★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 489 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 475 vendég :: 2 Bots Ariel Hella Wright, Braylen Yang, Dok Min-Joon, Harry Porterfield, Jayda Winters, Katherine Warren, Leroy Montfaucon, Manila Calabrese, Olive S. Johnson, Peggy Lynch, Roman W. Hemlock, Rosemary Sawyer, Sofia Carmona, Wendy Hart A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Caspian E. Lincoln
tollából Ma 20:02-kor Rosemary Sawyer
tollából Ma 19:40-kor Amber Fleming
tollából Ma 17:56-kor Amber Fleming
tollából Ma 17:55-kor Amber Fleming
tollából Ma 17:55-kor Amber Fleming
tollából Ma 17:54-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Ma 17:04-kor Caspian E. Lincoln
tollából Ma 16:49-kor Roman W. Hemlock
tollából Ma 16:47-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
Manhattani állami bíróság --- Brooke && Jensen | |
| | Manhattani állami bíróság --- Brooke && Jensen Hétf. Dec. 26 2022, 10:30 |
| Rémálmok gyötörtek az elmúlt napokban, amiben az a furcsa, hogy általában nem emlékszem Morpheus ajándékaira. Most azonban tisztán és világosan rögzül az érzés, az eseménysor, mely nem is tűnik igazán álomnak, inkább valóságosnak érzem, megtörténtnek hiszem, létezőnek és kézzelfoghatónak gondolom. És minden egyes álomban megjelenik ő, a lány a felvonóból, minden álomban tisztán látom arcának élét, hallom kissé elutasító hangját, látom magabiztos megjelenését. Olyan ez, mintha évek, évtizedek óta ismerném, de a nevét mégsem tudom. Olyan ez, mintha mély és bensőséges kapcsolatunk lenne, annak ellenére, hogy semmit sem tudok róla. S akkor ott volt a csók. Érzem ajkaimon az övét, érzem közelségét, érzem illatát, melegségét, érzem, hogy a kezeim között tartom és magamhoz húzom, érzem, hogy visszacsókol, érzem, hogy ő is akarja... De minden érzés, minden gondolat, minden csak álom. S ahogyan telnek a napok, ahogy minden éjjel újra meglátogat, úgy érzek többet, úgy tudok meg még többet. S ahogyan nem hagy nyugodni, ahogyan bérleti díjat fizet az elmémben, úgy kezdtem őt keresni a való életben. Úgy beszéltem az épület fenntartóival, s bár nevet nem illeszthettem arca mellé, egy tisztán kivehető felvételt kaptam róla. Azt mondtam, a zsebemben találtam a kulcsait, vagy már nem is emlékszem, hogy milyen kifogást használtam, de ők elhitték, én pedig nem feszegettem tovább. Megtudtam hanyadik emeletre készült aznap, egy magánnyomzó segítségével arra is fény derült, hogy mi dolga volt ott. Kiderült, hogy rendőr, s amikor a jelentést olvastam, nevet is kapcsolhattam a gyönyörű archoz: Brooke Miller. S ahogyan végeztem az ebédemmel, ahogy éppen a fogtisztító rágót morzsolom fogaim között, úgy dőlök hátra a székemben és olvasgatom ezt a papírtömeget, s valami nem stimmel. Olyan hiteltelen, olyan fabrikált, olyan műanyag, amit a kezeim között tartok, s bár valóságosnak tűnik, mégsem az. Nem tudom megmagyarázni, nem tudok pontot tenni annak a bizonyos "i"-nek a tetejére, s ez valamiért dühít. Mérges vagyok, hogy nem értem, hogy képtelen vagyok felfogni, de reménykedve csukom össze a dossziét, hiszen nemsokára válaszokat fogok kapni. Válaszokat arról, hogy mi történt kettőnk között, hogy miért álmodok róla, miért érzem ajkait a sajátomon, miért érzem őt ennyire közel magamhoz? - Uram, a helyettes kerületi ügyész van itt, beengedhetem? - Van időpontja? - Természetesen uram! - s ezzel kezdetét vette az ebéd utáni műszak. Sokkalta jobban kedvelem a reggeleket, produktívabbnak érzem magam, el tudok intézni dolgokat, s ebbe a folyamatba mindig belerondítanak azok a fránya emberi szükségletek. Jacksonnal régen nem találkoztam, volt megbeszélni valónk mind munkaügyekben, mind személyes dolgokban, kávéval kínáltam, amit elfogadott. Aztán jött egy másik megbeszélés, egy újabb, átnéztem egy nyomozati anyagot, telefonáltam, újabb kávé délután, és most itt ülök egyedül az irodámban, kezemben újra Brooke Miller aktája, és újra azok a gondolatok kerítenek hatalmukba, mint amik ebédnél telítették el az elmémet. A hivatalos dolgokkal végeztem mára, nem lenne semmi okom továbbra is az irodámban ülnöm, de mégis azt teszem, s ahogyan a whiskey lassú kortyokkal tűnik el poharamból, úgy dőlök hátra a székemben és várok. Várok és az órámra pillantok, már késik pár percet, de nem törődöm vele. A bíróság egy igazi labirintus tud lenni azoknak, akik még nem ismerték ki a folyosók és termek kuszaságát. S különben is, az ital remek társaságot biztosít ebben az esti órában, a dosszié pedig még mindig remek olvasmány annak ellenére, hogy szinte már minden szavát memorizáltam. - Uram, megérkezett Miller nyomozó. - Kérem küldje be, és Michelle, köszönöm a mai munkáját, mára elmehet. - Köszönöm bíró úr, jó éjszakát és ne maradjon túl sokáig! - apró, sikkes mosolyt enged meg magának, amit hallok a hangszórón keresztül, majd viszonzom és én is elköszönök tőle, s megígértetem vele, hogy óvatosan vezet a zimankóban. Megígérte, s ahogyan bontotta a titkárnőm a belső kommunikációs vonalat, Brookera nézett, aztán az ajtóra, amit használnia kell. S amíg vártam, hogy belépjen a lány az ajtón, addig íróasztalomra tettem az italomat, felálltam és megigazítottam világoskék ingemet, hogy jobban fessek. Bár tegyük hozzá, ennél jobban nem nézhet ki senki! |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Re: Manhattani állami bíróság --- Brooke && Jensen Hétf. Dec. 26 2022, 20:28 |
| Jensen & Brooke Idézet szövege, vagy információk helye, ismétlem, idézet szövege, vagy információk helye ez itt Imádom a hajnali ébredések némaságát, a félhomályos, csendbe kiáltó magányt, amikor csak én vagyok és a tiszta gondolataim. Amikor önmagam vagyok és a képzeletemben az lehetek, aki csak akarok lenni megfelelni akarás nélkül. Az első kávé illata orromba szökik, majd a koffein hatása eljut egészen az agyam minden egyes lebenyébe, ami szinte azonnal kattogni kezd. Átgondolom a napi teendőket, amikor még senki sem zavarhatja meg a gondolataimat sem butaságokkal, sem kívánságokkal, de még csak teljesítendő parancsokkal sem, hiszen nekem ez kijár mindkét oldalról, így sose tudhatom, hogy mi vár rám, mire leszáll egy újabb éjszaka. Kilépvén a lakásomból újabb illat szökik orromba, méghozzá a békés pirkadat illata, amikor még nem száll rá New York mozgalmas utcáira a világ össze szmogja, a kipufogó füst, a hangos utcai árusoktól származó különféle szagok, nem csapja fel fejét a morajló tömeg összemosódó hangja. Itt még mindig egy kicsit egyedül lehetek. Határozottan bírnám, ha ez mindig így lenne és valami csendes, békés helyen élhetnék, de ez jelenleg nem lehetséges. Autóba ülve az új járgányommal kihasználom a sebesség okozta örömöket is, de persze csak módjával, mégis csak rendőr lennék vagy mi. Minden nap az elsők között érkezem meg a munkahelyemre, amikor még csak a portás és más hozzám hasonló stréberek jelennek meg velem egyetemben. Nem sokkal utánam megérkezik az asszisztensem, Jenny is, aki azért érkezik szintén a napfelkelte első beszűrődő fényével, mert tudja, hogy én már bent vagyok. Nem várom el tőle, mégis megteszi, mint ahogy azonnal kávét is főz nekem. Ez sem kötelessége, de szívesen megteszi nekem, mivel az elmúlt évek során amolyan baráti viszony alakult ki köztünk. Barátokban pedig nem bővelkedek, hiszen a kettős élet, amit folytatok, nem teszi lehetővé, hogy bárkit is közel engedjek magamhoz. A hozzám hasonló adrenalin-imádóktól eltérően, én a papírmunkát is szeretem és fontosnak tartom. Mindig rendszerezem a dolgaimat, az ügyeimet és a napi feladataimat. Hiszek benne, hogy ha papíron rendbe rakom a dolgokat, akkor egy kicsit a fejemben és sikerül, és mire oda kerülök, hogy terepre kell mennem, már minden világos előttem, és tudom, mit akarok. Számomra az adminisztráció rendszerezése valami olyasmi, mintha valakivel megbeszélném a teendőket, és nem csak a számítógépen, de e fejemben is rendet tetszek. Ahogy így belemerülök a rendszerezésbe, hallom, hogy megcsörren a telefon, amin Jenny jelentkezik, majd pár perc múlva jelentést is ad nekem. - Brooke, ma estére be kellene menned a bíróságra, egy bizonyos Jensen Stockton bíró szeretne veled beszélni - mondja szokásos gyors, mégis könnyen érthető hanglejtésével. - Hogy mi? Mégis honnan veszik, hogy este is dolgozok? - kérdezem kissé értetlenkedve és mérgelődve. Az egy dolog, hogy általában valóban késő délutánig vagy estig munkával foglalkozom, de ezt idegenek nem tudhatják. - Mit akar? - kérdezem meg azért miközben egyet belekortyolok a még reggel behozott jéghideg kávémba. - Azt nem osztották meg velem, csak azt, hogy hívat téged.- És más nem mehetne helyettem? Vannak ennél fontosabb dolgaim is.- Nem, kifejezetten téged kértek.- Nagyszerű...Pár percig elgondolkodva bámulok magam elé a beszélgetés után, mert fogalmam sincs, hogy miért kellene bemennem az egyik állami bíróhoz, ráadásul este. Persze, nyilvánvaló, hogy valami munkaügy lesz, de valahogy egyik ügyemmel sem tudom összeegyeztetni. Elfelejtettem volna valamit? Nem szokásom. Mindegy, nem agyalok tovább ezen, és nem is rakom ezt a találkozót a fontosabb feladataim közé. Szó szerint majdnem meg is feledkezek róla, és éppen terepen vagyok, amikor beugrik ez a program. Ráadásul észlelem, hogy már szinte el is késtem, így kénytelen vagyok ma még egy újabb száguldást véghezvinni az utakon, hogy aránylag időben odaérjek. Nem szokásom késni sehonnan sem, most mégis megtörténik velem, és mikor belépek annak a bizonyos irodának az előcsarnokába, észlelem is a titkárnőn, hogy elkéstem. - Stockton bíró irodája? - kérdezem azért meg köszönés helyett a biztonság kedvévért, majd amikor jelzi, hogy jó helyen járok, belépek a masszív faajtón. Viszont, amikor benyitok a helyiségbe és egy ismerős arc találkozik tekintetemmel, az ajtóban azonnal meg is torpanok. Mi a fene?? - Maga? - kerekednek el szemeim és ajkaim egy időben a kellemetlen meglepettség hatására. - Ezt nem hiszem el! - Több mint fél órán keresztül néztem ezt az arcot mindenféle állapotában, mosolyogva, könyörögve, reszketve, sírva, de még gyengéden és szenvedélyesen is. Nincs az az isten, hogy összetévesszem valakivel, hiszen annyira közel voltam hozzá, ahogy azt sosem szerettem volna. És olyan dolgokat tettem, amit még sohasem. Minden esetre most rendőrként sem akar összeállni a kép. Mi a jó büdös francot akarhat tőlem ez a pasi, hogy ha még csak nem is emlékezett arra, ami történt? Talán volt egy rejtett kamera, amin felvettek bennünket, ő pedig megszerezte a felvételt? De akkor meg mindent látott, miért akarta, hogy ide jöjjek. - Azt hiszem, ez valami tévedés lesz. Én Stockton bíróhoz jöttem, maga nyilván nem.... - folytatnám még véleményem kifejtését és távoznék is azonnal, de akkor megpillantok a falon egy képet, amin a mi szépfiúnk virít hófehér mosolyával, a kép alatt pedig tisztán olvasható az a név, aki meghívására ide jöttem. Az lehetetlen, hogy ez a férfi egy nagyra becsült állami bíró legyen...habár, ha így jobban belegondolok, pont az ilyenek rejtegetnek mindig sötét titkokat. Lassan egy kép is összeáll a fejemben: a férfi attól tarthat, hogy elmondom a nőjének a bűnéről, amiket nekem mondott, és most meg akar győzni. Ekkora mocskot. Nem áll szándékomban szólni erről senkinek, nem szokásom mások magánéletébe belekeveredni, de ezek után… De akkor sem értem, miért kellett ide jönnöm. Csak azt érzem, hogy nagyon nem akarok itt lenni, és még az is megfordul a fejemben, hogy kifordulok az ajtón és nem beszélek vele, azonban nem lennék Brooke Hamilton, hogy ha megfutamodnék egy kellemetlen beszélgetés elől. Ezzel a szándékkal, végül beteszem magamon mögött az ajtót és pár lépéssel közelebb sétálok a férfihoz miközben le se veszem róla a szemem. - Most komolyan maga hívatott ide? Mit parancsol? – teszem fel halkan a kérdést, még egy kicsit mindig naivan reménykedve abban, hogy talán ez csak egy véletlen egybeesés és munkáról lesz szó. |
| | Re: Manhattani állami bíróság --- Brooke && Jensen Hétf. Dec. 26 2022, 21:51 |
| Hallom nyílni az ajtót, majd látom a pillanatnyi kétkedést, ami aztán kérdésbe fordul át, és megrökönyödésbe tetőzik. Hallgatom őt, de egyelőre nem mondok semmit, csak zsebre teszem kezeimet és úgy várom, hogy tisztuljon benne a kép, és rájöjjön arra, hogy az vagyok, akinek mondom magamat. Persze ott van a kép, amit ő is észrevett, amin éppen a beiktatásom ceremóniáját lőttek, kicsit balra attól egy régi emlék a középiskolai kosaras évekből, egy fénykép, amin éppen kezet fogok a kormányzóval, és végül egy diploma, amit még a Harvardon szereztem. Ezek mindegyike azonban lényegtelen volt, hiszen az a lényeg, hogy most itt van és elkezdhetünk egy beszélgetést sokkalta nyugodtabb és kimértebb környezetben. Itt nem fenyeget a veszély, hogy hirtelen vöröslő fény járja át az irodát, hogy mindenféle idegen hangok viccelődnek szorult helyzetünkön, itt nem kell attól tartanom, hogy a falak és a plafon össze akar nyomni. Itt, ezen a helyen én vagyok a király, minden apró részletét az uralmam alatt tartom, s nem létezhet az, hogy kicsúszik a kezemből az irányítás. - Parancsolni csak annak lehet, aki engedi. - lépek felé két lépést és az akasztóra mutatok, hátha meg akar szabadulni a kabátjától és ha ebben segítséget kér, természetesen abban is rendelkezésére állok. - Én csak kérhetek Öntől, így kérem, foglaljon helyet. Az iroda nem túl nagy, mégis az íróasztal mellett elfér egy három személyes kanapé, melynek egyik végére őt, a másik oldalra pedig magamat szántam. Akár jön, akár nem, én elindulok a távolabbi végéhez, hogy neki hagyjam meg a közelebbi felét, talán ezzel is azt sugallva, hogy nyitva áll előtte a menekülő útvonal, s nem rajtam keresztül kell átverekednie magát, ha mégis úgy dönt, hogy itthagy. - Tölthetek esetleg valamit? - várom meg válaszát és ha olyan dolgot kér, ami rendelkezésre áll, akkor kiszolgálom, ha nem, akkor szomorú szívvel kell elutasítanom a kérést. S amikor már mindenki a kezében tartotta vagy éppenséggel nem tartotta az italát, én helyet foglalok a kanapén, kezemben a pohár whiskeyvel, amit az asztalon hagytam időlegesen. - Gondolom fogalma sincs arról, hogy miért hívtam ide, de biztosíthatom, csak azt szeretném, ha végighallgatna, és utána azt tesz, amit jónak lát. - kortyolok bele az italomba, mintha csak idegességemben emelném az ajkaimhoz a poharat, majd a kanapé előtt lévő asztalkára teszem azt. - Nem sokra emlékszem abból, ami a felvonóban történt, így csak arra hagyatkozhatom, amit majd elmond nekem, de ha bármivel kellemetlen helyzetbe hoztam, azért elnézést kérek Öntől! Őt fürkészem, próbálok olvasni a szemeiből, arcának apró mimikájából, testének akaratlan mozdulataiból, egész lényének aurájából. Haragot vélek felfedezni, talán kíváncsiságot, de az biztos, hogy feszültség ült le kettőnk közé, pattanásig húzott fonál, mely bármelyik pillanatban elszakadhat. S én próbálok úgy navigálni a mondandómmal és a tetteimmel, hogy még véletlenül se szakadjon el a cérna, hogy megőrizzük a törékenynek tűnő nyugalmat. - Mivel majdnem teljesen kiesett a találkozásunk, így elengedtem volna az egész ügyet, hagytam volna, hogy hetek, hónapok alatt elfelejtsük az egészet, de amióta megtörtént... Szóval azóta Önnel álmodom. - hagyok egy apró szünetet, de annyit nem, hogy megszólaljon. - Félre ne értsen, nem szexuális vagy perverz értelemben, de a maga arcát látom álmaimban, és azt érzem, hogy történt közöttünk valami ... valami megmagyarázhatatlan. Sóhajtok, összeráncolom a homlokomat, kezemmel pedig a számat törlöm meg, mintha egy ízes vacsora maradványait akarnám eltűntetni. - Kérem, szánjon rám pár percet, hogy tisztázhassuk a helyzetet és tovább tudjak lépni ebből a bizonytalanságból! |
| | Re: Manhattani állami bíróság --- Brooke && Jensen Kedd Dec. 27 2022, 13:31 |
| Jensen & Brooke Idézet szövege, vagy információk helye, ismétlem, idézet szövege, vagy információk helye ez itt Igazából még mindig nem értem, hogy mit keresek itt és egyáltalán, hogy keveredtem egy ilyen banális helyzetbe egy olyan emberrel, akit nem ismerek és nem is akarok megismerni. Azonban most már mindegy, most már eljöttem, és minél előbb megtudom, mit szeretne, annál hamarabb távozhatok innen, ebből az irodából. Egy közismert bíró irodájából, ráadásul sötétedés után, nem is én lennék, ha ez máshogy lenne. Az életem már csak ilyen. Amint belépek és megfigyelem tekintetét, ahogyan rám néz, azonnal leesik, hogy ez bizony nem munkaügy, itt nem valamelyik vádlott ügyéről lesz szó, nem valamelyik mocsok vádalkujáról lesz szó, akit lecsukattam. Pedig ennél a helyzetnél talán még egy vádalku is jobb lenne, annak ellenére, hogy nem szeretem őket. A kérdésemre adott válaszán már majdnem meg is forgatom a szememet, de igyekszem magam visszafogni, hiszen jelenleg elég kulturáltan, kedvesen és úriemberként viselkedik. Habár mindketten tisztában vagyunk azzal, hogy nagyon nem az. Viszont ő ezt nem tudja, hogy én tudom, én pedig szeretném is megtartani ebben a hitben. Nincs kedvem belemerülni a magánéletébe, ha nem muszáj, hacsak nem éppen erről lesz szó. Nagyon sóhajtok, amikor hellyel kínál, de azért megindulok a felé a kanapé felé, amerre invitál, habár igazából nem szándékoztam leülni, mégis így alakult. Csak essünk túl rajta! – erre tudok gondolni, de még nem mondom ki hangosan. A dzsekim nagyon jó helyen van rajtam, úgysem tervezek sokáig maradni, ezért nem kívánom levenni, mielőtt leülök a bőrkanapé egyik szélébe. - Nem kérek semmit, köszönöm – rázom meg a fejemet akkor is, amikor a férfi itallal kínál, hiszen én munkaügyben jöttem, legrosszabb esetben meghallgatni, amit mondani akar, de semmiféleképpen sem szórakozni. - Jól gondolja – kezdek el hevesen bólogatni, amikor végre elérkezik a várt pillanat és elkezd beszélni, belekezd a témába, amiért ide kellett jönnöm. – Igazából azt hittem, munkaügyben vagyok hívatva, de most már természetesen meghallgatom. Amikor kiböki, hogy mi nyomja a lelkét, bólintok egyet, egy kicsit meg is könnyebbülök, mikor kifejezi, hogy csak az emlékeit szeretné felfrissíteni. - Á, ezek szerint akkor nem jöttek vissza az emlékei. Természetesen elmesélem, hogy mi volt, habár nem történt semmi olyan, ami kellemetlen lenne. Az adott helyzetben teljesen természetes ez a viselkedés – mosolyodom el halványan miközben visszagondolok a kis hisztijére, majd az ölelgetésére. - Amikor kigyúltak a veszélyt jelző fények, maga valamiféle transzba esett, nem volt magánál. Hogy ez pánikroham volt e, vagy talán klausztrofóbia, azt én nem tudhatom, hiszen nem láttam a pszichológiai analízisét. Minden esetre valami rohama volt. Össze-vissza beszélt, de a mondandója nagy részét főként valami Stellának címezte, aki feltételezem, közeli hozzátartozója. – Itt megállok egy kicsit, miközben magam előtt összekulcsolom kezeimet, mert most következik a kellemetlen rész, azt viszont nem igazán tudom, hogy neki kellemetlen, vagy inkább nekem. Ezután azonban olyan dolgot mond, amitől újfent tátva maradnak ajkaim, viszont mire lereagálhatnám azt, amit mond, tovább folytatja, nem hagy szóhoz jutni. Talán jobb is… Most komolyan velem álmodik? És még azt mondja, hogy nem perverz? Talán még azt is megfordul a fejemben, hogy az egészen csak kitalálta, de mégis most annyira őszintének tűnnek a szavai. - Ez most kissé váratlanul ért – szólalok meg őszintén, amikor végre én is kapok szót. – Azt hiszem, ezt is meg tudom magyarázni, miért érez ilyeneket. Tudja, ha valakinek ilyen rohama van – nevezzük bárminek –, a tudatán kívül olyan dolgokat tesz, amiket nem is akar. Nekem, rendőrként pedig akkor, abban a pillanatban az volt a dolgom, hogy segítsek magán, hogy maga mielőbb megnyugodjon. Szóval, amíg engem a szerelmének képzelt, kicsit elragadtathatta magát és ölelgetni kezdett, én meg mivel úgy láttam, hogy ezzel segíthetek, hagytam magának. Nyilván ezen felbuzdulva, aztán lesmárolt – habár nyilván nem engem akart. És jól érezte akkor ott, valóban kapott tőlem egy pofont egy kis józanító célzattal. Úgy tűnik, végül is, ez volt, amitől magához tért – fejezem be a történetet egy halk kacajjal egybekötve, hiszen, ha az ember belegondol, valóban vicces ez a szituáció. - De mivel nem volt magánál, így azt is mondhatjuk, hogy nem történt semmi. Nem hozott egyáltalán kellemetlen helyzetbe, nincsen semmi gond – teszem hozzá őszintén, hogy érezze, ezzel kapcsolatban kár is tovább koptatni a szánkat. - Remélem, hogy tudtam magának segíteni, és nem lesznek többet rémálmai – célzott itt arra, hogy talán nem fogok többé szerepelni az álmaiban semmilyen módon sem. Valójában egy dolgot kihagytam, méghozzá azt, amikor valamit bevallott nekem, amit nem is nekem akart, viszont ez tényleg nem tartozik rám, így nem akarok belekeveredni a szerelmi életébe. - De ezt telefonon nem lehetet volna intézni? Úgy is elmondtam volna magának mindent – vonom azért kérdőre, hiszen normális emberek nem így intézik a dolgaikat. – Vagy legalább munkaidő alatt? Ha maga megkeres a rendőrségen, akkor is válaszoltam volna minden kérdésére. - Egyáltalán, hogy talált meg? – Érdekes, hogy ez a kérdés csak egészen most fogalmazódott meg bennem, de azt hiszem, hogy az az élet, amit mostanában folytatok, folytatnom kell, kicsit elveszi tőlem a megérzést, hogy szétválasszam a normálist az abnormálistól. - Nos, kielégítettem a kíváncsiságát? Minden kérdésére kapott megfelelő választ? – emelem fel szemöldökömet arra célozva, hogy ha talán meg van elégedve, akkor én távoznék is. – Tovább tud lépni? |
| | Re: Manhattani állami bíróság --- Brooke && Jensen Kedd Dec. 27 2022, 22:28 |
| Felszínes vagyok, nem is tudok másként gondolni a nőkre, mint élvezeti tárgyak, s ezen doktrína alól csak a feleségem a kivétel. Őt nem azért szeretem, mert gyönyörű pofikája van, mert olyan csinosan tud öltözködni, vagy azért, mert olyan agydurrantó vele a szex, hanem azért is, mert olyan dolgokról is el tudok vele beszélgetni, amiről másokkal nem, mert törődik velem, és ő a világon a legjobb és talán egyetlen igaz barátom. A mellettem ülő nő azonban nem ilyen, őt nem tekintem másnak, mint egy farokra húzandó szexuális segédeszköz, akinek a benső értékei nem érdekelnek mindaddig, amíg be nem hódol nekem. És talán még utána sem. Felszínes vagyok, hiszen tízből kilencet adnék neki, és megkapná azt az utolsó pontot is, ha kicsit nőiesebben viselkedne, öltözködne, de megtanultam már régen, hogy a rendőrség kiöli az ott dolgozó nőkből az eleganciát, a kecsességet, és végső soron a nőiességet is. Hiszen bármennyire szép, bármennyire nyertese a genetikai lottónak, amikor megszólal, úgy zakatolnak szavai, mint egy túlfűtött gőzmozdony és annak erejével, sebességével hagyják el mondatai a száját. Csalódást okoz némileg, hogy az álmaimban látott lény ennyire különbözik a valóságtól, és bármennyire is próbálom megtalálni a nyomozóban az éteri szépséget, a mennyei gyengédséget, a paradicsomi könnyedséget, nem találom benne azt, amit a morpheuszi utazás során kaptam tőle. Sóhajtanom kell. - Gyerekkoromban egy régi sorházban laktunk... A szüleim mindig óvtak attól, hogy a pincében játszak, de nem tudtam ellenállni annak a sok kacatnak, ami az évek alatt felhalmozódott. Közös helyiség volt, szóval minden lakó oda gyűjtötte a levedlett bútorokat, könyveket, ruhákat és még ki tudja micsodát, én pedig ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy Indiana Jonesként felfedezzem a múlt erekjéit. - persze, hogy hazugság volt mindez, de olyan történet, amit évek óta mesélek mindenkinek, s talán már annyiszor elmondtam, hogy magam is igaznak hiszem. - Bizonytalan halmokban álltak a kartondobozok, egymás hegyén-hátán tornyosultak a limlomok, porral és pókhálóval csipkézve alkottak falat a különböző kacatok... S egyik nap, talán hét éves lehetettem, megbolygattam a pince illékony nyugalmát, s arra már nem emlékszem, hogy miért, de egyik pillanatról a másikra maga alá temetett a halomba álló káosz. Órákig foglya voltam a pincének, és csak sötétedés után találtak rám, ami örökké nyomot hagyott rajtam. Újabb kortyot iszok italomból. - Ennek a gyerekkori élmény következményének volt tanúja a liftben... Sajnálom! Úgy teszek, mintha valóban megbánást tanúsítanék, s hallgatom tovább, ahogyan szinte érzelmektől mentesen sorolja tovább a történteket. Amikor a csókról, bár inkább a szavaival élve, a smárolásról beszél, szabad kezem ujjaival végigsimítom ajkaimat, majd leteszem a poharat és újra kiegyenesedem. Felé fordulok, karom a kanapé támláján pihen meg, homlokom ráncait pedig azon ujjak próbálják kisimítani, melyek az imént a számat érintették. - Megcsókolt és nem tartja kellemetlennek? Feleségem van, szeretem őt, közben meg kihasználta az ... állapotom? Az iménti nyugalom egy pillanat alatt váltott át idegességbe, és a masszírozó ujjak ökölbe szorultak ennek következményeként. Felállok, idegesen az asztalomhoz lépek, majd vissza és nem hagyok neki lehetőséget, hogy feltegye a kérdéseit arról, hogyan találtam meg. De az is lehet, hogy mégis felteszi azokat, de egyszerűen nem hallom meg, egyszerűen nem érdekelnek. - Mégis... Úr Isten, tudja mit tett? Én soha... - fortyogok a dühtől, persze a harag minden mozdulata, minden felemelt hangfoszlánya, minden apró idegessége csak színjáték volt. - Megcsókolt és csak ül itt, mintha ez rendben lenne? Nem csoda, hogy rémálmaim vannak, hiszen... Hiszen... Megerőszakolt! Minden erőmet össze kell szednem, hogy ne röhögjem el magamat, és egyelőre sikerül megtartanom a magamra öltött szerepet, de már nem sok választ el attól, hogy feladjam az egészet. |
| | Re: Manhattani állami bíróság --- Brooke && Jensen Pént. Dec. 30 2022, 16:14 |
| Jensen & Brooke Idézet szövege, vagy információk helye, ismétlem, idézet szövege, vagy információk helye ez itt Azzal, hogy tárgyilagos stílusban válaszoltam minden kérdésére, hogy valamilyen szinten betöltöttem a emlékei helyén tátongó lyukat, részemről lezártnak tekintettem ezt az ügyet. Habár még továbbra sem értem, hogy ezért miért kellett nekem az irodájába jönnöm. Miért nem ő jött, ha annyira érdekelték azon délután jelentéktelen eseményei? Pontosabban sejtem, hogy miért, hiszen tekintetét, gesztusait, mozdulatait megfigyelve rendőrként arra tudok következtetni, hogy ez a férfi egy egoista, nárcisztikus bohóc. Az irodája hangulata, az önnön magáról kiállított képek a falon mind erről tanúskodnak. Azért engem hívatott, mert úgy érzi, megteheti, különbnek érzi magát mindenkitől, és azok alapján, amiket a liftben kotyogott nekem önkívületi állapotában, valószínűleg azt is képzeli magáról, hogy bolondulnak érte a nők. Én csak azt tudom, hogy ha nem hiszem azt, hogy munkaügyben hívatnak erre a helyre, akkor biztosan nem jövök el. Így viszont tálcán szállítottam neki az infókat és a - rész- igazságot. Még illemből ülök ott pár percig a kanapé egyik szélén arra várva, hogy talán normális emberként megköszöni, hogy eljöttem hozzá és megosztottam vele a liftben történteket. Ehelyett azonban ő belekezd valami régi, unalmas és érdektelen gyerekkori történetbe, én pedig kénytelen vagyok végighallgatni. Habár, bevallom, nem igazán figyelek oda, és jegyzem meg a részleteket, végig miközben hallgatom őt, csak azon jár az agyam, hogy mikor fejezi be ezt végre. Ahogy hallgatom, arra gondolok, hogy hogy lehet valaki ennyire önző. Biztos vagyok benne, hogy a hozzá közel álló személyektől - bár nem hiszem, hogy sok olyan van - elvárja, hogy meghallgassák ők, azonban ezt ő nem viszonozza. Még csak nem is jó pasi. Ez az érzelemhiányos, üveges, semmimondó tekintet, hiába kék a szeme, a kis malac orr, a jelentéktelen ajkai, annyira nem tudom megérteni a nőket, akik bedőlnek neki. Aztán egyszer csak kiböki végre, hogy miért mesélte el ezt a történetet, én pedig bólintok egyet annak jeléül, hogy akkor minden tiszta. Sok mindent láttam és tapasztaltam már az évek során egy maffiavezér lányaként, de ami ezután történik, még engem is váratlanul ér, és csak nézek, mint a moziban, amikor egy komédiát nézek. - Ugye, most viccel? - csattanok fel miközben zavaromban vagy haragomban felpattanok ültő helyemből. Erre nem létezik más magyarázat, mint, hogy szórakozik velem, ezt nem gondolhatja komolyan. Azonban nem hagyja abba, hanem olyan hisztit ver le, amilyen szerintem én még kislány koromban sem produkáltam. És akkor jött is nekem a feleségével, hogy én megrontottam őt, miközben szerelmes a feleségébe. Eltökélt szándékomban állt, hogy egy szót se szólok a sötét kis családi titkairól és bűneiről, de sajnos ezt az eltökéltséget egy perc alatt sikerül megváltoztatni a bennem. - Felesége? Mármint az a feleség, akit megcsal? - kérdezek vissza ridegen kissé felemelt hangon, hogy tudja, én nem veszem be a hősszerelmes szövegét. Én pontosan tudom, hogy ő micsoda. - Ne legyen nevetséges! - emelem égnek a tekintetem, amikor azt kiabálja, hogy szerinte én bizony megerőszakoltam őt. Most még azt hiányzik, hogy kártérítést is követeljen tőlem. Nem is értem, hogy keveredtem egy ilyen abszurd helyzetbe, csak azt tudom, hogy egyre jobban kezd idegesíteni ez a pasi és egyre szánalmasabbnak látom a viselkedését. - Ha maga lenne az egyetlen férfi a földön, akkor sem nyúlnék magához - mondom undorodva, hiszen azért azt már nem képzeltem el még róla sem. Férfi? Lehet e egyáltalán ezt az egyedet annak nevezni? Ugyanis számomra akkor, ott a liftben elvesztette minden férfiasságát, amikor nekem kellett segteni rajta és nem fordítva történt. Aztán jött még a könyörgése és sírása, amit ilyen formában egy FÉRFI nem csinál. Majd még ezt tetőzte a megcsalással, ez a mai kényszerképzete azonban mindent visz. |
| | Re: Manhattani állami bíróság --- Brooke && Jensen Pént. Dec. 30 2022, 21:30 |
| Természetes volt, hogy nem viccelek, de a vád, amivel illettem sem komolyságról tanúskodott. Nevezzük játéknak, nevezzük egyfajta adok-kapok helyzetnek, amiben mindkét fél arra törekszik, hogy a saját igazát érvényesítse, a saját gondolatait szavakba formálja, és amikor már zihálva, nyáltól fröcsögve a végére érnek, valaki a kettősből győztesként kerüljön ki. Volt azonban egy olyan érzésem, hogy Brooke nem vette észre, hogy egy ilyen játékban szerepel, hogy idegen volt tőle a gondolatokkal vívott csata, hogy talán még sosem vett részt ilyenben, s ezzel nincsen semmi gond. Majd megtanulja, idővel észre fogja venni, hogy mikor várok el tőle dacot, mikor kényszerítek ki belőle haragot, és arra is rá fog jönni, hogy mikor kell hallgatnia, mikor kell csendben maradnia. Most azonban még nem járunk itt, dőljön csak belőle a fröcsögő ellenszenv, okádjon savat szavaival! - Pedig már megtette... Igaz, nem a Földön, de abban a liftben én voltam az egyetlen, és amikor meggondolta magát, még jól fel is pofozott. Mit gondol kinek...? - nem, még nincs itt az ideje ennek, még ne vedd elő a nagyágyút, még tartsd vissza, lesz még rá lehetőséged. S ahogy csitítani kell magam, próbálok visszatalálni nyugodt énemhez, hiszen majdnem kilocsogtam egy fontos részletet, amit tudok róla. Pedig sosem volt rám jellemző, hogy ilyen butaságot csináljak, sosem volt rám jellemző, hogy meggondolatlanul mutassam meg a kezemben tartott aduászt. - Mit gondol, kinek képzeli magát? - tartok egy pici szünetet. - Ez valami nyakatekert zsarolás? Véletlenül benne ragadunk egy liftben, maga rám mászik, de nem jön be a számítás... Ideges lesz, felképel, most meg a feleségemmel fenyegetőzik? Ez a modus operandi? Így csalnak ki pénzt tisztes polgárokból? - lehet még ennél is szürreálisabb az egész kép? Tekerhetek még egyet a kapcsolón, hogy méginkább összezavarjam? Biztosan így van, de egyelőre nem teszek mást, mint elfordulok tőle, és kinézek az iroda ablakainak egyikén. Csendes az utca, kevés autó vagy ember jár a környéken. - Hivatalosan is panaszt fogok tenni Ön ellen. El fogom intézni, hogy ebben a városban ne legyen helye, hogy kirúgják a testülettől, hogy elveszítse a kiváltságait, amit ez a remek város biztosít Önnek. Nem akartam, hogy ez történjen, csak beszélgetni akartam, megérteni magát, hogy miért tette azt, amit tett, mert ha megértem, akkor túl tudok lépni rajta, ha megértem, akkor elfelejthetem. De nem teszi könnyebbé... Ismét csak szünetet tartok, s amint megfordulok, folytatom. - Mégis mitől vált ilyen szörnyeteggé? Mikor lett ennyire számító, mikor döntötte el, hogy New York legjobbjai között már szűkös Önnek? Szégyent hoz a jelvényre, amit visel. Szégyent hoz a kollégáira, az ismerőseire, a barátaira és a családjára... És mennyit remélt ettől? Mennyi az ára a becsületének? Ötvenezer? Százezer? Vagy ennél is több? A csapda felállítva. |
| | Re: Manhattani állami bíróság --- Brooke && Jensen Vas. Jan. 01 2023, 16:01 |
| Jensen & Brooke Idézet szövege, vagy információk helye, ismétlem, idézet szövege, vagy információk helye ez itt Sosem voltam egy elveszett ember - talán ez egy családi vonás, ami mindannyiónkban megvan, velünk született -, az utóbbi időben pedig ez csak még inkább jellemző rám. Egyre több olyan dolgot teszek, amit sose képzeltem volna magamról, azzal magyarázva ezt saját magamnak is, hogy ezt a családom iránti elköteleződésből teszem. Tehát ez a mostani helyzet sem ijeszt meg igazán, sem ez a nagyképű fickó, inkább csak nem értem a viselkedését. Viszont egyre inkább az a meggyőződésem, hogy egy ilyen ember nem birtokolhat egy olyan pozíciót, amit ő birtokol. Emberi életekről dönt, a jogszabályoknak és bizonyos féle erkölcsi rendszernek kellene megfelelnie, az igazságszolgáltatás szerteágazó labirintusában kellene objektívnek lennie. Nos, ő azonban, meglátásom szerint nem tartozik ebbe a kategóriába. Egyre inkább elgondolkodom azon, hogy valamit tennem kellene, tennem kellene az ellen, hogy ez az ember továbbra is ebben a posztban maradjon. Ő nem igazi bíró, ő ennek a munkakörnek csak a hatalommal való visszaélését gyakorolja. - Csak szeretné - szűröm ki a szavakat mogorván, amikor ismét csak azzal jön, hogy én rámásztam. - Úgy látszik, hogy nem volt elég nagy az a pofon, vagy éppen túl nagy volt, hogy elment tőle az esze? - kérdezek vissza kissé gúnyosan, kissé hitetlenkedve, mert egyre kevésbé tudom elhinni, hogy ilyen szituációba keveredtem. Valóban csak a kötelességemet végeztem, csupán segítettem, de lassan már a vádlottak padján érzem magam. Nem elég, hogy valótlan állít, sőt egyenesen valótlan dolgokkal vádol meg, még úgy érzi, joga van engem becsmérelni és kritizálni, mintha valóban elkövettem volna, amiket nekem céloz. Amikor megkérdezi, hogy kinek képzelem magam, komolyan kezdek dühbe jönni, pedig már számos valódi nehézfiút sikerült helyretennem olykor, de azt hiszem egyikük se volt még ilyen pofátlan. Legalább is nem ilyen formában. Vagyok már annyira érett, hogy képes vagyok elviselni mások bírálatát, el is fogadom, hogy ha hibázok - ha bár erre eddig még nem sok precedens volt -, de azt, ha valótlant állítanak rólam, azt nem jól viselem. Valóban elgondolkodom róla, hogy ismét csak fel kellene pofozni vagy másmilyen formában helyretenni, de még nem húzott fel eléggé ahhoz, hogy leereszkedjek a szintjére. - Ééén kinek képzelem magam? - kérdezem felvont szemöldökkel miközben egy apró grimasz jelenik meg az arcomon. - Maga kinek képzeli magát? Idehív valami mondvacsinált ürüggyel, hogy aztán ellenem fordítsa azt? Szerintem mindvégig emlékezett arra, ami a liftben történt. Attól fél, attól retteg, hogy beárulom a feleségénél, és most ellenem akarja fordítani a helyzetet? - kérdezem kissé erősítve hangerőmön. - Meggyőződésem, hogy maga nem csak egyszer, de nem is csak kétszer lépett félre, és mégis játssza itt az ártatlant. Nyugodjon meg, eszem ágában nem volt szólni erről a feleségének, akit annyira szeret, és akit sosem csalna meg, mert nem az én dolgom, és nem is érdekel a maga élete. Habár van egy olyan érzésem, hogy már a felesége is tudja, hogy maga milyen ember. Vagy hamarosan meg fogja.Innentől kezdve már valóban nincs maradásom, viszont a pasas továbbra sem hagyja abba a hülyeségeit és szabályosan megfenyeget. - Tudja, nem képzelem én senkinek magam, de ez mellett azonban magának tényleg fogalma sincs róla, hogy én ki vagyok - mondom neki elkomorodott tekintettel és közben nagyon vissza kell fognom magam, hogy ne tegyek olyat, amitől lelkiismeret-furdalásom lenne. Csak egy telefonhívás, csak két szó. Megjelenne a bátyám az embereivel és nem lenne szükségük arra, hogy lepuffantsák, csupán elszórakoznának vele olyan módon, hogy többet még csak a nevemet se merné kiejteni a mocskos száján. Mennyire egyszerű lenne, azonban kockázatos is. Embert öletni nem akarok, azonban ki garantálja, hogy ez a szemétláda nem köpne mindezek után a rendőrségen? - Egyáltalán nincs szükségem a maga pénzére - jegyzem meg őszintén, de nem áll szándékomban beavatni a részletekbe, hogy apám New York egyik legtehetősebb embere, hogy akkora vagyonnal rendelkezik, amit ő még csak el se tudna képzelni. - Maga egy seggfej - állapítom meg könnyed egyszerűséggel, amikor a képembe vágja, hogy szándékában áll engem feljelenteni. - Mégis ki hinne magának velem szemben? - rázom meg a fejem értetlenkedve mégis lazán. - Ha már bíró, akkor tudnia kellene, hogy ahhoz, hogy bármit is tegyen ellenem, szüksége lenne egy kis argumentumra. Magának hol van a bizonyítéka? - Azonban egyidejűleg a szavai elgondolkodtatnak, mert tisztában vagyok, hogy hogy mennek az ilyen dolgok, ha megfelelő pozícióban vannak az emberek, ha megfelelő ismerősei vannak és kellően gátlástalanok. Ha csak elhint valamit a munkahelyemen és kutakodni kezdenek utánam, csak a biztonság kedvérért, akkor nagy bajba keveredhetek. Ezt azonban még el tudom viselni, de azt nem, ha az én hibámból kerülne börtönbe az apám. Itt és most megfogadom, hogy többet nem segítek ily' módon senkinek. Amikor szörnyetegnek nevez és hasonlónak, azzal nem tudok mit kezdeni, szavai leperegnek rólam, hiszen tudom, hogy csak megjátsza magát. - Figyeljen ide! Elég a drámázásból! Mindketten tisztában vagyunk vele, hogy amit állít, nem történt meg és soha nem is fog. Bökje ki gyorsan, hogy pontosan, mit is akar tőlem, hogy aztán végre elmehessek innen! - szólalok meg végre, amikor befejezi a légből kapott szövegét. |
| | Re: Manhattani állami bíróság --- Brooke && Jensen Hétf. Jan. 02 2023, 18:01 |
| Engedjük már el, hogy van feleségem? Mégis, mi közöd van hozzá? Talán valami kötelék van köztetek, ami miatt meg akarod védeni tőlem? Az Isten szerelmére, fogd már be a szádat! S ha egy kicsit idegesebb lennék, most ezeket a szavakat használnám, de inkább csak türelmetlen vagyok, s nem haragos. Mert valami nem stimmel, valami nem okés ezzel a nővel... Nem tudom pontosan keretek közé tenni, hogy mégis mi az, ami nem kerek számomra, de a franc jobban tudja... Sóhajtok, ahogyan elengedem ezt az érzést, majd visszatérek a mondandójára, visszatérek a szavak megállíthatatlan áradatára. - De tudom, hogy ki vagy Brooke és a helyedben leszállnék a magas lóról. Nem áll jól a pökhendiség... - mintha egy másik személlyel állna szemben, úgy megváltozik hangszínem, testtartásom, és ahogyan közelítek felé, járásomba is egyfajta magabiztosság költözött. - Nekem nem kell bizonyíték arra, hogy elhiggyék, amivel megvádollak. - újratöltöm a poharamat, majd ismét felé fordulok, s folytatom. - Abban igazad van, hogy seggfej vagyok. Soha nem is tagadtam, soha nem viselkedtem másként. És mit egy igazi seggfej, el is akartam felejteni az egész liftes dolgot, de nem ment. Mondtam már, hogy seggfej mellett felszínes is vagyok? És amikor megjelentél álmomban, akkor dőlt el, hogy megkereslek és mivel érzelmekről még véletlenül sem lehet szó, ezért jobb szót nem tudok rá, de meg is keféllek. Várok néhány másodpercet, hátha ki akar nevetni, és minden lehetőséget megadjak neki, hogy ezen vágyát kiélje. Hiszen annak ellenére, hogy seggfej vagyok, rendes is vagyok. Törődő, melegszívű, játékos, megértő... Hánynom kell! - Tudod, az Internet egy picsa. Ha rákeresel a nevemre, találsz rólam pár képet, bejegyzést, hogy hol dolgozom, ilyenek, de semmi pletyka, semmi különlegesség, semmi szaftos dolog. Viszont ha rákeresel arra a képre rólad, amit az épület kamerái vettek fel, akkor igen izgalmas dolgot találhatsz... És még mielőtt megkérded, teljesen legális módon kaptam meg a képet rólad, de vissza az Internethez és hogy mennyire egy picsa. Tippelsz, hogy mit találtam? Megint várok pár másodpercet, hátha most is van valami vitrilolos megjegyzése vagy pikirt hozzászólása, de van egy olyan érzésem, hogy nincs. - Egy sötétkék Jaguár, egy fiatalember és egy fiatal nő. Amennyire a képen lehet látni, a férfi nagyon örül valaminek, talán éppen azért, mert a cikk szerint éppen mellette tanúskodott a testvére. A cikk szerint, a fickó Robert Hamilton, egy középszerű tulok, aki valószínáleg ezért a kifejezésért betörné a fejemet, ezzel bizonyítva az álláspontomat, de ne felejtsük el, hogy ki a nő mellette... Brooke Hamilton, a középszerű tulok húga! Már nem törődök azzal, hogy szüneteket tartsak, csak mondom tovább. - Az előbb bizonyítékot hiányoltál Brooke, most elégedett vagy? De ó fájdalom... Ó meggondolatlanság! Majd felhívom a családom, majd jól megölnek, megvernek, kikészítenek, satöbbi, satöbbi, satöbbi... Annyira félek! - nevetek fel. - El akarsz menni? Menj, nem tartalak vissza, viszont küldök egy szép csomagot az államügyésznek, a feletteseidnek, New York összes újságjának, rádiójának, televíziós társaságának és még a kibaszott pápának is... Vagy megtartom magamnak, amit tudok, te pedig kedvesebb leszel hozzám. Sokkal, sokkal kedvesebb... |
| | Re: Manhattani állami bíróság --- Brooke && Jensen Szomb. Jan. 07 2023, 17:30 |
| Jensen & Brooke Idézet szövege, vagy információk helye, ismétlem, idézet szövege, vagy információk helye ez itt Egyre jobban bosszant ennek a pasasnak az egoista és polgárpukkasztó viselkedése. Nagyon-nagyon közel áll hozzá. hogy előhozza belőlem a legsötétebb Brooke-ot, azonban az eszem egyelőre még a helyén van és tudom, hogy az én helyzetemben, az én posztommal nem lehetek meggondolatlan. Azt hiszem, a legjobb megoldás, ha én elhagyom ezt az irodát és mindketten elfelejtjük, hogy valaha találkoztunk abban a liftben. Mondjuk, én magam el is felejtettem volna, ha ő nem bolygatja a jelentéktelen történéseket és nem fújja fel azokat. Mialatt feltett szándékom, hogy megindulok az ajtó irányába, a férfi olyasféle módon változik meg, ahogy csak a skizofrén személyek szoktak. Mindene, az arca, a hanglejtése, az arckifejezése, de legfőképp az állít meg tettemben, hogy letegez. Első körben ez az, ami felkelti a figyelmemet, és csak azután, amit mondani akar. - Igen? És mégis ki vagyok? - kérdezek vissza flegmán, habár itt azért elgondolkodom azon, hogy vajon mi az, amit tudhat rólam. Vagy én nagyon nem vagyok képben, vagy ennek a pasasnak vannak nagyon súlyos mentális problémái. Először ártatlannak téve magát megvádol engem mindenféle bugyutasággal, majd egyre inkább olyan kijelentéseket tesz, amivel meg akarja akadályozni, hogy elhagyjam a helyiséget. Ahogy beszél hozzám, egy szavát sem hiszem el. Most már biztos vagyok benne, hogy hátsó szándékkal hívott el engem az irodájába, és a mese arról, hogy ő csak meg akarta tudni a teljes igazságot, hogy megnyugtassa hófehér kis lelkét, teljes mértékben hazugság. Mintha lenne egyáltalán lelke ennek a féregnek. Nem akarom neki bizonyítani, hogy a családommal a háttérben mennyire nem tud semmit tenni ellenem, hiszen nem tartom szükségesnek. Hogy talán nekem is vannak olyan kapcsolataim, mint az uraságnak. - Legalább beismered - jegyzem meg alig hallhatóan, amikor elismeri az őt illető "bókot" a részemről. Pfff, kit érdekel, hogy milyen vagy? Azt hiszed, körülötted forog a világ? - forgatom meg a szememet magamban miközben kénytelen vagyok hallgatni újbóli regélését önmagáról. Viszont, amikor befejezi mondandóját, attól még nekem is tátva marad a szám - szó szerint -, egyrészt a megrökönyödéstől, másrészt pedig a pasas pofátlanságától. - Hogy mit csinálsz te? - kérdezek vissza immáron már én is átlépve tegeződésbe, ha már ő is megengedte magának, azt hiszem, ökölbe szorított kezekkel miközben én is pár lépéssel közelebb lépek hozzá. - Már mondtam, hogy csak szeretnéd. Hihetetlen! Szóval végig erre ment ki a játék - rázom meg a fejemre undorodva és bele gondolva abba, hogy én pedig önként és dalolva beléptem a kis csapdájába. Na, jó, lehet, hogy nem dalolva, de hittem neki. De ő csak tovább folytatja a liturgiát, és egészen addig nem is érdekel a szövege, amíg nem jut el egy kép említéséig, amit rólam talált. Összeszűkült szemekkel és összeráncolt szemöldökkel hallgatom, hogy mire akar kilyukadni, de amikor visszakérdez, hogy szerintem mit találhatott, nem válaszolok, csak olyan szúrósan bámulok rá, hogy arckifejezésemből érteni lehet, követelem, hogy bökje ki, ami a nyelvén van. Amikor a sötétkék Jaguárt említi meg, valami nagyon rossz érzés kerít hatalmába, hiszen egyetlen személyt ismerek a városban, aki ezzel rendelkezik, méghozzá pont azt a személyt, aki a világon a legközelebb áll hozzám. Ismét csak vissza kell fognom magam, hogy ne mossak be neki egyet, amikor tulokként említi meg a bátyámat, de közben a mondandója meg is akadályoz ebben. - Szóval küldesz mindenkinek egy csomagot? - kérdezem idegesen miközben mély levegőket veszek. Valójában az is zavart, hogy amiket elmondott az elmúlt pár percben, valóban megfordultak a fejemben. Valóban a családomat gondoltam első megoldásnak erre a helyzetre, de ezt nem engedhetem meg neki, hogy bárkinek is elmondja, ki vagyok. Egyszerre vagyok dühös és kétségbeesett, hiszen tisztában vagyok vele, hogy ha a rendőrségen kiderül, ki vagyok, annak az apám issza meg a levét. Olyan sokszor voltak már egészen közel hozzá, mindig olyan kevés kellett hozzá, hogy elkapják és mindig én voltam az, aki megakadályozta ezt, aki miatt nem tudták rács mögé dugni. Tehát nem magamat féltem, mert legrosszabb esetben kirúgnak, talán kihallgatnak, lecsuknak egy időre, de én azért volt ott, azon a helyem, hogy a családomat megvédjem. Egyszerűen tennem kell most valamit, ezt nem hagyhatom annyiban. - Akkor ez azt jelenti, hogy most kell elintézni a dolgot, igaz? - rázom meg a fejemet, majd kezemet lassan a derekamra csatolt pisztolytáskához simítom és hirtelen előrántom a pisztolyomat. - Ugyebár, ha elmegyek innen, akkor szétkürtölöd, hogy ki a bátyám. Jól értettem? - kérdezem haragosan miközben az arca irányába tartom a fegyverem. - Kérlek, javíts ki, ha rosszul mondom!- Így tehát, ha el akarlak hallgattatni, ha meg akarom ezt akadályozni, nincs más megoldás, minthogy magam öllek meg. Jól mondom? - folytatom a kérdésözönt gúnyosan. - Mondhatom, hogy önvédelem volt, hogy te akartál megerőszakolni engem. Egy kis kutatás utánad a picsa neten, ahogy te mondtad - hidd el, erre is meg vannak az embereim -, és tádám!, biztos vagyok benne, hogy rólad is kiderül sok kis pikáns titok, amit senki se sejt. Tudod, nekem is elég erős a fantáziám, nem csak neked.- Nos, ilyesféle kedvességre gondoltál? - A fegyvert még mindig arca felé tartom, miközben farkasszemet nézek a pasassal. Az agyam tudja, hogy ez az egyetlen lehetséges megoldás, de egyszerűen képtelen vagyok meghúzni a ravaszt, nem vagyok gyilkos, viszont ezt a másik fél eygáltalán nem tudja rólam. |
| | Re: Manhattani állami bíróság --- Brooke && Jensen Szer. Jan. 11 2023, 08:40 |
| Hát persze, hogy erre megy ki a játék, miről másról szólna az egész? A kérdésére azonban nem válaszolok hangosan, magamban tartom a gondolatot, s csak hallgatom őt. Figyelek, hallgatok, értelmezek, újragondolok, s ahogyan testtartása változik, ahogyan egy sóhaj kiszakad belőle, amint ökölbe szorul a tenyere pontosan olyan reakciókat kapok tőle, mint amilyenekre számítottam. - Jópolgári kötelességem, hogy mindenkivel tudassam, kicsoda Brooke Miller. - bólogatok, amikor az elküldendő csomagokról beszél. - Vagy Brooke Hamilton... Ismét csak helyeselek, amikor arra kérdez rá, hogy el kell intézni a dolgokat, az apró mozdulat azonban kellemetlen, amikor ujjai a derekára erősített fegyvert keresi, majd meg is markolja azt, s egy pillanattal később már egy pisztoly csövével nézek farkasszemet. Nem mondom, hogy kellemes a dolog. Sőt, inkább kellemetlen. Rémisztő. Félelmetes. Egy hirtelen mozdulattal emelem arcomhoz a poharamat, és iszom ki belőle az alkohol utolsó cseppjeit. Azt hiszem, mond valamit, de nem jutnak el szavai az elmémhez, még mindig leköt az, hogy egy fenyegető vasnak a rosszabbik végét tartják felém. Nem vagyok egy hős típus, nem fogok hirtelen mozdulattal felé rontani, hogy kicsavarjam a kezéből a pisztolyt, nem fogok szuperhősként viselkedve bekerülni az újságokba, hogy lefegyvereztem egy téglát a New York-i rendőrség tagjai között, semmi ilyen heroikus vállalkozásra nem voltam képes. S ahogyan az esélyeimet latolgattam, arra jutottam, hogy nem is lennék sikeres. Ahogyan az előbb még én voltam nyeregben, úgy most ő erőszakolja erre a beszélgetésre az akaratát, újra magát ülteti arra a bizonyos magas lóra. - Nem, nem éppen... - való igaz, nem efféle kedvességre gondoltam. - Ez is egy lehetőség, de kérlek tedd le a fegyvert, nincs rá semmi szükség! Mármint valóban lehetősége van arra, hogy megöljön a pisztollyal, de inkább szeretem szavakkal megvívni a csatáimat, s nem ilyen eszközökhöz folyamodni. Azt viszont nem árulom el neki, hogy valószínűleg semmit nem találna rólam az Interneten. Úgy értem, megválasztott bíró vagyok, túl vagyok egy választáson, árgus szemekkel kutattak utánam az újságírok és az ellenfeleim, de nem találtak semmit. Hiszen, ha találtak volna, most nem ülnék ebben az irodában, nem lennék bíró. - Megölhetsz, de az utolsó szó jogán mondanom kell valamit. Ugye megengeded? - nem, nincsen kedvem elvérezni egy golyóval a mellkasomban, mégis közelebb lépek hozzá, kezemet pedig leengedem, magam mellé szorítom, hogy jól láthassa, nem fogom megtámadni. Sóhajtok egyet, érzek egy izzadságcseppet a halántékomon, majd folytatom. - Hallottad már azt a kifejezést, hogy halott ember kapcsolója? Érdekes koncepció, egyfajta biztosíték arra, hogy valami akkor is megtörténjen, ha valami történik azzal, aki felállította. Ismerve a hátteredet, a családodat, megvallom neked, féltem attól, hogy megtörténhet egy ilyen kellemetlen szituáció, ezért beállítottam egyet. Egy időzítő, ami ha lejár, világgá kürtöli, hogy ki vagy valójában. Igaz, hogy csak néhány kép, egy régi-régi cikk, de tegyük fel utánajárnak a társadalombiztosítási számodnak, akkor mit találnak? Téged? Vagy egy halott csecsemőt Texasból? Nem tudom, hogy tényleg így van, de nem gondolom, hogy az akadémiára a saját adataival jelentkezett. - Hidd el, semmi kedvem nincs itt most meghalni, de ha mégis megölsz, tudnod kell, hogy milyen következményekkel jár. És még mielőtt meghúznád a ravaszt, tegyél fel magadnak egy kérdést: tényleg ezt akarod csinálni? Eldobni az életed? |
| | Re: Manhattani állami bíróság --- Brooke && Jensen Szer. Jan. 11 2023, 18:57 |
| Jensen & Brooke Idézet szövege, vagy információk helye, ismétlem, idézet szövege, vagy információk helye ez itt Annyi igazi rosszfiúval álltam már így szemben, de azok a helyzetek valahogy annyira kiszámíthatóak voltak, tudtam, hogy mit várnak tőlem, azt is tudtam, hogy én mit akarok, minden egyes lépés előre látható volt, mint egy sakktáblán. Jelenleg azonban annyira lehetetlen helyzetbe kerültem, hiszen nem én alakítottam, csak hagytam magam az orromnál fogva vezetni és úgymond be is sétáltam az oroszlán barlangjába. Annyira sima lenne a szituáció, ha csak egy kicsit is hasonlítanék apámhoz és a bátyáimhoz. Csak egy puffanással elintézhetnék mindent. Csal egy lövés, aztán hívnék valakit, aki eltakarítja a holttestet és minden folytatódna úgy, mint ahogy eddig volt. Fölényben érzem magam, ahogy a fegyvert a pasasra tartom és rajta is látom, az arcán, a mozgásán, a tekintetén, hogy most ő az, aki nem számított erre a tettemre. - Sose kellett volna kimondanod ezt a nevet! Istenem, miért kellett pont belém kötnöd?? - rázom meg a fejem rosszallóan, amikor ismét csak az igazi nevemmel jön. Vajon honnan jöhetett rá egyáltalán, amikor az egész rendőrségnek nem sikerült? És miért mászott bele ennyire az én jól megtervezett és megszervezett életembe. - Jópolgári fenét! Mikor voltál te jó polgár? Nyilvánvalóan elégedettséggel tölt el, hogy most félelmet látok az arcán. Ha szorult volna belém némi szadizmus, talán ezzel a pisztollyal most olyan dolgokra kényszeríteném őt, amivel megalázhatom, és más a helyemben ezt talán örömmel nézné. Most mégis csupán csak eljátszadozom a gondolattal - legalább is egyelőre -, inkább csak szeretnék véget vetni ennek a találkozónak, bár szavait hallva, félek, hogy az csak egyikőnk kiiktatásával végződhet. - Azt mindjárt gondoltam - nevetek fel halkan, mégis egy kicsit gonosz arckifejezéssel, amikor egy ez egyben bevallja, hogy nem éppen ezt értette kedvesség alatt, amit most csinálok. Mégis, mit várt? Megfenyeget, tönkre akarja vágni az egész életem, én meg szó nélkül hagyni fogom? - Ó, most már kérsz is? Ilyet is tudsz? - billentem oldalra a fejem tovább folyatva a gúnyolódást. Valóban nem hittem volna, hogy ez a pökhendi alak ilyesmire is képes. Persze azzal is tisztában vagyok, hogy csak azért változott meg ilyen hirtelen, mert félti a nyavalyás kis életét, hiszen nyilvánvalóan ez az egyetlen dolog, ami fontos számára, és a látszat. Be kell vallanom, igazán élvezem most ezt a helyzetet, hogy csak egy mozdulattól függ az élete, ez én ujjmozdulatomtól. Csak nagyképűen bólintok egyet, amikor azt kérdezi, hogy szólhat e az utolsó szó jogán. Most komolyan, ezt azt hiszi, hogy valami királydrámában szerepel és ő benne a főszereplő? Egyébként is jól jön nekem, hogy meghallgassam, addig is húzza nekem az időt, én pedig gondolkodhatok egy kicsit, hogy mitévő legyek, hiszen bármennyire is úgy tűnhet, hogy a helyzet magaslatán állok, ez egyáltalán nem így van. A mocsok, a szemét, amelyben némely ember mozgolódik, egyáltalán nem állnak közel hozzám. Aki ismeri a családomat, aki tudja, honnan származom, nem sejtheti az egyik legnagyobb vágyamat, hogy én tényleg a rendőrség dolgozója akarok lenni. Tenni akarok a bűn ellen, pontosan az ilyen emberek ellen, mint ez a Stockton bíró, aki ártatlannak vélt nőket akar csőbe húzni. S ki tudja hány olyan nő járt már itt előttem, akinek nem volt fegyvere, nem volt egy olyan családja és háttere, mint nekem, aki elveszik ebben a férfiak uralta világban. Közben figyelem őt, ahogy közelebb merészkedik hozzám, hátha támadni próbálkozna, habár tudom, hogy semmi esélye nem lenne ellenem. Ráadásul kíváncsi vagyok, hogy mi olyat tud mondani, amivel kihúzza magát a saját maga kifőzte pácból. - Ki ne hallott volna? - kérdezek vissza miközben ajkaim résnyire nyílnak és kissé gyorsabban kezdem el szedni a levegőt. Ezt a szemétládát! Ez komolyan mindent alaposan kitervelt. Talán, ha nem éppen én lennék az áldozati bárány, még meg is tapsolnám. - Tehát akkor teljesen mindegy, hogy megöllek vagy sem, akkor is kiderül, ki vagyok? Ha nem húzom meg a ravaszt, akkor is elveszed tőlem - kérdezek vissza elhúzva a számat inkább csak amolyan költői módon feltéve a kérdést, hiszen nincs szükségem arra, hogy válaszoljon. A gondolatok meteoresőként kezdenek el cikázni a fejemben Igazából faképnél kéne őt hagynom, és rábízni magam a sorsra - inkább, mint, hogy ez a faszfej irányítson -, könnyen elmenekülnék, a családom mindenben segítene nekem, soha nem találnának meg… De vajon milyen élet lenne az, ha folyamatosan bujkálnom kellene? Igen, gondolhatnék magamra, de mi lesz az apámmal, ha kiderül, hogy egy tégla vagyok, az ő téglára. - Na, jó, valóban meghalhatsz, de akkor már nem így, nem ilyen könnyen és fájdalommentesen. Tudod, el kellene intéznem, hogy előtte baromi sokat szenvedj - mondom összeszűkült szemekkel, majd lassan leengedem a fegyvert magam mellé, de azért nem eresztem ki a kezemből. - Ha annyira sok mindent tudsz a családomról, azt is tudhatnád, hogy van egy rohadt jó hackerünk, és ha most nincs is rólad semmi a neten, akkor pár perc alatt lehet. Lehet, hogy én bukok, de abban biztos lehetsz, hogy te, bíró úr, jössz velem!- Már csak egy dolog érdekel: mi a francért csinálod ezt? – szegezem neki a kérdést miközben még mindig a fegyvert szorongatom a kezemben, hiszen egyáltalán nem látok a gondolatai közé, és nem értem, mi vezérli a beteg a fejét. |
| | Re: Manhattani állami bíróság --- Brooke && Jensen Csüt. Jan. 12 2023, 12:34 |
| Örülök annak, hogy nem kell mélyebben elmagyaráznom, hogy mit jelent a kifejezés, de a következő szavai mégis megzavarnak. - Biztosíthatlak, hogy nekem nem teljesen mindegy, hogy életben maradok. És ha életben maradok, akkor megnyomok egy gombot a számítógépben, és a számláló újraindul, aztán megint és újra... Persze én azt nem tudhattam, hogy a kérdése költői, így mindenképpen megválaszoltam neki, talán helyre téve benne a kétséges elemeket. Válaszom után azonban sokáig csendben figyeljük egymást. Mintha kétségbe lenne esve, mintha nem tudná eldönteni, hogy mihez is kezdjen ebben a helyzetben, és ha érdekelné, elmondanám neki, hogy nekem is ez az első ilyen élmény az életemben, az első alkalom, hogy fegyvert fognak rám, miközben csak arra tudok gondolni, hogy milyen fehérnemű van rajta. Vajon tényleg igaz, hogy ha egyezik a felső és az alsó színe, akkor szexre készen mennek a randira a nők? És bár nem a legjobb szervezés, de nevezhetjük randevúnak ezt a kis intermezzót az irodámban. Aztán elhatározásra jut, fegyverét leengedi, szavai pedig olyannyira üresek, hogy szinte képtelen vagyok komolyan venni. Igaz, annak, hogy már nem fogja rám a fegyverét, sokkalta nagyobb hatása van rám, és próbálom elrejteni a piciny mosolyomat, de nem igazán sikerül. - Miért kell bárkinek elbuknia? Miért kell mindig mindenkinek a végletekben gondolkodnia? Fenyegetőzünk, mocskolódunk, ki akarjuk nyírni a másikat, pedig erre semmi szükség. - nem bízom benne, mégis elfordulok tőle és az asztalomhoz lépek, majd visszafordulok hozzá, miközben nekidőlök az asztallapnak. - Már mondtam, hogy mi akarok tőled. Meg akarlak baszni... Talán seggbe, de ha nem a te asztalod, az sem probléma. Vállat vonok, majd folytatom. - Nem akarom megváltoztatni az életeded, nem tudom miért csinálod azt, amit csinálsz... Nem is igazán érdekel, ezt magaddal kell megbeszélned, hiszen te tudod a legjobban, hogy ez miért is jó neked. Egoista módon én csak magamra gondolok, és ha megkapom tőled, ami nekem jó, akkor elégedett vagyok. Akkor újraindul a számláló, elfelejtjük egymást a következő alkalomig, de addig mindenki a maga útján jár, nem keresztezve a másikat. Széttárom magam előtt a kezeimet, apró mozdulat, semmi teátrális elem nem költözik belé. - Nem akarok szerelmet, érzelmeket, csak egy jó dugást, és tudom, hogy nem ez a legjobb módja annak, hogy bókoljak neked, de bassza meg, nagyon régen nem láttam ilyen gyönyörű lányt és olyan szinteken mozgatod meg a fantáziámat, hogy arra nincs szavak. - egy egész alakos tükörre mutatok az iroda sarkában, amit arra szoktam használni, hogy ellenőrizzem a megjelenésemet, de most azt akarom, hogy nézzen végig magán. - Párizsban, Londonban, Milánóban lenne a helyed, a kifutókon, a rivaldafényben, a férfiak a kegyeidet keresnék, a nők az irigyeid lennének, reklámokból kellene visszamosolyognod, ehelyett meg rendőrösdit játszol a seggedben a családoddal... De nem mi választjuk a keresztünket vagy a családunkat, igaz? Ha belenézett a tükörbe, észreveheti, hogy azon keresztül figyelem őt, végigmérve testének minden apró részletét, vonását, a hajlatokat és az íveket. Ellököm magamat az asztaltól, majd a tükörképéhez lépek, s ahogyan a fal mellé érek, nekitámaszkodom a lambériának, és immáron az igazi szemeibe nézek. - Kérlek, tedd el a fegyvert és vedd le a kabátod. |
| | Re: Manhattani állami bíróság --- Brooke && Jensen Csüt. Jan. 12 2023, 18:50 |
| Jensen & Brooke Idézet szövege, vagy információk helye, ismétlem, idézet szövege, vagy információk helye ez itt Az időm pazarlásának tekintem ezt az egész helyzetet - sőt, már akkor is annak tekintettem, amikor még itt sem voltam, mintha éreztem volna -, hiszen az nem történhet meg, hogy én ne jöjjek jól ki ebből a helyzetből. Dühös vagyok magamra, amiért eljöttem erre a helyre, hiszen e helyett a színjáték helyett, annyi hasznos dolgot tehetnék. De nem, én egy beteg agyú ember éber kényszerképzetébe csöppenek bele, és nem akarja, hogy véget érjen. - Ez most valahogy nem érdekel - jegyzem meg jeges hangon, amikor beavat abba, hogy neki nem mindegy, hogy meghal-e vagy sem. A további mondandója közben, csak állom a tekintetét. Nem érdekelnek a gombjai, sem a fenyegetései, hiszen a helyzet számomra ott csúcsosodott ki, amikor elmondta, hogy tudja, melyik családhoz tartozom. A jelenre koncentrálok, az, hogy mi lesz később, még át lehet gondolni. Ezt a helyzetet azonban itt és most kell megoldanom. Örülök, hogy elmondta, hol vannak a rólam készült képek, anyagok, és majd tudom, hová kell küldenem az emberem egy bizonyos pillanatban, amikor a bíró nem tartózkodik itt, de ezt nem osztom meg vele. - Ezt most tényleg te rovod fel? Te hívtál ide pont azért, hogy megfenyegess, hogy olyan dolgot kényszeríts ki belőlem, amit nem akarok - kérdezem hitetlenkedve, amikor azzal jön, hogy nem kellene fenyegetnünk egymást és senkinek sem kell elbuknia, amikor pontosan ő volt az, aki azért hívott ide, hogy ezeket tegye velem. - Jaj, már megint ez... - sóhajtok fel egy gunyoros fintorral az arcomon, amikor végül is kiböki a piti kis dolgot, amiért ez az egész cécó van, és azt kezdi el ecsetelgetni, hogy miféle módon baszna meg engem. - Azt hittem, valami olyat akarsz, amire van is esélyed.Egy kis időre elhallgatok, amikor elmondja, hogy ő hogyan is tervezte a mi kis " kapcsolatunkat" és igazából nem tudom, hogy a képébe röhögjek vagy inkább menten arcul köpjem, azonban mivel én nem vagyok akkora paraszt, mint ő,. az első verzió mellett döntök. - Ó, minő csalódás! - szalad ki e szarkasztikus megjegyzés a számon, amikor hozzáteszi, hogy nem szerelmet akar, csupán szexet. Hogy a fenébe, pedig én amint megláttam őt, halálosan belézúgtam. Ja, nem. Aztán mikor a nekem mondottakat bóknak nevezi, ismét előtör belőlem a nevetés, hiszen biztos vagyok benne, hogy minden nőnek pontosan ugyanezt mondja, hogy megfektesse őket. Csak éppen azzal nem számolt, hogy én nem vagyok a többi nő. - Ja, valahogy nem az ilyesmihez vagyok hozzászokva - jegyzem meg egy enyhe grimasz keretében, habár egyáltalán nem is vágyom rá, hogy pont ő bókoljon nekem. - Ez nyilván nem az erősséged.- Én azt mondom, hogy ha rajtam múlna, akkor ez csak a fantáziádban maradna meg - kacsintok rá, amikor a rólam való fantazmáiról beszél. - Nézzenek oda, hát mennyire szánalmas ez már! - ingatom meg a fejemet, miközben állom a tekintetét, ahogy végigbámul rajtam. - Másképpen nem jön össze egy rendes nőt megdugni, csak, ha megzsarolod? Az egyáltalán nem fontos, ha te semmit nem mozgatsz meg egy nőben? - emelem fel szemöldökömet és hagyom neki, hogy tovább bámuljon. Mikor azt sugallja, hogy nézzem meg meg magamat a tükörben, kelletlenül oda pillantok pár másodperc erejéig, de sosem voltam az a típus - főként az utóbbi időben -, aki órákig bámulja magát és gyönyörködik magában. Nyilván tisztában vagyok a saját adottságaimmal, és az is biztos, hogy nem ő az első férfi, aki ilyeneket mondd nekem, de számomra ezek csak külsőségek, és semmit nem érnek a belső nélkül. Már nem tudom hanyadszor forgatom meg a szemem az est folyamán, de amikor jön nekem Párizzsal és Milano-val, na meg a kifutókkal, megint ezt kell tennem. Ez a nő, akiről beszél, annyira nem én vagyok, sose érdekelt a modellkedés vagy, hogy a külsőmet használjam fel a céljaim eléréséhez - Mit gondolsz, nem keresik így is? Nem irigyelnek így is? - kérdezek vissza nagyképűen, bár egyáltalán nem hazudok. Azok, akik csak kívülről látják az életemet, látják, milyen kocsit hajtok, milyen lakásban élek, hol vásárolok, ha éppen nem rendőrösdit játszok, és igen, a külsőmre is azok voltak mindig, örömmel a helyembe lépnének, hiszen ők nem látják ennek a csillogásnak az árnyoldalait. - Nagyon jó kis terv, csak egy gond van vele, hogy nekem ez nem igazán tetszik. Mi van az én elégedettségemmel? Én nem kapok semmit? - teszem fel neki a kérdést ugyanúgy. - Mi lenne, ha módosítanánk az alkun? - Itt nem állok meg a mondandómban, és nem hagyom most én őt szóhoz jutni. - EGYETLEN alkalom…, és aztán törlöd azokat a rohadt képeket! Nagyon rossz személyt választottál ki, ha azt hiszed, hogy úgy ugrálok, ahogy a kedved tartja! Ne feledd, a pisztoly még mindig nálam van!- Azonban kellene nekem valamiféle biztosíték is. Honnan tudjam, hogy ha megteszem, akkor holnap nem buktatsz le ugyanúgy? - teszem a fel talán a számomra legfontosabb kérdést, ami itt ma elhangzott, miközben hosszú hajamba túrok, és egyelőre egyáltalán nem áll szándékomban letenni sem a fegyvert, sem a kabátomat. - Ugye, nem rovod fel nekem, ha nem bízok benned? |
| | Re: Manhattani állami bíróság --- Brooke && Jensen Csüt. Jan. 12 2023, 20:51 |
| Nem áll jól neki a szarkazmus, s ha már ennél a gondolatnál tartunk, akkor senkinek nem áll jól. Gyúnyos megjegyzések, odaszúrások, elítélő nevetések, mire való mindez? Azonban nem jegyzem meg neki, mennyire életidegen tőle az efféle viselkedés, és már majdnem elnézést kérek, hogy ezt váltom ki belőle. Egyáltalán nem állt szándékomban, hiszen ez nem segíti közös ügyünket, nem visz minket közelebb egymáshoz. De most még meghagyom abban a tudatban, hogy beszélhet velem így, megengedem neki, hogy eképpen válaszoljon, és semmilyen módon nem bűntetem meg viselkedését, hiszen látom rajta, érzem benne, hogy mennyire vad, mennyire zabolázatlan, mennyire önérzetes. Élvezni fogom, hogy ezek a tulajdonságai átalakulnak, hogy elcsendesedik majd benne a düh és a harag, és majd talán emlékeztetni is fogom arra, hogy honnan indultunk, amikor mindez megtörténik. Gyönyörű utazás lesz, és hidd el Brooke, te is élvezni fogod. Még mindig csak nevetek, amikor a képességeimről és kvalitásaimról beszél, de nem érdekel mit gondol. - Pedig vannak pillanataim... Volt, aki már értékelte a bókjaimat, és ha elengednéd magadat, talán te is látnád, hogy mennyire komolyan gondolom. A szánalmas jelzőt viszont nem szeretem, nem érzem igaznak, nem illik rám, és azon leszek, hogy megváltozzon rólam a véleményed. Az viszont biztos, hogy megmozgatok majd benned valamit: hat hüvelyknyi, vértől keményre, merevre duzzadt húst olyan kitartással, amit még sosem tapasztaltál, de még ráérünk a hímtagom istenítésére, térdelsz majd még előttem imát mormolva. - Nem tudom Brooke, nem ismerlek, nem tudom kik irigyelnek, kik akarnak meghódítani, és ezzel teljes körűen elégedett vagyok. Nem érdekel, hogy reggel felfelsz és kávéval vagy narancslével indítod a napodat. Nem érdekel, hogy ebédre étterembe mész vagy rendelsz valamit a kínaitól. Hogy mennyire szereted a magassarkút munka közben, vagy edzőcipőkre esküszöl. Nem érdekel, hogy ki vagy, ki a családod, nem érdekel, hogy gyűlölsz, megvetsz, szánalmasnak találsz, de amikor együtt vagyunk, csak annyi érdekel, hogy minden figyelmed az enyém, ahogyan minden figyelmem a tiéd, és olyan világba merüljünk el, amit talán nem is találtál lehetségesnek. Felfedezni olyan örömöket, amiket másoktól nem kaphatsz meg, adni és kapni olyan kényeztetést, ami beindítja a fantáziát, a vágyakat... Még mindig őt nézem. A tükör mellett állok és gyönyörű a látvány, s csak ámulok, mint egy ma született bárány, annyira vonzó, annyira gyönyörű, annyira izgató! Az viszont még izgatóbb, hogy úgy tűnik kötélnek áll, hogy egyetlen alkalomról beszél, új feltételekről, új követelésekkel, új szabályokkal. Csak bólogatok, ezzel leplezve a meglepett gondolataimat, hiszen olyan hirtelen történt a változás. Az egyik pillanatban még egy szánalmas pöcs vagyok, aki nem képes összehozni semmit sem zsarolás nélkül, a másikban pedig az egyetlen alkalomról beszél. Persze ez nem jelenti azt, hogy megváltozott a véleménye, hiszen ahogy látom, még mindig szánalmas pöcsnek tart, de talán felismert valamit, talán vonzódik a lehetőséghez, talán átértékelte mindazt, amit mondtam neki. Illúzióim azonban nincsenek, és ha ilyen egyszerű lenne a dolog vele, talán nem is érdekelne. - Hidd el, nem felejtettem el, hogy nálad van a fegyver. És nem gondolom, hogy pár szóval és mosollyal a bizalmadba fogadsz. Idő kell ennek, és készségesen kivárom, amíg ez megtörténik. - ellököm magam a tükörtől, közelebb lépek hozzá, és csak egy méternyi távolság marad közöttünk, amikor megállok. - Gondolhatsz bármit, de nem érdekem, hogy lebukj. Mit nyernék vele? Engem veszélybe sodorna, téged tönkretenne, senki nem nyer rajta. Kevesen gondolnak bele, hogy a zsarolás ugyanolyan veszélyes a zsarolónak, mint akit megzsarolnak. Ha kiterítem az összes lapomat, megmutatom hol vagyok sebezhető, és amíg beszélgetünk, lehet neked már van is terved arra, hogyan vedd el az ászt a kezemből. Feltöreted a kapcsolót, feltöltesz mindenféle hazugságokat rólam, tönkreteszel, megszégyenítesz, és mindezt azért, mert megzsarollak. De ha nem teszem, most nem tartanánk itt. Megsimogatnám az arcát, olyannyira vágyom rá, hogy alig tudom visszatartani magam, de még tűrök, kivárok, ellenkezek magammal. - Kockáztattam azzal, hogy idehívtalak, hogy megmutattam a lapjaimat, hogy elárultam magam, és persze, gondolj szánalmasnak, de nem pezsdíti fel a véred? A veszély, a fenyegetettség, a harag, az indulatok? Nem jár át az adrenalin, az izgalom, hogy mi történik a következő pillanatban? Ahogy elővetted a fegyvered, majdnem összeszartam magam, de legalább tudtam, hogy élek... Belül még mindig remegek attól, hogy minden pillanatban lelőhetsz, hogy egyetlen szavamtól elgőzöl az agyad és meghúzod a ravaszt, és ez Brooke, ez az, amit keresek. Persze kérdezheted, hogy ezt miért pont benned keresem... A véletlen hozta, de milyen szerencsésen! Gyönyörű vagy, veszélyes, makacs, különleges, betörhetetlen, de mondhatok bármit, sosem fogod magadat úgy látni, ahogyan én látlak... A szemeibe nézek, fürkészem a reakciót, amit szavaim kiváltanak, de nem fűzök hozzá túl sok reményt, hogy meggyőzhetem. Mégis újra megkérem arra, amit az előbb akartam tőle. - Kérlek, tedd le a fegyver és vedd le a kabátod. |
| | Re: Manhattani állami bíróság --- Brooke && Jensen Pént. Jan. 13 2023, 13:57 |
| Jensen & Brooke Idézet szövege, vagy információk helye, ismétlem, idézet szövege, vagy információk helye ez itt Mindig én voltam az a személy, aki a tápláléklánc csúcsán helyezkedik el, aki irányítja a dolgok menetét, aki mindig minden lépését előre tudja. Most mégis egy olyan helyzetben találom magam, amikor nem tudom, mi fog történni a következő percekben. Soha nem hagytam, hogy mások irányítsanak, egyedül az apám volt, aki ezt meg tudta tenni velem, és nehezen viselem az ilyen szituációkat, ami most történik. Ez mellett azonban mindig is bírtam a rizikós élethelyzeteket. Az életem, a munkám, a család által utasított feladatok közben megismertem egy kicsit más, kicsit sötétebb, kaotikusabb világot, mint amire egyébként vágytam, és amit az egyszeri emberek megélnek. Már annyi adrenalinbomba érte a szervezetemet az évek során, ami egy átlagos ember életében talán egyszer történik meg. Talán ezért is van az, hogy nem vagyok egy egyszerű eset, engem nem lehet irányítani, és talán ezért van az, hogy minden haragom, minden dühöm ellenére, egy kicsit tetszik is ez az állapot, amit a másik fél előidézett. Mindig is mondták a bátyáim, hogy azok az emberek, akikhez valami közöm lesz, nem fognak hálálkodni a mindenhatónak, hogy velem találták magukat szemben. Van egy olyan érzésem, hogy ez a bíró most pontosan ugyanezt érzi. Talán azt gondolta, hogy megvádol, aztán megzsarol, én pedig inni fogom minden szavát és ugrani fogok minden utasítására a félelem miatt. Igazából nem félek tőle és azzal is tisztában vagyok, hogy ha nekem és a családoknak bármi bajunk származik a fenyegetései miatt, akkor azt ő is nagyon meg fogja érezni a saját bőrén. Viszont a tudat, hogy valaki rájött és rávilágított a legféltettebb titkomra, egyáltalán nem kellemes érzés. Egyetlen szavával képes lenne megváltoztatni az egész életemet, és akármennyire is bátor vagyok, ezt nem kellene félvállról venni. - Ami azt illeti nincs is szükségem a TE bókjaidra - felelem ridegen, hogy értse, itt nem is arról van szó, hogy nem hiszem el a nyáltól nedves szavait, hanem arról, hogy azzal, amiket mond, nem jut jobban előre. - Akkor tartsd meg azoknak, akiknek jelentenek is valamit!- Rólad a véleményem? Szerinted van olyan univerzum, ahol ez megváltozhatna? - kérdezem hihetetlenkedve és megjátszott csodálkozó tekintettel. - De miért is érdekel a véleményem? Hiszen az imént mondtad, hogy neked csak a te elégedettséget számít.A szövegelése arról, miszerint őt nem érdekli, hogy ki vagyok, milyen vagyok, mit csinálok hétköznapjaimon, hogy mit szeretek és mit nem, egyáltalán nem bántóak számomra, hiszen ezzel én is pont így vagyok, sőt, legszívesebben itt se lennék. Habár az egy másik jó kérdés, hogy akkor miért vagyok még mindig itt? Tisztában vagyok vele, hogy nem sértegetni akar, ő csak szimplán ilyen ember, aki csak magával törődik, akinek nincsenek érzései, csak elveszi, amit akar...Jómagam is ismeretem ilyen embereket, csak akkor valahol a másik oldalon álltam. Talán pontosan ő az, aki jól csinálja a dolgokat, hiszen én mindig jó ember akartam lenni, és mire mentem vele? Az mellett, hogy ami az anyagiakat, ami a státuszt illeti, mindenem megvan, nincs egy normális emberi kapcsolatom a hülye titkaim miatt. A kollégáimhoz sose kerülhetek igazán közel, hiszen mindig ott lesz bennem az érzés, hogy ha kiderül, hogy ki vagyok, és miért vagyok köztük, megvetnének. Egy rendes pasim se lehet, szintén ilyesmi okokból, hiszen ki lenne az az idióta, aki szerepet akarna vállalni a manhattani elit maffia fejének életében? - Azt azért nem mondanám, hogy ezt mástól nem kaphatom vagy kaptam már meg - reagálok csak ennyit szavaira, amikor elhallgat, és tovább folytatja testem bámulását. Talán zavarban kellene éreznem magam, mégsem érzek ilyesmit egyáltalán. Az évek alatt már megtanultam, hogy az embereknek a legrosszabb az, ha elvesszük tőlük, amire a legjobban vágynak. Látom az arckifejezésén, hogy egy kicsit megváltozik, amikor azt hallja tőlem, hogy talán mégis van arra esély, amit szeretne, de előtte szükségem van a megerősítésére, valami biztosítékra, hogy nincs értelme engem beárulnia. - Annyi idő nem is biztos, hogy létezik a világon - jegyzem meg halkan, amikor ő is belátja, hogy idő kell ahhoz, hogy megbízzak benne. Viszont én nem hinném, hogy valaha is meg tudnék benne bízni. Ez a pasi egy rohadék. Bárki, aki ebben a szobában tartózkodna, könnyen megállapítaná, hogy ez a férfi rengeteget beszél, talán túl sokat is. Én egy olyan világból érkeztem, ahol az emberek tudják, hogy a sok beszéd nem mindig célravezető. Azt is látom rajta, hogy mindenáron le akarja rólam beszélni a bugyit, próbálna meggyőzni, hogy ez az egész kényszeredett helyzet nekem is örömöt fog okozni, de én ebben egyáltalán nem hiszek...Pontosabban egészen addig, amíg nem érkezik el a mondandója végére. Szavaival nagyon is belém talál, habár ezt soha se vallanám be se neki, se másnak, de hangosan még saját magamnak sem Valóban nem vagyok olyan, mint a többi lány, makacs vagyok, szenvedélyes, valami különlegesre vágyom. Sokszor csak annyit szeretnék, hogy ne kelljen titkolóznom, hogy olyannak és annak fogadjanak el, amilyen vagyok. Hogy ne kérdezősködjenek, ne vonjanak kérdőre, ne kelljen magyarázkodnom és hazudoznom, hogy éppen hol vagyok és mit csinálok. - Nekem csak egy dolog kell tőled, méghozzá, hogy tartsd a szádat. Akármit is teszek, ha megadom, amit kérsz, az kizárólag azért lesz - mondom őszinte tekintettel a szemébe nézve, és eszem ágában sincs neki bevallani, hogy talán egy hangyányit még nekem is bejön ez a körülmény. Az imént említett életvitelem miatt az utóbbi időben nem igazán foglalkoztam férfiakkal, hiszen olykor nincs nappalom és éjjelem sem, ahogy a kettős életemen közt próbálok ingázni. Szóval nyilvánvaló, hogy rám is rám férne egy kiadós dugás, viszont azt nem szeretem, ha fenyegetnek és kényszerítenek. Azt viszont elhiheti, hogy ő se fogja saját magát sosem úgy látni, ahogy én látom őt! Amikor ismét arra kér - ami nála nagy szó -, hogy tegyem el a fegyverem és vegyem le a kabátom, bólintok egyet, majd lassú kézmozdulattal visszacsúsztatom a pisztoly a fegyvertáskába, a kabátomat szintúgy lassan tolom le magamról, majd egy jó irányzott mozdulattal a legközelebbi ülőalkalmatosságra dobom miközben kihívóan tartom vele a szemkontaktust. Még véletlenül se a fogasra akasztom, ahogy azt ő elvárta. Közelebb lépek hozzá, majd határozottan megragadom jobb kezét és az íróasztalánál levő székhez vezetem, ahová határozottan rálököm, persze nem annyira, hogy összeverje magát. Azután elé állok és felé fordulva az ölébe ülök, miközben egy kicsit engedek nyakkendőjének szorításán. - Tudod, ... - kezdek bele halkan mialatt hirtelen felállok az ülésből, megkerülöm a széket és a háta mögé lopózva nyakához hajolok. Ajkaimat lassú, kínzó tempóval vezetem fel egészen füléig, de csak éppen annyira érek hozzá, hogy libabőrös legyen érintésemtől - ahogy mondtad is, nem vagyok egy egyszerű eset, és ez mellett én is szeretem az extrém helyzeteket - folytatom miközben megragadom jobb kézét és magamhoz vonom a szék támlája mögé. Gyors mozdulatokkal előszedem a rendőrbilincsem és egy szakavatott mozdulattal kezére csatolom, majd ugyanígy teszek a másik kezével is. Ha engedi, hogy irányítsam, könnyű dolgom van, ha pedig ellenkezik, akkor kénytelen vagyok egy kicsit durvább módon dolgozni. Amikor megvagyok a bilincseléssel és olyan módon helyezkedik el a székben, hogy még véletlenül se tudja kezét átemelni a szék támláján, akkor ismét szembe kerülök vele és hirtelen felpattanok az asztalára a számítógép mellé. Az sem érdekel, ha fontos papírok vannak rajta, én akkor is oda ülök, aztán két kezemet hátam mögé támasztom, mintha éppen napozni készülnék. - Ahogy mondtam, egyáltalán nem bízok benned, viszont most egy olyan dologba másztál bele, ami teljesen tönkreteheti a családomat - komolyodik el arcom miközben belegondolok abba, mi történne, ha valóban beárulna a rendőrségnél. - Jensen - szólítom most meg először a keresztnevén, ha már őt is megtette - , kérlek, navigálj a gépeden, hogy hol is vannak a rólam szerzett mocskos adataid. Mondd el, hol kell kitörölnöm, és hogy tudom leállítani a biztonsági kapcsolódat! - szavaim kérésnek hangzanak, de most inkább utasítok. - Ha ezt megteszed, ott folytathatjuk, ahol abbahagytuk.- Hiszen azzal is tisztában vagyok, hogy hiába törlöm a bizonyítékokat, ő tud rólam és bármikor köphet. - A másik opció, hogy most idehívom a hackerem, aki ezt elintézi a segítséged nélkül, de félő, hogy ő koránt sem olyan kedves, mint én - kacsintok rá, majd megengedek magamnak egy halvány, pajkos mosolyt is. |
| | Re: Manhattani állami bíróság --- Brooke && Jensen Pént. Jan. 13 2023, 17:13 |
| Bólintott. Mondanám azt, hogy meglepett, de egyszer mindenkinél eljön az a pillanat, amikor lehengerlő karizmám eléri őket. Az is lehet, hogy tengernyi mondandóm rombol le minden gátat, szugeráló szemeim ejtik őket transzba, de teljességgel lényegtelen, hiszen ahogyan elteszi a fegyvert és leveszi kabátját pontosan azt teszi, amit kértem tőle. Figyelem őt, ahogyan folyamatosan engem néz, ahogyan lassú mozdulatokkal oldja meg a feladatokat, s a kihívó pillantást sem tudtam nem észrevenni. Még mindig kívánatos, és minden pillanattal egyre jobban az. Ahogyan közelebb lép, nem rémiszt meg, annak ellenére, hogy egy gyors mozdulattal újra ráfonódhatnak ujjai a fegyverre, ehelyett magamba fogadom a közelségét, mélyet szippantok az őt körül lengő illatokból. Nem tudom azonosítani, de nem is enged rá sok időt, hiszen megragadja a kezemet és engedélyt nem kérően, ellenállást nem elismerően vezet a székemhez, ami az asztalom mögött volt. Úgy huppanok le benne, mintha nem lenne más választásom, s valamilyen szinten így is volt, hiszen ahogyan beleül az ölembe, megpecsételi a sorsomat, elzárja a menekülés útvonalát, korlátoz abban, hogy mit tehetek az adott szituáció ellen. S ahogyan a nyakkendőmmel babrál, ahogyan búgó hangja fülemhez ér, nem is nagyon van kedvem ellenkezni, hiszen pontosan ezt akartam tőle, pontosan ez az, amiért idehívtam. Talán rájött arra, hogy mennyit adhatok neki, mennyit kaphat tőlem, talán leküzdötte magáról a láncokat, amik eddig visszatartották, lerombolta a gátakat, amik korlátai voltak szabadságának. Nem tudom, nem tudhatom, hiszen nem látok bele a fejébe, de a hirtelen jött változás tetszik, határozott javulás az eddigi beszélgetés folyamában. - Nem is tűnsz olyan nőnek, aki esténként hímzőszakkörbe jár... - felelem neki, és bár élvezem ajkainak közelségét, bőröm reakcióját, mégis észnél kell lennem, de ő gyorsabb volt nálam, megelőzött a szándéka, s már nem voltam képes elkerülni, hogy bilincs kerüljön jobb kezemre. A fém mélyen mar bele a csuklómba, felnyögök, fájdalomtól eltorzult arcommal keresem az övét, de még mindig a hátam mögött van, még mindig ellenállhatatlan akarat dolgozik benne. Próbálnék mozdulni, kiszabadulni, próbálnék ellenkezni, de képtelen vagyok, hiszen bal kezemet is elkapja, s ahogyan azon is kattan a béklyó, úgy nyögök fel ismét, hiszen a hideg acél érintése most is kínokkal borzolja idegeimet. Tehetetlen vagyok, s meg sem próbálok immáron szabadulni, hiszen tudom, hogy lehetetlen küldetés lenne, képtelenség volna felnyitnom az engem korlátozó eszközt. - Mire készülsz? - csattan ki belőlem, de úgy tűnik, nem hatja meg a fájdalmas kérdésem, hiszen ignorálva azt feltelepszik az asztalomra, és olyan gondtalan, nyugodt helyzetbe nyújtja magát, hogy már-már el is felejtem a csuklóimra erősített bilincset. Simogatnám, ruhája alá tévednék, végignyalnám testének legapróbb porcikáját is, de a fém nem enged, visszatart, őrületbe kerget! Aztán mégiscsak válaszol, újra elmondja, hogy nem bízik bennem, én pedig feleslegesnek tartom megemlíteni újra, hogy az érzés kölcsönös, de nem is a bizalma kell, csak a teste. Azok az ívbe hajló görbületek, formák és izomtónusok, melyeket istenítenék, és rések, melyeket kihasználnék. Aztán a nevemen szólít, feltüzel, felemészt, hogy nem csókolhatom az ajkakat, amik kimondták a hat betűt, az egyenlet azonban még mindig megoldhatatlan, hiszen a feltételek nem változtak. - Büszke lehetsz magadra, remek színjátékot mutattál be... - homlokomon magasra csúszik jobb szemöldököm, fejem kissé oldalra biccen, lábaimmal pedig jobbra, majd balra fordítom a széket, kihasználva annak forgó mivoltát. - De mi lenne az, amit folytatnánk? A beszélgetést? Egymás utálatát? Újra rám fogod a fegyvert és megfenyegetsz, hogy lelősz? Nem... Te mást akarsz, az első alkalom, igaz? Jobb láb, bal láb... Jobbra fordulás, balra fordulás... Apró mozdulatok, jelentéktelen helyzetváltoztatás. - Közben pedig azon gondolkodom, hogy mennyire hihetek neked... Lehet, hogy a bolondját járatod velem. Lehet, hogy tényleg igazat mondasz. Kockáztassam az egyetlen aduászt a kezemben egy olyan ígéretért, ami talán hazugság? Vagy bízzak meg benned annyira, hogy higgyek neked? Micsoda bonyodalom, micsoda kétségek! Harapom be alsó ajkamat, majd amennyire tudok és a bilincsek engedik, feljebb ülök a székemben. - A nadrágod... Vedd le és elmondom a jelszavam a géphez. Valamit valamiért, ezek lesznek a szabályok. |
| | Re: Manhattani állami bíróság --- Brooke && Jensen Vas. Jan. 15 2023, 15:56 |
| Jensen & Brooke Idézet szövege, vagy információk helye, ismétlem, idézet szövege, vagy információk helye ez itt Őszintén azt hittem, hogy innen majd könnyebben mozdulnak a dolgok előre, de néha viszont azt kell hinnem, hogy Robertnek van igaza, mert: vannak olyan helyzetek, amikor az agresszió az egyetlen megoldás. Valahogy mégsem áll szándékomban ezt megfogadni, legalább is próbálom mellőzni a fizikai agressziót. Nem gondolom, hogy nagy jelentősége lenne azon elszólásomnak, amikor kijelentem, hogy nem szokásom a színjáték, de úgy tűnik, hogy ő igen. Az erre való reakcióján első körben magamban ledöbbenek, aztán meglepődök, elszörnyedek, míg végül utolér a keserű felismerés. Persze vagyok már annyira jó az érzelmek elrejtésében, hogy ez a hullám nem látható rajtam. Pár perc erejéig még azt is eléri, hogy lefagyjak és belém fojtsa a szót, pedig az nem a legkönnyebb dolog. Teljes mértékben igaza van, valóban az egész életem egy színjáték, de én mégis próbálok benne találni olyan élményeket és olyan pillanatokat, ahol önmagam lehetek, ahol nem lépem át azt a bizonyos határt, és ezért is érzem jogosnak és őszintének az előbbi határozott kijelentésemet. Pontosan ennek köszönheti most ő is, hogy még él és nem valamelyik folyó mélyén rothad. Ő viszont ezt nem, hogy megköszönné, hanem még kritizálja is az életmódomat. - Ahhoz képest, hogy nem érdekel az életem, elég jól belemerültél - állapítom aztán csak meg még mindig egy kicsit színtelen hangon a blokkolástól. Meg amúgy is mi köze van hozzá, hogy iszogatok-e a kollégákkal vagy sem? Az már megint egy másik dolog, hogy sosem kedveltem a kedves mosolyú srácokat, de ez nem tartozik ide. - Ha olyan okos vagy, azt is tudnád, hogyan és mire értettem a színjátékot, de egyébként meg nem érdekel, mit gondolsz rólam - teszem hozzá hideg tekintettel, mert már valóban eljutottam egy olyan szintre, hogy nem érdekel semmi, csak, hogy megszerezzem, amit akarok. Nem mellékesen most nem is kis dologról van szó. Azt meg végképp nem fogom neki magyarázgatni, hogy nem önszántamból élek úgy, ahogy élek, hogy tőlem is tulajdonképpen elvették az álmomat. Persze, könnyű azt mondani, hogy mi válasszuk a sorsunkat, mi felelünk a saját élünkért, de előbb bele kell születni egy ilyen bölcsőbe, és akkor beszélni a szabadulási lehetőségekről. - Igen, dönthettél volna, de ha nem lennél egy ekkora perverz barom, akkor nyilván nem is nyomozol utánam. Szóval, te nem is akartál beköpni, csupán meg akartál zsarolni. Csak azt nem hitted, hogy ilyen nehezen megy majd - állapítom meg én is saját véleményemet, akikor ő is elmondja rólam a sajátját. - Ja, élvezed, ahogy irányítasz másokat, pontosabban irányítanál...Meglep, hogy azt látom, valami mintha átkattant volna nála, és ez előbbi bizonytalanság átvált valami karakánabb és diktatórikus hadviselésbe. - Ó, nem fogom - nyílnak tágra a szemeim miközben nagyképűen elmosolyodok, amikor azt mondja, hogy tőle nyugodtan hívjam a hackert, majd gondosan ecsetelgetni kezdi az épület biztonsági rendszerének részleteit. Persze, ezzel is csak hatni akar rám, meg akar félemlíteni, el szeretne bizonytalanítani. - Ugye, tisztában vagy azzal, hogy egy számítógépzseni otthon ülve is fel tudja törni a gépedet? - emelem fel szemöldököm kicsit lenézően. Hát mit gondolt, hogy valami pancsert "alkalmaz" a családom, vagy az ország egyik legnagyobb mesterét? - De, ha ide jönne, ugye, azt is tudod, hogy ezeket a szép kis rendszereket, amiket felsoroltál, szintén meg lehet babrálni ugyanonnan? - kérdezem fejemet rázogatva. Azt hitte, hogy most elkapott, de azt hiszem, még midig nincs tisztában azzal, hogy kivel sodorta össze a sors balkeze. - Úgy gondolom, túl sok akciófilmet nézel. Ha meg akarlak ölni, akkor csak egyszerűen lepuffantalak, de ha akartam volna, akkor azt már rég megtettem volna - magyarázok miközben fejemmel még mindig az oldalamhoz erősített fegyvertok felé biccentek. Viszont, amikor elkezd kiabálni rám, egy kicsit dühbe gurulok, hiszen nem szokásom eltűrni, hogy valaki ilyen stílusban beszéljen velem. Most egy kicsit még bánom is, hogy nem eresztettem bele egy golyót nemrégiben, mondjuk a térdébe. - Azt teszem éppen, bíró úr, mert maga kényszerít rá! - emelem meg én is a hangom egy kicsit, habár koránt sem olyan a stílusom, mint az övé. Nyilvánvaló, hogy ő idegesebb is nálam. - Kettőnk közül, még mindig nem én vagyok a rosszfiú, rémlik? Nem én hívtam ide a másikat, holmi aljas indokkal, vádoltam meg, zsaroltam meg, csupán azért, hogy megkeféljem, szóval nem kellene áldozatnak beállítani magad. Csodálkozol, hogy ide jutottunk? Csodálkozol, hogy védem magam? - osztom most ki egy kicsit harsányabban őt, mert rohadtul bosszant, hogy még ő az, aki kikéri magának a dolgokat, majd figyelmemet most mér végleg a telefonomnak szentelem, és megpróbálom elérni Crypto-t. - Brooke? - pár csengés után már meg is hallom az ismerős, mély hangot a vonal túlsó végén. - Crypto, lenne egy kis munkám a számodra, most rögtön. Ráérsz? - Egy Hamiltonnak bármikor, tudod. Mondd, mi kell? - Be kellene törnöd egy gépbe.- Igen? Hova, bogaram? - Egy hivatali számítógépről lenne szó. Konkrétan egy állami bíró gépébe a bíróságon. Jensen Stockton a neve - pillantok egy pillanatra a még székhez bilincselt emberre, majd elsétálok az ajtóig, hogy megnézzem az iroda ajtaján levő számot és átadjam a hackernek. - Le kell innen törölnöd mindent, amit velem és a családdal kapcsolatban találsz minél gyorsabban!Ide kell jönnöd hozzá, vagy megoldod a helyedről?- Brooke, mi a faszba keveredtél? De nyilván megoldom, ismersz.- Az most nem lényeg, majd elmondom, a lényeg, hogy most azonnal neki kell látnod, hogy ne tudjanak zsarolni az anyagokkal, amiből kiderül az igazi személyazonosságom!- Állítólag tizenhat karakteres a jelszava, de szerintem hazudik - húzom gúnyos mosolyra a számat és pillantok ismét Stocktonra. - Rendben, azonnal nekiállok.- Ja, és Crypto, van még valami. Állítólag a pasas egy biztonsági kapcsolót is aktivált, ami önműködősen továbbítja az anyagokat a hivatalos személyeknek, ha valami baja lesz...- Mi az? Megölted? - Még nem. Szóval, ha valami baja lenne a pasasnak, akkor kiderül rólam minden. Tudod,mit jelent ez. Mennyi idő ez? - Azt azonnal nem tudom megmondani, amíg nem láttam a computer védelmi rendszerét, de hívlak, amint megtudok valami pontosat...Miután bontja a vonalat, újfent érzem a vérereimben áramló adrenalint és fülemben hallom a szívem egyre hevesebb zakatolását. Most minden perc számít, ha ez a majom igazat mondott. Az ablakhoz sétálok, és miközben idegesen kocogtatom rajta körmeimet a New York-is éjszakát szemlélem. Hogy keveredhettem ilyen helyzetbe?? |
| | Re: Manhattani állami bíróság --- Brooke && Jensen Vas. Jan. 15 2023, 16:59 |
| - Nem stílusod a színjáték? Mi másnak neveznéd azt, hogy a nap huszonnégy órájában másnak adod ki magad? Más név, a törvény másik oldala... S miben hazudsz még? Hányszor mondtad a kollégáidnak, hogy nem érsz rá elmenni velük meginni egy sört, miközben a családodnak jelentettél? Hányszor utasítottál vissza egy kedves mosolyú srácot, mert túl bonyolult lenne kettős vagy inkább hármas életet élni? - sok mindent képes vagyok elviselni, de az önámítást nem. Az egész élete hazugság, és lehettek benne kellemes percek az elején, de amióta beszivárgott New York legjobbjai közé, azóta megszűnt létezni. Nem fizikailag, félreértés ne essék, hiszen még mindig egy élő, lélegző ember, de a nap felében titkolnia kell önmagát, hazudnia kell a kollégáinak, ármánykodnia és csalnia kell, hogy álarcát fenntartsa. És a huszonnégy óra másik felében, amikor önmaga lehetne, akkor is hazudik. Hazudik a szomszédnak, a házi néninek, az állítólagos barátoknak, hazudik, hogy a CSALÁD túléljen. Mert ugye mindent a családért... Soha nem fogom megérteni. - Pedig mindig van másik választás, a kérdés csak az, hogy melyik utat választjuk. Dönthettem volna úgy, hogy nem hívlak fel és névtelenül elküldöm a képeket, a cikkeket a kis levelezőlistámra, és ha így tettem volna, már rácsok mögött lennél, és fogalmad sem lenne, hogy mi történt. De nem így döntöttem, mert abba mi az élvezet? Mi az izgalom? Vállat vonok, még akkor is, ha eléggé viccesen néz ki hátrabilincselt kezekkel, arcomra pedig furcsa grimaszok költöznek, hiszen az egyik pillanatban még leugrik az asztalról és elkezdi kigombolni a nadrágját, a másik percben viszont rászól önmagára, mintha a kezeit más valaki irányítaná. Lehet, hogy a bűnöző akarja, amit a rendőrnő tilt? De nincs sok időm gondolkodni azon, hogy mégis mi a fene játszódik le benne, hiszen az arcomba tolja a mobilját és újra azzal a bizonyos hackerrel fenyegetőzik. - Nem tudom megakadályozni, hogy ne hívd fel, úgyhogy telefonálj neki nyugodtan, de ne felejtsd el említeni, hogy hol vagy... - részemről tényleg nyitott vagyok arra, hogy ez a Crypto nevezetű megjelenjen az irodámban, bár az biztos, hogy az ideút nem lesz túl egyszerű. - Említsd meg a riasztóval felszerelt ajtókat és ablakokat, a fegyveres őköket a bejáratnál, a belső videórendszert, amelyik minden lépcsőházat, folyosót és nyitott teret megfigyel, említsd meg neki, hogy amint belép az épületbe, egy automatikus rendszer arcfelismerést végez rajta, hogy át kell mennie egy fémdetektoron, hogy már rég vége van a munkaidőnek, szóval valószínűleg nagyon csúnyán fognak ránézni, hogy mégis mi a tökömet keres egy állami épületben... - az arcfelismerő rendszerben nem vagyok biztos, hiszen a szájmaszkos időszakban nem sok értelme volt, így arra az időre valószínűleg kikapcsolták, és ismerve a bürokrácia gyorsan őrlő malmait, még mindig azon vitatkoznak, hogy vajon visszakapcsolják vagy sem. - De tényleg, Isten őrizz, hogy beleszóljak, de sajnálnám, ha a belső szerveit fel kellene takarítani valamelyik folyosóról. S különben is, ha tíz perc múlva éled a kapcsoló? Akkor mi lesz? Ideér annyi idő alatt? Átvág fegyveres őrökön, kijátsza a kamerákat, engem jól megver vagy talán még meg is öl, majd feltöri a gépet? Ha beszélsz vele, kérdezd meg tőle, mennyi időbe telik egy tizenhat karakteres jelszó feltörése? Kezdek ideges lenni és nem azért, mert megbilincselt, hanem azért mert meggondolatlan és ostoba dolgokat mond. - Persze, elviheti a gépet, sőt, te is elviheted a gépet, de a levél akkor is kimegy, mert ahhoz nem kell a laptop. Én meg itt maradok vérbe fagyva, és akkor már gyilkossággal is vádolnak... Emlékszel, megbilincseltél! Gondolod az orvosszakértő elfelejti ellenőrizni? Attól a pillanattól fogva, hogy azt a szart rátetted a csuklómra, attól a pillanattól kezdve mondhatsz bármit, nem fog senkit érdekelni. Mekkora veszély lehetek rád őszintén? Egy kibaszott rendőr vagy, kiképzéssel, fegyverrel, sikerült megbilincselned és mégis én vagyok a támadó? Jogszerű lenne egy ilyen helyzetben a fegyverhasználat? Miller nyomozó, feleljen a kérdésre! Úgy kiáltok rá, mint egy kiképző tiszt, mint valami felsőbb hatalom. - Gyerünk nyomozó, dolgoztassa meg az agyát! |
| | Re: Manhattani állami bíróság --- Brooke && Jensen Hétf. Jan. 16 2023, 18:04 |
| Jensen & Brooke Idézet szövege, vagy információk helye, ismétlem, idézet szövege, vagy információk helye ez itt Őszintén azt hittem, hogy innen majd könnyebben mozdulnak a dolgok előre, de néha viszont azt kell hinnem, hogy Robertnek van igaza, mert: vannak olyan helyzetek, amikor az agresszió az egyetlen megoldás. Valahogy mégsem áll szándékomban ezt megfogadni, legalább is próbálom mellőzni a fizikai agressziót. Nem gondolom, hogy nagy jelentősége lenne azon elszólásomnak, amikor kijelentem, hogy nem szokásom a színjáték, de úgy tűnik, hogy ő igen. Az erre való reakcióján első körben magamban ledöbbenek, aztán meglepődök, elszörnyedek, míg végül utolér a keserű felismerés. Persze vagyok már annyira jó az érzelmek elrejtésében, hogy ez a hullám nem látható rajtam. Pár perc erejéig még azt is eléri, hogy lefagyjak és belém fojtsa a szót, pedig az nem a legkönnyebb dolog. Teljes mértékben igaza van, valóban az egész életem egy színjáték, de én mégis próbálok benne találni olyan élményeket és olyan pillanatokat, ahol önmagam lehetek, ahol nem lépem át azt a bizonyos határt, és ezért is érzem jogosnak és őszintének az előbbi határozott kijelentésemet. Pontosan ennek köszönheti most ő is, hogy még él és nem valamelyik folyó mélyén rothad. Ő viszont ezt nem, hogy megköszönné, hanem még kritizálja is az életmódomat. - Ahhoz képest, hogy nem érdekel az életem, elég jól belemerültél - állapítom aztán csak meg még mindig egy kicsit színtelen hangon a blokkolástól. Meg amúgy is mi köze van hozzá, hogy iszogatok-e a kollégákkal vagy sem? Az már megint egy másik dolog, hogy sosem kedveltem a kedves mosolyú srácokat, de ez nem tartozik ide. - Ha olyan okos vagy, azt is tudnád, hogyan és mire értettem a színjátékot, de egyébként meg nem érdekel, mit gondolsz rólam - teszem hozzá hideg tekintettel, mert már valóban eljutottam egy olyan szintre, hogy nem érdekel semmi, csak, hogy megszerezzem, amit akarok. Nem mellékesen most nem is kis dologról van szó. Azt meg végképp nem fogom neki magyarázgatni, hogy nem önszántamból élek úgy, ahogy élek, hogy tőlem is tulajdonképpen elvették az álmomat. Persze, könnyű azt mondani, hogy mi válasszuk a sorsunkat, mi felelünk a saját élünkért, de előbb bele kell születni egy ilyen bölcsőbe, és akkor beszélni a szabadulási lehetőségekről. - Igen, dönthettél volna, de ha nem lennél egy ekkora perverz barom, akkor nyilván nem is nyomozol utánam. Szóval, te nem is akartál beköpni, csupán meg akartál zsarolni. Csak azt nem hitted, hogy ilyen nehezen megy majd - állapítom meg én is saját véleményemet, akikor ő is elmondja rólam a sajátját. - Ja, élvezed, ahogy irányítasz másokat, pontosabban irányítanál...Meglep, hogy azt látom, valami mintha átkattant volna nála, és ez előbbi bizonytalanság átvált valami karakánabb és diktatórikus hadviselésbe. - Ó, nem fogom - nyílnak tágra a szemeim miközben nagyképűen elmosolyodok, amikor azt mondja, hogy tőle nyugodtan hívjam a hackert, majd gondosan ecsetelgetni kezdi az épület biztonsági rendszerének részleteit. Persze, ezzel is csak hatni akar rám, meg akar félemlíteni, el szeretne bizonytalanítani. - Ugye, tisztában vagy azzal, hogy egy számítógépzseni otthon ülve is fel tudja törni a gépedet? - emelem fel szemöldököm kicsit lenézően. Hát mit gondolt, hogy valami pancsert "alkalmaz" a családom, vagy az ország egyik legnagyobb mesterét? - De, ha ide jönne, ugye, azt is tudod, hogy ezeket a szép kis rendszereket, amiket felsoroltál, szintén meg lehet babrálni ugyanonnan? - kérdezem fejemet rázogatva. Azt hitte, hogy most elkapott, de azt hiszem, még midig nincs tisztában azzal, hogy kivel sodorta össze a sors balkeze. - Úgy gondolom, túl sok akciófilmet nézel. Ha meg akarlak ölni, akkor csak egyszerűen lepuffantalak, de ha akartam volna, akkor azt már rég megtettem volna - magyarázok miközben fejemmel még mindig az oldalamhoz erősített fegyvertok felé biccentek. Viszont, amikor elkezd kiabálni rám, egy kicsit dühbe gurulok, hiszen nem szokásom eltűrni, hogy valaki ilyen stílusban beszéljen velem. Most egy kicsit még bánom is, hogy nem eresztettem bele egy golyót nemrégiben, mondjuk a térdébe. - Azt teszem éppen, bíró úr, mert maga kényszerít rá! - emelem meg én is a hangom egy kicsit, habár koránt sem olyan a stílusom, mint az övé. Nyilvánvaló, hogy ő idegesebb is nálam. - Kettőnk közül, még mindig nem én vagyok a rosszfiú, rémlik? Nem én hívtam ide a másikat, holmi aljas indokkal, vádoltam meg, zsaroltam meg, csupán azért, hogy megkeféljem, szóval nem kellene áldozatnak beállítani magad. Csodálkozol, hogy ide jutottunk? Csodálkozol, hogy védem magam? - osztom most ki egy kicsit harsányabban őt, mert rohadtul bosszant, hogy még ő az, aki kikéri magának a dolgokat, majd figyelmemet most mér végleg a telefonomnak szentelem, és megpróbálom elérni Crypto-t. - Brooke? - pár csengés után már meg is hallom az ismerős, mély hangot a vonal túlsó végén. - Crypto, lenne egy kis munkám a számodra, most rögtön. Ráérsz? - Egy Hamiltonnak bármikor, tudod. Mondd, mi kell? - Be kellene törnöd egy gépbe.- Igen? Hova, bogaram? - Egy hivatali számítógépről lenne szó. Konkrétan egy állami bíró gépébe a bíróságon. Jensen Stockton a neve - pillantok egy pillanatra a még székhez bilincselt emberre, majd elsétálok az ajtóig, hogy megnézzem az iroda ajtaján levő számot és átadjam a hackernek. - Le kell innen törölnöd mindent, amit velem és a családdal kapcsolatban találsz minél gyorsabban!Ide kell jönnöd hozzá, vagy megoldod a helyedről?- Brooke, mi a faszba keveredtél? De nyilván megoldom, ismersz.- Az most nem lényeg, majd elmondom, a lényeg, hogy most azonnal neki kell látnod, hogy ne tudjanak zsarolni az anyagokkal, amiből kiderül az igazi személyazonosságom!- Állítólag tizenhat karakteres a jelszava, de szerintem hazudik - húzom gúnyos mosolyra a számat és pillantok ismét Stocktonra. - Rendben, azonnal nekiállok.- Ja, és Crypto, van még valami. Állítólag a pasas egy biztonsági kapcsolót is aktivált, ami önműködősen továbbítja az anyagokat a hivatalos személyeknek, ha valami baja lesz...- Mi az? Megölted? - Még nem. Szóval, ha valami baja lenne a pasasnak, akkor kiderül rólam minden. Tudod,mit jelent ez. Mennyi idő ez? - Azt azonnal nem tudom megmondani, amíg nem láttam a computer védelmi rendszerét, de hívlak, amint megtudok valami pontosat...Miután bontja a vonalat, újfent érzem a vérereimben áramló adrenalint és fülemben hallom a szívem egyre hevesebb zakatolását. Most minden perc számít, ha ez a majom igazat mondott. Az ablakhoz sétálok, és miközben idegesen kocogtatom rajta körmeimet a New York-is éjszakát szemlélem. Hogy keveredhettem ilyen helyzetbe?? |
| | Re: Manhattani állami bíróság --- Brooke && Jensen Hétf. Jan. 16 2023, 19:36 |
| Az egyik nagyon jó tulajdonságom, hogy rettentő jó a memóriám. Nem azt mondom, hogy minden egyes szóra emlékszem, ami elhangzott a beszélgetésünk során, de arra tisztán emlékszem, amikor azt mondta, hogy idehívja a pajtikáját és majd jól el lesz látva a bajom. Ezért soroltam fel a buktatókat a tervében, ami pedig teljes mértékben átformálta a tervét és a pajtika már nem jön az édeshármasba, nekem nem lesz elkenve a szám, hanem telefonon van értesítve és kívülről betörve fog ez az egész lezajlani. Felőlem... Valószínűleg látja, hogy mennyire nyugodt vagyok, amikor mégiscsak felhívja őt, még az irodám számát is megadja, meg a nevemet, hogy beazonosítsa a számítógépemet. Persze nem vagyok számítógépes isten, mint a telefon másik oldalán csücsülő fickó ... lány ... ki tudja, hogy micsoda, de abban biztos vagyok, hogy Internet kell ahhoz, hogy valahová a neten keresztül betörj. Ezek a számítógépek azonban nem mások, mint terminálok, amelyeknek egyetlen dolga, hogy támogassák az igazságszolgáltatásban dolgozókat. Neki is valamilyen hasonló gépe lehet a rendőrkapitányságon, amivel elérhet bizonyos adatbázisokat, használhatja a belső levelezési rendszert, elolvashatja a belső híreket és semmi mást. De ha tényleg olyan jó az ember, mint amilyen jónak mondja Brooke, akkor semmi problémája nem lesz betörni az Amerikai Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumának belső hálózatába, nem lehet gond megtalálni több százezer gép közül egy bizonyosat, ami biztosan nem úgy van felcímkézve, hogy Jensen Stockton számítógépe a harmadik emeleti háromnegyvenkettes irodában, igazi diadalmenet lesz kitalálnia a valóban tizenhat karakteres jelszót, ami kisbetű, nagybetű, szám, írásjel és még egy speciális karakter is van benne, hogy aztán végül kiderüljön, hogy a számítógép teljesen üres. Illetve nem, mert tárolok rajtuk a különböző perekkel kapcsolatos feljegyzéseket, de ahogyan már említettem magamnak, ezek munkagépek, fizikailag képtelenség adatot menteni rá kívülről, hiszen sem Internet kapcsolat, sem USB port, sem CD/DVD olvasó nincs rajta, floppy meg pláne nem, de abban nem vagyok biztos, hogy tudja Brooke, hogy az mégis micsoda. - Miért nem látod be, hogy ebből nem jöhetsz ki úgy, ahogy te szeretnéd? Most ne törődjünk azzal, hogy velem mi történik, csak azzal, hogy mi lesz ennek az estének a végkimenetele a te részedről... - sikerült lenyugodnom azzal, hogy végiggondoltam, mennyire erőtlen próbálkozás a hacker támadása. Hiszen egy biztos, egy szóval sem említettem, hogy ez lenne az a gép, ami a kompromitáló anyagokat tartalmazza. Ő fel akart törni egy gépet, én pedig belementem volna, hogy ez legyen az, ami az íróasztalomon van. Lehet az egyik otthoni gépem, lehet az a telefonom, amivel a kurváimat hívom, lehet az New York bármelyik könytvárjának számítógépe, amelyiknek valóban van internetes hozzáférése. - Vagy kiderül az egész és börtönbe mész ilyen-olyan vádakkal, vagy leveszed rólam a bilincset, utána pedig letérdelsz elém és bocsánatot kérsz tőlem. Nem fordulok felé, nem figyelem őt, csak hallgatom, ahogyan körmeivel az ablakon játszik. - Ha megteszed az utóbbit, elmehetsz. Elgondolkodhatsz a történteken, megbeszélheted bárkivel, mérlegelhetsz, amire egy hetet kapsz. Egy hét elteltével pedig visszajössz ide és elmondod, hogy mire jutottál... Ha addig történik velem valami, megy a levél. Ha a családommal történik valami, megy a levél. Ha arra gyanakszom, hogy követ valaki, megy a levél. Ha abban az egy hétben bármi olyat teszel vagy megbízol bárkit, aki olyat tesz, amit a legkisebb mértékben is támadásnak vélek, megy a levél. És a helyedben az éjszakai imádba foglalnám a nevemet, mert ha nem élem túl a következő hetet ... megy a levél. |
| | Re: Manhattani állami bíróság --- Brooke && Jensen Szer. Jan. 18 2023, 15:17 |
| Jensen & Brooke Idézet szövege, vagy információk helye, ismétlem, idézet szövege, vagy információk helye ez itt Fogalmam sincs, mennyi ideig vártam Crypto hívására, de nekem óráknak tűnt, habár biztos vagyok benne, hogy nem tartott neki annyi ideig még úgy sem, hogy - mint utólag kiderült - nem volt egyszerű dolga. Amint megcsörren a telefonom, úgy kapom fel azt, mintha az életem múlna rajta, s ha bár nem szó szoros értelmében, de tényleg az múlt rajta, és ami a legfontosabb, nem csak az enyém. Rohadtul ideges leszek, amint beszélni kezd és ez minden egyes mondatával csak fokozódik. Amikor pedig a mondandója végére ér, azt hiszem, még robbannék is, ha az évek alatt már nem tanultam volna meg megőrizni a hidegvéremet. Amiben mondjuk a családom nagy része eléggé sikertelen. Nem igazán értek a számítástechnikához, de amit elmond az emberem, még nekem is sikerül megértenem. Elmondja ugyanis azt, hogy Stockton gépe nem rendelkezik internetkapcsolattal, ezért kénytelen volt az épületben keresni egy olyan laptopot, aminek van. Ezután arról a gépről rákapcsolódni az itteni belső szerverre. Mikor ez megvolt, az összes itteni számítógép közül ki kellett keresnie a bíróét, feltörni a jelszavát, s csak mindezek után tudott betekintést nyerni a memóriájába. Amikor Crypto kimondja, hogy átnézte az egész komputert és nem talált rajta semmi anyagot rólam és a családomról, fejemet lassan fordítom a férfi felé, aki még mindig a székhez van rögzítve. Gondolatban már ezer féle kínzási módot kitaláltam a számára, és Crypto-nak még csak ki se kellett volna mondania, hogy engem bizony csúnyát átvertek. - Te szemét disznó! - kiáltom mérgesen, amikor a hackerrel bontjuk a vonalat, és szinte fénysebességgel előtte termek. Tisztában vagyok vele, hogy ő ismeri a haragom okát, ezért nem áll szándékomban elmondani, mit mondott nekem a vonal másik végén lévő személy, hiszen nem volt rá szükség. Csak ekkor döbbenek rá, hogy soha nem is állt szándékában megosztani velem a jelszót és megsemmisíteni a kompromittáló adatokat és fotókat rólam. Viszont egyidejűleg az is megfordul a fejemben, hogy talán nem is léteznek ilyen bizonyítékok, csupán végig megtévesztett, hogy kicsikarja belőlem azt, amit akar. - Most már sajnos belátom. Csupán az a gond ezzel, hogy ha én nem jövök jól ki belőle, akkor te sem - felelem szúrós tekintettel miközben érzem, hogy a testem is elkezd remegni az idegességtől, mert én sem értem el azt, amit akartam. - Tudod mit? Nem érdekel a fenyegetőzésed. Sőt, azt gondolom, hogy nincsenek is képeid rólam, csak kamuztál - rázom meg a fejem miközben őt méregetem, ahogy a székben ül. - Nem fogsz te elküldeni senkinek semmit, mert, ha tényleg meg akartad volna tenni, akkor már rég megtetted volna. Nem hittem, hogy ezek után még tud olyan dolgot tenni és mondani, amivel egyszerre felhúzza az agyamat és ledöbbent, de mégis sikerült neki. - Hogy micsodát tegyek meg? - kérdezek kissé megemelve hangomat, majd hangosan elnevetem magam. - Inkább megyek azonnal börtönbe, mint, hogy letérdeljek eléd vagy bocsánatot kérjek a semmiért. Mégis ki a fenének képzeli magát az a nagyszájú barom, valami mindenható istennek?? Miért gondolja azt, hogy engem megfélemlíthet? Persze, ez mind nem elég neki, ezen ökörségei után szabályosan megfenyeget. Most először azonban nem ijedek meg tőle, hiszen tudom, ki vagyok, kinek a lánya vagyok, ki a bátyáim és azt is tudom, hogy általuk teljesen védve vagyok. - Igazán, kapok egy hetet? Mégis mire? Hogy addig esetleg Crypto valóban megtalálja azt a gépet, ahol ténylegesen vannak rólam bizonyítékok? Már ha vannak. Vagy, hogy a családom esetleg kivégezzen? - húzom el a számat ingerülten, mert most valóban nem is értem, miért jártatom itt a számat. - És mindez miért? Egy dugásért, amiről azt sem tudom, milyen. - Ez az egész már egy lerágott csont, hiszen te is tudod, hogy ha velem bármi történik, neked így vagy úgy, annyi. Ha nem halsz meg, akkor a hacker felrakja rólad a kompromittáló anyagokat, mert száz százalékig biztos vagyok benne, hogy egy ilyen embernek, mint te, van valami sötét titka, ami nem vállalható például egy efféle munkahelyen. Mit gondolsz, mit tenne veled a családom, ha megtudnák, hogy miattad kerültem én vagy az apám börtönbe? Szerinted az apámnak nincs akkora hatalma, hogy a börtönből is elérjen a keze hozzád? Aztán ott vannak a bátyáim, akik imádnak, ott vannak az apámhoz hűséges emberek, akik meghalni is képesek lennének érte. El se merem most mondani, hogy mi lenne veled, ha apám már csak arról tudomást szerezne, hogy így megzsaroltad az egyetlen szem lányát, a szeme fényét - vágom szemébe a gondolataimat, és ahogy kimondom ezeket a szavakat, azt is érzem, hogy én magam is megnyugszok tőlük egy kicsit, hiszen minden egyes szavam a színtiszta igazság. Csupán azt bánom, hogy ilyesmihez közöm lesz, mert én soha életemben nem akartam gyilkosságban részt venni. - És nem csak veled, de az állítólagos családoddal is megteszik ugyanezt, ha bármi bajom lenne - kacsintok rá, habár abban az egyben biztos vagyok, hogy ártatlanoknak nem eshet baja, majd miközben elgondolkodok, még közelebb lépek hozzá. Lassan megkerülöm őt, majd nem túl finoman, de leszedem mindkét kezéről a bilincset, és elrakom. Csak menjen, csinálja azt, amit eltervezett, de azzal a saját sorsát is megpecsételi. - Szóval, ha nekem rossz lesz, neked is... - Gondolkodtam, és arra jutottam, hogy inkább én adok neked egy hetet. Te kapsz egy hetet, hogy elgondolkodj azon, megéri-e ez neked, aztán keress meg a bizonyítékkal, hogy már nincsenek meg rólam a fotóid, és folytatódik tovább a kis életed. Akár bocsánatot is kérhetsz, ha már így felhoztad - rántom meg a vállam. Végül is, miért ne? Ő akart szemétkedni velem. - Ja, és szerintem pont te foglalhatnád imába az én nevem, amiért nem puffantottalak le.
|
| | Re: Manhattani állami bíróság --- Brooke && Jensen Vas. Jan. 22 2023, 17:41 |
| - Befejezted? - nézek fel rá a székből, amikor oldja a bilincsek szorítását és végül a mondandója végére ér. Nem akartam közbevágni, nem akartam megakasztani a folyamatot, hogy mindent kiadjon magából, de amikor úgy érzem, hogy végre abbahagyja, megdörzsölöm csuklóimat, mint valami rossz filmben, amikor a béklyó okozta fájdalmat oldani próbálja az elszenvedő fél. - Csak semmi hirtelen mozdulat, de most benyúlok a fiókomba és előveszek valamit. Nem fegyver... S valóban nem az volt, hanem egy vékony dosszié, egy sárgásbarna mappa, amin csak egy szó szerepelt: Brooke. Átnyújtom neki, de ha nem kér belőle, akkor az asztalra teszem, de ha mégis átveszi, akkor azt a bizonyos cikket találja benne, a kinagyított képet a cikkből, az igazi nevét és a tulok nevét, aki szintén szerepelt a fotón. Egy kis háttéranyagot a fickóról, az apjáról, csupa olyan dolgot, aminek bárki utánanézhet, ha be tud lépni a rendfenntartók adatbázisaiba. - Ennyim van rólad, meg a családodról... Nem tűnik soknak, de egy ügyész vagy az igazi rendőrök biztos örülnének neki. - felállok és előtte állok meg, s csak egy meggondolatlan mozdulat kellene ahhoz, hogy megcsókoljam, de nem teszem. - Ha tudni akarod, mit kínálok, tarthatok egy kis bemutatót... De gondolom, nem élsz a lehetőséggel. Vonok vállat, majd teljesen kicsomózom a nyakkendőmet és ingem legfelső gombját kioldom. - Tudom elcsépelt, de ezzel kötöttem volna be a szemeidet... De úgysem érdekel, hogy mi következett volna, szóval nem untatlak vele. - ellépek előle, töltök magamnak egy újabb italt, s ahogyan ő állt az előbb az ablak előtt, úgy én is megpihenek bámulni a külvilágot. - Nem kell elmondanod, ha nem akarod, de meg tudtalak volna győzni valamivel, hogy megkapjalak? Tudom, hogy már semmire sincs esélyem, viszont rohadt kíváncsi vagyok, hogy mivel tudtam volna bejutni a bugyidba... És ha már itt tartunk, milyen van rajtad? Röhögöm el magam egy pillanatra, majd felé fordulok. - Bocs, nem tudtam kihagyni... Nevetek még mindig, majd leteszem az italomat, és akár válaszol, akár nem, a kabátjához lépek, és tartom neki, hiszen fel akarám segíteni rá. Mielőtt újra megszólalok, sóhajtok egy hatalmasat, s miközben várok rá, minden mozdulatát figyelem. - Majd felhívlak, hogy hol találkozzunk a jövő héten, de mivel úgysem bízol bennem, lehet ott is, ahol te akarod. Ha lehet egy kérésem hozzád, akkor egyedül gyere, és megígérem, hogy én is egyedül megyek. - ha engedi, hogy felsegítsem rá a kabátját, akkor úriember módjára viselkedem és tényleg csak annyi történik, hogy feladom rá a ruhadarabot. Ha másként dönt, akkor másként telnek el azok a másodpercek, azt viszont nagyon érzem, hogy nincs több maradása, így nem ellenkezek azzal, ha menni akar az irodámból. - Sajnálom, hogy elrontottam az estéd, de köszönöm, hogy eljöttél. Szia! Kinyitom neki az ajtót, majd ha kilép rajta, becsukom utána. Előveszem eldobható telefonomat, amikor már egyedül vagyok az irodámban, és átállítom a kapcsolót egy héttel későbbre, majd a névjegyek közül kiválasztom az egyiket, és felhívom. - Fél óra múlva ott leszek, csak egy szemellenző legyen rajtad! |
| | Re: Manhattani állami bíróság --- Brooke && Jensen Hétf. Jan. 23 2023, 22:54 |
| Jensen & Brooke Idézet szövege, vagy információk helye, ismétlem, idézet szövege, vagy információk helye ez itt Sokféle reakcióra számítottam tőle, miután elmondtam neki mindent, ami bennem lakozott, és amivel igazából saját magamnak is bebizonyítottam, hogy nem félek és nem is félhetek tőle, mert akkor teljesen elveszek. Számítottam további fenyegetőzésekre, véget nem érő zsarolásra, szitkokra, dührohamra, talán, hogy meg is próbálja felhívni a munkahelyemet, azt hiszem, még azt is kinéztem belőle, hogy talán fizikálisan rám támad - nem mintha menne vele bármire -, de az a visszajelzés és viselkedésmód, amit azután produkált, hogy elengedtem, még engem is meglep, pedig láttam már egy-két megmagyarázhatatlan dolgot életem során. Persze, én se ma jöttem le a felvédőről, és nem vagyok hülye - akármennyire is annak néz engem ez a pasas - , biztos vagyok benne, hogy ez az egész csak egy színjáték a részéről. Azon rövid idő alatt is, amit együtt töltöttünk, kitapasztaltam, hogy a viselkedése igen kiszámíthatatlan és változékony, nekem viszont most az a célom, hogy elérjem, nem küld senkinek semmit. Elégedettséggel tölt el, hogy sikerült neki némileg fájdalmat okozni, mikor látom, hogy megdörzsöli csuklóit. S mielőtt bárki is szadistának nézne, nem vagyok az! Csupán azt gondolom, hogy ő teljes mértékben megérdemelte, amit kapott, sőt, még jól meg is úszta ismerve a családomat. Amikor felkel a székből és megindul valamerre figyelmeztetve engem, hogy nem fog megtámadni, egyáltalán nem ijedek meg, hiszen nekem is van fegyverem, és tudom is használni. Tekintetemmel követem útját, amerre halad, majd mikor egy sárgás dossziét húz elő a fiókjából, résnyire nyílt ajkakkal figyelem, kíváncsian őt. - Abban biztos vagyok - helyeslek halkan, amikor átnyújtja nekem a papírokat és elmondja, hogy szerinte a benne lévő kevés anyag is hasznos lehet rendőrtársaim - azaz az igazi rendőrük - számára - hiszen én nem vagyok igazi rendőr, csak valami csaló. Átveszem tőle a bizonyítékokat miközben bizonytalanul pillantok rá. A szívem hevesebben kezd el dobogni, amikor megpillantom a saját nevem a fedőlapon, de aztán gyorsan bele is lapozok - a kíváncsiságom győz. Biztos vagyok benne, hogy nem ez az egyetlen példánya rólam, de ezt egyelőre nem teszem szóvá, hiszen mindkettőnknek van miről elgondolkodnia. A mai nap kimenetelére nem számítottam, így nem voltam felkészülve és hirtelen felindulásból cselekedtem, legközelebb már óvatosabb és megfontoltabb leszek. - Ó, arra igazán nincs szükség - emelem fel hihetetlenkedve szemöldököm, majd kezemet is magam elé tartom, amikor a „kínálatával” jön nekem. - Most akkor nem fogok tudni aludni, hogy ezt kihagytam - grimaszolok egyet, amikor még azt is közli velem, hogy a nyakkendőjével - amitől még meg is válik - akarta bekötni a szemem. Minden rendben ezzel a krapekkel? Mit gondol, mégis honnan veszi, hogy hagynám neki? Azt hiszem, túl sok Szürke ötven árnyalatát olvasott. Nem tudom, miért nem fordulok ki most azonnal az ajtón, talán azért nem, mert szükségem van tőle még valamire, egy jelre, egy megérzésre, amiből tudom, hogy nem szalad azonnal a rendőrségre, amint kiteszem innen a lábam, de minden esetre még nem mozdulok. Sőt, még az idióta kérdését és megjegyzését is meghallgatom, amit már az ablaknál iszogatva tesz fel. Kicsit meg is lep a kérdés. Az, hogy egészen korrektül viselkedik és beszél, az is furcsa a számomra, most mégsem vágom a képébe, hogy hagyja a színészkedést, - Semmivel - felelek aztán hirtelen és szemrebbenés nélkül, amikor megkérdezi, hogy lett volna-e esélye megkapnia engem és mivel tudott volna bejutni a bugyimba. - Több okból is, de jól mondod, már semmi értelme részletezni. Azt eszem ágában sincs bevallani neki, hogy azért volt egy pillanat, amikor majdnem belementem a kis játékába, akkor amikor az izgalmakról, a megjátszás nélküli együttlétről beszélt, amikor elképzeltem az érzést, hogy teljesen önmagam lehetek hazugságok és megjátszás nélkül. De ez csak egy pillanat volt. - Hát ezt nem hiszem el - nevetem el már én is magam kínomban, amikor azért a nagy úriember színdarabban felteszi a kérdést, hogy milyen bugyi van rajtam. Természetesen semmi köze hozzá, illetve a fantáziájára bízom. - Ja, hogy ez miért nem lep meg...? Rendben - bólintok határozottan, amikor végül is rátér az egy hét múlva "megbeszélt" találkozónkra, habár egyáltalán nem tudok bízni benne. - Mindenképp egyedül megyek, de nem azért, mert te azt kéred - teszem még hozzá hidegen. Azok után, hogy ilyen undorító módon meg akart zsarolni, ne várja, hogy mindent elfelejtek, csak mert kaptam tőle egy mappát. Viszont valóban nem szeretném az apámat ilyesmivel terhelni, amíg nem muszáj. Azt hiszen, egy Jensen Stockton bíróval még magam is megbirkózom. Amikor felém nyújtja a kabátomat, hogy majd rám adja azt, én egy határozott mozdulattal kirántom a kezéből, majd az általam szorongatott dossziét a combom közé fogom egy percre és egyedül veszem fel azt. - Most már sajnálod? Ez is valami - rázom meg a fejem köszönés helyett, majd amikor kinyitja nekem az ajtót, élek is a lehetőséggel és lelépek erről a képtelen helyszínről és türténetből.
//Köszönöm a játékot. Nagyon szerettem. //
|
| | Re: Manhattani állami bíróság --- Brooke && Jensen |
| |
| mind álarcot viselünk ranggal rendelkezem |
| | Manhattani állami bíróság --- Brooke && Jensen | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |