New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something

• a városhatár átlépése •
üdvözlünk •
new yorkban
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
• szavak sokasága •
csicseregj csak •
kedvedre

• Ismerõs idegenek •
éppen jelenlévõ •
lakosaink
Jelenleg 63 felhasználó van itt :: 19 regisztrált, 0 rejtett és 44 vendég :: 3 Bots
A legtöbb felhasználó (125 fő) Vas. Aug. 14, 2022 9:03 pm-kor volt itt.
• népszámlálás •
csoportjaink •
képviselõi
Csoport neve
Bûnüldözés
7
13
Diákok
33
24
Egészségügy
14
8
Hivatal
6
9
Média
15
20
Munkások
25
15
Oktatás
7
6
Törvényszegõk
8
19
Üzlet
14
21
Összesen
129
135

work and other fun... - Caesar and Wendy
TémanyitásRe: work and other fun... - Caesar and Wendy
work and other fun... - Caesar and Wendy EmptySzer. Jan. 25, 2023 5:05 pm


Wendy


Már szinte a felvetés és bántó, de mégis honnan tudhatná, hogy hogyan vezetek. Egyébként egy állat vagyok. Csupán azért, mert ismerem a határaimat és a képességeimet, de csakis akkor, ha egyedül vagyok a kocsiban. A saját hülyeségemmel sosem veszélyeztetném más testi épségét. A saját korlátaimat ismerem, de a közlekedésben sajnos sosem lehet tudni, hogy ki jön majd szembe. Így kizárólag akkor rizikózok, ha csak saját magamért vagyok felelős.
Akármennyire is leszek partykiller azért a maréknyi emberért már nem tartom nyitva a boltot. Szerintem egy péntek, szombat kombó után mindenkire ráfér egy kis pihenés. A vasárnap nem szokott olyan húzós lenni, de azért van néhány elvetemült, aki pontosan ezért jár vasárnap bulizni.
Megvárom, amíg Wendy összekapja a cuccait és el is indulok kifelé.
-Az én diszkréciómra számíthatsz.-bár nem ítélkezne itt különösebben senki, de ja. Ebben azért egyet értünk, hogy nem kell nagydobra verni a dolgot. A folytatást majd meglátjuk, de őszintén elég csekély esélyt látok rá, hogy bármi olyan történne, ami miatt részemről ez ne lehetne egy több alkalmas dolog.
-Őszintén?-felnevetek, de csak az agyát akarom húzni.
-Egész rohadt este a seggedet bámultam és már rég találkoztam olyan nővel, aki ilyen szemtelenül lehengerlő stílussal rendelkezik.-megsimogatom egy kicsit az önérzetét csak, hogy tudja kivel van dolga.
-És nem. Valami nagyot kell villantani ahhoz, hogy két ilyen nap után bármit is akarjak csinálni az alváson kívül.-visszakérdezhetnék, de nem akarok semmilyen szinten se bunkó lenni és nem is feltételezem, hogy egy ilyen lány ne válogatná meg, hogy kinek mond igent ilyen rövid idő alatt. Már nem mintha nem lennék képben a saját esztétikai értékemmel.
Kilököm a klub bejárati ajtaját és előre engedem. Ha kilép akkor kilépek én is és a kulcsot előhalászva a zsebemből be is zárom mind a két biztonsági zárat. A kocsi közvetlen a bejáratnál parkol. Az egyik biztonsági őr még az utca sarkánál lézeng, hogy szemmel tartsa az autómat, de intek neki, mire válaszként visszaint és el is indul haza.
-Gyere csak.-megkerülöm az autót és nyitom neki az ajtót. Az ajtó nem oldalra, hanem felfelé nyílik, így megvárom, amíg beszáll és finoman rácsukom. Amig megkerülöm az autót gyorsan a telefonomon keresztül lelövöm a benti világítást és bekapcsolom az épület riasztóját. Nem szeretem a véletlenre bízni a dolgot. Beülök a volán mögé és gombnyomásra indul is a motor. A fedélzeti számítógép azonnal bekapcsol és rányomok a navigációra.
-Üsd be a címet, kérlek.-így megtervezheti a leggyorsabb útvonalat, hogy ne akadjak be sehol egy balesetnél a forgalomba, mert akkor biztos felrobbanna az agyam. Meg más is.
Ha beüti indulok is. Normálisan vezetek, figyelek a sebességhatárra, nem állatkodok még akkor sem, ha a forgalom ezt lehetővé teszi. A kocsi automata váltós, így a szabad kezem Wendy combjára siklik és hüvelykujjammal kis köröket rajzolok a bőrére.
A lehető legközelebb parkolok a címhez. Kiszállok és megkerülve az autót kinyitom az ajtót neki és felé nyújtom a kezemet. A sportautók átka, hogy olyan alacsonyak, mintha a földről kellene felkelnie az embernek.


mind álarcot viselünk
Caesar Harlow
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy De8192778e3c0f8205d885bb852720004d46255f
★ családi állapot ★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy Yhdgenl
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy D5965e30b3ac9d40f9ada046817773205494a2c6
★ play by ★ :
Lando Norris.
★ hozzászólások száma ★ :
28
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy F025d5651cc470d71bdd93099da27991b2569333
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásRe: work and other fun... - Caesar and Wendy
work and other fun... - Caesar and Wendy EmptySzer. Jan. 25, 2023 3:35 pm
to: Caesar
     ------------------------------------------------------  ---------------------------


Már éppen nyitom a szám a visszaszólásra, de most mégsem csaptam le a labdát, tudom mikor kell csendbe maradni, és most pontosan ez volt.
-Okés, de remélem jól vezetsz. - mintha ebben a forgalomban lehetne bárhol is őrültködni. Ültem már olyan pasi mellett, aki maga szerinte nagyon jól vezetett, de halálfélelmem volt pedig én nem sok mindentől félek. Nem szeretem ha egy pasi feleslegesen keménykedik, nekem nem kell bizonyítania senkinek, max az ágyban, de ott sem kötelező, egy éjszakára megteszi a közepes teljesítmény. Caesartól kicsit többet várok, de kiderítjük mit tud.  
Nagyon a végére jár a buli, ismerős helyzet, és tök szar ilyenkor hazamenni, mármint nem nekem, de a bulizó nép talán ezt szereti a legkevésbé. Amikor a fények kialszanak, már biztosan lelombozódik mindenki hangulata, így elindulnak hazafele, tökéletes módja annak, hogy zárjuk a helyet.
Gyorsan kiöntöm az otthagyott italokat a pultról. Letörlöm a koszos részeket, hogy ne hagyjanak foltot. Ilyenkor már nem mozog olyan stabilan a kéz, szeretik kilöttyinteni a drága piát, de inkább a pultra mint ránk vagy magukra. A takarítóknak így is lesz bőven dolguk utánuk, ahogy elnézem a fényben a helyet. Gyorsan eltűnt mindenki a helyről beleértve a személyzetet is. Mivel még a zárásban annyira nem vagyok itt otthon nem hagytam el a pultot, csak miután az utolsó vendég is lelépett. Gyorsan elszaladtam a mosdóba, mert az a sok tequila, vagyis a víz, kicsinált estére. Hidratálni persze kell, de munka közben nem szoktam ilyenekre figyelni, így nem ehhez van szokva a szervezetem. Visszamentem, közben rendbe szedtem magam és kész voltam az indulásra, pont jókor jött Caesar is, ezek szerint minden rendben volt.
-Aha - vigyorgok rá, de magam sem értem, hogy lehetek még ennyire energikus egy ilyen este után. Persze jó meló, de fárasztó volt, amit majd később fogok megérezni, lehet még a hatása alatt vagyok az egésznek, remélem, nem addigra ül le a kedvem mire hazaérünk, mert határozottan tudnék mit kezdeni ezzel a szépfiúval.
-Ami nálam történik, ott is marad. - teszem a szám elé az ujjam, de szerintem ő is valami ilyesmi kapcsolatot akar az este folyamán. Egyszer megtörténik, mert miért ne, ismerek én olyan párost akik barátok, de az extrák beleférnek, miért ne lehetne olyan a miénk is. Mindig is vágytam egy ilyen srácra, aki tudja lazán kezelni a dolgokat, nem szeret belém és nem akar többet. Aztán ha működik a kémia, akkor még akár többször is kihasználom a helyzetet, már amíg nem találja meg az igazit, de szavaiból nem azt vettem ki, hogy ez mostanában történne meg.
Amíg a kocsi felé tartunk sem szeretném ha túl nagy lenne a csend. - Minden csajjal így kezdesz vagy tényleg ennyire megnyerő voltam az este? - szegezem neki a kérdést. A kérdésem igazából inkább az egóm növelése érdekében szól, mert imádom a könnyed flörtöt, melyik csaj nem szeretné és igazából minden téren rohadt kíváncsi vagyok, tudnom kell miért akar engem valaki, mert az olyankor is jól jön ha nem akarom, hogy akarjon.  Ez bonyolult, de könnyen fordítok mindent az én előnyömre.


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


When life gives you lemons,
make limonade.
mind álarcot viselünk
Wendy Singh
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy 388ce3421c62228154d2d5949579040f799cdedf
★ kor ★ :
23
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy 04c456e3fc2ad27b883a54b38bf4d22d complicated, impossible and incredible
★ lakhely ★ :
New York
★ foglalkozás ★ :
Diák - Barista - Pultos
★ play by ★ :
Thylane Blondeau
★ szükségem van rád ★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy 45674faa5927289bc49b8d5c8eb88c8547fd5398
★ hozzászólások száma ★ :
63
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy Thylane-blondeau-model
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásRe: work and other fun... - Caesar and Wendy
work and other fun... - Caesar and Wendy EmptySzer. Jan. 25, 2023 2:16 pm


Wendy


Úgy tűnik jók voltak a megérzéseim és nem lőttem mellé. Nem kaptam pofont, se kiabálást. Sőt úgy tűnik ezt sikerült is megbeszéltünk. Esküszöm tudok romantikus is lenni, de ez nem az a helyzet, hogy erre szükség legyen. Megvezetni nem is szeretném. Nem mintha igényelné. A szex az szex. Egy párkapcsolattal tönkre lehet tenni egy munka kapcsolatot. Így viszont lehet majd tudok koncentrálni hasznos dolgokra is, ha legközelebb bejön dolgozni a seggén kívül.
-Azt a fajta 'tequilát' bármikor elfogadom.-legyen. Ha csak egy pohár víz az ára, akkor ezt olcsón megúsztam. Kimynek nem mondom. Neki biztos nem. Bár gondolom úgyis sejti, hogy mi lesz a vége. Vagy célba érek vagy lapattintanak.
-Legyen.-ahogy akarja.
-De az én kocsimmal megyünk.-ebből az egyből nem engedek. Valahogy haza kell majd jutnom tőle és nem vagyok túl nyugodt a taxikban, mert nem szeretem, ha más vezet, a tömegközlekedést pedig inkább ne is hozzuk szóba. Ez nem pénz kérdése, de a hideg szaladgál a hátamon a busztól és a metrótól is.
Kicsit nézem hátulról, ahogy halad a pult felé. Kérdésére elmosolyodok, ellököm magam a faltól és elindulok utána válaszként.
Kimy rámnéz amikor beérek a pulthoz és felhúzza a szemöldökét. Bólintok. Elmosolyodik. Jó, akkor ma őt is sikerült boldoggá tennem.
Töltök magamnak én is egy pohár vizet és óvatosan összekoccintom a piharainkat Wendyvel miközben rákacsintok. Hátraállok, hogy ne legyek útban. Kimy már törli a pultot, nagyjából rendezi az üvegeket, ő is érzi már a party végét.
-Mindjárt jövök.-szólok a lányoknak. A többi tánctér is ürül, így intek az ottani pultosoknak, hogy kezdjék átterelni az embereket. A megmaradt kb 30 embert már szeretném inkább egy helyen látni, de még nem lövöm le az estéjüket, szórakozhatnak még egy kicsit. Lezárom a két táncteret váltok egy pár szót az onnan szabaduló pultosokkal. A jelek szerint minden rendben volt ott is.
Wendy épp elintéz egy lelkes jelentkezőt egy könnyed gesztussal. Örülök, hogy a biztonsági embereim is ennyire észnél vannak. A telefonomra pillantok. Hajnal 4. Elég lesz ebből az estéből. Intek a djnek. Aki a mikrofonba bejelenti az utolsó számot. A főtánctér és a második terem közötti zárt ajtónak támasztom a hátam és türelmesen kivárom , amíg lemennek az utolsó ütemek.
A telefonomról kapcsolom a rendes világítást a sötétségből fokozatosan erősidő fényerővel, majd kilövöm a party fényeket. Zúg a fülem, hogy véget értek a zenék.
-Köszönjük a részvételt fiatalok! Mindenkinek biztonságos utat hazafelé!-Intek az utolsó emberek felé, akik már elindultak a ruhatár irányába. Reggel jönnek a takarítók, így nekünk csak ajtót kell zárni. Kimy rutinosan már a táskáját szedi elő a pult alól.
Mire kettőt pislogok már csókot dob a levegőben, én pedig intek neki. Szalad haza aludni. Én a pult felé veszem az irányt.
-Mehetünk?-könyökölök fel a pultra Wendyvel szemben.
mind álarcot viselünk
Caesar Harlow
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy De8192778e3c0f8205d885bb852720004d46255f
★ családi állapot ★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy Yhdgenl
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy D5965e30b3ac9d40f9ada046817773205494a2c6
★ play by ★ :
Lando Norris.
★ hozzászólások száma ★ :
28
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy F025d5651cc470d71bdd93099da27991b2569333
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásRe: work and other fun... - Caesar and Wendy
work and other fun... - Caesar and Wendy EmptySzer. Jan. 25, 2023 1:02 pm
to: Caesar
     ------------------------------------------------------  ---------------------------


Ez egy nagyon gyors felvétel volt, talán ilyen gyorsan még sosem szereztem munkát. Képzeletbeli vállveregetést nagyon megérdemlek.
-A suli miatt nem aggódok, tökéletes menetrendem van, mindenre számítok, jó az agyam ilyenekhez. - meg persze az állképességem, képes vagyok két napig alvás nélkül pörögni pár liter energiaital segítségével. Ki mondta, hogy nem hasznos ha fiatalon dolgozni kezdesz, mivel ezt szoktam meg, nekem nem probléma sem a sok munka sem a tanulás egyben már néha okoz fejtörést, de nincs olyan helyzet amit valahogy ne oldanék meg. Most már.
-Stresszlevezetés, világos. - talán akkor mégis akadnak szerencsés jelöltek a helyen, akiket haza invitál? Pultból még sosem pasiztam, de mögötte állva látom, hogy nem is olyan jó ötlet. Amikor már totál elázva kérik a következő kört, nem olyan szexi.
- Már tisztáztad , hogy nem akarsz semmi komolyat, ahogy én sem. - nem lepett meg a kérdése, nem számítottam ilyen gyorsan rá, de minek is várni. Ha nem rontja el a mostani szerintem egészen jól alakuló kapcsolatunkat, akkor miért ne. - De csak ha előtte meghívhatlak egy olyan nagyon ütős tequilára mint amit a csajokkal ittál. - nevetem el magam, mert kétlem, hogy a víz bármit is tudna befolyásolni, de nem adhatom magam csak úgy. - Ahogy te mondtad stresszlevezetés. - mosolygok rá. Nem tehetem meg, hogy veszélyeztessem ezt a munkát, ha nem akar szerelmes férfi lenni, aki vár, hogy a hercegnője legyek, legyen. Nekem is vannak szükségleteim, és jó partinak tűnik ezek kielégítésére.
- De nem hozzád megyünk, gondolom nagyon szép kis lakosztályod lehet, de ha el akarsz csábítani be kell érned a kis lepukkant lakásommal. - hátat fordítok neki és elindulok vissza a pultba. Nem sietek, mert látom, hogy tökéletesen boldogulnak nélkülem is. Megállok egy percre és becsukom a szemem, néha hálát adok az életnek, hogy ennyi mindent elértem, nagy hátránnyal indultam, de talpraesett lettem emiatt. Hátranézek, és odakiáltok Caesarnak. - Te nem jössz? - lehet elindult már de nem érzékeltem a jelenlétét mögöttem.
Beérek a pultba és töltök magamnak pohár vizet, neki dőlök a falnak és nyugtázom, hogy itt dolgozok. Kimy rám néz én meg csak mosolygok mint a tejbe tök, szerintem érti, hogy jó voltam. Gyorsan kiszolgálok pár vendéget, pihenőt adva ezzel a társamnak. Ilyenkor már nem olyan aktívak az emberek, és csökken is a létszám, már csak a kemény mag van itt, de ők már nem igazán akarnak inni. Jobban fogy a víz, és kevésbé a rövid. Újabb meghívás érkezik, de ez már kicsit szemtelenebb, mint az italmeghívás.
- Látod ott azt a csávót. - mutatok az egyik kigyúrt biztonságira. - Beszéld meg vele, hogy odaad e, ő a pasim. - intek oda neki, bár nem ismerem, visszaint, ez az okos fickó.  - Ha azt mondja mehetek, a tied vagyok. - láttam az ijedtséget az arcán. Tudom, hogy kell lekoptatni a túl nyomulós pasikat, szerintem bevált, mert meg sem közelítette az álpasimat. Dobok a segítségért egy puszit, majd folytatom annak a pár vendégnek a kiszolgálást, akik még a pultnál állnak.◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


When life gives you lemons,
make limonade.
mind álarcot viselünk
Wendy Singh
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy 388ce3421c62228154d2d5949579040f799cdedf
★ kor ★ :
23
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy 04c456e3fc2ad27b883a54b38bf4d22d complicated, impossible and incredible
★ lakhely ★ :
New York
★ foglalkozás ★ :
Diák - Barista - Pultos
★ play by ★ :
Thylane Blondeau
★ szükségem van rád ★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy 45674faa5927289bc49b8d5c8eb88c8547fd5398
★ hozzászólások száma ★ :
63
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy Thylane-blondeau-model
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásRe: work and other fun... - Caesar and Wendy
work and other fun... - Caesar and Wendy EmptySzer. Jan. 25, 2023 11:27 am


Wendy


Akkor ezt meg is beszéltük. Örülök, hogy jó neki a péntek-szombat kombó, hiszen akkor van a legnagyobb szükségem segítségre. Én nem fogok senki jövőjének útjába állni és bár nem úgy néz ki, mint akit extrán motivál a tanulás részemről a lehetőség biztosítva van, hogy tanuljon, amikor szüksége van rá. Én a hátam közepére sem kívántam az egyetemi tanéveket, minden szükséges képzést elvégeztem, amihez az életben szükségem lehet, így egy olyan sallangtól mentes tudást felépíthettem, amihez csak 2 évre volt szükségem a középiskola után. Nem pazaroltam az időmet feleslegesen vizsgákra, előadásokra és használhatatlan tudásra. A tapasztalat, amit azóta szereztem szerintem mindent felülmúl.
-A te megítélésedre bízom, hogy mennyi tanulásra és pihenésre lesz akkor szükséged. Ha vállalod a munkát, ha csak 1 este jössz, vagy szükséged van az egész hétvégére, nekem mindegy, csak ne legyen ez később neked probléma.-ő ismeri a saját tempóját és igényeit.
-Nem akarok nagyképű lenni, de igen. Vannak jelentkezők, de a jelenlegi életvitelembe nehezen férne bele valaki, akit érzelmi biztonságban akarok tartani. Illetve még a klub sem olyan stabil, hogy elhanyagolhassam. Szóval marad nekem az alkalmi stressz levezetés.-félgőzzel pedig nem csinálok semmit, mert csak saját magamnak okoznék csalódást. Ha mindenki tudja mit várjon a másiktól, akkor nem futhat félre semmi.
Amikor belekapaszkodik a kezembe könnyedén húzom fel a földről.
-Valóban. Nem hazudtál.-elnevetem magam. Leplezetlenül nézem végig, ahogy leporolja a seggét.
Szóval bonyolult, de nincs? Akkor nincs.
-A partyzó barátnőkkel nincs probléma. Sőt azokat kifejezetten kedveljük.-bólintok. Legalább ő is szemmel tarthatja a barátnőjét illetve biztos lehet benne, hogy az van a piában, amit ő maga beletett. Tudom, hogy a lányoknak nem egyszerű a mai világban önfeledten szórakozni. Így viszont nyerek magamnak egy pultost és ezek szerint egy törzsvendéget is. Gyorsan pörgetem az agyam, hogy van-e még valami. Szavai azonban minden további értelmes gondolatot kivernek a fejemből. Mondjuk mást is kiverhetne.
Finoman ráharapok a nyelvemre és megdörzsölöm az állkapcsom vonalát.
-Figyelj csak. Azt kérted legyek őszinte. Az állásodtól és a hivatalos kapcsolatunktól teljesen függetlenül és minden további következmény nélkül. 1-2 órán belül zárunk. Engem pedig egy üres ágy vár haza. Persze pattints le nyugodtan, de lenne kedved feljönni hozzám zárás után?-ilyen szempontból sosem szarakodtam. Tapasztalatom szerint így nagyobb a sikerarány. Egyébként sem nagyon tűnt úgy, mintha közömbös lennék a számára. Ez lehet a kampány része, de férfiből vagyok én ezeket nem fogom a végtelenségig tekergetni a fejemben. Rákérdezek és kész.
mind álarcot viselünk
Caesar Harlow
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy De8192778e3c0f8205d885bb852720004d46255f
★ családi állapot ★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy Yhdgenl
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy D5965e30b3ac9d40f9ada046817773205494a2c6
★ play by ★ :
Lando Norris.
★ hozzászólások száma ★ :
28
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy F025d5651cc470d71bdd93099da27991b2569333
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásRe: work and other fun... - Caesar and Wendy
work and other fun... - Caesar and Wendy EmptySzer. Jan. 25, 2023 9:57 am
to: Caesar
     ------------------------------------------------------  ---------------------------


A barátaim által sok mindenre lehetőségem volt eddig is, és most is miattuk vagyok itt. Mindig megtalálom a közös hangot az emberekkel, mert csak így tudom feltornázni magam az életben. 14 évesen is a nagy szám segített munkát találni, és ha nem vagyok ilyen amilyen talán még mindig az elbaszott családommal élnék és boldogtalan lennék.  
-Nagyon ügyesen csinálod, tényleg. - elégedetten mosolygok, egyrészt mert sikerült a mai próba napom, másrészt, hogy még jó helyet is találtam magamnak, harmadrészt, mert olyan munkát találtam amit szeretek és nem csak azért fogok bejárni, hogy a lakást és a bulis életmódot kifizessem. Persze ott van még a másik meló, de az inkább a délelőttre esik, semmi áron nem adnám fel a kávé készítést sem, bár a csapat ott inkább változó mint állandó, a vezetőm igazi angyal, így már csak miatta is maradnék ha más nem tartana ott.  
- Péntek, szombat megtárgyalva, ja és köszi, hogy figyelembe veszed a sulit, bár már nagyjából belerázódtam a hajtásba, és azt kellene mondanom felelősségteljesen, hogy a suli az első. - nevetem el magam. - De sajnos sokszor háttérbe szorul. - most nem fogom traktálni életem szar részleteivel, mert talán még annyira nem vagyunk közeli kapcsolatban, meg amúgy sem érdekelné valószínűleg. Említi a privát bulikat, rendezvényeket, állati lesz itt a munka, csak hallgatom és raktározom a sok infót. - A húzós hetek csak a vizsgaidőszakban lesznek, de azt jóval előre jelzem neked, mondjuk péntek szombat nem igazán tanulós időszakom még akkor sem. - mindig kell egy kis szünetet tartani még a nagy tanulások közepette is, amikor nem magolok valami eszetlen nagy baromságot, ami később nem is fog kelleni, legalábbis nem fejből. Bár ilyenkor jobban szeretem a házibulikat, de ha dolgozni kell az sem baj, sőt az agyamat se kell lekapcsolni munka közben, ami plusz pont, mert nem lesz nehéz visszaülni a könyvek elé.
-Pedig láttam, sokan állnak sorba azért a helyért. - utalok a barátnő témára. Csak a ma este folyamán láttam pár olvadó tekintetet, amikor ő adta ki az italokat a csajoknak. Nem csodálkozok, anélkül is oda lennék érte a pult másik oldaláról ha nem tudnám milyen jó a személyisége, és azok a lányok csak a külsőt és a széles mosolyt látják, amivel kiszolgálja őket. De nem hibáztatom, így lehet vonzani a legjobban a tömeget, kell a dekoratív kirakat a pultba. Azt nem értem ő miért van egyedül, nem ismerem annyira, de megnyerő az egész pasi, csábító külső, kedves hozzáállás, és egész biztosan piszkosul gazdag. Túl válogatós, pasi létemre már biztos tudtam volna választani még női szemmel is tele van a hely bomba csajokkal, csak akad köztük néhány komolyabb is.
Persze ingyen piáért sokan sok mindent megtesznek páran, de nem vagyok hülye, ha nincs előre egyeztetve, hogy kinek jár, akkor bizony mindenki fizetni fog.
-Szóval szingli vagy. Vettem! - mosolygok rá. Megfogom a kezét és felállok, jó közel hajolok hozzá. - Megmondtam, hogy el foglak bűvölni. - kacsintok rá, majd leporolom a ruhám. - Barátnőm van, aki megérkezhet tombolva a pulthoz, de csak a következő italért, mert őrült, de talán kevésbé mint én. De ő is gyorsan lelép ha talál egy kockahasú gladiátort. De pasim nincs, vagy hát bonyolult, de határozottan nem fog miattam iderohanni senki, hogy féltékenykedjen, az olyanokat amúgy sem tűrném el. - gondolok Peterre, de hát mi nem vagyunk együtt. - Szabad vagyok, mint a madár. - kacsintok rá, majd csendben megjegyzem. - Legközelebb sem fogok rád szólni ha hasonlóan akarod eljuttatni a limeot Kimy-nek. - csak mosolygok, de szerintem érti a célzást.


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


When life gives you lemons,
make limonade.
mind álarcot viselünk
Wendy Singh
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy 388ce3421c62228154d2d5949579040f799cdedf
★ kor ★ :
23
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy 04c456e3fc2ad27b883a54b38bf4d22d complicated, impossible and incredible
★ lakhely ★ :
New York
★ foglalkozás ★ :
Diák - Barista - Pultos
★ play by ★ :
Thylane Blondeau
★ szükségem van rád ★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy 45674faa5927289bc49b8d5c8eb88c8547fd5398
★ hozzászólások száma ★ :
63
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy Thylane-blondeau-model
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásRe: work and other fun... - Caesar and Wendy
work and other fun... - Caesar and Wendy EmptySzer. Jan. 25, 2023 8:55 am


Wendy


Azonnal visszacsíp a válaszával. Oké. Kedvelem. Tartsuk meg. Ráadásul miközben velem szemtelenkedik még a vendégekre is figyel. Cikázik egyet a tekintetem a két lány között. Értem én. A csajok mindig összetartanak. Kifejezetten jó azt látni, hogy jól kijönnek egymással. Nincs szükségem olyan emberre, akivel senki nem szeret együtt dolgozni. Most pedig elsősorban Kimy mellé keresek partnert, mert a többiek már nagyjából egymásra találtak. Wendy pedig a fő pultnál is jól szerepelt, így szerintem jól meglesznek együtt.
Kihívom, hogy le is fixáljuk a dolgot, remélem ő is elégedett a lehetőséggel. Leül a földre, biztos elfáradt már, bár ez a teljesítményén és az arcán egyáltalán nem látszik. Tényleg kedvelheti a pörgést. Unatkozni velünk nem fog. Kicsit fellélegzek, hogy tényleg bejött neki a csapat.
-Köszi. Igyekeztem mindig olyan környezetet teremteni, amiben én is szívesen dolgoznék.-bólintok rá. Tényleg jól esik, hogy értékeli, amit csinálok és csinálunk.
Mire kell nekem? Szívesen látnám ruha nélkül az ágyamon. Koncentrálj.
-Őszintén megmondom nem sok mindent tudtam rólad. Az önéletrajzodat olvastam, de én többre tartom a személyes tapasztalatot egy papírnál.-papírokban már csalódtam. Az első benyomásban még nem nagyon.
Egyetemista. Erre is gondolnom kell. Nem szeretném, ha ez a munka ellehetetlenítené a tanulmányait, hiszen ideig óráig lehet ezt az életvitelt csinálni, de nem örökké. Ezzel én is teljes mértékig tisztában vagyok. Ha eljön a napja keresni fogok a helyemre egy üzletvezetőt, mert máshol lesz rám szükség. Ha most kellene választanom Kimyre bíznám a boltot. Úgyis ő a beugró kisfőnök, ha én nem tudok valamikor itt lenni.
-Csütörtök, péntek, szombat és vasárnap este vagyunk nyitva. Ezek közül örülnék, ha a pénteket és a szombatot tudnád vállalni, mert akkor kemény a forgalom. A csütörtökhöz és a vasárnaphoz nem ragaszkodom, mert akkor általában nem is üzemelünk 100%-on. A 3-ból csak 2 terem működik, így oda csak akkor rángatnálak be, ha nagyon nincs ember. Emellett beeshetnek privát rendezvények, ezeknek az időpontját a foglaláskor fogom neked jelezni és ha neked is megfelel az időpont, akkor felraklak a listára, amiről a vendégek kiválaszthatják a privát pultosukat. Illetve néha van koncert is, amiatt is külön telefonálok majd, ha aktuális éppen. -azt hiszem ennyi a szokásos menetrend, bár magamat ismerve biztosan elfelejtek éppen valamit.
-Mivel egyetemista vagy tudom, hogy beeshetnek húzósabb hetek szóval, ha úgy érzed, hogy szükséged van valamelyik estére, hogy inkább pihenj vagy tanulj, akkor szólj és majd én beugrok helyetted vagy behívok valakit, hogy helyettesítsen. Illetve minden emberem kap fizetés kiegészítésnek havi 1 napot, amikor ingyenesen jöhettek ide bulizni. Ebben a pia is benne van. Azt aznap én állom nektek.-mert hát mindannyian tudjuk, hogy a pult mögött teperni jó zenére nem olyan, mint egy rendes gőz kieresztős este.
-Ja és a múlt hibáiból tanulva jelzem, hogy nincs barátnőm, mert az már tényleg nem fér bele az időmbe, szóval, ha valaki erre hivatkozik nincs ingyen pia.-ja, többször volt erre példa, mint ahogy az ember gondolná. Felé nyújtom a kezem, hogy felhúzzam a földről, ha elfogadja meg fel is segítem.
-Egyébként van pasid? Vagy bárki, aki miatt izgulnom kell, hogy egy féltékenységi rohammal megérkezik munkaidőben?-persze rohadtul nem a féltékenykedés érdekel. Hanem leginkább az, hogy szabad-e a pálya.mind álarcot viselünk
Caesar Harlow
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy De8192778e3c0f8205d885bb852720004d46255f
★ családi állapot ★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy Yhdgenl
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy D5965e30b3ac9d40f9ada046817773205494a2c6
★ play by ★ :
Lando Norris.
★ hozzászólások száma ★ :
28
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy F025d5651cc470d71bdd93099da27991b2569333
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásRe: work and other fun... - Caesar and Wendy
work and other fun... - Caesar and Wendy EmptyKedd Jan. 24, 2023 9:32 pm
to: Caesar
     ------------------------------------------------------  ---------------------------


Caesar veszi a célzásokat, és Kimyvel is olyan dolgozni, mintha ezer éve együtt mozognánk a pult mögött. Könnyen dolgozunk egymás keze alá ha kell, de én megmondtam az elején, nagyon könnyen tanulok, figyeltem az elején, szemrevételeztem mindent amit csinál, hiszen itt ő a profi és jó diák módjára sajátítottam el azokat amikre itt szükségem lesz.
- Megoszthatnád velem is azokat az ötleteket. - kacsintok rá, és megint a vendégekre szegezem a tekintetem, illetlenségnek tartom ha a pult mögött jól elcseverésznénk miközben a sok szomjas fiatal várja a tánc utáni frissítőt.
A bókjára elmosolyodok, de még mindig nem rá nézek, kicsit lazább látszatot keltve ezzel, Kimyre nevetek, aki egy laza mondattal tiporja az egóját a föld alá. - A kiskutyák olyan cukik. - nevetem el magam, a többihez nem fűzök semmit, ki mondta, hogy nem akarok semmit. Az agyam erősen ellenkezne, emlékeztetem magam ismét, hogy ő a főnököm és én itt dolgozni akarok, pénzt keresni.
Úgy tűnik megmenti a hólyagom és elfogadja az alkut, megy és koccint a lányokkal, akik nyilvánvalóan el vannak ájulva tőle. Szerintem most nyerte meg őket a következő és az azutáni körökre is, feltűnően józanok vagyunk ennyi ál tequila után, de szerencsére nem tűnik fel nekik, mert cserébe ők nem azok.
-Nyugi, csak a két szememnek hiszek. - mondtam neki, majd felé vettem az irányt. - Menjünk. - azért mielőtt elindulok kifelé felmérem a terepet, nem akarom egyedül hagyni ha nagyobb tömeg jön, de szerencsére most inkább a tánctér felé lézengenek és élvezik azt.
Caesar belevág a mondandója közepébe, miközben elkezd beszélni és leülök a földre törökülésben, most, hogy nem mozgok érzem a lábaimat, nem árt egy pár perc ücsörgés. De nem akarok tiszteletlennek tűnni, végig rá figyelek, és tetszik amit mond. Ezek szerint sikerült a mai nap jól teljesítenem,
- Nagyon szívesen dolgoznék veletek. - vigyorgok, mert több okból is nagyon jól jön a munka. Hétvégéket amúgy is ilyen helyeken töltöm nagyrészt, miért ne dolgozhatnék és szórakozhatnék egyszerre, táncolni a pult mögött is tudok, hétvégén munka és hétköznap még mindig be tudok rúgni a csajokkal ha olyanunk van. Miért utasítanám vissza. Na meg persze a lakbér, bár annyira nem használom azt a lakást, főleg a Panborne-éknál vagyok, de azért jól jön a privát szféra néha. - Őszinte leszek, mert én is azt kérem tőled. - hatásszünetet tartok, persze igazából semmi hatása nincs, de szeretek drámai lenni egy kicsit. - Állati jó csapat vagytok, amikor kijutottam a mosdóba egyszer körbementem a helyen, mindenki a toppon van, legalábbis első ránézésre. Benned is kellemesen csalódtam, nagyon nagyra tartom az olyan embereket, akik vezetőként vesznek részt a bandában és nem főnökként. - szeretek beszélni, és, így hogy értjük egymás szavait a zene nélkül még jobban megered a nyelvem. - Mondd meg mire kellek neked és úgy lesz, még mozgatható vagyok. - az órarendemet nagyjából én alakítom ki így félév kezdés előtt még könnyen bevállalok bármit, mert az alapján már tudok tervezni, így ilyenkor könnyű velem tervezni.
-Nem tudom mennyit meséltek rólam, vagy hogy meséltek e egyáltalán, de egyedül élek már évek óta, így garantálni tudom, hogy nem vagyok olyan mint a korombeliek, talán kicsit több felelősségtudattal áldottak meg. Ezzel igazából annyit akarok mondani, hogy számíthatsz rám. Szóval igazából minden műszak jól jön, ja és egyetemista vagyok és imádok bulizni, ami azért nem olcsó mulatság, kivéve ha találok valakit aki ellát egész este. - teszem hozzá nem mellékesen. Persze nem vagyok én ekkora ribi, de ha egy pasi meg akar hívni egy-két vagy több körre én szívesen elfogadnom.


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


When life gives you lemons,
make limonade.
mind álarcot viselünk
Wendy Singh
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy 388ce3421c62228154d2d5949579040f799cdedf
★ kor ★ :
23
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy 04c456e3fc2ad27b883a54b38bf4d22d complicated, impossible and incredible
★ lakhely ★ :
New York
★ foglalkozás ★ :
Diák - Barista - Pultos
★ play by ★ :
Thylane Blondeau
★ szükségem van rád ★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy 45674faa5927289bc49b8d5c8eb88c8547fd5398
★ hozzászólások száma ★ :
63
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy Thylane-blondeau-model
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásRe: work and other fun... - Caesar and Wendy
work and other fun... - Caesar and Wendy EmptyKedd Jan. 24, 2023 7:22 pm


Wendy


-Veheted is.-bólintok rá elismerően. Tényleg példásan helyt áll.
-Kihalóban lévő faj vagyok.-bólogatok egyetértően. Ugye milyen király vagyok?
Csak egy pillanatra akad össze a tekintetünk mielőtt Kimy teljesen kizökkent a dologból. Kapok majd a pofámra tőle, ha elijesztem a legjobb jelentkezőnket.
Sokan talán nem is érthetik az itteni rangsort, de ezt én kicsit sem bánom. Tapasztalatom szerint így dolgozunk együtt a legjobban, mert a sok szar tapasztalat után a munkavállalók értékelik ezt a légkört. Nem mellesleg, ha az ember jól bánik a munkaerővel, akkor nem kell állandóan új alkalmazottakat keresni és új neveket megtanulni. Az egyébként sem kifejezetten az erősségem.
-Csak bátran.-néha hajlamos vagyok elfelejteni, hogy nem feltétlen viselik jól az emberek a testi kontaktot, de nekem ez sosem volt túl nagy szó.
Amikor felém fordul én is így teszek. Féloldalas mosoly jelenik meg az arcomon.
-Igen? Mert akkor lehet lenne pár jó ötletem.-megtartom vele a szemkontaktust. Bátor. Nem viccelt. Ez pedig kurvára bejön.
Alkudozunk? Már pont jelezném neki, hogy én nem iszok. De már folytatja is, hogy víz van kitöltve. Szóval megfogadta a tanácsomat.
-Legyen. De csak a két szép szemedért.-bólintok rá és elindulok a kis csapathoz, de egész addig tartom vele a szemkontaktust, amíg a vállaink el nem hagyják egymás vonalát.
-Ne bátorítsd, ha nem akarsz tőle semmit. Olyan, mint egy kiskutya.-nem tudom, hogy Kimy direkt beszélt-e olyan hangosan, hogy meghalljam, de meghallottam.
-Kimy!-fordulok hátra széttárva a karjaimat. Ne már. Közben hátrálok a lányok felé.
Megfordulok mielőtt odaérek és csak megrázom a fejem. Ez a nő tényleg tudja, hogy kell aláásni valakinek.
Koccintok a csajokkal.
-Az olyan szép csajokra, mint ti.-kacsintok és szerencsére osztatlan sikert aratok. Lehúzom a vizet, mintha életem felese lenne. Majd ott is hagyom őket nyugodtan vihogni a hátam mögött.
-Ne hallgass Kimyre légyszíves.-szólok Wendynek miközben elsétálok a háta mögött.
Aztán újra lefoglal a munka. Ahogy telik az idő úgy kezd csitulni a helyzet, így kiszállok a pultos munkakörből és a hátsó falnak támaszkodva figyelem ahogy dolgoznak. Várok, amíg úgy érzem Kimy egyedül is uralja a helyzetet és akkor lépek Wendyhez.
-Gyere, menjünk ki levegőzni egyet.-részemről fel van véve a lány, úgyhogy ezt kint meg is beszélhetjük. Intek neki, hogy menjen előttem, így legalább biztos lehetek benne, hogy senki nem rángatja ki a hátam mögül a tánctérre. Kint kicsit távolabb állok meg az ajtótól, bár elég jó a hangszigetelés. A vállammal nekidőlök a falnak és a zsebeimbe csúsztatom a kezeimet.
-Na nem fogok kertelni. Úgy látom elég jól boldogultál és az emberekkel is jól bánsz. Részemről szeretném, ha nekem. Vagyis inkább velünk dolgoznál. Akár beugrósként, akár fixen a hétvégéken. Persze nem mindegyiken, nem akarlak kiégetni. Te mit gondolsz, így egy szombat este után?
mind álarcot viselünk
Caesar Harlow
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy De8192778e3c0f8205d885bb852720004d46255f
★ családi állapot ★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy Yhdgenl
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy D5965e30b3ac9d40f9ada046817773205494a2c6
★ play by ★ :
Lando Norris.
★ hozzászólások száma ★ :
28
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy F025d5651cc470d71bdd93099da27991b2569333
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásRe: work and other fun... - Caesar and Wendy
work and other fun... - Caesar and Wendy EmptyKedd Jan. 24, 2023 6:35 pm
to: Caesar
     ------------------------------------------------------  ---------------------------


Tetszik a felhozatal, kicsit meglep a magas fokú biztonság, amikor én 18 voltam simán becsempésztem magam ilyen helyekre, itt még próbálkozni sem lehet, de az idők változnak, én is öregszem, minden más fejlődik.
Már érzem a lábamban a fáradtságot, bár az nem szegi kedvem és energiám, gyors egészségügyi szünetet tartok, mert az kell, de szerencsére szuper a csapat, az a két perc fel sem tűnik nekik nélkülem. Több szünetre nincs is szükségem, évekig ez volt a pihenés, a hangos zene, a heringparti ismeretlen emberek között és tánc, na jó még mindig ez jelenti számomra az én időt. Kiszolgálás közben táncikálok, páran elhívnak táncolni, de udvariasan visszautasítom őket. Okosan, hogy ne sértsem meg senki egóját, mert itt olyat nem engedhetek meg, tudom, hogy mennyire fontosak a vendégek, így mindenkinek a legjobb arcomat mutatom, még pár meghívást is kaptam házibuliba, pontosan ezért jó ez a hely, barátokat is lehet szerezni és nem csak pasikat felszedni, rengeteg lány társasággal találtam meg a közös hangot, de hát olyanok mint én egyetemista szingli csajok, akik szeretik a buliban szőtt egyéjszakásokat.
-Ezt bóknak veszem. - nézek rá hálásan. Talán azért is szeretem a munkát mert az ilyen melók mentettek ki a családi körből, abból a szarból, amibe beleszülettem. Szeretek dolgozni, tudom, hogy sokan kényszernek veszik, de ha meg akarok élni be kell vállalni, főleg ha olyanokkal dolgozhatok, akik meg is becsülnek, és egy két jó szó azért jól tud esnim még ha az egész csapatra is vonatkozik.
- Meggyőztél, tudod, hogy a te fajtád nagyon ritka. - nevetem el magam, remélem érti a burkolt bókot, becsülöm, hogy ilyen jól bánik az alkalmazottakkal, szuper ha valaki ilyen szinten tud bánni az emberekkel, rohadt ritka és ez szomorú is.
Készítem a következő roppant bonyolult koktélt, Kóla és Whisky, annyira kreatív, amikor valaki letámad hátulról, nem volt időm reagálni, mert a kezemben volt a két pohár, nem most akartam elkezdeni a törést, így csak vártam, mi lesz a kimenetele. Hátrafordultam, közelebbről még jobb képű, baszki Wendy dolgozol, nem mászok rá a főnökömre, meg amúgy is, dolgozol. Gyorsan odaadtam a vendégeknek a kért italt, Kimy, már amennyire a szemem sarkából láttam elrendezte helyettem. Én csak mosolygok és már veszem is fel a következő rendelést.
-Nyugi, ha zavar mindenképpen jelezni fogom. - nem nézek rá mert közben már töltöm a feleseket az előttem lévő bandának. Amint átadom nekik Caesar felé fordulok. - Kicsit gyors a tempó, de nem vagyok semmi elrontója. - kacérkodok vele a vicc kedvéért, valószínűleg nem akart rám mászni, de azért egy ilyen magas labdát nem szabad a levegőben hagyni. - Figyi ezért cserébe neked kell innod azzal a csapattal. - már túl sok vizet ittam, állandóan pisilni fogok járni. A módszerét követem, mert nem akarok most alkoholizálni, jobb ha teljesen józan maradok ma. - Ott a pohárba ki van töltve víz, egész cukik a lányok, de állandóan tequilázni hívnak meg és ha nem akarok állandóan a mosdóba járni be kell segítened. De persze alkuképes vagyok...- mosolygok rá szépen. Szeretem a kalandokat, ha tudnám, hogy nem sül el rosszul a dolog, biztosan ágyba mennék vele a műszak végén, de lehet ő nem ilyen, és ha akarom ezt az állást, márpedig akarom, nem kellene nekem kezdeményezni.◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


When life gives you lemons,
make limonade.
mind álarcot viselünk
Wendy Singh
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy 388ce3421c62228154d2d5949579040f799cdedf
★ kor ★ :
23
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy 04c456e3fc2ad27b883a54b38bf4d22d complicated, impossible and incredible
★ lakhely ★ :
New York
★ foglalkozás ★ :
Diák - Barista - Pultos
★ play by ★ :
Thylane Blondeau
★ szükségem van rád ★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy 45674faa5927289bc49b8d5c8eb88c8547fd5398
★ hozzászólások száma ★ :
63
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy Thylane-blondeau-model
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásRe: work and other fun... - Caesar and Wendy
work and other fun... - Caesar and Wendy EmptyKedd Jan. 24, 2023 3:59 pm


Wendy


Az új lány egyelőre remekül állja a sarat. Az olyan szombat esték, mint a mai a leghúzósabbak. Rengetegen vannak, a korosztály is elég széles skálán mozog, hiszen a friss, ropogós 21 évesek, a kiszabaduló egyetemisták és a dolgozó 30 körüliek is jelen vannak. A szekusok mindenkitől személyit kérnek, egyetlen kiskorú miatt sem szeretném veszélyeztetni az engedélyeimet és egy büntetés sem esne jól feltétlen, még akkor sem ha a kassza röhögve kibírná.
Csak félszemmel figyelek, amikor a legénybúcsúsok körberajongják Wendyt. Esküszöm ezek az arcot a legrosszabbak. Értem a jelenség filozófiáját ettől még ez valami katasztrófa. Valahogy azonban mégis meg tudják győzni, hogy csatlakozzon be egy csoportképre. Legalább remekül elszórakoztat mindenkit és ezt vehetem úgy, hogy a vendégeink örülnek a jelenlétével. Persze, hogy örülnek neki. Az őszintét megvallva az illő mennyiségnél jóval többször pihen meg a tekintetem a seggén. A férfi agy rettenetesen egyszerű. Szinte drukkolok, hogy elejtsen valamit, amiért le kell hajolnia, de még csak egy rohadt poharat sem tör össze. Műszak után, ha még állok a lábamon fel kellene hívnom valakit, mert ha egész este őt bámulom és nem lesz levezetés lehet bekékülök mire holnap délután magamhoz térek.
Megrázom a fejem, hogy kicsit összekapjam a gondolataimat. Kimytől kapok is egy megrovó tekintetet, amire csak mosolygok egyet.  Jobb ha hasznossá teszem magam, így beállok mellé pultozni.
-Isten ments. Jól nyomjátok. Csak nem akarom, hogy belefulladjatok az emberekbe.-nevetek egy rövidet.
-Ja és mindenképp bizonyítani szeretném, hogy nem vagyok a tipikus menő csávó.-kacsintok rá. Ezek az ő szavai voltak.
Néhány beugrós folyamatosan gyűjti be a poharakat és mosogatják hátul. Hátrakocogok és kihozok egy tálcányit, hogy a lányok zavartalanul tudjanak tovább és fordulok még egy kört felespoharakért is. Jut eszembe ebből rendelnem kell megint egy raklappal. Esküszöm az emberek ezeket vagy megeszik vagy hazahordják a zsebükben.
-Adjál limeot!-bök vállba Kimy. Bólintok, de Wendy útban van. Megpróbálom kikerülni, de nem megy, így megfogom a csípőjét hátulról két oldalt és finoman eltolom a seggét miközben a kelleténél talán közelebb állok, így persze 'tök véletlenül' szinte végig húzom magamon a seggét.
-Bocsbocs.-szabadkozok és le is guggolok, hogy kivegyek egy csomag limeot. Felállok és odanyújtom Kimynek, aki rácsap a vállamra a szabad kezével.
-Héé!-röhögök fel és megadóan felemelem a kezeimet. Ja talán nem jó ötlet rámozdulni egyből az új lányra, még a végén azt hiszi, hogy ez feltétel a munkához vagy bármi pedig semmi ilyesmiről nincs szó.
-Szólj rám nyugodtan ilyenkor.-pillantok Wendyre miközben kitöltök egy újabb sört és átnyújtom a pult fölött egy srácnak.
mind álarcot viselünk
Caesar Harlow
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy De8192778e3c0f8205d885bb852720004d46255f
★ családi állapot ★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy Yhdgenl
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy D5965e30b3ac9d40f9ada046817773205494a2c6
★ play by ★ :
Lando Norris.
★ hozzászólások száma ★ :
28
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy F025d5651cc470d71bdd93099da27991b2569333
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásRe: work and other fun... - Caesar and Wendy
work and other fun... - Caesar and Wendy EmptyKedd Jan. 24, 2023 3:10 pm
to: Caesar
     ------------------------------------------------------  ---------------------------


Mindig is érdekelt, miért akar bárki is ilyen helynek a tulajdonosa lenni, kinek van igénye ilyen szintű munkára minden egyes nap. Persze amíg fiatal az ember rohadt jó, de nem lehet megunni? Üzleti szempontból biztosan megéri, főleg ha olyan lányokat alkalmaznak, aki vonzzák a szemet, logikus, de remélem a tapasztalat is számít itt.
- Nem probléma, meglátjuk, hogy alakul az este, bevetek mindent, hogy jól menjen. Aztán eldöntitek, hogy mit is akartok kezdeni velem. - pozitív ember vagyok, úgy általában, az egyetemen kívül nem sok dolog tudott megtörni. A szüleim nemtörődömsége megerősített engem, nekik köszönhetően vagyok ilyen amilyen, valamire mégiscsak jók voltak.
Viszonylag jól fogadja a rólam szóló monológot, szeretem ha ezeket tudja rólam nagyjából mindenki akivel dolgozni, élni vagy tanulni szoktam. Már az elején el tudjuk kerülni a kellemetlenségeket, sokan nem szeretik az ilyen szabadszellemű, nagyszájú embereket, ami szívük joga, nekem is vannak olyan ember típusok akikkel nem tudok egy légtérben sem lenni, de őket már az elején ki kell zárni így nem lesz probléma. Nem sértődök meg én sem ha valaki ezekkel együtt nem fogad el, nem mindig vagyok egyszerű teremtés, de megváltozni nem fogok, nem akarok, az életem így is elég nehéz ahhoz, hogy még magamon is alakítani kelljen. Pontosan ezekért a nézeteimért van nekem ennyi barátom is, sokan bírják, hogy nem érdekel mások véleménye.
-Persze menj csak én boldogulok, és igyekszem hozni az elvártat de azért szívesen látnálak az este alatt. - jó ha jó viszonyt ápolok a személyzettel, mert bár gyorsan tanulok szeretem ha az első pár kérdés után nem néznek teljesen bolondnak, mert annak a híve vagyok, hogy inkább kérdez, kérj segítséget, mintsem ronts, és kárt okozz.

Az este kezd egész jól beindulni, nem tudom hány óra lehet, szerencsére nem unatkozunk, nincs időm az órát nézegetni. Szeretem a pörgést, mindenkihez mosolyogva megyek oda, már az első fél órában akadt egy legénybúcsús csapatom, bár ők nem maradtak tovább, mert végig akarják járni a fél város klubjait, kocsmáit és minden helyet ahol alkohol kapható. Sok sikert nekik, mindenesetre ejtettünk egy közös képet, amire nagy nehezen tudtak rávenni, de a feladatot a vőlegényke teljesítenie kellett, nem mondhattam nemet. Azt megszoktam, hogy ilyen helyeken az emberek annyira nem kreatívak ital szempontjából, a legtöbben a szokásos egyszerű koktélokat kérik, Whisky Cola, Gin Tonic, néhány még egészen józan egyed téved oda Maia Tai, Cosmopolitan és a csinálj valami jót a rumból, személyes kedvenc, koktélt kérni, ami már kicsit jobban esik a lelkemnek. Ez is művészet, bár meginni talán egy fokkal jobb, de olyan ízletesre készíteni is roppant jó móka tud lenni. Hamar kiadom az összes koktélt, de folyamatosan jönnek, és én pörgök, még nem törtem poharat ami azért elég jó. Már egy éve nem álltam a pult mögött, előtte azért bőven ki tudtam tanulni egy-két dolgot, ha nem is állandó jelleggel, de sokat dolgoztam kiegészítésnek a kávézó mellett.
Észre se vettem, hogy Caesar bejött a pultba, annyira elfoglaltam magam a vendégekkel. Sajnos vagy nem sajnos nem vagyok olyan személyiség aki a főnök jelenlétében jobban kezd igyekezni, eddig is a maximumon dolgoztam, továbbra sem fogok máshogy, hogy ez elég e ide azt csak nagyon remélni tudom, de eddig nem volt rám panasz. A sok boldog, enyhén ittas ember véleménye az ami most igazán számít.
- Szuperül! - mosolygok rá, de sok időm nincsen beszélgetni. - Úgy érzed nem boldogulunk? - kacérkodok kicsit, bár nyilván elkel a segítség, mert hirtelen sok lett a szomjas egyén. Még mindig erősen meglep a tudat, hogy itt látom a pult mögött, szerencsére nem egy elkényeztetett milliomosról van szó.


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


When life gives you lemons,
make limonade.
mind álarcot viselünk
Wendy Singh
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy 388ce3421c62228154d2d5949579040f799cdedf
★ kor ★ :
23
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy 04c456e3fc2ad27b883a54b38bf4d22d complicated, impossible and incredible
★ lakhely ★ :
New York
★ foglalkozás ★ :
Diák - Barista - Pultos
★ play by ★ :
Thylane Blondeau
★ szükségem van rád ★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy 45674faa5927289bc49b8d5c8eb88c8547fd5398
★ hozzászólások száma ★ :
63
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy Thylane-blondeau-model
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásRe: work and other fun... - Caesar and Wendy
work and other fun... - Caesar and Wendy EmptyKedd Jan. 24, 2023 1:53 pm


Wendy


Tündéri a mosolya. Meg is lep, hogy nem nem valami insta modell vagy influenszer vagy valami ilyesmi. Bár az, hogy éppen hozzám felvételizik nem feltétlen zárja ki ennek a lehetőségét. Éppen ezért reménykedek, hogy az üvegekkel, poharakkal és a vendégekkel lesz elfoglalva nem pedig a szelfikkel. De nem vagyok előítéletes. Egy jó nő még lehet szorgalmas.
-Hát, Wendy, nem akarlak elkeseríteni, de a vendégeknél akkor leszel népszerű, ha jól nézel ki miközben jó piákat keversz.-tényleg nem szeretném elszomorítani, bár ezzel ő is tisztában kell legyen.
-Ha a munkatársaidnál akarsz bevágódni, akkor bírnod kell a tempót és csapatként kell gondolkoznod.-ennyi kész passz. Ha nem illik a képbe én szívom meg, mert akkor én ugrok be helyette és megint nagyon hosszú lesz az este és nem úgy, ahogy jól esne  végre.
-Azt már a te megítélésedre bízom, hogy mennyire melegszel össze a vendégekkel.-bólintok. Nem vagyok én se az apjuk, se a pasijuk, hogy bármilyen formában korlátozzam őket. A főnökük vagyunk, így annyi érdekel, hogy a kötelességeiket elvégezzék.
-Szuper, legalább nem nehezíted a saját életed.-bár tény, hogy soha nem volt és nem is lesz rajtam magassarkú, de elnézve a lányokat, akik az este felénél cipőt cserélnek, hogy ne törjék ki a nyakukat nem lehet olyan fantasztikus dolog. Tény, hogy csinos viselet, de őszintén? Soha nem érdekelt. Engem legalábbis.
Kérdésére válaszként felnevetek.
-Majd meglátod, de én vagyok a legnagyobb csicska a saját placcomon. Nekem az a munkám, hogy ott teperek, ahol éppen hiány van. Pultozok, dj-zek, bármit kb. Viszont a mai estére az a terv, hogy csak akkor ugrok be, ha nagyon elúsztok, de itt leszek a pultban én is, hogy lássam mennyire boldogulsz. Abszolút nem vagyok az irodában üldögélő fajta.-igazából az irodámat félig raktárnak használom ez is azt mutatja, hogy nem rendeltetés szerűen használom.
-Ne aggódj itt kifejezetten kedveljük az életképes embereket, ehhez persze karakter is tartozik. Persze azért remélem a kölcsönös tisztelettel nem lesz problémánk. Hosszútávra keresek embert. Úgyhogy én most megyek is. Mielőtt teljesen rabul ejtesz. El kell intéznem néhány telefont, addig nézd át még egyszer nyugodtan a pultot, hogy mindent megtalálj majd. Nyitásra itt leszek.-kacsintok rá és fel is állok. Ha nincs más átnézem a másik két táncteret. Letudjuk a kötelező köröket. Felhívom apám, aki valami lényegtelen hülyeségről mindenáron beszélni akart velem.
Mire mindent elintézek már üt az óra. A dj-k felteszik a bemelegítő lejátszási listát és a lámpák fénye halványul. Az emberek egyelőre úgyis csak alapozni jönnek.
Visszatérek a fő helyiségbe. Ahol a csajok reményeim szerint már elkezdték az első szállingózók kiszolgálását. Belépek a pult mögé és feldobom magam a hátsó falnál lévő előkészítő pultra. Kimy mindig oda zavart, amikor útban voltam neki, így most is azt a helyet választom magamnak. A telefonomról szép fokozatosan lekapcsolom a fényeket, így a led és spotlámpák átveszik a főszerepet. Természetesen a pultnak külön világítása van, hogy a lányok lássák mihez nyúlnak éppen.
Egy jó darabig csak figyelem őket ahogyan dolgoznak, amíg 9 környékén felélénkül a helyzet. A tánctér megtelik és egyre többen halmozódnak fel a pultnál bármennyire igyekeznek a lányok. Leugrok a helyemről és felcsapok egy fekete törlőrongyot a vállamra.
-Beszállok.-szólok a két lánynak. Sört csapolok és feleseket töltök. A koktélokhoz én sík hülye vagyok, úgyhogy az olyan rendeléseket lepasszolom a lányoknak.
-Na hogy bírod?-vigyorgok Wendyre.

[/b]


mind álarcot viselünk
Caesar Harlow
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy De8192778e3c0f8205d885bb852720004d46255f
★ családi állapot ★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy Yhdgenl
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy D5965e30b3ac9d40f9ada046817773205494a2c6
★ play by ★ :
Lando Norris.
★ hozzászólások száma ★ :
28
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy F025d5651cc470d71bdd93099da27991b2569333
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásRe: work and other fun... - Caesar and Wendy
work and other fun... - Caesar and Wendy EmptyKedd Jan. 24, 2023 12:09 pm
to: Caesar
     ------------------------------------------------------  ---------------------------


Nagy nyüzsgésre számítok az este, szeretem ha van élet egy ilyen helyen, bár sok jót hallottam róla, így remélem valóban nem ér csalódás.
Amíg várok előveszem a telefonomat, gyorsan végig pörgetem az instát, de szokásosan semmi érdekes, a pultra rakom és nézek ki a fejemből. Jól esik a csend, bár imádom a hangos zenét, de a ricsaj előtt jó ha megpihenhet egy kicsit az agyam, szegénynek nem gyakran adok kimenőt.
Nem telik el sok idő megjelenik egy fiatal, jóképű srác, ő lehet Caesar. Telitalálat, bemutatkozik, majd leül mellém.
-Hello Caesar, én pedig Wendy. - mosolygok rá, ha itt ilyen a személyzet és a vezetőség nagy baj nem lehet, lehet még hosszabb távra is tervezhetek velük ha bejön nekik a munkám. Bár magabiztosságból nincs hiány részemről, így bizakodok az estét tekintve, a jó dolgokat be kell vonzani, főleg, hogy itt munkával kapcsolatban csalódás nem érhet. Ha nem jön össze van C tervem is, mint mindig.
Alaposan végigmér, vajon a ruhán lesz kivetni valója vagy csak ennyire tetszik neki amit lát. Igazábó mindegy is ma nem pasizni jöttem ide, semmi elrontója nem vagyok, de nem ez lesz a fókusz. Biztos lesznek páran így is akik rám akarnak majd hajtani, de tudom kezelni, nem ma kezdtem az ipart.
-Azért remélem nem csak a külsőm miatt leszek népszerű. - tisztában vagyok azzal, hogy sok pasinak bejön amit lát kívülről, de jobban szeretem ha az is megfogja őket amit mondok és amit teszek, vagy nem teszek. Nem minden a külső, hiszen jól bárki ki tud nézni, csak jó sok smink kell hozzá és pazar kiegészítők. - Dolgoztam hasonló helyen, bár orrot még nem törtem be, de megszoktam a nyomulós embereket, néha azért jó belemenni a játékba.- kacsintok rá, ugyanis kétlem, hogy unalmas lenne a munka, azért feldobni mégis jó egy kicsit egy kis flörttel, nagy valószínűséggel másnapra a partnerem úgysem fog emlékezni, ha mégis akkor törzsvendég lesz, azzal meg mindenki nyer, főleg a hely, de azért az állandó jatt sem jön olyan rosszul.
- Amúgy sem vagyok magassarkús típus, jobban szeretem a kényelmet. - nehezen tudna bárki rám erőszakolni ennél magasabb cipőt. Járni sem tudok benne nem, hogy pultozni, a csaj így is vagánynak tűnt első találkozásra, de most nagyot nőtt a szememben. Van aki így emeli ki a nőiességét én szimplán adom a laza énem és igyekszem önmagam lenni, aki mindenkivel megtalálja a közös hangot, nem kell ide csini öltözék.
-Kérdés? - biztosan lesz bár most értelmes nem jut eszembe. - Te ilyen tipikus menő csávó leszel az este vagy azért beállsz közénk? - nem sértésből szántam, de ami a szívemen az a számon. A legtöbb helyen a tulajoknak eszükbe sem jutna még csak ennyire sem a személyzettel. Általában ők a felsőbb réteg, mi meg az alja nép, tisztelet a kivételnek, eddig tök pozitív a kép amit magáról alkot, remélem nem csak a látszat és akár még barátok is lehetünk, mert azokból sosem elég.
-Nem kérdés de jobb ha tisztázzuk, mielőtt neked dolgozok. Túl nagy szám van, néha kicsit pofátlan is vagyok, viszont nagyon gyorsan tanulok. Jobban szeretem ha őszinte velem a másik, ja és ha megismersz akkor imádni fogsz ezt garantálom. - őszinte mosoly jelenik meg az arcomon, kicsit egyedi bemutatkozás, de én magam is az vagyok, így úgy érzem helyénvaló a dolog. -  Szóval ha nem tervezel velem hosszútávra azt javaslom ne nagyon akarj velem kommunikálni, mert túl elbűvölő vagyok. - azt hiszem mindent tisztáztam.  
Ezt a másik főnököm mondta nekem, sokszor késtem egyetem elején, sokszor adtam át műszakot, mire beállt a rendszer, de mivel imád nem tud megválni tőlem. Ilyen az én bájam, meg persze a nagy beszélőkém minden szarból ki tud segíteni.


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


When life gives you lemons,
make limonade.
mind álarcot viselünk
Wendy Singh
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy 388ce3421c62228154d2d5949579040f799cdedf
★ kor ★ :
23
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy 04c456e3fc2ad27b883a54b38bf4d22d complicated, impossible and incredible
★ lakhely ★ :
New York
★ foglalkozás ★ :
Diák - Barista - Pultos
★ play by ★ :
Thylane Blondeau
★ szükségem van rád ★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy 45674faa5927289bc49b8d5c8eb88c8547fd5398
★ hozzászólások száma ★ :
63
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy Thylane-blondeau-model
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásRe: work and other fun... - Caesar and Wendy
work and other fun... - Caesar and Wendy EmptyKedd Jan. 24, 2023 8:48 am


Wendy


Artikulálatlanul nyögök fel, amikor a kora délutáni napfény egyik sugara alattomosan a retinámat célozta meg a szemhéjamon keresztül.
-Mi a fasz...-morgolódok. Elfelejtettem behúzni a függönyöket, amikor hajnali 5 körül hazaértem. Faszom. Nyűgösen fordulok a másik oldalamra, de abban a pillanatban meg is szólal az ébresztőórám.
-MI A FASZ!?-hirtelen ülök fel. Jó. Oké. Értem. Vége a szunyának. A mai este úgyis könnyebb lesz. Jön egy új arc beugrósnak, remélem tényleg igaz, amit az önéletrajzában írt és tényleg van tapasztalata. Ha nincs. Akkor rábasztam. Letúrom magamról a takarómat és megcélzom a  fürdőszobát.
-Alexa! Zenét.
-Alexa. Hangosabban!
-a hideg víz eleinte szörnyen rosszul esik. Mintha a lelkem ki akarna menekülni a testemből. Kapkodva tusolok. A törölköződ a derekam köré csavarom amíg fogat mosok és kicsit eligazgatom a hajamat. Ebben az iparban nem nézhet ki úgy az ember, mint a mosott szar. Hiába érzi úgy magát.
Magamra kapom a ruháimat és felcsapok egy napszemüveget. A lift a mélygarázsba visz, ahol az az autóm már vár rám. Beülök és gombnyomásra felbőg a motor. Rövid az út cserébe a forgalom szar, így szükségem van 20 percre, hogy odaérjek. Az Emperor bejáratánál leparkolok, ott legalább a biztonságiak szemmel tudják tartani az autómat. Már fogadnom kellene az új lányt, de Kimy elém lép és közli, hogy a szállítók értetlenkednek és ha megint rá bízom őket, akkor valakibe beleállítja a kulcsát. Okéoké értem. Megyek én akkor, de elküldöm, hogy interjúztassa le és tanítsa be akkor az új csajunkat. Elrendezem a hátul uralkodó káoszt és végre szemügyre vehetem Wendy Sin-t. Sing-et? Sigh-t? Singh-et? Azt hiszem az utolsó. A Wendyben biztos vagyok.
Kimy már jön velem szembe. Csodálkozva pillantok rá. Már haza is zavarta? Vagy tényleg csak gyorstalpalót tartott? Csak felmutatja a hüvelykujját, így megkönnyebbülök. Belököm az ajtót, ami a fő tánctérhez vezet. A kisasszony már a pultnál várja az érkezésemet.
-Üdv az Emperorban!-könnyed mosollyal jutalmazom és gyorsan végig is szalad rajta a tekintetem. Fasza. Lesz itt borravaló kéremszépen.
-Caesar vagyok. Enyém a hely, de ha pánik helyzet van gyakorlatilag bárhol megtalálsz beugróként.-leülök a mellette lévő bárszékre.
-Na remélem Kimy elmondta amit kell. A mai a próba estéd, ha túléled, jól szerepelsz és te is érzed a vibe-ot akkor megállapodhatunk záráskor.-még egyszer végigbarangol rajta a tekintetem és meg kell mondjam, hogy jól esett repetázni a látványból.
-Dögös vagy úgyhogy az emberek kedvelni fognak. Egyenruhánk nincs, névkitűző sincs, mert nem feltétlen kell, hogy a sok részeg barom tudja a neveteket. A sörcsap alatt fel van szerelve egy pánik gomb, azonnal jelez a szekusoknak, ha valaki esetleg neki áll problémázni. Ez nem az a hely, ahol mindent el kell viselned. Kimyvel osztottalak be, egyszer már láttam, hogy betörte valaki orrát, mert megpróbálták megfogdosni, szóval rá is számíthatsz, illetve én is itt leszek veletek ma este, hogy lássam hogy boldogulsz. A borravaló a tiétek. Ha valaki meghív piára elfogadhatod, de szeretném jelezni, hogy ha szétcsúszol kiestél, ha nem akarod megbántani az embereket, akkor tölthetsz magadnak üdítőt vagy vizet. A sötétben az emberek nem látják a különbséget almalé és whiskey között vagy a víz és a vodka között. Szóval így ki tudod játszani őket, ha ragaszkodnak hozzá, hogy igyál velük.-azt hiszem kb mindent elmondtam. Vagy nem?
-Ja és külön pacsi, hogy sportcipőben jöttél. Kimy magassarkúban szokta nyomni, amit sosem értettem, de ő egy állat, nem kell róla példát venni.
Ö ö ö. Részemről minden megvolt. Most már tényleg?
-Kb fél óra múlva van 8 ha jól látom.-az órámra pillantok.
-Igen szóval akkor van kapunyitás, lámpaoltás és a dj is akkor kezd.
-Van esetleg kérdésed?
mind álarcot viselünk
Caesar Harlow
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy De8192778e3c0f8205d885bb852720004d46255f
★ családi állapot ★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy Yhdgenl
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy D5965e30b3ac9d40f9ada046817773205494a2c6
★ play by ★ :
Lando Norris.
★ hozzászólások száma ★ :
28
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy F025d5651cc470d71bdd93099da27991b2569333
Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitáswork and other fun... - Caesar and Wendy
work and other fun... - Caesar and Wendy EmptyHétf. Jan. 23, 2023 11:31 pm
to: Caesar
     ------------------------------------------------------  ---------------------------


Szeretek bulizni és mint minden lány vásárolni, na nem olyan mértékben én inkább az az otthoni vásárló vagyok, fel a netre és jöhet a futár. Na igen, de az egyetem mellett kicsit kevesebb időm jut dolgozni napközben, ami igencsak csökkenti a bankszámlám egyenlegét. A szüleimtől nem várok segítséget, sosem vártam, meg kell magamnak teremteni a dolgokat, ahogy már évek óta teszem. A kávézóba már csak fél állásban dolgozok, mert így láttuk jónak és az időm is ennyit enged nappal. Szerencsés vagyok sok szempontból mert bár van hol laknom, van mit ennem mindig van kire támaszkodnom, ha már a szüleim ilyen félvállról veszik az életemet, a taníttatásomat és engem.  
Itt jött egy zseniális ötletem, mi van az estékkel. Éjjeli bagoly vagyok és legtöbbször napközben alszok az órákon, már amelyik elég unalmas ehhez. Beajánlottak, valami puccos helyre pultosnak, jó meló és közben mindig akad egy kis móka. Inni szeretek, így elég jól ismerem az italokat, imádom az ehhez hasonló helyeket, és igazából nincsen veszteni valóm egy próbát mindenképpen megér az este. Egy fiatal srác vezeti a helyet, azt hiszem az övé is, de ennyire még nem tudom a részleteket. Felkapok valami egyszerű ruhát, de viszek váltót, bár ez a ruha inkább vonzani fogja a vendégeket, mindenki jól jár.
Belépek a bejáraton, szép hely, de ma nem csak szórakozni jöttem,tekintetem gyorsan körbe szalad az elém táruló termen. Basszus ilyenek ezek a helyen amikor panganak az ürességtől? Kicsit kiábrándító, mennyit dob a zene és a világítás, durva. Odamegyek a  pulthoz, de nem találok senkit, lehet korán jöttem. Sőt, biztosan nagyon korán érkeztem, szinte egy lélek sincs még itt, mivel a járást még nem ismerem, elülök a pulthoz. A gondolataim cikáznak, és bár ma korán keltem mégis nagyon energikusnak érzem magam. Talán felspannol az új munkám, vagy maga a hely teszi. Ide sajnos még nem jutottam el vendégként, de ami késik nem műlik biztosan nagyon jó, főleg a teljes pompájában tündököl éjszaka.
Nem kell sokat várnom és megjelenik egy lány, mosolyog, ez jó jel, de remélem nem fognak teljesen dedósként kezelni remélem. Már dolgoztam ilyen helyen és amúgy csak beugrós leszek, de azért jó lenne ha kedvelnének az itteniek, de nekem ilyennek ritkán van gondom. Aki megismer általában könnyen megkedvel, egész jó természetem van, olyan megnyerő.
-Szia Wendy Singh vagyok! - mutatkozok be de már vártak rám, így nem kell többet mondanom, tudják miért vagyok itt. Gyorsan lepakolom a cuccaimat, kérdez tőlem pár gyors rutin kérdést, szerintem egész jól válaszoltam, mert meglepően gyorsan végeztünk.
A pultban gyorsan végig mentünk a kínálatot, igazából nem olyan vészes, egészen megjegyezhető a dolog. Elmondja gyorsan a szabályokat, mire figyeljek, a ruhámra egyenlőre nem mond semmit. Lehet nyert ügyem lesz és maradhatok kényelmesbe az este folyamán.
-Nem sokára jön Caesar, biztos akar majd veled váltani pár szót. - és távozik. Legyen bárki ez a Caesar várom szeretettel.
Vagy túl jó voltam vagy annyira béna, hogy már feladták a velem való munkát.  Leülök a pulthoz, szerintem szeretni fogom ezt a munkát olyan testhezálló és egyenlőre jól érzem magam itt, bár sok minden nem történt még.


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


When life gives you lemons,
make limonade.

Caesar Harlow imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Wendy Singh
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy 388ce3421c62228154d2d5949579040f799cdedf
★ kor ★ :
23
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy 04c456e3fc2ad27b883a54b38bf4d22d complicated, impossible and incredible
★ lakhely ★ :
New York
★ foglalkozás ★ :
Diák - Barista - Pultos
★ play by ★ :
Thylane Blondeau
★ szükségem van rád ★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy 45674faa5927289bc49b8d5c8eb88c8547fd5398
★ hozzászólások száma ★ :
63
★ :
work and other fun... - Caesar and Wendy Thylane-blondeau-model
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásRe: work and other fun... - Caesar and Wendy
work and other fun... - Caesar and Wendy Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem
 
work and other fun... - Caesar and Wendy
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Hey hey hey. Karin-Caesar
» Valerie & Caroline ~ Work, work, work
» Caesar
» Caesar Harlow
» instagram.com/caesar

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Manhattan :: Szórakozó helyek-
Ugrás: