A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Édes jó istenem, nem vagy egyszerű eset. Biztosan lenne pár ősz hajszálam már a hülyeségeid mellett. A baj tényleg nem jár egyedül, kéz a kézben jár veled. Nem vagy egy buta gyerek, sőt, kifejezetten megvan a magadhoz való eszed, csak lusta vagy használni. Ha tényleg ennyire okos vagy, mégis hogy a bánatba jut eszedbe ekkora baromságot csinálni? Hát én is a teljes neveden hívnálak egy ilyen után, biztos nem becézgetnélek. Remélhetőleg az idő előrehaladtával a felelősségtudatod is nőni fog, nem csak a gyertyák száma a tortánt, mert még igencsak ott a tojáshéj a fenekeden. Ha valóban orvos akarsz lenni, akkor meg kell emberelned magad és meg kell komolyodnod lassan. Kicsit azt érzem, hogy a figyelemhiány miatt mentél bele ilyen dolgokba. Annyira példaképnek tekintetted az apádat, ő volt számodra az etalon, aztán később már nem volt melletted, hetekig nem láttad őt. Talán emiatt kezdtél el lázadozni, de még ez sem lehet mentség arra, hogy képes voltál bemászni az állatkertben a fókákhoz. Nem véletlen vannak a kifutók elzárva a látogatók elől. Az biztos, hogy szórakoztató karakter vagy, egy perc nyugta sem lehet az embernek melletted. A lapod is sok helyen megmosolyogtatott, de volt, ahol a fejemet fogtam.
Színt és rangot hamarosan admintól fogsz kapni, de addig is én a magam részéről utadra engedlek.
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!