjek, ami a Kangjaet megillető tiszteletet érinti. Jóval fiatalabb ő néhány emberemnél, akik részben azon szocializálódtak, hogy a tisztelet mindig az idősebbet illeti meg. Képes voltam beállni emögé az alapszabály mögé, amíg az illető valóban megérdemelte, hogy alázattal viseltessek felé. Ez a fajta tisztelet pedig valljuk be, további szabályokra épül. Lojalitás, a parancsok követése és felülbírálat nélküli betartása. Ha hibás utasítást adok? Az legyen az én problémám. Nekem kell elszámolnom a rangban felettem állókkal - vagy épp a saját lelkiismeretemmel - és ők szabnak ki rám büntetést, ilyen egyszerű. A Jones Point-i házban azonban kezdettől fogva az én szavam érvényesül. Ami azt illeti, a családunk New York-i ügyei voltak az én kezemben, míg az otthoni, koreai ügyeket a nagybátyám intézte. Nem jelentette ez azt, hogy ne lenne olykor mindkettőnkre szükség ugyanazon a helyen. A bizalom, amit belém vetettek, egyfajta nyomásként nehezedett a vállaimra már évek óta. Talán ezért, a nagybátyám iránti lojalitásból ingott meg a kezem egy pillanattal tovább, mielőtt lőttem volna. Nem volt végzetes a célpont, mégis olyan zavart keltett a jelenlévőkben, mintha épp betörtem volna a saját birtokomra. Az én pillantásom a saját családnevemet viselő fiatal férfit kereste, miközben hosszú léptekkel közelítettem meg a helyszínt. Apró bólintással vettem tudomásul, hogy a fiamnak nem esett bántódása, azon a pofonon túl, aminek én magam is szemtanúja voltam. Nem akartam odáig menni, hogy belegondoljak, hogy hányadik lehetett ez és pontosan miért viseli ezt el, tudatában annak, hogy az én jelenlétem híján az övé a ház. Elvégre azért vagyok most itt, mert azt jelentették nekem, hogy gond van - és itt jön a homokszem a fogaskerekek között. Átgondolt tervem volt, ami az elrabolt - zálogba vett - nőt illetti. Ha a nő szülei nem hiszik azt, hogy könnyedén kijátszhatnak, gyakorlatilag nem esett volna bántódása. Egyszerű hitelről és annak visszafizetéséről volt csupán szó. Egészen addig, amíg ők meg nem akarták szegni az egyezséget. Illetve amíg nem szorultak még több pénzre. Eredetileg az üzletüket akartam, amit nehezebben akartak adni, mint a saját lányukat, ez pedig épp annyira volt aggályos, hogy attól elfogadható ajánlat legyen. Egy élet érhet jóval többet a legdrágább ékszereknél is, ha a megfelelő ember kezébe kerül. Én pedig még könnyebben alszom éjszaka, tudván hogy nem vagyok bár jó ember, de nem is próbálom annak eladni magamat, míg vannak, akik másoknak és önmaguknak is hazudnak nap, mint nap. - Szedjétek össze és hozzátok a dolgozószobába. Kang Jae. Te gyere velem. - Az utasításokat csendesen, de határozottan adtam ki. Soha nem hittem abban, hogy azzal érhetek el bármit is, ha fennhangon hirdetem a privilégiumot, ami a családomhoz való kötődésemmel járt nekem kezdettől fogva. Én mindig inkább a tettek híve voltam. Mondhatjuk úgy is, hogy az a fajta kutya vagyok, aki tényleg harap és nem csak ugat. Nem ellenőriztem, hogy Kang Jae követ-e, de soha nem kellett kételkednem benne, hogy ő hallgat rám. Egyetlen alkalommal kellett tartanom attól, hogy a fiam a saját feje után megy majd és kárt tesz magában, amit semmilyen körülmények között nem voltam hajlandó megismételni. Valószínűleg ezért fordult meg a fejemben, hogy felajánlom neki, hogy itt hagyhatja ezt az egészet. Biztosítok neki megfelelő mennyiségű pénzt és annyi távolságot, amennyire szüksége van, ha így megvan az esélye, hogy jó élete lehessen. Ez viszont nem annak az öt percnek a témája volt, amit nyertem magunknak azzal, hogy előre indultam vele. - Miért nem szóltál korábban? - Ezúttal odapillantottam, kérdőn felvonva szemöldökeimet. Ami az emberemet illeti, semmi nem alakult volna másképp. Ha nem a vállát lövöm meg, akkor a karját töröm el, vagy még kegyetlenebb módon emlékeztetem rá, hogy kettőnk közül én vagyok döntési helyzetben. - Az egészet a Son üzlet miatt... - Sóhajtva támaszkodtam neki a dolgozószobám masszív, fából készült asztalának, ami az ablakok előtt terpeszkedett. - Történt még valami, amiről tudnom kell? - Őszinteséget vártam tőle, ez pedig a pillantásomban is ott volt, amit rá szegeztem. Megkíméltem volna magunkat attól, ami most következett, de nem volt értelme elkenni a dolgot és várni vele. Aki most nem tanul belőle, az később sem fog. A 'tettes' két másik emberem társaságában sétált be, az arcáról sejteni véltem, hogy felfogja, tudja mit tett. Csendben néztem, ahogyan térdre ereszkedik a szőnyegen és előre billen a feje. - Nem szeretném, ha összevéreznéd a szőnyeget, úgyhogy essünk túl rajta. - Összességében nem is azt terveztem, hogy kivéreztetem és megszabadulok a testétől. Viszont nagyon jó okot kellene most felhoznia azért, hogy meg akarjam őt tartani. Élve. - Uram... - a férfi nagyot nyel, pár másodpercig még lesütve tartja a pillantását, mielőtt gyötrődve emelné a fejét felém. Az én arcom ezzel szemben komor, már-már szobor szerűen mozdulatlan marad. - Nem gondoltam... Nem gondolkodtam... - A fejem lassan oldalra billen, szemöldökeim megemelkednek. A férfi nagyokat nyelve folytatja, szinte látszik az arcán, ahogyan lázasan gondolkodik, hogyan menekülhetne meg ebből a helyzetből. - Nem fog többet előfordulni, esküszöm! - Abban biztos lehetsz. - Sóhajtva hunyom le a szemeimet és gondolom végig az egész szituációt. Új fejlemény volt a házban tartózkodó nő és az is, hogy egy emberem nem hallgat rám, de összességében nem váratlan. Mindig a legrosszabbra készültem, de valójában ez most nem az én csatám volt. A fejem ezúttal lassan a tőlem nem messze álló Kang Jae felé fordult. - Mit gondolsz, milyen büntetést kellene kapnia? - Nem akartam segíteni neki a válaszadásban, hiszen magam sem tudtam milyen választ várok pontosan. De ahhoz, hogy elhiggyék, hogy érdemes rá hallgatni, meg kellett mutatnia, hogy tényleg így van. Hogy a bizalmam felé nem alaptalan. Még ha fel is ajánlom majd neki, hogy mindettől megszabadulhat.
I'm alive, but I'm dead, I'm a straight up villain Is it really a surprise if I'm playing with your mind And I treat you like prize, then I throw you to the side? In control That's how I like it and I'm never letting go
I know I can be so cold in the dark, no feeling Where I like to keep my heart I'm the type to risk my life, not afraid to die Type to make you cry, type to put a price All up on your head, do just what I said
★ lakhely ★ :
Manhattan - | - Jones Point
★ :
★ idézet ★ :
“ Don't you ever tame your demons ” But always keep 'em on a leash...
★ foglalkozás ★ :
mûkereskedõ
★ play by ★ :
Song Joong Ki
★ hozzászólások száma ★ :
10
★ :
Re: in control, that's how I like it ♟ Kangjae & Yohan
Csüt. Nov. 16, 2023 9:11 pm
Yohan & Kang Jae
- Majd találkozunk, jó? – néha engem is meglepett, hogy mennyire édesen tudtam suttogni Nabinak, miközben gyakorlatilag meg se kellett magam erőltetnem, szimplán csak összefűztem az ujjaimat a derekán, és át is értem őt, annyira törékeny volt. Ez folyamatosan olyan érzéseket keltett bennem, hogy hiába vágyok normális életre, barátokra, párkapcsolatra, egyetemi oktatásban, egyszerűen akkor tenném a legtöbbet a társadalomért, ha nem egyszerűen békéről tanulnék, hanem nem foglalkoznék olyan dolgokkal, amik normálisnak számítanak. Ennek ellenére mégis volt bennem annyi önzőség, hogy vágytam mások társaságára és hálás voltam apámnak azért, hogy felszabadított nekem egy olyan személyazonosságot, ami miatt legalább az életemnek egy normális oldala volt. Más kérdés az, hogy nem igazán kellene túl mély szociális kapcsolatokat teremtenem. Nyilvánvalóan férfiból vagyok, bár nem igazán hittem benne, hogy ennyire le kellene zülleszteni minket, szóval összességében úgy láttam a helyzetet, hogy az embereknek húsz év felett már van igénye a szexuális kapcsolatokra. Szóval az a lényeg, hogy bőven elég lett volna olyan szinten megmaradnom, hogy pár szaktársam meglátogatja az albérletemet, viszont mire kettőig el tudtam gondolkozni, én újra szerelmes voltam és Nabi minden alkalommal úgy mosolygott rám, hogy lehetőségem volt megpillantani azokat a gödröcskéket, amiket elbűvölőnek gondoltam. Apa semmit se szólt emiatt, pedig ő tudja a legjobban, hogy hogyan végződött az előző párkapcsolatom. Pont emiatt éreztem magam rosszul, hogy elárultam, ráadásul veszélybe sodortam valakit, aki az idők során fontossá vált a számomra. - El kell mennem apám birtokára, amiért pár napot kihagyok az egyetemen, de keresni foglak. Meg tudunk majd videochatelni is – kis mosoly volt az arcomon, épp csak akkora, hogy megjelentek a nevetőráncaim. Egy apró puszit leheltem a homlokára, majd egy következő követte a szemhéját, mielőtt megcsókoltam volna. Nem szerettem, amikor ezt csináltam, mert rendszerint „lenyalogattam” a csillámokat a helyéről, ahogy ő fogalmazott. Én mégis imádtam incselkedni vele. Furcsa belegondolni, hogy így viselkedek vele és ez mennyire messze áll attól, ami önmagam vagyok, mégis felszabadított minden együtt töltött perc. A hosszú búcsúzkodás után ültem autóba és felkészültem a több órás útra, ami Jones Pointig vezetett. Jó volt Nabival minden téren. Összepasszoltunk randizás, szexualitás, és életstílus szempontjából is, azt hiszem, hogy tökéletes matchnek számítunk mi ketten. Ennek ellenére tisztában voltam vele, hogy a továbbiakban majd sokat kell magyarázkodnom arról, hogy miért nem viszem magammal Jones Pointba még annak ellenére sem, hogy az eddigi három hónapos kapcsolatunk alatt én már több alkalommal is reggeliztem náluk. Mentségemre szólhat, hogy a manhattani lakásomban már járt… De tisztában voltam vele, hogy minél jobban akarom távol tartani a világunktól, annál nehezebb lesz hosszú távon fenntartanom ezt az állapotot. És ez kikészített, mégis igyekeztem nem gondolni rá, miközben egy podcastet hallgatva, nyugodt tempóban haladtam az erdei villánk felé. Tisztában voltam vele, hogy az apám hazatérése okkal történt, mivel pont én tettem neki a jelentést, ami miatt most sutba kellett vágnom a normális életemet. Ezt nem éltem meg tehernek, mert gyakorlatilag bármit képes lettem volna eldobni ezért a férfiért. Mégis bűntudatos pillantással estem be az ajtón, ahol már összegyűlt az itt maradt csapat, és nem éreztem jól magam azért, hogy megbüntette az egyik emberünket. Én csak fel lettem pofozva – talán ennél komolyabb volt a helyzet, mert ököllel is kaptam az arcomra korábban – emiatt pedig nem éreztem fairnek, hogy Yohan valakit meglőtt. Ugyanakkor soha nem lett volna merszem megkérdőjelezni a tetteit, mert kettőnk közül ő volt az, aki képes volt ezt a birodalmat nem szimplán felépíteni, hanem irányítani is. Szóval mindössze a pillantását kerültem el, és nem bíráltam felül a döntését, hogy korábban sosem tettem ezt. - Értettem – talán a kettőnk közötti kémiára utalt az, hogy ennyire hivatalosan válaszoltam Yohannak, aztán ezek után követtem. Ugyanakkor sokszor nem volt merszem apának szólítani őt annak ellenére sem, hogy a nyelvem hegyén volt ez a szó. Az, hogy magához vett és gondoskodott rólam egészen pici koromtól fogva, számomra a mindenséget jelentette. Talán beteges a ragaszkodásom hozzá, de sokkal inkább éreztem úgy, hogy ő a gazdám, nem pedig egy szülő. Sosem vártam viszonzást azért, hogy hűségesen követem mindenhova és szeretem őt. Ennek ellenére képes lettem volna az életem adni érte. Bármikor és bárhol. - Úgy tűnt, hogy kezelni tudom a helyzetet – halkan sóhajtottam fel, egy pillanatra kerestem meg a tekintetét, majd lesütöttem a szemeim – Sajnálom, hogy csalódást okoztam. Ennyivel tartoztam neki azok után, hogy mindent eldobva kellett visszajönnie. Ugyanakkor azt gondoltam, hogy mindenképp tudnia kell arról, hogy valami, amit alapvetően meg akart védeni, az meg is sérülhetett volna… Ha nagyon szigorúan vettem bizonyos dolgokat, akkor határozottan kijelenthettem, hogy Son Da-ni már nem volt olyan állapotban, mint amikor idehoztuk. Ezt pedig én mind a saját mulasztásomnak éltem meg. Talán tényleg túl önző vagyok, amiért azt gondolom, hogy jár nekem az, hogy a saját életemet éljem. Mi lesz így Yohannal és mindazzal, amit rám bízott? Elsősorban nekem hozzá kell lojálisnak lennem, az életemben minden helyzetben ő az, aki fontos. Utána jöhet minden más, majd a legvégén ténylegesen én magam. - Elég fontos dolog – nem igazán tudtam, hogy pontosan mit kellene mondanom, de fel voltam készülve arra, hogy én is elfogadjam a nekem járó büntetést – Son kisasszony már nincs sértetlen állapotban. A bántalmazás nagy részét akkor követték el, amikor nem voltam itt. Gyakorlatilag azért ütöttek meg, mert próbáltam rendezni a helyzetet, mikor szembesültem azzal, hogy a hölgynek baja esett. Értettem én azt, hogy az apám miért vette magához. Nyilvánvalóan ő se rabol el random nőket az utcáról, szóval szinte biztos voltam benne, hogy van ügye azzal a családdal. Ennek ellenére sem gondoltam azt, hogy a bántalmazásnak ezt a szintjét ő mondjuk eltűrné, szóval úgy éreztem, hogy ez egy olyan fejlemény, amiről feltétlenül tudnia kell. - Szerinted megérdemli, hogy gyorsan végezzünk? – csak egy oldalpillantást vetettem rá, aztán a jobb kezemet úgy csúsztattam a hátam mögé, mintha rejtegetnék valamit ott – Van egy jobb ötletem. Inkább elveszem a szőnyeget és akkor van időd átgondolni, hogy mennyire vagy könyörületes hangulatodban. Mikor odaléptem és kirángattam a férfi alól a drága lakberendezési, amúgy funkcióktól mentes tárgyat, szinte megpillantottam a szemébe a könyörületet. Kedvem támadt volna homlokon köpni emiatt, de visszafogtam magam. Nem most van itt az ideje annak, hogy az erőmet fitogtassam, azzal gyakorlatilag csak tényleg aláírnám azt, hogy mindössze Yohan kutyája vagyok. És azért én is vágytam arra, hogy ennél többe nézzenek az emberei(nk). - Nehéz ezt csak úgy megmondani, mert sok a befolyásoló körülmény – ezúttal már a pillantásom acélossá vált, majd ismét az apámra néztem, mintha megerősítést várnék tőle. Egy pillanatra elgyengültem kint, de most úgy éreztem, hogy támogat, emiatt könnyen beszéltem – Nagyon összetett az esete. Közelebb sétáltam hozzá, majd a szemébe néztem. Csak az életét akarta menteni, de nem nagyon segített az, amit tudtam róla. Ha belegondoltam, valójában kicsit sem akartam, hogy ilyen emberek mászkáljanak az utcákon és talán pont ez volt az oka annak, hogy már fikarcnyi könyörület sem maradt bennem. Elvégre nekem megvan az eszköz a kezemben ahhoz, hogy egy erőszakos állattól megszabadítsam a világot. - A szeme hazudik. Emiatt feltételezem azt, hogy amit kimondott a szájával korábban az sem volt igaz – a kabátomba nyúltam, ahonnan úgy vettem elő egy kést, mintha csak erre a pillanatra vágytam volna egész nap – Szóval, ha ezt vesszük figyelembe, akkor minimum a nyelvét ki kell vágni és megvakítani. Ha azt a szempontot nézzük, hogy ellenszegült nekem és ezzel neked is, ráadásul tettlegességig fajult a dolog, akkor levághatnánk a kezét. Viszont van valami, amiről még mindig nem tudsz. Ezen a ponton szándékosan húztam az időt, mert élvezettel töltött el a halálfélelem, amit a férfi érzett. Tisztában voltam vele, hogy egy ilyen alak bármikor behúzhatja egy sikátorba az én barátnőmet is és ez nagyon felbőszített. Jobban kell vigyáznom Nabira. - Mit tennél valakivel, aki kezet emel egy nőre? – ezen a ponton a sarkamon hintázva fordultam felé – Vagy még rosszabb jár a fejében? És ennek fényében nem követi az utasításaimat?
Gimme a shot to over everything I have a headache that I need to undo, Should I just say everything is fine? I'm tired of pretеnding I'm not exhausted
★ családi állapot ★ :
It's cruel and beautiful, love killa Got room for one more, oh I’m sorry, did I make you anxious? I have no senses, no more pain, anyway you and I love or hate, I want and love like crazy, Imma slay, Imma chill, Imma kill
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ foglalkozás ★ :
az apja cégéhez dolgozik be
★ play by ★ :
Im Chang Kyun
8
★ :
Kedd Jún. 11, 2024 11:06 pm
Kangjae & Yohan
Megtehettem volna, ugyanakkor végletekig feleslegesnek gondoltam, azzal mentegetni magamat, hogy azért vagyok az az ember aki ma, mert annak idején meghaltak a szüleim, vagy épp mert a szemem láttára végeztek a legjobb barátommal, aki egyúttal a rokonom is volt. Az őszinte igazság ugyanakkor az, hogy a mi életünk soha nem lehetett volna más. Nem Changho haláláról beszélek, hanem az életről, amit most én éltem helyette is. Kezdettől fogva nem volt választásunk, mert azok voltak a szüleink, akik. Ha nem mi vagyunk a vadászok, mi lettünk volna a célpontok és nincs rosszabb a világon annál, mint amikor az ember kiszolgáltatottnak érzi magát. Az, hogy más könyörületén múljon az életem, olyasmi volt, ami talán kissé nevetséges módon, de mégis a rémálmaim egyike volt. A helyzet iróniája, hogy tele van az életem olyan emberekkel, akik épp az én könyörületem és belátásom élvezői vagy épp elszenvedői. Ha rosszul mérem fel a helyzetet, ha olyan feladatot adok ki bizonyos embereknek, amire még nincsenek felkészülve, akár azzal is járhat, hogy újabb emberek élete szárad a lelkemen. Még ha messze is áll tőlem a vallásosság és ha én már csak abban hiszek, hogy eladtam a lelkemet az ördögnek, amit nem szerzek már vissza. Csak ha ő teljesíti a szerződésünk végét, én pedig bele is halok amíg el nem érem a rám eső részét. Meg akarom bosszulni azokat az embereket, akik fontosak voltak nekem, de elveszítettem őket és ennek senki nem állt az útjába, aki rendelkezett némi belátással. Létezett egyenes út is ahhoz, amit el akartam érni, ugyanakkor nem voltam veszett állat, amit elvakít a bosszúvágy. Az életemmel tartozom a nagybátyámnak, ugyanúgy, ahogy idővel mások is tartozni kezdtek nekem, még ha egyébként én is voltam felelős azért, hogy a nekem dolgozó emberek haza tudjanak menni, adott esetben a családjukhoz és ne kövessen a halál mindenkit, akivel csak összeakad az utunk. Kívülről talán úgy tűnik, mintha az, hogy megbízásokat vállalunk, amelyért cserébe elköteleződést és fizetséget várunk pusztán kifelé, a szervezetünkön túl működne csupán. A valóságban ugyanúgy vannak szabályaunk magunk között is, amelyeket kutya kötelességünk betartani. Nekem és mindenki másnak is. Nem a félelem az, ami összetartja a családi vállalkozást, és nem is az, hogy olyan emberekként irányítunk, akik megrészegülnek a hatalomtól. Minden valamit valamiért alapon működik. Ha valaki hűséges a Kang családhoz és elvégzi a rá bízott feladatokat, természetesen megfelelő mértékben kap ezért kompenzációt és ugyanúgy kimentünk a szarból bárkit, aki akaratlanul, de hibát követ el, mint valakit, aki nagy bajba keveredik de képes hűséges maradni. Üzletelünk olyan dolgokkal, amelyeket a törvény tilt és a mindennapjaink része, hogy fegyverrel a párnánk alatt alszunk, de attól még nem vagyunk szörnyeteget. Elvárjuk egymástól, hogy ne váljunk azzá, különben nem létezne olyan szabály, amit ne lehetne felrúgni és a végén mind a föld alatt végeznénk egy-egy koporsóban. Ahogyan most gondoltam, pontosan ilyen koporsó várt a férfira is, aki a szabályok ellenére tesztelte a türelmemet, mintha nem tudná, hogy mindent megtudok, ami történik. Különösen, ha köze van Kangjaehez. Vagy épp a jelenlegi legfontosabb munkánkhoz. - Értem. - Higgadtan hallgattam őt. Ha türelemről volt szó, úgy érzem mindig végtelen mennyiséggel gazdálkodtam. A forrófejűséggel soha senki nem ment semmire, legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom. - Hogyan kezelted volna a helyzetet, ha nem jövök? - Nem akartam úgy vizsgáztatni őt, mintha azzal bármiféle célom lenne a jövőben. Kangjae a fiam volt ugyan, attól a pillanattól kezdve, hogy úgy döntöttem magammal viszem, amikor rátaláltunk, de nem volt tervben az, hogy magára hagyom annyi felelősséggel, amennyi engem is terhelt. Jó volt, ha magam mellett tudtam, ahol többet tudott tanulni, mintha a mély vízbe dobtam volna. - Nem te okoztál csalódást. - Elvégre nem lázadás tört ki, egyszerűen csak volt, akinek nem tetszett a döntésem, hogy Kangjae kezeiben hagyom az irányítást. Ha úgy vesszük, én voltam, aki hibát követett el, amit hajlandó voltam elismerni. - Jó, hogy most derült ki, mielőtt komolyabb problémába ütközünk miatta. - Túl sok minden múlt volna azon, ha a helyzet eszkalálódik. Ezért is kellett haladéktalanul hazajönnöm, hogy rendezzem a helyzetet. Nem harapódzhat el ez az egész, a bűnösöket pedig meg kell büntetni, hogy azzal példát statuáljunk másoknak is, akiknek megfordult a fejében, hogy követik a férfi példáját és ellent mondanak a szavamnak. - Mennyire komolyak a sérülései? Attól még vissza tudjuk szolgáltatni, ha rendezik a tartozást a szülei? - Ez volt az egyik legfontosabb szempont. Nem minden módszerünk nevezhető humánusnak, de attól még a szavunkat álljuk. Ha valaki időben fizet, az nem jár következményekkel. Ha valaki rendezi a tartozását, annak visszaadjuk a zálogba adott tulajdonát. Voltak esetek, amikor egy szimpla megbízással kerestek meg minket. Meg kellett szereznünk valamilyen műtárgyat, festményt, vagy egyéb értékes dolgot, amiért cserébe nagy összegeket voltak hajlandóak fizetni a megfelelő ember. És persze voltak üzletek, amik egészen más okból köttettek és amelyek nem egyszerű adok-veszek alapon nyugodtak. - Nem. Ami azt illeti én nagyon is ráérek. - Halvány mosoly görbítette felfelé a szám sarkát, amit inkább szántam Kangjaenek, mint bárki másnak a helyiségben. Elismerem, hogy voltak helyzetek, amikor kivételeztem vele, de azt senki nem varrhatta volna a nyakamba, hogy nincsenek felé olykor túlságosan is magas elvárásaim. Az őt ért trauma attól még ott volt benne én pedig így vagy úgy, de erre építettem mindent, amit azóta tanítottam neki arról a világról, amiben mi éltünk és ami valójában sokkal fontosabb volt, mint amit az átlagemberek a saját magukénak tekintettek. - Remek ötlet - nevettem fel halkan, miközben összefontam magam előtt a karjaimat. A fiamnak igaza volt abban, hogy nem voltunk abban a helyzetben, hogy lerövidítsük a dolgot. Ha igazán meg akartam volna büntetni a nekem dolgozó férfit, valószínűleg egy megfelelő és testre szabott feladattal Asához küldöm, ahonnan biztosan nem tér vissza. De ez nem az én vitám volt, hanem Kangjae-é jelenleg, ezért nem álltam bele túlságosan. - Egy ember biztosan van a teremben, aki ezt nem így gondolja. - A pillantásom az előttünk térdelő férfira szegeződött, aki túl későn bánta meg, amit tett. - Kérlek magyarázd el neki is, mert szeretném, ha megértené. - Még azelőtt, hogy rátérnénk a valódi büntetésére. Egyáltalán nem bántam, hogy mások is szemtanúi ennek, hiszen ők így vagy úgy, de tovább adhatták ezt a munkatársaiknak, akik így voltak emlékeztetve a szabályokra, amelyeket be kell tartaniuk. Csendben figyeltem, ahogyan Kangjae kezelte a helyzetet, tudatosan nem adva jelét annak, hogy éppen elfogadom-e, amit csinál, vagy ellenzem. Nem, itt most az övé volt a terep. Én azért voltam itt, hogy emlékeztetőül szolgáljak, hogy ha én a fiamba teszem a bizalmam, azt mindenki másnak is el kell fogadnia. Érvényes ez arra, amikor Son Dani épségét felügyeli és arra is, amikor egy hibáért büntet meg valakit. - Márpedig hazudni csak azoknak szoktunk, akikkel nem egy oldalon állunk. - Rendőröknek, ellenőröknek, biztonságiaknak, hétköznapi embereknek. Mindenkinek, amíg a csövön kifér. De egymás között? Szinte család vagyunk. Bólogatva hallgattam Kangjae szavait, majd kérdő pillantással emeltem felé az arcomat, felvonva szemöldökeimet. - Mi lenne az, amiről nem tudok? - Sóhajtva fordítottam a fejemet az emberem felé, akinek pánik villant a szemében, mintha tudná, hogy most pecsételik meg igazán a sorsát. - Esetleg te magad akarod elmondani? - Költői kérdés volt csupán, már arra is fel voltam készülve, hogy én magam hallgattatom el, ha magyarázkodni akar. Bizsergett ugyan a kezem, de újra meg újra emlékeztettem magam, hogy ez nem az én harcom jelenleg. - Több sebből is vérzik ez a dolog. Nem elég, hogy nőről van szó, nem azért van a társaságunkban, hogy bárki is kezet emeljen rá. - Úgy tűnik az, hogy ezek az emberek haza mehetnek éjszaka és olyan ember melegíti az ágyukat, akit csak oda tudnak képzelni és meg tudnak szerezni, nem lehet őket nő társaságába engedni a munkájuk során sem. Sóhajtva billentettem hátra a fejemet, csupán néhány másodpercig kifejezve azt, hogy mennyire kellemetlennek tartom, hogy itt tartunk és ezen kell rugóznunk, amikor mindannyiunknak van jobb dolga is. Több dolga. - Ha valaki halmozottan szegi meg a szabályokat... annak halmozottan jár a büntetés. - Lassan fordítottam a fejemet a fiam felé. - Mi a végső ítéleted? - Én talán sokkal egyszerűbb dolgokban gondolkodtam, mert hatékonnyá akartam tenni az egészet. A férfitól meg kellett szabadulni, mert további veszélyt jelentett volna számunkra - Da-ni számára -, de ezt megtehettem volna azzal is, hogy lelövöm, vagy egy üzenetttel együtt Asához küldöm. Ehelyett szerettem volna, ha Kangjae tudja milyen az, amikor hatalom van a kezében és akár életek felett is dönthet.
I'm alive, but I'm dead, I'm a straight up villain Is it really a surprise if I'm playing with your mind And I treat you like prize, then I throw you to the side? In control That's how I like it and I'm never letting go
I know I can be so cold in the dark, no feeling Where I like to keep my heart I'm the type to risk my life, not afraid to die Type to make you cry, type to put a price All up on your head, do just what I said
★ lakhely ★ :
Manhattan - | - Jones Point
★ :
★ idézet ★ :
“ Don't you ever tame your demons ” But always keep 'em on a leash...
★ foglalkozás ★ :
mûkereskedõ
★ play by ★ :
Song Joong Ki
10
★ :